15 Νοεμβρίου 2011

Ελλάδα - Ρουμανία 1-3 (βίντεο με τα γκολ)

Το 18ο παιχνίδι του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής, έμελλε να είναι και αυτό που θα γευτεί ο Πορτογάλος την πίκρα της ήττας (3-1), όμως, ευτυχώς για την Ελλάδα, αυτό συνέβη στο φιλικό προετοιμασίας με τη Ρουμανία στο ουδέτερο έδαφος της Αυστρίας.

Τα πολλά «πειράματα» και οι αλλαγές (ντεμπούτο για Καπίνο, Μαλεζά, Γιαννούλη) από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό αποτελούν σε μεγάλο βαθμό την εξήγηση για την ασύνδετη εικόνα της ελληνικής ομάδας, όχι όμως και για τον υποτονικό ρυθμό που είχαν οι περισσότεροι παίκτες – ιδίως οι ρεζέρβες- σε έναν αγώνα που κρίνονται εν όψει Euro 2012.

Θα στηρίξουμε με ψήφο εμπιστοσύνης την κυβέρνηση, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη

Θα στηρίξουμε με ψήφο εμπιστοσύνης την κυβέρνηση, χωρίς να συμμετέχουμε σε αυτή, γιατί είναι ανάγκη να δοθεί μία μάχη για να διασωθεί η χώρα, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά την ομιλία της για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Η ίδια κάλεσε τα δύο μεγάλα κόμματα να μην παίξουν παιχνίδια σε βάρος της κυβέρνησης συνεργασίας, προκειμένου να μπορέσει να επιτελέσει το έργο της.

Ομπάμα είχε πήξει κι ήθελε ν' ακούσει καμιά μαλακ@@... έτσι σήκωσε το τηλέφωνο και πήρε τον Γιωργάκη

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε σήμερα το βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία, με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama. Κατά την διάρκεια της επικοινωνίας που έγινε με πρωτοβουλία του Αμερικανού Προέδρου, συζητήθηκαν οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις, η κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη, και οι προσπάθειες που γίνονται για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Le Monde: Τι κοινό έχουν Παπαδήμος, Ντράγκι και Μάριο Μόντι; Τη Goldman Sachs

Δημοσίευμα της Le Monde αναφέρεται αναλυτικά στη σχέση της Goldman Sachs με τους Λουκά Παπαδήμο, Μάριο Μόντι και Μάριο Ντράγκι, διερωτώμενη «τι κοινό έχουν οι τρεις άνδρες;». Στο ερώτημα επιχειρεί να απαντήσει η ίδια η εφημερίδα: Τη Goldman Sachs. Η Le Monde τους χαρακτηρίζει ως «μέλη της ευρωπαϊκής κυβέρνησης Goldman Sachs». Tο δημοσίευμα κάνει λόγο για ένα "διακριτικό" δίκτυο επιρροής της τράπεζας στην Ευρώπη, το οποίο, όπως όλοι οι θεσμοί διαθέτει ιεραρχία.

Εντυπωσιακή η ξεφτίλα Χατζηγάκη: Μόλις έφαγε την κλωτσιά ανακάλυψε ότι ο δικομματισμός έχει λήξει!

Ο δικομματισμός έχει λήξει υποστήριξε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σωτήρης Χατζηγάκης, μία ημέρα μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ, σημειώνοντας ότι τα κόμματα δεν γίνεται να είναι σταλινικού τύπου «με τα διάφορα μορμολύκεια να στηρίζονται πίσω από τον κάθε πρόεδρο».

Σε αναζήτηση νέων χώρων αλλά και νομικής κάλυψης οι διαδηλωτές στη Νέα Υόρκη

Παρά τη νυχτερινή επιχείρηση απομάκρυνσης των διαδηλωτών, που οδήγησε και σε πολλές δεκάδες συλλήψεις, οι οπαδοί του κινήματος για την κατάληψη της Γουόλ Στριτ εμφανίζονται να επιστρέψουν στο Πάρκο Ζουκότι όπου ζούσαν επί δύο μήνες παρά το ότι οι Αρχές θέτουν αυστηρούς όρους που ουσιαστικά απαγορεύουν την επανεγκατάσταση.

Η κυβέρνηση πρέπει να υποστηριχθεί από αυτούς που τη δημιούργησαν

Η κυβέρνηση πρέπει να υποστηριχθεί από αυτούς που τη δημιούργησαν
Μιχάλης Ιγνατίου

«Η Ελλάδα έχει μεταβατική κυβέρνηση με πρωθυπουργό το Λουκά Παπαδήμο», έγραφε η ειδησεογραφική πινακίδα του Ρόιτερς στην κεντρική πλατεία του Μανχάταν, την Τάιμς Σκουεάρ. Ηταν η πρώτη μεγάλη είδηση της ημέρας -η πρώτη ελπιδοφόρα μέρα για την Ελλάδα, όπως μου είπε χρηματιστής της Νέας Υόρκης. Σεβαστή η άποψή του...

Αυτά είναι προεκλογικά σποτάκια και όχι οι δικές μας οι παπαριές "ΠΑΜΕ" (βίντεο)

Προεκλογικά σποτάκια του Πούτιν για τις εκλογές του επόμενου Μαρτίου:

Άλλο ένα ψεμματάκι ΓΑΠ

Michail Ignatiou
 
Δεν έχει δίκιο ο κ. Παπανδρέου. Εάν δεν ζητούσε δημοψήφισμα, η έκτη δόση θα είχε δοθεί από το ΔΝΤ την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ.

Ανεκδοτάκια Τσάκα: "Κλεισμένο το κρέας ο Ροναλντίνιο-1-3 χαλαρά στο Καραϊσκάκη κι αν μου κάνουν μαλακί@@ θα πάρω την ομάδα να φύγω" :)

Ο Ροναλντίνιο είναι ο παίκτης που θα φέρει ο πρίγκιπας στο "τριφύλλι" αποκάλυψε ο Τσάκας. Ποιο θα είναι το σκορ του ντέρμπι και τι είπε για Σισέ, Βλαχοδήμο και Τζαβέλλα. Η μεταγραφή θα κοστίσει 30.000.000 ευρώ και τόνισε ότι θα καλυφθεί κυρίως από σπόνσορες, όπως γίνεται συνήθως σε μεγάλες μεταγραφές.

Πάλι δεν πήρε τα χάπια του

ΓΑΠ πριν λίγο στη Βουλή:

Η κυβέρνηση κάνει πόλεμο απέναντι στις ανεξέλεγκτες αγορές και στη διαπλοκή. Στον πόλεμο της κρίσης είμασταν αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο. Έδωσα όλο μου το είναι τον αγώνα για την Ελλάδα. Ο πόλεμος δεν τελείωσε.

Συνεχίζεται ο αναβρασμός στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ

Συνεχίζεται ο αναβρασμός στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Ενδεικτικό του κλίματος είναι οι δηλώσεις του υφυπουργού Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλου, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διάσπασης του κόμματος.

Έστελνε SMS για βόμβα στου Μαξίμου... και τον τσίμπησαν

Δικογραφία σχηματίστηκε σήμερα εις βάρος ενός 41χρονου, για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω σύντομων μηνυμάτων. Η έρευνα έγινε ψηφιακά από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας. Όπως αποδείχτηκε, ο 41χρονος μεταξύ άλλων, είχε στείλε sms από το κινητό του προς την άμεση δράση, στο οποίο ειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πορνογραφικές και βίαιες εικόνες εισβάλλουν σε λογαριασμούς στο Facebook

Οι υπεύθυνοι του Facebook επιβεβαίωσαν την Τρίτη ότι οι λογαριασμοί πολλών χρηστών μεταδίδουν εν αγνοία τους πορνογραφικές, βίαιες ή αποκρουστικές εικόνες, πιθανώς εξαιτίας κάποιου άγνωστου προς το παρόν ιού.

Τα δίνουν ολα οι ταλαίπωροι οι γονείς για τα παιδιά τους: Αυξημένα κέρδη και πωλήσεις για την Jumbo

Αύξηση κατά 7,69% παρουσίασαν τα καθαρά κέρδη του ομίλου Jumbo, κατά το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης (Ιούνιος 2011-Ιούλιος 2012), τα οποία διαμορφώθηκαν στα 17,91 εκατ. ευρώ έναντι 16,63 εκατ. ευρώ.

