12 Νοεμβρίου 2011

ΓΚΑΛΟΠ

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ:

Ο φίλος και συνεργάτης μου Λάκης Μπέλλος δημοσιεύει στο «Πάμε Λουκέτο» το πρώτο γκάλοπ για τον Λουκά Παπαδήμο. Το γκάλοπ δίνει τα εξής αποτελέσματα:

Καλός 73%
Εξαιρετικός 84%...

Παραιτήθηκε και επισήμως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι... χωρίς τα καραγκιοζιλίκια ΓΑΠ

Πριν από λίγο υπέβαλλε την παραίτησή του στον Πρόεδρο της ιταλικής δημοκρατίας

Κύπρος: Αποχωρεί για το Ισραήλ η πλατφόρμα από το «οικόπεδο 12»

Στα όρια του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην Κυπριακή ΑΟΖ, υπολογίζουν οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας «Noble Homer Ferrington» ότι θα φτάσει το γεωτρύπανο, το αργότερο τη Δευτέρα.

Ήδη όλα γίνονται με εξαιρετικά μεγάλη προσοχή, με στόχο το γεωτρύπανο -που δεν θα ολοκληρώσει στο παρόν στάδιο της εργασίες του- να εισχωρήσει μόνο στα πρώτα 2-5 μέτρα, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος εισροής λάσπης. Θα ακολουθήσει σωλήνωση και το τελικό τσιμέντωμα.

Μέρκελ - Σαρκοζί: "Χωρίς αλλαγές, δεν παίρνετε δόση"...

Η πίεση από τους Ευρωπαίους είναι ασφυκτική και όχι περίοδος, αλλά ούτε καν ...ώρες χάριτος δεν υφίστανται για τη νέα κυβέρνηση.

Αμέσως μετά τη διαδικασία για την ψήφο εμπιστοσύνη στη νέα κυβέρνηση, ο Λουκάς Παπαδήμος πρόκειται να αναχωρήσει για Βρυξέλλες, ενώ δεν αποκλείεται στους προορισμούς του να προστεθούν το Παρίσι και το Βερολίνο.

Ο νέος πρωθυπουργός θα δει τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι και τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλωντ Γιούνκερ ενώ έχει ήδη προγραμματίσει τηλεφωνικές επικοινωνίες με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, τον πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.

Ωστόσο, οι εταίροι μας δεν περιμένουν και αυτό φάνηκε καθαρά και στη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν με τον Έλληνα πρωθυπουργό το Σάββατο ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Σύμφωνα με το reuters, στη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, οι δύο ηγέτες παρότρυναν τον Λουκά Παπαδήμο να σεβαστεί και να θέσει σε εφαρμογή όλες τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τα Ηλύσια Πεδία αναφέρει χαρακτηριστικά: «η εκταμίευση της επόμενης δόσης δεν θα πραγματοποιηθεί εκτός και αν υπάρξει ένα αποφασιστικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».

Όλα αυτά όταν το πρωί η κ. Λαγκάρντ είχε δηλώσει ικανοποιημένη από τις εξελίξεις στην Αθήνα.

Εν τω μεταξύ συναγερμός έχει σημάνει στην κυβέρνηση ενόψει της έλευσης, την ερχόμενη εβδομάδα, των ελεγκτών της Τρόικας στην Αθήνα. Ενόψει της συνάντησης, ο κ. Παπαδήμος είχε το μεσημέρι συνεργασία με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, πέραν των ενεργειών που είναι απαραίτητες για να εγκριθεί η εκταμίευση της έκτης δόσης, βρέθηκε και η κατάρτιση του προϋπολογισμού για το 2012. Ενός προϋπολογισμού που θα φέρει τον στόχο της επίτευξης πρωτογενούς πλεονάσματος αλλά και που καθίσταται ακόμη δυσκολότερος με δεδομένες τις προβλέψεις της Κομισιόν για ιδιαίτερη μεγάλη ύφεση στην ελληνική οικονομία και κατά τη νέα χρονιά...

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Συνομιλίες Λ. Παπαδήμου με ξένους αξιωματούχους

Γύρο τηλεφωνικών επαφών με ξένους ηγέτες και αξιωματούχους είχε το Σάββατο ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος.

Πολλαπλές οι μειώσεις μισθών με τις ευλογίες της συγκυβέρνησης

Νέες μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα αλλά και υψηλά ποσοστά ανεργίας, πάνω από 18% για τα τρία επόμενα χρόνια προβλέπει η πρόσφατη έκθεση της Κομισιον για την ελληνικη οικονομια. Σύμφωνα με τις δυσοίωνες εκτιμήσεις οι εργάζομενοι με πλήρη απασχόληση θα δουν τις καθαρές αποδοχές τους να μειώνονται κατά 5,5% και όχι 3,5% που ήταν η αρχική πρόβλεψη για το 2011, κατά 3,6% αντί 0,5% για το 2012 και κατά 1,8% για το 2013.

Η ανάλυση μιας φώτογραφίας

Σε αυτή τη φώτο βλέπουμε τη Μιμή, τον Γιώργο Λιάνη, την Έλλη Στάη και την Προεδράρα Κάρολο Παπούλια.

Απορία 1: Οι κοπελιές κάνουν μπάνιο τόπλες;

Απορία 2: Ο τύπος πίσω απ' τον Γιώργο γιατί τη βγάζει μόνος του;

Το « σύνδρομο αρνητικότητας » ή πως να κοροϊδέψετε το Ελληνικό κράτος

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα « Ελληναρά », ( Ναι, απ’ αυτούς που οδήγησαν την Ελλάδα σ’ αυτό το χάλι ) αποτελεί ο πρώην συντονιστής εκπαίδευσης της Μελβούρνης Κος Χαράλαμπος Λαδόπουλος.

Έχει « γεμίσει» την υπηρεσία με αναρρωτικές άδειες όπου αναφέρεται ως αιτία « σύνδρομο αρνητικότητας », πράγμα για το οποίο δε γνωρίζουν τίποτα οι ελληνικές υγειονομικές υπηρεσίες.

Από ποιον έμαθε το Γιωργάκι τα κολπάκια με τις διαρροές;

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 5-8-1965 - Ο κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΗ ΣΥΓΧΥΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΝ ΚΡΙΣΙΝ:

Και τώρα νέο Σύνταγμα!

του Κώστα Μπακογιάννη
Πώς μπλέξαμε με αυτούς τους .... (συμπληρώστε το κενό ανάλογα με τους το βαθμό απογοήτευσης, οργής ή αγανάκτησης, τις τελευταίες ειδήσεις, την ώρα της ημέρας κλπ.) αναρωτιέται εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Για αρκετές ημέρες τα μηνύματα που εξέπεμπαν οι κύριοι Παπανδρέου και Σαμαράς, ή αν προτιμάτε Σαμαράς και Παπανδρέου, δημιουργούσαν σύγχυση και διάχυτη απαισιοδοξία.

Καταδικάστηκε η πρώην Δήμαρχος Σουφλίου και μέλος της ΠΕ και της ΕΓ της ΝΔ, Σούλα Κακαλή...

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για την πρώην Δήμαρχο Σουφλίου Αθανασία Κακαλή, που καταδικάστηκε από το Τριμελές Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης σε φυλάκιση 13 μηνών και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων, για παράβαση καθήκοντος και πλαστογράφηση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από μήνυση που υποβλήθηκε από εργολάβους.

Ούφου ούφου, ανάσανα, ανάσανα, έφυγε, έφυγε.

Δύο χρόνια βρισίδι. Δύο χρόνια κλωτσιές. Δύο χρόνια προσβολές. Δύο χρόνια σε πλήρη αρμονία, ΜΜΕ, Ευρώπη, με συντονιστεί τον Παπανδρέου, προσπαθούσαν να με πείσουν ότι εγώ, ο παππούς μου, ο θείος μου, και ο δάσκαλος του χωριού μου, ήμασταν φονιάδες, κλέφτες, τεμπέληδες, γουρούνια, σκουλήκια, σκατά.

Στενές οι σχέσεις παρακράτους – ΕΥΠ

Στον υποδιοικητή της ΕΥΠ χρεώνονται εκατοντάδες παράνομες παρακολουθήσεις πολιτικών αντιπάλων του ΠΑΣΟΚ – βουλευτών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις επαφές αξιωματικών της ΕΥΠ με το παρακράτος αλλά και με τους αντιεξουσιαστές έρχονται στο φως από τα «Επίκαιρα».


Η υπόθεση έχει αφετηρία το 2008, όταν συγκροτήθηκε ομάδα από τριάντα αστυνομικούς και πολίτες, με σκοπό να διεισδύσουν στα Εξάρχεια, περιοχή που ελέγχεται στην κυριολεξία από άτομα του λεγόμενου «αντιεξουσιαστικού χώρου».

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ … ΠΑΠΑΔΗΜ(Ι)ΩΝ Ή ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ

του Γεν. Γραμματέα ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκη

Στις 10 Νοεμβρίου οι Έλληνες πολίτες πήραν βαθιά … ανάσα μετά την συγκρότηση κυβέρνησης… ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!!!
Φαίνεται ότι μετά το … μοίρασμα των υπουργείων θα σταματήσουν και οι … κωλοτούμπες!!!
Κοινή διαπίστωση είναι ότι οι ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!
Το σύστημα ΝΙΚΗΣΕ –προσωρινά-την ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ!!!

Στον Γ.Μουρμούρα η γ.γ. Δημόσιας Περιουσίας

Συνεργασία με τον Ευ. Βενιζέλο είχε σήμερα ο νέος υφυπουργός Οικονομικών, Γιάννης Μουρμούρας που ανέλαβε την γενική γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρότεινε στον Γιάννη Μουρμούρα να αναλάβει τις αρμοδιότητες της νεοσυσταθείσας γενικής γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας.

«Ο κ. Μουρμούρας αποδέχθηκε με ευχαρίστηση την πρόταση» γράφει η ίδια ανακοίνωση.

Έδωσε κατευθύνσεις ο Χρυσοχοΐδης στον Αδωνι...

Σύσκεψη, υπό την προεδρία του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, πραγματοποιήθηκε το πρωί στο κτίριο της Ακτής Βασιλειάδη στον Πειραιά, στην οποία το «παρών» έδωσε ο νέος υφυπουργός Άδωνις Γεωργιάδης και οι τρεις γενικοί γραμματείς του υπουργείου, Νικόλας Λίτινας, Αθανάσιος Πάλλης και Δημήτρης Χαλκιώτης.

Σαμαράς: "Δεν είναι συγκυβέρνηση"

Ανακουφισμένος αναρρωτιέται: Τι ήταν προτιμότερο μεταβατική κυβέρνηση τριών μηνών ή απελπισία για δύο χρόνια;

Το νέο κυβερνητικό σχήμα υπό τον Λουκά Παπαδήμο δεν συνιστά μια συγκυβέρνηση αλλά μια μεταβατική κυβέρνηση ειδικού σκοπού επαναλαμβάνει ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στη Real News, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα τόσο στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής του ομάδας της ΝΔ όσο και στους ψηφοφόρους του κόμματος.

Πλειστηριασμός νταβατζήδων: 73% happy με τον Λουκά, μας λέει το ΒΗΜΑ

Πιο ασφαλής για τη θέση της χώρας στην Ευρωζώνη αισθάνεται η πλειονότητα των πολιτών μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης ευρύτερης συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής.

Με συντριπτική πλειοψηφία οι πολίτες επιδοκιμάζουν την τοποθέτηση Λουκά Παπαδήμου ως επικεφαλής της κυβέρνησης συνεργασίας. Το 72,9% θεωρεί ότι ήταν «σωστή και μάλλον σωστή απόφαση», ενώ το 20% θεωρεί ότι ήταν «λάθος και μάλλον λάθος απόφαση».

Με το μαλακόμετρο μοιράζουν τις θέσεις στη ΣοσιαλΗστική Διεθνή; Ο μεγαλύτερος γίνεται Πρόεδρος κι ο 2ος μεγαλύτερος ΓΓ;

«Σε όλο τον κόσμο έχεις γίνει ένα σύμβολο για τον αγώνα των Σοσιαλδημοκρατών, έναν αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί για την ταυτότητά μας και τις αξίες μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της κρίσης». Τα λόγια αυτά, που ο Λουίς Αγιάλα, Γενικός Γραμματέας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς απηύθυνε...

Προγραμματικές δηλώσεις τη Δευτέρα, ψήφο εμπιστοσύνης την Τετάρτη

Με την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης από τον νέο πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, αρχίζει τη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα η τριήμερη διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που ορκίστηκε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

Ένταση σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια

Ένταση σημειώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στη Νίκαια, όπου πραγματοποιεί συγκέντρωση η Χρυσή Αυγή.

Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών εναντίον περίπου 600 ατόμων, αντιεξουσιαστών και κατοίκων, που πραγματοποιούσαν αντισυγκέντρωση, διαμαρτυρόμενοι για την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Νίκη της ΔΑΚΕ στις εκλογές της COSMOTE

ΑΚΕ 43% ( ΔΑΚΕ)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 34% ( ΠΑΣΚΕ)
ΕΣΚ 14% ( ΚΚΕ )
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ (ΣΥΡΙΖΑ) 4% (ΣΥΡΙΖΑ)
ΑΣΕ 2%

Βίντεο με τις τελυταίες εικόνες απ' τη Fukushima

Δείτε το βίντεο:

Υπεράνω κομμάτων ο κ. Τίποτα

Αντιγράφω απ' το ρεπορτάζ της παρουσίασης του Μουρμούρα στο Υπ. Οικονομικών:
Ο νέος υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Μουρμούρας, δήλωσε μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης: «Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, όπως βεβαίως και τον Πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.Θα συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου στην εκπλήρωση της συγκεκριμένης αποστολής της νέας αυτής μεταβατικής Κυβέρνησης με γνώμονα πάντα την ευημερία του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού»

Αντιγράφω κι απ' το ρεπορτάζ της παραλαβής του Υπ. Εθνικής Άμυνας απ' τον κ. Τίποτα:
Ο κ. Αβραμόπουλος ευχαρίστησε...

Τσίπρας: Η νέα κυβέρνηση είναι 80% ΠΑΣΟΚ, 10% Νέα Δημοκρατία, 10% ακροδεξιά και 100% μνημόνιο

«Το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι 80% ΠΑΣΟΚ, 10% Νέα Δημοκρατία, 10% ακροδεξιά και 100% μνημόνιο». Με τον τρόπο αυτό σχολίασε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης ανοίγοντας σήμερα το πρωί τις εργασίες της 10ης συνδιάσκεψης του Δικτύου Συνδικαλιστών του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, που πραγματοποιείται στο κτίριο της ΓΣΕΕ.

Οι ελληνικές πετρελαϊκές «στρέφονται στο Ιράν για αργό», υποστηρίζει το Reuters... αλλά το ΑΠΕ δεν μας λέει γιατί!

Το παρακάτω άρθρο του ΑΠΕ αποκρύπτει εντελώς κάτι που αν το δημοσίευε γερμανική εφημερίδα θα ήταν πρώτο θέμα! Όπως μπορείτε να δείτε στο άρθρο του Reuters ο λόγος της στροφής των ελληνικών εταιριών προς το ιρανικό πετρέλαιο είναι ότι οι υπόλοιποι δεν μας δίνουν γιατί δεν πληρώνουμε (αυτό μας το μεταφράζει το ΑΠΕ) και γιατί φοβούνται επιστροφή μας στη δραχμή (αυτό δεν μας το μεταφράζει το ΑΠΕ).

Τη Δευτέρα, μετά Χριστόν, συνεδριάζει η Κ.Ο. της ΝΔ...

['Οχι τίποτα αλλο αλλά κάποιοι έλεγαν ότι επί Καραμανλή δεν συνεδρίαζαν τα όργανα του κόμματος....]

Την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.

''Δεν θέτω θέμα αλλά 8 αρχηγοί καραδοκούν στο ΠΑΣΟΚ''

Ο Θ.Πάγκαλος χαρακτήρισε ''λάθος το δημοψήφισμα-ανάθεμα για την Ευρώπη''ενώ ετοιμάζει βιβλίο με τίτλο ''Μαζί τα φάγαμε''.

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης χαρακτήρισε ως ''αποφασισμένο'' τον Λ.Παπαδήμο και πρόσθεσε πως δημιουργεί ελπίδες.

Έπιασαν δουλειά οι νταβατζήδες... 68% υπερ της συγκυβέρνησης

Με τίτλο "Διώχνουν τον Γιώργο και από αρχηγό!" και αποκαλυπτική έρευνα της ΜRB κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. Όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση η βάση του ΠΑΣΟΚ στέλνει ηχηρό μήνυμα στον Γ. Παπανδρέου καθώς, το 58,3% των ψηφοφόρων του κόμματος ζητεί την αποχώρησή του και από την ηγεσία της παράταξης! Επικρατέστεροι στην κούρσα της διαδοχής εμφανίζονται οι Βενιζέλος και Λοβέρδος.

Το πουλέν Κικίλιας: Πολιτικάντης της δεκαετίας του 60 ή παντελώς άσχετος;

Γράφει το πουλέν ο Κικίλιας σε άρθρο του στο newsbomb προκειμένου να διαφημίσει μια εκδήλωση που διοργανώνει σήμερα για την ΑΟΖ:

«Η Κύπρος χάραξε ΑΟΖ το 2003 με τον αήμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο. Σύναψε συμφωνίες με την Αίγυπτο, το Λίβανο και το Ισραήλ. Έστειλε πλατφόρμα της Noble Energy, τρύπησε νότια του νησιού στα 200 ν. μίλια, 800 μέτρα πριν το κοίτασμα που βρήκε, τα spread της έπεσαν 500 μονάδες (Αυτή η αρλούμπα δεν θέλει σχολιασμό). Οι αριθμοί λένε την αλήθεια:

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ

     Αν είναι δυνατόν. Να ακούς πρωί-πρωί τον Χριστοδουλάκη να αναλύει τα κακά της οικονομίας μας και να λέει πόσο καλά  είχε φτιάξει η κυβέρνηση Σημίτη,την οικονομία.
     Να έχεις τον Παπαδήμο πρωθυπουργό που έχει κάνει  DELETE τα 8 χρόνια διοίκησης στη Τράπεζα Ελλάδος.
     Το πιο ΤΡΕΛΟ. Τον Τσοβόλα να υπερηφανεύεται, για τα κατορθώματα του.Είναι να παίρνεις όλα τα ληγμένα της αγοράς με τη μία.
      ΟΟΟΟΟΟΧΙ ο Αλογοσκούφης και Παπαθανασίου είναι σε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.Είναι οι καταστροφείς της οικονομίας.Για όλα φταίνε αυτοί.ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
       Ποιος τους έχει βάλλει σε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ?όχι οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.!!!
       Το κόμμα της Ν.Δ. με τη δικαιολογία να μη θυμίζουν το ΚΑΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ μας.Εξάλλου και να βγουν στο γυαλί δεν πρόκειται να τους στηρίξει κανένας.
      Α! ξέχασα έγινε και ο Γιανίτσης υπουργός. Ούτε αυτός ήξερε τίποτα για το ΕΓΚΛΗΜΑ.
       ΚΑΤΑΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Τραγική περίπτωση ψώνιου ο κ. Τίποτα

Μετά την ορκωμοσία και στο παρασκήνιο όπου δεν υπάρχουν κάμερες ο κ. Αβραμόπουλος ως νέος υπουργός αυτής της κυβέρνησης στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης, δήλωσε πως δεν είναι ευχαριστημένος από τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, αλλά ευχαριστημένος με την εξέλιξη αυτή.

Απίστευτη νέα πρόκληση των "Γερμανών" κι ο Ευαγγελάτος ακόμα να τη σχολιάσει!!!


Τα αποτελέσματα της "διαφημιστικής καμπάνιας" του ΓΑΠαπανδρέου είναι πλέον εμφανέστατα!


Δείτε εδώ τι έκαναν πάλι οι "Γερμανοί" κι η Μέρκελ!!!

Τιμ Μπέρνερς Λι: Ο πατέρας του ίντερνετ, ο εφευρέτης του World Wide Web

Ο Τιμ Μπέρνερς Λι γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 8 Ιουνίου 1955. Φοίτησε στο Queens College της Οξφόρδης. Εκεί κατασκεύασε τον πρώτο του υπολογιστή, με μόνα υλικά παλιά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ένα κολλητήρι.

Με το χέρι στην τσέπη μέχρι τις γιορτές και με τη σφραγίδα της συγκυβέρνησης

Μισή ντουζίνα φόρους και χαράτσια (σχεδόν ένα κάθε βδομάδα μέχρι το τέλος του χρόνου) θα πληρώσουν εκατομμύρια φορολογούμενοι.

Με ... μισό μήνα καθυστέρηση ξεκινά, από Δευτέρα, η αποστολή περίπου 3 εκατομμυρίων εκκαθαριστικών που καλούν τους φορολογουμένους να πληρώσουν την πρώτη και τη δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος 2010 αλλά και της ειδικής εισφοράς, τα οποία θα έπρεπε –εάν λειτουργούσε στοιχειωδώς το Taxis- να είχαν φτάσει σε όλους ανεξαιρέτως ως τον Οκτώβριο το αργότερο.

Οι εκσυγχρονιστές είναι πάλι εδώ

Από το παράθυρο μπήκε για άλλη μια φορά στην διακυβέρνηση της χώρας ο φημισμένος «εκσυγχρονισμός» που εισήγαγε στην πολιτική ζωή πριν από 15 χρόνια ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης.

Ο «εκσυγχρονισμός» συνδέθηκε με μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο της νεότερης ελληνικής ιστορίας, που ξεκίνησε από το 1996 και τελείωσε με την ήττα του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2004.

Συμφωνία ΕΡΤ – ΤΕΑΜ: Επωφελής ή συνιστά απιστία σε βάρος του Δημοσίου;

«Αμείλικτο πολιτικό σύστημα» απέναντι στη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, ζήτησε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στη συμφωνία της ΕΡΤ με την εταιρεία ΤΕΑΜ, που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League.

Όπως είπε «η νέα κυβέρνηση δεν θα πρέπει να είναι η Κολυμβήθρα του Σιλωάμ».