20 Νοεμβρίου 2011

Θρίαμβος της ισπανικής δεξιάς... αλλά να μην παίρνουν αέρα μερικοί εδώ, γιατί τέτοια νούμερα, μόνο στον ύπνο τους θα δούνε

[Δείτε παρακάτω ένα ψέμμα που μεταδίδουν τα ΠΑΣΟΚικά ελληνικά ΜΜΕ για να απαξιώσουν τη νίκης της δεξιάς στην Ισπανία...]


Το Λαϊκό Κόμμα φαίνεται να οδεύει για μεγάλη νίκη στις σημερινές βουλευτικές εκλογές στην Ισπανία.

Με καταμετρημένο πλέον το 78%% των ψήφων (ποσοστό 39% εκλογικών τμημάτων) στις βουλευτικές ισπανικές εκλογές, όπως αναφέρει το υπουργείο των Εσωτερικών στη Μαδρίτη, το Λαϊκό Κόμμα αυξάνει την απόλυτη πλειοψηφία: διαθέτει, πλέον, 187 έδρες στη νέα Κάτω Βουλή.

Τραγικό βίντεο και φώτο από Αίγυπτο: Στρατιώτης σέρνει νεκρό διαδηλωτή σαν σακί και φώτο με σωρό από νεκρούς!

Ο αριθμός των νεκρών στην πλατεία Ταχρίρ έχει ανέβει στους 7 απόψε και κανένας κερατάς ξένος ηγέτης δεν μιλάει!! Δείτε το βίντεο και τη φώτο:

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 3-0 (βίντεο)

Δείτε τα γκόλ:

'Αλλα ήθη, που εξηγούν γιατί είμαστε 100 χρόνια πίσω (βίντεο)

Προχθές όπως ίσως θα ακούσατε η Πανεπιστημιακή Αστυνομία του Davis, του γνωστού παν/μίου της Καλιφόρνια, ψέκασε με σπρέυ πιπεριού μερικούς φοιτητές που έκαναν καθιστική διαμαρτυρία μέσα στο χώρο του παν/μίου. το βράδυ του Σαββάτου η Πρύτανης του Παν/μίου έδωσε συνέντευξη τύπου για το περιστατικό. Μόλις έγινε γνωστό ότι έδινε συνέντευξη, άρχισαν να μαζεύονται φοιτητές που απέκλεισαν το κτήριο.

Η Πρύτανης Linda Katehi, επικαλούνταν λόγους ασφαλείας και δεν αποχωρούσε απ' το κτήριο. Τελικά οι φοιτητές, της επέτρεψαν να φύγει αφού σχημάτισαν, καθισμένοι στη γη, ένα διάδρομο, μέσα απ' τον οποίο πέρασε για να πάει στο αυτοκίνητό της και να φύγει. Δείτε το βίντεο με την "διαμαρτυρία" των αμερικάνων και συγκρίνεται με τα δικά χτισίματα της πόρτα των Πρυτάνεων, για να καταλάβετε γιατί οι άλλοι είναι από 100 έως 1000 χρόνια μπροστά μας:

Σε σωστή βάση οριοθετείται η ΑΟΖ

του Μ. Ιγνατίου

Κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση για ένα μείζον εθνικό θέμα, όπως είναι η δημιουργία Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, ήταν η αναφορά του υπουργού Εξωτερικών, Σταύρου Δήμα, κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης της κυβέρνησης ενότητας
. Πολλοί άνθρωποι, κυρίως στο εξωτερικό, σημείωσαν τη δήλωση του νέου υπουργού, καθώς πιστεύουν πως ο τρόπος με τον οποίο έθεσε το θέμα υποκρύπτει απόφαση -τουλάχιστον της ΝΔ- να μην απεμπολήσει τα νόμιμα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας.

Γ. Κουκιάδης απαντάει εμμέσως στις παπαριές των γραφικών ότι οι Γερμανοί ενδιαφέρονται για πλιάτσικο στην Ελλάδα

«Εάν η αγορά εξακολουθήσει να βρίσκεται στην κατάσταση που είναι σήμερα, δεν μπορούν να συγκεντρωθούν τα 9,3 δισ. ευρώ από αποκρατικοποιήσεις που προβλέπονται στον προϋπολογισμό.

