12 Οκτωβρίου 2011

«Εκτοξεύτηκε» η διαφορά υπέρ της ΝΔ


Συντριπτικό προβάδισμα και διψήφια διαφορά απέκτησε η ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, που ωστόσο φέρει πρώτο κόμμα τα «λευκά, άκυρα, αποχή» με ποσοστό 36%.

Ο υπαίτιος για το έλλειμμα

http://www.pame.gr/images/politiki/1.papandreou.jpgΠως εξελίχθηκε μετά το έτος 2009

O κ. Παπανδρέου κατηγορεί διαρκώς την Νέα Δημοκρατία ως υπεύθυνη για την εκτίναξη του δημοσιονομικού ελλείμματος. Αφ ης στιγμής ανήλθε εκείνος στην εξουσία, δεν έχει παύσει να επιρρίπτη ευθύνες στους προκατόχους του. Ότι έπεσαν έξω στους στόχους τους, ότι εξαπάτησαν τις ευρωπαϊκές υπηρεσίες, ότι επέφεραν την καταστροφή και ότι εν τέλει εκείνοι ευθύνονται που ο ίδιος αναγκάσθηκε να προσφύγη στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στηρίξεως και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Αθάνατο gay-England!!! "Γονέας 1" και "Γονέας 2" στα διαβατήρια!!!!

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/10/02/article-2044491-0E28C72B00000578-848_233x360.jpgΜετά από πιέσεις των πανίσχυρων (όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος) λόμπυ των ομοφυλόφιλων, η Μ. Βρετανία αποφάσισε να αλλάξει το "Όνομα Πατρός" και "Όνομα Μητρός", στις αιτήσεις για διαβατήρια, σε "Όνομα Γονέα 1" και "Όνομα Γονέα 2".

Εδώ και χρόνια οι γκέυ διαμαρτύρονταν ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν σε γκέυ οικογένειες προσβάλλονταν από την αίτηση έκδοσης διαβατηρίου και το ίδιο το διαβατήριο όταν έπρεπε να αναφέρουν όνομα πατέρα και μητέρας. Έτσι το πανίσχυρο γκάυ λόμπυ Stonewall κατάφερε να επιβάλλει τις εν λόγω αλλαγές. Σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν απ΄το Γραφείο Στρατηγικής Διαφορετικότητας (που ασχολείται με τα δικαιώματα των γκέυ) το Stonewall ήρθε σε επαφή με το IPS [the Identity and Passport Service-η υπηρεσία που εκδίδει ταυτότητες και διαβατήρια] και συμφώνησαν...

Σε ποιες χώρες έγιναν οι περισσότερες εκτελέσεις το 2010;

1. Κίνα 1000άδες. Άγνωστος είναι ο ακριβής αριθμός, που όμως υπολογίζεται σε μερικές χιλιάδες. Συνολικά στην Κίνα εκτελέστηκαν πέρσι περισσότεροι άνθρωποι απ' ότι σ' όλο τον υπόλοιπο κόσμο

Ο ΟΜΟΙΑΖΩΝ ΜΕ ΡΟΦΟ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΘΟΞΟΥ, ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ! ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ Ο ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ΦΡΗΝΤΜΑΝ...

Πριν λίγες μέρες μαζεύτηκαν και πάλι στη Φλώρινα οι γνωστοί εγχώριοι προπαγανδιστές της γυφτοσκοπιανής προπαγάνδας. Βέβαια τρεις και ο κούκος ήταν, αφού προλάβαμε και δημοσιοποιήσαμε την μάζωξή τους, οπότε... ο φόβος φυλάει τα έρμα! Σε αίθουσα ξενοδοχείου μερικά ξεχασμένα φρικιά (το αποδεικνύει η φυσιογνωμία τους) θέλησαν να παρουσιάσουν (σε ποιους άραγε;) το νέο τους εφεύρημα, το “ σύγχρονο μακεδονικό-ελληνικό λεξικό”.

Απογειώνονται στο ύψος των εμπορικών οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων

Το ένα "χαστούκι" μετά το άλλο τρώνε οι ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν γονατίσει πλέον από τα μέτρα που ανακοινώνονται συνεχώς και αφορούν την ακίνητη περιουσία. Το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει, τώρα, την αύξηση των αντικειμενικών αξιών στο ύψος των εμπορικών.

"Στόχος μας είναι να μην αυξήσουμε την επιβάρυνση, αλλά να φέρουμε κοντά την εμπορική με την αντικειμενική αξία, χωρίς αύξηση της επιβάρυνσης" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευ. Βενιζέλος, προαναγγέλλοντας τη νέα αύξηση στις αντικειμενικές αξίες.

2.170 ευρώ το μήνα παίρνει ο Άνθιμος... ο Σηφουνάκης πόσα παίρνει;

http://img.protothema.gr/3666B9DB5594628FD72BBD2CC35D5CE4.jpgΟ Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος υποστήριξε ότι οι ιερείς δεν παίρνουν τεράστια ποσά, με το δικό του μηνιάτικο να φτάνει τα 2170 ευρώ.
«Δεν ισχύει κάτι διαφορετικό για τους ιερείς και τους αρχιερείς. Ότι είναι για όλους θα είναι και για εμάς.

«Κούρεμα» μισθών έως 35% στους εργαζόμενους εισηγμένων ΔΕΚΟ

Tα πάνω-κάτω στους μισθούς των εργαζομένων στις εισηγμένες ΔΕΚΟ φέρνει τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών, η οποία ορίζει ότι ο μέσος όρος των μισθών των εργαζομένων στις εισηγμένες ΔΕΚΟ στις 31 Δεκεμβρίου πρέπει να διαμορφωθεί στο 65% του μέσου όρου των μισθών που απολάμβαναν το 2009.

Σύμφωνα με το Βήμα, πρόκειται για τους εργαζόμενους στις: ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΕΛΠΕ, ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και ΕΛΤΑ.

Κόλαση η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας

Άλλη μια ημέρα εξαιρετικά δύσκολη είναι αυτή για τους οδηγούς στο κέντρο της Αθήνας, καθώς μπορεί (είδηση!) να κυκλοφορούν ΟΛΑ τα μέσα μαζικής μεταφοράς (και τα ταξί), ωστόσο έχει συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας των εργαζομένων στους υπό συγχώνευση οργανισμούς του Δημοσίου.

Σωριάστηκε στη μέση του δρόμου ο Johnny Depp από το μεθύσι! (βίντεο)

http://allieiswired.com/wp-content/uploads/2011/10/Johnny-Depp-Falling-Down-Drunk.jpgΗ εμφάνιση του Johnny Depp στην Λεωφόρο της Δόξας, σόκαρε τους αυτόπτες μάρτυρες, καθώς ο διάσημος ηθοποιός είχε πιει τόσο πολύ που παραπατούσε, ενώ σε μια στιγμή σωριάστηκε στη μέση του δρόμου!

Ο ηθοποιός βρισκόταν στο εστιατόριο 25 Degrees του ξενοδοχείου Roosevelt, ενώ ήταν τόσο μεθυσμένος όταν έφευγε που ούτε οι σωματοφύλακές του δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν όρθιο.

Έφοδος της Αστυνομίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης προς απελευθέρωση καθηγητών που κρατούσαν ομήρους οι αλήτες που κάνουν του φοιτητές

[Η αληταρεία που έχει μάθει στη ζωή της να κάνει ότι γουστάρει χωρίς να αναλαμβάνει τις συνέπειες διαμαρτυρόταν επειδή μετά από την κατάληψη χάθηκε η εξεταστική και ήθελαν να μεταφερθεί τον Οκτώβριο!!! Όταν κάνανε κατάληψη δεν το σκεφτόντουσαν γιατί ήταν συνηθισμένοι να κάνουν τους τζάμπα μάγκες]

Μετά από επέμβαση της Αστυνομίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης έληξε η ομηρία περίπου 20 καθηγητών-μελών της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Φυσικής, οι οποίοι είχαν κλειδωθεί στο γραφείο τους από ομάδα φοιτητών διαφόρων τμημάτων.

Επισήμως... παιδική χαρά ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έριξε πρόστιμο ύψους 75.000 ευρώ στον Γέστε και έσπευσαν οι πάντες να χαρακτηρίσουν τη ποινή ως βαριά καμπάνα... Τι λέτε ρε άνθρωποι του Θεού;


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Γιατρός και δικηγόρος έδειξαν κερδισμένα δελτία ΟΠΑΠ για να δικαιολογήσουν καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ

http://s.enet.gr/resources/2009-09/praktoreio-thumb-large.jpgΠαρουσίασαν στους ελεγκτές του ΣΔΟΕ πακέτα των 400-500 κερδισμένων δελτίων Τζόκερ, Λόττο και Προ-Πο

Εκατοντάδες κερδισμένα δελτία από παιχνίδια του ΟΠΑΠ (Τζόκερ, Λόττο και Προ-Πο) παρουσίασαν στους ελεγκτές του ΣΔΟΕ ένας γιατρός και ένας δικηγόρος για να δικαιολογήσουν τις καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ που βρέθηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

📺Πίσω στο 1995: Οταν οι Ελληνες έλεγαν «όχι» στη ζώνη ασφαλείας στα ΙΧ -Απίστευτο βίντεο🤣🤣

Το 1995 η χρήση της ζώνης ασφαλείας στα αυτοκίνητα, καθώς και του κράνους για τους επιβαίνοντες στις μηχανές έγινε υποχρεωτική, ωστόσο σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα ασφάλειας κάποιοι Ελληνες ήταν… αρνητές.

Βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook στο λογαριασμό RetroManiacs δείχνει ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού από το μακρινό 1995 με οδηγούς να μιλούν στην κάμερα και να λένε πως δεν θέλουν να φορούν ζώνη ασφαλείας.

Κάποιοι από αυτούς λένε διάφορες δικαολογίες, άλλοι είναι εκνευρισμένοι που μπορεί να κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο, ενώ κάποιοι άλλοι δήλωναν πως δεν πρόκειται να πληρώσουν.

Αντί να κόψουν τον κώλο στα τσογλάνια που κάνουν καταλήψεις και στους γονείς τους, τους "κόβει" λίγο τις εκδρομές!!!

Νέα επικαιροποιημένη εγκύκλιο απέστειλε η υφυπουργός Παιδείας Εύης Χριστοφιλοπούλου αναφορικά με τον τρόπο που θα αναπληρωθούν οι χαμένες ώρες διδασκαλίας στα σχολεία που είχαν ή εξακολουθούν να έχουν κατάληψη. Σύμφωνα με αυτήν, θα πρέπει μέσα στο τρέχον τρίμηνο ή τετράμηνο να έχουν αναπληρωθεί οι χαμένες ώρες με κάποιον από τους τρόπους που είχαν προταθεί.

Επιθεση Γιούνκερ σε Σαρκοζί-Μέρκελ και ειδικά στη Γαλλία

http://img.protothema.gr/31238EBEE06D2C8EB8027B365D453092.jpgΣυνέντευξη που αναμένεται να συζητηθεί έδωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στην εφημερίδα Handelsblatt, αφού έκανε δηλώσεις άκρως επικριτικές ως προς τον πολλαπλασιασμό των διμερών πρωτοβουλιών της Γερμανίας και της Γαλλίας, «το 70% εκ των οποίων δεν έχει υλοποιηθεί».

"Ο,τι αποφασίζουν η Γαλλία και η Γερμανία δεν μετατρέπεται αυτομάτως σε απόφαση της Ευρωπαϊκής Ενωσης", δηλώνει ο πρόεδρος του Eurogoroup στην εφημερίδα. "Εάν κοιτάξετε τους τελευταίους 12 μήνες, περί το 70% των γαλλο-γερμανικών προτάσεων δεν έχει μετατραπεί σε απόφαση", προσθέτει.

Μετά από 2-3 αναθεωρήσεις επιτέλους ... ελλείμμα μόνο +13% ή +2,4 δις, έξοδα +7% και έσοδα -4,2%

http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/4B4F7481A8EA23E268BF54D005F64E30.jpg
Μείωση των καθαρών εσόδων κατά 4,2% και αύξηση των δαπανών κατά 7% δείχνουν τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού για την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2011. Αυξημένο, κατά 15,1% σε σχέση με το 9μηνο του 2010, εμφανίζεται και το έλλειμμα το οποίο σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, βρίσκεται εντός του νέου στόχου, όπως αυτός κατατέθηκε στο προσχέδιο του προϋπολογισμού 2012. 

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού που δημοσιοποίησε την Τετάρτη το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στο 9μηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2011 το έλλειμμα του Κρατικού Προϋπολογισμού σε δημοσιονομική βάση διαμορφώθηκε σε 19,16 δισ. ευρώ έναντι του νέου αναθεωρημένου, της αναθεώρησης-ω αναθεώρηση, στόχου 19,24 δισ. ευρώ, όπως προσδιορίστηκε μετά το προσχέδιο του προϋπολογισμού 2012 και ελλείμματος 16, 65 δισ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα του 2010.

''Εχτισαν'' με τούβλα την είσοδο της ΕΥΑΘ!! (video)

Με αυτό τον τρόπο, οι εργαζόμενοι φρέναραν και τον διαγωνισμό για την αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης της επιχείρησης...

Με τούβλα ''έχτισαν'' την πόρτα των κεντρικών γραφείων της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, επί της οδού Τσιμισκή, οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση, συνεχίζοντας για δεύτερη ημέρα τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ και στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο.

Έχουν και χιούμορ: Εξεταστική για την Οικονομία επιθυμεί το ΠΑΣΟΚ... αλλά μόνο για την περίοδο 2000-2009

[Θέλουν να διερευνήσουν γιατί το πετρέλαιο θέρμανσης κόστιζε 40 λεπτά και τώρα 1 ευρώ, γιατί η βενζίνη κόστιζε 80+ λεπτά και τώρα 1,80, γιατί η ανεργία ήταν 7% και τώρα 17%, γιατί ο μισθός ήταν 1500 ευρώ και τώρα είναι 800 και γιατί το χρέος ήταν 290 και τώρα είναι 370... δίκιο έχουν αυτά πρέπει να διερευνηθούν... τα άλλα για τις μυστικές συζητήσεις με Στρος Καν, το φούσκωμα του ελλείμματος, και τα "κυβερνώ μια διεφθερμένη χώρα" θα τα διερευνήσουν οι επόμενοι...]

Πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Οικονομία αποφάσισε να καταθέσει το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή. Η πρόταση θα φέρει τον τίτλο «διερεύνηση των πραγματικών περιστατικών για την υπόθεση τροποποίησης των δημοσιονομικών στοιχείων και της υπόθεσης της δημοσιονομικής κρίσης».

Μαζέψτε τα τσογλάνια: "Μαθητές" κακοποίησαν μέχρι θανάτου γάτα σε σχολείο των Χανίων-Πάνω από 200.000 οι ζημιές απ' τις καταλήψεις

Μαθητές κακοποίησαν μέχρι θανάτου γάτα σε σχολείο των Χανίων 
 
Μαθητές Λυκείου των Χανίων φαίνεται πως είναι αυτή τη φορά οι πρωταγωνιστές ενός εγκλήματος, που έγινε σε βάρος ζώου.

Όπως έγινε γνωστό χθες το πρωί την ώρα της μαθητικής συνέλευσης στο Λύκειο Νέας Κυδωνίας την οποία παρακολούθησαν οι περισσότεροι μαθητές του σχολείου, και ενώ όλοι συζητούσαν τα προβλήματα του σχολείου και το θέμα της λήξης της κατάληψης στην οποία είχαν προχωρήσει για μια ημέρα, κάποια αγόρια της Γ’ Λυκείου κακοποίησαν με στυλό ή σουγιά μια γάτα μέσα στην σχολική τάξη.

Ισχυρή έκρηξη βόμβας στη Γλυφάδα

http://www.skai.gr/files/temp/8CF0D788C272A01112EFD7BDA4519901.jpgΑυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 04:08 στη Γλυφάδα, στην οδό Ιωάννη Μεταξά, έξω από γνωστό κατάστημα ρούχων.

Από την ισχυρότατη έκρηξη, στην οποία από τύχη δεν υπήρξαν θύματα, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές τόσο στο κατάστημα, όσο και σε βιτρίνες περισσότερων από 30 παρακείμενων καταστημάτων.

Ο Ραγκούσης υλοποιεί παλιά σχέδια του ΠΑΣΟΚ για να πάρουν άδειες ΤΑΧΙ οι εταιρίες... των γνωστών διαπλεκόμενων!!

9-10-2003: Ταξί Α.Ε. Έτοιμες οι πρώτες 7 εταιρείες:

Σηφουνάκη έχεις θρασέψει πολύ και η ασέβειά σου ακόμα και προς τους νεκρούς έχει ξεπεράσει τα όρια


Επειδή ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεοτικής κ. Νικόλαος πέταξε κεραυνούς με την εγκύκλιο που έστειλε στους Ναούς της Μητροπόλεώς του σε σχέση με την ακρίβεια και τους δυσβάσταχτους φόρους που βάζει το ελεεινό και τρισάθλιο κόμμα σου, το ΠΑΣΟΚ στον Ελληνικό λαό, σου κακοφάνηκε και τον αποκάλεσες ακροδεξιό δελφίνο, καθώς και τον αείμνηστο Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, γιατί σας έμπαινε στη μύτη και σας προξενούσε ζημιά στο κόμμα σας.

Μ.Α.ΚΙ.: «Βιβλία αγνοούνται…»

Γίναμε για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές. Είδαμε όλοι μας την κατάρρευση του χάρτινου,όπως αποδείχτηκε, οικοδομήματος του «νέου σχολείου» της κυρίας Διαμαντοπούλου.

Τι και αν τα σχολεία «λειτουργούν(;)» 4 και πλέον εβδομάδες; Οι ελλείψεις σε τίτλους βιβλίων, όπως εξάλλου αναμενόταν, είναι ιδιαίτερα αισθητές με αποτέλεσμα να είναι αναπόφευκτη η έκδοση φωτοτυπιών.

Η αστοχία της απεργίας στην ενημέρωση

Πριν γίνει αναφορά σε οτιδήποτε άλλο, πρέπει να υπογραμμιστεί μια επισήμανση. Θεωρώ απαράδεκτο, αντιδημοκρατικό, αντικοινωνικό και αναποτελεσματικό το γεγονός ότι όποτε στη χώρα μας γίνεται πανελλαδική απεργία εργαζομένων και έχουν προγραμματιστεί συλλαλητήρια, ταυτόχρονα απεργεί και η ενημέρωση σε εθνικής εμβέλειας επίπεδο.



Η συνέχεια στο vbalafas.blogspot.com

Σλοβακία: Προσωρινό «Όχι» στην ενίσχυση του EFSF προκειμένου να πέσει η Κυβέρνηση και μετά μάλλον "Ναι"

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/92120.jpgΤο κοινοβούλιο της Σλοβακίας απέρριψε την ενίσχυση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) προκειμένου να οδηγήσει σε πτώση την κυβέρνηση της πρωθυπουργού Ιβέτα Ραντιτσόβα, η οποία είχε συνδέσει την ψηφοφορία αυτή με ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή της.

-20% σε μισθούς στις εισηγμένες ΔΕΚΟ-Γλιτώνουν όμως το "ανώτατος μισθός 1900 ευρώ"

- Ποιές είναι οι εταιρείες οι οποίες φωτογραφίζονται μέσα στη νέα ρύθμιση
- Η τροπολογία θα κατατεθεί πιθανότατα την Τετάρτη από τον Ευάγγελο Βενιζέλο
- Οι εργαζόμενοι στις εισηγμένες ΔΕΚΟ φαίνεται πως γλιτώνουν το πλαφόν των 1.900 ευρώ που ισχύει στις άλλες ΔΕΚΟ
- Εξαιρέθηκαν από την τροπολογία αυτή οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ για αυτό έληξαν την απεργία«Κούρεμα» μεν, αλλά όχι με την .. «ψιλή» δε, θα υποστούν στις αποδοχές τους και οι εργαζόμενοι στις εισηγμένες ΔΕΚΟ.

Νέα φώτο του νεκρού Μάικλ Τζάκσον!!! (Φώτο)

Νέα φώτο του νεκρού Μάικλ Τζάκσον προβλήθηκε χθες στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης εναντίον του γιατρού του Conrad Murray. Πριν προβληθεί η φώτο, η μητέρα του Τζάκσον αποχώρησε από το δικαστήριο. Η φώτο δείχνει τον Μ. Τζάκσον στο νεκροτομείο, πριν τη νεκροψία, να είναι κυριολεκτικά "πετσί και κόκκαλο". Δείτε τη:

Έβγαλε το κόμπλεξ του κατά της εκκλησίας ο άνδρας της ξενοδόχας που φέρεται να χρωστάει τ' αντερά της στο κράτος

http://agrorama.files.wordpress.com/2011/01/lesvosnews12.jpg?w=576&h=287Κατά στελεχών της Εκκλησίας και υπέρ της φορολόγησής τους, ο Ν. Σηφουνάκης, αντί να ζητήσει συγνώμη απ'όσους κορόιδεψε λέγοντας ότι υο δημόσιο θα ξαναγοράσει τον ΟΤΕ ή την Ολυμπιακή...


«Με παχυλούς μισθούς, λιμουζίνες και οδηγούς, γραμματείς και ιπποκόμους εφ' όρου ζωής στην υπηρεσία τους» χαρακτηρίζει στελέχη της Εκκλησίας με δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Νίκος Σηφουνάκης, κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια αφού τον έχει καλοθρεμμένο η γυναίκα του που φέρεται να χρωστάει στο δημόσιο αρκετά εκατομμύρια, χωρίς ο Σηφουνάκης να το έχει διαψεύει.

Γερμανικό ενδιαφέρον για συνεργασίες στην Ελλάδα στον τομέα βιολογικών καθαρισμών

http://www.e-aftodioikisi.gr/UsersFiles/PERIVALLON/VIOLOGIKOS.jpgΟλοκληρώθηκε σήμερα στην Αθήνα διημερίδα για τη διαχείριση των αστικών λυμάτων, που είχε διοργανωθεί από την Ειδική Γραμματεία Υδάτων του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε συνεργασία με το γερμανικό υπουργείο Περιβάλλοντος, Προστασίας της Φύσης και Πυρηνικής Ασφάλειας.

Γ. Μιχελάκης για ερώτηση Σαμαρά για εγκληματικότητα, απουσία κυβέρνησης, αντιφάσεις Μπένυ-Μόσιαλου

http://s.enet.gr/resources/2011-05/1612943--2-thumb-large.jpgΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΜΟΣΙΑΛΟΥ

Η κυβέρνηση είναι απούσα από τις εξελίξεις. Δεν διαπραγματεύεται. Ακόμα και στελέχη της ζητούν ενημέρωση και δεν την έχουν. Η σύγχυση είναι τέτοια που φτάσαμε σε σημείο ο κ. Βενιζέλος να διαψεύδει ακόμη και τον κ. Μόσιαλο.