04 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ? Νο 2

  Σας είχα γράψει πριν από ένα μήνα περίπου και επέμενα πως εκλογές μπορεί να μη γίνουν καθόλου.
  Τώρα βλέπω ότι κάτι αλλάζει.
  Τώρα που όλοι είναι απαισιόδοξοι,που κανείς πλέον δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για το πότε θα γίνουν,τώρα που τον καθένα μας το μόνο που τον απασχολεί είναι το πως θα βγάλει καθαρή την επόμενη ημέρα και εννοώ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
   Όλοι οι ΚΑΦΡΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ καλλιεργούν κλίμα για ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ,ακόμα και για ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ εκλογές.
   Που στηρίζω την άποψή μου.
     - Ο Σαμαράς θέλει να κυβερνήσει.Δεν ασπάζομαι την άποψη φίλου μου που μου είπε ότι τελικά τον ΑΝΤΩΝΗ τον ενδιέφερε η ΑΡΧΗΓΙΑ της Ν.Δ. και όχι η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ.
     - Η  ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΉ  κυβέρνηση Παπαδήμου θα διαλυθεί εξ ων συνετέθη.
     - Βλέπω μια ασυνήθιστη ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΕΛΕΧΏΝ και ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ της Ν.Δ. για αυτή την εποχή.
     - Πολλές συγκεντρώσεις και ευχετήρια μηνύματα ρε παιδιά ,παραμονές Χριστουγέννων.
     -Η Ν.Δ. ψάχνει την αφορμή να την κάνει.Το θέμα είναι να μην την προλάβει το ΛΑΟΣ και της κλέψει την πρωτιά.
      -Ίσως έχουμε εκλογές πολύ πιο μπροστά από τις 19 ΦΕΒ 2012.
   Θα μου πείτε ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ?Μπορεί, αλλά έρχονται πολλά και δύσκολα γεγονότα,που με κάνουν να έχω ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.Ίσως και από εξωτερικούς παράγοντες.
    Ο καιρός θα δείξει αν η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΟΥ είναι δικαιολογημένη.
     

Τον τρελάναμε τον γνωστό ανταποκριτή του BBC στην Αθήνα, Malcolm Brabant!! Νομίζει ότι είναι ο Ιησούς Χριστός!

[Δείτε στο τέλος πως μπορείτε να τον βοηθήσετε]

Ο γνωστός μας Malcolm Brabant, ο ανταποκριτής του BBC στην Αθήνα, ο οποίος έχει πάρει συνεντεύξεις από Πάγκαλο, ΓΑΠ κ.λπ, έχει εξαφανιστεί τους τελευταίους μήνες από τις οθόνες μας, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει μετά από εμβόλιο, εναντίον του κίτρινου πυρετού, που έκανε στην Αθήνα, προετοιμαζόμενος για ταξίδι στην Ακτή του Ελεφαντοστού προκειμένου να καλύψει τον εμφύλιο με τον σύντροφο Gbagbo.

ΦΩΤΟ NTOKOYMENTO: Μέγας απατεώνας ο Ανδρέας... ο μεγαλύτερος όλων των Πρωθυπουργών

Προσέξτε τις ημερομηνίες γέννησης στα παρακάτω έγγραφα του Ανδρέα Παπανδρέου:

Ασφαλιστική εταιρεία προειδοποιεί για τους κινδύνους των ηλιακών καταιγίδων

Με τη συχνότητα των ηλιακών καταιγίδων να αυξάνεται, καθώς ο Ήλιος εισέρχεται σε μια περίοδο αυξημένης δραστηριότητας, η γερμανική ασφαλιστική εταιρεία Allianz εκτιμά ότι οι υλικές ζημιές από ένα τέτοιο συμβάν θα μπορούσαν να υπερβούν το ένα τρισεκατομμύριο δολάρια.

Καλό το ότι ο Αχμετ Ιλχάν κατηγορεί τη ΝΔ... κακό θα ήταν να την επικροτούσε

Η ΝΟΔΕ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τη συνέντευξη του Αχμέτ Ιλχάν, μέλος της Κ.Ε. της ΔΗ.ΣΥ που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Παρατηρητής της Θράκης», στα φύλλα της 25ης και 26ης Νοεμβρίου 2011, επισημαίνει τα ακόλουθα:

«Η ΝΔ είναι μια μεγάλη παράταξη, ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα που αγκαλιάζει όλη την ελληνική κοινωνία.

Το ΔΝΤ θα αναθεωρήσει το πρόγραμμα και εμείς δεν λέμε κουβέντα...

Διαβάστε την απάντηση του Gerry Rice του ΔΝΤ (αναπληρωτή διευθυντού εξωτερικών σχέσεων) σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με τις αντιδράσεις στην Ελλάδα για το αποτυχημένο πρόγραμμα του ΔΝΤ.

Η συνέντευξη έγινε την Πέμπτη 1 Δεκ.2011.

Ερώτηση: Σήμερα υπήρχε μια άλλη μαζική απεργία στην Ελλάδα. Η πλειοψηφία της κοινής γνώμης εκφράζει την ανησυχία της ότι το πρόγραμμα απέτυχε.

Νέο παιχνίδι απ' το CNN: Βρες τον μαλάκ@ που είναι κρυμμένος στο κολάζ

Δοκιμάστε να τον βρείτε και εσείς... πάντως δεν είναι ο Στρος-Καν:

Κάτω από το 50% το κόμμα του Πούτιν

Στο 48,5% δείχνουν το κόμμα του Πούτιν οι πρώτες δημοσκοπήσεις από το 64% που είχε πάρει στις προηγούμενες εκλογές. Αυτό το ποσοστό θα δώσει στον Πούτιν μόνο 220 έδρες που είναι μεν η απόλυτη πλειοψηφία αλλά δεν του επιτρέπει να προχωρήσει σε συνταγματική αναθεώρηση. Μέχρι τώρα το κόμμα του Πούτιν είχε 315 έδρες.

Σάλος με τη γυμνή φωτογράφηση πακιστανής ηθοποιού

Σάλος έχει προκληθεί στο Πακιστάν για τη γυμνή φωτογράφηση της ηθοποιού Veena Malik με τατουάζ ISI (είναι οι μυστικές υπηρεσίες του Πακιστάν) στο μπράτσο της.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το FHM της Ινδίας με το εξώφυλλό της να έχει προκαλέσει τόσο για το γυμνό όσο και για το τατουάζ που παραπέμπει στη μυστική υπηρεσία του Πακιστάν ISI.

Κατέρριψε αμερικάνικο μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό αεροπλάνο... λέει το Ιραν

Όπως είπε στρατιωτική πηγή στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι Al Alam, δυνάμεις του Ιραν κατέρριψαν ένα αμερικάνικο μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό αεροπλάνο RQ-170. Μέχρι τώρα οι αμερικάνοι δεν έχουν διαψεύσει το γεγονός.

Σύντομα θα κουνήσει μαντήλι ο Χαλκιάς

Η οικονομική κατάσταση του ΠΑΟΚ δεν είναι και η καλύτερη δυνατή και όλα δείχνουν πως τον Ιανουάριο ένας εκ των δύο πρωτοκλασάτων κίπερ θα κοπεί αναγκαστικά από το ρόστερ της ομάδας...

Έκθεση Τόμσεν προς ΔΝΤ: Όλα δικά τους τα θέλουν... και αγγλικό δίκαιο και ιδιωτικές τράπεζες και λίγο κώλ@

Την άμεση ανάγκη να υπάρξει υψηλή συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, ώστε αυτό να μειωθεί κατά 100 δισεκατομμύρια ευρώ, επισημαίνει η 165σέλιδη έκθεση αξιολόγησης που παρέδωσε ο Πολ Τόμσεν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ). Προστίθεται ότι στην περίπτωση που χρειαστεί ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών πρέπει να διασφαλιστεί «η ιδιωτική διοίκησή τους».

ΠΑΟΚ και στη Google

Δεύτερος στις αναζητήσεις της Google την περασμένη εβδομάδα ήρθε ο ΠΑΟΚ, λόγω της μεγάλης νίκης του μέσα στην Αγγλία επί της Τότενχαμ, ενώ να θυμίσουμε ότι την ώρα του αγώνα ήταν η πιο πολυσυζητημένη λέξη στο twitter. Δείτε και ποιες ήταν οι υπόλοιπες λέξεις κλειδιά:

Χτύπησε πάλι ο γνωστός δήμαρχος Αλεξανδρούπολης: "Ο αγωγός θα βλάψει το περιβάλλον"

ΟΧΙ λέει στο αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης ο γνωστός δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης που πριν ένα μήνα νας είχε απειλήσει με ανεξαρτητοποίηση της Θράκης...

PAS Giannina – PAOK Live Stream (ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ, 17:15 μ.μ.)

Τον αγώνα μπορείτε να τον δείτε από τα παρακάτω links:

Σκληρή απάντηση Πρωτόπαπα στην αγνωμοσύνη του Mike που ζητάει την καρατόμηση του ΓΑΠ

Δεν μπορεί να διασύρεις τον μέχρι εχθές ηγέτη σου ξαφνικά», απήντησε μέσω του «ΑΝΤ1 97,2» ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις Χρυσοχοϊδη, καλώντας μάλιστα τους Υπουργούς να κάνουν τον προσωπικό τους απολογισμό.

"Κάντε μας εμπάργκο και το πετρέλαιο θα φτάσει τα 250 δολάρια"

Με ραγδαία άνοδο των τιμών του αργού πετρελαίου αν η Δύση επιβάλλει πετρελαϊκό εμπάργκο στο Ιράν απειλεί το υπουργείο Εξωτερικών στη Τεχεράνη ενώ εντείνεται η συζήτηση για αυστηρότερες κυρώσεις κατά της Τεχεράνης.

Όπως δήλωσε την Κυριακή ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ραμίν Μεχμανπαράστ, «μόλις αυτό το ζήτημα [δηλ. το εμπάργκο] τεθεί σοβαρά, η τιμή του βαρελιού θα φτάσει τα 250 δολάρια το βαρέλι».

Έπιασαν τον Στρος Καν σε πάρκο που έκαναν πιάτσα τραβεστί!

Ο Ντομινίκ Στρος Καν έπεσε σε μπλόκο της αστυνομίας σε επιχείρηση της αστυνομίας σε πάρκο του δάσους της Βουλόνης το οποίο φημίζεται για την πιάτσα των τραβεστί του, αποκαλύπτει ο γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Κλώντ Ζεάν. To περιστατικό έχει καταγραφεί στα αρχεία της αστυνομίας και έγινε το 2006 όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Journal du Dimanche.

Μεταξύ δημοψηφίσματος και Πετσάλνικου πρότεινε και την σα για Πρωθυπουργό... και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος!

[Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε τότε που το γράψαμε και το θεωρήσαμε ανέκδοτο!]

Ενα από τα καλά κρυμμένα μυστικά των δραματικών διαβουλεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας ήταν το όνομα του προσώπου που, με πρωτοβουλία του κ. Γιώργου Παπανδρέου, έπεσε πρώτο στο τραπέζι των συζητήσεων αναφορικά με τον νέο πρωθυπουργό.

Φώτο: Το περιβόητο ρολόι που είναι το μόνο κληροδότημα του Γιωργάκη απ' τον Αντρέα

Αφού έβαλε το ΒΗΜΑ το ιδιόχειρο σημείωμα του Αντρέα, ας βάλουμε κι εμείς κάτι το ρολόι που κληρονόμησε στον Γιωργάκη:

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ορκίστηκε προχθές ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος-Δείτε που υπέγραψε!!!

Δείτε που υπέγραψε ο αδερφός του Μανώλη:

Άπαιχτο βίντεο: Ακραίος περίπατος σε ελληνικό πεζοδρόμιο

Για πολλά γέλια και ακόμα πιο πολλά κλάματα:

Το νο 1 βίντεο στο youtube την περασμένη εβδομάδα με 63 εκ. views: Δέντρο στολίσατε;

Όσοι δεν στολίσατε, δείτε στο βίντεο πως θα καταλήξετε... όσοι στολίσατε, ξέρετε ήδη:

Απομονωμένες οι ΗΠΑ στην αμερικάνικη ήπειρο

Ένας νέος σύνδεσμος κρατών δημιουργήθηκε στην Αμερικάνικη ήπειρο με όλους να συμμετέχουν εκτός των ΗΠΑ και του παραρτήματός τους του Καναδά! Οι χώρες της Νότιας, της Κεντρικής Αμερικής και της Καραϊβικής επιδεικνύουν ενότητα και διακηρύσσουν την ανεξαρτησία του από τις ΗΠΑ στην ιδρυτική σύνοδο της Celac στο Καράκας της Βενεζουέλας.

Ν. Μηταράκης: Χρειάζεται δημοσιονομική πειθαρχία μαζί με ανάπτυξη

«Βρισκόμαστε σε διασταύρωση και χρειαζόμαστε θεσμικές λύσεις» εκτίμησε στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ Κυριακή με Δράση, ο Νότης Μηταράκης, αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ.

Υπάλληλος της ΔΕΗ Πτυχιούχος Τεχνικού Λυκείου εξακολουθεί να είναι παράνομα αποσπασμένη στον ΟΟΣΑ ως γραμματέας της Τ. Μπιρμπίλη

Ο ΥΠΕΚΑ Γ. Παπακωνσταντίνου διατηρεί την κυρία Βασιλική Μαναβή, υπάλληλο της ΔΕΗ στην ΜΟΝΙΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ(ΟΟΣΑ) ως βοηθό της πρέσβειρας Τίνας Μπιρμπίλη, παρά τις ρητές προβλέψεις του Ν. 4001/2011 για την επιστροφή των αποσπασμένων υπαλλήλων της ΔΕΗ στη δουλειά τους.

Απεβίωσε τελικά ο Βραζιλιάνος διεθνής ποδοσφαιριστής Σόκρατες


 Ο Σόκρατες αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα με την υγεία του, τους τελευταίους μήνες και όπως γράψαμε χθες ήταν σε μηχανική υποστήριξη εδώ και 2 μέρες

Ακόμη ένας από τους μεγάλους ποδοσφαιριστές του παρελθόντος έφυγε από την ζωή! Ο Σόκρατες άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής (04.30) στο νοσοκομείο «Αλμπερτ Αϊνστάιν» στο Σάο Παόλο υποκύπτοντας σε σηψαιμικό σοκ.

Pregame: ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ (17:15)

Δύο μήνες έχει να κερδίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Από τις 2 Οκτωβρίου, όταν επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας. Έκτοτε, σε 4 παιχνίδια πέτυχε μόλις ένα γκολ, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί σε μία ισοπαλία και τρεις διαδοχικές ήττες.

Εντός έδρας έχει χάσει μόνο από την Ξάνθη, μετρώντας στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια, 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Χωρίς δέντρο τα φετινά Χριστούγεννα το Σύνταγμα

Τα φετινά Χριστούγεννα στο δήμο Αθηναίων αγκαλιάζουν κάθε δημιουργική προσπάθεια που υπάρχει στην πόλη, με τους μαθητές να στολίζουν, όχι το δέντρο που έχουμε συνηθίσει, αλλά τα δέντρα της πλατείας.

Πώς οραματίζεται η Γερμανία το «παρκάρισμα χρέους»

σκοπού, στα οποία θα «παρκάρει» το χρέος των χωρών της ευρωζώνης, που ξεπερνά το 60% του ΑΕΠ, περιέγραψε το Σάββατο ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο κ. Σόιμπλε τόνισε ότι θα καταθέσει το σχέδιο στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής.

Έβγαλε γλώσσα ο Mike μπας και γλυτώσει: "O ΓΑΠ δεν μπορεί να εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ-Οδήγησε τη χώρα στην φτώχεια και την εθνική ταπείνωση"

Την εκτίμηση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μπορεί να εκπροσωπεί την παράταξη, εξέφρασε στο Mega, ο υπουργός Ανάπτυξης Mike Chrysochoidis. «Αν ο ηγέτης δεν μπορεί να εκπροσωπεί τα ουσιώδη τότε πρέπει να αποχωρεί», είπε χαρακτηριστικά.

Βίντεο: 13 τραυματίες (2 κρίσιμα) στην Οκλαχόμα όταν "φίλαθλοι" εισέβαλαν στο γήπεδο και έριξαν τα γκολπόστ

13 φίλαθλοι εκ των οποίων οι 2 είναι σε κρίσιμη κατάσταση τραυματίστηκαν στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ όταν χιλιάδες εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας τους. Ο αγώνας ήταν για το αμερικάνικο "ποδόσφαιρο" και οι Oklahoma State κέρδισαν με 44-10 την μισητή συντοπίτισσα Οklahoma. Χιλιάδες φίλαθλοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν τη νίκη και έριξαν τα γνωστά πανύψηλα γκολπόστ. Κάποιοι τραυματίστηκαν από την πτώση των γκολπόστ, κάποιοι άλλοι ποδοπατήθηκαν ενώ κάποιοι προσπαθώντας να μπούνε στον αγωνιστικό χώρο πήδηξαν από ύψος 3-4 μέτρω με αποτέλεσμα να σπάσουν διάφορα... Δείτε το βίντεο:

Ερώτηση: Ρε παιδιά ποιος μαλάκ@@ μίλησε για δημοψήφισμα;

Απάντηση:

Περί του θέματος της μονής Βατοπαιδίου

Από διάφορες δημοσιεύσεις και εκπομπές έχει γίνει πλέον γνωστό, ακόμα και σε ανθρώπους που έχουν διαφορετική γνώμη και άποψη, ότι η υπόθεση της ιεράς μονής Βατοπαιδίου δεν αποτελεί σκάνδαλο, αλλά ήταν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο με αλλότριους σκοπούς. Ήταν μία καλοστημένη ιδιοτελής σκευωρία, που δυστυχώς παρέσυρε πολλούς πολύ.

Δε κάνει για τον Ολυμπιακό ο Ροζίτσκι...

Ο Τσέχος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για αντί-Ιμπαγάσα και αν τελικά η υπόθεση προχωρήσει, τότε η ομάδα του Πειραιά θα έχει νέα μπλεξίματα... Παικταράς αλλά χτυπάει με το φύσημα του ανέμου...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Επαναφέρει το θέμα του αεροδρομίου Καστελίου ο Μ.Κεφαλογιάννης..την Πέμπτη θα θώσει εξηγήσεις στη Βουλή ο αρμόδιος Υπουργός Υποδομών

Το ζήτημα της κατασκευής του αεροδρομίου στο Καστέλι επαναφέρει με επίκαιρη ερώτηση του στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης.
Ο αρμόδιος Υπουργός Υποδομών την Πέμπτη 8/12 στην Βουλή θα δώσει εξηγήσεις αν θα γίνει επιτέλους αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό έργο ή έχει εγκαταλειφτεί όπως και όλα τα αναπτυξιακά έργα της Κρήτης από τη κυβέρνηση ΓΑ Παπανδρέου.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Καταγγελία για την αύξηση τιμών στα ελληνικά IKEA

Είμαστε κορόϊδα! Μέσα στη κρίση και στα σενάρια πτωχεύουμε δεν πτωχεύουμε, κάποιοι κερδοσκοπούν σε βάρος μας και κερδοσκοπούν αισχρά! Δεν μιλάω για μονάδες spread των ελληνικών 10ετών ομολόγων, αλλά για την καθημερινότητά μας! Πρόσφατα πήγα να αγοράσω ένα επιπλάκι από την πολυεθνική IKEA. Είχα αγοράσει ήδη ένα πριν κανα χρόνο και πήγα να αγοράσω και ένα δεύτερο. Θυμόμουν ότι το είχα αγοράσει 49 ευρώ. Όταν πήγα να πάρω το δεύτερο η τιμή του ήταν...

Π. Καμμένος: Κυβέρνηση έκτρωμα

Νέες βολές κατά της μεταβατικής κυβέρνησης Παπαδήμου εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμα φορά ότι θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό για το 2012.

Συνελήφθησαν συνολικά 29 χρεοφειλέτες του δημοσίου... εννοείται ότι όλοι είναι πλέον ελεύθεροι και καθαροί

Σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Πάτρα οι συλλήψεις με το συνολικό ποσό των οφειλών ξεπερνά τα 32 εκατομμύρια ευρώ

Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο εκτέλεσης παραγγελιών των Εισαγγελικών Αρχών, έχουν προβεί μέχρι τώρα στη σύλληψη και μεταγωγή στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές συνολικά 29 ατόμων για οφειλές προς το Δημόσιο και μη απόδοση Φ.Π.Α..

Πέταξαν ψηλά μαζί μας !

Του Γιώργου Νικολαΐδη (gnborn2shoot)

Ήταν τα παιδιά του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. (Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης), που μας «έδειξαν», χθες, γλαφυρά από σκηνής και με τον τρόπο τους την «διαφορετικότητα» και τη δύναμη της ψυχής τους.

ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ για τη χθεσινή μέρα των ΑμεΑ

3 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, η Παγκόσμια ημέρα των πραγματικών αγωνιστών του στίβου της ζωής. Αυτή η χρονιά είναι μια από τις δυσκολότερες για τα άτομα με αναπηρίες, για το 10% του πληθυσμού της χώρας μας, διότι το ανύπαρκτο Κράτος Πρόνοιας αντί να στηρίζει την ευάλωτη κοινωνική ομάδα των ΑΜΕΑ, συνεχώς αφαιρεί παροχές και πολυετή κεκτημένα δικαιώματα στον βωμό της δημοσιονομικής προσαρμογής.

Κυριακάτικες Εφημερίδες

4-12-11

Βίντεο: Η Τζούλια τα ξαναπέταξε όλα!

Η γνωστή Τζουλια χτύπησε για άλλη μια φορά και τα πέταξε όλα σε στριπτιζάδικο της Πάτρας:

Ράπισμα (;) για την Ελλάδα η απόφαση της Χάγης

Μπλόκαρε η Ελλάδα την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ τον Απρίλιο του 2008; Είναι η Ελλάδα που παραβιάζει την ενδιάμεση συμφωνία του 1995 και υποσκάπτει την προοπτική διευθέτησης του προβλήματος της ονομασίας της πΔΜ ή μήπως για το αδιέξοδο ευθυνεται η FYROM που καπηλεύεται ελληνικά σύμβολα όπως ο ήλιος της Βεργίνας, δημιουργεί ψεύτικες ρίζες για να προσκολληθεί σε ένα παρελθόν που δεν της ανήκει τοποθετώντας παντού αγάλματα του Μεγαλέξανδρου και καλλιεργεί στους πολίτες της την ψευδαίσθηση ότι η "Μακεδονία" φτάνει μέχρι το Αιγαίο;