02 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΟΗΕ τιμά τον Μαρινάκη!

Για την προσφορά του και την δράση του κατά της φτώχειας θα βραβευθεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακός από τον Οργανισμό. Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών κάλεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παρευρεθεί στο Αμβούργο στις 13 Δεκεμβρίου, όπου θα διεξαχθεί ο επόμενος αγώνας κατά της φτώχειας.

Έσοδα απ' τα αυθαίρετα: Κατέβασαν 3 φορές τον πήχη και τελικά... πέρασαν από πάνω

[Δείτε πόσα ανέμεναν από την "τακτοποίηση" των αυθαιρέτων στην εικόνα στο τέλος της ανάρτησης... πήραν 733 εκ. και πανηγυρίζουν μιας και όχι μόνο κανένας δεν θυμάται τα ψέματά τους (είναι ανθρωπίνως αδύνατο να θυμάσαι όσα έχουν πει και έχουν αλλάξει 5-6 φορές) αλλά μας λένε ότι τόσα περίμεναν! Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ και γι' αυτή τη μαγκιά του κυβερνάει 30 χρόνια..]

Περί τα 733 εκατ. ευρώ έσοδα απέφερε η διαδικασία ένταξης στη ρύθμιση των ημιυπαίθριων, που ολοκληρώθηκε στις 30 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, ενώ οι δηλώσεις που έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά για τη ρύθμιση αυθαιρέτων ξεπερνούν τις 117.000.

Το απόλυτο γέλιο...

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (χρηματοδεοτείται απ' την ΕΕ αλλά είναι άλλο πράμα) έχει μια επιτροπή η οποία είναι εναντίον της διαφθοράς των κρατών. Η επιτροπή λέγεται "Ομάδα Κρατών κατά της Διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης" (Council of Europe Group of States against Corruption) και σήμερα έκανε και παρατηρήσεις στην Ελβετία για τη διαφθορά (!)...

Απίστευτο! Ελληνικό χωριό στην Ουγγαρία είναι ...υπερχρεωμένο!

 
Μοιάζει με ανέκδοτο, όμως όπου υπάρχει Έλληνας υπάρχει και χρέος. Ακόμα και ένα μικρό ελληνικό χωριό στην Ουγγαρία είναι… υπερχρεωμένο!

Πωπω τι Έκπληξη! Δεν στηρίζει τις αλλαγές στις ευρωπαϊκές συνθήκες η Μ. Βρετανία...

«Η Βρετανία δεν έχει πειστεί ότι είναι απαραίτητη μια αλλαγή των συνθηκών της Ε.Ε για την αντιμετώπιση της κρίσης».

Με αυτή του την  τοποθέτηση ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον πυροδότησε εκ νέου σενάρια για το αποτέλεσμα της Συνόδου Κορυφής της 9ης Δεκεμβρίου, όπου και αναμένεται να κατατεθεί το περιβόητο γαλλογερμανικό σχέδιο για την «επόμενη ημέρα» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μιχελάκης για τη γαργάρα Ρέππα να μην αναφερθεί στα καταγγελόμενα ρουσφέτια

«Στη 40σέλιδη απολογία του ο κ. Ρέππας δεν λέει ούτε μια κουβέντα για όσα καταγγέλλονται ο ίδιος και η κυβέρνηση Παπανδρέου.

Ούτε για τις παράνομες προσλήψεις που πλήττουν το δημόσιο συμφέρον και επισημαίνονται στην έκθεση της Ε.Ε.,

Ζαφειριάδης: απαράδεκτο και άδικο το χαράτσι

Να επανεξετάσει την εφαρμογή του μέτρου του ειδικού τέλους ακινήτων ζητά σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Δημήτρης Ζαφειριάδης, ο οποίος το χαρακτηρίζει «απαράδεκτο, άδικο και εξοντωτικό μέτρο».

