09 Νοεμβρίου 2011

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ ΣΑΜΑΡΑ

    Τέσσερις όρους έθεσε λέει ο ΣΩΤΗΡΑΣ της Ελλάδος που ονομάζεται Παπαδήμος.Οι 4 αυτοί όροι όλως παραδόξως αφορούν τη Ν.Δ.
    Επειδή η ΥΠΟΜΟΝΗ των ΝΔΙΤΩΝ  έχει φτάσει στα όρια της και επειδή δεν θέλετε να προτείνετε ένα δεξιό υποψήφιο,η απάντησή σας στο κ.Παπαδήμο θα μπορούσε να είναι η εξής.
      "σε στηρίζουμε,αλλά μη μας ζαλίζεις τον έρωτα"
    Γιατί τα παπαγαλάκια και οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ,αφού πάνε να τα φορτώσουν όλα σε εσάς και αφού προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,είναι ο ιδανικός ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,προσπαθούν τώρα μέσω των ΟΡΩΝ που θέτει ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ να μας τον φορτώσουν για καμιά ΔΙΕΤΙΑ.
        ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.

Άτυπο Υπ. Συμβούλιο σκέφτεται να κάνει τώρα ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΑΠ

Σκέψεις για άτυπο υπουργικό συμβούλιο τα μεσάνυχτα της Τετάρτης μαζί με τα ζόμπι από τον Γιώργο Παπανδρέου...

Εμένα άλλη είναι η απορία μου: Αύριο θα ξαναβγάλει διάγγελμα να μας χαιρετίσει;

Επικοινωνία Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά με Λουκά Παπαδήμο

[Με τόσο λόμπινγκ που του έκανε ο Μ. Καψής στο MEGA πως να μη γίνει Πρωθυπουργός ο Παπαδήμος. Ρε Μανώλη χαλάρωσε λίγο... ούτε να τα είχες πάρει δεν θα έκανες έτσι ;)]

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν πριν από λίγο τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και ο Πρόεδρος της ΝΔ με τον Λουκά Παπαδήμο και σύμφωνα με πληροφορίες του ζήτησαν να είναι ο νέος Πρωθυπουργός. Πρόταση που έγινε αποδεκτή από τον πρώην αντιπρόεδρο της ευρωπαικής κεντρικής τράπεζας.

Διεθνή ΜΜΕ: Χάος, φαρσοκωμωδία, φιάσκο στην Ελλάδα

Για «χάος, φαρσοκωμωδία και φιάσκο» κάνουν μεταξύ άλλων λόγο τα διεθνή ΜΜΕ για να περιγράψουν τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα.

Το πρακτορείο Ρόιτερς μεταδίδει πως η αναβολή του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών δείχνει ότι λείπει η συναίνεση για το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού.

Βίντεο-Συλλήψεις στο Occupy London

Δείτε το βίντεο:

Θα διαλύσει τα πάντα ο μπάσταρδος!!! Reuters: Η Ελλάδα τελείωσε, ασχοληθείτε με την Ιταλία!

Ένα μήνυμα που έχει γίνει σαφές από την αντίδραση των αγορών είναι πως όλες οι προσπάθειες της Ευρωζώνης να σώσει την Ελλάδα έχουν αποτύχει.

Όπως επισημαίνει το πρακτορείο Reuters, η δουλειά που πρέπει να κάνουν τώρα Βερολίνο, Βρυξέλλες και Παρίσι είναι να σταματήσουν να ασχολούνται με την Ελλάδα και να στρέψουν τα βλέμματά τους στην Ιταλία για να μην παρασύρει μαζί της τη Γαλλία ή και ολόκληρη την Ευρωζώνη.

Πόλεμος ΝΔ – ΠΑΣΟΚικής ΕΡΤ

Ένας αδυσώπητος πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ και ΕΡΤ με αφορμή όσα μεταδόθηκαν ως πληροφορίες από την δημόσια τηλεόραση αλλά και για διαρροές που έγιναν από το ΠΑΣΟΚ για το θέμα Παπαδήμου. Όταν πλέον φούντωσαν οι αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στο άκουσμα του ονόματος του Φίλιππου Πετσάλνικου, το ΠΑΣΟΚ μέσω κυβερνητικών κύκλων διέρρεε ότι ο κ. Παπανδρέου πρότεινε στον κ. Σαμαρά τον Λουκά Παπαδήμο αλλά εκείνος το αρνήθηκε.

