03 Νοεμβρίου 2011

Papandemonium: Το πρωί μαθήτρια (δεν παραιτείται) το βράδυ πόρνη (παραιτείται)

Πρόθυμος να συζητήσει μεταβατική κυβέρνηση δηλώνει ο Γ.Παπανδρέου... αλλά δεν τον πιστεύει κανείς πλέον
Τη θέση του για το ενδεχόμενο σχηματισμού μεταβατικής κυβέρνησης ευρύτερης αποδοχής διευκρίνισε μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε πρόθυμος να ξεκινήσει άμεσα η συζήτηση για τη συγκρότηση ενός σχήματος με την ευρύτερη δυνατή αποδοχή και κατόπιν, αφού διασφαλιστεί η ομαλή πορεία της χώρας και η ψήφιση της δανειακής σύμβασης, να πάει η χώρα σε εκλογές.

«Δεν είμαι κολλημένος στην καρέκλα» είπε ο κ. Παπανδρέου, απαντώντας στην σφοδρή κριτική που άσκησε νωρίτερα από το ίδιο βήμα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

«Δεν παραιτείται έτσι μία κυβέρνηση. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη έτοιμη που περιμένει;» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας τον κίνδυνο να υπάρξει «τρομακτικό κενό ακυβερνησίας».

Ο Γ.Παπαναδρέου μίλησε για την ανάγκη «να φύγουμε από τακτικισμούς», είπε ότι ο ίδιος θα επιμείνει στην ανάγκη συνεννόησης και εξέφρασε την πρόθεσή του να δρομολογηθούν οι εξελίξεις «το γρηγορότερο, συνετά, προσεχτικά, χωρίς κινδύνους για τη χώρα».

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι με την τοποθέτηση του κ. Σαμαρά περί μεταβατικής κυβέρνησης και ψήφου στη δανειακή σύμβαση «έγινε ένα μεγάλο βήμα». Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα θέματα, όπως ο χρόνος των εκλογών και η σύνθεση αυτής της κυβέρνησης, είπε ότι αυτά πρέπει να συζητηθούν.

«Καλώ τον κ. Σαμαρά ακόμα και τώρα να επανεξετάσει τη θέση του, να πάρει άμεσα μέρος στις συζητήσεις για συγκρότηση μίας κυβέρνησης με την ευρύτερη δυνατή στήριξη» τόνισε ο Γ.Παπανδρέου.

Νωρίτερα, στη διάρκεια της ομιλίας του στο πλαίσιο της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, ο πρωθυπουργός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πρότεινε το δημοψήφισμα «για τη δανειακή σύμβαση», όπως τόνισε, όχι για την παραμονή ή όχι της χώρας στο ευρώ.

«Με τη θετική έκβαση στο δημοψήφισμα, θα ήταν η καλύτερη απάντηση στα σενάρια εξόδου της χώρας από το ευρώ» δήλωσε. Παραδέχτηκε δε ότι το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ υφίσταται: Αν δεν εφαρμοστούν οι αποφάσεις των Βρυξελλών, όπως σημείωσε, «θα γλιστρήσουμε στην έξοδο από το ευρώ».

Περίμενα -δήλωσε ο κ. Παπανδρέου- ότι μετά την συμφωνία της 26ης-27ης Οκτωβρίου ότι θα έβρισκα μία ευρύτερη στήριξη. Αντί αυτού «εισπράξαμε από άρνηση μέχρι ύβρη», με αποτέλεσμα να «υποχρεωθώ να προτείνω το δημοψήφισμα».

«Αν δεν αναλάβει ο πολιτικός κόσμος τις ευθύνες του, πρέπει να ερωτηθεί ο λαός» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Το δημοψήφισμα το πρότεινα ακριβώς για να εγγυηθώ την πορεία μας στο ευρώ» συμπλήρωσε ο Γ.Παπανδρέου.
Newsroom ΔΟΛ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

  Πολλές φορές τα πολλά λόγια είναι φτώχεια:

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις εμπόρων για φοροδιαφυγή

Συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για φοροδιαφυγή μια έμπορος κουφωμάτων και ένας έμπορων ρούχων, που χρωστούσαν ο καθένας περίπου 140.000 ευρώ.

Ο έμπορος ρούχων κατέβαλε τα μισά χρήματα και αφέθηκε ελεύθερος ενώ κρατείται η έμπορος κουφωμάτων.

Σάμροκ-ΠΑΟΚ 1-3 (βίντεο με τα γκολ)

Στα... χέρια του κρατάει την τύχη του ο ΠΑΟΚ για πρόκριση στους «32» του Europa League. Ο «Δικέφαλος» νίκησε άνετα με 3-1 το «εμπόδιο» της Σάμροκ Ρόβερς στο Δουβλίνο, ανέβηκε στην κορυφή του 1ου ομίλου και πλέον θέλει νίκη επί της Ρούμπιν Καζάν τον Δεκέμβριο στην Τούμπα - ανεξαρτήτως του αποτελέσματός του στο ματς της 30ής Νοεμβρίου με την Τότεναμ στο Λονδίνο - για να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ

  Τι θυμήθηκα τώρα ρε γαμότο. Κάποτε ο Ανδρέας κυβερνούσε με την Δήμητρα και την Κοκόλα.
  Σήμερα ο Γιώργος κυβερνάει με την Άντα και την Βαρτζέλη.
  Πάντως όπως πάει το πράγμα ίσως ο ΓΑΠ πάρει μαζί του και τον ΣΑΜΑΡΑ στον όλεθρο.΄Ολα αυτά δε γιατί δεν πήρε την απόφαση να αποσύρει την κοινοβουλευτική του ομάδα προχθές από την βουλή.
   Το κόστος ίσως να ήταν μεγάλο,αλλά θα είχε κατακτήσει τις καρδιές χιλιάδων Ελλήνων.Πολλές φορές οι ανατρεπτικές κινήσεις ,που περιέχουν ρίσκο,είναι και αυτές που φέρνουν τις επαναστάσεις και τη ΝΙΚΗ.

Όλη η ομιλία Σαμαρά (ηχητικό)

Ακούστε όλη την ομιλία Σαμαρά, αξίζει:

Βίντεο: Και στην Ιρλανδία τα ΠΑΟΚια: "Είναι ... του Παπανδρέου η μάνα"... ρε τους αλήτες :)

Ακούστε προσεκτικά το βίντεο:

Ανηθικότητα Ραγκούση: Διόρισε τον 29χρονο αδερφό της γυναίκας του στο 7ο μισθ. κλιμάκιο σαν να έχει προυπηρεσία 20 χρόνια!!!

[Ακόμα και αν είναι απόφοιτος ΤΕ, γιατί αρχικά τον είχε σαν απόφοιτο λυκείου - που πιθανώς μετά από 10 χρόνια κατάφερε να τελειώσει ένα ΤΕΙ... για τέτοιους αγράμματους μιλάμε-, θα έπρεπε να έχει προυπηρεσία πάνω από 20 χρόνια για να φτάσει στο μισθολογικό επίπεδο 7 μιας και οι ΤΕ ξεκινούν αν δεν κάνω λάθος απ' το 18 και μπορεί να φτάσουν μάξιμουμ στο 6 ανεβαίνοντας κάθε 2 χρόνια ένα κλιμάκιο.... άρα θα έπρεπε να δουλεύει από 9 χρονών!!]
Ο Γιάννης Ραγκούσης είναι σήμερα Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Όπως ξέρετε κατάγεται από την Πάρο και ο πεθερός του ήταν ...ταξιτζής. Θα το ακούγατε με τις απεργίες των ταξιτζήδων. Ο πεθερός του ονομάζεται Παντελής Ρούσσος κι έχει δυό παιδιά: τη σύζυγο του Υπουργού Κατερίνα Ρούσσου (στη φωτογραφία με τον κ.Ραγκούση), που γεννήθηκε το 1972 και τον...

Η ΝΔ θα είναι παρούσα στην ψηφοφορία: Επειδή άρχισαν να λένε ότι ο Σαμαράς διέσωσε τον ΓΑΠ

Η ΝΔ αποχώρησε από την συζήτηση και όχι από την ψηφοφορία.Εννοείται ότι θα είναι παρούσα στην ψηφοφορία για να καταψηφίσει τον ψυχωτικό πριν διαλύσει όλο τον πλανήτη.

Αν η ΝΔ δεν ήταν παρούσα στην ψηφοφορία τότε ο ΓΑΠ θα χρειαζόταν 120 ψήφους για να επιβιώσει...

Shamrock - ΠΑΟΚ 0-1 με Σαλπιγγίδη (βίντεο)

Δείτε το γκόλ (ενώ είχε και ένα δοκάρι με τον Βιερίνια):

ΣαμαράςΕγώ φεύγω γιατί έκανα το καθήκον μου-Αν ο ΓΑΠ κατάλαβε ότι θέλω συγκυβέρνηση κάνει λάθος

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtwGE2Sw3o0EpW8nd4XGA5-7vrrKFPNCu0XyxOTijrZwL1CP2DDJYZcVS5h7WheFTFpFMZ6bpsKjPwm3njudemFqOocbFRQKioq-hsB57Y9QG8mpHF3sI6h04IFT8O47FXWmhTdLVumSj3/s1600/Samaras-Antonis.jpgΜεγάλη εμφάνιση Σαμαρά! Τέρμα η κοροϊδία...

Ζήτησα την παραίτηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ώστε να πάει η χώρα σε εκλογές, αφού ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση, σε συνθήκες ομαλότητας. Αν κατάλαβε ότι θέλω να συγκυβερνήσω μαζί του, κατάλαβε λάθος, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ενώ τελειώνοντας την ομιλία του είπε ότι η ΝΔ αποχωρεί από τη συνέχεια της συζήτησης μιας και ότι γίνεται είναι εσωτερική υπόθεση του ΠΑΣΟΚ και το μόνο που ζητάει είναι εκλογές.

Uli Hoeneß (Πρόεδρος FC Bayern): Αν η Ελλάδα δεν δεχθεί τη βοήθεια θα μπεί σε βαθύ σκοτάδι"

Μπορεί η Μέρκελ, σε αντίθεση με τον Σαρκοζί να μην εχει κάνει ακόμα δηλώσεις για το σημερινό αλλαλούμ στην Ελλάδα (προφανώς κάποιος την έχει ενημερώσει ότι το ΠΑΣΟΚ και ο ΓΑΠ αλλάζουν άποψη κάθε 5 λεπτά), έκανε όμως δηλώσεις ο Πρόεδρος της Βayern ο Uli Hoeneß ο οποίος όπως είπε θα περίμενε ένα ευχαριστώ απ' τους Έλληνες για τη βοήθεια που προσφέρουν οι υπόλοιποι ευρωπαίοι, ώστε η χώρα να βγει από την κρίση.

Στη Βουλή ο Σαμαράς θα καταγγείλει ότι το ΠΑΣΟΚ κοροϊδεύει το λαό και τον ίδιο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhR8mWTq2dVA1Mvf9YEZtPHTMelPXWWOjxKudk1hFIe-FZr4VRjJZvZ24mzbR5YPt1KE7ECBkX1hzn4z3XkynJCalVekh1NYYJPpeHcxyo3kzwrqXN_fDdQgRxTytq7KKqKB5aQs9exUkU/s1600/samaras-8-thumb-large.jpgΣτην Βουλή θα μιλήσει σε λίγο ο Αντώνης Σαμαράς όπου θα καταγγείλει τις απίστευτες μεθοδεύσεις και αθλιότητες του ΠΑΣΟΚ σε βάρος του, λέγοντας ότι ο ΓΑΠ τον εξαπάτησε θέλοντας να του υποκλέψει δήλωση ότι θα υπερψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση.

Έληξε η συνεδρίαση της ΚΟ με το έτσι θέλω μέσα σε πανδαιμόνιο

Ο Α. Κακλαμάνης είπε ότι πρέπει να τη λήξουν και να κατέβουν στην ολομέλεια όπου σε λίγο ξεκινάει (μαζί με τον ΠΑΟΚ ;)) η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης, σε επίπεδο αρχηγών. Οι 20 περίπου βουλευτές που είχαν γραφτεί σε κατάλογο ομιλιτών άρχιζαν να φωνάζουν με τον Λιντζέρη να λέει ότι αν δεν ακούσει τον ΓΑΠ να λέει ότι ξεκινά άμεσα η διαδικασία για κυβέρνηση συνεργασίας, δεν θα δώσει αύριο ψήφο εμπιστοσύνης. Τελικά ο Έξαρχος κύρηξε λήξασα την συνεδρίαση εν μέσω διαμαρτυριών, εκτελόντας προφανώς εντολές ΓΑΠ.

Σαρκοζί: Βλέπω ότι υπάρχουν υπεύθυνοι πολιτικοί στην Ελλάδα... ο Σαμαράς

Είδαμε τον ηγέτη της αντιπολίτευσης στηρίζει το σχέδιο της 26ης Οκτωβρίου και δεν μπορώ παρά να τον συγχαρώ. Η Ελλάδα είναι μια σημαντική χώρα, τη θαυμάζω και δεν θέλω να δώσω την εντύπωση ότι παρεμβαίνουμε αλλά πρέπει να υπερασπιστούμε το ευρώ και την Ευρώπη. Πιστεύω ότι το χθεσινό μήνυμα βοήθησε στην πρόοδο που βλέπουμε με χαρά σήμερα.

Και η ΝΕΤ στηρίζει ΓΑΠ: Μετά τις ομιλίες ΓΑΠ-Μπένυ διέκοψε τη μετάδοση της ΚΟ για να μην ακουστεί το κράξιμο

Σε μια από τις κρίσιμες στιγμές της ελληνικής ιστορίας, η Δημόσια Τηλεόραση και οι πολιτικοί προϊστάμενοί της έδειξαν πώς πραγματικά αντιλαμβάνονται τις έννοιες της ενημέρωσης και της ελευθεροτυπίας!

Η μετάδοση της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ από την Βουλή διακόπηκε αιφνιδιαστικά και έτσι οι πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις τοποθετήσεις των βουλευτών της συμπολίτευσης!

Η Νέα Ελληνική Τηλεόραση μετέδωσε μόνο την ομιλία του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, την παρέμβαση της κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου και την σύντομη ομιλία του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού επί των Οικονομικών, η μετάδοση διακόπηκε!
Με αυτό το τηλεοπτικό πραξικόπημα, οι Έλληνες πολίτες στερήθηκαν το δικαίωμα της ενημέρωσης για όσα συμβαίνουν στη Βουλή. Λες κι αυτή η κρίση δεν αφορά τους πολίτες! Λες και οι Έλληνες είναι "εξουσιοδοτημένοι" να παρακολουθούν μόνο όσα λέει ο πρωθυπουργός!

Επειτα από την πρωτοφανή επιχείρηση φίμωσης των διαφωνούντων βουλευτών, οι τηλεθεατές δεν έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν τι λένε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Έτσι ουδείς μπόρεσε να ακούσει την κυρία Βάσω παπανδρέου να υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός είναι εκτός τόπου και χρόνου και ότι απαιτείται άμεσα η λήψη πρωτοβουλιών!

Είναι απλώς ενδεικτικό της λογικής και της νοοτροπίας που διέπει τους υπεύθυνους για τον έλεγχο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ότι την ίδια ώρα που η ΝΕΤ πραξικοπηματικά σταματούσε την μετάδοση της συνεδρίασης της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, το κανάλι της Βουλής -την λειτουργία του οποίου χρηματοδοτούν οι φορολογούμενοι με μερικά εκατομμύρια ευρώ- μετέδιδε... όπερα!

protothema.gr

Βάσω Παπανδρέου: Πρόεδρε είσαι εκτός τόπου και χρόνου-Έχεις πλήρη άγνοια της πραγματικότητας!!!

Ρόμπα τον έκανε και η Βάσω Παπανδρέου τον Γιωργάκη λέγοντάς του ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου και έχει πλήρη άγνοια του κλίματος στην κοινωνία. Στη συνέχεια του είπε πως καταλαβαίνει ότι το κλίμα χθες στις Κάννες ήταν θλιβερό αλλά λυπάτε για το κόμμα και την πατρίδα μιας και δεν φαίνεται αντάξιο το περιστάσεων. "Σήμερα περίμενα τις παραιτήσεις των υπουργών και να πάμε σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας" είπε κλείνοντας

Όποιος έχει κουράγιο μπορεί να τον δει (βίντεο)

Απόσπασμα από ομιλία ΓΑΠ στην ΚΟ

Διαμαντοπούλου τον έκανε ρόμπα-Του θύμισε ότι συμφώνησαν να πάνε σε κυβ. "εθνικής ευθύνης"!!!

Μόλις τέλειωσε ο Γιωργάκης, ζήτησε το λόγο η Διαμαντοπούλου για να προσθέσει ότι στο Υπ. Συμβούλιο συζήτησαν ότι πρέπει, αφού η ΝΔ δέχεται να συζητήσει, πρέπει αμέσως τώρα να αρχίσει η συζήτηση για κυβέρνηση "εθνικής ευθύνης" (γαμ@ το κέρατό μου! πόσα ονόματα θα βρούνε ακόμα γι αυτή την κυβέρνηση;)!!!

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντώνη Σαμαρά είχε ο GAP χωρίς να δεσμευθεί για παραίτηση!

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν πριν από λίγο ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και με πρωτοβουλία του ίδιου του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Παπανδρέου έκανε γνωστή στον πρόεδρο της ΝΔ την πρόθεσή του να υπάρξει συνεννόηση για την υλοποίηση της πρότασης του Αντώνη Σαμαρά για σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης.

GAP: Ο μαλάκ@@ ο λαός φταίει!! Τι πίνει ο δύσμοιρος;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhu13iKU2CTQMjTV49C9pOZPA0tD3o_OU2gsftZly2hPNaGSFab5F6hmdAeANsJ1ogJBytQaNvFY8-hsX_b74SXT8ebdS0MAIQCsiENWS_YoLShztXDpKPtoCO1zPTEnc3ZTeqdxEpJXGf/s400/%CE%A8%CE%A5%CE%A7%CE%9F%CE%A6%CE%91%CE%A1%CE%9C%25C%20%20E%EF%BF%BD%CE%9A%CE%91.jpgΜετά την 26η Οκτωβρίου έγιναν αίσχη στην Ελλάδα. Τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου (εννοεί το κυνήγι που έφαγαν απ' όλες τις παρελάσεις) μας ξεφτίλισαν σε όλη την Ευρώπη!!!

Ηχητικό-Αίσχος!!! Η Αστυνομία δεν εκκενώνει τη γωνία Β. Σφίας-Ηρ. Αττικού για προσγείωση ελικοπτέρου!!!

Ακούστε τη φάρσα της Ελληνοφρένειας:

Τέλειωσε το Υπ.Συμβούλιο-Τι είπε ο ΓΑΠ-Κουβέντα για παραίτηση!!! Κοροϊδεύει όλη την υφήλιο

Την απόφαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση χαιρέτισε κατά την ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο ο Πρωθυπουργός, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του κ. Σαμαρά, δηλώνοντας πρόθυμος και έτοιμος να συζητήσει την πρόταση του προέδρου της ΝΔ για σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης με σοβαρότητα και με βάση το εθνικό συμφέρον.

Βίντεο-Γιούνκερ: Χάλια η ατμόσφαιρα στο τραπέζι στις Κάννες

Φυσικά παύουν να υπάρχουν και οι τελευταίες αμφιβολίες για το αν ο ΓΑΠ είχε ενημερώσει τους Ευρωπαίους για το δημοψήφισμα. Ο Γιούνκερ λέει πως του είπαν ότι αυτή η κίνησή του δεν δείχνει αλληλεγγύη. Δείτε το βίντεο:

Συνελήφθη από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και ΔΗΕγκλήματος 62χρονος για οφειλές στο Δημόσιο πάνω από 7.900.000 ευρώ

Συνελήφθη σήμερα (3-11-2011) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας, 62χρονος ημεδαπός, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, σε βάρος του 62χρονου ημεδαπού, διευθύνοντα συμβούλου ανώνυμης τεχνικής εταιρείας που εδρεύει στην Αττική, εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο μεγάλου χρηματικού ποσού, που ξεπερνά τα (7.900.000) ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Απ. Κακλαμάνης: Λυτρωτική η δήλωση του Σαμαρά για τη δανειακή σύμβαση

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης μιλώντας από το βήμα της Βουλής, επικρότησε τη δήλωση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά ότι το κόμμα του θα ψηφίσει την δανειακή σύμβαση, χαρακτηρίζοντας λυτρωτική για τη χώρα αυτή τη στάση, ενώ πρόσθεσε ότι μετά από αυτό δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για δημοψήφισμα.

Δεν παραιτείται ο Καντάφι αλλά παίρνει πίσω το δημοψήφισμα

Άκυρο το δημοψήφισμα ανακοίνωσε πριν από λίγο στο Υπουργικό συμβούλιο ο Καντάφι των Βαλκανίων και φυσικά δεν παραιτείται όσο κι αν τον βρίζουμε...

Μέχρι τώρα ξέραμε για τη mother... τώρα μας προέκυψε και η Άντα!!

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι εθεάθη να εισέρχεται στη Βουλή και η σύζυγος του πρωθυπουργού, κυρία Άντα Παπανδρέου.

Η εμφάνισή της προκάλεσε την έκπληξη των παρευρισκομένων, καθώς η ίδια δεν έχει συνηθίσει να επισκέπτεται το Κοινοβούλιο.
Ωστόσο, είναι ευρέως γνωστό πως συμπαραστέκεται στο σύζυγό της σε όλες τις δύσκολες στιγμές της πολιτικής του καριέρας.ΘΕΜΑ

Μιχελάκης: Καμία επαφή με Αθανασάκη-Ρέππα

Μιχελάκης για επαφές & πρόταση ΣαμαράΔεν επιβεβαιώνει η Νέα Δημοκρατία τις πληροφορίες ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ξεκινήσει επαφές με τους κ. Ρέππα και Αθανασάκη από την πλευρά της κυβέρνησης. "Είναι ένα παιχνίδι διαρροών το οποίο παίζει το ΠΑΣΟΚ δύο χρόνια τώρα" δήλωσε στο MEGA ο Γιάννης Μιχελάκης.

“Τελειωμένοι” για τον Σαμαρά οι βουλευτές που την κρίσιμη στιγμή συζητούσαν με το ΠΑΣΟΚ

Την ώρα που ο Παπανδρέου έπεφτε και η κυβέρνηση του Μνημονίου γκρεμιζόταν ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ έσπευσαν να δώσουν χείρα βοηθείας στο ΠΑΣΟΚ συζητώντας με στελέχη και βουλευτές του τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Ο Σαμαράς έχει εξοργιστεί από αυτήν άκομψη και προκλητική απόπειρα να τον προκαταλάβουν βουλευτές της ΝΔ που αυτήν την ώρα έπρεπε να είναι στοιχισμένοι στον αγώνα που δίνει η παράταξη για την σωτηρία της πατρίδας.

Βίντεο το τραγούδι της χορνιάς Fu@@ you Papandreou

Άπαιχτο:

Σαμαράς: Κανένας απ' τη ΝΔ δεν θα συμμετέχει σε μεταβατική κυβέρνηση

Κανένα κομματικό στέλεχος στην μεταβατική κυβέρνηση ούτε από ΠΑΣΟΚ ούτε από ΝΔ. Μόνο τεχνοκράτες και μοναδικό σκοπό την κύρωση της συμφωνίας και να πάρει την 6η δόση.

Η μοναδική υπευθυνότητα της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας είναι να επικυρώσει την συμφωνία της ΕΕ που υπογράφηκε στις 26 Οκτωβρίου και η χώρα να πάρει την 6η δόση.

Δεν λέει να παραιτηθεί ο τιμημένος!

Κυβερνητική ανακοίνωση λέει και τονίζει:

Στις 5μμ η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ "υπό την Προεδρεία του Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ"

Δεν παραιτείται ο Καντάφι

Ο Λίβυος ηγέτης δήλωσε ότι δεν θα εγκαταλείψει την Τρίπολη

Ο Λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι δήλωσε ότι δεν θα παραιτηθεί και δεν θα εγκαταλείψει την Τρίπολη.

Σοβαρευτείται και ξεπεράστε την ξενοφοβία: Κανένας δεν θέλει και δεν μπορεί να μας διώξει απ' το ευρώ

Η θέση της Ελλάδας είναι μέσα στην Ευρωζώνη και υπάρχουν τα εργαλεία για να το διασφαλίσουμε αυτό, τόνισε την Πέμπτη εκπρόσωπος της Κομισιόν, προσθέτοντας ότι αυτή είναι η μόνη επιλογή που υπάρχει στο τραπέζι.

Ο άνθρωπος δεν παίζεται!!! Μπλόφα το δημοψήφισμα για να συναινέσει ο Σαμαράς, λέει!!!

http://bilder.bild.de/fotos/papandreou-19807210-mfbq-16129036/Bild/2.bild.jpgΤο άτομο θα μας στείλει στο ψυχιατρείο!!! Ακούστε πως ξεκίνησε την τοποθέτησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο:

Έπρεπε να απειλήσουμε με δημοψήφισμα για να δεχθεί να συναινέσει ο Σαμαράς!!!

Ήμαρτον ρε καραγκιόζη! ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ!!! Ούτε ένα αξιοπρεπές τέλος δεν μπορείς να έχεις;

Έτσι επιβεβαιώνεται τουλάχιστον ότι θα δεχτεί την κυβέρνηση συνεργασίας

ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ

    Το έγραψε το ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ το ξαναγραφω και εγώ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ. Άμα γουστάρετε Βασούλα,πέστε το από τώρα και διαχωρείστε τη θέση σας.
     Κάντε και κυβέρνηση άμα θέλετε.Να το ξέρουμε όμως.
     Έτσι ΑΡΟΥΛΗ,ΑΚΗ ,ΔΑΚΗ ,ΓΑΚΗ κ.λ.π.

BBC: Ο Παπανδρέου θα παραιτηθεί μέσα στην επόμενη ώρα και θα αναλάβει ο Παπαδήμας

http://www.newsit.gr/files/Image/03-11-2011/resized/BBCNEW_579_355.jpgΌπως μεταδίδει αυτή την ώρα (14:30) το βρετανικό δίκτυο BBC, επικαλούμενο πληροφορίες από την Αθήνα, ο πρωθυπουργός αναμένεται να υποβάλει την παραίτηση του. Μετά την ολοκλήρωση του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, γράφει το BBC για να του υποβάλει την παραίτηση του και να του προτείνει την δημιουργία κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας με πρωθυπουργό τον κεντρικό τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο.

Ακολουθεί η είδηση του BBC

Βίντεο με πρωτόγνωρες εικόνες επεισοδίων στις ΗΠΑ-Δακρυγόνα, φωτίες και χειροβομβιδες κρότου-λάμψης!

Το βίντεο είναι από την χθεσινή πορεία των αγανακτισμένων του κινήματος Οccupy Οakland:

Ακυρώνεται η υπογραφή κοινού κειμένου βουλευτών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας μετά τη δήλωση Σαμαρά

Διεργασίες μεταξύ βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, προκειμένου να υπάρξει κοινή πρωτοβουλία για την προώθηση λύσης με κυβέρνηση συνεργασίας, βρίσκονταν σε εξέλιξη στο Μέγαρο της Βουλής μέχρι και πριν από λίγο όπως γράψαμε προηγουμένως.

Δήλωση Σαμαρά

http://www.neolaia.gr/wp-content/uploads/2009/11/antwnhs-samaras.jpg«Η Νέα Δημοκρατία είναι το κατ' εξοχήν Ευρωπαϊκό Κόμμα της Ελλάδας.

Ήταν, είναι και παραμένει ο εγγυητής της Ευρωπαϊκής μας πορείας και βεβαίως της παραμονής μας στο ευρώ.

Από την πρώτη στιγμή εκφράσαμε την απαίτηση να ματαιωθεί το δημοψήφισμα. Και ζητάμε από τον κ. Παπανδρέου δημόσια να το αποσύρει αμέσως.

Έλα μουν@ στον τόπο σου!*

*To Aman To Mati Mou ζητάει προκαταβολικά συγγνώμη για τον τίτλο του post αλλά ρωτάει ειλικρινά: Μπορείτε να σκεφτείτε κάποιον άλλο τίτλο που να μπορεί να περιγράψει τα παρακάτω;

Και μέσα στον γενικό χαμό, η Υπεύθυνη Λούτσων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Μαρία Δαμανάκη προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Reuters: Μεταβατική κυβέρνηση με Παπαδήμο, σχεδιάζουν βουλευτές... γιατί δεν βάζουν κατευθείαν το Σημίτη;

Μια μικρή ομάδα βουλευτών  ετοιμάζει σχέδιο μεταβατικής κυβέρνησης για μια μεταβατική κυβέρνηση υπό τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Λουκά Παπαδήμο, μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
Η συγκεκριμένη ομάδα προσπαθεί να πείσει τον Γιώργο Παπανδρέου να παραιτηθεί, ώστε ο κ. Παπαδήμος, μια «σεβαστή προσωπικότητα» στην Ελλάδα, να τεθεί επικεφαλής μια κυβέρνησης ενότητας που θα βγάλει την χώρα από το οικονομικό αδιέξοδο.

Τα ίδια περί Παπαδήμου έγραψε και πριν από λίγο το BBC

Σαμαράς: Μεταβατική Κυβέρνηση για δανειακή σύμβαση και εκλογές άμεσα

Να ματαιωθεί το δημοψήφισμα - Να το αποσυρει ο Παπανδρέου. Αδιαπραγμάτευτο το αίτημα για εκλογές. Το μόνο που δεχόμαστε η μεταβατική κυβέρνηση να που θα ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση και θα πάει αμέσως σε εκλογές.Πρέπει το συντομότερο δυνατόν να ξεμπλοκάρει η 6η δόση. Αναγκαία η νέα δανειακή σύμβαση. Εδώ που φτάσαμε η νέα δανειακή σύμβαση πρέπει να διασφαλιστεί. Διαφωνούμε με το μείγμα της πολιτικής και όχι με τους στόχους.

Βουλευτές ΠΑΣΟΚ-ΝΔ συζητάνε κυβέρνηση εθνικής ενότητας!!

Στη Βουλή συζητούσαν πριν από λίγο οι Βάσω Παπανδρέου, Βρεττός, Αντώναρος, Χατζηδάκης, Κ. Μητσοτάκης, Μ. ΒαρβιτσιώτηςΆρης Σπηλιωτόπουλος... θέμα του η κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA οι παραπάνω σχεδιάζουν να βγάλουν κοινό κείμενο!!! Ήμαρτον... με τη Βασούλα ρε;;; Που αντιπροσωπεύει ότι πιο σάπιο υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ;;;

Στον Παπούλια ο ΓΑΠ μετά το υπουργικό συμβούλιο

Αυτή είναι η τελευταία εξέλιξη και φυσικά μην παραξενεύεστε που τα δεδομένα αλλάζουν κάθε 5 λεπτά μιας και ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι να κάνουν και απλά προσπαθούν να μας ξανακάτσουν στο σβέρκο με άλλη μάσκα

Σε πρωτοφανή ύψη το ελληνικό σπρεντ, στις 2.931 μ.β.

Oι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις τόσο στο εσωτερικό της Ελλάδας όσο και στην Ευρώπη, με το ερώτημα της παραμονής της χώρας στο ευρώ να πλανάται σαν φάντασμα πάνω από τις αγορές, έχει οδηγήσει σε πρωτοφανή εκτίναξη της επιτοκιακής ψαλίδας.Ειδικότερα, το σπρεντ των ελληνικών 10ετών τίτλων διογκώνεται σήμερα το πρωί στις 2.931 μονάδες βάσης.

Ρεγκίνα Βαρτζελή: Δεν παραιτείται ο ΓΑΠ!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters η Ρεγκίνα Βαρτζελή (νομίζω Διευθύντρι του Γραφείου του ΓΑΠ) δήλωσε ότι ο ΓΑΠ δεν σκοπεύει να παραιτηθεί. Στην περίπτωση αυτή το επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό που είπε ο ΠΑΣΟΚος Παπαχρήστος στο ΒΗΜΑ FM: Ο Γιωργάκης θα πάει μετά το υπουργικό συμβούλιο στην ΚΟ και θα ζητήσει την επιβεβαίωσή του με κάλπη από τους βουλευτές.

Βίντεο-Ξαναρωτάμε: Τι διαφορετικό θα έκανε ο Στρατός απ' αυτό που κάνει ο Βενιζέλος;

Η μόνη λύση είναι οι εκλογές... αλλιώς όλα τ' άλλα θυμίζουν πραξικόπημα Βενιζέλου όπως δείχνει και το παρακάτω εκπληκτικό βίντεο:

ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ

     Τελικά μάλλον έχει γίνει προβλέψιμο το ΠΑΣΟΚ.Βλέποντας ορισμένα "ΣΗΜΑΔΙΑ"καταλαβαίνεις πολλά.
   - Το δεδομένο είναι ότι ο ΜΠΕΝΥ δεν ανέλαβε Υπουργός Οικονομικών,δηλαδή να φάει όλο το ΑΓΓΟΥΡΙ για το ΤΙΠΟΤΑ.
    Ο Μπένυ θέλει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Εκτός και αν τον έπιασε ΚΟΤΣΟ ο ΓΑΠ.
  - Σαν πολλοί ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ δεν μαζεύτηκαν ξαφνικά στα κανάλια,εξηγώντας μας, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!!! 

Αναμένεται δήλωση Σαμαρά για να ζητήσει εκλογές

Έτσι θα απορρίψει πιθανές προτάσεις απ΄το ΠΑΣΟΚ κα θα δείξει την πόρτα της εξόδου σε όσους δικούς μας είναι έτοιμοι να πούνε παπαριές για κυβέρνηση εθνικής ενότητας σαν τον Χατζηγάκη

Συνάντηση Λοβέρδου-Διαμάντω-Νταλάρα με Μόσιαλο που δεν έχουν πάει ακόμα στο υπουργικό συμβούλιο!!

Σε εξέλιξη είναι σύμφωνα με πληροφορίες, συνάντηση της τριάδας των υπουργών Παιδείας, Υποδομών και Υγείας, Αννας Διαμαντοπούλου, Γιάννη Ραγκούση και Ανδρέα Λοβέρδου, για το συντονισμό των επόμενων κινήσεών τους.
Στη συνάντηση συμμετέχει ο υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος.

Αν ξεμπερδέψουμε μαζί του, αυτό θα μείνει "ατιμώρητο";;;;

Τι να πω; Ας τον σταματήσει κάποιος σήμερα γιατί αυτός είναι ικανός να διαλύσει και τον ΟΗΕ μέχρι αύριο!!! Δείτε που έφτασε πάλι το spread που σήμερα ανέβηκε κατά 116 μ.β:

Επέμβαση καρδιάς η λύση για τον Κασάνο

Σε καρδιοχειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί αύριο, Παρασκευή ο Αντόνιο Κασάνο, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τις τελευταίες 72 ώρες αποκάλυψαν πως το ισχαιμικό εγκεφαλικό που υπέστη οφείλεται σε τρύπα στην καρδιά.

Σε νέο ιστορικό ρεκόρ τα σπρεντ των ιταλικών και γαλλικών δεκαετών ομολόγων

http://www.skai.gr/files/temp/9E05404909FB648C75BD025D67531DB5.jpgΣε νέο ιστορικό ρεκόρ από την είσοδό τους στο ευρώ κινούνται τα σπρεντ των ιταλικών και γαλλικών δεκαετών ομολόγων.

Τα ιταλικά διαμορφώνονται στις 454 μονάδες βάσης, στις 136 μονάδες βάσης τα γαλλικά, πάνω από τις δυόμισι χιλιάδες βάσης τα ελληνικά.

Ξυπνήστε φωνάζει στους αφελείς Έλληνες με το πρωτοσέλιδο του "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ"

Δείτε το:

Κάνει μπαμ η ανάγκη να προωθηθεί ο Μέγιερι

Τερματοφυλακάρα, νέος Καν, κίπερ με πολύ μεγάλες ικανότητες και με λαμπρό μέλλον... Ήμαρτον αλλά με το να φουσκώνουμε τα μυαλά των ποδοσφαιριστών το μόνο που καταφέρνουμε είναι να τους γυρίζουμε πίσω στη καριέρα τους...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Η κολοτούμπα της χρονιάς απ' τον Ρέππα: Ξαφνικά είναι εναντίον του δημοψηφίσματος!!!

http://img.protothema.gr/ECF454F261D7592718E9EED4CB678B09.jpg [Το άτομο χθες μίλησε στη Βουλή και τάχθηκε υπερ του δημοψηφίσματος και σήμερα λέει ότι είναι εναντίον!!]

"Εθνικό κεκτημένο το ευρώ, δεν τίθεται θέμα δημοψηφίσματος για την παραμονή μας στο ευρωπαϊκό νόμισμα". Με αυτή τη φράση ο Δημήτρης Ρέππας ξεκαθαρίζει τη στάση του σε ό,τι αφορά τις δραματικές εξελίξεις μετά το τελεσίγραφο των εταίρων μας στην Ευρώπη κατά τη δραματική συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου χθες στις Κάννες.

Πάρτι στο ΧΑ που προεξοφλεί ανατροπή πολιτικού σκηνικού με ακύρωση δημοψηφίσματος

Οι δραματικές πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα με την πιθανή παραίτηση του πρωθυπουργού προ των πυλών ενόψει μιας αντίθετης στο δημοψήφισμα κοινοβουλευτικής ομάδας δίνουν ανοδική ώθηση στο ΧΑ που θεωρεί ότι θα διατηρηθεί ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας πάση θυσία.

Υπερ ΓΑΠ Κουβέλης-Μαγκούφης... μη σας φαίνεται περίεργο, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι

http://static.doldigital.net/webstatic/8BE6F9C204D2AD0A39419E9DE10E4837.jpgΟ Σπύρος ΚουβέληςΥπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος τάσσεται ο βουλευτής Α' Αθήνας του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Κουβέλης, την στιγμή που σχεδόν σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος αντιδρά έντονα στο ενδεχόμενο να τεθεί ερώτημα για την παραμονή ή όχι της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. Τη στήριξη του πρωθυπουργού ζητεί ο βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης.