»Εάν δεν υπάρχει προσφορά ενός αξιόλογου τιμήματος, πώς είναι δυνατόν να γίνει αξιοποίηση χωρίς να κατηγορηθεί κάποιος για ξεπούλημα;» δήλωσε ο Πρόεδρος Ταμείου Δημόσιας Περιουσίας, Γιάννης Κουκιάδης στην εκπομπή «Κυριακή με Δράση», στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το σχέδιο αποκρατικοποιήσεων που περιλαμβάνεται στον προϋπολογισμό.

PAOK – Panaitolikos Live Stream (ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 19:30 μμ)

ΓΑΠ για τα σενάρια διαδοχής του

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου δίνει απάντηση στα σενάρια για αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα.

Αναλυτικά όλη ανακοίνωση:

Τι Γερουλάνος... τι Παπαδόπουλος, αφού κάνουν τις ίδιες καταγγελίες

Θα θυμάστε τις καταγγελίες Γερουλάνου για ατασθαλίες απ' την κυβέρνηση Καραμανλή την περίοδο 2008-9 στο ΕΟΤ... φυσικά δεν ακούσαμε τίποτα για το αποτέλεσμα της έρευνας... όπως δεν ακούσαμε και τίποτα για το αποτέλεσμα της έρευνας του παρακάτω που πριν από 34 χρόνια έκανε τις ίδιες καταγγελίες:

Λιβύη: Συνελήφθη και ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του Καντάφι

Συνελήφθη και ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του Καντάφι, Abdulldah Al Sanussi, που κρυβόταν στο σπίτι της αδερφής του κοντά στην πόλη Sebha. Ο περιβόητος Sanussi για τον οποίο πολλές φορές είχε ακουστεί τους τελευταίους μήνες ότι σκοτώθηκε, ήταν Σουδανέζος και είχε παντρευτεί της κουνιάδα του Καντάφι. Για τη ιστορία να πούμε ότι ο γιός του Mohhamed που ζούσε σε "παλάτι" στη Βρετανία, πριν 4 χρόνια κατηγορήθηκε για επίθεση σε δυο ιερόδουλες... η δίκη δεν έγινε ποτέ μιας και το βρετανικό ΥΠΕΞ πίεσε την εισαγγελία να μην ασκήσει δίωξη καθώς απειλούνταν ζωτικά συμφέροντα της Βρετανίας στη Λιβύη... η ΒΡ εκείνη την περίοδο διαπραγματευόταν συμφωνία εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Λιβύη, αξίας 15 δις

Φράγκος (πρώην Α/ΓΕΣ) ξεφτιλίζει Μπεγλίτη

Ο πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος ήταν καταιγιστικός κατά του Πάνου Μπεγλίτη,στην ομιλία του στην ΑΣΔΥΣ! Ο Φ.Φράγκος χωρίς να πει ούτε μια φορά το όνομα Μπεγλίτης, έβαλε κατά ριπάς εναντίον του, "χτυπώντας" τις αλλαγές που επιχείρησε να επιβάλει ο πρώην ΥΕΘΑ, στις ΕΔ.

Η κυβέρνηση της Λιβύης δε θα παραδώσει τον Σάιφ αλ- Ισλάμ στο ΔΠΔ... θα τον καταδικάσουν μόνοι τους σε θάνατο

Η μεταβατική κυβέρνηση της Λιβύης ανακοίνωσε σήμερα ότι δε θα παραδώσει τον γιο του Μουάμαρ Καντάφι, Σάιφ αλ- Ισλάμ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ), μετέδωσε το Al Jazeera. Ο Σάιφ αλ- Ισλάμ θα δικαστεί στην Λιβύη «επειδή η δίκη του στην πατρίδα είναι λαϊκό αίτημα» ανέφερε το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο.

Πάλι πανικός απόψε στην πλατεία Ταχρίρ με άλλους 2 νεκρούς

Τεθωρακισμένα οχήματα του Αιγυπτιακού Στρατού επιχειρούν πάλι να εκδιώξουν, με δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες, τους διαδηλωτές απ'την πλατεία Ταχριρ. Δειτε τη φώτο:

ΚαρατζαFührer δείχνει το δρόμο: Εκεί που έλεγε δεν υπογράφω δήλωση για την 6η δόση (βίντεο)... κατέβασε τα σόβρακα μετά τη συνάντηση με την τρόικα

[Δείτε στο τέλος και το ιστορικό βίντεο που έλεγε ότι δεν χρειάζονται υπογραφές γιατί "οι Έλληνες πολιτικοί έχουν μπέσα και φιλότιμο" αφού διαβάσετε για τη σημερινή κολοτούμπα !]


Συνάντηση του προέδρου του ΛΑΟΣ, με τους εκπροσώπους της τρόικας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, στο γραφείο του κ. Καρατζαφέρη στην Βουλή. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας.

Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Σταύρου Δήμα και Αχμέτ Νταβούτογλου

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε την Κυριακή ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας με τον ομόλογό του της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ο Τούρκος υπουργός ευχήθηκε στον Σταύρο Δήμα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Αλβανός ο δολοφόνος του 55χρονου υπαλλήλου πρακτορείου το 2009!

Είναι ο ίδιος που δολοφόνησε πέρσι, για λόγους ερωτικής αντιζηλείας, έναν ακόμα Έλληνα στη Λ. Αθηνών-Σουνίου, στο Κορωπί 

Ένας 26χρονος Αλβανός, που κρατείται ήδη στις φυλακές Γρεβενών για ανθρωποκτονία, έιναι σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης και της δολοφονίας 55χρονου υπαλλήλου πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ που διαπράχθηκε πριν απο περίπου δύο χρόνια στη Πετρούπολη. Επίσης κατηγορείται ένα ακόμα άτομο, που καταζητείται.

ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ ΣΤΟ 2009

Όμως ακόμη και με αυτή την πατέντα του ΠΑΣΟΚ να μεταφέρει χρέη και έξοδα του 2010 στο 2009 και έσοδα του 2009 στο 2010, όπως έκανε πχ. με τα τέλη κυκλοφορίας για τα οποία τότε δόθηκε παράταση μέχρι τον Ιανουάριο του 2010, το έλλειμμα του 2009 ήταν στο 12,5%... 2 χρόνια μετά και μετά από επιδρομή σε ότι κινείται και δεν κινείται... το έριξαν στο 9%... ΑΘΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ

Δείτε και το πρωτοσέλιδο που λέει τι απάτη έκαναν στα τέλη του 2009:

Σάιφ αλ-Ισλάμ: "Εγώ απλώς βόσκω καμήλες"

Απεγνωσμένο αγώνα για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα και να αποφευχθεί η σύλληψή του έκανε χθες ο Σάιφ αλ-Ισλάμ Καντάφι. Ο μικρότερος γιος του πρώην ηγέτη, όταν εντοπίστηκε στην έρημο της Λιβύης από τις δυνάμεις ασφαλείας που τον καταζητούσαν, όχι μόνο «πασάλειψε» το πρόσωπό του με άμμο για να μην τον αναγνωρίσουν, αλλά παρουσιάστηκε και ως… εκτροφέας καμήλων!

Ο διοικητής Αχμέντ Αμούρ αφηγείται:

ΛΑ.Ο.Σ. & ΣΚΑΪ - Ένας έρωτας ρουμάνικης προελεύσεως


Τους τελευταίους μήνες βλέπουμε επί καθημερινής βάσεως μια ασύμμετρη ασυλία, νομιμοποίηση και υπερπροβολή -ενίοτε διανθισμένη και με επαίνους- του ακροδεξιού κόμματος του 5% και του αρχηγίσκου του από το μιντιακό συγκρότημα της οικογένειας Αλαφούζου, δηλαδή τον ΣΚΑΪ, τον ΣΚΑΪ 100,3, και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις είναι τόσο κραυγαλέες, όπως για παράδειγμα η πλήρης αποσιώπηση της ευρωπαϊκής δυσφορίας των τελευταίων ημερών για τη συμμετοχή της ακροδεξιάς στην ελληνική κυβέρνηση, που εύλογα αναρωτιέται κανείς αν πίσω από αυτόν τον κεραυνοβόλο έρωτα μεταξύ του κόμματος και των Αλαφούζων κρύβεται κάποιο πολύ χοντρό συνοικέσιο.

Αθανάντη Ελλαδάρα... από Ανατολία και μέσα (βίντεο μουσικό)

Σ' αυτά είμαστε άπαιχτοι! Οι πρώτοι σε όλη την Ευρώπη:

Αναστολή διακοπών ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ, έπειτα από αίτημα του υπ. Οικονομικών

Αναστέλλει η ΔΕΗ για μερικές ημέρες τις διαδικασίες διακοπής της ηλεκτροδότησης στους καταναλωτές που δεν πλήρωσαν το τέλος ακινήτων, ύστερα απο αίτημα του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να θεσπιστούν οι ρυθμίσεις που έχουν αναγγελθεί για τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.

Αυτό προκύπτει απο δηλώσεις του διευθυντή δημοσίων σχέσεων της ΔΕΗ Κίμωνα Στεριώτη. Οι εντολές αποκοπής θα εκδίδονται μεν από τη ΔΕΗ και θα αποστέλλονται στο Διαχειριστή του δικτύου, αλλά δεν θα εκτελούνται προσωρινά.

Αναλυτικά ο κ. Στεριώτης επεσήμανε τα εξής:

Μεταξύ ευρω-τρομοκρατίας και δραχμο-λαγνείας

[Το τι πάει λάθος μας το λέει ο Βαρουφάκης, το τι πρέπει να κάνουμε όμως δεν μας το λέει γιατί τα "εγκαλούμε τον ΓΑΠ για τις παπαριές του" και "αναζητάμε εναλλακτικές λύσεις στη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου" δεν αποτελούν προτάσεις... ]

του Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ
Καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Το ευρώ πεθαίνει. Φυσιολογικά, οι φωνές όσων μας καλούσαν από καιρό να επιστρέψουμε στη δραχμή ενισχύονται. Μήπως, πράγματι, ήρθε η ώρα της επιστροφής στη δραχμή; Στο φλέγον αυτό ερώτημα απαντώ αρνητικά. Το γιατί θα φανεί διερευνώντας δύο υπο-ερωτήματα:

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: Τι θα συμβεί στο εσωτερικό της Ελλάδας;

ΔΑΚΕ : Τι πρέπει να κάνετε αν λάβετε κοινοποίηση ότι εντάσσεστε στο μέτρο της "εργασιακής εφεδρείας"

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε άρχισε να εφαρμόζεται η διαδικασία της εργασιακής εφεδρείας στο Δημόσιο, ΟΤΑ, Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα και ΔΕΚΟ. Σχετικά εκδόθηκε και μια ερμηνευτική εγκύκλιος του Υπουργού κ. Ρέππα.

Έτοιμη για την Ευρώπη η Τουρκία:Τούρκος στρατιώτης δέρνει μέχρι αναισθησίας μικρό Κούρδο!

Δείτε το βίντεο:

Φωτιά σε γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Φωτιά ξέσπασε σε γραφεία του ΠΑΣΟΚ επί της λεωφόρου Ηρακλείου 192 όταν άγνωστοι έσπασαν την πόρτα του κτιρίου, εισέβαλαν στα γραφεία του δευτέρου ορόφου, έβαλαν φωτιά και εξαφανίστηκαν.

Η φωτιά κατασβέστηκε λίγο αργότερα από πυροσβέστες.

Αύριο το πρωί στο "οικόπεδο 12" ο Χριστόφιας

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας θα μεταβεί αύριο το πρωί στην πλατφόρμα "Ομηρος", από όπου διεξάγονται οι ερευνητικές γεωτρήσεις για ανεύρεση υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ από την αμερικανική εταιρεία Noble Energy. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, τον πρόεδρο Χριστόφια θα συνοδεύουν η υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Πραξούλα Αντωνιάδου, ο υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Σοφοκλής Αλετράρης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου και ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω Τίτος Χριστοφίδης.

«Περιμένω τον ΠΑΟΚ»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν κοντά στην Κόλο Κόλο και τόνισε πως περιμένει πρώτα να μιλήσει με τον ΠΑΟΚ για το μέλλον του.

Ο Χιλιανός αμυντικός, με δηλώσεις του στην αθλητική εφημερίδα «Goal» είπε: «Εμεινα έκπληκτος όταν διάβασα και εγώ τα δημοσιεύματα. Βέβαια, αυτά περί επιστροφής μου στην Κόλο Κόλο γράφονται συνέχεια. Δεν ξέρω από πού προέκυψε το θέμα.

Αποδοκιμασίες και τάσεις φυγής από το κρέας τον Ροναλντίνιο... που θα φέρει ο Τσάκας

Ο Ροναλντίνιο αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους της Φλαμένγκο και όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει να φορά για πολύ καιρό ακόμα τη φανέλα της.

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Φιγκεϊρένσε (0-0), ο Ρόνι αποδοκιμάστηκε έντονα και έδειξε να είναι γνώστης για το πού πήγαιναν οι... βρισιές:

Σταϊκούρας προς αμερικανάκια: "Δεν πρόκειται να αμφισβητήσουμε τον Προϋπολογισμό"... που τους βρίσκουμε ρε γαμώτο;

[Ο κ. Σταϊκούρας, ο άνθρωπος που κάρφωνε τον Καραμανλή στους Αμερικάνους και τους έλεγε από το 2009 ότι ήταν υπερ μιας συγκυβέρνησης, νομίζει προφανώς ότι είμαστε αμερικανάκια... Τα μέτρα του προυπολογισμού λέει, είναι ήδη ψηφισμένα μέτρα και γι αυτό η ΝΔ θα υπερψηφίσει τον προυπολογισμό... προς το παρόν θα θέσουμε έναν προβληματισμό: Αφού τα μέτρα είναι ήδη ψηφισμένα όπως λένε χέρι χέρι οι Σταϊκούρας-Βενιζέλος, προς τι η ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου που έρχεται σε λίγο στη Βουλή; Και προπάντων τι θα λέει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο αφού όλα είναι ψηφισμένα; Πχ. Δεν θα λέει ότι το χαράτσι στα ακίνητα επεκτείνεται μέχρι το 2014; Άρα η επέκταση του χαρατσιού μέχρι το 2014 είναι ψηφισμένο μέτρο; οεεο]

«Ο Προϋπολογισμός περιλαμβάνει ήδη ψηφισμένα μέτρα, τα οποία περικλείονται στο Μεσοπρόθεσμο και στο Πολυνομοσχέδιο.

Για το λόγο αυτό, και όπως έχει ήδη τοποθετηθεί η Νέα Δημοκρατία, δεν πρόκειται να τον αμφισβητήσει, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής του τομέα Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, μετά τη δημοσιοποίηση του Προϋπολογισμού του 2012.

Βαβέλ το ΠΑΣΟΚ για την επόμενη μέρα

Η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ κυριαρχεί στις συνεντεύξεις στελεχών του κόμματος στον κυριακάτικο Τύπο. Οι «πράσινες» φωνές που ζητούν αλλαγές στο κόμμα φαίνεται να πληθαίνουν, ενώ δεν λείπουν κι εκείνοι που συνιστούν ψυχραιμία και στηρίζουν τον Γ. Παπανδρέου.

Άλλη μια απόδειξη ότι η φοροεπιδρομή είναι του ΠΑΣΟΚ: Η τρόικα προτείνει μείωση ΦΠΑ!!

- Αφού οι Έλληνες στέναξαν από τη φορολόγηση των πάντων, η τρόικα προτείνει.. μείωση του ΦΠΑ στο 19%
- Επίσης θέλουν μείωση των αντικειμενικών και να μην πληρώνονται εισφορές για μισθούς κάτω των 300 ευρώ.
- Τελικά ποιος θέλει τους φόρους η τρόικα ή η κυβέρνηση;

Τελικά ποιος θέλει τα χαράτσια που επιβάλλονται κάθε τρεις και λίγο χωρίς να μειώνεται και το έλλειμμα; Αυτό το ερώτημα γεννάται από τις νέες προτάσεις της τρόικας για τη φορολογία που είναι πιο... ανθρώπινες σε σχέση με όσα έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση.

Αγιογραφία Αγ. Λουκά του "Σωτήρα": Πρωί πάει, πρωί φεύγει από το Μαξίμου

[Αν συνυπολογίσουμε ότι χρειάζεται μια ώρα απ' την ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι να φτάσει στο Μαξίμου και άλλη μια ώρα απ' όταν φύγει μέχρι να τον πάρει ο ύπνος... ο Λουκάς κοιμόταν 2-3 ώρες κάθε μέρα την περασμένη εβδομάδα! Παιδιά να τον προσέχουμε τον άνθρωπο, γιατί που θα ξαναβρούμε τέτοιο κελεπούρι...]

Δείγματα γραφής έδωσε από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα ο νέος πρωθυπουργός, καθώς τότε το είχε ξενυχτήσει στο Μέγαρο Μαξίμου. Από τότε το ωράριο δεν έχει αλλάξει... Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βήματος ο κ. Παπαδήμος όλη την περασμένη εβδομάδα έφτανε στο γραφείο του στις εννιά το πρωί και έμενε σε αυτό ως τις τέσσερις με πέντε τα χαράματα, κάνοντας τους άνδρες της Ασφάλειας να απορούν με τις αντοχές του.

Η απογείωση του Καπίνο και η παιδική χαρά του Παναθηναϊκού

Τα ντέρμπι είναι για τους μεγάλους παίκτες ή μέσα απ’ αυτά αναδεικνύονται μεγάλοι παίκτες. Ο Στέφανος Καπίνο μπήκε απότομα στην πράσινη... βιτρίνα, έφτασε να παίξει και στην Εθνική ομάδα, παρότι ακόμα δεν έχει κλείσει τα 18. Είναι δίχως αμφιβολία ο παίκτης – αποκάλυψη της Σούπερ Λίγκας και βρίσκεται στο ξεκίνημα μίας μεγάλης καριέρας.

Στον εισαγγελέα 14 άτομα για τα επεισόδια πριν το ντέρμπι των «αιωνίων»

Στους εισαγγελείς Αθηνών και Πειραιά οδηγούνται σήμερα 14 άτομα συνολικά, που συνελήφθησαν για τα χτεσινά σοβαρά επεισόδια έξω απο τον Σύνδεσμο του ΠΑΟ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, πριν απο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη, καθώς και για άλλα αδικήματα εξω απο το γήπεδο και επίσης επιεσόδια στη λεωφόρο Κηφισού.

Τα «όπλα» Σαμαρά για τις εκλογές

Με το βλέμμα στις εκλογές είναι οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.



Αν και πολλοί πια, σε κοινωνία και κόμματα, αμφιβάλλουν για το κατά πόσο θα τηρηθεί η αρχική συμφωνία για άμεση προσφυγή στις κάλπες, το «γαλάζιο στρατόπεδο» επιμένει πως οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 19 Φλεβάρη, όπως συμφωνήθηκε στη σύσκεψη των τριών, Παπούλια-Παπανδρέου-Σαμαρά και πως δεν πρόκειται να δοθεί παράταση ζωής, στο νέο μεταβατικό σχήμα υπό τον Λουκά Παπαδήμο, μόλις αυτό ολοκληρώσει το έργο που έχει αναλάβει.

Η τρόικα ζητάει καθημερινή ενημέρωση για τα έσοδα απ'το χαράτσι στα ακίνητα... έτσι λένε οι ΠΑΣΟΚοι

[Πρέπει να είμαστε και πολύ επιφυλακτικοί με όσα λένε οι ΠΑΣΟΚοι εξ ονόματος της τρόικα, μιας και όπως έχει αποδειχθεί επέβαλαν την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων μετά από δήθεν πιέσεις της τρόικα και η τρόικα δεν είχε ιδέα. Όπως κατ' επανάληψη έχουν δηλώσει οι εκπρόσωποι της τρόικα, αυτούς τους ενδιαφέρουν τα έσοδα και όχι από που θα προέλθουν. Το από που θα προέλθουν τα χρήματα το αποφασίζει το ΠΑΣΟΚ... και το στηρίζει και η ΝΔ τις τελευταίες μέρες ;)]

Των ΝΤΙΝΑΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ, ΜΠΑΜΠΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Το ωστικό κύμα των μαζικών αντιδράσεων ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ, που έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα, «χτύπησε» το υπουργείο Οικονομικών. Η προσέλευση πολιτών στους οικείους δήμους, για να πληρώσουν το ρεύμα χωρίς να καταβάλουν χρήματα για τον ειδικό φόρο, συνεχώς αυξάνεται.

Δύο νεκροί σε συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομικών στην Αίγυπτο

Ένας νεκρός στο Κάιρο και ένας στην Αλεξάνδρεια είναι ο απολογισμός των σφοδρών συγκρούσεων ανάμεσα σε διαδηλωτές και την αστυνομία στην Αίγυπτο.

Οι τραυματίες ξεπερνούν τους 670, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας και ιατρικές πηγές.

Ε.Ε: Σχεδιάζει πρόταση για εκπροσώπησή της στο ΔΝΤ με μία έδρα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει υπερασπιστεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια την ιδέα της σύμπτυξης της εκπροσώπησης των 17 χωρών μελών της ζώνης του ευρώ στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ σε μία μόνο έδρα.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα προτείνει εκ νέου η ευρωζώνη να έχει στο σύνολό της μία μόνο έδρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), σημειώνει η αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βίβιαν Ρέντινγκ σε δηλώσεις της που δημοσιεύτηκαν χθες στην ιστοσελίδα της αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal.

Σαρωτική νίκη της Δεξιάς προβλέπεται στην Ισπανία

Στις κάλπες προσέρχονται εκατομμύρια Ισπανοί για να εκλέξουν την νέα κυβέρνηση την ώρα που οι αγορές «χτυπούν» αλύπητα και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια την χώρα στις … αγκάλες του Μηχανισμού Διάσωσης. Με βασικούς διεκδικητές τον υποψήφιο των Σοσιαλιστών Αλφρέδρο Πέρεθ Ρουμπαλκάμπα και τον επικεφαλής του Λαϊκού κόμματος Μαριάνο Ραχόι η Ισπανία εκλέγει νέο πρωθυπουργό, που σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις θα είναι ο ηγέτης της Δεξιάς.

Τούρκοι επενδυτές στο "Μακεδονία Παλλάς";

Σε χέρια τούρκων επενδυτών ενδέχεται να περιέλθει σύντομα το ιστορικό ξενοδοχείο της Θεσαλλονίκης Μακεδονία Παλάς που έκλεισε πρόσφατα αφήνοντας στο δρόμο δεκάδες εργαζόμενους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News η προκήρυξη του διαγωνισμού από το ΙΚΑ προκειμένου να βρεθεί νέος μισθωτής θα δημοσιευτεί ως το τέλος του έτους, οπότε αποχωρεί ο όμιλος Δασκαλαντωνάκη.

Ο Σόιμπλε «απάντησε» στην επιστολή Σαμαρά

Λίγες ώρες μόνον πέρασαν χθες από τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την τρόικα όπου ετέθη το θέμα των έγγραφων εγγυήσεων με τον Πρόεδρο της ΝΔ να θέτει το πολιτικό και θεσμικό πλαίσιο των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει για τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου και το Βερολίνο έσπευσε να στείλει ένα νέο τελεσίγραφο:

Το Βήμα αποστρατεύει τον Γ. Παπανδρέου, που μπορεί να ξαναγίνει πρωθυπουργός

Σίγουρη εμφανίζει το σημερινό Βήμα την αποχώρηση του Γ.Παπανδρέου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ενώ στο σχετικό κύριο άρθρο της εφημερίδας ο εκδότης της Σ. Ψυχάρης χαρακτηρίζει την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού "γενναία" αλλά και "αρχή μιας νέας εποχής για την Ελλάδα". Ομως κύκλοι προσκείμενοι στον κ Παπανδρέου δεν επιβεβαιώνουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει λάβει παρόμοια απόφαση. Περιέργως, ούτε το σχετικό ρεπορτάζ του "Βήματος" που δημοσιεύεται στις εσωτερικές σελίδες επιβεβαιώνει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας...

Κυριακάτικες Εφημερίδες

20-11-11

Ακόμη χάνει ευκαιρίες ο Ολυμπιακός...

Όταν βάζεις 1 γκολ σε 22 τελικές προσπάθειες δε μπορείς φυσικά να περιμένεις πως θα νικήσεις σε ένα ντέρμπι... Για αυτό και η ισοπαλία μάλλον θα πρέπει να θεωρηθεί επιτυχία για τον Ολυμπιακό...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com