28 Νοεμβρίου 2011

Πως αλλάζουν οι καιροί Αντώνη; ενάντια στην διαπλοκή παρέα με τον Ψυχάρη;;;;;;

Εκλογές 1996. Ο Αντώνης Σαμαράς, ως αρχηγός της ΠΟΛ.ΑΝ., πραγματοποιεί ομιλία στον Έβρο στην πλατεία της Νέας Βύσσας (κεντρική ομιλία) έχοντας κανονίσει απευθείας σύνδεση με την τηλεόραση του ΑΝΤ1, κατά την οποία εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του Οργανισμού Λαμπράκη, κατηγορώντας τον ότι θέλει να κανονίζει και την πολιτική ζωή της Ελλάδος.

Φθινόπωρο 2011....

Η συνέχεια στο http://www.greekalert.com

Βίντεο: Βατοπαίδι όλη η Ιστορία

Δείτε τη χθεσινοβραδυνή εκπομπή του ΣΚΑΪ για το "σκάνδαλο" Βατοπαιδίου που στήθηκε προκειμένου να πέσει ο Καραμανλής αφού προηγουμένως ατύχησαν με φωτιές το καλοκαίρι του 2007 και τα επεισόδια το Δεκέμβρη του 2008:

null

Το «επεισόδιο» και τα αμέσως επόμενα στοιχήματα του Φερέϊρα

Το «επεισόδιο» και τα αμέσως επόμενα στοιχήματα του ΦερέϊραΤου Κώστα Γκόντζου

Νομίζω πως πραγματικά επέλεξαν πολύ άσχημο τάϊμινγκ, όσοι προσπάθησαν να ασχοληθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με τον Τσάκα λίγο μετά την λήξη του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Και όσοι επίσης, επιχείρησαν να αναδείξουν σε κυρίαρχο γεγονός το ίδιο πράγμα αρκετά αργότερα και ειδικά μετά την λήξη και του αγώνα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Κι αυτό όχι μόνο γιατί είναι τουλάχιστον περίεργο την μέρα που ο Παναθηναϊκός ξεφεύγει στην κορυφή με πέντε βαθμούς, όλος ο Παναθηναϊκός να επιχειρείται για μια ακόμα φορά να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο εκτός από την ομάδα.

Απόψε θα κοιμηθώ ήσυχος... για πρώτη φορά μετά από χρόνια

Δείτε γιατί:

Έργα και ημέρες του Α. Ψυχάρη, συμβούλου του Α. Σαμαρά, σαν Γ. Προξένος της Ελλάδας στη Φλώριντα: Ούτε μια έθνική εορτή στα 4 χρόνια που ήταν εκεί...

Γεν. Προξενείο της Ελλάδας στην Τάμπα, Φλώριδα:
= Επί 4 χρόνια δεν διοργάνωσε εκδήλωση για καμία εθνική επέτειο
=''Διπλωματία'' (με την ''βοήθεια'') ρουφιάνων, με στόχο την διάσπαση της Ομογένειας
='Εγγραφα του γεν. Προξενείου, μοιράζονται, ως ''φέϊγβολάν'', σε Ομογενείς!

Το θαύμα του ΟΑΕΔ

Ο οαεδ από τον Ιανουάριο του 2010 έως τον Αύγουστο  του 2011 παρουσιάζει 4297 λιγότερους ανέργους. Την ίδια χρονική περίοδο Η ΕΛΣΤΑΤ παρουσιάζει αύξηση των ανέργων κατά  340.821 άτομα. Δείτε τα στοιχεία:

Σαμαρά, σου ζητήσαμε να κανεις την Ν.Δ. εθνικό κίνημα κι εσύ την έκανες τσιφλίκι των διαπλεκομένων

Πρίν λίγο ενημερώθηκα για την επισημοποίηση της πρόσληψης του γιου του αρχι-διαπλεκόμενου Ψυχάρη, ως συμβούλου του προέδρου της Ν.Δ. Δέν διέθετα πρόσβαση στο διαδικτύο χθές, και διαβάζοντας σημερα τις σχετικές ειδήσεις, ΕΤΡΙΒΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!

Η συνέχεια στο rizospastikhdexia.blogspot.com

Σειρές του Mega διακόπτουν γυρίσματα λόγω έλλειψης ρευστού

Της Ναταλίας Ανδρικοπούλου

Σε επείγον πρόβλημα εξελίσσεται η έλλειψη ρευστότητας του Mega. Για πρώτη φορά στα χρονικά, το κανάλι κινδυνεύει να μείνει χωρίς πρόγραμμα το επόμενο διάστημα καθώς οι εταιρείες παραγωγής διακόπτουν τα γυρίσματα σε τρέχουσες παραγωγές λόγω έλλειψης χρηματοδότησης.

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ληστών και αστυνομικών στο Κουκάκι

Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ κακοποιών και αστυνομικών μετά από ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Κουκάκι.

Λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα της Δευτέρας τρία άτομα με την απειλή όπλων άρπαξαν χρήματα από το σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στην οδό Δημητρακοπούλου 74.

Για ανεπαρκή ενημέρωση σχετικά με το πρώην αεροδρόμιο κάνουν λόγο βουλευτές της ΝΔ

Για ανεπαρκή πληροφόρηση σχετικά με την αξιοποίηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού κάνουν λόγο οι υπεύθυνοι των Τομέων Πολιτικής Ευθύνης Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτές Κυριάκος Μητσοτάκης και Κωστής Χατζηδάκης και ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας, Νότης Μηταράκης, σε δήλωσή τους.

Συγκροτήθηκε επιτροπή ιδιωτών πιστωτών για τις συνομιλίες του ελληνικού PSI

Η ομάδα των 30 τραπεζικών ιδρυμάτων που κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού χρέους συγκρότησε διοικούσα επιτροπή η οποία θα διεξάγει τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των ιδιωτών επενδυτών και του ελληνικού δημοσίου για την εθελοντική ανταλλαγή ομολόγων της Ελλάδας.

Μπάχαλο με την εφεδρεία - Συναγερμός στο υπ. Εσωτερικών! Ρέππας προς υπουργούς: "Ασχοληθείτε προσωπικά με το θέμα!"

- Πολλοί υπάλληλοι δεν έχουν συγκεντρώσει τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί
- Ανέτοιμα για την σημερινή πρεμιέρα της εφεδρείας πολλά υπουργεία
- Μόνο 48 ώρες έχουν 40 οργανισμοί για να στείλουν λίστες αλλιώς θα μπει λουκέτο!

'Ενα e-mail έφυγε το πρωί από το γραφείο του Δ.Ρέππα με παραλήπτες όλους τους συναδέλφους του υπουργούς. Τους επισημαίνει τα αυτονόητα: ότι σήμερα λήγει η προθεσμία για το πρώτο κύμα της εφεδρείας και ότι πρέπει να δείξουν προσωπικό ενδιαφέρον...

Τέρμα το κολέγιο, αναλαμβάνει δράση το "πεζοδρόμιο": Ο Μαρινάκης «επιστράτευσε» τον Σάββα Θεοδωρίδη

Μπορεί σε αγωνιστικό επίπεδο στον Ολυμπιακό να κρατούν χαμηλούς τους τόνους, αφού ακολουθεί το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας την Τετάρτη, ωστόσο, σε διοικητικό επίπεδο, η ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, φαίνεται ότι φέρνει ραγδαίες εξελίξεις. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η επαναφορά του Σάββα Θεοδωρίδη στην ΠΑΕ για να αποτελέσει τον σύνδεσμο μεταξύ διοίκησης και αγωνιστικού τμήματος.

Αντί να πάρουν Ροναλντίνιο κινδυνεύουν να χάσουν και τον Λέτο!

Οι κακές εμφανίσεις του Άλμπερτ Ριέρα στη Γαλατασαράι έχουν κάνει τη διοίκηση να ψάχνεται και σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα είναι έτοιμη να κάνει πρόταση στον Σεμπάστιαν Λέτο!

Η ελληνική αγορά (και δη οι παίκτες των «αιώνιων») φαίνεται ότι ελκύει τους Τούρκους, αφού η ιστοσελίδα «internetspor.com» αναφέρει πως η «τσιμ-μπομ» έχει ήδη κάνει μια διερευνητική επαφή με τον Αργεντινό, ενώ τονίζει πως ο προπονητής της ομάδας, Φατίχ Τερίμ, του έχει πει πως θα κατατεθεί πρόταση άμεσα για την απόκτησή του.

Βίντεο: ΝΑΤΟ εναντίον Σέρβων στο Κόσοβο

Στα επεισόδια 60 χλμ βορειοδυτικά της Πρίστινα, οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ προσπάθησαν να ανοίξουν το δρόμο που είχαν αποκλείσει οι Σέρβοι. Οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ χρησιμοποίησαν τα πάντα, από πλαστικές σφαίρες μέχρι δακρυγόνα, σπρέυ πιπεριού και αύρες νερού, προκειμένου να διαλύσουν το μπλόκο. Στις συγκρούσεις τραυματίστηκαν 2 άνδρες του ΝΑΤΟ. Δείτε το βίντεο:

Η ΑΕΚ σε Τούρκους;

[Αν ήμασταν ΈΘΝΟΣ κανονικό, αυτά τα πράγματα δεν έπρεπε ούτε καν να τα συζητάμε... τώρα όμως το πιθανότερο είναι να αρχίσουν να αγωνιούν οι φίλαθλοι για το πότε θα έρθουν οι Τούρκοι... Η είδηση και η αγιογραφία είναι απ' το γνωστό ΣΚΑΪ]

Η λύση για το μέλλον της ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να έρθει από την Ανατολή! Δεν χρειάζεται όμως το μυαλό σας να πάει πολύ μακριά. Φτάνει να κοιτάξετε προς Τουρκία!

Σόιμπλε: Δεν υπάρχει πλέον μεγάλη ανησυχία για την έκτη δόση

Το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου αναμένεται να δώσουν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης την Τρίτη. Σε δηλώσεις του το απόγευμα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ανέφερε πως δεν υπάρχει πλέον μεγάλη ανησυχία για το αν η τρόικα θα αποδεχθεί την επιστολή του αρχηγού της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά που στηρίζει το νέο πρόγραμμα στήριξης, καθώς και για το αν θα εγκριθεί η εκταμίευση της έκτης δόσης.

Επιστολή του Γκρούεφσκι προς τον Παπαδήμο

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Νίκολα Γκρούεφσκι απέστειλε επιστολή προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Λουκά Παπαδήμο, σχετικά με το ενδεχόμενο έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων μεταξύ της ΠΓΔΜ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), ενόψει και του επερχόμενου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, το Δεκέμβριο, ανακοινώθηκε από το γραφείο του Γκρούεφσκι.

Ξέμεινε από βενζίνη η Αστυνομία!!

Έγινε και αυτό. Δεν υπάρχουν καύσιμα για να κινηθούν τα περιπολικά και οι μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ καθώς τα πρατήρια του στρατού που προμηθεύουν την αστυνομία «στέγνωσαν» καθώς το υπουργείο Άμυνας φέρεται να οφείλει περίπου 150 χιλιάδες ευρώ στις εταιρείες καυσίμων.

Καλείται ο πρώτος ύποπτος για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ

Με την ιδιότητα του υπόπτου κλήθηκε από τη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις, ο επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), Α. Γεωργίου.

Ο Α.Γεωργίου κλήθηκε να καταθέσει ανωμοτεί στις 12 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας σχετικά με τις καταγγελίες περί σκόπιμης διόγκωσης του ελλείμματος του 2009 στο 15,4% προς τη Eurostat, με σκοπό τη λήψη υπερβολικών δημοσιονομικών μέτρων από το οικονομικό επιτελείο.