Μ. Ανδρουλάκης: «Είναι δυνατός ο Μιχελάκης»

Με θερμά λόγια μίλησε ο Μίμης Ανδρουλάκης για τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ. «Εμένα δεν με συμφέρει που το λέω, αλλά είναι δυνατός, είναι επικίνδυνος» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για τον Γιάννη Μιχελάκη οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για την ανταλλαγή ομολόγων

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο Λουκάς Παπαδήμος στην πρώτη του εμφάνιση από το βήμα της Βουλής στην «Ώρα του πρωθυπουργού» σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων για τη διαδικασία της ανταλλαγής ομολόγων. «Η διαπραγμάτευση αυτή είναι μια σύνθετη και πολύπλοκη διαδικασία. Δεν θα ήταν ούτε σκόπιμο ούτε υπεύθυνο όσο η διαπραγμάτευση αυτή εξελίσσεται να δημοσιοποιήσουμε στοιχεία που αφορούν τις εθνικές μας θέσεις», τόνισε.

Ο Ζησιάδης τους κάνει ρόμπα!! Καμία συζήτηση με Ελβετία για συμφωνία για φοροφυγάδες όπως λέει ο Βενιζέλος

Κάθε τρεις και λίγο ο Βενιζέλος μας λέει ότι από μέρα σε μέρα υπογράφει συμφωνία με την Ελβετία, προκειμένου να φορολογηθούν χρήματα που δεν έχουν δηλωθεί στην Ελλάδα. Διαβάστε λοιπόν τι γράφει ο Έλληνας βουλευτής της Ελβετίας, σε επιστολή του προς τον Πετσάλνικο:

Γυμνές διαγωνίστηκαν οι υποψήφιες στο Λιμενικό Σώμα... καταγγέλει η Λίτσα

Δείτε με τι ασχολείται η ελληνική Βουλή:

Κουτσό φορώντας μόνο το κάτω εσώρουχο (και ενδεχομένως μακριά γαϊδούρα χωρίς κάτω εσώρουχο :))! Αυτό ήταν το «γυμνάσιο» στο οποίο υποβλήθηκαν υποψήφιες κοπέλες για το Λιμενικό Σώμα σύμφωνα με τη γελοία καταγγελία που έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμανατίδου στην επιτροπή Ισότητας της Βουλής.

Όλοι οι όμιλοι και το πρόγραμμα του Euro2012-Σφαγή μεταξύ γειτόνων παντού

Δείτε και τα 4 γκρούπ με το καθένα να έχει ένα ντέρμπυ με "μισητούς" αντιπάλους!

Αντιμέτωπη με το Σύμφωνο της Βαρσοβίας η Εθνική στο Euro2012-Στον εναρκτήριο αγώνα παίζει με Πολωνία

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα «έπεσε» στον Α’ Όμιλο μαζί με τους διοργανωτές Πολωνούς, Ρωσία και την Τσεχία... που σημαίνει ότι αν θέλουμε να περάσουμε πρέπει να αποκλείσουμε όλο το ανατολικό μπλόκ

Στην Ολομέλεια του ΣτΕ συζητήθηκε σήμερα και ο νόμος για την ιθαγένεια

To κρίσιμο θέμα της συνταγματικότητας ή μη του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια, που αφορά το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι για τους αλλοδαπούς που μένουν μόνιμα στη χώρα μας, θα κριθεί από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ).

Βίντεο: Γυμνόστηθη διαμαρτυρία στην κλήρωση του Euro2012

Η φεμινιστική οργάνωση FEMEN εξέφρασε για ακόμα μία την αντίθεση της στην διεξαγωγή του Euro 2012 στην Ουκρανία. Πέντε μέλη της εμφανίστηκαν χωρίς μπλούζες έξω από το στάδιο όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα.

Μιχελάκης: Να επιταχυνθεί η απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδλίων

«Είναι θετικό το γεγονός ότι, έστω και με καθυστέρηση, γίνονται πράξη δύο καίριας σημασίας προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά. Η πρώτη αφορά στην πλήρη άρση του “καμποτάζ” και η δεύτερη στη μείωση της εθνικής συμμετοχής στα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Έκλεισε ο Αγγελιοφόρος!

Από την αναστολή της καθημερινής έκδοσης αναμένονται να απολυθούν περί τους 55 εργαζομένους.

Δραματικές είναι οι στιγμές για την έντυπη δημοσιογραφία, καθώς μετά την Αθήνα, πολλές εφημερίδες της Βορείου Ελλάδος φαίνεται πως είναι λίγο πριν το οριστικό λουκέτο.

Σύλληψη 55χρονου μηχανικού στη Θεσσαλονίκη για χρέη στο Δημόσιο... αυτός είναι άτυχος γιατί θα μείνει μέσα ΣΚ

Στη σύλληψη ενός 55χρονου μηχανικού, διαχειριστή τεχνικής εταιρείας που κατηγορείται για οφειλές προς το Δημόσιο, προχώρησαν το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Βίντεο: Νέα εμφάνιση και δυνατότητες για το Youtube

Δείτε το

«Οι ενστάσεις δεν αίρονται με την ψήφο στον προϋπολογισμό» λέει η ΝΔ

Ψήφο εμπιστοσύνης στην μεταβατική κυβέρνηση αποτελεί η ψήφιση του προϋπολογισμού του 2012, στον οποίο περιλαμβάνονται ήδη ψηφισμένα μέτρα από την προηγούμενη κυβέρνηση Παπανδρέου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ.

«Οι ενστάσεις της ΝΔ στα μέτρα αυτά δεν αίρονται με την ψήφο στον προϋπολογισμό» προσθέτει η ανακοίνωση.

ΝΔ: Ζητούμενο η Επανεκκίνηση της Οικονομίας

Η συζήτηση του προϋπολογισμού πραγματοποιείται τη στιγμή που τα μεγέθη της ελληνικής οικονομίας συνεχίζουν, δυστυχώς, να κινούνται σε αρνητική τροχιά. Ταυτόχρονα και οι προβλέψεις, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για το μέλλον είναι ζοφερές. Αποτελεί πλέον κοινή διαπίστωση, εντός και εκτός της χώρας, ότι η αποτυχία της εφαρμοζόμενης οικονομικής πολιτικής είναι παταγώδης.

Η μαλακ@@ είναι ανίκητη! Ανακάλυψαν υφυπουργό της Μέρκελ για την Ελλάδα που πηγαινοέρχεται στη Θεσσαλονίκη εδώ και 1 χρόνο για την Ελληνογερμανική Συνέλευση

[Πάλι μια απ' τα ίδια θα ζήσουμε! Η απόλυτη παράνοια: Χωρίς να ξέρουν τι θα κάνει και διαβάζοντας μόνο τους μαιμού τίτλους μιλάνε για "χρόνια του Όθωνα" και ότι θα "τρίζουν τα κόκκαλα κάποιων"... Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Οι Έλληνες έχουν αποφασίσει να πάνε άπατοι... όσοι ενδιαφέρεστε και γκρινιάζετε ότι η κυβέρνηση δεν απορροφάει κονδύλια, δεν κάνει και δεν δείχνει διαβάστε τι έχει κάνει μέχρι τώρα ο Φούχτελ (πριν το μυριστεί ο λαϊκισμός και ο κάθε πικραμένος), τι θα κάνει και με ποιους θα μιλάει... για τους υπόλοιπους είπαμε: Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά]

Πήρε φόρα ο Τσάμης... που ασχολείται με το κόμμα και το Σάββατο σε αντίθεση με τα αμειβόμενα λαμόγια της Συγγρού που είναι δημόσιοι υπάλληλοι


Διαδοχικές συσκέψεις με στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης θα έχει αύριο Σάββατο ο νέος Πρόεδρος της Δ.Ε. Δημήτρης Τσάμης [Προσέξτε το Σάββατο! Έτσι κάνουν οι άνθρωποι που προσφέρουν ανιδιοτελώς απ΄τον ελεύθερό τους χρόνο! Όχι καθημερινές όπως κάνουν μερικά λαμόγια της Συγγρού που αμείβονται κι από πάνω!!].

Ο κ. Τσάμης, το πρωί του Σαββάτου θα έχει, στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης, συναντήσεις αρχικά με τους Προέδρους των ΝΟΔΕ της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια με τους αναπληρωτές Γραμματείς, που είναι μέλη της ΝΔ Θεσσαλονίκης, τους εκπροσώπους της ΔΑΚΕ και της ΟΝΝΕΔ και τους Υπευθύνους των Πολιτικών Κύκλων.

Πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα, τα Voyager βλέπουν καθαρά τον Γαλαξία

Έπειτα από τρεις δεκαετίες ταξιδιού, τα δίδυμα σκάφη Voyager βρίσκονται τόσο μακριά από τον Ήλιο ώστε μπορούν πλέον να ανιχνεύσουν ένα είδος ακτινοβολίας που εκπέμπουν τα αστρικά μαιευτήρια του Γαλαξία μας.

