29 Οκτωβρίου 2011

Και που 'στε! Απόψε μην ξεχάσετε να γυρίσετε τα ρολόγια 50 χρόνια πίσω...

Απόψε κουρεύουμε και μια ώρα από τις 4 πμ πάμε στις 3 πμ

Μήπως ήρθε η ώρα για το πολιτικό "κούρεμα" κάποιων πολιτικών

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGSL8H-d6TAlf3gX6EFlXHJC1HTtWWWMRE1TfWlJATQZJv5BcsYbLwkQAcexS21VEU98tvS7V6kOLiNj4OPDwm6glYpErA92Ii1yWznec2WSIIahzT3YEyDKdYCzC6-2-WNEgWg2ZsW0c/s200/700+euro+gia+kourema+papandreou.ashxΓέλασα κάπως ειρωνικά όταν διάβασα ότι οι ΜΑΛΑΚ@@ οι πολιτικοί και ιδιαίτερα του κυβερνώντος κόμματος, προκειμένου να παραστούν στις εκδηλώσεις για την επετείο της 28ης Οκτωβρίου, ζήτησαν την προστασία της  Αστυνομίας για να αποφύγουν προφανώς το λιτζάρισμα και το γιουχάισμα από κάποιους αγανακτισμένους ( λες και υπάρχουν και άλλοι που δεν είναι αγανακτισμένοι  ).

Ολυμπιακός -ΟΦΗ 2-2 (βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ)

Δείτε το βίντεο:

Γερμανικαί προτάσεις ειρήνης, διαρκούντος του ελληνοϊταλικού πολέμου

Η προσπάθεια της Γερμανίας προς τερματισμόν του ελληνοϊταλικού πολέμου. Κακώς απερρίφθη;

Συγγραφέας : Ζολώτας Αναστάσιος Π.
Εκδότης : Ερωδιός

O κ. A.Π. Zολώτας έχει ασχοληθεί σε βάθος και έκταση από πολλά έτη με την ιστορία του B' Παγκοσμίου Πολέμου και την στάση της Eλλάδος κατ' αυτόν. Tο βιβλίο του, με πλούσια βιβλιογραφία, θίγει ένα σημαντικό αλλά ευρύτερα άγνωστο θέμα, δηλαδή την επισήμως μαρτυρούμενη και ιστορικά τεκμηριούμενη Γερμανική παρασκηνιακή πρόταση στα τέλη του 1940, όταν...

Νέα δικαίωση για δανειολήπτη στα Χανιά

Το "κούρεμα" του χρέους ένος ακόμη δανειολήπτη -σε ποσοστό 83%- αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Χανίων.

Για μια ακόμα φορά το Ειρηνοδικείο Χανίων, δικαιώνει πανηγυρικά, άνεργο δανειολήπτη της Κρήτης, που προσέφυγε σ’ αυτό, εκμεταλλευόμενος το Νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Ο Τζιτζικώστας ανασκεύασε και μπράβο του... αντίθετα το σούργελο η Πιπιλή επιμένει (βίντεο)!

http://tzitzikostas.gr/wp/wp-content/uploads/2007/08/io9r1283.pngΧθες γράψαμε για τις λάθος δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολου Τζιτζικώστα που από κεκτημένη ταχύτητα χάρισε την αντίδραση χιλιάδων συμπολιτών μας στον ανύπαρκτο ΣΥΡΙΖΑ και τον γελοιό Κουράκη, ενώ όπως αποδείχθηκε μετά την αποχώρηση των "επισήμων" ο κόσμος επέβαλε με το χειροκρότημά του την παρέλαση των Συλλόγων τους οποίους αποθέωσε βάζοντας στο περιθώριο τους ανθέλληνες σαν τον Κουράκη. Χθες το απόγευμα ο Α. Τζιτζικώστας μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή για τα γεγονότα στη παρέλαση της Θεσσαλονίκης, δικαιολόγησε εν μέρει, αφού προφανώς είδε τι έγινε στη συνέχεια της παρέλασης (τις δηλώσεις τις έκανε αμέσως μόλις έφυγε ο Παπούλιας και μάλλον πριν δει ότι στη διαμαρτυρία δεν συμμετείχε μόνο μια μειοψηφία)  την οργή του κόσμου που αντέδρασε έστω και μ' αυτή την ακραία αλλά επιβεβλημένη πράξη και τόνισε μεταξύ άλλων:

Νταλάρα: Τα νέα ομόλογα θα τελούν υπό βρετανικό δίκαιο... όπερ σημαίνει εγγυήσεις

http://www.skai.gr/files/temp/4665D640ED86B2FD92B2F648CB00B842.jpgΞεκάθαρο και κατηγορηματικό "όχι" στην επανάληψη της περίπτωσης της ελληνικής αναδιάρθρωσης και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες λέει ο Τσάρλς Νταλάρα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ από την Ουάσινκγτον, Θάνος Δημάδης, εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε τέτοια σκέψη αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους και άλλων χωρών της ευρωζώνης στο μέλλον, γεγονός που τα στελέχη του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου θεωρούν ότι θα άνοιγε τον "ασκό του Αιόλου για μία καταστροφική επέκταση της κρίσης στην ευρωζώνη".

Καλά οι Πορτογάλοι πρέπει να είναι πολύ μαλάκ@@!!! Ζητούν απ' τις ΗΠΑ να βοηθήσουν οικονομικά την ΕΕ!!

http://www.skai.gr/files/temp/E3ED705D5082B9E3998356FC40B34BC7.jpgΚαλά γιατί δεν ζητάνε βοήθεια απ' το Τζιμπουτί... περισσότερες πιθανότητες έχουν να πάρουν λεφτά

Την έκκληση οι ΗΠΑ να προσφέρουν οικονομική βοήθεια στην Ευρωζώνη έκανε στο Μεξικό η Πορτογαλία.

Το Street View της Google μπαίνει τώρα και σε κτίρια

Αυτό το εστιατόριο στο Παρίσι είναι από τις πρώτες επιχειρήσεις που ενδιαφέρθηκαν να συμμετάσχουνΛίγους μήνες μετά την πρώτη της πρόσκληση για την αποστολή φωτογραφιών, η Google λανσάρει επίσημα μια επέκταση της υπηρεσίας Street View που επιτρέπει στους χρήστες να ξεναγούνται εικονικά σε καταστήματα και άλλους εσωτερικούς χώρους με εικόνες 360 μοιρών.

Δεκάδες νεκροί απο κατάρρευση πεζογέφυρας

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων πολλές γυναίκες και παιδιά, σκοτώθηκαν όταν κατέρρευσε μια πεζογέφυρα σε ποταμό της βορειοανατολικής Ινδίας.

Δύο συλλήψεις και 15 προσαγωγές στη Σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς

Επεισοδιακή ήταν η πρώτη μέρα των εργασιών της Συνόδου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη και της οποίας προήδρευσε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Με δύο συλλήψεις και 15 προσαγωγές διαδηλωτών ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ η πρώτη ημέρα της Συνόδου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς σε ξενοδοχείο στο «Βαθύ» Αγίου Νικολάου.

Η Google κάνει νέες προσθήκες στο Google + (βίντεο)

Νέες δυνατότητες του Google+ παρουσίασε η Google. Οι δύο σπουδαιότερες είναι το "What's Hot" δείχνει ποιες αναρτήσεις είναι δημοφιλείς και η σύνδεση του Google + με το Google Apps. Δείτε το βίντεο

Όλοι πουλάνε αμερικάνικα ομόλογα... τελευταία η Νορβηγία πούλησε ομόλογα 9 δις

http://4.bp.blogspot.com/-Km1c43u6mr0/TaRKcQkuLKI/AAAAAAAAAR4/gJ0vI5f6aM8/s320/Rachid+Sefrioui+Finaventures+Norway+Sovereign+Wealth+Fund.jpgΟι κάτοχοι αμερικανικών ομολόγων τα που λάνε με ρυθμούς ρεκόρ, είτε για να βρούνε ρευστό (όπως πχ. οι γαλλικές τράπεζες) είτε για λόγους πολιτικής όπως η Κίνα. Σήμερα ήρθε η πρώτη επιβεβαίωση από το Ταμείο Διαχείρησης Δημόσιας Περιουσίας της Νορβηγίας, το οποίο διαχειρίζεται μια περιουσία 570 δις από τους πόρους της Νορβηγίας από τις πωλήσεις πετρελαίου και φυσικούς αερίου. Σήμερα το Ταμείο ανακοίνωσε ότι πόυλησε όλα τα ομόλογα που έχουν εκδώσει για τις υποθήκες σπιτών που έχουν οι δύο αμερικάνικες Τράπεζες Fannie Mae και Freddie Mac.

Βίντεο από την επίθεση αυτοκτονίας στο Αφγανιστάν

Ένας βομβιστής αυτοκτονίας πλεύρισε με ένα βαν ένα λεωφορείο του ΝΑΤΟ και εξεράγη με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 13 αμερικάνοι. Δείτε το βίντεο απ' το σημείο της επιθεσης:

Σαμαράς στην «ΚΕ»: 'Οποιος πανηγυρίζει, απλώς αυτο-γελοιοποιείται

Σκοτεινά σημεία βλέπει ο Αντώνης Σαμαράς στη συμφωνία για το κούρεμα του ελληνικού χρέους.

Σε άρθρο του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο πρόεδρος της ΝΔ, κατηγορεί την κυβέρνηση πως μετά από δέκα χρόνια θυσίες και αφού πωληθεί η δημόσια περιουσία η χώρα θα βρεθεί ακριβώς εκεί που ήταν το 2009.

Olympiacos – OFI (Ολυμπιακός - ΟΦΗ) Live Stream

Live Stream από τις παρακάτω σελίδες:

Τουλάχιστον 10 νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας στην Τουρκία

http://www.skai.gr/files/temp/F82495C7359A5F182F8FFFDDDFBA9E81.jpgΤουλάχιστον δέκα άτομα έχασαν τη ζωή τους το Σάββατο στην πόλη Μπιγκόλ της νοτιοανατολικής Τουρκίας από επίθεση αυτοκτονίας κοντά στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, στο κέντρο της πόλης.

Bundesliga 11η αγωνιστική

Παπαδόπουλος για την Schalke και Κυργιάκος για την Wolfsburg

Γύφτοι για 40 ευρώ

Εντυπωσιακό βίντεο απ'το πιλοτήριο F-16 σε επίδειξη

Λήψη από δοκιμή για την επίδειξη Festa al Cel Barcelona Airshow 2011 στις αρχές του μήνα, μέσα από το πιλοτήριο ενός F-16 Fighting Falcon μέλους του Orange demo team της Βασιλικής Ολλανδικής Αεροπορίας:

Αιματηρή συμπλοκή στον Άγιο Παντελεήμονα

http://www.skai.gr/files/temp/64EBDED74B20E7C1B64E89B1BDB99F7A.jpgΑιματηρή συμπλοκή μεταξύ Ρουμάνων έγινε στη 13:30 μετά το μεσημέρι σε διαμέρισμα της οδού Φυλής 250 στον Άγιο Παντελεήμονα.

Τέσσερις Ρουμάνοι που μένουν στο διαμέρισμα δέχτηκαν επίθεση...

13 αμερικάνοι νεκροί από επίθεση στην Καμπούλ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε και σκότωσε 13 στρατιώτες του ΝΑΤΟ οι οποίοι ήταν όλοι αμερικάνοι

The Associated Press

Αμετανόητη!!!«Η ΔΟΕ με τιμώρησε αυθαίρετα», λέει ακόμα και σήμερα η Θάνου

[Είναι εντυπωσιακό μέχρι που μπορεί να φτάσει το θράσος των κλασικών λαμόγιων!!! Και μην πεταχτεί κανένας και πει και οι άλλοι ντοπάρονται περισσότερο γιατί στα παπάρια μας τι κάνουν οι άλλοι!!! Εμείς που επικαλούμαστε τους αρχαίους Έλληνες δεν μπορεί να είμαστε κλεφτρόνια σαν τους άλλους!!! Εκτός αν προτιμάμε τη σχιζοφρένεια του να λέμε ότι οι κακοί κυνηγάνε τη Θάνου, κάνοντας τις πάπιες ότι ήταν μαζί με όλους τους άλλους -αρσιβαρίστες, Κεντέρη, Τσουμελέκα, Χαλκιά- φούλ στη ντόπα και ταυτόχρονα να λέμε ότι είμαστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη!!!]

Στην αντεπίθεση κατά της ΔΟΕ για την ιστορία του 2004, αλλά και όχι μόνο, πέρασε η Κατερίνα Θάνου, η οποία μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Καθημερινή», κάνει λόγο για αυθαίρετες πράξεις της ΔΟΕ. «Αυθαίρετα δεν μου επέτρεψαν να αγωνιστώ και μου στέρησαν το χρυσό.

Μικρότερο το γερμανικό χρέος κατά 55 δισ. ευρώ λόγω λογιστικού λάθους

O ευρών (το λάθος) αμοιφθήσεται...Ένα λογιστικό λάθος που εντοπίστηκε σε θυγατρική γερμανικής κρατικής τράπεζας, καθιστά την Γερμανία κατά 55,5 δισ. ευρώ... πλουσιότερη, με αποτέλεσμα το χρέος της να είναι μικρότερο από όσο καταγράφονταν έως σήμερα.

Συνέντευξη Τσίπρα ((Μέρος Β')

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhe-P6x9TpTF81nXAja9-2BL-TXk618rTuqRXPcsOg4cCbaQ23ccJI3aTdhRA6EfYgziQSrmAm4ZFO-BnaNX8hgKKyd7SMQ1wcI88M33SeNa3HHwvhRdTwtsRSJE4ai_A-Azmq97v-29kOC/s1600/tsipras2.jpgΈνας Αλέξης Τσίπρας όπως δεν τον έχετε ξαναδεί. Μία συνέντευξη σταθμός στο διαδίκτυο, όπου για πρώτη φορά ηγέτης μικρού κόμματος ξεδιπλώνει σχέδιο αντιμετώπισης χωρίς ιδεοληπτικά στεγανά, με αποτέλεσμα να εκπλήσσει. Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει:

Βίντεο από την παρέλαση των Ρώσων στην Αλεξανδρούπολη

Δείτε πως ο κόσμος τους καταχειροκρότησε

Η Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων - ΣΣΑΣ, αντάξια της Ιστορίας της, παρέλασε για τον κόσμο κι όχι για τους πολιτικούς!

Από χθες αναρωτιόμουν, γιατί παρά την "ματαίωση" της παρέλασης από την ΕΛΑΣ και τον Τζιτζικώστα, δεν βρέθηκαν λίγοι άντρες με "κάκαλα", να πουν "Εμείς θα παρελάσουμε". Τουλάχιστον, αντί να τιμωρούν συχνά πυκνά τους στρατιώτες για ηλίθια συνθήματα που φώναξαν, να τους τιμωρούσαν γιατί πήραν την απόφαση να παρελάσουν.

Και μια υπενθύμιση στους "προοδευτικούς": Η παρέλαση έγινε κανονικά... και με στρατό

Τους αφιερώνουμε το βίντεο και τα περαστικά μας στον Κουράκη και την παρέα του:

ΘΑΥΜΑ! Ο δανειστής του σιδερένιου ξύπνησε απ' την αφασία και θυμήθηκε το Σύνταγμα!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhkmRufvup7pbN9FF9S-cZZHa5gZCjknvYJqiL_bzD1Ux8PXGEJoJMoBycyLw1Qka-amff9CMYuNm29hfi31z2St-nDNpQWKgVbuUhn8exjwapwkVdl2n7uconqwTHDtaywbjtvq-ebsyA/s1600/papandreou_papoulias.jpg
Αντιγράφω απ' την ανακοίνωση του δανειστή:

«Όσα συνέβησαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη αποτελούν ευκαιρία να σταθούμε λίγο και να συλλογιστούμε: Πατριώτες είναι εκείνοι που αμαυρώνουν μια εθνική επέτειο; Αγωνιστές είναι όσοι προσβάλλουν; Δίκιο έχει όποιος φωνάζει περισσότερο; Είναι δημοκράτες όσοι αντιμετωπίζουν το δημόσιο χώρο ως ιδιοκτησία τους; Και πώς μετριέται η πλειοψηφία; Με τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ή με

τις εκλογές που, με βάση το Σύνταγμα, γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια;
http://www.protothema.gr/article/?aid=155253

Συνεχίζεται η Ρωσική 'απόβαση' στην Αλεξανδρούπολη... παρά τις αντιδράσεις της "προόδου"

http://farosradio.gr/media/k2/items/cache/13bf3ee8d2a01727d45bdca32af9aa23_XL.jpgΗ επίσκεψη του ρωσικού σκάφους έγινε για τη συμμετοχή του πληρώματός του στην τελετή αποκαλυπτηρίων του μνημείου (ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου) για τους Ρώσους αξιωματικούς και στρατιώτες που πέθαναν στην Αλεξανδρούπολη το 1878 κατά τη διάρκεια του Ρωσωτουρκικού πολέμου οι οποίοι και απελευθέρωσαν την περιοχή.

Κάμερον: "Το Σίτι δέχεται συνεχείς επιθέσεις από τις Βρυξέλλες"... αφού η Μέρκελ απαγόρευσε τα "γυμνά CDS"

http://www.skai.gr/files/temp/23B7F736B6CE3C8DAF40B21E8C36FFE5.jpg[Στις αρχές του μήνα έγινε κάτι που δεν γράφτηκε στον Τύπο καθώς θα μπορούσε να ξυπνήσει κανά ζώο απ' αυτά που δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι γίνετε: Η ΕΕ, όχι μετά από απόφαση του ΓΑΠ ή του Κάμερον, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΑ "naked" CDS δηλ. τα γυμνά CDS, δηλ. αυτά τα CDS που ο κάτοχός τους δεν έχει και το αντίστοιχο ομόλογο στα χέρια του. Από την αρχή του μήνα λοιπόν απαγορεύονται να εκδίδονται αέρα πατέρα CDS για ομόλογα που δεν υπάρχουν, όπως γίνονταν μέχρι τώρα και όπως γίνεται κατά κόρον στις ΗΠΑ. Θα μου πείτε μα πως και δεν έγινε γνωστή μια τέτοια κίνηση που στρέφεται ευθέως εναντίον των κερδοσκόπων; Εεεε είπαμε: Δεν πρέπει και να ξυπνήσουν τα μοσχάρια που βρίζουν τη Μέρκελ και δεν έχουν καταλάβει που είναι ο πραγματικός εχθός και ποιος ήθελε να βγάλει αεριτζίδικα λεφτά στην πλάτη τους με τη χρεοκοπία της Ελλάδος!!!]

Ο βρετανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι το Σίτι του Λονδίνου δέχεται συνεχείς επιθέσεις από τις Βρυξέλλες, με αποτέλεσμα οι νέοι κανονισμοί να τείνουν να αποδυναμώσουν το μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό κέντρο της Ευρώπης.

Σημίτης-ΓΑΠ θα απαντήσουν όπου νάναι στον Σαρκοζί... δεν θα το κάνουν σαν τον Καραμανλή ;)

Σαρκοζί: «Ήταν λανθασμένη (η είσοδος στο ευρώ), επειδή η Ελλάδα εντάχθηκε με στοιχεία που ήταν ανακριβή. Δεν ήταν έτοιμη»

Σημίτης... μούγγαααα...

Νεκρός σε έκρηξη ο αντικαστάτης του Σταλόνε στο "Αναλώσιμοι 2"!

Τραγικό θάνατο βρήκε ο κασκαντέρ που αντικαθιστά τον Σιλβέστερ Σταλόνε στις επικίνδυνες σκηνές της ταινίας "The Expendables 2" στη Βουλγαρία.

Ο άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή σε σκηνή που αφορά μία έκρηξη. Από το ίδιο περιστατικό ένας άλλος ηθοποιός τραυματίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες του έγινε εγχείριση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΚΡΑΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Εκτός του ότι είπατε πως πολεμήσατε σε ηλικία 15 ετών για την πατρίδα... Όταν ήσασταν 15 ετών κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ είχαμε εμφύλιο... Ούτε φασισμό ούτε ναζισμό..

Αλλά τα στερνά τιμούν τα πρώτα και αυτό πρέπει να το ξέρετε καλύτερα. Και τα δικά σας τα στερνά δεν τιμούν τα πρώτα.

Εντυπωσίασαν οι Ρώσοι στην Αλεξανδρούπολη

Εντυπωσίασαν οι ΡώσοιΕντυπωσίασαν οι πεζοναύτες του ρωσικού πλοίου Τsesar Κunikof που παρέλασαν στην Αλεξανδρούπολη και δικαίως πήραν το μεγάλο χειροκρότημα των πολιτών.