Διαφημιστικούς διαγωνισμούς αμφιβόλου αξιοπιστίας καταγγέλλει η ΝΔ

Για «άνευ προηγουμένου» σπουδή υπουργείων και οργανισμών να προκηρύξουν διαφημιστικούς διαγωνισμούς «αμφιβόλου αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας» τις τελευταίες ημέρες κάνει λόγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης.

Όπως καταγγέλλει ο κ. Μιχελάκης, «σε αυτές τις εποχές που το Δημόσιο προσπαθεί να περιορίσει τις δαπάνες του, υπουργεία και μονοπωλιακοί οργανισμοί που ελέγχονται από το κράτος, όπως το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το Υπουργείο Ανάπτυξης, η ΔΕΗ και ο ΟΠΑΠ, προχωρούν σε προκηρύξεις διαγωνισμών υψηλού budget με στόχο να δεσμεύσουν, με τις αποφάσεις τους, την επόμενη κυβέρνηση».

Ξεκίνησαν οι επιχειρησιακές

Από τη Βόρειο Ελλάδα που μαστίζεται όσο καμία άλλη περιοχή της χώρας από την ανεργία ξεκίνησε η υπογραφή επιχειρησιακών συμβάσεων για τη μείωση μισθών με βάση το νέο άρθρο 37.


Η γαλακτοβιομηχανία "Ροδόπη" στην Ξάνθη ζήτησε από τους 92 εργαζόμενους της να συστήσουν ένωση προσώπων για να περάσει η πρόταση για μείωση από 10% έως 30%, με τη σύμφωνη γνώμη των 3/5 των εργαζομένων, όπως προβλέπεται από τον νόμο.

Οι εκατό καλύτερες φώτο της χρονιάς από το Reuters (φώτο)

Μια ελληνική φώτο από ένα τραγικό γεγονός είναι μεταξύ των 100 καλύτερων φωτογραφιών του Reuters για το 2011. Είναι η φώτο που αποθανάτισε τον...

Η συμφωνία της Ζυρίχης μέσα από Τουρκικές πηγές, όπως την σκιαγραφεί ο Νεοκλής Σαρρής

(Σημ Φιλίστωρος: αφιερωμένο στην μνήμη του σημαντικού Έλληνα επιστήμονα Νεοκλή Σαρρή)

Το 1958 ήταν μια χρονιά κρίσιμη για τις Ελληνο-τουρκικές σχέσεις λόγω της κορύφωσης του αγώνα της ΕΟΚΑ για την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα, αλλά και τις έντονες αντιδράσεις της Ελληνικής κοινής γνώμης  για την τουρκική διπλωματική επέμβαση στο ζήτημα. Ο αναβρασμός της κοινής γνώμης στην Ελλάδα ήταν πολύ μεγάλος και λόγω των εκτελέσεων Κύπριων αγωνιστών από τους Άγγλους, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης ανέβαζαν τους τόνους αντιπαράθεσης στη Βουλή κατά της ΕΡΕ του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Οι αρπακολατζίδηκες ερωτήσεις οδηγούν σε επικοινωνιακές ήττες κ. Νικολόπουλε

Άλλη μια ευκαιρία για επικοινωνιακή νίκη του ΠΑΣΟΚ έδωσε ένας βουλευτής της ΝΔ, συγκεκριμένα ο Ν. Νικολόπουλος μεταφέροντας "πληροφορίες" στη Βουλή και καταθέτοντας σχετική ερώτηση επί τη βάση "πληροφοριών"... έδωσε έτσι την ευκαιρία στον Κουτρουμάνη να του πει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν υποχρέωσε κανένα Ταμείο να αγοράσει ομόλογα του Δημοσίου όπως λένε οι συνομοσιολόγοι...

Επέμβαση της αστυνομίας κατά του «Occupy» στο Λος Άντζελες - Live

Επέμβαση της αστυνομίας κατά των διαδηλωτών του κινήματος "Occupy" στο Λος Άντζελες πραγματοποιείται αυτή την ώρα. Οι διαδηλωτές απέρριψαν το αίτημα της αστυνομίας να αποχωρήσουν από την πλατεία του δημαρχείου της πόλης, παρά το τελεσίγραφο της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 1000 διαδηλωτές παραμένουν στο χώρο ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις τους έχουν περικυκλώσει.

ΟΜΙΛΟΣ ΑΚΜΗ (Χατζηνικολάου) - ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ

Επί 10 χρόνια το ΙΕΚ ΑΚΜΗ (Όμιλος ΑΚΜΗ) παραπλανά τους νέους

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή με πρόσφατη απόφασή του έκρινε ότι ο Όμιλος ΑΚΜΗ παραπλανούσε τους υποψήφιους σπουδαστές επί 11 χρόνια επικαλούμενο ψευδώς ότι έχει κηρυχθεί ως ένα από τα επτά καλύτερα εκπαιδευτήρια της Ευρώπης.Οι νέοι δηλαδή πίστευαν ότι σπουδάζουν σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Ευρώπης!!!

Επιτόκια "VISA" για Βέλγιο και Ιταλία

Σε δημοπρασία 10ετών ομολόγων το Βέλγιο άντλησε 450 εκ.ευρώ με επιτόκιο 5,659%.Μόλις πριν από ένα μήνα, σε αντίστοιχη δημοπρασία το επιτόκιο ήταν στο 4,372%.

Βίντεο-Η χαρά του άνδρα: Ουκρανέζες διαμαρτύρονται γυμνές για τα δικαιώματα των γυναικών και κατά του Σίλβιο

Δείτε το βίντεο:

Επίσημη θέση της ΝΔ η κατάργηση του "χαρατσιού στη ΔΕΗ"

Το εξήγγειλε ξεκάθαρα ο Γιάννης Βρούτσης, το επανέλαβε χθες σε συνέντευξή του στο Π.Θ. και ο Νότης Μηταράκης.
Δείτε τι ακριβώς λέει το πρόγραμμα της ΝΔ για την οικονομία:

Μείωση αποδοχών κατά 20% με email έκανε ο Ψυχάρης στους εργαζόμενους του ΔΟΛ

Μείωση των αποδοχών κατά 20% από την 1η Δεκεμβρίου ανακοίνωσε μέσω email, ο Σταύρος Ψυχάρης, στους εργαζόμενους του ΔΟΛ. Ο κατώτατος μισθός μετά τις περικοπές τοποθετείται στα 1.200 ευρώ, χωρίς, ωστόσο, να προσδιορίζεται αν είναι μικτά ή καθαρά. Η μείωση αυτή, όπως επισημαίνεται θα ισχύει για δυο χρόνια και θα επανέλθουν στα σημερινά επίπεδα, εφόσον όμως, τα έσοδα από τις διαφημίσεις επιστρέψουν επίσης στα επίπεδα του 2008 – 2009.

Ολόκληρη η επιστολή Ψυχάρη:

Στις Βρυξέλλες ο Χριστοδούλου για το PSI που κάνει τα πάντα για να ενεργοποιήσει τα CDS

Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται από σήμερα Δευτέρα ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) κ. Πέτρος Χριστοδούλου ο οποίος μέχρι μεθαύριο Τετάρτη θα έχει σειρά επαφών με εκπρόσωπους των ιδιωτών κατόχων ελληνικών ομολόγων, αλλά και με Ευρωπαίους αξιωματούχους για το πρόγραμμα εθελοντικής ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων (PSI).

Ιδού ποιούς νέους «φόρους» θα ψηφίσει η κυβέρνηση Παπαδήμου στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Ναι, είναι (προς το παρόν τουλάχιστον) αλήθεια ότι δεν προβλέπονται νέοι φόροι, ωστόσο ετούτη η κυβέρνηση θα υλοποιήσει ότι συμφώνησε η προηγούμενη με την τρόικα και έτσι μαζί με όλα τα άλλα χαράτσια που θα πληρώσουμε θα πρέπει να υπολογίσουμε και τα χρήματα που θα μας πάρει η εφορία μέσω της περικοπής των φοροαπαλλαγών που ναι, μεν δεν σημαίνουν νέους φόρους, αλλά σημαίνουν περισσότερο φορολογητέο εισόδημα.

«Δοκιμαστικές» συναλλαγές δραχμής - δολαρίου!

Μετά τους Ευρωπαίους, οι οποίοι φαίνεται ότι ετοιμάζουν τη Γηραιά Ήπειρο των δύο ταχυτήτων, δημοσιεύματα φέρουν και Αμερικανούς να προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο διάλυσης της ευρωζώνης.

Σύμφωνα με την κορυφαία αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal, η CLS Bank International, η πλατφόρμα της οποίας δίνει τη δυνατότητα στις τράπεζες να διακανονίσουν τις συναλλαγές τους σε νομίσματα, πραγματοποιεί στρες τεστ για να προετοιμαστεί για μια διάλυση του ευρώ, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν το  θέμα.

Fitch: Υπέρ της επανεξέτασης των όρων για τα CDS

Υπέρ της επανεξέτασης του πλαισίου που διέπει τα ασφάλιστρα έναντι του κινδύνου χρεοκοπίας (credit default swaps, CDS) και ειδικότερα το πότε θα κηρύσσεται πιστωτικό γεγονός από την αναδιάρθρωση κρατικού χρέους, τάσσεται ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.

Αναβλήθηκε η δίκη για την ενέδρα κατά αστυνομικών στην Κρήτη

Nέα επ' αόριστο αναβολή, εξαιτίας απουσίας βασικών μαρτύρων, πήρε σήμερα, η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό, στο Τριμελές Εφετείο Κρήτης στα Χανιά, της υπόθεσης της αιματηρής ενέδρας σε βάρος αστυνομικών σε χασισοφυτεία στις Μαλάδες Ηρακλείου.Κατηγορούμενος είναι ένας 34χρονος, ο οποίος πρωτόδικα είχε κριθεί ένοχος και είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για την...

Αμερικανός στρατιώτης: Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί οι Χριστιανοί γίνονται πάντα ο στόχος;

Αφαιρέθηκε ο Σταυρός σε Αμερικάνικη βάση στο Αφγανιστάν
Ένας μεγάλος σταυρός που είχε περίοπτη θέση έξω από ένα παρεκκλήσι σε μια απομονωμένη στρατιωτική βάση στο βόρειο Αφγανιστάν, αφαιρέθηκε την περασμένη εβδομάδα, προκαλώντας οργή σε ορισμένους Αμερικανούς, μέλη της υπηρεσίας που υπηρετούν εκεί.

Η συνέχεια στο pentapostagma.gr

ΟΟΣΑ για Ελλάδα: Ύφεση 6,1 φέτος και 3 το 2012 και ανεργία 18,4% το 2012

Ύφεση 3%, ανεργία 18,5% και δημοσιονομικό έλλειμμα 7% του ΑΕΠ το 2012 προβλέπει για την Ελλάδα ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης στην φθινοπωρινή του έκθεση για τις παγκόσμιες οικονομικές προοπτικές (World Economic Outlook) που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα.

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Έφτασε η επιταγή του πρίγκιπα! Δικαιώνεται ο Τσάκας

Ο πρίγκιπας τελικά δεν απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Παναθηναϊκό. Ετοιμάζουν κίνηση έκπληξη. Βρήκαμε και την φωτογραφία με την επιταγή! Δείτε τη:

Financial Times: «Η Ευρώπη θα καταρρεύσει το πολύ σε δέκα μέρες»

«Ο χρόνος της Ευρωζώνης τελειώνει» υποστηρίζουν σήμερα οι Fianancial Times, καθώς μετά τα κρας τεστ της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας στις αγορές ομολόγων την περασμένη εβδομάδα, η Ευρωζώνη ουσιαστικά έπαψε να λειτουργεί. Σύμφωνα με το άρθρο η Ευρωζώνη θα αντέξει το πολύ δέκα ημέρες και μετά θα καταρρεύσει.

Ετοιμάζεται ευροομόλογο αλλά για την "ελίτ" της Ευρώπης-Οι Γερμανοί το διαψεύδουν (λογικό)

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Die Welt αναφέρει ότι η γερμανική κυβέρνηση εξετάζει την πιθανότητα να εκδώσει κοινά ευρωομόλογα μαζί με πέντε άλλες χώρες με πιστοληπτική αξιολόγηση «ΑΑΑ». Τα χρεόγραφα αυτά αναφέρονται στο δημοσίευμα ως «ομόλογα ελίτ» ή «ομόλογα ΑΑΑ». Η εφημερίδα, επικαλείται υψηλόβαθμους διπλωμάτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συμμετέχουν στις προσπάθειες για την επίλυση της κρίση χρέους στην ευρωζώνη. Οι άλλες πέντε χώρες θα ήταν η Γαλλία, η Ολλανδία, η Φινλανδία, η Αυστρία και το Λουξεμβούργο.

Παραδέχθηκε τα λάθη του ο ΓΑΠ: «Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω δεν θα έκανα κανό αλλά καράτε»

Για τα λάθη και τις παραλήψεις κατά την διάρκεια της πρωθυπουργίας του μίλησε το πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου στο Γερμανικό περιοδικό Spiegel. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιχείρησε να κάνει έναν σύντομο απολογισμό των δύο ετών που βρέθηκε πίσω από το τιμόνι της χώρας τονίζοντας ότι πέτυχε πολλά αλλά έκανε και εξίσου πολλά λάθη.

Τσάκας ΤΕΛΟΣ... το γέλιο όμως συνεχίζεται: Η Gazprom ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟ

Ο ρωσικός κολοσσός GazProm φέρεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία που ετοιμάζει να παρουσιάσει πρόταση για την απόκτηση του πακέτου μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Όσο η υπόθεση του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ καθυστερεί και μετά από όσα ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα ΠΑΟ - ΟΦΗ με τον εκνευρισμένο Τσάκα να δηλώνει ότι «αύριο αποσύρουμε την πρόταση» και λίγη ώρα αργότερα να ανασκευάζει, στην ΠΑΕ είναι έτοιμοι να ανάψουν το πράσινο φως στην Arboris Capital για να φέρει την πρόταση της GazProm.

Κατέστρεψε τη χώρα και χαβαλεδιάζει κι από πάνω

Όπως γράψαμε την Παρασκευή το βράδυ, ο ΓΑΠ πέρασε μια βόλτα απ' το συνέδριο των Πρασίνων της Γερμανίας προκειμένου να τους λύσει τα προβλήματα. Μετά από μια απελευθερωμένη ομιλία για πολυπολιτισμική κοινωνία, είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ κ.λπ. και αφού οι αργόσχολοι τον χειροκροτούσαν όρθιοι... ο Τούρκος Πρόεδρός των Πρασίνων, Cem Ozdemir, του έκανε ένα δώρο και έσκασαν στα γέλια. Δείτε τι του έδωσε:

Οι FT για το σκάνδαλο του φουσκώματος του ελλείμματος από την ΕΛΣΤΑΤ

Στο γνωστό σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, η οποία κατ' εντολή του Παπακωνσταντίνου φούσκωσε το έλλειμμα προκειμένου να καταστεί η υπαγωγή μας στο ΔΝΤ μονόδρομος, αναφέρονται οι Financial Times.

Σύμφωνα με την εφημερίδα εις βάρος του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ τρέχει εισαγγελική έρευνα με την κατηγορία της "προδοσίας των εθνικών συμφερόντων"!

Ηλεία: Ο πιο γκαντέμης διαρρήκτης της χρονιάς!

Την ώρα που έμπαινε σε κατάστημα, έφτασε Πυροσβεστική και Αστυνομία για... να σβήσει μια φωτιά!

Συνέβη στη Γαστούνη. Όπως διαβάζουμε στο Dete.gr οι αρχές ειδοποιήθηκαν ότι ένας κάδος έχει πιάσει φωτιά έξω από ένα κατάστημα με υδραυλικά.

Από αερόθερμο η πυρκαγιά στο διαμέρισμα του Βαγγέλη Λειβαδά

Σε αερόθερμο που έπεσε στο πάτωμα και πιθανότατα από τη θερμότητα άρπαξαν φωτιά τα κλινοσκεπάσματα, οφείλεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά που στόιχισε τη ζωή του θεατρικού παραγωγωγού Βασίλη Λειβαδά, στο διαμέρισμά του στη Γλυφάδα.

Εξόφληση οφειλών 5 δισ. προς ιδιώτες

Στην εξόφληση του συνόλου των ληξιπρόθεσμων οφειλών, 6,5 δισ. ευρώ, προς τον ιδιωτικό τομέα τον προσεχή Μάρτιο, προγραμματίζει το υπουργείο Οικονομικών, αν όλα εξελιχθούν ομαλά με την υπόθεση της ανταλλαγής ομολόγων (PSI).

Η νέα δανειακή σύμβαση, για την οποία οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν σε περιβάλλον αβεβαιότητας που δημιουργεί η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη, προβλέπει άμεσα, στις αρχές του 2012, την εκταμίευση 30 δισ. ευρώ, για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, 30 δισ. ευρώ, για την αναδιάρθρωση του χρέους και 20 δισ. ευρώ για την κάλυψη ελλειμμάτων του προϋπολογισμού.

Το παιχνίδι είναι στημένο

Όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας είναι άνευ προηγουμένου και βγάζουν μάτια.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά
Μας στήσανε μια κυβέρνηση συνεργασίας για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να απορροφηθεί έτσι η λαϊκή οργή.
Μας πιέζουν κάθε φορά για τις περίφημες δόσεις ( Μνημόνιο , τέταρτη δόση , πέμπτη δόση , έκτη δόση κ.λ.π) και συ λαέ σκάσε πλήρωνε και μη μιλάς.

Μείωση μισθών με μηνιαία παράκράτηση για την έκτακτη εισφορά!

Τα πάνω-κάτω σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, καθώς και στο εργασιακό καθεστώς των εργαζομένων σε ΔΕΚΟ και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα το πολυνομοσχέδιο-σκούπα, τις βασικές ρυθμίσεις του οποίου θα παρουσιάσει την ερχόμενη  Τετάρτη στην κυβερνητική επιτροπή  ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

Αυτοί που έχουν γράψει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ στα παλιά τους τα παπούτσια. Αυτοί οδηγούν ένα ολόκληρο έθνος σε αφανισμό. Αυτοί που προσπαθούν να εκδικηθούν ,για τον εξευτελισμό που τους έκανε ένας ΕΥΕΛΠΙΣ στη παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Προσπαθούν να βρουν ένα εξιλαστήριο θύμα και να στρέψουν την προσοχή του κόσμου,λες και τα προβλήματα του λαού είναι αν τραγούδησαν οι ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ κάποιο τραγούδι.

Το ΒΗΜΑ με πρωτοσέλιδο τίτλο αναφέρεται στο γεγονός,μετά από ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ της Ιπποκράτους,των ΜΠΕΓΛΙΤΙΩΝ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΩΝ,ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΓΑΠ( Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΤΟ ΕΙΠΕ,ΟΧΙ ΕΓΩ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΤΕΡ ΤΙΠΟΤΑ κοινώς ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ.

Απλώς σας παραθέτω επιστολή που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και τα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ δικά σας,από τι είδους ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΥΒΕΡΝΙΟΜΑΣΤΕΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ: