20 Οκτωβρίου 2011

Διέγραψε Λούκα και παραιτείται ο ΓΑΠ μιας και έλεγε: Εγώ με 153 βουλευτές δεν κυβερνάω!!!



Διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ η Λούκα Κατσέλη, η οποία καταψήφισε το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών. Συνεχίζεται η ονομαστική ψηφοφορία.

Μετά το τέλος της και ενώ το ΠΑΣΟΚ θα έχει μείνει με 153 βουλευτές ο Γιωργάκης είμαστε σίγουροι ότι θα τιμήσει τα παντελόνια του και θα παραιτηθεί μιας και τον Ιούνιο του 2010 όταν ήταν στα ντουζένια του και μας είχε σώσει πρώτη φορά με το μνημόνιοδήλωνε : 

Ρόμπα έκανε το ΠΑΣΟΚ πριν λίγο στη Βουλή ο Μ. Κεφαλογιάννης: Δεν ζητάει το ΔΝΤ την αλλαγή του αρ. 37!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFxMY2bcQdyw8IhIe0_3hCWQ1Ok0xfjlaKrJGjKjTe4jPo2eJRNsXPXILallHyBFgI3095FDwduEs2ugN8mHa6gQcmmNsXwtqt0xHzrtBm5rS8_4RCFUXWnuG2i1uc5X3h7-SrZL0vjDkY/s1600/kefalogiannis.jpgΜετά την κατάθεση των επιστολών που έστειλαν ΓΑΠ και Μπένυ στο ΔΝΤ αποκάλυψε ότι

1. Στην επιστολή λένε ότι ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ το πολυνομοσχέδιο αποδεικνύοντας πόσο πρόβατα θεωρούν τους ΠΑΣΟΚους βουλευτές και πόσο στημένες είναι οι αντιδράσεις κάτι τύπων σαν τη Κατσέλη και τη Βάσω και το σημαντικότερο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Καμία συμφωνία δεν θα υπάρξει στη σύνοδο της ΕΕ το ΣΚ

http://3.bp.blogspot.com/-dyHK4k7Bn9Q/Tp686sBblHI/AAAAAAACYMY/LD1LC-nRZxE/s1600/sarkozy-merkel.jpgΕμείς σφαζόμαστε και οι άλλοι διαφωνούν για τις Τράπεζες

Καμία συμφωνία δεν θα υπάρξει στη σύνοδο της ΕΕ το Σαββατοκύριακο, μιας και πριν από λίγο ο Γερμανός εκπρόσωπος τύπου δήλωσε ότι δεν υπάρχει συμφωνία με την Γαλλία όσον αφορά το μηχανισμό του EFSF. Συμφωνία αν υπάρξει θα υπάρξει μετά τη σύνοδο πιθανώς την επόμενη Τετάρτη αφού η Μέρκελ πρέπει να ενημερώσει τη γερμανική βουλή που πρέπει να εγκρίνει την όποια συμφωνία.

Βίντεο από τη σύλληψη του αιμόφυρτου ΖΩΝΤΑΝΟΥ Καντάφι

Φώτο απ' το σημείο όπου σκότωσαν τον Καντάφι

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Λίβυοι φωτογραφίες απ' το σημείο όπου σκότωσαν το σοσιαλΗστή σύντροφο του Γιωργάκη. Αεροπλάνα του ΝΑΤΟ χτύπησαν την αυτοκινητοπομπή του Καντάφι και ο βαριά τραυματισμένος σύντροφος σύρθηκε στην άκρη του δρόμου και κρύφτηκε μέσα σε τσιμεντένιους σωλήνες απορροής υδάτων που περνούσαν κάτω απ' το δρόμο. Μέσα εκεί τον βρήκαν οι αντικαθεστωτικοί και του έδωσαν τη χαριστική βολή. Δείτε τις φώτο:

Πειράχθηκε ο Μπένυ επειδή ο Τσίπρας μίλησε για "ομερτά"

Οι άνθρωποι είναι μεγάλοι ξεφτίλες. Ενοχλήθηκαν, επειδή ο Τσίπρας, αναρωτήθηκε στην ομιλία του, αν η κοινοβουλευτική δημοκρατία έχει καταλυθεί, αφού οι βουλευτές δεν ψηφίζουν κατά συνείδηση, αλλά επικρατεί "ομερτά". Η φράση ενόχλησε τον κ.Βενιζέλο και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που άρχισαν να χτυπούν τα έδρανα.

Σαμαράς για νεκρό διαδηλωτή:Η Κυβέρνηση έχασε τον έλεγχο (video)

Τον θάνατο διαδηλωτή σχολίασε με δήλωσή του, προσερχόμενος στη Βουλή, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του διαδηλωτή, κατηγόρησε την κυβέρνηση για απώλεια ελέγχου της κατάστασης και ζήτησε ψυχραιμία.

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε συγκεκριμένα: « Η τυφλή βία των κουκουλοφόρων, έκανε να χάσουμε έναν συνάνθρωπό μας, σε ώρες που η κυβέρνηση είχε χάσει τον έλεγχο της κατάστασης. Θερμά συλλυπούμαι την οικογένειά του εκ μέρους όλης της Νέας Δημοκρατίας. Το μεγαλύτερο όπλο αυτή τη στιγμή είναι αυτοσυγκράτηση και νηφαλιότητα. Και βεβαίως ψυχραιμία».

Παπαρήγα: "Ο νεκρός διαδηλωτής μου θυμίζει τα θύματα της Marfin"... μπα τον Γρηγορόπουλο δεν στον θυμίζει;

[Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η ξεφτίλα του ΚΚΕ και το ότι είναι τροχός του συστήματος... υπάρχει ένας νεκρός σύντροφός τους και πήγαν στα σπίτια τους σα να μη συμβαίνει τίποτα...]

H Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας από το βήμα της Βουλής τόνισε ο θάνατος του διαδηλωτή θυμίζει "την ημέρα που είχαμε 3 θύματα στη Μarfin ενώ λίγο αργότερα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με το πολυνομοσχέδιο και όλα αυτά που λέει για τη μη ψήφισή του εκβιάζει ωμά το λαό.

Λούκα Κατσέλη: «Αδυνατώ να ψηφίσω το άρθρο 37 ως έχει»... αν αλλάξετε όμως κανα κόμμα το συζητάω

Ακόμα δεν την είδαμε την αρνητική της ψήφο... οπότε δεν υπάρχει λόγο να την ηρωποιούν κάποιοι, άσε που και να το καταψηφίσει πάλι δεν υπάρχει λόγος ηρωποίησης...

Κι άλλο βίντεο με το νεκρό Καντάφι!

Τον μεταφέρουν στην καρότσα φορτηγού και τον περιφέρουν από χωριό σε χωριό σαν λάφυρο:

ΤΟ ΚΚΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ

  Σήμερα το ΚΚΕ,για λίγες ώρες έστω, υποκατέστησε την αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας.
  Για να πας σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας έπρεπε να πάρεις την άδεια των ανθρώπων του ΠΑΜΕ.
  Φυσικά όπου υπήρχε το ΠΑΜΕ δεν υπήρχε αστυνομία.
   Ακόμα και τους τροχονόμους κάνανε.

Νεκρός και ο ένας γιος του Καντάφι

http://www.newsbeast.gr/files/temp/8258574DC2C8FD1589DFAE0C937CCECA.jpgΣτην προσπάθειά του να βοηθήσει τον πατέρα του

Νεκρός είναι, σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος του Καντάφι, Μοτασίμ, κατά τη μάχη που έγινε στη Σύρτη, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον πατέρα του και να γλιτώσει την αιχμαλωσία.

Δυστυχώς υπάρχει ΝΕΚΡΟΣ διαδηλωτής, μέλος του ΠΑΜΕ... και ο Καραμανλής σίγουρα δεν φταίει

http://www.skai.gr/files/temp/893A5583345CE0D268A61E5756FCF846.jpgΤραγικές διαστάσεις προσλαμβάνουν τα επεισόδια. Πριν από λίγο κατέληξε στον Ευαγγελισμό ένας οικοδόμος 53 ετών μέλος του ΠΑΜΕ. Σύμφωνα με υγειονομικές πηγές ο άτυχος εργαζόμενος πέθανε από ανακοπή καρδιάς εξαιτίας εισπνοής χημικών.

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ένας 53χρονος οικοδόμος, ο οποίος φέρεται να τραυματίστηκε κατά τα επεισόδια στο Σύνταγμα από πέτρα στο κεφάλι. Σύμφωνα με τους συγγενείς του, πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ για τις διαδηλώσεις;

http://brightcove01.brightcove.com/6/45228659001/45228659001_1149342422001_ari-origin54-arc-125-1315495079100.jpg?pubId=45228659001Στην ενημέρωση που έκανε πριν λίγο ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Gerry Rice, κλήθηκε να σχολιάσει τις διαδηλώσεις στην Ελλάδα και απάντησε:

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΕΕ! Διάγγελμα Γιωργάκη στον Ελληνικό λαό (βίντεο)

Πόσο παραμύθι μπορεί να πουλήσει ο άνθρωπος σε 2 λεπτά;

Βίντεο με το νεκρό Καντάφι!!!

Δείτε το βίντεο:

"Αντίσταση και πάλη" για τον πούτ@@ και πάλι

http://redship.files.wordpress.com/2011/04/25ce25a025ce259125ce259c25ce2595.png?w=609&h=290Αποχώρησε το ΚΚΕ απ' την πλατεία Συντάγματος αφήνοντας διάπλατα ανοιχτό το πεδίο σε μπαχαλάκηδες και Αστυνομία για να διαλύσουν την συγκέντρωση ώστε σε καμιά ωρίτσα που θα συνεχιστεί η ψηφοφορία να μην υπάρχει κανείς έξω απ' τη Βουλή...

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι το ΚΚΕ είναι στο κόλπο μιας και η απόφασή του να αποσυρθεί δεν έχει καμία λογική εξήγηση...

ΓΙΩΡΓΟ Δώσε τώρα το επίδομα!!!

Σοκ!!! ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ!!!!

Κι άλλη φώτο του νεκρού Καντάφι! Μάλλον πρέπει να θωρείται σίγουρο ότι ο Γιωργάκης έχασε έναν καλό σύντροφο...

Tη φώτο δημοσίευσε το Al Jazeera:

Διέρρευσε προσχέδιο απόφασης της Συνόδου κορυφής της ΕΕ!!! ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 6η ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; (Διαβάστε το)

http://i37.abimg.gr/ei/eikosi_hronia_anastasi_tis_ellinikis_oikonomias_1784750_b.jpgΔιέρρευσε μέσω της the Telegraph προσχέδιο απόφασης της συνόδου της ΕΕ που θα γίνει το Σαββατοκύριακο!!! Αν γίνει η σύνοδος γιατί τις τελευταίες ώρες η Γερμανία διαδίδει ότι είναι πιθανή ακόμα και η αναβολή της συνόδου. Πάντως το προσχέδιο λέει μέσα σε παρένθεση τα εξής όσον αφορά την Ελλάδα και την 6η δόση:

Τα επεισόδια μεταξύ ΠΑΜΕ-κουκουλοφόρων νωρίς το μεσημέρι (βίντεο)

Δείτε πως ξεκίνησαν τα επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και ΠΑΜΕ, νωρίς το μεσημέρι, απ' τα οποία τραυματίστηκαν πάνω από 10 άτομα:

Δηλώσεις Αλέκας στο ΣΚΑΙ εναντίον του ΣΚΑΙ και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΣΟΧΗ στο Ράδιο Αρβύλα: Δεν υπάρχει κλινικά νεκρός...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhVOaGQhyOzn1_KSWX2n7aXOM4viw5W3nNT2I-LC0lLoKixRmiknLbDaQ7KJATjKJ0h5Zv0zyuoY9WZxZF8k-IOKvPYXzmQu18hjK36zAgflFYLw1b_7b3n45Ou9uFFEKXZSyFv6VStsyQ/s320/428413981.jpgΤο ΣΚΑΙ κατηγόρησε ότι αβαντάρει την κατάσταση λέγοντας ότι ο πετροπόλεμος κουκουλοφόρων-ΠΑΜΕ ήταν "εμφύλιος" ενώ κατηγόρησε και το ραδιοσταθμό "στο κόκκινο" που ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έλεγε ότι "το Σύνταγμα δεν ανήκει στο ΠΑΜΕ". Ε λόγω αντανακλαστικών κατηγόρησε και την ακροδεξιά γενικά και αόριστα...

Η πρώτη φώτο απ'τη σύλληψη του νεκρού πλέον (σύμφωνα με πληροφορίες) Καντάφι!!!-Το ΝΑΤΟ σκότωσε τον σολιαλΗστή σύντροφο!

http://magoulaonline.gr/wp-content/uploads/ganpap.jpgO Guardian δημοσίευσε την πρώτη φώτο απ' τη σύλληψη του αιμόφυρτου και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, νεκρού, Καντάφι. Το ΝΑΤΟ παραδέχθηκε ότι αεροπλάνα του χτύπησαν αυτοκινητοπομπή που εγκατέλειπε τη Σύρτη μετά την κατάληψή της από τους αντικαθεστωτικούς!! Το πιθανότερο λοιπόν είναι να τραυματίστηκε σοβαρά και να έπεσε στα χέρια των αντικαθεστωτικών που λένε ότι ξεψύχησε καθώς τον πήγαιναν στη Μισουράτα. Δείτε τις φώτο:

Τι διάολο είναι αυτό το άρθρο 37 που δεν θέλουν να ψηφίσουν; Τι σημαίνει για μένα;

Τι διάολο είναι αυτό το άρθρο 37 που δεν θέλουν να ψηφίσουν; Τι σημαίνει για μένα;

Το περιβόητο άρθρο 37 του "πολυνομοσχεδίου", οδηγεί πολλούς βουλευτές στην κόντρα με την κυβέρνηση. Για να είστε καλά ενημερωμένοι, δείτε τι ακριβώς σημαίνει το άρθρο 37, αρχικά με απλά λόγια, όπως κάνουμε πάντα  στο taxalia και μετά πιό ...δικηγορίστικα. Με πολύ απλά λόγια:

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Άλλη μια αποκλειστικότητα του parapolitika απ' την καλπάζουσα φαντασία του Ρετσίνα

Προχθές κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Κατσέλη συναντήθηκε με τον Παπανδρέου και ο Γιωργάκης την έπεισε να ψηφίσει το άρθρο 37 για τις συλλογικές συμβάσεις. Χθες το πρωί όμως η ίδια η Λ. Κατσέλη διέψευσε ότι έγινε τέτοια συνάντηση πόσο μάλλον ότι πείστηκε. Όπως μπορείτε να δείτε και στη φώτο (από την αναζήτηση της Google) που ακολουθεί τη διάψευση μετέδωσαν όλες σχεδόν οι σελίδες του διαδικτύου:


Ωστόσο ο Ρετσίνας επέμενε στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του ότι η Λούκα συναντήθηκε με τον ΓΑΠ και ο ΓΑΠ την έπεισε... μάλιστα έγραφε ότι θα μας αποκάλυπτε και τι ακριβώς είπε ο ΓΑΠ στην Κατσέλη!!!


Πέρασαν δυο μέρες και ο Ρετσίνας ακόμα να μας αποκαλύψει πως έπεισε ο ΓΑΠ την Κατσέλη... και πως να μας το αποκαλύψει αφού την είδηση την έβγαλε απ' το κεφάλι του

ΥΓ. Και μπορεί η Κατσέλη να ψηφίσει τελικά το άρθρο 37 αλλά όχι επειδή συναντήθηκε με τον ΓΑΠ και την έπεισε αλλά επειδή "το παν είναι να μην πέσουμε από Κυβέρνηση ρε μαλάκ@"...

One down, one to go: Νεκρός ο Καντάφι!

Έτσι τουλάχιστον μεταδίδει το Al Jazeera και το Rusia Today...

Επεισόδια στη συγκέντρωση μεταξύ ΠΑΜΕ και μπαχαλάκηδων!!!

http://www.newsbeast.gr/files/temp/D419A24074F72362B8EDF0CB6798A917.jpgΆγριο ξύλο έπεσε πριν λίγο στη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας όταν μπαχαλάκηδες αποπειράθηκαν να σπάσουν την αλυσίδα του ΠΑΜΕ μπροστά απ' τα λουλουδάδικα και να φτάσουν στα ΜΑΤ και επιτέθηκαν με πέτρες και μολότοφ. Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν 5 άτομα του ΠΑΜΕ (ένας σοβαρά από πέτρα στο κεφάλι) ενώ τα ΜΑΤ παρακολουθούσαν αμέτοχα...

Λιβύη: Τώρα οι αντικαθεστωτικοί περιγράφουν και πως έγινε η σύλληψη Καντάφι!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi8CapxCyYF8Dj96lBEouwwzZ6yabjOR_uRg7XlrjH9kYoME-QYaj86pGP33ORJfHCi7jOIxTOW1WiZ6suv4skoSfnKaf7fHtg7hQ196IKvF84e8m3tQhpNzvCHg0mAR6zwNsQURg4YUkmD/s1600/papandreou_kantafi.jpgΟ Καντάφι φώναζε «Μην πυροβολείτε»

Στη γενέτειρά του τη Σύρτη κρυβόταν ο Μουαμάρ Καντάφι, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Μεταβατικού Συμβουλίου που περιέγραψε τη σύλληψη του πρώην ηγέτη της Λιβύης. Όταν οι δυνάμεις του συμβουλίου τον εντόπισαν, ενώ επιχειρούσε να διαφύγει από την πόλη που έπεσε στα χέρια των αντικαθεστωτικών, εκείνος φώναζε «Μην πυροβολείτε, μην πυροβολείτε!»

Η Βάσω Παπανδρέου μπέρδεψε το ΟΧΙ με το ΝΑΙ που θα ψηφίσει τελικά

http://www.statesmen.gr/wp-content/uploads/2011/04/vaso-papandreou-468x295.jpgΗ βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου ανήκει κι αυτή στους δίφατσους, σ΄αυτούς δηλαδή που τη μια μέρα λένε όχι και την άλλη λένε ναι.

Τώρα τελευταία φάνηκε ότι θέλει να παραστήσει την «αντάρτισσα» μέσα στο ΠΑΣΟΚ, μήπως και ανεβάσει έστω και με κάποιους δήθεν εκβιασμούς τα ποσοστά της και ίσως να διαπραγματεύθηκε με το αφεντικό της κάποια υπουργοποίηση με το να ψηφίσει ΝΑΙ απόψε στο πολυνομοσχέδιο, όπως έφερνε διάφορες αντιρρήσεις και σε παλαιότερες ψηφοφορίες και τελικά ψήφιζε θετικά. Η γελιότητα στο ζενίθ.

Τράπεζες, Πρόσωπα, Σκάνδαλα και ένας λαός, ο Ελληνικος, ΘΥΜΑ!!!

Γράφει η Πόπη Σουφλή

ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ και ευχαριστώ τον ανώνυμο φίλο, που μου έστειλε το παρακάτω αποκαλυπτικο σκανδαλώδες υλικό...

Τις τελευταίες μέρες, το σκάνδαλο της Τράπεζας PROTON και το όνομα του εξαφανισμένου Τραπεζίτη Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, "παίζει" ...πολύ.
Δείτε υλικό, προσέξτε ημερομηνίες, "καμαρώστε" πρόσωπα του Τραπεζικού χώρου και του στενού (πιο στενό δεν γίνεται... που έλεγε και η Βουγιουκλάκη στην ταινία "Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο") συγγενικού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, (Παναγιώτης Γεννηματάς, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Νίκος Παπανδρέου) και θα αντιληφθείτε ποιοί βρίσκονται πίσω από τα σκάνδαλα και ποιοί μας διοικούν..

Συνελήφθη ο Καντάφι λένε οι αντικαθεστωτικοί, αλλά δεν είναι και να τους πολυπιστεύει κανείς

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhs-UAvpP0iUBbDZGC2VMlgecvGKp7OI6ATRdlt4jMGiPAK7HmJ32RKN146eLdiIVQLKsMVbFsYcuJ7flVTav3LKw-_4bSJK4HQ_FIJfMWYM1MFceoJw7QdXQbwZlpe1r71hcbvZoTfw/s1600/giorgakis+kantafi3.jpgΣύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεόραση της Λιβύης μετά την πτώση της Σύρτης την οποία πλέον ελέγχουν οι αντικαθεστωτικοί, έχει συλληφθεί και ο Μουαμάρ Καντάφι... αλλά επειδή στο παρελθόν έχουν πει πολλές παπαριές δεν είναι να τους πολυπιστεύει κανείς.

Οι πολίτες μπροστά από τα ΜΑΤ-Αυξάνεται συνεχώς ο κόσμος

Μεγάλη είναι η συμμετοχή του κόσμου και στην σημερινή συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας. Παρόλο που η αστυνομία κάνει λόγο για 40.000 διαδηλωτές, οι εκτιμήσεις μιλούν για πολύ περισσότερους.

Δύο είναι τα μπλοκ που έχουν στηθεί. Το ένα αποτελείται από τα μέλη του ΠΑΜΕ, το οποίο βρίσκεται μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και περιφρουρείται, ενώ το άλλο αποτελείται από «απλούς» πολίτες. Περιμετρικά της Βουλής υπάρχουν κλούβες που εμποδίζουν την διέλευση.

Για την δική σας πτώχευση να ανησυχείτε κα Διαμαντόπουλου και όχι της Ελλάδας.

Φοβάστε και δικαίως, αφού χιλιάδες πρώην σύντροφοί σας του ΠΑΣΟΚ, είναι τώρα άνεργοι και πεινάνε τα παιδιά τους. Γουστάρω ν' ακούτε στον ύπνο σας. >> "Προλετάριοι όλης της χώρας ενωθείτε." Όποιος έχει θα χάσει. "Ας προσέχατε...."... όπως είπε πριν λίγο η κα Βασιλική Παπανδρέου στην Βουλή.

Και εσείς έχετε πάρα πολλά να χάσετε:

Για να λύσουμε την απορία του Γιωργάκη ποιος μιλάει για νέο Γουδί

Στη συνάντηση με τον Σαμαρά ο ΓΑΠ του ζήτησε να κατέβουν οι τόνοι και να μη μιλάνε συνεργάτες του για νέο Γουδί... επειδή ο Γιωργάκης ξεχνάει εύκολα να του θυμίσουμε ποιος μίλησε πρώτος σε ανύποπτο χρόνο για "νέο Γουδί":

Πολύ γκομενιάρης ο Γιωργάκης: Έριξε με την κλασική ατάκα τη Βασούλα και πάει για το 2 στα 2 με τη Λούκα

http://www.lifo.gr/uploads/image/325995/vasw-papandreou.jpgΜιλάμε ότι ο Γιωργάκης μας έχει αστέρι με τις γυναίκες! Τι τους λέει και τις πείθει εκτός του "το παν είναι να μην πέσουμε από Κυβέρνηση μωρή μαλάκ@", παραμένει μυστήριο... Μόλις πριν λίγο βγήκε η Βασούλα σαν αρνάκι απ' το γραφείο του και δήλωσε:

Γ. Παπανικολάου: Τουλάχιστον 82 παράνομες χωματερές εξακολουθούν να λειτουργούν στην Ελλάδα

http://3.bp.blogspot.com/_-80xqqzT3gQ/TSbmKPXESaI/AAAAAAAAAgI/rmQOU8dXH4M/s1600/papanikolaou1.jpgΑντιμέτωπη με επιβολή κυρώσεων από την Ε.Ε. η χώρα

Σε απάντησή του προς τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Γ. Παπανικολάου, ο οποίος ζήτησε να πληροφορηθεί την πορεία σφραγίσματος ή αποκατάστασης των παράνομων χωματερών στην Ελλάδα, ο Επίτροπος για θέματα Περιβάλλοντος κ. Γ. Ποτότσνικ ανέφερε πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέλαβε, στις 26 Ιουλίου 2011, την τέταρτη έκθεση προόδου σύμφωνα με την οποία (καλύπτει την περίοδο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2011), δεν έχουν κλείσει όλες οι υπάρχουσες παράνομες χωματερές, καθώς εξακολουθούν να λειτουργούν τουλάχιστον 82.

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΛΙ Η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"... ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑΚΟΥΝΙΑ...

Με νύχια και με δόντια έχουν πέσει στον αγώνα διατήρησης του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος οι μεγαλοεκδότες... Και συνεχίζουν να προκαλούν ολόκληρο τον Ελληνισμό. Εχθές τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος προέβησαν στη γνωστή... επαναστατική γυμναστική τους, προβοκάροντας την διαδήλωση διαμαρτυρίας, αλλά η "Καθημερινή" στο κύριο άρθρο της διαδικτυακής έκδοσής της ζητάει "Να στηρίξουν αλλήλους"

Η συνέχεια στο http://www.stoxos.gr/

Προβλήματα στην καταβολή των συντάξεων του ΙΚΑ

http://www.amka.gr/AMKAGR/Images/LOGO.pngΛόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των εργαζόμενων στην ΗΔΙΚΑ ΑΕ
Της Μάνιας Τσαβλίδου

Προβλήματα στην καταβολή των συντάξεων αντιμετωπίζει το ΙΚΑ, λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των εργαζομένων στην ΗΔΙΚΑ ΑΕ, την εταιρεία μηχανογράφησης που σύμφωνα με τις προθέσεις της κυβέρνησης θα συγχωνευθεί με την Κοινωνία της Πληροφορίας. Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε απεργία διαρκείας από τις 19 Σεπτεμβρίου, αντιδρώντας εκτός από τη συγχώνευση και με το σχέδιο για την εφαρμογή της εφεδρείας καθώς και με τις μισθολογικές περικοπές, λόγω του νέου μισθολογίου.

Δεν τον χώραγε ο τόπος τον Σαμαρά στη συνάντηση με τον ΓΑΠ (βίντεο)

Δείτε στο βίντεο για πότε έφυγε όταν ο ΓΑΠ είπε "πάμε"!!!!:

"Ιδεολογικό " πλιάτσικο και βανδαλισμοί κουκουλοφόρων στα γραφεία της ΕΣΕΕ

http://www.star.gr/uploads/images_resize/2011/09/108515_0953.jpgΕκτεταμένες ζημιές και βανδαλισμούς υπέστησαν τα γραφεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) κατά τα χθεσινά επεισόδια.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου της ΕΣΕΕ κ. Β. Κορκίδη στο in.gr ομάδα κουκουλοφόρων έσπασε χθες το απόγευμα τις τζαμαρίες του κτιρίου της ΕΣΕΕ επί της οδού Μητροπόλεως εισέβαλε στο ισόγειο και κατέστρεψε ότι βρήκε μπροστά της. Εν συνεχεία οι άγνωστοι ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου εισέβαλαν στα γραφεία και προχώρησαν στην κλοπή ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλων συσκευών, αφήνοντας πίσω τους μεγάλες ζημιές.

Θα ανοιγοκλείνουν πάλι τα Τέμπη μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0JSHU-V-on6YftmyW-yApd5Oxpj47i8N6hBB5ceuzv-Fd6eF4XsFvHX3MHfA25QiUCxRiWsohCNOpopiyRaF9oweMqSuqBZxW4k57zbbG73t0xUhhKYTUlO9uGYhDsej-MSRjDvO4RFpo/s1600/%CF%84%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B71.jpgΗ κυκλοφορία θα γίνεται με διακοπές από την 1 Νοεμβρίου μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου, καθώς στο διάστημα αυτό θα γίνουν εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας.
Για 12 ημέρες, από τις 14 Νοεμβρίου μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, η κυκλοφορία θα απαγορευτεί πλήρως.

Οσο θα γίνονται οι διακοπές στην κυκλοφορία μέσα στην κοιλάδα δεν θα πληρώνονται διόδια στους σταθμούς Γυρτώνης, Μακρυχωρίου, Πυργετού Λεπτοκαρυάς και Κλειδίου ενώ στους σταθμούς Μοσχοχωρίου και Λεπτοκαρυάς το αντίτιμο θα είναι μειωμένο.

Κάνουν τα κοκκόρια οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Λούκα, Άννα, Βάσω) ... μέχρι το βράδυ που θα ψηφίσουν σαν τις κότες

http://2.bp.blogspot.com/-lytt18QyUG0/TXZgTwtG_QI/AAAAAAAAEVE/JcCTRlnFWD0/s400/katseli-papandreou.jpgΣτον απόηχο της λαοπλημμύρας της Τετάρτης στην πρωτεύουσα αλλά και σε πολλές μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, η χθεσινή ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής στη Βουλή έδωσε «πράσινο» φως στο πολυνομοσχέδιο  με 154 «ναι», δηλαδή χωρίς διαρροές. Κάτι που, όμως, είναι αμφίβολο ότι θα συμβεί και στη σημερινή (κατ’ άρθρο) ψηφοφορία, με το εσωκομματικό μέτωπο του ΠΑΣΟΚ να εμφαίνεται κάθε άλλο παρά αρραγές.

Δεύτερη ημέρα γενικής απεργίας-Συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 11:00-Ποιοι απεργούν

Περικυκλωμένη θα είναι η Βουλή την ώρα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίουΑπροσπέλαστη για τα οχήματα είναι η Βασ. Σοφίας, καθώς έχει στηθεί ο σιδερένιος φράχτης από τα ξημερώματα της Πέμπτης, εν όψει της νέας συγκέντρωσης της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, στις 11:00, αυτή τη φορά στο Σύνταγμα. Περικύκλωση της Βουλής προγραμματίζει το ΚΚΕ. Από νωρίς το πρωί έχει αρχίσει και συγκεντρώνεται κόσμος στο Σύνταγμα. Κατά τη δεύτερη ημέρα της 48ωρης γενικής απεργίας κορυφώνονται οι αντιδράσεις για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που ψηφίζεται το βράδυ στη Βουλή.

Μετά από 10 χρόνια πόλεμο οι Αμερικάνοι θέλουν συμφιλίωση με τους Ταλιμπάν!!!

Στο Αφγανιστάν βρίσκεται η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Χίλαρι Κλίντον σε μια προσπάθεια ενθάρρυνσης του προέδρου της χώρας Χαμίντ Καρζάι να συνεχίσει τις προσπάθειες συμφιλίωσης με τους Ταλιμπάν.

Ο Καρζάι έχει εκφράσει την οργή του και την απογοήτευσή του στη διαδικασία συμφιλίωσης έπειτα και από τη σειρά δολοφονιών από τους Ταλιμπάν αρκετών αφγανών αξιωματούχων.

«Είμαι κόρη του Λουκά Νταράλα» (Δηλαδή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα!)

Τρεις γυναίκες μπήκαν ξαφνικά μια μέρα στο γραφείο μας. Αποδείχτηκε οικογενειακή επίσκεψη τριών γενεών: μητέρας, κόρης και εγγονής. «Είμαι η κόρη του Λουκά Νταράλα και ετεροθαλής αδερφή του Γιώργου Νταλάρα», μας συστήθηκε στα γαλλικά η 47χρονη Σόνια Νταράλα.

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

ΥΓ. Δεν είχε χρόνο ν' ασχοληθεί με τον πατέρα του το παιδί... έπρεπε να επιβλέπει και το χτίσιμο της βίλας των 500 τ.μ. στην Αντίπαρο και να προσέχει να χτιστούν τα 17 σοσιαλΗστικά μπάνια που έχει το παλάτι, όπως ακριβώς ήθελε η Άννα... και η Αννα ήθελε κάθε δωμάτιο να έχει μπάνιο γιατί έχει ακράτεια... ξεφτιλισμένοι

Κόρη γέννησε η Κάρλα Μπρούνι-Ο Σαρκοζί είναι ο πρώτος εν ενεργεία πρόεδρος της Γαλλίας που γίνεται πατέρας

http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/3B22AC3227C741F7C844C0E5CDC72601.jpgΚόρη γέννησε την Τετάρτη η Κάρλα Μπρούνι σε μαιευτήριο του Παρισιού. Μαζί της ήταν ο σύζυγός της, ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος έμεινε μόνο μισή ώρα στο μαιευτήριο πριν αποχωρήσει για έκτακτη συνάντηση στη Φρανκφούρτη με την Ανγκελα Μέρκελ.

Ο Σαρκοζί, που δεν ήταν παρών την ώρα της γέννας, θα επέστρεφε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στο Παρίσι. Είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας γίνεται πατέρας.

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνάντηση στην Φρανκφούρτη

http://www.skai.gr/files/temp/6A6B16004E7E47DF8ABFB1067B7007C9.jpgΟλοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης - χωρίς δηλώσεις -η συνάντηση Μέρκελ - Σαρκοζί στη Φρανκφούρτη, παρουσία του απερχόμενου προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισέ, του νέου προέδρου της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπέι, του προέδρου της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, του προέδρου του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, των ΥΠΟΙΚ Γαλλίας και Γερμανίας και της προέδρου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστιν Λαγκάρντ, όπως μεταδίδει το Associated Press.

Οι εκθέσεις της Τρόικας «δείχνουν» 6η δόση και μεγαλύτερο «κούρεμα»

http://img.protothema.gr/27E054DACF01C487F2FFE21332CE89CE.jpgΠροϋπόθεση για την 6η δόση αποτελεί η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, με βάση όσα αναφέρει το πόρισμα των ελεγκτών της Τρόικα που θα αποτελέσει και το κριτήριο στη λήψη των αποφάσεων για τη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια της Κριστίν Λαγκάρντ, του προέδρου Μπαρόζο, του Επιτρόπου Ρεν και του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ βρίσκονται δύο ξεχωριστές εκθέσεις των ελεγκτών της Τρόικα για τη χώρα μας.

Μια φούσκα στο νερό και η λίστα με τους φοροφυγάδες

Μια φούσκα στο νερό ήταν η περιβόητη «απειλή» Βενιζέλου για δημοσιοποίηση ονομάτων μεγαλοοφειλετών που έβγαλαν χρήματα σε ξένες τράπεζες στο εξωτερικό.

Οι λίστες που δόθηκαν ήταν δύο: Μια με 750 άτομα τα οποία το 2009 μετέφεραν στο εξωτερικό ποσά άνω των 150.000 ευρώ τα οποία όμως δεν δικαιολογούνται με βάση τις φορολογικές τους δηλώσεις και μια δεύτερη με 1.700 φυσικά πρόσωπα τα οποία οφείλουν στο δημόσιο από 1.000.000 ευρώ και πάνω. Δηλαδή υπάρχουν κάποιοι που χρωστάνε τουλάχιστον 1,7 δισ. ευρώ.