Και η Σούλα Μερεντίτη λέει ότι δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά όπως είπε κι ο Καμπουράκης...

Αν ισχύουν όσα έχουν δηλώσει απ' το πρωί οι ΠΑΣΟΚοι, έχουν μείνει το πολύ 149 βουλευτές που θα δώσουν ψήφο...

Άντε να δούμε αν αυτό το βαρέλι έχει πάτο αν και όπως είπε ο Καμπουράκης:

Για το "πεός" η μπαρούφα περί τηλεφωνήματος Βενιζέλου στον Σαμαρά

Αυτό που γράφτηκε πριν από λίγο από "αποκαλυπτική ιστοσελίδα" για το "πέος" είναι η μπαρούφα της χρονίας:

Γ. Μιχελάκης: Μόνη λύση οι εκλογές

http://4.bp.blogspot.com/-nPEevp4sbB0/TpgfWoQ0TQI/AAAAAAACXCA/wvMJunIdnsI/s1600/66545-cgkcfk.jpg«Αυτό το δημοψήφισμα διαλυει κατ’ αρχήν την κυβερνητική παράταξη», παρατήρησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στον τ/σ ΣΚΑΙ, σημείωσε ακόμη ότι η μόνη λύση είναι οι εκλογές και πως το δημοψήφισμα δεν πρέπει να γίνει.

Ερωτηθείς αν η ΝΔ συναινεί στη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, ο κ. Μιχελάκης απέφυγε να τοποθετηθεί, αναφέροντας ότι θα υπάρξει υπεύθυνη τοποθέτηση σε μερικές ώρες.

Ο κόσμος καίγεται και ο Ευαγγελάτος ασχολείται με την Bild! Ρε ποιος την γαμά@@ τη bild;

Μέχρι και την ύστατη ώρα το λαμόγιο που είναι η ναυαρχίδα του αποπροσανατολισμού όπως του λέει το ΠΑΣΟΚ, συνεχίζει να κοροϊδεύει τους Έλληνες ότι φταίνε οι Γερμανοί για την ξεφτίλα μας και την χθεσινή ταπείνωση, μιας και βολεύει να στρέφουμε το βλέμα των ηλιθίων σε δήθεν εξωτερικούς εχθρούς προκειμένου να βγούνε λάδι τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και να ερεθιστεί το πατριωτικό αντανακλαστικό των ηλιθίων, γιατί ηλίθιοι είναι όσοι τσιμπάνε σε τέτοια φτηνή προπαγάνδα!!! Δείτε με τι ασχολείται ο στόκος:

Τι κυκλοφόρησε σαν σήμερα το 1944 (φώτο)

Το μεγαλύτερο χαρτονόμισμα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στη χώρα:

100.000.000.000
Εκατό δισεκατομμύρια δρχ.

Δείτε το:

Φήμες για νέα παρέμβαση Βενιζέλου πριν το Υπουργικό!

Έντονη είναι η φημολογία ότι ο Βενιζέλος εντός ολίγου θα παραιτήσει τον ΓΑΠ πραξικοπηματικά και δεν θα περιμένει καν το υπουργικό συμβούλιο που θεωρητικά ξεκινάει στις 12μμ!

Απορία: Δηλ. ο Στρατός τι διαφορετικό θα έκανε ;

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΥΣ!!!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/78/LAPD_Bell_206_Jetranger.jpg/250px-LAPD_Bell_206_Jetranger.jpgΈκτακτη ανακοίνωση έβγαλε πριν από λίγο η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας με την οποία ενημερώνει ότι υπάρχει έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα πάνω απ' τον ουρανό της Αθήνας λόγω ελικοπτέρων!!

Από Ελληνοφρένεια (αν και δεν πιστεύουμε σε ελικόπτερα και λοιπές παπαριές και εξάλλου όπως δείχνουν τα πράγματα ο ΓΑΠ θα φύγει σαν θύμα)

Όνομα δρόμου στις Κάννες (φώτο)

Τώρα αυτό είναι τυχαίο; Δείτε τη φώτο:

Φουντώνουν οι φήμες για παραίτηση ΓΑΠ!

Παραίτηση που αν γίνει θα είναι βέβαια μεγάλη ποστία (όπως λέει και η διαφήμιση) μιας και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μας κάτσει στο σβέρκο ο Βενιζέλος και είναι βαρύς ο άτιμος... λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει σύμφωνα πάντα με τις φήμες η περίπτωση ενδεχόμενη παραίτηση ΓΑΠ να οδηγήσει σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας (με ποιους και πως , μόνο οι ΠΑΣΟΚοι που σκέφτονται τέτοιες παπαριές ξέρουν)

Άσε τις μαλακ@@@ ρε Λιντζέρη και φέρσου σαν άνδρας!!!

http://www.skai.gr/files/temp/A4E8CC702EB5F9D8A875F7112F39A1B2.jpgΔήλωση έκανε πριν λίγο ο γνωστός σαλτιμπάγκος Λιντζέρης. Τι είπε; Κανένας δεν κατάλαβε:

Και η Παναρίτη λέει ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης

Την πρόθεσή της να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση εάν ο πρωθυπουργός δεν αναιρέσει την απόφασή του για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, γνωστοποίησε και  η Έλενα Παναρίτη.

«Δεν είμαι διατεθειμένη να συνταχθώ με κανένα τρόπο σε οποιαδήποτε μορφή αμφισβήτησης της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μου. Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην πορεία καταστροφής της χώρας» είπε η Έλενα Παναρίτη, μιλώντας στον Realfm.

Le Figaro: «Παπανδρέου, ένας αρχηγός χωρίς χάρισμα»

Για γαλλογερμανικό τελεσίγραφο προς την Ελλάδα κάνει λόγο ο ξένος Τύπος μετά την έκτακτη συνάντηση που είχαν στις Κάννες ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ με τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου. Τα περισσότερα διεθνή μέσα ενημέρωσης στέκονται στη δήλωση των δύο ξένων ηγετών ότι το δημοψήφισμα πρέπει να αφορά την παραμονή ή όχι της Αθήνας στην Ευρωζώνη και πως μέχρι τότε παγώνει η οικονομική βοήθεια προς την Αθήνα.

Πόσο άρρωστοι ΠΑΣΟΚοι μπορεί να είναι αυτοί που ζητάνε απ' τον ΓΑΠ να πάρει πίσω το δημοψήφισμα και δεν τον στέλνουν αδιάβαστο

http://trupokarudos.com/wp-content/uploads/2011/02/papandreou_1.jpgΒγαίνει η Βάσω Παπανδρέου και λέει Γιώργο πάρτο πίσω, βγαίνει η Καϊλή Γιώργο πάρτο πίσω, ο Βενιζέλος, ο Λοβέρδος, ο Ρέππας, η Γεννηματά, ο Ανδρουλάκης....

Καλά όλοι αυτοί που είναι έτοιμοι να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης αν πει "ΟΚ το παίρνω πίσω", δεν σκέφτονται με τι αξιοπιστία θα συνεχίσει να κυβερνάει ο ΓΑΠ, πως θα βγεί να πει πρέπει να κάνουμε αυτό ή το άλλο;... και δεν συζητάμε για την Ευρώπη όπου μας ξεφτίλισε, αλλά για το εσωτερικό!

Πιστεύει πνευματικά και ψυχικά υγιής άνθρωπος ότι ο ΓΑΠ μπορεί να συνεχίσει να κυβερνάει μετά απ' όσα έγιναν και γίνονται τις τελευταίες μέρες;

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

  Να κάνω πάλι μια παρακινδυνευμένη πρόβλεψη. Απ'ότι ακούω στην τηλεόραση ,ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι βουλευτές του ΜΠΑΤΣΟΚ κάνουν ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ζητάνε ουσιαστικά να φύγει ο Παπανδρέου,αλλά να συνεχίσει η χώρα με Βενιζέλο πρωθυπουργό.
   Γιατί το ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.
   Φεύγει ο ΓΑΠ και γυρίζουνε όλοι οι αντάρτες πίσω.

Επιστολή Καϊλή: Δεν ανεξαρτητοποιείται αλλά δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης

[που κατάντησε τη χώρα ο αλήτης!! Να εξαρτώμαστε απ' τον οίστρο της Καϊλή!!]

Αγαπητέ Πρόεδρε,

σε συνέχεια της επιστολής που σας κατέθεσα στις 1.11.2011, και παραμένοντας συνεπής στις πεποιθήσεις μου, θέτω υπόψην σας τα εξής.

Καταγράφω την αγωνία μου για την εμμονή διεξαγωγής δημοψηφίσματος, που βάζει σε επικίνδυνες περιπέτειες την Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας. Στις κρίσιμες αυτές στιγμές, το ψευτοδίλημμα που τίθεται σε δημοψήφισμα αποτελεί μια ακόμη διχαστική διαδικασία για την Ελληνική κοινωνία.

Βρούτσης-Σταϊκούρας: Δραματική η πορεία εκτέλεσης του Προθπολογισμού

«Η δημοσιοποίηση των στοιχείων εκτέλεσης του Προϋπολογισμού, για πρώτη φορά με τόσο μεγάλη καθυστέρηση, επιβεβαιώνει ότι τα απανωτά «σχέδια σωτηρίας» της χώρας έχουν καταρρεύσει. Οι  υστερήσεις στα έσοδα  και οι αποκλίσεις από τους στόχους διατηρούνται, παρά τις έκτακτες εισφορές και τις μειώσεις μισθών και συντάξεων το μήνα Σεπτέμβριο!

Στόχοι  οι οποίοι για 2η φορά αναθεωρούνται, φυσικά προς το χειρότερο, μήπως και κάποια στιγμή τελικά επιτευχθούν…Συγκεκριμένα:

Το λιμάνι του Όκλαντ στην Καλιφόρνια έκλεισαν «Αγανακτισμένοι»

Χιλιάδες άνθρωποι κατέβηκαν στους δρόμους του Όκλαντ
Χιλιάδες διαδηλωτές με συνθήματα κατά της απληστίας, έκλεισαν ένα από τα πιο πολυσύχναστα λιμάνια των ΗΠΑ, το λιμάνι του Όκλαντ.

Σύμφωνα με τις Αρχές του λιμανιού στην Καλιφόρνια, οι λειτουργίες του λιμανιού σταμάτησαν.

Λοβέρδος: H κίνηση Βενιζέλου ανταποκρίνεται στα πιστεύω μου

http://www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2011_10/loverdos_-_gipedo.jpgH κίνηση Βενιζέλου ανταποκρίνεται στα πιστεύω μου, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, τασσόμενος ανοικτά με την άποψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης να μην γίνει τελικά το προαναγγελθέν από τον Πρωθυπουργό δημοψήφισμα.

Υπενθυμίζεται ότι την αντίθεσή του με τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος την είχε εκφράσει ο κ. Λοβέρδος και στην τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Βίντεο φρίκη: Παλιό πουσ@@ δικαστής δέρνει την κόρη του με μια ζώνη!

http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Kosmos/Eidiseis/article1437352.ece/ALTERNATES/w460/girl.jpgΟ δράστης φέρεται να είναι ένας Τεξανός δικαστής, ενώ στο βίντεο φαίνεται πως στον ξυλοδαρμό συμμετέχει και η γυναίκα του! (vid)

Ένα βίντεο που διέρρευσε πριν λίγες μέρες στο ίντερνετ και δείχνει έναν άντρα να δέρνει χωρίς έλεος ένα ανήλικο κορίτσι, και μάλιστα με την αρωγή ακόμη μιας ενήλικης γυναίκας, έχει παγώσει τον κόσμο του διαδικτύου.

Η μεγαλύτερη Εθνική ταπείνωση, μετά τη Μικρασιατική καταστροφή, στις Κάννες - Εκείνοι μιλούσαν, εκείνος άκουγε

Ο Πρωθυπουργός της χώρας ως εκπρόσωπος ενός ολόκληρου Έθνους έμεινε παρατηρητής των εξελίξεων. Η Ελλάδα παρακολούθησε την επικεφαλής ενός ξένου κράτους να ανακοινώνει τις αποφάσεις για το μέλλον της.

http://www.newsit.gr/files/Image/03-11-2011/resized/papaandrew_531_355.JPGΧρονικά, οι Σαρκοζί-Μέρκελ ανακοίνωσαν τόσο την ημερομηνία, όσο και το ερώτημα του δημοψηφίσματος που θα γίνει στην Ελλάδα.

Ουσιαστικά, φάνηκε να επιβάλουν στην Ελλάδα τις δικές τους αποφάσεις (και κατ' επέκταση των άλλων) ακυρώνοντας δύο αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Εθνική ταπείνωση για την Ελλάδα στο εξωτερικό


Οι ραγδαίες πολιτικές και ταυτόχρονα δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών στην Ελλάδα κυριαρχούν και στα διεθνή μέσα ενημέρωσης που δείχνουν μέσα από τίτλους και σχόλια τις πιο "άγριες" διαθέσεις τους για τη χώρα μας.

Financial Times: Αναστέλλεται η βοήθεια 

Σκληρή επίθεση κατά Παπανδρέου από τον Κυρ. Μητσοτάκη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg_Ka9Q9_cwzAdjczimQ1FQpBBw6RvrxkLqrx0SrHCgxdFApuH_fqx2XBrEFDc-axL7IhP-lHYXV4xMaVTXiS_KH2I-_taVOF_2WF8_gt5xfbcGGd5Z4YZFHnApKCQcX70ioyOOjCl_V9Q/s320/%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%82.jpgΔριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης όσον αφορά την πολιτική που ακολούθησε για τη δημοψήφισμα, εγκαλώντας τον για καθεστωτική λογική.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση ενδέχεται να μην πάρει καν ψήφο εμπιστοσύνης από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. «Αύριο το βράδυ ο κ. Παπανδρέου δεν θα είναι πρωθυπουργός» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ξεσηκωμός στο ΠΑΣΟΚ εναντίον του δημοψηφίσματος

http://img.protothema.gr/051F70DF1370F63A4BACA8EF8193B997.jpgΣτο πόδι είναι από  τα ξημερώματα ολόκληρη η κυβέρνηση  και το ΠΑΣΟΚ, καθώς το χαστούκι των  ευρωπαίων ηγετών στον Γιώργο Παπανδρέου, χθες βράδυ στις Κάννες για το δημοψήφισμα, άλλαξε δραματικά τα δεδομένα, καθώς  υπήρξε και η διαφοροποίηση του  Ευάγγελου Βενιζέλου.

Αμεση σύγκληση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ζητεί ο Κ. Σκανδαλίδης

[Πιέζουν τον Παπανδρέου για να ψηφίσει η ΚΟ αν θέλει δημοψήφισμα... που δεν θέλει]

Σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ εντός της ημέρας και πάντως πριν την αυριανή ψηφοφορία για να καθοριστούν συλλογικά οι εξελίξεις ζητεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης.

Σε δήλωσή του ο κ. Σκανδαλίδης υποστηρίζει ότι η ΚΟ πρέπει συζητήσει ανοιχτά όλα τα κρίσιμα θέματα και να αποφανθεί με ψηφοφορία για την πορεία της χώρας και της παράταξης.

Αλλιώς, όπως αναφέρει, δεν έχει κανένα νόημα η ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Τονίζει ακόμη ότι «στερείται οποιουδήποτε νοήματος δημοψήφισμα με το ερώτημα παραμονής ή όχι της χώρας στην ευρωζώνη», σημειώνοντας ότι «η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη».

Βενιζέλος «Όχι, στο δημοψήφισμα»


Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνσης και υπουργός των Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος που μετέβη μαζί με τον κ. Παπανδρέου στις Κάννε, με επιστολή του που δημοσιοποιήθηκε στις πέντε παρατέταρετο τα ξημερώματα σήμερα, δηλώνει ότι είναι αντίθετος με την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.
«Η θέση της Ελλάδας μέσα στο ευρώ είναι μια ιστορική κατάκτηση της χώρας που δεν μπορεί να τεθεί υπό αμφισβήτηση. Το κεκτημένο αυτό του ελληνικού λαού δεν μπορεί να εξαρτηθεί από τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος», τονίζει στην επιστολή του, ζητώντας ταυτόχρονα «Εθνική Ενότητα».

Ανεξαρτητοποιείται η Ε. Καϊλή

Επιμένει η Εύα Καϊλή ότι είναι εναντίον του δημοψηφίσματος... αλλά είναι ΠΑΣΟΚ οπότε...

Επιμένει η Ε. Καϊλή ότι είναι εναντίον του δημοψηφίσματος και όπως λέει στους φίλους της η θέση της δεν αλλάζει. Μάλιστα αναπαραγάγει και σχόλια οπως "Δεν ειναι καθολου σιγουρο μετα απο ολα αυτά οτι θα εχουμε δημοψηφισμα 4 Δεκεμβριου" ... άρα σύμφωνα με τη λογική θα καταψηφίσει την Κυβέρνηση ΠΑπανδρέου την Παρασκευή. Ωστόσο επειδή είναι και ΠΑΣΟΚα και οι δεσμοί αίματος δεν κόβονται εύκολα κρατάμε μικρό καλάθι... Δείτε τι έλεγε χθες με τους φίλους της στο Twitter:

10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά του δημοψηφίσματος-Απειλούν πως θα το καταψηφίσουν

Την αντίθεσή τους στην διενέργεια ενός δημοψηφίσματος που θα βάλει σε κρίση την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας εκφράζουν δημόσια τουλάχιστον δέκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – πέραν του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου - , αφήνοντας με αυτό τον τρόπο να εννοηθεί ότι θα εμποδίσουν -καταψηφίζοντας στην Ολομέλεια της Βουλής- ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Λ. Κανέλλη στο Channel4 (βίντεο)

Απόλαυση:

Εντυπωσιακή η ομιλία της Καϊλη για την ψήφο εμπιστοσύνης! Τα έχωσε άσχημα στο ΠΑΣΟΚ(βίντεο)

Δείτε τι είπε η Εύα και πως τα έχωσε στο ΠΑΣΟΚ!!!

Παρουσίαση του βιβλίου "Ο 3ος Μάγιστρος των Ιπποτών"

(κλικ για μεγέθυνση)

Κωνσταντίνος Π. Καλλιγάς: «Αλληλένδετες Δημοκρατία και Εθνική Ανεξαρτησία»

Ο Κωνσταντίνος Π. Καλλιγάς, υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς δημοσιογράφους της χώρας μας κατά τον προηγούμενο αιώνα. Ένας αληθινός ευπατρίδης της δημοσιογραφίας. Μαχητικός υποστηρικτής των δημοκρατικών αρχών και αξιών, αδιαπραγμάτευτος υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αταλάντευτος πρόμαχος της Ευρωπαϊκής ιδέας, και σθεναρός αγωνιστής υπέρ των εθνικών μας δικαίων, με ιδιαίτερη έμφαση στην προσπάθεια για τη δικαίωση του μαρτυρικού Κυπριακού Ελληνισμού, συνδύαζε στην αρθρογραφία του το δυναμισμό στη διατύπωση των θέσεών του, με τη νηφαλιότητα των αναλύσεών του.

Η συνέχεια στο kalyteresmeres.wordpress.com

Για πόσο μπούφους μας περνάει ο κ. Παπανδρέου;

Αυτήν την ώρα Μέρκελ και Σαρκοζί ανακοινώνουν ότι:

1. Το δημοψήφισμα στην Ελλάδα εάν θα γίνει, θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου.
2. Η 6η δόση θα εκταμιευθεί μετά το Δημοψήφισμα και μόνο φυσικά το αποτέλεσμά του είναι θετικό!
3. Το ερώτημα στο οποίο θα κληθεί να απαντήσει ο ελληνικός λαός θα είναι το εξής απλό: ναι ή όχι στο ευρώ;
4. Η ελληνική Βουλή θα πρέπει νωρίτερα να κυρώσει τις αποφάσεις της 27ης Οκτωβρίου...

ΝΔ: Το πρόβλημα για του Έλληνες δεν είναι το ευρώ αλλά ο Παπανδρέου

Πριν από λίγα λεπτά, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δηλώσεις ΓΑΠ που δείχνουν οτι πήγε στις Κάννες και τα φόρτωσε όλα στον Σαμαρά!!! Ήμαρτον!!

Πρέπει να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση. Δεν πρόεκειται απλά για ένα πρόγραμμα αλλά για το αν θέλουμε να παραμείνουμε στην Ευρωζώνη. Πιστεύω ότι ο λαός θα φανεί ώριμος και θα αποφασίσει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα που μπορεί να γίνει στις 4 Δεκεμβριου. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα πάρουμε την 6η δόση. Έχω πει πολλές φορές ότι χρειαζόμαστε ευρύτερη συναίνεση και αν υπήρχε μεγαλύτερη συναίνεση δεν θα χρειαζόμασταν το δημοψήφισμα!!!

Δημοψήφισμα για το ευρώ στις 4 Δεκεμβρίου, επέβαλαν στον ΓΑΠ-Δηλώσεις Σαρκοζί-Μέρκελ

Σαρκοζί: Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την Ελλάδα και η Ελλάδα πρέπει αν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της. Είπαμε ότι δεν μπορεί να δοθεί η 6η δόση αν η Ελλάδα δεν υιοθετήσει όλο το πακέτο της 26ης Οκτωβρίου. Αν πρέπει να υπάρξει δημοψήφισμα πρέπει να γίνει πολύ σύντομα, Ο Έλληνας Πρωθυπουργός μίλησε για 4-5 Δεκεμβρίου. Το ερώτημα μπορεί να είναι αν η Ελλάδα θέλει να μείνει την Ευρωζώνη, εμείς θέλουμε, αλλά αυτό εναποκειται στους Έλληνες που πρέπει να αποφασίσουν

Champions League: Προκρίθηκαν στους «16» Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης

Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης είναι οι άλλες δύο ομάδες, μετά της Μπαρτσελόνα και Μίλαν, που εξασφάλισαν σήμερα την πρόκρισή τους στους «16» του Champions League, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των ομίλων.

Η ομάδα του Μονάχου επικράτησε 3-2, με χατρίκ του Γκόμεζ, της Νάπολι, στον 1ο όμιλο, έφτασε τους 10 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τη Μάντσεστερ Σίτι, που επικράτησε άνετα της Βιγιαρεάλ με 3-0 εκτός έδρας και 5 από τους Ιταλούς. Την επόμενη αγωνιστική, όμως, θα παίξουν Νάπολι-Μάντσεστερ Σίτι, οπότε είναι αδύνατο και οι δύο να προσπεράσουν τους Βαυααρούς, ακόμη και να δύο ήττες να κάνουν στις τελευταίες αγωνιστικές.