Ο Κοντρέρας αιτήθηκε μια μέρα άδεια, ο ΠΑΟΚ του έδωσε «τριήμερο»

Εδώ και καιρό η αδιάφορη στάση του Πάμπλο Κοντρέρας στον ΠΑΟΚ έχει αρχίσει και φαίνεται με κάθε τρόπο, τόσο που ακόμα και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του στον «Δικέφαλο» άρχισαν να αναγνωρίζουν ότι η σχέση του Χιλιανού με τον σύλλογο περνάει μεγάλη κρίση.

Π. Ευθυμίου: Εκλογές όταν ολοκληρωθεί το έργο της κυβέρνησης... η ΝΔ έχει αντίλογο;

[Μόνο τον Σαμαρά ακούμε να μιλάει για εκλογές στιος 19 Φεβρουαρίου... οι υπόλοιποι βουλευτές της ΝΔ τι κάνουν; Στραβωμάρα έχουν να απαντήσουν σε Ευθυμίου και Διαμάντω; Αθάνατη ΝΔ μες στην κοσμάρα σου...]

Εκλογές δεν μπορούν να γίνουν πριν ολοκληρωθεί το έργο της κυβέρνησης Παπαδήμου και διασφαλιστούν τα 130 δισ. ευρώ του δεύτερου προγράμματος διάσωσης, δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου.

Κατρακύλα ΠΑΣΟΚ χωρίς όρια: Πτώση 5,2% στο ΑΕΠ

Πτώση σε ποσοστό 5,2% κατέγραψε το Ακαθάριστο Εγχώριο Προιόν το τρίτο τρίμηνο του έτους σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2010, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Σημειώνεται οτι το ΑΕΠ είχε παρουσιάσει μείωση 7,4% το δεύτερο τρίμηνο σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2010 και μείωση 8,3% το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Υπενθυμίζεται οτι η μείωση του ΑΕΠ σε ετήσια βάση φέτος εκτιμάται σε 5,5%, σύμφωνα με τις προβλέψεις του προσχεδίου του προυπολογισμού.

Παράλληλα, ύφεση 5,2% σημειώθηκε στην ελληνική οικονομία το τρίτο τρίμηνο του 2011, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2010, σύμφωνα με στοιχεία της Εurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

Την ίδια περίοδο, τόσο στην ευρωζώνη όσο και στην ΕΕ, το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 1,4 %. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας, η Ελλάδα (-5,2%), η Πορτογαλία (-1,7%) και η Κύπρος (-0,6%), είναι οι μόνες χώρες της ΕΕ με ύφεση.

http://www.antinews.gr/2011/11/15/133685

"Συνωστισμός" ασκήσεων στο FIR Αθηνών

Ισραηλινή άσκηση εντός FIR Αθηνών ,αύριο και μεθαύριο. Όπως προκύπτει από NOTAM που έβγαλαν οι ισραηλινοί, θα γίνει εκπαίδευση εναέριου ανεφοδιασμού. Δεν έχει διευκρινιστεί αν σ΄ αυτή την άσκηση θα συμμετάσχουν και ελληνικά F-16,τα οποία μέχρι τη Παρασκευή,θα βρίσκονται στο Ισραήλ.

Συνελήφθη Πετζετάκις για οφειλές προς το Δημόσιο

Φωτογραφία αρχείουΓια οφειλές προς το Δημόσιο που ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ συνελήφθη το πρωί στη Βουλιαγμένη ο διευθύνων σύμβουλος της βιομηχανίας ελαστικών και πλαστικών σωλήνων, «Πετζετάκις».

Πουτάν@ τα 'κανε δικαστής της Νέας Υόρκης: Επιβάλλει στην Αστυνομία να αφήσει τους διαδηλωτές να επιστρέψουν στο πάρκο

Δικαστήριο της Νέας Υόρκης εξέδωσε πριν από λίγο απόφαση που επιτρέπει στους διαδηλωτές του κινήματος Occupy Wall Street να επιστρέψουν στο πάρκο Zuccotti, λίγες μόνο ώρες αφότου η Αστυνομία τους απομάκρυνε δια της βίας.

Αννούλα: Έλα μωρέ που έχει σημασία ο χρόνος εκλογών... σημασία έχει να είμαι εγώ υπουργός»

«Ο χρόνος των εκλογών έχει ελάχιστη σημασία μπροστά στην αντιμετώπιση δύο τεράστιων προβλημάτων», δήλωσε η υπ. Παιδείας. 

«Η κυβέρνηση θα κινηθεί μέσα στο πλαίσιο των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει. Ο χρόνος των εκλογών έχει ελάχιστη σημασία μπροστά στην αντιμετώπιση δύο τεράστιων προβλημάτων: την απειλή της έσωθεν αναταραχής και ανομίας και την έξωθεν απειλή της αποβολής από την ευρωζώνη», ανέφερε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου στην ομιλία της επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Μπράβο ο Κινέζος! Στους Γάλλους (Monde) να τα πει τα «Η Ελλάδα δεν εξαπάτησε»... όχι σ' εμάς

Σε άρθρο του που θα δημοσιευτεί στην γαλλική εφημερίδα “Le Monde”, αύριο 16 Νοεμβρίου, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Σημίτης υποστηρίζει πως η Ελλάδα εισήλθε στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση "χωρίς" να παραποιήσει τα στοιχεία της οικονομίας της και για την παρεξήγηση φταίει η ΝΔ που τα ξεκουκούλωσε. Όπως γράφει ο κ. Σιμίτης, «πρέπει να αποσαφηνιστούν οι πραγματικές συνθήκες εισόδου της Ελλάδας στο ευρώ, ώστε να καταστεί ευκολότερη η κατανόηση του «ελληνικού προβλήματος». 

Πόλεμος κανονικός στη Συρία (βίντεο)

Ερασιτεχνικό βίντεο δείχνει καμένα τανκς, επιθέσεις με ρουκέτες εναντίον κυβερνητικών οχημάτων και τανκς ή πυροβολισμούς του Στρατού στο πλήθος. Δείτε το

Ο Μελισσανίδης εεεε... Καρατζαφέρης ήθελα να πω σε νέες γυμναστικές επιδείξεις (κυβιστήσεις) (video)

http://www.protagon.gr/resources/2011-03/karatz-thumb-tiny.jpgΗ καλύτερη επίδοσή του μέχρι τώρα, πάει ολοταχώς για χρυσό μετάλλιο! 


Στα σοβαρά τώρα, το εκ νέου "γύρισμά" του αρχηγού του ΛΑΟΣ σκόρπισε απογοήτευση σε όσους ήλπιζαν σε μια ανεξάρτητη Ελλάδα, απαλλαγμένη από τις διάφορες λέσχες, που μόνο τα συμφέροντα του λαού δεν εξυπηρετούν. Δεδομένου ότι η Αριστερά δεν αποδέχεται τη ..."συνωμοσιολογία" περί Τριμερούς και λέσχης Μπίλντεμπεργκ, έμεινε μόνο ο Πάνος Καμμένος από το υπάρχον πολιτικό προσωπικό να αγωνίζεται. Ελπίζουμε να μην διαγραφεί σύντομα κι αυτός...

ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ "ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ"!

Έχουν πέσει με τα μούτρα όλοι όσοι σχετίζονται με το συγκεκριμένο έργο να το τρέξουν και παράλληλα να το περάσουν στα ψιλά του Τύπου, ώστε να έχουν τις όσο το δυνατόν λιγότερες αντιδράσεις. Εκεί που οτιδήποτε άλλο θα σκόνταφτε στην... γραφειοκρατία, στην προκειμένη περίπτωση διεκδικούν χρόνους ρεκόρ και συμπράττουν οι πάντες, ώστε να προσπερνάνε όλα τα κολλήματα.

Ένα εκατομμύριο ευρώ σε καιρούς χρεοκοπίας

Παπαδημοσκοπήσεις για τον Παπαδημέσκου

Δώδεκα μόλις ώρες μετά την αποχώρηση του Πανύβλακα, τον σχηματισμό Κυβέρνησης – Τραβεστί (Πασόκ – Λαός στην εξουσία, πασπαλισμένης από τους Αβραμόπουλους της ΝΔ), και την ανάληψη της πρωθυπουργίας από το μέλος της κομπανίας Σημίτη – Goldman Sachs, Λουκά Παπαδήμο, οι πρόθυμοι εργολάβοι παρουσίασαν διάφορα “γκάλοπ” στο οποίο παρουσιάζονται συγκλονιστικά δημοσκοπικά “ευρήματα”.