ΝΕΤ: Εντάξει μωρέ δυο πληροφορίες του ΠΑΣΟΚ μετέδωσε το παπαγαλάκι μας... δεν τρέχει και τίποτα

Εξοργισμένοι είναι στη ΝΔ, από την "είδηση" που μετέδωσε ο ρεπόρτερΒασίλης Βασιλόπουλος και τον τρόπο που τη μετέδωσε, ότι ο Σαμαράς απέρριπτε όλες τις προτάσεις Παπανδρέου ("απέρριψε τον Παπαδήμο επειδή ήταν τραπεζίτης (!!!)" είπε ο ρεπόρτερ). Ο κ.Βασιλόπουλος, δεν είπε στο ρεπορτάζ του, από πού έχει αυτή την πληροφόρηση, αλλά το παρουσίασε σαν είδηση που δεν χωράει διάψευση. Μάλιστα τόνισε δύο φορές, σχεδόν...

Πραγματικός τραγέλαφος

Η υπόθεση της συγκρότησης της νέας κυβέρνησης συνεργασίας μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, εκτός από τον (αυταπόδεικτα) τραγικό της χαρακτήρα, από χθες αποκτά και την (αναπάντεχα) κωμική της διάσταση...

Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης που (σύμφωνα με διαβεβαιώσεις των ειδημόνων της τηλεοπτικής ενημέρωσης) θα ανακοινωνόταν το πρωί, μετατέθηκε, αρχικά, για το μεσημέρι, αργότερα για το βράδυ και τελικώς για αύριο! Με κάθε επιφύλαξη βέβαια, διότι τα επιτελεία των δύο πυλώνων του δικομματισμού, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αποδεικνύεται ότι αδυνατούν να χωρίσουν ...δυο γαϊδουριών άχυρα.

Βίντεο-Σαμαράς: Εμένα το πρόβλημα μου δεν είναι τα πρόσωπα

Αποχώρησε ο Καρατζαφίρερ απ' τη σύσκεψη...

Στα παπάρια μας :)))

Παραιτήθηκε με διάγγελμα πρόβα για απολογία σε Ειδικό Δικαστήριο...

Τα ίδια και τα ίδια μας έπρηξε τ' αρχιδ@@... ειδικά αυτό ότι γι αυτόν η Ελλάδα ήταν επιλογή ενώ για εμάς είναι ντεμέκ καταναγκαστικό έργο μας το κοπάνάει κάθε τόσο και ελπίζουμε να ήταν η τελευταία φορά που το ακούσαμε.

Τουλάχιστον μας ευχαρίστησε για την αντοχή που δείξαμε και δεν τον πήραμε στο κυνήγι... ακόμη

Τον τίτλο τον ψιλοέκλεψα απ' τον Χάρρυ Κλύνν ;)

Από πότε οι εκλογές είναι «αδιέξοδο»;

Ίσως το πιο «ξύλινο» τσιτάτο που συχνά λέγεται, όταν μια πολιτική κουβέντα τελματώνεται, ήταν – μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον – το «στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα», φράση η οποία ευθέως παραπέμπει σε εκλογές, στην «αλάνθαστη κρίση του λαού».

Τουρκία: Έκαψαν ελληνικό σπίτι για να γυρίσουν σήριαλ;

Άισθηση έχουν προκαλέσει τα δημοσιεύματα στον τουρκικό τύπο που αναφέρουν ότι έκαψαν ελληνικό σπίτι στην Καππαδοκία επειδή "'έτσι όριζαν" τα γυρίσματα ενός νέου τουρκικού σήριαλ.

Κατά την διάρκεια γυρισμάτων στην Καππαδοκία για το σίριαλ "Η ζωή συνεχίζεται", τυλίχτηκε στις φλόγες ένα ιστορικό ελληνικό σπίτι στην κωμόπολη Μουσταφάπασα της περιοχής Ουργούπλ καθώς έτσι όριζε το σενάριο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Νετγκαζέτε.

Τουλάχιστον έχει το γνώθι σ'εαυτόν

Ο ΓΑΠ ξεκίνησε το διάγγελμά του λέγοντας: "Σήμερα είναι μια ελπιδοφόρα μέρα για την Ελλάδα"...

Γι αυτό να 'σαι σίγουρος μεγάλε! Άντε καλά ξεκουμπίδια άχρηστε!

Βαρύτατοι υπαινιγμοί Κομισιόν για κερδοσκοπία στην Ελλάδα με τα "παιχνίδια" του ΠΑΣΟΚ

Κύκλοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τους οποίους επικοινώνησε το Capital.gr δήλωσαν ότι «αυτά τα οποία συμβαίνουν στην Ελλάδα σε συνάρτηση με το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας συνιστούν βαρύτατα ποινικά αδικήματα. Είναι σε βάρος της οικονομίας της χώρας και σε βάρος του κοινοτικού προϋπολογισμού. Ως εκ τούτου θα υπάρξει συνέχεια. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν πρόκειται να τα αντιπαρέλθει...».

ΝΔ: “Καρφώνει” τον Βενιζέλο για την απόρριψη του Λ. Παπαδήμου

Πηγές στη Νέα Δημοκρατία υποστηρίζουν πως ουδέποτε έπεσε στο τραπέζι το όνομα του κ. Παπαδήμου.

Σε εσωκομματικό πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ δείχνοντας κυρίως τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αποδίδει η Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με πληροφορίες την τόσο μεγάλη καθυστέρηση για την ανακοίνωση του νέου πρωθυπουργού.

Πες τα ρε Στελάρα!

Επειδή οι νεότεροι ακούνε "Καζαντζίδης" και δεν ξέρουν τι σημαίνει, δείτε μια δήλωσή του:

Ο Βιεϊρίνια δίπλα σε Κριστιάνο Ρονάλντο και Κουαρέσμα

Το δικό του… τρελό όνειρο ζει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες προετοιμάζεται με την εθνική Πορτογαλίας, εν όψει των κρίσιμων αγώνων μπαράζ της χώρας του με την Βοσνία. Ο άσος του ΠΑΟΚ προπονείται στο πλευρό...

Οργή σε όλο το ΠΑΣΟΚ για Πετσάλνικο

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί σε όλο το ΠΑΣΟΚ η πληροφορία και μόνο ότι ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε για τη θέση του πρωθυπουργού στην κυβέρνηση συνεργασίας τον Φίλιππο Πετσάλνικο.

Κορυφαίοι υπουργοί, ακόμη και της επιρροής του κ. Παπανδρέου, βουλευτές και στελέχη εκπλιπαρούν σχεδόν τον πρωθυπουργό να μην...

Ολυμπιακός για Τσάκα στο ντέρμπι: "Εχουμε σοβαρότερα να ασχοληθούμε"

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Αλ Σαούντ, Βλάσης Τσάκας, υποστήριξε χθες ότι έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την παρουσία του στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο ντέρμπι του μεθεπόμενου Σαββάτου, αλλά οι Ερυθρόλευκοι διέψευσαν σήμερα ότι υπήρξε τηλεφωνική συνομιλία και συμφωνία για κάτι τέτοιο.

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Οι πρώτες δηλώσεις του Μάκαρου

Μόλις οι Έλληνες Αστυνομικοί εμφανίστηκαν μπροστά στο Μ. Ψωμιάδη για να τον παραλάβουν απ' τους Σκοπιανούς, ο Μέγας Μάκαρος τους είπε:

Κάντε με ότι θέλετε, αλλά ένα να ξέρετε:

Τα έχουν πάρει στο κρανίο στις Βρυξέλλες με την ξεφτίλα ΠΑΣΟΚ!

Έντονο προβληματισμό προκαλεί η καθυστέρηση και η ονοματολογία για το πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες, την ώρα που και η Ιταλία εισέρχεται στη δίνη της κρίσης.

Βίντεο: Η Βάσω είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και τραγουδάει...

Δείτε τo τραγούδι της Βάσως

Το τελευταίο διάγγελμά του κάνει σε λίγο ο ΓΑΠ... μετά αρχίζει το τρέξιμο-Μάλλον ο Πετσάλνικος Πρωθυπουργός

Στις 16:30 θα κάνει το τελευταίο του διάγγελμα ο "Πρωθυπουργός" που με τους ερασιτεχνισμούς του (Παπακωνσταντίνου, Μπιρμπίλη, Δρούτσας κ.λπ) έριξε τη χώρα στο γκρεμό. Ο χειρότερος Πρωθυπουργός της τρισχιλιετούς ελληνικής ιστορίας φεύγει ξεφτιλισμένος και ταπεινωμένος απ' όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες, με τον Σαμαρά και τους ίδιους του βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να του δίνει τη χαριστική βολή. Προκάλεσε το γέλιο των ξένων, τα ιταμά σχόλιά τους και μας ξεφτίλισε διεθνώς εμφανιζόμενος σαν εκπρόσωπός μας. Ακόμα και δικοί του βουλευτές όπως η Βάσω Παπανδρέου του είπαν δημόσια ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου... από κει και πέρα κάθε σχόλιο περιττεύει.

 Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής ο νέος Πρωθυπουργός θα είναι ο Πετσάλνικος μιας και μετά το μήνυμα Σαμαρά ότι δεν θα συμμετέχει στην Κυβέρνηση το θέμα εξελίχθηκε σε εσωκομματική σφαγή του ΠΑΣΟΚ. Όποιος πάντως και αν είναι σίγουρα θα είναι καλύτερος απ' τον ξεφτιλισμένο.

Μαύρο δάκρυ ρίχνουν οι ΠΑΣΟΚοι στο twitter απ' την καζούρα που τους έκανε ο Σαμαράς

Δρανδάκης-Βρυώνης (είναι ο γνωστός ΠΑΣΟΚος blogger που διορίστηκε στο ΔΣ του ΟΠΑΠ μόλις βγήκε το ΠΑΣΟΚ) δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους για τον ΓΑΠ που τους τον έφαγε ο Σαμαράς... κλαίνε κανονικά τη μοίρα τους!!! Δείτε τι λένε:

Συνελήφθη στα Σκόπια από έλληνες Αστυνομικούς (!!) ο Μάκης Ψωμιάδης


Συνελήφθη πριν από περίπου μιάμιση ώρα στα Σκόπια, ο Μάκης Ψωμιάδης, οποίος κατεζητείτο και φέρεται εμπλεκόμενος σε υπόθεση στημένων παιχνιδιών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γνωστά μέχρι στιγμής, ο 55χρονος εντοπίστηκε στην πόλη των Σκοπίων από Ελληνες αστυνομικούς (τι στο καλό έκαναν Έλληνες Αστυνομικοί στα Σκόπια;;; Προτεκτοράτο της Ελλάδας τα Σκόπια και δεν το έχουμε καταλάβει;), οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία της χώρας, η οποία προχώρησε στη σύλληψή του.

ΝΑΤΟΣ ΠΕΤΙΕΤΑΙ

  Καλά άρχισε να καταντάει γελοίο. όπου κάμερα πετιέται και ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.
   Μου θυμίζει έντονα τον Μητσάρα.Ξέρετε εκείνο τον τύπο,που όπου υπάρχει κάμερα ,τσουπ, βάζει το κεφάλι του.
    Η διαφορά είναι ότι ο Καρατζαφέρης κάνει αμέσως δήλωση,λέγοντας ως συνήθως ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

Τσαρλς Νταλάρα: Θέμα εβδομάδων η συμφωνία για το «κούρεμα»

Παρά το άνευ προηγουμένου πολιτικό θρίλερ που κρατάει «ομήρους» Έλληνες και Ευρωπαίους τις τελευταίες ημέρες αγορές, ο κύριος Τσαρλς Νταλάρα, επικεφαλής της Διεθνούς Ένωσης Τραπεζών (ΙIF) δηλώνει όχι απλώς αισιόδοξος αλλά βέβαιος πως η ολοκλήρωση του προγράμματος ανταλλαγής των ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου είναι εφικτή και μάλιστα σχετικά σύντομα.

Η «γαλάζια» λίστα των εξωκοινοβουλευτικών στελεχών-Κανένας βουλευτής της ΝΔ στην Κυβέρνηση

Ο Πρόεδρος της ΝΔ ακολούθησε την μέση οδό για την συμμετοχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη νέα κυβέρνηση. Μετά τις έντονες αντιδράσεις των «γαλάζιων» βουλευτών για την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά για συμμετοχή πολιτικών προσώπων, αποφασίστηκε στο νέο κυβερνητικό σχήμα να μην ενταχθούν κοινοβουλευτικά στελέχη.

Στο 3% παραδίδει τον πληθωρισμό ΓΑΠ

Στο 3% υποχώρησε το ετήσιο ποσοστό του πληθωρισμού τον Οκτώβριο, από 3,1% που ήταν το Σεπτέμβριο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).

Πανικόβλητο ΠΑΣΟΚ κλείνει "εκκρεμότητες": Δεσμεύονται μετοχές, θυρίδες και λογαριασμοί του Λ. Λαυρεντιάδη

Τη δέσμευση μετοχών θυρίδων και λογαριασμών στο όνομα του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη καθώς και 30 ακόμα προσώπων διέταξε με βούλευμα που εξέδωσε το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου έκαναν δεκτή πρόταση του εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση ο οποίος χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση της Proton Bank.

ΓΑΠ: Δεν καταλαβαίνει το Χριστό του!! Πήρε και τηλέφωνο τον Σαρκοζί!!

Ούτε την ύστατη ώρα που φεύγει δεν μπορεί να φερθεί σοβαρά!!! Το γραφείο του ΓΑΠ έβγαλε ανακοίνωση όπου λέει πως ο Σαρκοζί του ζήτησε να να συνεχιστούν οι προσωπικές επαφές!!! Σαν τι; Σαν προσωπικός κλόουν του Σαρκοζί;

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, είχε το πρωί ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Απίστευτο ρεζιλίκι χωρίς τέλος για τον ΓΑΠ!!! Σαρκοζί σε Ομπάμα: «Τρελός και καταθλιπτικός ο Παπανδρέου»!!!

Απίστευτο το ρεζιλίκι του ΓΑΠ τις τελευταίες μέρες που έχει γίνει περίγελος της παγκόσμιας κοινής γνώμης!!! 

Τα μικρόφωνα ήταν ξανά ανοιχτά και όλοι οι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες άκουσαν τα... γαλλικά που έσουρε στον Έλληνα πρωθυπουργό ο Γάλλος πρόεδρος.

Η προσωπική συζήτηση που είχε ο Σαρκοζί με τον Μπάρακ Ομπάμα, στο περιθώριο της Συνόδου των G20 στις Κάννες, ακούστηκε... κατά λάθος από τους δημοσιογράφους. Και ο Γάλλος πρόεδρος είπε την άποψή του όπως βίωσε τον ΓΑΠ και τα καραγκιοζιλίκια του:

Ο στόκος Καστανίδης επιμένει ότι τον δημοψήφισμα ήταν σωστή κίνηση όταν ο Ρεν λέει ότι τα γάμησ@ όλα

Ο απόλυτος βλάξ φαίνεται ότι είναι ο Καστανίδης που δεν έχει καταλάβει ακόμα τι έγινε και έχασαν τ' αυγά και τα πασχάλια και από πάνω μας έκαναν διεθνώς ρεζίλι!!! Επιμένει να λέει ότι το δημοψήφισμα που υπερασπίστηκε με πάθος ήταν η μόνη δημοκρατική λύση, τη στιγμή που ο Ρεν λέει ότι ήταν η αιτία που τα γάμησ@ όλα και ο Σόιμπλε γελάει!!! Μα είναι δυνατόν να είναι αυτή η πολιτική ελίτ της χώρας ρε γαμώτ@;

Διαβάστε τι είπε ο παπάρας:

Σαμαράς: Δεν δίνω βουλευτές μου – Δεν υπογράφω τίποτα

Αναχωρώντας από τα γραφεία της Λ. Συγγρού στη μία και μισή μετά τα μεσάνυχτα ο Αντώνης Σαμαράς επιβεβαίωσε ότι επήλθε συμφωνία έπειτα από 48 ώρες διαβουλεύσεων με τον Γιώργο Παπανδρέου, χωρίς, ωστόσο, να πει τίποτα παραπάνω για το όνομα του νέου πρωθυπουργού.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ επιμένει, ωστόσο, ότι δεν θα δώσει κοινοβουλευτικά του στελέχη στη νέα κυβέρνηση απαντώντας έτσι και στα στελέχη του που βγήκαν χθες στο... αντάρτικο. αντιδρώντας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο κ. Σαμαράς δεν αλλάζει στάση ούτε ως προς το θέμα της διεξαγωγής των πρόωρων εκλογών που «κλείδωσαν» για τις 19 Φεβρουαρίου.

Στις 12 το μεσημέρι η ανακοίνωση του νέου πρωθυπουργού και της νέας κυβέρνησης

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Άγγελος Τόλκας αποκάλυψε πριν από λίγα λεπτά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ότι στις 12 το μεσημέρι θα ανακοινωθεί ο νέος πρωθυπουργός της νέας κυβέρνησης.

Στο σκαμνί ο Οδ. Κυριακόπουλος που συμμετέχει στην Trilateral Commision μαζί με τον Παπαδήμο

Στο σκαμνί ο Οδ. ΚυριακόπουλοςΧιλιάδες τόνοι περλίτη καταλήγουν στη θάλασσα, καταστρέφοντας τη χλωρίδα και την πανίδα. Σε κάθε φύσημα του ανέμου σηκώνεται σύννεφο σκόνης από μπετονίτη και περλίτη, αναγκάζοντας τους κατοίκους να κυκλοφορούν ακόμη και με μάσκα, προκειμένου να προφυλάξουν τα μάτια τους από τη μόλυνση και τους ερεθισμούς.

Τελικά ο τρίτος άνθρωπος συνδέει τον Γιωργάκη και τον Γεώργιο

Γράψαμε εδώ για τρίτο πρόσωπο, πέρα από Παπαδήμο-Ρουμελιώτη, που ήταν τελικά ο Κακλαμάνης ο οποίος προτάθηκε για Πρωθυπουργός... Δείτε ποιος άλλος είχε σκοτούρες με "τρίτο άνθρωπο":

Πέρασε και ο αστεροειδής 2005 YU55 απ' την κοντινότερη απόσταση με τη Γη

Ο μεγαλύτερος αστεροειδής, ο 2005 YU55, που πλησίασε στην κοντινότερη απόσταση τη Γη, από το 1976, πέρασε την προηγούμενη νύχτα στις 1:28 πμ με ταχύτητα σχεδόν 50.000 χλμ/ώρα, μέσα απ' την τροχιά του φεγγαριού.

“...δεν θα πλησιάσει κοντύτερα απ' τα 324,600 χλμ ή το 0,85 την απόστασης της Γης απ' το φεγγάρι" δήλωσε η NASA. “Η βαρυτική επιρροή του αστεροειδούς δεν θα έχει ανιχνεύσιμες συνέπειες σε οτιδήποτε στη Γη, συμπεριλαμβανομένων των τεκτονικών πλακών.”

Στο χείλος του γκρεμού

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε γλιστρήσει από το χείλος του γκρεμού μετά από μια αντεθνική σπρωξιά που μας έδωσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας. Τραγική ειρωνεία της συγκυρίας είναι ότι ο ίδιος θεωρεί ότι λειτούργησε πατριωτικά, γνωρίζοντας ότι κατέστησε το δικό του εσωκομματικό πρόβλημα, ως πρόβλημα όχι μόνο της Ευρώπης, αλλά και του πλανήτη.

Άλλη μια μέρα ξημέρωσε με ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ... πρέπει όμως να είναι η τελευταία του

Άντε να δούμε πως θα τελειώσει η μέρα... πάντως χθες γράψαμε από νωρίς, ότι παίζει πλέον πολύ δυνατά, το όνομα του Κακλαμάνη (απ' το γραφείο του οποίου πέρασαν πολλοί βουλευτές συν ΓΑΠ και Μπένυ, ενώ σήμερα το πρωί ακούγεται και το όνομα του καθηγητή της Νομικής και δικαστή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, Β. Σκουρή) για Πρωθυπουργός και ο Παπαδήμος μας τελείωσε μιας και δεν ήθελε με τίποτε τον Βενιζέλο. Μέχρι το μεσημέρι θα ξέρουμε αν δεν προκύψει πάλι κάτι. Ξαναλέμε γράψαμε για Κακλαμάνη όταν ο Χατζηνικολάου έγραφε για Πετσάλνικο (ο οποίος το διέψευσε) και για Βενιζέλο... γι να δούμε ποιος θα έχει δίκιο τελικά και δείτε και τι έλεγε ο Χατζηνικολάου: