08 Νοεμβρίου 2011

Εμπλοκή μετά την άρνηση Σαμαρά να υπογράψει-Φήμες για Κακλαμάνη

Φαβορί είναι ο Παπαδήμος, ο Ρουμελιώτης βρίσκεται σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό και με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης, αλλά στο παρασκήνιο γίνεται λόγος για "τρίτο πρόσωπο έκπληξη" που φήμες θέλουν να είναι ο Κακλαμάνης απ' το γραφείο του οποίου στη Βουλή πέρασαν το απόγευμα πολλοί βουλευτές όπως και οι ΓΑΠ-Μπένυ! Η τρίτη επιλογή προέκυψε μετά την άρνηση του Αντώνη Σαμαρά να υπογράψει την επιστολή που ζητούν οι δανειστές. "Υπάρχει ένα πολιτικό θέμα και πρέπει να το λύσουμε, η απάντηση θα είναι το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού" επισημαίνουν κυβερνητικά στελέχη.

Τα ποντίκια πηδάνε απ' το καράβι μέχρι και στο Facebook!!

Το απόλυτο γέλιο!! Δείτε το Group του ΠΑΣΟΚ στο Facebook το οποίο το εγκατέλειψαν μέχρι και οι Διαχειριστές του (Admin) που το έφτιαξαν!!!

Αντώνη Σαμαρά κάντα όλα πουτάνα!

Ναι, όπως σου το ΄γραφουμε. Δεν είναι ώρα για καθωσπρεπισμούς.
Σου επέβαλλαν "για να σωθεί η πατρίδα" να κάνεις μια κωλοτούμπα με την αποδοχή της νέας δανειακής σύμβασης. Είπες το ναι και μετά σου ζήτησαν να πείς "ναι" και σε κυβέρνηση συνεργασίας. Οι άλλοι που γκάριζαν τόσους μήνες "έλα Αντώνη να τα βρούμε", εξαφανίστηκαν και λένε αμπελοφιλοσοφίες.

Μετά -αφού είπες και το δεύτερο ναι με τον όρο "εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου"- σου είπαν "πες ναι και σε εκλογές αργότερα". Ξαναείπες ναι, για τη σωτηρία της πατρίδας.  Αλλά ...

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Θεϊκό βίντεο για τον εκτροχιασμό Γιωργάκη

Δείτε το:

ΓΑΠ: "Όποιος είναι κουρασμένος (δηλ. εγώ) να πάει σπίτι του... "

Θα διαβάσατε στο ιντερνετ, γιατί στα καθεστωτικά ΜΜΕ αποκλείεται να δείτε αρνητική είδηση για τον άγιο,  τη δήλωση ΠΑΣΟΚου υπουργού για τον ΓΑΠ που δημοσιεύεται στους Los Angeles Times “Δεν είναι και το ποιo χαριτωμένο τέλος για τον πρωθυπουργό… Ήταν όμως πολιτικά κατεστραμμένος, ήταν κουρασμένος, ήθελε να φύγει”!!

Ας θυμηθούμε τι είχε πει ο ΓΑΠ όταν ο Χατζηνικολάου έλεγε, το Μάρτιο του 2009, τα περί κουρασμένου Καραμανλή:

Παπαγάλος του ΠΑΣΟΚ: Για όλα φταίνε οι ξένοι

http://img.protothema.gr/94525207045EC13D9289E768106FB823.jpg[Για όλα φταίνε οι ξένοι, το ιερατείο των Βρυξελλών, το φασιστικό 4ο Ράϊχ κ.λπ αρλούμπες λέει ο παπαγάλος του ΠΑΣΟΚ Σ. Γκουτζάνης... ο μόνος που δεν φταίει είναι ο ΓΑΠ, σύμφωνα με το τέρας της δημοσιογραφίας, τον οποίο το 4ο Ράϊχ δεν αφήνει να κάνει εκλογές για να μιλήσει ο λαός!!! Αυτά λέει ο παπαγάλος που κλαιγότανε στον Ρουσόπουλο για να τον διορίσει στο ΑΠΕ και φυσικά ο τελέυταίος τον λυπήθηκε και τον διόρισε για να καλύπτει σήμερα το ρεπορτάζ της ΝΔ και να βρίσκονται ζώα της ΝΔ που συνομιλούν μαζί του!!!]