Τι άλλο θα πει ο Τσάκας, Θεέ μου;

Το μόνο σίγουρο με αυτόν τον άνθρωπο είναι πως όταν μιλάει, βγαίνουν ειδήσεις για τους δημοσιογράφους... Αλλά η αλήθεια είναι πως αν πιστέψεις όσα λέει ή θα τρελαθείς ή θα βάλεις τα κλάματα από τα γέλια...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Το αρχοντικό του Σωτήρη Χατζηγάκη στο Περτούλι

Στο Αρχοντικό της οικογένειας Χατζηγάκη στο Περτούλι, πέρασε τα Χριστούγεννα η Λούκα Κατσέλη και ο σύζυγός της Γεράσιμος Αρσένης.

Σύλληψη επιχειρηματία, εισηγμένης στο ΧΑΑ (!!) για χρέη άνω των 2 εκατ.

Συνελήφθη το πρωί στη Βουλιαγμένη, 47χρονος επιχειρηματίας, πρόεδρος βιομηχανίας ελαστικών και πλαστικών, για οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 2 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, σε βάρος του 47χρονου εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο ύψους 2.093.979,75 ευρώ. Ο επιχειρηματίας αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Τετάρτης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Προβληματισμός στη ΝΔ από την απόφαση Καμμένου να καταψηφίσει την κυβέρνηση

Προβληματισμός υπάρχει στη Νέα Δημοκρατία για τον βουλευτή Πάνο Καμμένο, ο οποίος δήλωσε επισήμως και σήμερα ότι δεν σκοπεύει να υπερψηφίσει την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Έως και 650 δις ευρώ «κάθονται» σε Ιόνιο και Κρήτη

Η Ελλάδα διαθέτει ενεργειακούς πόρους οι οποίοι μπορούν να αποφέρουν 20 δις ευρώ ετησίως επί 25 χρόνια, υποστήριξε ο καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης Αντώνης Φώσκολος, καταλογίζοντας αδικαιολόγητη ολιγωρία στις ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών. Στο περιθώριο συνεδρίου του Economist στη Λευκωσία, με αντικείμενο τις έρευνες στην ανατολική Μεσόγειο, ο ίδιος εξέφρασε την εκτίμηση ότι σε τελική ανάλυση τις εξελίξεις θα δρομολογήσουν οι μεγάλες ενεργειακές ανάγκες της ΕΕ.

Ποια είναι η εικόνα της επιστημονικής κοινότητας αναφορικά με τον ενεργειακό πλούτο της Ελλάδας;

Παράπονα επειδή δεν πάνε στο εξωτερικό από ανεξάρτητους βουλευτές με πρώτο απ' όλους τον Αυγενάκη (βίντεο)

Παράπονα έχουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές από τον πρόεδρο της Βουλής, θεωρώντας ότι βρίσκονται σε δυσμενή θέση όσον αφορά την άσκηση των καθηκόντων τους. Για τον λόγο αυτό σήμερα με επιστολή τους στον κ. Φίλιππο Πετσάλνικο αναφέρουν ότι συνήθως μιλούν στην Ολομέλεια τελευταίοι με αποτέλεσμα να μην έχουν αρκετό χρόνο, ότι δεν προσκαλούνται στα πάνελ συζητήσεων του καναλιού της Βουλής και ότι δεν καλούνται σε διακομματικές αποστολές στο εξωτερικό.

Νέο ρεκόρ στα spreads Γαλλίας και Βελγίου, πάνω από τις 500 μ.β. ξανά το ιταλικό

Σε ιστορικό υψηλό ανέρχονται την Τρίτη τα spreads Γαλλίας και Βελγίου, ενώ πάνω από τις 500 μ.β. επανέρχονται τα spreads Ιταλίας, παρά τις αγορές ιταλικών ομολόγων από την ΕΚΤ.

«Η κρίση μεταδίδεται με ταχύτατους ρυθμούς παρά τις παρεμβάσεις της ΕΚΤ στην αγορά ομολόγων και είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς το τέλος της», σχολίασε trader της αγοράς ομολόγων στο Reuters.

Ράιχενμπαχ : Δώστε γρήγορα 15 δισ. ευρώ στην Ελλάδα

Την πρώτη του έκθεση για την ελληνική οικονομία παρουσιάζει την ερχόμενη εβδομάδα στο κολέγιο των επιτροπών στις Βρυξέλλες ο επικεφαλής της ελληνικής ομάδας της Task force Χορστ Ραιχενμπαχ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema. gr  η έκθεση θα εστιάζει σε τρία κυρίως σημεία:
Πιο πιθανό παρά ποτέ φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο ακύρωσης ολόκληρης της σεζόν στο ΝΒΑ, καθώς η ένωση των παικτών αποφάσισε χθες βράδυ να απορρίψει την πρόταση-τελεσίγραφο των ιδιοκτητών και παράλληλα να προχωρήσει σε καταγγελία κατά της λίγκας. Αν τελικά δεν βρεθεί η χρυσή τομή είναι πολύ πιθανό ακόμη περισσότεροι ΝΒΑερς να φύγουν (τουλάχιστον εφέτος) από τις ΗΠΑ για να αγωνιστούν σε ευρωπαϊκά γήπεδα. Ηδη 62 παίκτες από το ΝΒΑ αγωνίζονται στην Ευρώπη στην τρέχουσα σεζόν, ουδείς όμως εξ αυτών στην Ελλάδα (οι περισσότεροι σε Ρωσία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Τουρκία).

Πολυτεχνείο 2011. Επέτειος στην χρονιά της συγκυβέρνησης και των νέων μέτρων

- Οι φόβοι κυβέρνησης και αστυνομίας για «μεγάλα επεισόδια»
- Οι φετινές διαφοροποιήσεις των διαδηλωτών
- Λιγότερα χημικά; Ντεμπούτο του "Αίαντα";
- Οι «στόχοι» και το... πρώην άσυλο στα Πανεπιστήμια
- «Θεσμοθέτηση» των προληπτικών προσαγωγών
- Δεκάδες Εισαγγελείς
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα

Επιμένει στις γραπτές εγγυήσεις η ΕΕ

Γραπτές εγγυήσεις με τις οποίες η Ελλάδα θα δεσμεύεται να μειώσει το χρέος της, ανεξάρτητα από το ποιος θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, ζήτησε εκ νέου σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 

Και επίσημα με διοίκηση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέκτησε πλέον διοίκηση, καθώς την Τρίτη δημοσιεύτεηκε η πολυαναμενόμενη απόφαση του Πρωτοδικείου που έκανε δεκτή την αίτηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για τον διορισμό νέας Προσωρινής διοίκησης στην ΠΑΕ.

Ξεκινούν αύριο στη Φρανκφούρτη οι διαπραγματεύσεις για το «κούρεμα»

Στη Φρανκφούρτη ξεκινούν αύριο, Τετάρτη, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας, της Τρόικας και των ιδιωτών επενδυτών για την απομείωση («κούρεμα») του ελληνικού χρέους.

Ανέκδοτο πολύ καλό-Τσάκας : "Οταν μάθει ο κόσμος τη μεταγραφή, θα πηδάει από τους φράχτες"!

Τάζει δώρα και παικταράδες ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του πρίγκιπα Αλ Σαούντ, Βλάσης Τσάκας! Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του στην εφημερίδα «Εξέδρα», ο πρίγκιπας έχει συμφωνήσει με ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης! Οπως είπε χαρακτηριστικά, μόλις μάθουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού αυτή τη μεταγραφή - «δώρο» του πρίγκιπα, «ο κόσμος θα πηδάει από τους φράχτες»!

Γεροντική μαλάκυνση-Χατζηγάκης: Συνεργάτες του Σαμαρά τα «ακροδεξιά σταγονίδια»

Συνέχεια και... διευκρινίσεις δίνει με σημερινές του δηλώσεις στα περί «ακροδεξιών σταγονιδίων» - που στάθηκαν αφορμή για τη διαγραφή του από τη ΝΔ – ο πρώην υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης που το φυσάει και δεν κρυώνει μιας και δεν κατάλαβε από που του ήρθε.... Όπως υποστήριξε μέσα στην παράνοιά του, τα «ακροδεξιά σταγονίδια» είναι συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

Βίντεο απ' τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο

Δείτε το:

Β. Μιχαλολιάκος: Ο κ. Παπαδήμος να αναστείλει το τέλος ακινήτων

Την αναστολή της εφαρμογής του νόμου του υπουργείου Οικονομικών για το έκτακτο τέλος ακίνητης περιουσίας ζητά από το νέο πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, τα κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση και τη ΔΕΗ ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ζήτησε δε, να επιστραφούν τα μέχρι στιγμής εισπραχθέντα ποσά από το τέλος ακινήτων.

Επιχείρηση απομάκρυνσης διαδηλωτών στη Νέα Υόρκη

Επιχείρηση εκκένωσης του πάρκου Ζουκότι άρχισε η αστυνομία της Νέας Υόρκης πριν το ξημέρωμα, στο σημείο όπου τα μέλη του κινήματος «Καταλάβατε την Ουόλ Στριτ» (Occupy Wall Street) έχουν κατασκηνώσει από τον Σεπτέμβριο.

Ηράκλειο: Στο σκαμνί οι βούλγαροι γονείς που φέρονται να... εξέδιδαν την ανήλικη κόρη τους!

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει όταν αποκαλύφθηκε το Μάιο του 2010. Τότε έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ότι το ανήλικο κορίτσι από την Βουλγαρία με τις «ευλογίες» των γονιών του είχε γίνει αντικείμενο σεξουαλικής εκμετάλλευσης.
Ηυπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου...

Συμπλοκές στο Πολυτεχνείο τώρα

Ηλεκτρισμένη είναι αυτή την ώρα η ατμόσφαιρα στο χώρο γύρω από το Πολυτεχνείο με ομάδες νεαρών να συγκρούονται μεταξύ τους. Τα αίματα άναψαν νωρίτερα όταν μέλη φοιτητικών παρατάξεων της αριστεράς μπλόκαραν την είσοδο του Πολυτεχνείου στις παρατάσεις που πρόσκεινται στις δυο μεγάλες κομματικές δυνάμεις.

Στο χορό των συμπλοκών μπήκαν και οι αντεξουσιαστές. Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Πατησίων ενώ αστυνομικές δυνάμεις σπεύδουν στο σημείο.

Ο νταής Μπεγλίτης καταγγέλλει (αορίστως) συμφέροντα

Και «μυστικά κονδύλια»...Του Γ. ΤΣΑΚΙΡΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Την καραμέλα της σύγκρουσης με συμφέροντα, την ίδια που χρησιμοποίησε και ο Σπήλιος Σπηλιόπουλος μετά την αποπομπή του από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, χρησιμοποίησε και ο Πάνος Μπεγλίτης, κατά τη χθεσινή πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την απομάκρυνση του από το υπουργείο.

Εκβιάζουν όλοι για την 6η δόση... εκβιάζει και η Ζουγκλόβια η Δρέττα!!

[Δεν θα βρεθεί ένας πούστ@@ δημοσιογράφος να ρωτήσει "καλά ρε μαλάκ@@ απ' το Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο πως τη βγάλατε χωρίς 6η δόση;" και τι θα πει βρε βούρλο «βρήκαμε εντούτοις τα περιθώρια για τις συντάξεις Οκτ-Νοεμ-Δεκ, αλλά δεν έχουμε άλλα περιθώρια»;" Ποιον κοροϊδεύεις ρε ψώνιο ότι οι δόσεις πάνε στις συντάξεις και τους μισθούς; Πλάκα μας κάνετε όλοι; Που βρέθηκαν τα λεφτά, απ' το Σεπτέμβριο που είμαστε χωρίς τη δόση μας, θα μας πει κάποιος]

Εάν δεν εκταμιευτεί η έκτη δόση του δανείου θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα ασφαλιστικά ταμεία προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ η γενική γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αθηνά Δρέττα, αφήνοντας να εννοηθεί πως χωρίς τη νέα δόση θα υπάρξει πρόβλημα καταβολής των συντάξεων.

Όλη νύχτα πριν ξεκουμπιστεί υπέγραφε προαγωγές ο νταής Μπεγλίτης που χθες κατήγγειλε τα συμφέροντα...

Δεν ήταν μόνο η «νυχτερινή» παράδοση - παραλαβή στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Στο ΥΕΘΑ έκαναν «υπερωρίες» και για υπογραφές εγγράφων, που η τέως πολιτική ηγεσία δεν ήθελε να αφήσει σε εκκρεμότητα.

H Τρόικα έρχεται, οι μισθοί κόβονται (παραδείγματα)

Με νέες μειώσεις μισθών (οι τελευταίες;) έκανε ποδαρικό η νέα κυβέρνηση. Παραμονές της ελεύσεως των τριών «μάγων» (της Τρόικας) για την 6η δόση (φτάνουν την Παρασκευή) και πριν καν εκφωνήσει τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης ο πρωθυπουργός κύριος Λουκάς Παπαδήμος, έφτασε σε όλα τα υπουργεία η εγκύκλιος του Γενικού Λογιστηρίου [δείτε την εδώ] που, εφαρμόζοντας ψηφισμένους νόμους, δίνει οδηγίες για την εφαρμογή του νέου μισθολογίου με βάση το οποίο εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι θα δουν μείωση στους μισθούς τους από 6% έως και 40%.

Σάντος: «Εγώ είμαι προπονητής της Εθνικής»

Ενοχλημένος ήταν ο Φερνάντο Σάντος για τα ανεπίσημα παράπονα του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως αυτός είναι προπονητής της Εθνικής Ελλάδος και όχι των Πειραιωτών ή του Παναθηναϊκού.

Φανερά ενοχλημένος ήταν ο προπονητής της Εθνικής μας, Φερνάντο Σάντος, κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία, όπου θα διεξαχθεί την Τρίτη (15/11) ο φιλικός αγώνας με την Ρουμανία.

Ελληνικά F-16 "πέταξαν" για ασκήσεις στο Ισραήλ

Ελληνικά F-16 στο Ισραήλ για άσκηση στη νοτιοανατολική Μεσόγειο,μέχρι τη Παρασκευή και ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος, τη Πέμπτη στη Κύπρο. Γιατί κάτι μας λέει ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι …ζόρικη σ΄ ότι αφορά στη παρουσία της τουρκικής ΠΑ στο Αιγαίο κι όχι μόνο;

Μούδιασαν στη ΝΔ από τον Παπαδήμο

Μουδιασμένοι ήταν χθες βράδυ στη βουλή οι περισσότεροι «γαλάζιοι» βουλευτές μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος απέφυγε κάθε αναφορά σε εκλογές, διαπιστώνοντας, μάλιστα, ότι αυτή η κυβέρνηση έχει να κάνει δυσανάλογα μεγάλο έργο σε σχέση με το χρονικό ορίζοντα που έχει μπροστά της.

Ο Γιαννίτσης σαν τι συμμετείχε στο "υπουργικό" του Γιωργάκη;

Ο Γιαννίτσης σαν τι συμμετείχε σήμερα στο "υπουργικό συμβούλιο", των 38 υπουργών και υφυπουργών του ΠΑΣΟΚ, του οποίου προήδρευσε ο ΓΑΠ;

Η Εγκύκλιος του ΥΠΟΙΚ για το Νέο Μισθολόγιο με παραδείγματα και αναλυτικές οδηγίες

Oδηγίες και αναλυτικά παραδείγματα για τους βασικούς μισθούς, τα επιδόματα, τις συντάξιμες αποδοχές, τις κρατήσεις και τη μισθολογική εξέλιξη στο Δημόσιο με βάση το Νέο Μισθολόγιο περιλαμβάνει εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών, που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα.

Σημειώνεται ότι με το νέο μισθολόγιο προβλέπεται δραστική περικοπή των μισθών όλων των δημοσίων υπαλλήλων, αναδρομικά από 1ης Νοεμβρίου του 2011. Δείτε τις οδηγίες και τα παραδείγματα: