19 Οκτωβρίου 2011

Ο λόγος της παραίτησης Σπινέλλη απ' το Υπ. Οικονομικών

http://www.skai.gr/files/temp/02CB7723AEC2584941531FCF8CD39371.jpg«Πάγωσαν» τα πρόστιμα λαθρεμπόρων καυσίμων

Η ακύρωση προστίμων για παραβάσεις στη διακίνηση του πετρελαίου θέρμανσης, που είχαν εντοπιστεί ύστερα από ελέγχους και διασταυρώσεις στοιχείων, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που οδήγησαν σε παραίτηση τον γενικό γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, Διομήδη Σπινέλλη.

Συνάντηση GAP με Κυριακού και Αλαφούζο προκειμένου να παρουσιαστεί η χρεοκοπία σαν σωτηρία... βλέπει και τον Τράγκα αύριο

http://static.parapolitika.gr/0/images/article_thumbs_cropped/psixaris_600_375_933158684.jpgΝέες συναντήσεις με μεγαλοεκδότες είχε σήμερα ο GAP. Την Δευτέρα το βράδυ υπενθυμίζεται οτι είδε τους κυρίους Ψυχάρη και Μπόμπολα. Το πρωί, ο GAP και πριν δεχθεί τους πολιτικούς αρχηγούς είδε τον ιδιοκτήτη του Ομίλου ΑΝΤ1, Μίνωα Κυριακού, ενώ λίγο πριν τις 7 ολοκληρώθηκε η συνάντησή του με τον Αριστείδη Αλαφούζο... ο οποίος κατά τ' άλλα του σέρνει τα εξ αμάξης στο twitter.

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ!!!! Ανέστειλαν την απεργία οι οδοκαθαριστές και έπιασαν δουλειά να καθαρίσουν την πλατεία Συντάγματος

Ανέστειλαν προσωρινά την απεργία τους οι οδοκαθαριστές και έπιασαν αμέσως δουλειά προκειμένου να καθαρίσουν την πλατεία Συντάγματος που την έκαναν σαν τα μούτρα τους οι μπαχαλάκηδες. Δείτε την αποκλειστική φώτο:

TI ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ?

   Συναντήθηκε ο Παπανδρέου με τους αρχηγούς των κομμάτων και τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ. Πολλές ερμηνείες επίσημες και ανεπίσημες δόθηκαν.
   Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο ΓΑΠ ενδιαφέρεται μόνο για το τι θα μεταδώσουν τα Μ.Μ.Ε. σχετικά με την επερχόμενη σύνοδο της 23ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
   Εξηγούμαι. Κατά 99% η σύνοδος θα αποφασίσει πιο θα είναι το κούρεμα που θα γίνει.Αν είναι μικρό,θα εξακολουθεί η Ε.Ε να χρηματοδοτεί μια χώρα,που σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί να αποπληρώσει ούτε τους τόκους,όσοι φόροι και αν μπουν.
   Αν είναι μεγάλο το κούρεμα,από 40% και πάνω,τότε έχουμε χρεωκοπία.
   Ο ΓΑΠ λοιπόν εκλιπαρεί τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ να βάλουν πολύ ΤΖΑΤΖΙΚΙ στο πως θα παρουσιάσουν την ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.
   Το μεγάλο πρόβλημα δηλαδή του ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑ είναι το πως θα παρουσιαστεί η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ και όχι αυτό καθ' αυτό το πρόβλημα.
    ΠΑΣΟΚΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.
 Υ.Γ.1  Μη περιμένετε εκπλήξεις από την αυριανή ψηφοφορία. Μπορεί να φύγουν 1-2 βουλευτές αλλά τίποτα άλλο.Εξάλλου σας το έχω ξαναγράψει,.σε  κάθε κρίσιμη ψηφοφορία θα φεύγει και από ένας,για εκτόνωση, μέχρι να πετύχουν αυτό που θέλουν.
  Υ.Γ 2. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ θα πέσει είτε από εξωτερικό γεγονός,η, από την κατάσταση της πραγματικής οικονομίας.
  Υ.Γ 3 Σέβομαι απεριόριστα τους απανταχού οικονομολόγους,αλλά εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα.Κανένας δεν έχει ξαναδιαχειριστεί ένα τέτοιο πρόβλημα.Η Ελλάδα δεν είναι ούτε Τουρκία ούτε Αργεντινή.
        Μην ξεχνάμε τι είπε ο Μπαρόζο αμέσως μετά την σύνοδο της 21ης ΙΟΥΛΙΟΥ.
   ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
   ΥΓ 4. Αν δεν το έχετε καταλάβει ήδη έχουμε χρεωκοπήσει.Από αυτά που θα πληρώσουμε για ΦΟΡΟΥΣ κ.λ.π  ,αφαιρούμε αυτά που θα έχουμε σαν εισοδήματα και η σούμα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ.
   ΥΓ. 5 Τον ΓΑΠ  άρχισαν να τον απασχολούν οι λέξεις ΓΟΥΔΙ και ΚΡΕΜΑΛΕΣ. Χμμμμ κάτι είναι και αυτό.

Γ.Μιχελάκης: «Με δεύτερο ψέμα ο κ. Μόσιαλος προσπαθεί να κρύψει το πρώτο»

Την άποψη ότι ο κ. Μόσιαλος συνεχίζει να λέει ψέματα σχετικά με την κοινή παρουσία Σαμαρά - Παπανδρέου στη Σύνοδο Κορυφής, υποστήριξε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Ο κ. Μιχελάκης δήλωσε σχετικά: «Με δεύτερο ψέμα ο κ. Μόσιαλος προσπαθεί να κρύψει το πρώτο. Εγκαταλείπει το θρασύτατο πρωινό του ψέμα και μασά τα λόγια του.

Έκτακτη μίνι σύνοδος κορυφής στην Φρανκφούρτη - Σαρκοζί: Φοβάται πόλεμο

Στη Φρανκφούρτη η μίνι σύνοδος Γερμανών-Γάλλων-ΕΚΤ και ΔΝΤ πριν την κανονική σύνοδο προκειμένου να ξεκολλήσει το σχέδιο εξόδου της Ευρώπης από την κρίση.
Αρχικά από τη γαλλική κυβέρνηση είχε επιβεβαιωθεί πως Σαρκοζί και Μέρκελ θα είχαν τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα το απόγευμα.

Όπως διαρρέεται όμως από το Παρίσι ο Γάλλος πρόεδρος ανέφερε σε βουλευτές του πως πηγαίνει στο Βερολίνο γιατί κινδυνεύει με φιάσκο η επικείμενη Σύνοδος Κορυφής.

Άνοιξε μέτωπο με Οικονομίδη και «αιώνιους» η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και προωθεί το διαδικτυακό κανάλι

Βολές εναντίον του πρόεδρου του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη και των «αιωνίων» εξαπέλυσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. «Πρέπει να γνωρίζει πως μεγάλο μερίδιο το ότι είναι εκεί στον ΕΣΑΚΕ, το οφείλει στον ΠΑΟΚ» είπε το μέλος του ΔΣ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Παράλληλα, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, κατέστησε σαφές πως το ματς με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα, θα μεταδοθεί από τη διαδικτυακή τηλεόραση της ΚΑΕ.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είπε στη συνέντευξη Τύπου:

ΔΕΝ Δικαιούστε να παραμένετε αφωνότεροι ιχθύος ... όλοι σας

Την ώρα αυτή  , που πραγματοποιείται μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις - διαμαρτυρίες του λαού μετά την μεταπολίτευση , την ώρα που για πολλοστή φορά τα ΜΑΤ κάνουν το κέντρο της Αθήνας θάλαμο αερίων , την ώρα που σε όλη την χώρα έχουν ξεσηκωθεί οι πολίτες ΚΑΤΑ της κυβέρνησης , ΑΥΤΗ την ώρα :
ΔΕΝ Δικαιούστε να παραμένετε αφωνότεροι ιχθύος ...

Η συνέχεια στο  Antilogos-gr.blogspot.com

Παπανδρέου vs «Φρανκενστάιν» και αντιστρόφως…

http://28.media.tumblr.com/avatar_cb9cc3cec05b_96.pngτης Σίας Κοσιώνη

Παρακολούθησα με ενδιαφέρον, αλλά κυρίως με αγωνία την ομιλία του πρωθυπουργού την Τρίτη στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Είναι ίσως η πρώτη φορά που ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου εξέπεμπε τόσο ηλεκτρισμό και ένταση.

ΓΚΑΦΑ ΠΑΣΟΚ: ΄Επιστράτευση ΜΟΝΟ των οδηγών απορριμματοφόρων!!! Και τα σκουπίδια θα μαζευτούν μόνα τους ρε φωστήρες;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiN9cwxfVbR7zownRYKsXjZ4fwX3tm_eDgCRX06X7Zz-Q-Pm7JI6pIDuIfbqazZQXyh2xJX0AUvHTa8gIp6LjZpZwwkBfoJXfw71C4gikS-z62cO3wrgN44UblFqYZq0hqidInyfyoXMm7n/s320/oximata_kathariotitas1.jpgΗ μία γκάφα διαδέχεται την άλλη...Μέσα στον πανικό τους (η κυβέρνηση έχει σχέδιο έλεγε ο Κουκουλόπουλος και χαζογέλαγε...) έκανε επίταξη των απορριμματοφόρων. Δημοσίευσε και το ΦΕΚ.Μόνο που στο ΦΕΚ αναφέρονται ΜΟΝΟ οι οδηγοί. Τα σκουπίδια ΔΕΝ μαζεύονται από τους οδηγούς.

Η συνέχεια στο kolotoubes.blogspot.com

Ακούστε όλη την τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου-Σαμαρά!!

Από ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ:

Άνοιξε το πρώτο ιδιωτικό αεροδρόμιο για διαστημόπλοια στις ΗΠΑ (βίντεο)

Το πρώτο ιδιωτικό "κοσμοδρόμιο" για διαστημόπλοια άνοιξε τις πύλες του στο New Mexico των ΗΠΑ. Η Virgin Galactic, που ανήκει στον βρετανό Richard Branson, σχεδιάζει να αρχίσει να προσφέρει διαστημικά ταξίδια σε δύο χρόνια, με κόστος 200.000 δολ για τους ταξιδιώτες. Περισσότερα από 400 άτομα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το διαστημικό ταξίδι που μέχρι τώρα ήταν προνόμιο των αστροναυτών. Δείτε το βίντεο:

Από την αλήθεια της ρητορείας προτιμώ τη ρητορεία της αλήθειας

Ανοιχτή επιστολή του Κ. Βαξεβάνη στον Ευαγ. Βενιζέλο

Κύριε Βενιζέλο,

Αυτά που σας γράφω τα ξέρετε και εσείς και εγώ. Τα υποψιάζεται, φαντάζομαι, πλέον και ο κόσμος. Θα περιοριζόμουν στην “αντιπαράθεσή” μας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, αν δεν μου πατούσατε τον “κάλο” με αυτό το “είσαι δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης και πληρώνεσαι από τον ελληνικό λαό”. Εύχομαι να μην εννοείτε αυτό που όλοι κατάλαβαν.

Τελικά οι μπαχαλάκηδες τα κατάφεραν: Έδιωξαν τον κόσμο μπροστά απ' τη Βουλή (φώτο)

Τελικά οι μπαχαλάκηδες τα κατάφεραν και άδειασαν την Αμαλίας και την Β. Σοφίας ενώ τα επεισόδια έχουν μεταφερθεί στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος. Προσέξτε στη φώτο τους καπνούς απ' τα δακρυγόνα που πέφτουν στην πλατεία:

Ο όγκος της συγκέντρωσης της 19 Οκτωβρίου 2011 (φώτο-χάρτες)

Δείτε από το ελικόπτερο το μέγεθος της πορείας:

Γιατί ψήφισαν οι ΠΑΣΟΚοι το Γιωργάκη παρόλο που έβλεπαν ότι δεν μπορεί; οοεεοο

http://assets.tanea.gr/files/2009-09-10/thumbs/pasok_450x.jpgΣε βλέπω συνέχεια που γράφεις τις κλασσικές συζητήσεις συμβιβασμού ΠΑΣΟΚων που καταλήγουν φυσικά ότι "το παν είναι να μην πέσουμε από κυβέρνηση ρε μαλάκ@".
Ξέρεις γιατί το λένε αυτό συνέχεια;

Μα γιατί όταν ήταν γνωστό ότι ο Γιώργος κορόιδευε τον κόσμο, όταν έβλεπαν ότι ο αρχηγός τους είναι τελείως άχρηστος, ανίκανος να κυβερνήσει και ακατάλληλος για την θέση κάποιοι έλεγαν:

"Μα καλά, θα ψηφίσουμε εμείς αυτόν τον βλάκα;"
Και οι υπόλοιποι τους απαντούσαν:

Οι μπαχαλάκηδες έκαψαν τελικά το φυλάκιο στον Α.Σ. (φώτο)

http://p.twimg.com/AcHk0N6CMAE7XqG.jpg

Kουκουλοφόροι απέσπασαν όπλο από νεαρό ειδικό φρουρό στη Σταδίου

http://www.greek-radar.gr/wp-content/uploads/2011/05/koukouloforoi.jpgΕιδικός φρουρός πήγαινε στη δουλειά του και ήταν άσχετος με την πορεία και τα επεισόδια, όταν στη Σταδίου του επιτέθηκαν κουκουλοφόροι και αφού τον ξυλοκόπησαν του πήραν το υπηρεσιακό περίστροφο. Ο Ειδικός Φρουρός μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματίας στο Νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία αναζητεί το όπλο σε κάδους στη γύρω περιοχή.

** Μέχρι τώρα έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο 2 πολίτες και 5 Αστυνομικοί, ενώ έχουν προσαχθεί 10 άτομα

Του ξέφυγε του ΓΑΠ στη συνάντηση με τον Τσίπρα: "Δεν πάω σε εκλογές αν δεν βρεθεί λύση"

Μια φράση του πρωθυπουργού έχει προκαλέσει θόρυβο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του κ.Τσίπρα, ο κ.Παπανδρέου αποκάλυψε οτι ακόμα και αν δεν βρεθεί λύση την Κυριακή δεν θα προσφύγει στις κάλπες.

Ζακ Ντελόρ: Αν σωθούν οι Έλληνες θα σωθεί και το ευρώ

Ζευγάρι σε παιχνίδι πόκερ, χαρακτηρίζει τους Μέρκελ και Σαρκοζί, ονομάζοντάς τους ΜΕΡΚΕΖΙ, ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν Ζακ Ντελόρ, κάνοντας μια τελευταία έκκληση σε όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες για τη σωτηρία της Ελλάδας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Monde.

Ο Ζακ Ντελόρ στην  συνέντευξή του, κατηγορεί το δίδυμο Μέρκελ-Σαρκοζί, λέγοντας ότι "τζογάρουν" με το μέλλον της Ευρώπης:

"Τον Ιούλιο πήραν μια απόφαση θετική, μα πριν καν την υλοποιήσουν πέρασαν στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ενώ θα έπρεπε να είχαν κάνει το παν για άμεση σύγκλιση των εθνικών κοινοβουλίων,ώστε να ισχύσει από τον Αύγουστο", υπογράμμισε.

Αποδέχθηκε ο Μπένυ το αίτημα Κατσέλη για ρύθμιση οφειλών προς τις τράπεζες για όσους μπουν στην εφεδρεία-Ανοίγει ο δρόμος για κολοτούμπα Λούκας

Δεκτό το αίτημα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-
Αύριο θα δηλώσει η Λούκα ότι οι αλλαγές που έγιναν την καλύπτουν και τα παιδιά της (εννοεί του πρασινοφρουρούς) δεν κινδυνεύουν πλέον, οπότε μπορεί να ψηφίσει με καθαρή τη συνείδησή της το πολυνομοσχέδιο...

Τη ρύθμιση οφειλών προς τις τράπεζες εργαζομένων που θίγονται τις ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΤΩΡΑ! (3:00) Διαδηλωτές πήραν στο κυνήγι τους μπαχαλάκηδες!!!

-Ξύλο μεταξύ διαδηλωτών και κουκουλοφόρων στη γωνία της Μ. Βρετανίας!!
-Διαδηλωτές επιτέθηκαν και κυνηγούν τους κουκουλοφόρους στην Β.Γεωργίου. Ένας ηλικιωμένος τραυματίας!!
-Οι διαδηλωτές στην Β. Γεωργίου έχουν φτιάξει αλυσίδα και εμποδίζουν την ομάδα κουκουλοφόρων που θέλει να πάει προς την Βουλή!!
-Αποχώρησαν οι Εύζωνοι από τα φυλάκια τους στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
-Κουκουλοφόροι έσπασαν την κάμερα ενός τηλεοπτικού συνεργείου

Η Εθνική Ελλάδος ξεπέρασε την Αργεντινή και την Πορτογαλία στην κατάταξη της ΦΙΦΑ!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/03/Greece_national_football_team_(2010-11-17).jpg/330px-Greece_national_football_team_(2010-11-17).jpgΌπως αναμενόταν η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στην 8η θέση της παγκόσμιας κατάταξης ξεπερνώντας και την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, όπως ανακοίνωσε η FIFA.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ανέβηκε τρεις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση που είχε ποτέ, καθώς το 2008 είχε βρεθεί για δύο μήνες στην ίδια θέση.

Τώρα πήραν μπροστά οι μπαχαλάκηδες για να τα διαλύσουν όλα

Επεισόδια αυτή τη στιγμή μπροστά στη Βουλή (στην είσοδο από πάνω απ' τα λουλουδάδικα) με μολότοφ και δακρυγόνα εκατέρωθεν. Δείτε φώτο:

Βούλιαξε το Σύνταγμα-Επεισόδια σε Παν/μίου κ' Ακαδημίας-Ο κόσμος στα σκαλιά της Βουλής (βίντεο-φώτο)

http://p.twimg.com/AcHVCXtCMAAPrU4.jpg:large-Επεισόδια τώρα (14:40) στα Προπύλαια με μολότοφ και δακρυγόνα 
-Ο κόσμος έσπασε ήρεμα την αλυσίδα της Αστυνομίας και έφτασε στα σκαλιά της Βουλής μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη
- Πλημμυρισμένη από κόσμο ΟΛΗ η πλατεία Συντάγματος και οι: Σταδίου, Πατησίων Πανεπιστημίου, Φιλελλήνων
- VIDEO ντοκουμέντο: Κουκουλοφόροι πετούν πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ πίσω από τον φράχτη
-Δυό φορές έσπασαν τμήμα του φράχτη αλλά η Αστυνομία το αντικατέστησε αμέσως

Κυρ. Μητσοτάκης: Σε εφεδρεία όσοι διορίστηκαν εκτός ΑΣΕΠ

http://www.skai.gr/files/temp/98C3EA37C3900A815B900B61FA157A6E.jpgΤην πρόταση να τεθούν σε καθεστώς εφεδρείας όσοι υπάλληλοι του δημοσίου διορίστηκαν εκτός ΑΣΕΠ από το 1994 κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για την εργασιακή εφεδρεία και το ενιαίο μισθολόγιο.

Θα καταψηφίσει ο θεατρίνος (στο επάγγελμα) Γιάννης Βούρος το πολυνομοσχέδιο;

http://www.retrodb.gr/wiki/images/a/a1/Thekopanoi2.jpgΣήμερα θυμήθηκα τη δήλωση του θεατρίνου (στο επάγγελμα) και βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Βούρου, που έκανε πρόσφατα, όταν ψήφισε το χαράτσι που μας έβαλε στα σπίτια, μέσω της ΔΕΗ, ο φαυλατάς και άνοστος Βενιζέλος.

Είχε δηλώσει λοιπόν τότε ο Γιάννης Βούρος ότι...

Υπό κατάληψη παραμένει η ΓΓ Τουρισμού

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhb7xFM7yKUsR5kWqC13YYgpUYgJzM2XGOzhjrsh-exQ7gz8ZQdHOPEmhIS0YVnnXP4k6c3Y6jiU3fXx8YGV3YfUUNEUrSbIRPrdH5RmKs3Q6ckik3eMRfMgB22WBZ-PP4iwQNwU9lH4-jy/s1600/%CE%93%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%A32.jpgΣυνεχίζεται και σήμερα, η κατάληψη στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Τουρισμού στο Σύνταγμα.

Η πολιτική ηγεσία ΑΦΑΝΤΗ!!
Συνεχίζει τα ταξιδάκια ανά τον κόσμο χρεώνοντας τον Ελληνικό λαό...Ότι προλάβουμε παιδιά, πριν το ελικόπτερο...

Μ.Κ.

Μιχελάκης: «Επιδίδεται σε επικοινωνιακά τεχνάσματα ο Παπανδρέου»

Για επικοινωνιακά τεχνάσματα εκ μέρους του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM.

«Υπήρχε μία διαρροή ότι ο κ. Παπανδρέου περιμένει μία απάντηση σε πρόσκληση που έκανε χθες στον κ. Σαμαρά για να πάνε μαζί στη Σύνοδο Κορυφής. Δεν έγινε κάτι τέτοιο και αν είχε γίνει, ο αρχηγός της ΝΔ θα είχε απαντήσει» τόνισε ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σημερινό τηλεφώνημα που έγινε πριν από λίγο στο γραφείο του κ. Σαμαρά από τον πρωθυπουργό κάνοντας λόγο για επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Μαζικές οι πορείες-Κλειστοί όλοι οι δρόμοι του κέντρου

http://downloads.naftemporiki.gr.edgesuite.net/static/11/10/19/gsse1.jpgΚλειστοί οι δρόμοι Πατησίων από Κονδριγκτώνος, Αλεξάνδρας από Μαυροματαίων, Ακαδημίας από Χαλκοκονδύλη, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Βασ. Αμαλίας από Ξενοφώντος, Αχιλλέως/Μάρνη από Κολωνού, Πειραιώς από Ιερά Οδό

Ιδιαίτερα μαζική είναι η συμμετοχή των πολιτών στις απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες που είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ ενάντια στο πολυνομοσχέδιο.

Διαψεύδει η ΕΕ γαλλογερμανική συμφωνία για αύξηση κεφαλαίων EFSF

Ρητή και κατηγορηματική ήταν η διάψευση της ΕΕ μέσω δύο ανώτατων αξιωματούχων στο δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian το οποίο έκανε λόγο για αύξηση κεφαλαίων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικές Σταθερότητας (EFSF).

«Δεν υπάρχει συμφωνία, είναι λάθος το δημοσίευμα» τόνισε η μία εκ των 2 πηγών, ενώ ο δεύτερος αξιωματούχος εξήγησε ότι το να πολλαπλασιαστούν τα 440 δισ. ευρώ του EFSF είναι κάθε άλλο από «απλή υπόθεση».

Η Ελλάδα κινδυνεύει με παραπομπή στο Δικαστήριο διότι ξεπέρασε την προθεσμία που της είχε δοθεί και εξακολουθούν να υπάρχουν 82 παράνομες χωματερές

http://www.energia.gr/photos/xomateri%202.jpgΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Θ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΟΤΙ
ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 6-8 % ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Οι ελληνικές αρχές με πρόσφατη έκθεσή τους προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, "επιβεβαιώνουν ότι ξεπέρασαν την προθεσμία σύμφωνα με την οποία έπρεπε να κλείσουν τα πάντα μέχρι 30 Ιουνίου 2011 και εξακολουθούν να υπάρχουν 82 παράνομες χωματερές που είναι ανοιχτές, από τις 361 που ήταν το 2009".

Ερώτηση Ε.Στυλιανίδη για το τεράστιο κόστος ενοικίασης ιδιωτικών κτιρίων για τις δημόσιες υπηρεσίες

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxqwaYgXX0fpDry1WDZZFXOO1Dgrv3lFgMKa6KKEhiOJqJjvnXPUP_8D8_DET_4E8CQcJ_K9L5owAH9p5tosSjb-6AN0NXCl_aER-P2wTQ1a5kSHgRELTBTp-_RgKkp6qlvsL6z-UmV-4/s1600/STYLIANIDIS%2528PSITHIROI%2529.jpgΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ Α.Κ.Ε. προς όλους τους υπουργούς

ΘΕΜΑ: «Τεράστιο το κόστος ενοικίασης ιδιωτικών κτιρίων για τις δημόσιες υπηρεσίες παρά την ύπαρξη πολλών αναξιοποίητων δημοσίων κτιρίων»

Η προσπάθεια της Κυβέρνησης να περικόψει δαπάνες, προκειμένου να πετύχει τους όρους του Μνημονίου, έχει οδηγήσει σε μία ανελέητη φοροεπιδρομή και σε οριζόντιες περικοπές μισθών στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, που ισοπεδώνουν το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, εκτινάσσουν την ανεργία στα ύψη και οδηγούν σε ασφυξία την αγορά.

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

http://www.eklogika.gr/thumb/YToyOntzOjM6InNyYyI7czoyNzoidXBsb2Fkcy9maWxlcy9wc29taWFkaXMuanBnIjtzOjE6InciO2k6NDAwO30Σχετικά με τη σημερινή συζήτηση στον Άρειο Πάγο της αίτησης αναιρέσεως κατά της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για την υπόθεση μείωσης των προστίμων σε πρατηριούχο, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από τη πρώτη στιγμή δήλωσα ότι έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Ότι η αλήθεια, τελικά, θα λάμψει. Η αρχή έγινε με την προχθεσινή αθωωτική απόφαση για την υπόθεση της λίμνης Κορώνειας.

Για τον 9,84 φταίνε τα blogs!

Τουλάχιστον τα blogs δεν απαιτείται να διαθέτουν πτυχίο! Αλλά αν υπήρχε τέτοια απαίτηση, είναι σίγουρο πως θα φρόντιζαν και θα διέθεταν!...

Σε άρθρο του ο έχων την θέση (μη νομίμως για πολλούς μιας και φαίνεται πως δεν διαθέτει τον απαραίτητο τίτλο σπουδών) του διευθυντή του 9,84 αφού ανέλυσε αρκετά το γιατί εκτός από την πιστή εφαρμογή των τροικανών μεθόδων (Απολύσεις αδιακρίτως) δεν έχει γίνει τίποτα τον τελευταίο χρόνο στον 9,84....

Β.Παπαγεωργόπουλος: "Το Σύνταγμά μας καταπατείται καθημερινά"

«Μέσα στον ορυμαγδό των συνεχών ανακοινώσεων της Κυβέρνησης για την επιβολή νέων δυσβάστακτων φόρων, της εντολής στον Ελληνικό Στρατό να καθαρίσει την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη από τα σκουπίδια της εν συνεχεία επιστράτευσης των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας και βλέποντας την απελπισία στα μάτια των συμπολιτών μου, πήρα το Σύνταγμα της Ελλάδος στα χέρια μου για να δω άλλη μία φορά τι προβλέπει για τα έσοδα του Κράτους, τι προβλέπει για την κατανομή των οικονομικών βαρών στους Έλληνες, τι προβλέπει για την τήρηση του Καταστατικού Χάρτη της χώρας μας.

Ξεκίνησα από το άρθρο 1 το οποίο ορίζει στην:

Τι είπε ο Σαμαράς στον ΓΑΠ στην τηλεφωνική τους συνομιλία: "Θα πάω στις Βρυξέλλες αλλά όχι μαζί σου" (βίντεο)

Δείτε το βίντεο:

Κλειστό το κέντρο-Τοποθετήθηκε ο γνωστός φράχτης (βίντεο)

http://www.newsit.gr/files/Image/19-10-2011/resized/vouli2_475_355.jpg- Έκλεισε με κλούβες των ΜΑΤ η Ακαδημίας
- Τουλάχιστον πέντε κλούβες σε επιφυλακή στην Πανεπιστημίου
- Διμοιρίες στα πλαϊνά σκαλιά του Άγνωστου Στρατιώτη
- Κλειστόν... άστυ η Αθήνα ενόψει των συλλαλητηρίων ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ

Από τις 06:30 το πρωί έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας ενόψει των συλλαλητηρίων που θα κάνουν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας.

Διαβάστε τι θα ζητήσει ο ΓΑΠ απ' τον Σαμαρά σε λίγο!!!

http://www.skai.gr/files/temp/8F543EDE8C06512A68622B51D983C3B3.jpgΕπίσημη παραδοχή ΓΑΠ σε λίγο, ότι αδυνατεί όχι μόνο να κυβερνήσει αλλά και να διαπραγματευτεί με τους Ευρωπαίους!!!

Σε απόλυτη ρήξη οι σχέσεις Παπανδρέου – Σαμαρά μετά το χθεσινό ναυάγιο της συνάντησης. «Όταν καλείς έναν άνθρωπο σε διάλογο, δεν μπορείς να τον βρίζεις», δήλωναν χαρακτηριστικά πηγές από τη ΝΔ, ενώ ο ίδιος ο κ. Σαμαράς, σε μία ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωσή του, ξεκαθάρισε ότι πήγε να ακούσει τον κ. Παπανδρέου λόγω των κρίσιμων συνθηκών. «Διαφορετικά δε θα πήγαινα καθόλου», είπε χαρακτηριστικά.

«Το ποιος τορπιλίζει την εθνική ομοψυχία είναι ολοφάνερο. Με κάποιον που βρίσκεται σε πανικό και καθυβρίζει τους πάντες, δεν έχω να πω τίποτα», κατέληξε ο κ. Σαμαράς.

Οργάνωνε όργια με φοιτητές

http://img.protothema.gr/72EEDB96C13DC9C812FC31F35AE3264F.jpgΌπως αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες η εφημερίδα "Κόσμος" (και αναπαρήγαγαν ενημερωτικά sites της Αχαϊκής πρωτεύουσας και όχι μόνο), η γυναίκα μένει σε διαμέρισμα της περιοχής του Αγίου Διονυσίου της Πάτρας.

Η 50άρα από το νομό Ηλείας που την "βρίσκει" με φοιτητές έχει μετατρέψει το διαμέρισμά της σε φροντιστήριο του σεξ! Η άτακτη γυναίκα μένει σε πολυσύχναστη πολυκατοικία στη συγκεκριμένη συνοικία κι έχει πάθος με τους φοιτητές, όπως "μαρτυρούν" οι γείτονές της...

Δήλωση Σαμαρά (βίντεο)

Δείτε το βίντεο:

FAZ: Ίσως ο Σαμαράς να κληθεί σύντομα να αποδείξει, εάν έχει μάθει κάτι από τις σπουδές του"

http://static.madata.gr/files/faz613_753528688.jpgΤην έκπληξη της εκφράζει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung για την επιμονή του αρχηγού της ΝΔ να κυβερνήσει  την Ελλάδα! Πολλοί Έλληνες και όχι μόνον αυτοί απορούν, γιατί κάποιος θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα σε τέτοιες περιόδους. Επίσης και στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες διερωτώνται, τι θα πρέπει να αναμένουν οι Ευρωπαίοι από έναν Πρωθυπουργό Σαμαρά.

Η ανταπόκριση της γερμανικής εφημερίδας από την Αθήνα αναφέρεται στον Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά και στις φιλοδοξίες του να κυβερνήσει τη χώρα.
http://img.protothema.gr/18EDD2F3796470E4A86E5432BF761355.jpgΑπροσπέλαστο θα είναι σήμερα το κέντρο της Αθήνας λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων από τα συνδικάτα.

Από νωρίς το πρωί είναι κλειστό το ανερχόμενο ρεύμα της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της οδού Αμαλίας, ενώ σε λίγο αναμένεται να κλείσει και η κάθοδος.

Οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και τον Ευαγγελισμό θα παραμείνουν κλειστοί μετά από απόφαση της αστυνομίας, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.

Σαμαράς: «Ολοφάνερο το ποιός τορπιλίζει την εθνική ομοψυχία»

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε, αναφερόμενος στον κ. Παπανδρέου, πως δεν έχει τίποτε να πει με κάποιον που βρίσκεται σε πανικό και καθυβρίζει τους πάντες.

Σκληρή ήταν η απάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στα λεγόμενα του πρωθυπουργού στη χθεσινή Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε πως είναι ολοφάνερο το ποιός τορπιλίζει την εθνική ομοψυχία στην πράξη, και σημείωσε πως δεν έχει τίποτε να πει με κάποιον που βρίσκεται σε πανικό και καθυβρίζει τους πάντες.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σαμαρά:

Τουλάχιστον θα γλιτώσει τη χρεοκοπία ο Παναθηναϊκός....

Σε τέτοια φάτσα ποιος θα τολμήσει να πάει να ζητήσει τα χρωστούμενα;

Τηλεφωνική συνομιλία ΓΑΠ-Σαμαρά σε λίγο

Τηλεφωνική συνομιλία θα έχουν σε λίγο ΓΑΠ και Σαμαράς με πρωτοβουλία του ΓΑΠ... προφανώς ο ΓΑΠ φέρει βαρέως το χθεσινό φτύσιμο Σαμαρά και θέλει να τον ρωτήσει γιατί δεν του μιλάει....

24 Τούρκοι στρατιώτες νεκροί από επιθέσεις του Κούρδων

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEideEsngyPZTLscTtK68Jds5QS8ooMNXwo1IKiG-KBBwHITtuXRG80QVg3l3zbdwc6agRJA7pkjay5LZ1knn5YA14MWtpyHsAz5GJi5vyMdKHQDg08BDddXztLtFEcKJyHpGw-qVRoXcYo3/s1600/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B4%CE%BF%CE%B9.jpg24 Τούρκους στρατιώτες σκότωσαν τη νύχτα οι Κούρδοι αντάρτες σε συνδιασμένες επιθέσεις σε στρατιωτικά φυλάκια και αστυνομικούς σταθμούς, στην επαρχία Hakkari σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό NTV.

Associated Press

Και η Moody's υποβάθμισε την Ισπανία

http://www.washingtonpost.com/rf/image_606w/2010-2019/WashingtonPost/2011/10/18/Production/WashingtonPost/Images/912674-1912.jpgΚαι η Moody's υποβάθμισε την Ισπανία σε “A1” από “Aa2,” 4 μέρες μετά την υποβάθμισή της από Standard & Poor και Fitch. Οι λόγοι είναι οι γνωστοί,υψηλή ανεργία, μεγάλο χρέος, αδύναμο τραπεζικό σύστημα, υπερχρεωμένος ιδιωτικός τομέας και χαμηλή ανάπτυξη (η Moody’s περιμένει το 2012 ανάπτυξη 1% στην καλύτερη περίπτωση ενώ η S&P περιμένει 0.8% φέτος και 1% του χρόνου).

Εκθέτει Βενιζέλο-Μπεγλίτη η τρόικα

Δυσαρέσκεια της τρόικας για Βενιζέλο και Μπεγλίτη τους οποίους κατηγορούν για λανθασμένα στοιχεία στον προϋπολογισμό του 2011.

Τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο εκπρόσωπος της τρόικας για το ΥΕΘΑ ιταλικής καταγωγής που εδώ και καιρό κάνει φύλλο και φτερό τον προϋπολογισμό του ΥΕΘΑ διαπίστωσε και ανέφερε στη τρόικα ότι είναι εντελώς πλασματικός ο προϋπολογισμός του 2011.

Διαψεύδει η ΕΕ δημοσίευμα περί εποπτείας της Ελλάδας από το task force

http://www.skai.gr/files/temp/5D9BE0B56E425E0F7230B8C9F4B294FB.jpgΔεν έχει ζητηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ασκήσει εκτελεστική εξουσία στην Ελλάδα, δήλωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν, διαψεύδοντας το δημοσίευμα του Reuters, το οποίο επικαλείτο ευρωπαίους αξιωματούχους.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ορισμένες χώρες της ευρωζώνης επιθυμούν να τεθεί η Ελλάδα, το ελληνικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και οι υπηρεσίες του Δημοσίου υπό την εποπτεία του task force της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μέσω της διεύρυνσης των εξουσιών του.

Όλα τα γκόλ του Champions League

Napoli 1-1 Bayern (Group A)
2' 0-1 T. Kroos // 39' 1-1 H. Badstuber (o.g.)

Συμφώνησαν Γερμανία-Γαλλία για ενίσχυση του EFSF με 2 τρις ευρώ και ελληνικό "κούρεμα" 30-50%

http://www.fimes.gr/wp-content/uploads/%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85%CF%82-168x115.jpgΗ Γαλλία και η Γερμανία έχουν καταλήξει σε συμφωνία για την ενίσχυση του ταμείου διάσωσης της ευρωζώνης με 2 τρις ευρώ, ως μέρος ενός «συνολικού σχεδίου» για την επίλυση της κρίση του δημόσιου χρέους. Τη συμφωνία θα πρέπει να την εγκρίνει η σύνοδος κορυφής αυτό το Σαββατοκύριακο όπως δήλωσε διπλωμάτης της ΕΕ.

Αίσχος!! Ο Δανιηλίδης γλύτωσε το ξύλο της Τρίτης και έκανε το 2-1... το ματς συνεχίζεται αύριο

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και τρίτη την τελευταία εβδομάδα, ο κ.Δανιηλίδης γίνεται στόχος απεργών... αυτή τη φορά όμως γλύτωσε το ξύλο

Το επεισόδιο έγινε στο γραφείο του δημαρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. Εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας του νομού έδωσαν βροντερό παρόν για να παραστούν στη συνεδρίαση της ΤΕΔΚΘ, για την πολιτική επιστράτευση τους.