Διαβάστε και τι παπαριές γράφει προκειμένου να βγάλει λάδι τον Γιωργάκη:

Καζαντζίδης για το νταλαροειδές

Δείτε την άποψη του Σ. Καζαντζίδη για τον Νταλάρα:

Για αυτό λατρεύω την ΑΕΚ του Κωστένογλου

Ταρίφα φαίνεται πως έχει κόψει η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου και ο Έλληνας τεχνικός μάλλον το απολαμβάνει αφού βλέπει μονίμως το ποτήρι ως μισογεμάτο... Βρέξει, χιονίσει, εγώ κάνω τη δουλειά μου καλύτερα από όλους!


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Θα παραιτηθεί λέει ο Μπερλουσκόνι...

ΘΑ παραιτηθεί (όπως και ο ΓΑΠ) λέει ο Μπερλουσκόνι αλλά μετά την ψήφιση του προυπολογισμού... οπότε φαντάζεστε την χαρά των Ελλήνων σοσιαλΗστών.

Φεύγουν και λύνουν τις εκκρεμότητες: Τον ΠΑΣΟΚο πρώην βουλευτή Α. Μουσιώνη έβαλαν Γ. Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης

http://img.protothema.gr/412119A0331FD63353A02BBD5233B890.jpgΟ πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άρης Μουσιώνης και μέχρι σήμερα διοικητής της Α΄ ΥΠΕ Αττικής αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, κατόπιν απόφασης του υπουργικού συμβουλίου, αντικαθιστώντας τον κ. Λέανδρο Ρακιντζή που κατείχε τη θέση από το 2004.

ΔΝΤ: Δεν ζητήσαμε γραπτή δήλωση απ' την πορτογαλική αντιπολίτευση

Όπως είπε μόλις πριν λίγο ο Μ. Ιγνατίου στο MEGA απ' το ΔΝΤ του απάντησαν ότι ο Πόλσον και το ΔΝΤ δεν ζήτησε έγγραφη βεβαίωση από την αντιπολίτευση της Πορτογαλίας , αλλά αρκέστηκε στην προφορική δέσμευση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι θα τηρήσει την υπογραφείσα συμφωνία μόλις γίνει κυβέρνηση.

Τέλος ο Μ. Ιγνατίου είπε ότι το ΔΝΤ δεν έχει τόσο σκληρή στάση όπως η ΕΕ και αποφάσισαν να περιμένουν το σχηματισμό κυβέρνησης στην Ελλάδα και μετά να αποφασίσουν οριστικά για τα περί γραπτών εγγυήσεων

Κοινή σύσκεψη ΓΑΠ-Μπένυ-Ρουμελιώτη και τηλέφωνο στο Σαμαρά-Στον αέρα πάλι ο Παπαδήμας

Στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή, είναι αυτή την ώρα ο Έλληνας αντιπρόσωπος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, μαζί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν  ότι υπάρχει ταυτόχρονη τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. 


Αν όλα αυτά τα συνδιάσουμε με την καθυστέρηση της ανακοίνωσης του ονόματος του Παπαδήμου, μπορεί και να υπάρχει πάλι εμπλοκή με τον Παπαδήμο

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

  Επανέρχομαι. Σαμαρά ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΆΝΟΙΞΕ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
                                                      ΣΗΜΕΡΑ.
  Όποιος από τους    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ αποφασίσει να κάνει ΜΑΓΚΙΕΣ θα τον απομακρύνουμε εμείς.
  Άντε γιατί πολύ ανεχτήκαμε τους κ.κ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ,ΔΕΝΔΙΑ,ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ,ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ κ.α.
  Πρωθυπουργός είναι ακόμα ο ΓΑΠ. Αυτός τα έκανε ΣΚΑΤΑ αστον να σκάσει η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ στα χέρια του.
   Απ΄ότι φαίνεται τη χρεωκοπία δεν τη γλιτώνουμε,τουλάχιστον ας κρατήσουμε την ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΜΑΣ.
    Άσε δε που εκεί θα φανεί η ΜΑΓΚΙΑ των ξένων.

Απάντηση Μιχελάκη στον Ο. Ρεν-Επιμένει η ΝΔ ότι ο Σαμαράς δεν υπογράφει "δήλωση"

«To ότι η Ευρώπη έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας για κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να προσβάλλει εθνική μας αξιοπρέπεια» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

του Κ ωνσταντίνου Χολέβα

Μία ομάδα διανοητών και δημοσιογράφων επιχειρεί να μάς πείσει πόσο καλό πράγμα είναι η απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας. Συνιστούν να είμαστε ευγνώμονες στην τρόικα που θα φέρει ξένους επιτρόπους στα υπουργεία μας για να μας κάνουν σωστούς Ευρωπαίους και να μας φέρουν τα φώτα τους. Φαίνεται ότι τα παπαγαλάκια της εξάρτησης και της υποτέλειας δεν θέλησαν ποτέ να διαβάσουν την ελληνική Ιστορία ή αν την διάβασαν , δεν μπόρεσαν να την καταλάβουν.

Ο. Ρεν: Χωρίς υπογραφή δεν παίρνετε την 6η δόση... θα το δούμε φίλε

Στην τοποθέτηση σφαλιάρα του κ. Σαμαρά, ότι δεν υπογράφει μιας και δεν επιτρέπει σε κανέναν να αμφισβητείται ο λόγος του, ύποπτα άμεση ήταν η απάντηση του Όλι Ρεν από τις Βρυξέλλες, ο οποίος σχεδόν αστραπιαία ξεκαθάρισε ότι...

Εξαιρετικές οι εντυπώσεις για το εκθετήριο του Δ. Βόλβης στην έκθεση «polis 2011»

Την Κυριακή 6/11/2011 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 8ης Διεθνούς Έκθεσης Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δημοσίου – Κοινωνικού Τομέα και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων «POLIS 2011».

Το εκθετήριο του Δήμου Βόλβης, συγκέντρωσε κατά γενική ομολογία επισκεπτών και διοργανωτών πολύ θετικά σχόλια σχετικά με την οργάνωση του χώρου, την παρουσίαση των παραδοσιακών προϊόντων και την συμπεριφορά των εκθετών.

Παναποκλειστικό σε λέω: Να ποιος είναι ο εκλεκτός του Παπαδήμου για το Υπ. Οικονομικών!

Δείτε τον:

Εκτός από νταής είναι και λαϊκιστής... ο Μπεγλίτης ντε!

Δείτε απόφαση που υπέγραψε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου αφού ήταν σίγουρος ότι θα φύγει προκειμένου να δεσμεύσει τον επόμενο και αν κάτσει να λέει "εγώ το έκανα" αν δεν κάτσει να λέει "εγώ το υπέγραψα αλλά αυτός δεν το έκανε"... Αν κόβεσαι για τους αξιωματικούς βρε λοιμοκοντόρε γιατί δεν το κανες από πέρσι; Νομίζει ότι θα εξιλεωθεί... Δείτε τι υπέγραψε το νούμερο:

Αρνείται η Γερμανία να ενισχύσει με χρυσό απ' τα αποθεματικά της τον ΕΜΧΣ

Η Welt am Sonntag έγραψε το σαββατοκύριακο ότι στη σύνοδο της G20 οι πρόεδροι Ομπάμα και Σαρκοζί (ΗΠΑ και Γαλλία) ζήτησαν οι Κεντρικές τράπεζες να συνεισφέρουν στο ΕΤΧΣ με 50-60 δισ.ευρώ, που θα αντληθούν από τα "Ειδικά Τραβηκτικά Δικαιώματα (DTS)". Αντίθετα η Frankfurter Allgemeine έγραψε πως άλλη πρόταση των ΗΠΑ και της Γαλλίας προέβλεπε να βάλει η Γερμανία περίπου 20 δις ευρώ από τα αποθεματικά χρυσού και συναλλάγματος που διαθέτει [στη φώτο βλέπετε τα τελευταία στοιχεία της ΕΚΤ για το χρυσό -κίτρινη μπάρα και ποσά αριστερά- και για το συνάλλαγμα -μπλέ μπάρα και ποσά δεξιά].

Δήλωση - μήνυμα Σαμαρά προς τους Ευρωπαίους, που βάζει στοπ στην κατρακύλα μας

http://engine.feed.gr/?catid=17532&imgid=1113253&srcid=53761&type=12250 Δήλωση - μήνυμα προς τους εταίρους μας στην ΕΕ με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να δώσει έγγραφη διαβεβαίωση για την τήρηση των συμφωνηθέντων έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικα:

ΑΝΤΩΝΗ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ?

   Αντώνη έχεις σκεφτεί την παραίτηση ?Έχεις σκεφτεί να καλέσεις τα κανάλια και να πεις το ΑΠΛΟ.
           "ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ.
   Με αυτό κάνεις τον ΓΑΠ,  ο οποίος είναι ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ , ΝΑ ΤΡΈΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΤΆΝΕΙ. 

Βίντεο-Occupy Oakland : Αστυνομικός πυροβολεί διαδηλωτή με πλαστική σφαίρα

Δείτε το βίντεο:

Ο κόσμος καίγεται κι αυτός... το καφεδάκι του

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός συνοδεία της φρουράς του ήπιε καφέ στο μικρό καφενείο του Εθνικού Κήπου και όχι με πολιτικό πρόσωπο.

Για άλλη μια φορά ο νικητής λέγεται .... Μπερλουσκόνι

Κέρδισε και την ψηφοφορία για τον προυπολογισμό με 308 (στους 630) καθώς η Αντιπολίτευση φοβήθηκε άλλη μια ξεφτίλα και αποχώρησε απ'τη Βουλή... έτσι ο νέος Αυτοκράτος είναι ο ίδιος ο παλιός

Απίστευτο! Η Ryanair προσφέρει τρόπο διαφυγής στον Μπερλουσκόνι... αντίθετα τον ΓΑΠ δεν θέλει να τον αναλάβει κανείς!

Δείτε την ιταλική σελίδα της εταιρίας:

Οι χαμένες... ζαριές του Γ. Παπανδρέου

του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ


Η απόφαση του πρωθυπουργού να ανακοινώσει δημοψήφισμα για τη δανειακή σύμβαση της 26ης-27ης Οκτωβρίου ήταν η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της εμπιστοσύνης της διεθνούς κοινότητας προς το πρόσωπό του. Είναι ξεκάθαρο σε όσους έχουν τη δυνατότητα να μιλούν με πηγές στην Ουάσιγκτον, στο Βερολίνο, στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες πως κατέστη μη αξιόπιστος συνομιλητής μόλις ανακοίνωσε την απόφασή του, χωρίς να ενημερώσει τους δανειστές που επέλεξε ο ίδιος για τον ελληνικό λαό. Και πρόκειται για τους ίδιους δανειστές που εκπλιπαρούσε τους τελευταίους μήνες να του "κουρέψουν" το χρέος και να τον στηρίξουν πολιτικά.

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται! Εξώδικο Κουρή στους απλήρωτους εργαζόμενους!!

Εξώδικη διαμαρτύρια σε όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία έστειλε ο Γιώργος Κουρής, διαμαρτυρόμενος για τη σχεδιαζόμενη επίσχεση εργασίας, αναφέροντας πως καταβάλει κάθε προσπάθεια να λειτουργήσει το κανάλι.

http://www.paron.gr/typologies/?p=13319

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ---ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Δείτε τη:

FT: Βήμα προς βήμα η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ!

Δημοσίευμα των Financial Times περιγράφει με "ανατριχιαστικές" λεπτομέρειες τα βήματα που θα ακολουθήσει η Ελλάδα, αν επιστρέψει στη δραχμή και εξέλθει από την Ευρωζώνη, με τελευταίο και πιο τρομακτικό, το συνολικό τερματισμό της οικονομικής δραστηριότητας εντός και εκτός Ευρώπης!

«Γκρίνια» στο εσωτερικό της ΝΔ για το εγχείρημα της συμμετοχής στη νέα κυβέρνηση

Ο Αντώνης Σαμαράς στο προεδρικό μέγαροΔιχασμός επικρατεί στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ενώ φαίνεται ότι καταγράφονται διαφορετικές τάσεις και στο στενό επιτελείο του Αντ. Σαμαρά για το εάν η Αξιωματική Αντιπολίτευση πρέπει να συμμετάσχει ή όχι με πολιτικά πρόσωπα στο κυβερνητικό σχήμα που κυοφορείται.

Επιστολή με 5 υπογραφές απαιτεί το Eurogroup για την 6η δόση

Tου Γιώργου Παπανδρέου, του Αντώνη Σαμαρά, του νέου πρωθυπουργού, του νέου υπουργού Οικονομικών και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργου Προβόπουλου.


Όπως ανέφερε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, οι Ευρωπαίοι εταίροι αναμένουν τις επόμενες ώρες κοινή επιστολή με τις υπογραφές του Γιώργου Παπανδρέου, του Αντώνη Σαμαρά, του νέου πρωθυπουργού, του νέου υπουργού Οικονομικών και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργου Προβόπουλου, με την οποία θα δεσμεύονται ότι θα υλοποιηθεί η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου για να προχωρήσουν στην εκταμίευση της έκτης δόσης.

ΥΠΕΚΑ: Απολύσεις δύο υπαλλήλων για δωροδοκία

Την απόλυση δύο υπαλλήλων του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για δωροδοκία ανακοίνωσε το υπουργείο.

Όπως έγινε γνωστό, στους δύο επιβλήθηκε η πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης (απόλυσης) δύο υπαλλήλων, μετά από τη σχετική απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, καθώς συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω για δωροδοκία κατόπιν καταγγελίας ιδιοκτήτη εστιατορίου, όπου είχαν πάει για έλεγχο.

Αλ. Τσίπρας: Οι ολετήρες γίνονται σωτήρες

Κάλεσμα στους πολίτες να επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους απέναντι στα δύο μεγάλα κόμματα και να προσεγγίσουν την Αριστερά απηύθυνε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας, παρατηρώντας ότι «οι ολετήρες γίνονται σωτήρες».

Süddeutsche Zeitung: Ο Παπανδρέου σκόνταψε στις πελατειακές σχέσεις και στο κόμμα του

DW: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

«Ιδού η Ρόδος», είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου σχολίου της Frankfurter Allgemeine Zeitung για την Ελλάδα: «Το αποτυχημένο πόκερ του Παπανδρέου, που θα του επέτρεπε μια αξιοπρεπή αποδέσμευση από το αξίωμά του, έχει μια ευεργετική παρενέργεια. Αποκαλύπτει στα μάτια όλων των Ελλήνων και του κ. Σαμαρά ότι η παραμονή της χώρας τους στην ευρωζώνη δεν συνιστά πια μια αυτονόητη πραγματικότητα. Αυτή η διάσταση φαίνεται ότι ‘ξύπνησε’ τους εμπλεκόμενους. Ο κ. Σαμαράς επαναλάμβανε μέχρι τώρα ότι το κόμμα του, εάν έρθει στην εξουσία, θα κυβερνήσει καλύτερα από τον Παπανδρέου.

Γ. Μανώλης: «Όχι στη συμμετοχή πολιτικών προσώπων της ΝΔ-Ας γίνει Πρωθυπουργός ο Φούφουτος»

[Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συλλογή υπογραφών από βουλευτές της ΝΔ, προκειμένου να πιέσουν να μην συμμετέχουν πολιτικά πρόσωπα στη νέα κυβέρνηση]

Tη διαφωνία του με τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων εκ μέρους της ΝΔ στη νέα κυβέρνηση, εξέφρασε ο γραμματέας Συνδικαλισμού και πρώην βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μανώλης, μιλώντας σε ραδιοσταθμό.

Ντ. Μπακογιάννη: «Να ανακοινωθεί εντός της ημέρας ο νέος πρωθυπουργός»

Να ανακοινωθεί εντός της ημέρας ο νέος πρωθυπουργός και η σύνθεση της νέας κυβέρνησης, ζητά η «Δημοκρατική Συμμαχία».

Νέοι εκβιασμοί στο τραπέζι ή έτσι λέει τουλάχιστον ο Βενιζέλος

Μέχρι την Πέμπτη,είπε ο Ε.Βενιζέλος, ο νέος πρωθυπουργός, οι 2 αρχηγοί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ο νέος υπουργόις Οικονομικών θα πρέπει να υπογράψουν την συμφωνία της συνόδου της 26ης Οκτωβρίου... Όλα αυτά αν θέλουμε τα πιστεύουμε μιας και είναι μεγάλοι ψεύτες

Τις παραιτήσεις των υπουργών του ζήτησε ο ΓΑΠ

Τέλειωσε πριν λίγο το υπουργικό συμβούλιο στο οποίο ο ΓΑΠ είπε ότι μέχριτο βράδυ θα έχει τελειώσει το θέμα με το νέο Πρωθυπουργό, γι αυτό οι υπουργοί πρέπει να έχουν έτοιμες τις παραιτήσεις τους, ενώ δεν τους αποκάλυψε ποιο είναι το όνομα του προσώπου που τις επόμενες μέρες θα αναλάβει την τύχη της χώρας

Τα τραγικά διλήμματα του Σαμαρά

Το έχουμε ξαναπεί. Όποιος δεν παίρνει θέση σ΄αυτήν την ζωή θα καεί στο μεγαλύτερο καζάνι της κόλασης. Καθαρές κουβέντες, λοιπόν:

Δύο είναι τα μεγάλα και τραγικά διλήμματα του Αντώνη Σαμαρά εδώ που φτάσαμε.

Πρώτον: Συμμετέχει στο επιβληθέν από τον ξένο παράγοντα εγχείρημα και συνυπογράφει με αποτέλεσμα να φανεί ανακόλουθος στις προηγούμενες θέσεις του και να προκαλέσει την οργή του κόσμου που τον στήριξε.

Μπράβο στον Σαμαρά.

1. Μπροστά στον κίνδυνο να βγάλει το ΠΑΣΟΚ την Ελλάδα από την Ευρώπη, ο Σαμαράς ως γνήσιος πατριώτης, με την στάση του σταμάτησε τον διεθνή μας εξευτελισμό, και σταθεροποίησε την παραμονή μας στο Ευρώ.

Έκανε ο Σαμαράς το πρώτο βήμα προς την σωτηρία της Ελλάδος.

Ένας Ισπανός και ένας Σκοπιανός ντοπέ στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας!

«Βόμβα» έσκασε στον χώρο του μπάσκετ αφού όπως αποκάλυψε ο διευθυντής της υπηρεσίας αντι-ντόπινγκ της Λιθουανίας, όπου φιλοξενήθηκε το Ευρωμπάσκετ πριν από λίγους μήνες, υπάρχουν δύο κρούσματα όπου τα πρώτα τεστ βγήκαν θετικά. Πρόκειται για έναν Ισπανό και έναν Σκοπιανό παίκτη τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν μόνο εφόσον και το δεύτερο δείγμα είναι θετικό.

Συνελήφθη διάσημος κομμωτής για φοροδιαφυγή 232.000 ευρώ

Ένας από τους πλέον γνωστούς κομμωτές με αλυσίδα καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα συνελήφθη από το τμήμα Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας γιατί χρώσταγε στο Δημόσιο 232. 267,40 ευρώ.

Πρόκειται για τον...

Ο Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός αλλά το πρόβλημα πλέον είναι ο Βενιζέλος που θα κάτσει στον άξονα

Η ΝΔ τελικά συμφώνησε να γίνει ο Τραπεζίτης του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου Πρωθυπουργός της χώρας αλλά δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση γιατί το πρόβλημα πλέον είναι ο Βενιζέλος!!

Αυτή την ώρα συναντάται Παπανδρέου με Βενιζέλο προκειμένου να τον πείσει...

Στο Καραϊσκάκη θα κάνει ο Τσάκας τα αποκαλυπτήρια του Πρίγκηπα.... που είναι κάτι σαν την 6η δόση που όλο έρχεται

Τσάκας: «Με τον Πρίγκιπα στο Καραϊσκάκη»Τον ερχομό του Σουλτάν Αλ Σαούντ στην Αθήνα, για να παρακολουθήσει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το επόμενο Σάββατο (19/11) στο «Γ. Καραϊσκάκης», προανήγγειλε ο Βλάσης Τσάκας.

Ο συνεργάτης του Πρίγκιπα με δηλώσεις του στην αθλητική εφημερίδα «Εξέδρα», είπε: «Με έχει ενημερώσει ότι την άλλη Παρασκευή ή το Σάββατο θα έχει έρθει στην Αθήνα. Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, θα είναι μαζί μου στο Φάληρο για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Τελικά μάλλον θα μας φορτώσουν και τον Παπαδήμο!

Αναζωπυρώνονται οι πληροφορίες για την ανάληψη του αξιώματος του πρωθυπουργού από τον πρώην αντιπρόεδρο της ΕΚΤ Λουκά Παπαδήμο, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτήν την ώρα συναντάται με τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου.

Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου - Παπαδήμου

http://s.enet.gr/resources/2011-11/papandreou-papadhmos-thumb-medium.jpgΤηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα το πρωί Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμος, κίνηση που δείχνει πως το όνομα του τεχνοκράτη δεν έχει φύγει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο Λ. Παπαδήμος φαίνεται να επανακάμπτει, αν και χθες το βράδυ υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις πως ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ δεν θα ήταν και ο επόμενος πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα στην «Ε» οι Παπανδρέου και Παπαδήμος συναντήθηκαν και χθες στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και είχαν μια πρώτη διερευνητική συζήτηση.

Μιχελάκης: «Θα συμμετάσχουν και πολιτικά στελέχη στη νέα κυβέρνηση»

«Το θέμα του πρωθυπουργού πρέπει να κλείσει άμεσα...Περιμένουμε τις ανακοινώσεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1. O κ. Μιχελάκης είπε ακόμη ότι θα συμμετάσχουν και πολιτικά στελέχη στη νέα κυβέρνηση.

Να γιατί δεν παραιτείται ο Τζέφρεϊ

Γιατί δεν παραιτείται από πρωθυπουργός ο Τζέφρεϊ και μας έχει πρήξει τα...συκώτια; Μα γιατί, σύμφωνα με το Άρθρο 15 του καταστατικού του ΠΑΣΟΚ:
"Η θητεία του Προέδρου παρατείνεται για όσο διάστημα είναι Πρωθυπουργός."
Και πότε λήγει η θητεία του Τζέφρεϊ στην Προεδρία του ΠΑΣΟΚ; Στις...11 Νοεμβρίου! Γι'αυτό το τρενάρει λοιπόν. Μένει να διευκρινιστεί αν το συγκεκριμένο άρθρο εννοεί ότι μόλις πάψει να είναι Πρωθυπουργός, παύει και η παράταση της θητείας του, ή εννοεί ότι από τη στιγμή που είναι Πρωθυπουργός και φτάσει η ημερομηνία...λήξης, η θητεία όχι απλά παρατείνεται, αλλά ανανεώνεται;

Ανήλικοι τσόγλανοι ήταν τελικά αυτοί που έκαψαν την Ελληνική Σημαία στη Φλώρινα

http://www.skai.gr/files/temp/44711C604DF88D53D26DF0D44D329C66.jpgΣτη Λεβαία Φλώρινας, από αστυνομικούς του τμήματος Αμυνταίου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανήλικων ενός Ελληνα και ενός αλλοδαπού υπηκόου Βουλγαρίας, οι οποίοι έκαψαν την Ελληνική Σημαίας και στην συνέχεια προκάλεσαν σημαντικές φθορές στο δημοτικό σχολείο Λεβαίας. Δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Για κακούργημα στον εισαγγελέα ο προστατευόμενος του ΠΑΣΟΚ, Λαυρεντιάδης

http://s.enet.gr/resources/2011-11/11--4-thumb-medium.jpgΥΠΟΘΕΣΗ PROTON: «ΕΞΑΤΜΙΣΤΗΚΑΝ» ΠΕΡΙ ΤΑ 700 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΤΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Ο εισαγγελέας τον καλεί ως ύποπτο διάπραξης κακουργημάτων στο πλαίσιο δράσης εγκληματικής οργάνωσης. Ηταν πολλά τα λεφτά για να καταφέρει να ξεγλιστρήσει από τα δίχτυα του εισαγγελέα.

Μετακομίζει στο κτίριο του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπανδρέου... θα κάνει από εκεί τον πρωθυπουργό

http://img.protothema.gr/3C94873098D0ADF3E4078101B402C513.jpg[Κάτι μου λέει πως και σήμερα θα τη βγάλει σαν ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...]

Στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον έκτο όροφο του κτιρίου στην Ιπποκράτους μεταφέρει τα πράγματά του από το Μέγαρο Μαξίμου ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η μετακόμιση άρχισε το πρωί της Δευτέρας όταν φορτηγά γεμάτα κομπιούτερς, φακέλους και άλλα αντικείμενα έκαναν πολλές φορές τη διαδρομή Μαξίμου – Ιπποκράτους.

Μιχελάκης: Θα καταργήσουμε το χαράτσι της ΔΕΗ αν εκλεγούμε Κυβέρνηση στις 19 Φεβρουαρίου

http://www.skai.gr/files/temp/721CE321E1C2146BC02BA42F8ECC4C69.jpgΟ στόχος της νέας κυβέρνησης είναι να υλοποιήσει τις αποφάσεις τις 26ης Οκτωβρίου και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελακης, ερωτηθείς από τον Αλέξη Παπαχελά στους Νέους Φακέλους.

Πρόσθεσε ότι η ΝΔ δεσμεύεται να ψηφίσει τον προϋπολογισμό, με την υποσημείωση, όμως, ότι δεν μπορεί να υλοποιηθεί.

Λογικό ΟΧΙ Σαμαρά και σε Ρουμελιώτη

Πως θα μπορούσε άραγε να πει ΝΑΙ απ' τη στιγμή που το 1989 είχε ψηφίσει την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο, τόσο για την υπόθεση Κοσκωτά όσο και για το γιουγκοσλάβικο καλαμπόκι. Και τι κατάντια θα ήταν να κυβερνάτε η Ελλάδα από κάποιον που κατηγορήθηκε και ποτέ δεν δικάστηκε γιατί κρύφτηκε πίσω απ΄την ασυλία των Βρυξελλών!!! Δεν πάμε καλά και αυτό φαίνεται μόνο και μόνο απ' το ότι το ΠΑΣΟΚ ρίχνει τέτοιες προτάσεις στο τραπέζι...

Ξένος Τϋπος: "Ουδεμία δημοκρατική λύσις χωρίς τον κ. Παπανδρέου"

Όχι τώρα... το 1965, Μακεδονία 3.08.1965:

Έχουμε λόγο αλλά δεν συγκυβερνούμε, λέει η ΝΔ

http://img.protothema.gr/816BCF9122218813F3B5C99B15E738CC.jpgΠροβληματισμός για την απαίτηση των ευρωπαίων να δεσμευθεί εγγράφως και ο κ. Σαμαράς

Καθώς ο σχηματισμός της νέας κυβέρνησης εξελίσσεται σε παιχνιδι πόκερ για σκληρά νεύρα το ηγετικό επιτελείο της ΝΔ προσπαθεί να διατηρήσει τις θέσεις που είχε όταν ξεκίνησε και να περιορίσει τις αναγκαστικές υποχωρήσεις.

Εκτός ελέγχοι οι κακοποιοί . Πυροβολούν και χτυπούν ανυποψίαστους πολίτες για λίγα ευρώ.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQJKKCqHz_00SwB0fZQ4ofJI6j8G4XuskkxeW5sMVkyBPZ711FKT1PDKjEdEW2BI24WQgdfWaJg8NQQiRxSVkzhKDBx1l7A_6bPJRUuN8JFOWcR6Q8tP4s2-ffNKGhcbc747VSXX0Cc7U/s400/%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25B1.jpgΣτη Ν. Μάκρη Λ. Μαραθώνος, άγνωστος δράστης εισήλθε σε οικία αλλοδαπής και αφού την πυροβόλησε στο πόδι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, αποπειράθηκε να την ληστέψει. Παθούσα μεταφέρθηκε σε κέντρο υγείας για παροχή βοηθειών.

Στην Αθήνα, οδός Ολυμπίας, άγνωστος δράστης προσέγγισε ηλικιωμένο και με χρήση συσκευής εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας αφού τον τραυμάτισε στο πρόσωπο, συνέχεια του αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Ο ηλικιωμένος διακομίσθηκε σε νοσοκομείο για παροχή βοηθειών.

Διεθνή ΜΜΕ «Λύση σήμερα στο πολιτικό θρίλερ της Ελλάδας»

http://img.protothema.gr/C0DA4E2908CE1750ADF9DAB716410611.jpgΗ Ελλάδα παραμένει στα πρωτοσέλιδα και στα δελτία ειδήσεων των περισσοτέρων διεθνών ΜΜΕ, έστω και σε δεύτερο πλάνο τις τελευταίες ώρες μετά τις δραματικές εξελίξεις στην Ιταλία.

Η προσοχή όλων είναι στραμμένη στις διαβουλεύσεις μεταξύ του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά για το πρόσωπο που θα ηγηθεί της νέας, μεταβατικής κυβέρνησης συνεργασίας καθώς και για τα υπόλοιπα μέλη της.

Το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου δεν ελήφθη από κανέναν!

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις όλο και περισσότερο επιβεβαιώνομαι σε αυτό που είπα εδώ και μέρες: κανείς από τους πολιτικούς δεν έλαβε το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου του 2011. Το μήνυμα του κόσμου στις παρελάσεις, κυρίως δε στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης.