24 Οκτωβρίου 2011

Έγκριση της συμφωνίας των Βρυξελλών με 180 ψήφους ζητά ο Ευ.Βενιζέλος

O πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο στη ΒουλήΤην υπερψήφιση των αποφάσεων που θα ληφθούν στις Βρυξέλλες την προσεχή Τετάρτη, ως προς το θέμα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών, ενδέχεται να ζητήσει η κυβέρνηση την επομένη της καθοριστικής Συνόδου Κορυφής.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται, χαρακτήρισε «εθνικά επιβεβλημένο και πολιτικά υπεύθυνο» την υπερψήφιση τέτοιας σημασίας συμφωνιών με αυξημένη πλειοψηφία.

Πόσο λατρεύω το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Μέρες τώρα παρακολουθώ αυτό το μπάχαλο με τις ομάδες που θα πάρουν τη θέση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας... Η αλήθεια είναι πως δε περίμενα τίποτα καλύτερο από αυτή την απόφαση που πάρθηκε...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Πόλύ μπροστά είναι ΤΑ ΝΕΑ!!! Διαβάζουν βουλωμένο γράμμα!

Καθώς δημοσίευσε πριν 2,5 χρόνια, το πρωτοσέλιδο της Πέμπτης που μας έρχεται!!!! Δείτε το:

"Κούρεμα" πάνω από 50% ζητά η Μέρκελ

Αποφασισμένη για οριστική συμφωνία την Τετάρτη, για το "ελληνικό πρόβλημα" και την κρίση χρέους, εμφανίζεται η Γερμανία. Τι θα προτείνει η Μέρκελ. Κρίσιμη ψηφοφορία στη γερμανική Βουλή

Σε ψηφοφορία στη γερμανική Βουλή θα θέσει η καγκελάριος Μέρκελ την πρόταση της Γερμανίας για την οριστική απάντηση στην κρίση χρέους που απειλεί την ευρωζώνη.

Εισήγηση στον Άρειο Πάγο κατά αίτησης αναίρεσης της Μονής Βατοπεδίου

http://img.protothema.gr/1EB5D5D9412917193235D0954ADCCF5F.jpg[ Η εισήγηση αφορά την απόφαση που δημοσιεύθηκε με 4 χρόνια καθυστέρηση... δηλ. τη διαδικασία... για την ταμπακιέρα κουβέντα!!!
Ακόμα δεν ξέρει κανείς, μετά από 2 χρόνια ΠΑΣΟΚ σε ποιον ανήκουν τα οικόπεδα και τ' ακίνητα!!! Και δεν βρίσκεται ένας βουλευτής της ΝΔ να κάνει μια ερώτηση!!! Για τέτοια βαριεμάρα κι απ' τη ΝΔ, μιλάμε...]

Να απορριφθεί η αίτηση της Μονής Βατοπεδίου με την οποία ζητείται αναίρεση απόφασης του Εφετείου Θράκης, θα εισηγηθεί στο Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου ο αρεοπαγίτης Σπυρίδωνας Μιτσιάλης. Με την απόφαση του εφετείου Θράκης είχε κριθεί ότι νόμιμα δημοσιεύθηκε μετά από τέσσερα χρόνια η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των παραλίμνιων εκτάσεων της λίμνης Βιστωνίδας.

Διαγραφή χρέους πολύτεκνου συνταξιούχου στην Κρήτη

Περίπου το 70% των χρεών του προς τράπεζες, κατάφερε να διαγράψει πολύτεκνος συνταξιούχος του Δημοσίου, με απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων.

Είχε χρεωθεί σε πέντε τράπεζες, με καταναλωτικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες ενώ είχε μπει και εγγυητής, με συνολικές οφειλές 92.073 ευρώ

Βίντεο απ' τη σύλληψη Καντάφι

Το βίντεο είναι απ' το σημείο που τον έπιασαν:

"Και του το ΄λεγα του Καραμανλή: Μην ακούς τους φλούφληδες" !

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης στην καθημερινή εκπομπή «Παρέμβαση» και τη δημοσιογράφο, Γεωργία Σαδανά τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011.:

Για κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης:

Μαύριο δάκρυ απ' τους Τραπεζίτες: «Υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να θεωρηθεί εθελοντικό» για το χρέος, λέει το IIF

Την εντονότερη αντίδρασή του στην ευρωπαϊκή πρόθεση για μεγαλύτερο «κούρεμα» στο ελληνικό χρέος έδωσε το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF), προειδοποιώτας πως η Ελλάδα κινδυνεύει με πολύχρονο αποκλεισμό από τις αγορές και η Ευρωζώνη με ανεξέλεγκτη διάχυση της κρίσης εάν η οποία διαδικασία για το ελληνικό χρέος δεν γίνει σε εθελοντική βάση.

Επίθεση και της ΔΗΣΥ στον υπουργό Οικονομικών

http://www.newsbeast.gr/files/temp/5CF4DEDB603FFD1B0641865F430DEE04.jpgΜιλά για «ανικανότητα» με αφορμή τη δεύτερη δόση της έκτακτης εισφοράς

«Ανικανότητα και προκλητική αδιαφορία εκ μέρους του υπουργείου Οικονομικών δείχνει η σύγχυση που έχει προκύψει για την καταβολή της δεύτερης δόσης της έκτακτης εισφοράς από τους πολίτες», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Δημήτρης Ζαφειριάδης.

Κλειδώθηκε στο ασανσέρ ο Μπένυ... αλλά και γι' αυτό, φταίγαν άλλοι

Για στάση πληρωμών ρωτούν όλοι τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο εδώ και πολύ καιρό, στάση... μεταξύ ορόφων βίωσε ο ίδιος! Όπως αναφέρει το newpost, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης βρισκόταν στην Πολωνία για το Eurogroup όταν το ασανσέρ στο οποίο επιβιβάστηκε "έμεινε" και άρχισαν να βαρούν σαν τρελοί οι συναγερμοί και τα κουδούνια…!

Αφιερωμένο απ' τον Βλάση Τσάκα στους φιλάθλους του ΠΑΟ

Ο Βλάσης Τσάκας, πλάσσαρε πριν από 10 ακριβώς χρόνια, κάποιους ...Αργεντίνους επενδυτές στον ΠΑΟΚ. Σήμερα πλασσάρει Άραβες στον ΠΑΟ. Δείτε τι έγραφαν τότε οι εφημερίδες :

Τα δημοσιεύματα είναι της 14-6-2011

Απειλούν με Μνημόνιο για την Ιταλία

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgIwmXa1vSOgA50ZOJ0hJNXShr1ne7P2Qh3L6lKVKmTyYSAknIQ_XAGYBGxXq7UNlJ7OZCurnonbHHykgnWfbCjB-32g4NG3-xvb2VONKhyphenhyphenBjIfPe5wDJMsw9pcVhyphenhyphen5ubjXq95rs9Nxlvw/s1600/berlusconi-silvio_425x.jpg... εκτός αν παραιτηθεί ο Smaghi ή τον σκοτώσει ο Μπερλουσκόνι  ;)

Την «προληπτική» ένταξη της Ιταλίας σε μηχανισμό στήριξης εξετάζουν οι Βρυξέλλες, σύμφωνα με ανώνυμη διπλωματική πηγή που μίλησε στα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Στην πρέσα ο Μπερλουσκόνι από τις Βρυξέλλες Όπως ανέφερε, η ομάδα εργασίας που έχει αναλάβει να προετοιμάσει τη σύνοδο κορυφής της Τετάρτης μελετά το ενδεχόμενο ενεργοποίησης ενός νέου εργαλείου του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, καθώς προβλέπεται πλέον η εφαρμογή προγραμμάτων στήριξης μιας χώρας και για προληπτικούς λόγους.

Στα χέρια της αστυνομίας και οι 2 οδηγοί-ζώα που πάτησαν τη 2χρονη στην Κίνα

Στα χέρια της αστυνομίας είναι και οι δύο οδηγοί που κατηγορούνται ότι πάτησαν με τα φορτηγά τους τη 2χρονη Yue Yue, εγκαταλείποντάς την αιμόφυρτη στην άσφαλτο, για να υποκύψει στα τραύματά της αργότερα στο νοσοκομείο…

Το τραγικό περιστατικό έγινε στις 13 Οκτωβρίου σε έναν πολυσύχναστο δρόμο της Κίνας όταν το κοριτσάκι ξέφυγε από την μαμά της που ήταν σε σούπερ μάρκετ.

Μέχρι την Τετάρτη οι πρώτες καταστάσεις για την εφεδρεία

Μέχρι τις 26 Οκτωβρίου καλούνται να αποστείλουν ονομαστικές καταστάσεις για την εφεδρεία οι πρώτοι φορείς που πρόκειται να εφαρμόσουν το νέο καθεστώς.

Όπως καταγγέλλει το Συντονιστικό Ομοσπονδιών και Σωματείων Εργαζομένων ενάντια στις καταργήσεις δημοσίων φορέων και την εφεδρεία, το σχετικό έγγραφο εστάλη σε δημόσιους οργανισμούς και υπηρεσίες πριν ακόμη ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο.

Τραγικό βίντεο από Τουρκία!!! Δύο γυναίκες εγκλωβισμένες στα ερείπια

Το βίντεο είναι από το χθεσινό σεισμό στην πόλη Ercis στην επαρχία VAN:

Ο Βλάσης Τσάκας του... ΠΑΟΚ όμως και όχι του ΠΑΟ

http://www.soccerplus.gr/sites/default/files/imagecache/article/2011/10/tsakas.jpg[Απορώ με τους φίλους του Παναθηναϊκού που εδώ και ένα μήνα πιστεύουν... έναν κρεοπώλη!!!]

Το όνομα "Βλάσης Τσάκας" δεν είναι άγνωστο στην ποδοσφαιρική πιάτσα, μιας και είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ πριν από δέκα χρόνια.

Τότε, επί εποχής Μπατατούδη, είχε εμφανιστεί ένας επιχειρηματίας με όνομα Βλάσης Τσάκας, που εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος πολυεθνικής από την Αργεντινή, και μετέφερε πρόταση για την αγορά της ομάδας.

Χρυσοχοίδης: Καπετάνιος (& Χασοδίκης) για κλάματα!

Όταν το καράβι "κάθεται" στην ξέρα, δεν βουλιάζει!

Σε κάθε τηλεοπτική συνέντευξή του επιλέγει και διαφορετικό πίνακα για φόντο για να πουλήσει ...φούμαρα.

Αξιολύπητη και η σημερινή  παρατεταμένη παρουσία του στο Παπαδάκη. Με τα χέρια νευρικά σφιγμένα , προσπαθούσε σαν κλαμένη χήρα να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Δεν φτάνει που απέτυχε παταγωδώς στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, και έφυγε χεσμ...ος με...

Νευρική κρίση στις Βρυξέλλες: Τι είπε ο πανμέγιστος Μπερλουσκόνι μόλις έμαθε για το καρφί Σαρκοζί

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGk3-gcrAKkOZwNDqSJrgGGJ8GZ03g2X2_kAiMf7o2ZmzhNcP6MpqurpkTNALNlVL8wSECEqacx8o-LLfzIn_RmcXnNs7Q9bsAUPDUsx8nKiuAJbd9P_H3U0Bd6MO6SGhQr59um97tUTI/s1600/5_merkel_sarkozy_berlusconi_crisis.jpgΘα ακούσατε χθες ότι ερωτηθείς ο Σαρκοζί αν έχει εμπιστοσύνη στην Ιταλία και τον Μπερλουσκόνι, αφού κοίταξε την Μέρκελ και γέλασαν είπε ότι έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους θεσμούς στην Ιταλία, εννοώντας εκτός τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το κοινοβούλιο, θέλοντας να καρφώσει τον Ιταλό Πρωθυπουργό. Μόλις το έμαθε ο τρισμέγιστος Σίλβιο είπε:

ΕΕ: Παρακολούθηση, όχι κηδεμονία...

http://www.newsbeast.gr/files/temp/74DD1BC6853DF17B17A0D65ACBB57450.jpgΓια παρακολούθηση και όχι για κηδεμονία έκανε λόγο την Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Ευρωπαίου επιτρόπου Όλι Ρεν, Αμαντέου Αλταφάζ, αναφερόμενος στην περίπτωση της Ελλάδας και άλλων υπερχρεωμένων χωρών.

Οι δηλώσεις του κ. Αλταφάζ, έρχονται ως απάντηση στην αναφορά της Γερμανίδας Καγκελαρίου την Κυριακή περί μόνιμης επιτήρησης των υπό διάσωση χωρών.

Απειλεί με υποχρεωτική συμμετοχή των ιδιωτών ο Γιούνκερ-«Δεν θα μας τραβάνε από τη μύτη οι τράπεζες» λέει

Πλαφόν στο «κούρεμα» επιχειρεί να βάλει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, βάζοντας όμως στο κάδρο την υποχρεωτική συμμετοχή των ιδιωτών.

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό του Λουξεμβούργου ο επικεφαλής του Eurogroup σχολίασε ότι οι ιδιώτες επενδυτές "πρέπει να μετάσχουν με ουσιαστικό τρόπο" στη μείωση του ελληνικού χρέους. "Είπαμε τον Ιούλιο πως η μείωση θα είναι στο 21%, αλλά ξεκάθαρα αυτό δεν αρκεί. Θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο, η συζήτηση είναι γύρω στο 50%, 60%..." πρόσθεσε αναφερόμενος στο ύψος του "κουρέματος".

Αλταφάζ: Κοντά σε συμφωνία για το Ελληνικό χρέος οι τράπεζες

Ο εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής επιτροπής Aμαντέου Αλταφάζ, δήλωσε ότι η ευρωζώνη είναι “σχετικά κοντά”, σε εξεύρεση λύσης για το ελληνικό χρέος συμπληρώνοντας ότι η Ευρώπη «προτιμά μια συμφωνία κατόπιν διαπραγμάτευσης» από μια επιβολή «κουρέματος» στις τράπεζες.

Tα σκουπίδια έπνιξαν ακόμα και τα παιδιά της ΤΟΥΜΠΑΣ!

Ακόμα και την περιοχή όπου ο Γιάννης Μπουτάρης ψηφίστηκε με δέκα χέρια, την ηρωική προσφυγομάνα Τούμπα, την άφησε στο έλεος των σκουπιδιών!

Η κατάσταση πλέον με τα σκουπίδια στους δρόμους τις Θεσσαλονίκης έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο ενώ διαβάζω δηλώσεις του Αντιδημάρχου καθαριότητας στην Καθημερινή πως από την Παρασκευή τα συνεργεία καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να καθαρίσουν την πόλη για την επέτειο της 26ης και 28ης Οκτωβρίου.

Κι άλλη πατάτα από τον Αλεξανδρίδη της "Θεσσαλονίκης"!!!

Στη σημερινή του στήλη ο διευθυντής της εφημερίδας (και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ) λοιδορεί τον δήμαρχο Αμπελοκήπων Λάζαρο Κυρίζογλου ότι έβγαλε ανακοίνωση πως καθάρισε τον δήμο του, ενώ στην πραγματικότητα υπ΄ρχαν ακόμη σκουπίδια...
Μόνο που ο Μιχάλης Αλεξανδρίδης έβλεπε μία περιοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης!

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Επιστρέφει στην Αθήνα ο "Πρωθυπουργός"

http://www.newsbeast.gr/files/temp/C7EBC869EEF38859B219C71E2DB1F9ED.jpg

Στην Αθήνα επιστρέφει αύριο ο επικεφαλής του task force, Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος θα παραμείνει για δύο ημέρες. Σκοπός της επίσκεψης του είναι να ολοκληρώσει τις συναντήσεις με υπουργούς της κυβέρνησης ώστε να έχει εικόνα των αιτημάτων για να συντάξει την έκθεση για την παροχή τεχνικής βοήθειας προς την Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ράιχενμπαχ είναι επικεφαλής της ομάδας τεχνοκρατών που έχει φτάσει στην Ελλάδα και έχει εγκατασταθεί μόνιμα.

400.000 ευρώ οι ζημιές απ' τους κάφρους στο κέντρο της Αθήνας

http://107.20.137.49/?h=323&w=430&src=http://www.newsit.gr/files/Image/15-12-10/ZZ4_ns.jpgΜετά από καταγραφή των ζημιών σε επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας από τις πρόσφατες ταραχές, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ανακοίνωσε ότι ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ και ζητά να καταβληθούν αποζημιώσεις στους ιδιοκτήτες.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κ. Μίχαλος, με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο γνωστοποίησε την καταγραφή των ζημιών με ειδικά συνεργεία, σύμφωνα με την οποία τουλάχιστον 62 επιχειρήσεις και εννέα τραπεζικά καταστήματα, οι ζημιές και οι κλοπές ξεπέρασαν τις 400.000 ευρώ.

Ανταρσία κατά Κάμερον

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον αντιμετωπίζει σήμερα τη μεγαλύτερη «εξέγερση» βουλευτών του κατά τη διάρκεια της θητείας του, καθώς δεκάδες μέλη του κόμματός του ετοιμάζονται να υποστηρίξουν στο κοινοβούλιο αίτημα για τη διενέργεια δημοψηφίσματος, όσον αφορά στη συμμετοχή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (για το συγκεκριμένο θέμα είχαμε γράψει πριν από 3 βδομάδες...).

Επίθεση Μιχελάκη σε Παπανδρέου

Με μία επίθεση στον πρωθυπουργό τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Μιχελάκης, επί των εξελίξεων.

"Εδώ και τρία χρόνια ο κ. Παπανδρέου, λειτουργώντας μικροπολιτικά ισχυρίζεται ότι η κρίση είναι αμιγώς ελληνική και ότι κυβερνά μία αναξιόπιστη και διεφθαρμένη χώρα. Τώρα που αποκαλύπτεται η αναξιοπιστία και η αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησής του ισχυρίζεται ακριβώς τα αντίθετα", δήλωσε, μία ημέρα μετά τη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. και λίγο πριν ληφθούν αποφάσεις για το ύψος του "κουρέματος" του ελληνικού χρέους.

Ισλαμική Δημοκρατία της Λιβύης: Μαζική εκτέλεση υποστηρικτών του Καντάφι στη Σύρτη καταγγέλλει η HRW

Οι Λίβυοι γιορτάζουν την επίσημη ανακοίνωση της απελευθέρωσης της χώρας από το Εθνικό Μεταβατικό ΣυμβούλιοΠενήντα τρεις άνθρωποι, πιστοί στο καθεστώς του Μουαμάρ Καντάφι, εκτελέστηκαν πιθανότατα με συνοπτικές διαδικασίες σε ξενοδοχείο της Σύρτης, ανακοίνωσε το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRW), καλώντας το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο (το "Μεταβατικό" υποδηλώνει τη μετάβαση της Λιβύης στο Ισλάμ και είναι ευγενική χορηγία του ΝΑΤΟ στη Δύση) να διεξάγει άμεσα έρευνα.

Σενάρια για συντελεστή 20% σε ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις-Προς κατάργηση το αφορολόγητο

Η αυτοτελής φορολόγηση με ενιαίο συντελεστή 20% των ελευθέρων επαγγελματιών και επιχειρήσεων και η συνακόλουθη κατάργηση του αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ είναι ένα από τα σενάρια που εξετάζουν στο υπουργείο Οικονομιών, στο πλαίσιο των σαρωτικών αλλαγών που θα έρθουν με το νέο εθνικό φορολογικό σύστημα.

Επί τάπητος είναι και η εφαρμογή ενός νέου συστήματος αντικειμενικών κριτηρίων για τον προσδιορισμό των εισοδημάτων.

Μεγάλη γκάφα για μικροσκοπικό σεληνιακό πέτρωμα

Σε φιάσκο εξελίχθηκε η κινηματογραφικής έντασης επιχείρηση της Νασα και των αμερικανικών αρχών ασφαλείας να συλλάβουν κύκλωμα εμπορίας σεληνιακών βράχων, όταν τελικά “απέδωσε” ένα μικροσκοπικό πετραδάκι και μια 74χρονη τρομοκρατημένη γιαγιά.

Πράκτορες της Νάσα και αστυνομικοί με αλεξίσφαιρα γιλέκα και προτεταμένα όπλα όρμησαν σε ένα οικογενειακό εστιατόριο στην Νότια Καλιφόρνια. Στόχος τους ήλπιζαν ότι θα είναι ένα μέλος του παράνομου κυκλώματος εμπορίας σεληνιακών πετρωμάτων της Αμερικανικής κυβέρνησης, αλλά τα ευρήματα ήταν απογοητευτικά.

Και στο ΟΑΚΑ άγρια μπινελίκια στον Γιωργάκη απ' όλο το γήπεδο! (βίντεο)

Δείτε το βίντεο με τα συνθήματα εναντίον του ΓΑΠ στο ΟΑΚΑ από τους φίλους του ΠΑΟ και σημειώστε ότι τα ΜΜΕ έπνιξαν τα άγρια μπινελίκια εναντίον του ΓΑΠ: και ανέφεραν απλά ότι υπήρξε πρόβλημα με ένα πανώ που καταφέρονταν εναντίον των πολιτικών!!!! Φαντάζεστε τι παραμύθι θα τρώγαμε αν δεν υπήρχαν τα blogs!!!(Έλα τσάτσε Ευαγγελάτε, να δούμε πότε θα το βάλεις αυτό το βίντεο... καλά για τους άλλους δεν το συζητάω ότι δεν θα βάλουν τίποτα)

Διαβάστε τι πήγε να κάνει ο Ιερώνυμος στο Κατάρ για να φρίξετε!!!

http://www.newsit.gr/files/Image/06-05-2011/resized/papandreou_ieronymos1_533_355.jpgΚατά τ' άλλα τους πείραξαν οι business του Εφραίμ όπως έλεγαν... τώρα για τον Ιερώνυμο μας λένε ότι πήγε για προσέλκυση επενδύσεων στο Κατάρ προκειμένου να έχει χρήμα να κάνει φιλανθρωπικό έργο!! Βλέπετε ο ΠΑΣΟΚος δεν είναι σαν τον Εφραίμ που τα έτρωγε κάθε βράδυ στα μπουζούκια, στις Ρωσίδες, τα κοστούμια και τις βίλες. Διαβάστε την είδηση να καταλάβετε την υποκρισία τους:

Παραλίγο να σφάξουν κι άλλον τα λαθροζώα: Επιτέθηκαν με μαχαίρι σε Αστυνομικό αλλά βρήκαν το μάστορά τους

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxa8YkFgcsQA6eOH-ktKZwHBMNQzRHh5vHNkVRvApmLQwGl3Py7ARbXsXYYuoNhxhTVYZeD1TvsIRwtlbbco8xtkqyZT7EqNDlQRvfYxZoqu683qZCTynEgjYThxzZ_PFIJYQ5ky9uBJc/s1600/astynomia+-+Lathrometanastes.jpgΣτην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Μαιζώνος κάτω απ' την Ομόνοια και λίγα λεπτά μετά τις οκτω το πρωί ένας αστυνομικός που υπηρετεί στην ασφάλεια μόλις έφτασε στο υπαίθριο πάρκιγκ όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του δέχθηκε επίθεση από δύο λαθροζώα.

Τα δύο αλλοδαπά, όπως αποδείχθηκε, ζώα, επιτέθηκαν με μανία στον αστυνομικο. Ο ένας μάλιστα έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτησε στο λαιμό.

Τζαβάρας: Ο Αγγελόπουλος ζητάει πίσω τα 37 εκ που έδωσε για τους πυρόπληκτους, αφού είδε ότι το ΠΑΣΟΚ τα παντελόνιασε

http://tvxs.gr/sites/default/files/imagecache/node_image/article/2009/46/25092-025555_0911091122_2.jpgΤα λεφτά τους πίσω ζητούν μεγαλοδωρητές του Ταμείου Μολυβιάτη, ενώ την ίδια ώρα βουλευτές και πολιτευτές από την Ηλεία καταθέτουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για την «υπαιξέρεση» των χρημάτων του Ταμείου απ' την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ καθώς ο Μολυβιάτης λίγες εβδομάδες μετά τις εκλογές του 2009 τους παρέδωσε στο ακαίρεο το Ταμείο με κοντά 200 εκ ευρώ. Χθες το βράδυ συνεδρίασε η ΝΟΔΕ Ηλείας με κυρίαρχο θέμα την «τύχη» αυτών των χρημάτων, που προέρχονται από δωρεές πολιτών με αφορμή το χαμό 46 συνανθρώπων μας στο νομό.

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. ΣΤΟ Ε.Λ.Κ.!

Τελείως διαφορετικό σε σχέση με την προηγούμενη φορά – κατά την οποία ο Α. Σαμαράς είχε δεχθεί έντονες επιθέσεις από την κ. Μέρκελ και άλλους για την πολιτική του – ήταν το κλίμα στην σημερινή συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Μετά την συνεδρίαση διάφοροι ηγέτες και παράγοντες του ΕΛΚ πλησίασαν τον πρόεδρο της ΝΔ και του έλεγαν ότι δικαιώθηκε για την στάση του. Μετά την σύνοδο  κ. Σαμαράς είχε προσωπικές συναντήσεις με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι (σε θερμό κλίμα), τον Κοέλιο (φωτογραφία), τον πρόεδρο του ΕΛΚ, Μάρτενς, τον Φιλανδό Κατάνεν και τον Επίτροπο Εσωτερικής Αγοράς, Μπαρνιέ.

Θα μας τρελάνεις ρε Ευαγγελάτε;

Έχει βάλει ένα θέμα για τα μπινελίκια εναντίον του ΠΑΣΟΚ και του ΓΑΠ στα γήπεδα. Παραβλέπουμε ότι λέει πως τα μπινελίκια αφορούν τους πολιτικούς εν΄ψ κατά κόρον αφορούν τον ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ. Αυτό όμως που δεν παραβλέπεται είναι ότι θέλει να μας παραμυθιάσει πως οι Ολυμπιακοί καταφέρονται επίσης εναντίον του ΠΑΣΟΚ ή έστω των πολιτικών!!!

Μάλιστα στο άρθρο του έχει βάλει αυτό το βίντεο:

Κατάρρευσεση Τραπεζών παρασύρει και το ΧΑΑ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgHGvVJ0zMBG2-CuOAgviKBxeghL98BncUuaqBAzGzfzbxq1ESd9uvj-Hx6warxi7PQKxtOHGPjc-ygxZOZWQyUYd76Ttv6ZJccpGWof1W4Vz_Klj-BTWuHD2bcdhI4VfJmGguHm_AYSxI/Απώλειες 4,87% καταγράφει ο γενικός δείκτης τιμών του ΧΑ στις 744 μονάδες. Αυτή την ώρα, 21 μετοχές κινούνται ανοδικά, 92 πτωτικά και 12 τίτλοι παραμένουν σταθεροί. Δραματικές απώλειες 15,33% για τον τραπεζικό κλάδο που δεν μπορεί να αντιδράσει στις πιέσεις - Στις 318 μονάδες ο δείκτης

Σφακιανάκης: "Δεν πληρώνω χαράτσι. Που να χτυπιέσαι κάτω, δεν θα σου δώσω τα λεφτά μου!"

Δεν πληρώνει τα χαράτσια της κυβέρνησης αποκάλυψε ο Νότης Σφακιανάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Όπως είπε ο ίδιος στον ραδιοφωνικό σταθμό Δρόμος FM, δε θα πληρώσει κανένα χαράτσι που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ: "Εγώ δεν έχω αγοράσει ποτέ τίποτα"

Δείτε τι λέει στο παρακάτω βίντεο ο Πάγκαλος στους Καμπουράκη-Οικονομέα: ότι εκείνος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ:

Βενιζέλος: "Αν παγώσουμε τους μισθούς..." που λέτε να το πηγαίνει ο Βάγγος; (βίντεο)

http://www.lifo.gr/uploads/image/335270/VENIZELOS-474x327.jpgΛίγες ημέρες πριν τις εκλογές του 2009, ο άρτι εμφανιστείς ως σπουδαίος οικονομολόγος, Ευ. Βενιζέλος αναλύει τις συνέπειες του παγώματος μισθών και συντάξεων...

«Απόπειρα φόνου» έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης !!!

Mια συγκλονιστική, αλλά και "δύσκολη" είδηση, από αυτές που απαγορεύεται να "παίζουν", κάνει γνωστό ιστολόγιο, που ανήκει σε επίσης γνωστό αστυνομικό συντάκτη, ο οποίος είναι πάντα καλά πληροφορημένος. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος που έκανε τη μήνυση, είναι κατά κάποιον τρόπο εργοδότης του blogger. Διαβάστε:

Έψαχναν όλο το βράδυ τον πρόεδρο 

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Τρεμόπουλος: Χειροκροτάει τον Δημητρά που του λέει να αγωνιστεί για τους "Τούρκους και τους Μακεδόνες" της Ελλάδας (βίντεο)

http://exeisminima.gr/blog/wp-content/uploads/2010/01/tremopoulos-01.jpgΟι Οικολόγοι Πράσινοι, με πρώτους πρώτους τον Τρεμόπουλο και τον Χρυσόγελο, επιδοκιμάζουν με ιδιαίτερη θέρμη τον Παναγιώτη Δημητρά, εκπρόσωπο της ΜΚΟ «Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι», ο οποίος έκλεισε το χαιρετισμό του, στο προχθεσινό τους συνέδριο, με την ακόλουθη τοποθέτηση:

«Μισή ντροπή δική μας, μισή ντροπή δική τους» ή ...... Η απειλή της Επιτροπείας

(Scream, Edvard Munch, 1893)
του Γεωργίου I. Αναστασόπουλου*

Έχει υπερπαραγωγή «εθνικά υπερήφανων» τούτη δω η χώρα. Από κάθε πλευρά του πολιτικού φάσματος. Μόνο που η υπερηφάνεια τους είναι επιλεκτική. Και συνήθως με γνώμονα την διασφάλιση της πρόσβασης στην κρατική «κουτάλα». Τα εθνικά αισθητήρια κέντρα όλων αυτών των όψιμων εθνικιστών διεγείρονται κάθε φορά που τίθεται σε κίνδυνο η κρατικοδίαιτη φύση της εξουσίας τους.

Μία από τις περιόδους αυτές ζούμε και σήμερα. Η κυβέρνηση, κατά γενική ομολογία, απέτυχε να εφαρμόσει όλες τις μεταρρυθμιστικές διατάξεις της συμφωνίας της με τους δανειστές μας. Όλες αυτές, δηλαδή, που είτε απελευθερώνουν τις δυνάμεις της αγοράς, είτε μειώνουν το μέγεθος του αδηφάγου, σπάταλου κράτους. Αντίθετα, πλειοδοτούν σε μέτρα που σφαγιάζουν την αγορά, μαστιγώνουν μισθωτούς και συνταξιούχους και οδηγούν την χώρα σε βαθιά ύφεση.

Τι έγραφαν οι εφημερίδες κάθε χρόνο στις 23 Οκτωβρίου επί Σημίτη;

Αν βλέπατε το διπλανό εξώφυλλο του Ελεύθερου Τύπου σαν χθες πριν από 6 χρόνια (το 2005) θα λέγατε: Έλα μωρέ υπερβολές...

Δείτε όμως τρία άλλα εξώφυλλα της ίδιας ημεροομηνίας 23 Οκτωβρίου με διαφορά 1 έτους ακριβώς, δείτε δηλ. τι έγραφαν οι εφημερίδες κάθε χρόνο την ίδια μέρα:

23.10.2000

Τα ξέραμε αλλά δεν λέγαμε τίποτα για να μη δυσαρεστήσουμε τους "συμμάχους" μας

Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2-5-1962:

Σύνταγμα 20 10 2011 ΠΑΜΕ vs ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ (βίντεο απ' την καρδιά των γεγονότων)

Ένα 20λεπτο βίντεο για το πως εξελίσονταν τα πράγματα, που πάρθηκε με αυτοθυσία:

Υποδοχή Μ Παπαιωάννου στο Υπ. Δικαιοσύνης

"Θερμή" Υποδοχή επεφύλαξαν οι εργαζόμενοι της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, στον Υπουργό Μιλτιάδη Παπαϊωάννου "ευχαριστώντας" τον έτσι για το τελευταίο "σώσιμό" τους, μέσω της θετικής του ψήφου, στο Πολυνομοσχέδιο που επέβαλλαν οι ξένοι δανειστές μας.

Οι ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ στο Αρχαιολογικο Φεστιβαλ του Biskupin της Πολωνίας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxr0dHFo-3et76SeuEUr2c1MSikqK8K5ba_Kc5QEyOJN-H8ObtGX9-0_zNXTlCrVggurgWE2dOjnjojf8y5auT0KNQ1jYHuNhAbMMrTj7f8e11XPraJu-z2eZOq34Aw6T-34gpzqAuzT1h/s640/DSC_0807+-+%25CE%2591%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25AF%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25BF.JPGΟ Συλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ , ανακοινώνει την πρώτη ιστορικά ακριβή παρουσιαση της πραγματικής Ελληνικής Οπλιτικής Μαχητικής Τέχνης σε Διεθνές Κοινό. Η παρουσίαση έγινε στα πλαίσια της Συμμετοχής στο Αρχαιολογικό Φεστιβάλ του Biskupin της Πολωνίας υπο την Αιγίδα του Πανεπιστημίου της Βαρσοβίας , της Ελληνικής και Κυπριακής Πρεσβείας και λοιπών φορέων.

Η συνέχεια στο http://koryvantes.blogspot.com/2011/10/biskupin-1.html

Άρης - ΠΑΟΚ 1-1 (βίντεο)

1-0 Λαζαρίδης 3' // 1-1 Παπάζογλου 48'

Νευρική κρίση στις Βρυξέλλες: Τι λέει η Μέρκελ για τον Σαρκοζί;

Η Μ. Δεναξά (η γνωστή ανταποκρίτρια απ'τη Γαλλία) αποκάλυψε στο twitter τι της είπε Γάλλος διπλωμάτης:

Νευρική κρίση στις Βρυξέλλες: Σφαλιάρα Σαρκοζί σε Κάμερον

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01494/cameron_sarkozy_1494990a.jpgΠριν από τη σύνοδο των 17 ηγετών των κρατών της Ευρωζώνης, έγινε συνάντηση και των 27 ηγετών των χωρών της ΕΕ. Σε συτή τη συνάντηση ο Σαρκοζί τα έδωσε όλα ώστε ο Βρετανός Κάμερον να μη συμμετέχει στη συνάντηση των ηγετών της Ευρωζώνης, κάτι που ο Άγγλος ήθελε πολύ. Σύμφωνα με διπλωμάτες που ήταν παρόντες κάποια στιγμή ο Σαρκοζί είπε εκνευρισμένος στον Κάμερον:

Χέρμαν Βαν Ρομπέι: Συμφωνήσαμε σε βιώσιμη λύση για την Ελλάδα

http://www.skai.gr/files/temp/ED148BB9EAADE524C546393F1B494614.jpgΣυμφωνήσαμε σε μια βιώσιμη λύση για την Ελλάδα δήλωσε την Κυριακή ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπέι μετά τη σύνοδο των ηγετών της ΕΕ όπου τέθηκε και το ζήτημα του κουρέματος του ελληνικού χρέους.