Μεγάλη διαδήλωση κατά της λιτότητα στις Βρυξέλλες

Δεκάδες χιλιάδες Βέλγοι διαδήλωσαν την Παρασκευή στο κέντρο των Βρυξελλών προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα λιτότητας που ανακοίνωσε η επερχόμενη κυβέρνηση, που θέλει να θέσει υπό έλεγχο τα δημόσια οικονομικά της χώρας.

Σαν Μπιρμπίλη υπογράφει ο Παπακωνσταντίνου τις απαντήσεις σε ερωτήσεις βουλευτών... σε λίγο θα κυκλοφορεί και με περούκα

Την υπογραφή της Τ.Μπιρμπίλη βάζουν ακόμα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και ας έχει πάρει τη θέση της από το καλοκαίρι ο Γ.Παπακωσταντίνου.

Ώρα για το καθημερινό γέλιο-Βλάσης Τσάκας: "Γραφικός ο Μαρινάκης"

Ο Βλάσης Τσάκας παραχώρησε μία ακόμη... απολαυστική συνέντευξη, στην οποία μίλησε κυρίως για τις σχέσεις του με τον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, ενώ αναφέρθηκε και σε όσους αμφισβητούν πως έχει φιλική σχέση μαζί του. 
 

Μιχελάκης για το κουκούλωμα Ρέππα και τα ρουσφέτια ΠΑΣΟΚ (Δείτε τα ΦΕΚ από 8 ρουσφέτια του ΠΑΣΟΚ)

«Ο κ. Ρέππας, αντί να προστατεύει κομματικές μεθοδεύσεις, οφείλει να ανακαλέσει τα αποτελέσματά τους. Αντί να συγκαλύπτει παράνομες πράξεις που προκαλούν βλάβη του δημοσίου συμφέροντος, να αναλάβει άμεσα τις επιβαλλόμενες πρωτοβουλίες, για την αποκατάσταση της νομιμότητας.
Επειδή, όμως, προσποιείται άγνοια και αμνησία, του θυμίζουμε:

Συνάντηση Παπαδήμου-Παπανδρέου

Ο πρώην και ο νυν πρωθυπουργός είχαν συνάντηση πριν από λίγο με ιδιαίτερη σημασία καθώς βρισκόμαστε ενόψει κρίσιμων εξελίξεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στη συζήτηση των δυο ανδρών έπεσε όμως και το Σκοπιανό καθώς αναμένεται η απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης.

Τράπεζα της Αγγλίας: Σίγουρη η πτώχευση της Ελλάδας

Πιθανότητες 100% έχει η Ελλάδα να χρεοκοπήσει επισημαίνει στην εξαμηνιαία έκθεσή της η Τράπεζα της Αγγλίας.

Η διαπραγμάτευση για το PSI δεν έχει κλείσει, ξεκαθαρίζει ο Λ.Παπαδήμος

Η διαπραγμάτευση για το PSI είναι σε εξέλιξη και στην παρούσα φάση «δεν θα ήταν ούτε σκόπιμο, ούτε υπεύθυνο να δημοσιοποιήσουμε στοιχεία που αφορούν τις εθνικές μας θέσεις» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο Λ.Παπαδήμος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Αλ.Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι οι θέσεις της κυβέρνησης αποσκοπούν στην καλύτερη δυνατή διασφάλιση των συμφερόντων της Ελλάδας, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η κρίση μπορεί να αντιμετωπιστεί καλύτερα «εάν επιδιώξουμε να επιτύχουμε περισσότερη και βαθύτερη ενοποίηση της Ευρώπης».

Βίντεο με τις αποδοκιμασίες εναντίον του Μπένυ

'Ολα ξεκίνησαν γύρω στις 12.00 το μεσημέρι όταν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε στη Νομική Σχολή της Θεσσαλονίκης μαζί με τη γυναίκα του για να καμαρώσουν την κόρη τους Ελβίνα στην τελετή αποφοιτησής της.
Η κλασική ομάδα 30χρονων μαλλιάδων "φοιτητών" μόλις είδαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο τον γιούχαραν φωνάζοντας του "φύγε, είσαι ανεπιθύμητος, δε σε θέλουμε εδώ", "Νεκροθάφτες" και διαμαρτύρονταν επειδή κατάργησε το άσυλο!

Πέθανε η γηραιότερη Ιαπωνέζα... είχε γεννηθεί το προπερασμένο αιώνα

Ο γηραιότερος άνθρωπος της Ιαπωνίας, η Chiyono Hasegawa, πέθανε σε ηλικία 115 ετών. Η Hasegawa, που είχε γεννηθεί στις 20 Νοεμβρίου του 1896 πέθανε σε ίδρυμα της νότιας Ιαπωνίας.

Στις 12 Δεκεμβρίου επιστρέφει η τρόικα

Μια εβδομάδα νωρίτερα θα έχουν έρθει στη χώρα μας τα κατώτερα στελέχη.

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου επιστρέφει η τρόικα στην Αθήνα, όπως δήλωσε ο διευθυντής εξωτερικών σχέσεων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Τζέρι Ράις.

Εκδόθηκε η εγκύκλιος για το χαράτσι στα ακίνητα-Ελάχιστοι γλιτώνουν το κόψιμο του ρεύματος

Εκδόθηκε σήμερα Παρασκευή η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών με την οποία παρέχονται οδηγίες και διευκρινήσεις για την εφαρμογή του Ν. 4021/2011, περί έκτακτου ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών, όπως λένε το χαράτσι ακινήτων οι ΠΑΣΟΚοι.


Βίντεο: Το γνωστό κομμουνιστικό κράξιμο έπεσε και στο Βερολίνο

Κάποιοι Έλληνες βουλευτές βρέθηκαν στην Ελληνική κοινότητα του Βερολίνου και άκουσαν τα εξ αμάξης από τους γνωστούς κομμουνιστές "αγανακτισμένους" που δεν έχουν προσφέρει τίποτα στον τόπο και έχουν μάθει να μη συζητάνε με την ακροδεξιά αλλά να την πολεμάνε, όπου ακροδεξιά ήταν ο Πλεύρης και το ΛΑΟΣ (!! για να φανταστείτε πόσο αλλού ήταν μια τύπισα στο τέλος που έλεγε παπαριές). Και εννοείται ότι οι έλληνες πολιτικοί έχουν έχουν κάνει ένα κάρο παπαριές...

Τσ. Νταλάρα: Οι διαπραγματεύσεις για το κούρεμα θα συνεχιστούν και το 2012

[Και ως γνωστόν: Όσο δεν τελειώνουν οι διαπραγματεύσεις για το PSI... τόσο αναβάλλονται οι εκλογές ;)]

Οι διαπραγματεύσεις για το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων θα συνεχιστούν και το 2012 επισήμανε ο διευθυντής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου Τσαρλς Νταλάρα.

Χαρακτήρισε ταυτόχρονα πολύ δύσκολη την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων εντός του 2011.

«Δεν θα έλεγα ότι η πρόοδος είναι δραματική», δήλωσε σε δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη.

Σήμερα μαθαίνει η Ελλάδα τους αντιπάλους της στο Euro 2012

Στις 19.30 η εθνική Ελλάδας θα γνωρίζει τους αντιπάλους της στο Euro 2012 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Η κλήρωση αρχίζει στις 19.00 στο Κίεβο.
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 βρίσκεται στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας μαζί την Κροατία, τη Σουηδία και την Πορτογαλία.

ΆΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΚΟΥΣΕ Ο Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΠΘ!!!

Έντονα αποδοκίμασαν τον Υπ. Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, οι φοιτητές και οι παρευρισκόμενοι στην τελετή ορκομωσίας των αποφοίτων της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημείου Θεσσαλονίκης στην οποία ορκιζόταν και η κόρη του υπουργού.

Ένας απ' τους πιο διεθφαρμένους Έλληνες λέει ότι η διαφθορά μας κόστισε 120 δισ. ευρώ τα τελευταία 10 χρόνια

Ο ΠΑΣΟΚος Πρόεδρος (αν θυμάστε είχε συμμετάσχει σε ένα απ' τα πρώτα υπουργικά συμβούλια του Γιωργάκη τότε που μας πουλούσαν φούμαρα και από πίσω μεθόδευαν την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ...) του ελληνικού τμήματος της «Διεθνούς Διαφάνειας», κ. Κώστας Μπακούρης, που μας είπε ότι η διαφθορά τη δεκαετία 2001-2011 στοίχισε 120 δις, έβγαλε εντέχνως απ' έξω το 2000... τότε που ο ίδιος ο οποίος φέρεται να έλαβε ως αποζημίωση για την απομάκρυνσή του από τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων το 2000, μόλις λίγους μήνες μετά το διορισμό του, 400 – 450 εκατομμύρια δραχμές (ή 1,2 – 1,3 εκατομμύρια ευρώ). Το ποσό αυτό, επισήμως, δεν έχει επιβεβαιωθεί γιατί όπως ο τότε υπουργός Πολιτισμού (2000) κ. Πάγκαλος δήλωνε ανερυθρίαστα στη βουλή: δεν μπορεί να απαντήσει για την αποζημίωση του κ. Μπακούρη, «επειδή είναι θέμα που εμπίπτει σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα!»

Διαβάστε και την είδηση:

Η δασκάλα που έβαλε την ελληνική γλώσσα στο Μπρονξ

Από το Χάρλεμ έως το Μπρονξ της Νέας Υόρκης η απόσταση μπορεί να είναι κάποια χιλιόμετρα. Από την Κεφαλλονιά έως εκεί λες και μηδενίζεται. Αιτία, μια Ελληνοαμερικανίδα εκπαιδευτικός που έβαλε τα ελληνικά ως δεύτερη γλώσσα σε δημόσιο σχολείο.

Η Πανωραία (Πένυ) Παναγιωσούλη γεννήθηκε στη Γουατεμάλα. Οι ρίζες της όμως είναι από την Πύλαρο της Κεφαλλονιάς. Εκεί γεννήθηκε ο πατέρας της Γαβριήλ Παναγιωσούλης. Εκεί έχει μάθει να ακουμπάει τα όνειρά της και τις φιλοδοξίες της από παιδί. Στα ηλιοβασιλέματα της Πύλαρου ήρθε κι ο έρωτας, αφού εκεί γνώρισε τον σύζυγό της Αγγελο Παπαδάτο από τα γειτονικά Βασιλοπουλάτα...

Βίντεο: Δείτε τι παθαίνεις άμα είσαι μαλάκ@@

Τελικά ηταν τυχερός μέσα στη μαλακ@@ του:

Η αλ Κάιντα κρατά όμηρο 70χρονο Αμερικανό – Μήνυμα αλ Ζαουάχρι προς Ομπάμα

Άνδρας που φέρεται να εμπλέκεται στην αμερικανική βοήθεια στο Πακιστάν από τη δεκαετία του '70 έχει απαχθεί από την τρομοκρατική οργάνωση.

Η αλ Κάιντα ανέλαβε την ευθύνη για την απαγωγή με μήνυμα του αρχηγού της, Αϊμάν αλ Ζαουάχρι ανακοίνωσε το SITE, το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης ισλαμιστικών ιστοσελίδων.

Αηδία χωρίς τέλος από τα τέρατα-Κρήτη: Συνελήφθη παιδεραστής εκπαιδευτικός

Σύλληψη για παιδεραστία, στο Ρέθυμνο Κρήτης. Η αστυνομία έπιασε επ’ αυτοφώρω 47χρονο δάσκαλο, να ασελγεί σε δύο ανήλικα αγόρια στο σπίτι του.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του μετά από πληροφορίες και τον παρακολουθούσε, διακριτικά, το τελευταίο διάστημα.

Κρίνεται σήμερα στο ΣτΕ το μέλλον του ειδικού τέλους και του λαθρονόμου

[Για το λαθρονόμο γράψαμε χθες εδώ]

Σήμερα κρίνεται από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας η συνταγματικότητα ή μη του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), που θεσπίζεται με τις διατάξεις του άρθρου 53 του Νόμου 4021/2011.

Με πολλές προσφυγές (δικηγορικών συλλόγων κ.α.) ζητείται η ακύρωση της απόφασης του υπουργού Οικονομικών για την επιβολή του σχετικού τέλους, που θα πληρώνεται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Ρε τι σου είναι η Τέχνη

Επί ένα χρόνο στεκόταν δίπλα σε ένα ρολόι κάθε ώρα και τραβούσε ένα καρέ (μια φωτογραφία) του εαυτού του. Στο τέλος του χρόνου τα μόνταρε όλα στο παρακάτω βίντεο και πήγε για ύπνο γιατί όλο το χρόνο δεν κοιμότανε ποτέ πάνω από 59 συνεχόμενα λεπτάκαθώς κάθε ώρα έπρεπε να τραβάει τη φώτο! Δείτε παραγωγικό αποτέλεσμα του καλλιτέχνη:

Οι υπάλληλοι της ΥΠΑ είναι οι μόνοι που δεν πλήττονται από το μνημόνιο..και γι αυτό δεν απέργησαν χθες!!

ρε βρεγμένη σανίδα που την θέλουν μερικοί μερικοί ..

Όλοι απεργούσαν χθες εκτός από τους υπαλλήλους της ΥΠΑ που διαμαρτύρονται επειδή όπως μαθαίνουμε η πράσινη ΟΣΥΠΑ επικαλούμενη λόγους "καλής θέλησης" προς την Κυβέρνηση δεν συμμετείχε στην γενική απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενώ την ίδια ώρα οι συνδικαλιστές της εξακολουθούν να έχουν υπό κατάληψη τα κεντρικά γραφεία διαμαρτυρόμενοι για την εφεδρεία.

Τότε τους έπιαναν και έγραφαν τα ονόματα τους στις εφημερίδες σήμερα έχουμε τα προσωπικά δεδομένα

15-6-1967 ΛΑΘΡΕΜΠΡΙΟΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΔΙΕΝΗΡΓΕΙΤΟ ΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ ΥΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Η Στιγμή της αλήθειας

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs1261.snc4/157263_1510016588_5470333_n.jpgτου Αλέξανδρου Γεωργιάδη

Ήρθε -αν δεν παρήλθε ήδη- η ώρα για την ελληνική κοινωνία να κάνει την αυτοκριτική της και να πάψει να κατηγορεί τον καθρέφτη και να απορρίπτει το είδωλο. Περιμένουμε δυστυχώς, από ένα αποτυχημένο πολιτικό σύστημα να δώσει λύσεις στα πραγματικά προβλήματα, αυτά τα οποία αντιμετωπίζουμε όλοι στην καθημερινότητά μας και είναι ξεκάθαρα: ανέχεια, εξαθλίωση, ηθική κατάπτωση. Όλα αυτά ο πιο τολμηρός πολιτικός θα τα χαρακτήριζε ως κοινωνική έκπτωση κι ο πιο μετριοπαθής πολίτης θα τον απέρριπτε ως ‘υποκριτή’. Κι όμως και οι δύο τους, και μαζί όλη η κοινωνία πάσχει από άρνηση, αρνείται να πιστέψει ότι εξέπεσε και ακόμη χειρότερα ότι ποτέ δεν είχε - πραγματικά- ανέβει.

1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS-Τι πρέπει να ξέρετε

Η 1η Δεκεμβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS. Όχι, όμως, μόνο αυτή η ημέρα αλλά κάθε μέρα πρέπει να αποτελεί μια ιδανική ημέρα για να γιορτάζουμε όλοι μαζί τις ζωές που σώζονται από τα προγράμματα πρόληψης –ενημέρωσης και θεραπείας HIV.

Οι πολιτικές και επαγγελματικές δραστηριότητες της κας Νίκης Τζαβέλα.

Σε σχετικό άρθρο της "Καθημερινής", στις 31.10.2000 (συνημμένη ΦΩΤΟ-κλικ για μεγέθυνση), με τίτλο, "η κα Τζαβέλα στα υψηλά κλιμάκια του Κόκκαλη" , διαβάζουμε :

Κάποτε οι ΠΑΣΟΚοι τον κατάλαβαν τον Λαμπράκη και έκαιγαν τη φυλλάδα του... τώρα έχουν καταλάβει τι γίνεται

Η τοποθέτηση του Καψή μόνο τυχαία δεν είναι και μάλλον δείχνει ότι ο ΔΟΛ βαρέθηκε με τους πολιτικούς και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Οι ΠΑΣΟΚοι θα αντιδράσουν άραγε στον απόλυτο ξεπεσμό του κόμματός τους που πάει να γίνει παραμάγαζο του ΔΟΛ. Διαβάστε τι έκαναν τον Αύγουστο του 1965 που πήγαν να τους κάνουν τα ίδια