21 Οκτωβρίου 2011

Ενέκριναν την 6η δόση-Εκτίμησαν το δάκρυ της Βασούλας...

Ενέκριναν την 6η δόση Το Eurogroup ενέκρινε σήμερα την εκταμίευση της 6ης δόσης προς τη χώρα μας και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση τα χρήματα θα βρίσκονται στα κρατικά ταμεία εντός των πρώτων δεκαπέντε ημερών του Νοεμβρίου καθώς αναμένεται και η έγκριση από τον Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΝΤ.

Έληξε η απεργία της ΠΟΕ – ΟΤΑ

http://images.inews.gr/68/nea-24ori-apergia-apo-tin-poe-ota.jpgΈληξε τελικά, στις 9 το βράδυ, η απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ και οι εργαζόμενοι αρχίζουν άμεσα την αποκομιδή των απορριμμάτων εντατικά.

Η συμφωνία επετεύχθη μετά τη δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη προς το προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ ότι θα αρθεί από τη Δευτέρα το βράδυ η επιστράτευση των εργαζομένων στην καθαριότητα, με την επιστροφή του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών από τις Βρυξέλλες.

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΩΝ 28 ΠΑΣΟΚΩΝ

      Οι βουλευτές που υπογράφουν το κείμενο είναι οι: Ηλίας Θεοδωρίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Δημήτρης Βαρβαρίγος, Λάμπρος Μίχος, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Όλγα Ρενταρή, Σάββας Εμινίδης, Στάθης Κουτμερίδης, Παύλος Στασινός, Νίκος Τσώνης, Άγγελος Μανωλάκης, Γιώργος Κασσάρας, Φραγκίσκος Παρασύρης, Θόδωρος Παραστατίδης, Βασιλική Τσόνογλου, Δημήτρης Παπουτσής, Θανάσης Παπαδόπουλος, Μαρία Θεοχάρη, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Αμοιρίδης Αργύρης Λαφαζάνης, Ελένη Τσαούση, Χρήστος Μαγκούφης, Χρήστος Χάϊδος, Μιχάλης Παντούλας, Γιώργος Φραγγίδης και Αναστάσιος Σιδηρόπουλος.
   Τι λες ρε παιδί μου.Υπάρχουν αυτοί οι βουλευτές στο ΠΑΣΟΚ?

Αυτό το νούμερο ο Μανώλης ακόμα να παραιτηθεί ή είναι κατόρθωμα ότι έριξε τη ΔΑΚΕ πιο κάτω απ' τον ΣΥΡΙΖΑ;

http://kapetank.files.wordpress.com/2008/09/ce9cce91ce9dcea9ce9bce97cea3.jpgΠριν λίγες μέρες έγιναν εκλογές στους εφοριακούς στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Μετά από απανωτές σφαλιάρες, η ΝΔ κατάφερε αυτή τη φορά να φάει μια μεγαλοπρεπή κλωτσιά την οποία κανένας στη ΝΔ δεν σκέφτεται να τη χρεώσει στον γνωστό λαλίστατο υπεύθυνο συνδικαλιστικού τον Γ. Μανώλη που κατάφερε το ακατόρθωτο: Να εξαφανιστεί η ΝΔ από έναν κλάδο όπου πριν λίγα χρόνια έβγαζε μέχρι και προέδρους...

Αυνανίστηκε μέχρι θανάτου Έλληνας μεγαλοδημοσιογράφος;;;;

Γιαυτό τον έχουμε χάσει τώρα τελευταία:

"Κούρεμα" 60% προτείνει η τρόικα

Κούρεμα με την ψιλή προτείνει τελικά η τρόικα, αφού σύμφωνα με το Bloombergανεβάζει το ποσοστό στο 60%.

Τα διεθνές πρακτορείο, επικαλείται την έκθεση της τρόικας, σύμφωνα με την οποία ακόμα και με 50% κούρεμα τώρα, το ελληνικό χρέος το 2020 θα φτάσει στο 120% του ΑΕΠ.

Η Χίλαρυ γελάει και πανηγυρίζει μόλις μαθαίνει ότι ο Καντάφι είναι νεκρός

Δείτε τα βίντεο και τις φώτο

Χίλαρυ με το νεκρό γιό Καντάφι, Μουτασίμ

Tο γέλιο του Πρωτόπαπα λίγο πριν συγκινηθεί για το νεκρό οικοδόμο (ηχητικό)

Θαυμάστε τον δίμουρο που ενώ είχε λυθεί στα γέλια μόλις κατάλαβε ότι είναι στον αέρα μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα!!!

Μείωση του ελληνικού χρέους στο 120% επιδιώκουν οι Γερμανοί

http://tvxs.gr/sites/default/files/article/2011/33/67680-merkel_30.jpgΜείωση του ελληνικού χρέους στο 120% του ΑΕΠ είναι η θέση της Γερμανίας αναφέρει το Reuters επικαλούμενο γερμανικές κυβερνητικές πηγές. Η κατάσταση στην Ελλάδα έχει επιδεινωθεί σε πολλούς τομείς, υποστηρίζει η ίδια πηγή συμπληρώνοντας ότι απαιτείται "μόνιμη εποπτεία για τις μεταρρυθμίσεις" στη χώρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στη διαχείριση του ελληνικού χρέους θα πρέπει να έχει επιλυθεί μέχρι την Σύνοδο της Τετάρτης.

Διώξεις για τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Δίωξη για κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες απήγγειλε ο εισαγγελέας στα εννέα από τα δώδεκα άτομα που συνελήφθησαν κατά την διάρκεια των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.

Οι εννέα παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί δραστών με καλυμμένα πρόσωπα, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών και σωματική βλάβη σε βάρος αστυνομικών.

Στις Βρυξέλλες ο Αντώνης Σαμαράς

Για τις Βρυξέλλες αναχώρησε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς για να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) που πραγματοποιείται αύριο, Σάββατο.

Στη σύνοδο κορυφής συμμετέχουν οι αρχηγοί κρατών και πρωθυπουργοί του ΕΛΚ από 17 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ θα λάβουν μέρος, επίσης, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γέρζι Μπούζεκ.

Άρθρο Σαμαρά στην Frankfurter Allgemeine Zeitung

Τις θέσεις του εναντίον του Μνημονίου και των μέτρων της κυβέρνησης αναλύει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε άρθρο του στη γερμανική εφημερίδα FrankfurterAllgemeineZeitung.

Στο άρθρο του ο κ. Σαμαράς αναφέρει μεταξύ άλλων για το Μνημόνιο: «Το κόμμα μας, η Νέα Δημοκρατία, συμφώνησε πλήρως με το στόχο που είχε τεθεί για τη δημοσιονομική πειθαρχία και την αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας.Διαφωνήσαμε όμως με κάποιες συγκεκριμένες πολιτικές του σχεδίου:

Μπάσκετ Α1: Στην ΕΤ3 τα μεγάλα ματς της πρεμιέρας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgqeNet4s2TNzhPuMA88K-fj8pkLvvSMy34aNTmxsrPYZXK9bL_RrJEO22-kzM3L4FWGxGnWuUoS3erLUT0ebPBcmL_km1N9u7VHwGUg_CyVq0gYYbbC7VlTiQhcS7BhniOT2mrF3K63-ed/s1600/Paok+basket.JPGΗ... αναβάθμιση της ΕΤ3 συνεχίζεται. Το τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης θα μεταδώσει τα δύο μεγάλα ματς της πρεμιέρας της Α1, κάτι που σαφώς χαροποιεί τους φιλάθλους, αφού τα παιχνίδια είναι κεκλεισμένων των θυρών. Στις 7 το απόγευμα της Κυριακής θα μεταδοθεί ο αγώνας Παναθηναϊκού-Άρη, ενώ τη Δευτέρα, την ίδια ώρα, διεξάγεται το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στην Πυλαία.

Το τελευταίο τσιγάρο του Μουτασίμ Καντάφι

http://www.protothema.gr/files/1/2011/mutasim%20gadaffi.jpgΜε την πλάτη στον τοίχο, την μπλούζα του βαμμένη στο αίμα και ένα τσιγάρο στο χέρι, ο γιος του Μουαμάρ Καντάφι, Μουτασίμ, απαθανατίζεται λίγα λεπτά πριν φύγει από τη ζωή, από τους αντικαθεστωτικούς που τον συνέλαβαν.

Η κρατική τηλεόραση της Λιβύης μετέδωσε τις συγκλονιστικές εικόνες οι οποίες φαίνεται να έχουν τραβηχτεί σε νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα ο Μουτασίμ εμφανίζεται ξαπλωμένος σε ένα καναπέ, ενώ στα αμέσως επόμενα καρέ, ο υιός του πρώην δικτάτορα είναι νεκρός.

Μιχελάκης: έτσι εκβιάζει την κοινωνία η κυβέρνηση!

«Η δημοσιοποίηση στο παρά πέντε της ψηφοφορίας στη Βουλή των επιστολών που έστειλαν ίδιος ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Βενιζέλος στην επικεφαλής του ΔΝΤ κα Κρ. Λαγκάρντ, αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά την αναξιοπιστία και τις εκβιαστικές μεθοδεύσεις που χρησιμοποιούν σε βάρος της Βουλής και της Κοινωνίας.
Συγκεκριμένα:

Αντιπαράθεση Κυριάκου Μητσοτάκη – ΔΑΚΕ

http://img.protothema.gr/A62973934A1928873429B69439EBFE85.jpgΕσωκομματικές διαστάσεις προσλαμβάνει η αντιπαράθεση του βουλευτή κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τους συνδικαλιστές του κόμματος.

Η αντιπαλότητα του κ. Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους των εργαζομένων είναι παλιά το νέο επεισόδιο όμως ξεκίνησε με αφορμή ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα για το θέμα της εργασιακής εφεδρείας η οποία καταδίκαζε την πολιτική της κυβέρνησης και έκανε επίθεση και στον κ. Μητσοτάκη για τον οποίο ανέφερε ότι «δυστυχώς ξεπέρασε και την κυβέρνηση ζητώντας να μπουν σε εργασιακή εφεδρεία όσοι προσλήφθηκαν μετά το 1994».

Τους τά λεγε ο Καντάφι αλλά γελούσαν....

http://www.washingtonpost.com/rf/image_606w/WashingtonPost/Content/Blogs/blogpost/201108/Images/allsmiles.jpg?uuid=i4g0rsy0EeCeCpSGbSBlkAΠροσέξτε στο παρακάτω βίντεο την προφητική ομιλία του Καντάφι στη σύνοδο των αραβικών χωρών το 2008 στη Συρία. Τους λέει, μετά το 1:20 ότι δεν αντέδρασαν στον απαγχονισμό του Σαντάμ και ότι θα έρθει όλων τους η σειρά και οι υπόλοιποι γελάνε (Στη φώτο βλέπετε από αριστερά τον κυνηγημένο Πρόεδρο της Τυνισίας, τον φυλακισμένο Πρόεδρο της Αιγύπτου, τον νεκρό Καντάφι και τον ετοιμόρροπο Πρόεδρο της Υεμένης). Προσέξτε εκεί που θα ξεκινήσει που δείχνει τον Ασσάντ να γελάει!!! Προσέξτε επίσης στο τέλος του βίντεο (2:35) τη θέση του για τις ΗΠΑ:

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ! Γεωμαγνητικές καταιγίδες μετατρέπονται σε εικόνα και ήχο

Γεωμαγνητικά κύματα από ηλιακές καταιγίδες που καταγράφονται στην ανώτερη στιβάδα της γίηνης ατμόσφαιρας μετατρέπονται με τη βοήθεια του κομπιούτερ σε εικόνα και ήχο δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα όπως βλέπετε στο βίντεο:

Και ο "ελληνικός" βραχίονας της Αλ Κάιντα στη χθεσινή πορεία (φώτο)

Με τις κότες του ΠΑΜΕ φυσικά που προστατεύουν τα ζώα και στέλνουν άκλαυτους τους δικούς τους. Δείτε τη φώτο:

http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Kosmos/article1419482.ece/BINARY/w460/dekaeksi.jpg

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας βγαλμένο απ' το εγχειρίδιο του Goebbels «Το μικρό Αλφαβητάρι του εθνικοΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗ»

Για το εγχειρίδιο του Dr. Joseph Goebbels, «Der Angriff-Das kleine ABC des Nationalsozialisten» δηλ. «Η Επίθεση - Το μικρό Αλφαβητάρι του εθνικοσοσιαλΗστή» έχουμε γράψει και παλαιότερα.Βασική αρχή της προπαγάνδας είναι να μην δείχνεις ποτέ το πρόσωπο του ηγέτη σου όταν κάνει παπαριές και αντίθετα να δείχνεις πάντα τη φάτσα του αντιπάλου κατά προτίμηση σε γελοία στιγμιότυπα, όταν κάνει κάτι "αρνητικό" που θες να εκμεταλλευτείς. Μ' αυτό λοιπόν το εγχειρίδιο κοιμούνται και ξυπνάνε οι Διευθυντές των ΝΕΩΝ (Καρακούσης σήμερα, Καψής παλαιότερα) καθ' υπόδειξη του Ψυχάρη.

Γι αυτό βγάζουν τέτοια πρωτοσέλιδα ακόμα και όταν υπάρχει νεκρός διαδηλωτής όταν κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ:

Απ' το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί ρε ΓΑΠ

«Για αποτυχημένο μια χαρά σας βλέπω στη θέση σας!»

http://img.protothema.gr/2D63933D9DFAB222C9AD569021D210F0.jpgΑντιπαράθεση μεταξύ του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του Αλέξη Τσίπρα ξέσπασε σήμερα στη Βουλή, όταν ο δεύτερος, απευθυνόμενος στον υπουργό Περιβάλλοντος, αναφέρθηκε σε λεγόμενά του επί της θητεία του στο ΥΠΟΙΚ και σημείωσε: «Για αποτυχημένο μια χαρά σας βλέπω στη θέση σας».

«Επιμένατε ότι η χώρα το 2011 θα έχει ανάπτυξη και θα βγει στις αγορές και δηλώνατε ότι αν χρειαστεί ποτέ να πάρουμε νέα μέτρα θα σημαίνει ότι εσείς προσωπικά έχετε αποτύχει», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε σε σκληρό τόνο.

Σαμαράς: Χρειάζεται ισχυρή πολιτική βούληση στην ΕΕ

http://static.madata.gr/files/samaraspapoylias613_223919858.jpgΟ Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, έγινε σήμερα δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την επίσκεψή μου στις Βρυξέλλες, όπου θα συναντηθώ με τους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Πόσο μαλάκ@@ μπορεί να είναι μερικοί γονείς; 12χρονος σε ημικωματώδη κατάσταση από αλκοόλ

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, που μεταδίδουμε μια τέτοια είδηση: 12χρονο παιδί στο νοσοκομείο από κατανάλωση αλκοόλ.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Κοζάνη, όταν ο 12χρονος λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Υγιέστατη η καρδία του 53χρονου δολοφονηθέντος του ΠΑΜΕ... που "πέθανε από μόνος του"

Σε ισχαιμικό επεισόδιο οφείλεται ο θάνατος του 53χρονου γραμματέα του Παραρτήματος Οικοδόμων Βύρωνα του ΠΑΜΕ, Δημήτρη Κοτζαρίδη.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο 53χρονος δεν είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και δεν είχε υποστεί έμφραγμα στο παρελθόν.

Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Φίλιππος Κουστάφτης μετά τη νεκροψία νεκροτομή που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής δήλωσε: "Η αιτία θανάτου είναι τουλάχιστον μέχρι στιγμής οι ισχαιμικές μυοκαρδιακές αλλοιώσεις, πρόσφατες, απουσία κακώσεων. Θα ακολουθήσει πλήρης εργαστηριακή διερεύνηση. Να δούμε, δηλαδή, ποια αίτια έκαναν αυτή τη θανατηφόρα μυοκαρδιακή ισχαιμία"

Από την πλευρά του, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του 53χρονου Συμεών Μεσογείτης, που παρέστη στη διαδικασία τόνισε: "Αξίζει να σημειωθεί ότι μακροσκοπικά, η καρδιά αυτού του ανθρώπου δεν έφερε κάποια παλιά ισχαιμία ή κάποιο παλιό έμφραγμα. Τουλάχιστον με αυτό που μπορέσαμε να δούμε μακροσκοπικά. Θα ακολουθήσει το ιστολογικό και τα τοξικολογικά για να έχουμε μια πλήρη διερεύνηση της κατάστασης και της αιτίας θανάτου".

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που θα διενεργηθούν αναμένεται να δείξουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Η πρόταση της ΝΔ για το φορολογικό και την κατάργηση των χαρατσιών

http://kartesios.com/wp-content/uploads/2011/01/ND_new-logo.jpgΔιαβάστε ξανά την πρόταση της ΝΔ για ένα νέο φορολογικό σύστημα που προβλέπει κατάργηση των περισσοτέρων χαρατσιών που επέβαλλε το ΠΑΣΟΚ, όπως θα παρουσιαστεί απόψε στο Tax Forum στη Θεσσαλονίκη απ' τον αναπληρωτή τομεάρχη οικονομίας της ΝΔ, Ι. Βρούτση:

ΓΑΠ: Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ...

ΓΑΠ, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις:
Οκτώβριος 2010...

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ

http://www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20070930/thumbs/kokkinos1_494x320.jpgΓράφει ο Β.Α. Κόκκινος

Είναι κοινώς γνωστό, ότι ο κ. Καραμανλής, μετά την απειλή του κ. Παπανδρέου, πως αν δεν γίνουν πρόωρες εκλογές θα ρίξει την κυβέρνηση κατά την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, προκειμένου να τερματίσει την προκληθείσα αβεβαιότητα των πολιτών και την εξ αυτής ζημία της οικονομίας, αναγκάσθηκε να προσφύγει σε εκλογές. Ετόνισε όμως, κατά τρόπον δραματικό, εις την τελευταία ομιλία του στο Πεδίον Άρεως, ότι η λύση της κρίσεως πρέπει να είναι «Ελληνική».

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ; ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ... ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ... Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε η διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα Γκιουλάι Οζτούρκ (η ίδια πριν λίγο διάστημα είχε συναντηθεί και φωτογραφηθεί και με τον Μπουτάρη, για την έναρξη δρομολογίων προς και απο τη Θεσσαλονίκη)!

Η λύση για να γλιτώσει την παραίτηση ο Γιωργάκης έρχεται απ΄' τον προπερασμένο αιώνα!

Όπως γράψαμε και χθες ο Γιωργάκης ήταν στα πρόθυρα της παραίτησης προκειμένου να τιμήσει τα παντελόνια του, μιας και όπως έχει δηλώσει κατ' επάνάληψη στο παρελθόν δεν πρόκειται να κυβερνήσει με 153 βουλευτές δηλ. όσους έχει τώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, της τελευταίας στιγμής, ο Γιωργάκης τελικά μάλλον δεν θα παραιτηθεί αλλά "σκέπτεται" (λέμε και καμιά παπαριά...) να ακολουθήσει τη συμβουλή που έδωσε εφημερίδα πριν από 118 χρόνια!!

Ούτε προφήτες να τανε στην εφημερίδα  “ΣΚΡΙΠ” όταν στις 24.10.1893 δημοσίευαν αυτή την πρόταση προς τον Πρωθυπουργό:

Φώτο ξένων πρακτορείων απ' τις διαδηλώσεις στην Αθήνα

Δείτε τις φωτογραφίες μέσα από το φακό των Ελλήνων  φωτορεπόρτερ που εργάζονται για το Reuters, το AFP (Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων), το Getty, το Αssociated Press και το EFE (Ισπανικό πρακτορείο) από την προχθεσινή διαδήλωση:

Σκέφτεται τη παραίτηση ο Καμίνης!

http://www.statesmen.gr/wp-content/uploads/2010/12/Kaminis1.jpg[Αλήθεια γιατί οι γνωρίζοντες τον αποκαλούν "πράκτορα της CIA";;; Μάλλον από κακία θα το λένε ;)]

Μόλις εννέα μήνες μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Γιώργος Καμίνης φαίνεται να σκέπτεται σοβαρά ακόμη και το ενδεχόμενο παραίτησης του, αφού δείχνει ανίκανος και ανήμπορος να ανταπεξέλθει στο βάρος των υποχρεώσεων της πρωτεύουσας και των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Αθηναίοι.

Κεφαλογιάννης για το αεροδρόμιο Καστελίου: "...ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΤΟ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ;;;"

http://static.doldigital.net/webstatic/E38D85A79B54804BAC03A5706598ABFC.jpgΕρώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης με την οποία επισημαίνει πως η κυβέρνηση ΓΑ Παπανδρέου συνεχίζοντας το «αναπτυξιακό/εθνικό» της έργο επέτυχε μετά από 5 αναβολές δημοπράτησης ,να δημοπρατήσει το έργο της κατασκευής του αεροδρομίου Καστελίου την 18/10/11, πλην όμως ούτε ένας επενδυτής δεν υπέβαλε προσφορά !!

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών, Υποδομών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης ( τέως υποδομών), Ανάπτυξης, Πολιτισμού-Τουρισμού , έχει ως εξής:

14χρονος τσόγλανος, ντεμέκ μαθητής, έστειλε στο νοσοκομείο τον Γυμνασιάρχη!!!

Έχουμε ξεφύγει εντελώς! Κολόπαιδο, προερχόμενο προφανώς από οικογένεια κολοχανείο, επιτέθηκε σε διευθυντή σχολείου, επειδή… έκανε παρατήρηση σε μαθητές που έκαιγαν θρανία σε υπό κατάληψη σχολείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο της Πτολεμαΐδας και σύμφωνα με το «Έθνος», ο 14χρονος αλήτης έριξε στον διευθυντή του κουτουλιά με αποτέλεσμα να του σπάσει τα γυαλιά και να τον τραυματίσει. Τρία ράμματα χρειάστηκε να κάνει ο άνθρωπος.

Επιστολή Μίκη Θεοδωράκη για χθεσινά επεισόδια και τη "δολοφονία" του διαδηλωτή

http://www.zoomnews.gr/wp-content/uploads/2011/04/14-1016350-thumb-large.jpgΕπιστολή για τα χθεσινά επεισόδια εξέδωσε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Σε αυτήν αναφέρει:

«Η προκλητική κυβερνητική αναλγησία μετρά  τον πρώτο νεκρό διαδηλωτή. Η καλυπτόμενη κάτω από τον μανδύα της Δημοκρατίας επαίσχυντη και ένοχη για την καταστροφική πτώχευση Ολιγαρχία έχει γυρίσει το ρολόι της ιστορίας πίσω στην δεκαετία του 1960.

ΚΡΑΝΗΟΥ τόπος το Σύνταγμα

Αγριο ξύλο μπροστά από τη Βουλή, χημικά και μολότοφΤης ΑΡΓΥΡΩΣ Κ. ΜΩΡΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Μέρες του 1998 έζησε χθες η πλατεία Συντάγματος. Από τη μια, η σκληρή περιφρούρηση του ΠΑΜΕ και, από την άλλη, τα οργανωμένα μπλοκ των αντιεξουσιαστών. Μαρμαροπόλεμος, ξυλοδαρμός, μολότοφ μέσα στο πλήθος, αιμόφυρτοι διαδηλωτές συνέθεσαν το σκηνικό του «πολέμου».

Η δυσαρέσκεια των υπόλοιπων διαδηλωτών για την αυστηρή περιφρούρηση των μελών του ΠΑΜΕ ήταν έντονη από νωρίς το μεσημέρι, καθώς ουδείς άλλος μπορούσε να προσεγγίσει το δρόμο μπροστά από τη Βουλή και το πλαϊνό της μέρος, τα λεγόμενα «λουλουδάδικα».

Σε «κλοιό» σκουπιδιών η Θεσσαλονίκη

http://img.protothema.gr/477FF9EB19FBF3EEB66DF4D22753F548.jpgΗ Θεσσαλονίκη συνεχίζει να είναι βουτηγμένη στα σκουπίδια. Σήμερα, οι εργαζόμενοι συμμετέχουν σε νέα 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΠΟΕ – ΟΤΑ, ενώ στους δρόμους όλου του πολεοδομικού συγκροτήματος  εξακολουθούν να βρίσκονται πάνω από 12 χιλιάδες τόνους απορριμμάτων.

Ο ΧΥΤΑ της Μαυροράχης -για μία ακόμη μέρα- λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορεί να δεχτεί μεγάλο όγκο σκουπιδιών. Εναποθέτουν μόνο τα απορριμματοφόρα που μεταφέρουν τα νοσοκομειακά απόβλητα και τα σκουπίδια από τις λαϊκές αγορές και τα σχολεία.

Άνεργος τρία χρόνια ο άτυχος διαδηλωτής που σύμφωνα με τα ΜΜΕ "πέθανε από μόνος του"

Τζάμπα πέθανε αφού κανείς δεν ασχολείται σήμερα μαζί του!! Ούτε το ίδιο το ΚΚΕ!!!

«Πάγωσε» στιγμιαία το πανελλήνιο στην είδηση του θανάτου του 53χρονου οικοδόμου, Δ. Κοτζαρίδη, ο οποίος βρέθηκε στο Σύνταγμα, για να διαδηλώσει κατά των επώδυνων μέτρων και βρήκε τραγικό θάνατο απ' τα δακρυγόνα και το ξύλο που έπεφτε τριγύρω του. Και λέμε στιγμιαία γιατί αμέσως πήρε μπροστά ο μηχανισμός ΠΑΣΟΚ, που εξαργύρωσε τις συναντήσεις του ΓΑΠ με τους νταβατζήδες πριν 2 μέρες και έβγαλε τον νεκρό διαδηλωτή, σακάτη που ζούσε από τύχη και έπαθε το μοιραίο όπως μπορεί να το πάθαινε στο καφενείο...

Ο "άκλαφτος" νεκρός ήταν ένας οικογενειάρχης άνθρωπος, που ήταν άνεργος τα τελευταία τρία χρόνια. Πατέρας δύο κοριτσιών ηλικίας 22 και 28 ετών, που ήθελε να σπουδάσουν, καταλαβαίνει κανείς πόσο δύσκολα τα έβγαζε πέρα. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η μια κόρη ετοιμαζόταν να παντρευτεί.

Άνεργη ήταν και η σύζυγός του. Η κ. Κοτζαρίδη, που χθες στον «Ευαγγελισμό» φώναζε και ξαναφώναζε ότι ο άντρας ήταν υγιής πριν το περιστατικό αλλά τελικά οι νταβατζήδες και γιατροί ενίοτε, είπαν ότι ήταν σακάτης και απλά δεν το ήξερε.

Όπως λένε άτομα του περιβάλλοντός του, ο κ. Κοτζαρίδης ήταν καλός οικοδόμος. Τα τελευταία τρία χρόνια όμως έκανε μόνο μερικά μεροκάματα. Δεν μπορούσε να βρει δουλειά στην Αθήνα. Στην πόλη που μετακόμισε πριν ακόμα γίνει 20 ετών.

Ο κ. Κοτζαρίδης προερχόταν από την Κομοτηνή. Εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε. Σε ηλικία 19 ετών ήρθε στην Αθήνα και δεν άργησε να οργανωθεί στο Συνδικάτο Οικοδόμων του ΚΚΕ. Άλλωστε και οι γονείς του ήταν κουμουνιστές.

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν φίλοι και συγγενείς στον αδικοχαμένο διαδηλωτή το Σάββατο στις 12:30 το πρωί στο νεκροταφείο του Βύρωνα, όπως μας ενημέρωσαν από το γραφείο του δημάρχου... χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να γίνει φασαρία γιατί πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα... ακόμα και απ' το ίδιο το ΚΚΕ που θα τον χαρακτηρίσει παράπλευρη απώλεια... ασήμαντη σε σχέση με τον "αγωνιστή-επαναστάτη" Γρηγορόπουλο.

κ.Βενιζέλε αυτοί είναι τζάμπα μάγκες... (Βίντεο)

Για ομερτά μίλησε ο κ. Τσίπρας χθες στην Βουλή..
Απάντησε στον Τσίπρα ο κ. Βενιζέλος, αναλύοντας τον ορισμό του "τζάμπα μάγκα".
Επειδή στο σπίτι του κρεσμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί...

Γιατί δε μίλησε ο Σαμαράς στη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής

Γιατί δε μίλησε ο Σαμαράς στη χθεσινή συνεδρίαση της ΒουλήςΣκέψεις προκάλεσε στην Κ.Ο. της ΝΔ η επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να μην τοποθετηθεί με ομιλία του από κοινοβουλευτικού βήματος κατά τη χθεσινή συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο και να περιοριστεί σε μία δήλωση προσερχόμενος στη Βουλή, αναφορικά με το τραγικό επεισόδιο του θανάτου του 43χρονου διαδηλωτή Δημήτρη Κοτσαρίδη, απευθύνοντας κάλεσμα προς όλους να διατηρήσουν την αυτοσυγκράτηση και την ψυχραιμία τους.

Ζωγραφίζει κάλπες ο Παπανδρέου

http://s.enet.gr/resources/2011-10/5--12-thumb-medium.jpgτου ΠΑΝΟΥ ΣΩΚΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Παρά τις πολύωρες προσπάθειες του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών να μεταπείσουν τη Λούκα Κατσέλη, η μέχρι τον Ιούνιο υπουργός Εργασίας καταψήφισε το άρθρο 37 και αμέσως μετά την ψηφοφορία ο Γ. Παπανδρέου τη διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Το κυβερνών κόμμα έμεινε με 153 βουλευτές και έχει πλέον μια εύθραυστη πλειοψηφία, η οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς στην κυβερνητική συνοχή και να προκαλέσει πολιτικές εξελίξεις.

Πέθανε το 2χρονο κοριτσάκι από την Κίνα που πατήθηκε από φορτηγά και αγνοήθηκε από περαστικούς

Η ιστορία του 2χρονου κοριτσιού από την Κίνα είχε προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση και οργή. Δυστυχώς, το παιδί που πατήθηκε από δυο φορτηγά και αγνοήθηκε από δεκάδες περαστικούς, έχασε τη μάχη για τη ζωή.

«Η μικρή Γιουέ Γιουέ πέθανε στις 00.32», δήλωσε εκπρόσωπος του γενικού στρατιωτικού νοσοκομείου της Καντόνας, στη νότια Κίνα, όπου είχε εισαχθεί το κοριτσάκι, χωρίς όμως πολλές ελπίδες να τα καταφέρει, αφού η κατάστασή της ήταν εξαιρετικά σοβαρή από τη στιγμή που μπήκε στο νοσοκομείο.

Διάσημος ηθοποιός τύφλα στο μεθύσι τις "άρπαξε" (βίντεο)

http://i0006.photobucket.com/albums/0006/findstuff22/Best%20Images/Entertainment%20and%20Celebrities/Celebrities%20Adjusted/Shia-Labeouf_l1-11.jpgΓια μια ακόμη φορά ο Shia LaBeouf απέδειξε γιατί πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως... κακό παιδί.

Σε πρόσφατη έξοδό του "πλακώθηκε στο ξύλο" έξω από νυχτερινό μαγαζί του Βανκούβερ, περιστατικό το οποίο καταγράφτηκε από κάμερα.

Στο βίντεο φαίνεται ο πρωταγωνιστής των Transformers να "τρώει" μπουνιά στο πρόσωπο πεσμένος στο έδαφος με τον θύτη από πάνω του.

Κάποτε για ψύλλου πήδημα...άδειαζαν τα έδρανα. Χθες ημέρα ντροπής ήταν ...όλοι εκεί

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2008/12/09/2_b.jpgΔεν περίμενα χθες στη Βουλή, ημέρα προδοσίας να κάθονται όλοι οι βουλευτές της αντιπολίτευσης να ακούνε τις εξυπνάδες και τις δικαιολογίες των ΠΑΣΟΚΩΝ. Οι εταιρίες απατηλών δημοσκοπήσεων ρωτούν δήθεν 500 άτομα και βγάζουν τα ποσοστά των κομμάτων διψήφια.
200.000 κόσμου έξω από μία Βουλή , με λίγη ντροπή … έπρεπε να οδηγήσουν την κυβέρνηση σε άμεση παραίτηση. Ούτε χούντα δεν θα άντεχε τέτοια μαζικότητα. Κι όμως ΟΥΤΕ η κυβέρνηση ντράπηκε , αλλά ΟΥΤΕ και η αντιπολίτευση που παραμένοντας στα έδρανα νομιμοποίησαν την ψήφιση της προδοσίας με ακατάσχετη φλυαρία και αναίμακτη ρητορεία.

Τελικά ο μακάκας τη γλύτωσε

Τελικά ο μακάκας της παρακάτω φωτογραφίας τη γλύτωσε φτηνά:

Μπένυ σε Λαγκάρντ: Θα απολύσω όσους ΔΥ χρειάζεται για να πιάσω τους στόχους... αν χρειαστεί και όλους...

Μέρος της επιστολής του Βενιζέλου προς την Λαγκάρντ! Αφορά τους δημοσίους υπάλληλους και την εργασιακή εφεδρεία!!

Οι απολύσεις στο δημόσιο θα είναι τόσες όσες απαιτούνται για να πιαστούν οι στόχοι! Δηλαδή με απλά Ελληνικά δεν υπάρχει όριο!! 

Μείωση μισθών στο δημόσιο τομέα (τόσο για τους εργαζομένους στο στενό δημόσιο τομέα, όσο και για τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού και Δημοσίου Δικαίου, αποκλείοντας ωστόσο όσους ανήκουν σε ειδικά μισθολόγια) κατά 20% με την εισαγωγή του ενιαίου μισθολογίου.

Στους… 150 βουλευτές το ΠΑΣΟΚ

http://img.protothema.gr/D11E3696897D17CCD0DDAA5383673BA1.jpgΔέκα διαφοροποιήσεις βουλευτών, που είχαν εκλεγεί με τα ψηφοδέλτιά του στις εκλογές του 2009, μετρά “αισίως” το ΠΑΣΟΚ και υπό μία έννοια η τότε αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν υφίσταται πλέον. Κι αυτό διότι από τους 160, που είχαν εκλεγεί τότε έχουν μείνει 150, ως φυσικές παρουσίες, απλά τρεις από τους διαφωνούντες με την κυβερνητική πολιτική προτίμησαν – ή απλά έκαναν χάρη στην κυβέρνηση - να παραχωρήσουν στο κόμμα τους τις έδρες τους, αντί να ανεξαρτητοποιηθούν ή διαγραφούν όπως έγινε με τους υπόλοιπους επτά. Θα μπορούσε ωστόσο κανείς να επισημάνει πολιτικά ότι δέκα βουλευτές που έστειλε ο ελληνικός λαός στη Βουλή, δεν είναι πλέον με το ΠΑΣΟΚ και άρα υφίσταται πολιτικό θέμα κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς ποιος είναι αυτός

Αν κρίνω απ' τα πρωτοσέλιδα που χρησιμοποιεί, πρέπει να είναι κάποιος δικός μας:

Ευ. Βενιζέλος from Evangelos Venizelos on Vimeo.

Νικητής με Σάμροκ ο ΠΑΟΚ (video με τα γκολ)

http://downloads.naftemporiki.gr.edgesuite.net/static/11/10/21/paok_mesa.jpg?NIKHTHS%20ME%20SAMROK%20O%20PAOKΓια τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League μπήκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της διοργάνωσης επικράτησε 2-1 της Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα.

Το ζητούμενο για το «Δικέφαλο του Βορρά» στο παιχνίδι ήταν η νίκη. Δεδομένων των πολλών και σημαντικών απουσιών που είχε πριν τον αγώνα (Γκαρσία, Φωτάκης, Τσουκαλάς), αλλά και στη διάρκειά του (τραυματίστηκαν και αντικαταστάθηκαν οι Λίνο, Αθανασιάδης), ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που ακριβώς που έπρεπε για να φτάσει στο «τρίποντο».

Στο Καραϊσκάκη η αρχή, στην Τούμπα η συνέχεια...

Την Τετάρτη το βράδυ ο κόσμος του Ολυμπιακού τα έβαλε με τη Μέρκελ και την παρέα της, σχολίασε το περιβόητο δάνειο ενώ απάντησε με τον καλύτερο τρόπο και στον Κλοπ που μετέφερε το παιχνίδι από το χορτάρι σε πολιτικό επίπεδο...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com