06 Δεκεμβρίου 2011

Μπράβο στον Ολυμπιακό που δεν στηρίχθηκε στη βοήθεια των Ναζί της Μέρκελ

Οι παίκτες και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο τέλος του αγώνα τους, παρακαλάγανε να βάλουν γκολ οι Γερμανοί; Αυτούς που έβριζαν στον πρώτο γύρο; Ρε πως αλλάζουν οι καιροί;
Τη βοήθεια όμως των ναζί ρε; Είστε σοβαροί; Ποτέ να μην περάσετε παρά να περάσετε μ' αυτή τη ρετσινιά!

Δεν φεύγει με τίποτα ο ΓΑΠ... (βίντεο)


Αφιερωμένο στα σαϊνια της ΝΔ που έβγαζαν nonpaper και έλεγαν ότι  ο Σαμαράς τελείωσε τον Παπανδρεισμό... μιλάμε για μεγάλα σαϊνια!!

Την πρόθεση να παραμείνει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ «έδειξε» ο Γιώργος Παπανδρέου εξηγώντας ότι «αν ήταν λύση η δική μου θυσία θα την έκανα. Αλλά ας μην ψάχνουμε για βαρβάρους».

Αναλυτικά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με μια ομιλία – απολογισμό είπε ότι «το κίνημα μας θα ξαναδημιουργήσει τους δεσμούς τους με τους ανθρώπους από τους οποίους ζητήσαμε θυσίες.

Ποιος έσπασε τη μύτη του παιδεραστή;

Από αλλού το περίμεναν οι αστυνομικοί στο Ρέθυμνο κι από αλλού τους ήρθε! Μπορεί να πήραν αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τη μεταφορά του 47χρονου, ωστόσο την επίθεση τελικά δεν την εμπόδισαν η οποία έγινε... μέσα στο γραφείο της ανακρίτριας!

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο κατηγορούμενος εκπαιδευτικός Νίκος Σειραγάκης, ζήτησε ένα ποτήρι νερό.

Αντιδρά ο ελεύθερος κόσμος στις πρακτικές του Άξονα: Βέτο της Αγγλίας στη ναζιστική επέλαση!

Η Βρετανία εκ μέρους της ελεύθερης Ευρώπης, απειλεί με μπλοκάρισμα του γαλλογερμανικού ναζιστικού σχεδίου, σε περίπτωση που δεν εισακουσθούν οι βρετανικές φιλανθρωπικές επιθυμίες να προστατευθούν οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες που προσφέρει αφιλοκερδώς στους κατατρεγμένους εβραίους. Δεν θα περάσει ο ναζισμός!!

Γιατί έγινε ο καυγάς στο ΔΣ του ΔΝΤ

του Μ. Ιγνατίου
ΕΘΝΟΣ

Η σφοδρότατη διαμαρτυρία εναντίον της απόφασης της κ. Κριστίν Λαγκάρντ να πραγματοποιηθεί η συζήτηση για την εκταμίευση της έκτης δόσης προς την Ελλάδα χθες 5 Δεκεμβρίου, "αποτελεί απόφαση της έδρας που εκπροσωπείται από τη Βραζιλία και όχι του αντιπροσώπου της", διευκρίνισε στο "Εθνος" πηγή στην Ουάσιγκτον, η οποία υπογράμμισε ότι η θέση που εκφράστηκε στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ "δεν είναι προσωπική, (δηλαδή του αντιπροσώπου), αλλά της έδρας που εκπροσωπείται (αυτή τη στιγμή) από τη Βραζιλία".

Αντιστέκονται σαν παλικάρια οι Έλληνες Τραπεζίτες στο ναζιστικό PSI που θέλει να επιβάλλει το 3ο Ράιχ της Μέρκελύ κλάδου για το PSI

"Το "κούρεμα" δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα του ελληνικού χρέους" τονίζει ήρωας έλληνας τραπεζίτης και ένας απ' αυτούς που επιτέλους αποφάσισαν να βάλουν ΣΤΟΠ στα ναζιστικής έμπνευσης σχέδια της Μέρκελ για κούρεμα του ελληνικού χρέους.

Αποσύρθηκε η Arboris, στάσιμος ο πρίγκιπας και ο ΠΑΟ... τρέχει

Στο σημείο μηδέν βρίσκονται ξανά τα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς όπως προέκυψε από το Δ.Σ. που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, η Arboris Capital απέσυρε το ενδιαφέρον της, ενώ καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε και από την πλευρά του πρίγκιπα Αλ Σαούντ.


800.000 ευρώ στοιχίζει το γραφείο του Πάγκαλου!

Η λιτότητα δεν εμποδίζει το πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου να επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό με 800.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το σχετικό ΦΕΚ, σύμφωνα με το star.gr, για «τη σύσταση Πολιτικού Γραφείου Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και ενιαίων θέσεων Ειδικών Συμβούλων – Συνεργατών και μετακλητών Διοικητικών Υπαλλήλων», συνιστώνται για την κάλυψη των αναγκών 10 θέσεις μετακλητών Διοικητικών Υπαλλήλων και 5 ειδικών συμβούλων-συνεργατών.

Σαμαράς: «Δεν δίνουμε συγχωροχάρτι»

«Δεν είμαστε ούτε συμπολίτευση, ούτε αντιπολίτευση. Η ΝΔ είναι ο ρυθμιστικός παράγοντας των εξελίξεων» δήλωσε από τη Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς, κατά την τελευταία ημέρα συζήτησης του προϋπολογισμού, απαντώντας στις βολές από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ περί «συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης».

Πάπαλα ο φράχτης στον Έβρο... Αρνείται να τον χρηματοδοτήσει η ΕΕ

Ο Παπουτσής στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος 2011 για το Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων (ΤΕΣ), η Ελλάδα είχε ζητήσει συγχρηματοδότηση ύψους 4,9 εκατ. EUR για την κατασκευή φράχτη μήκους 10,5 χλμ. στα χερσαία σύνορα με την Τουρκία στην περιοχή του Έβρου.

Γ. Μιχελάκης: Το ΠΑΣΟΚ θέλει να αποφύγει τον έλεγχο του Πόθεν Έσχες

«Οι αστείες προτάσεις του κ. Καρχιμάκη αποκλείουν τον πλήρη και αποτελεσματικό έλεγχο εκείνων που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα.
Η έλλειψη σοβαρότητας και ο άκρατος λαϊκισμός δεν έχουν καμία σχέση με την πρόταση ουσίας της Νέας Δημοκρατίας, που οδηγεί στη διαφάνεια και διαφυλάττει το κύρος του Κοινοβουλευτισμού μας.
Είναι, προφανές, ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να αποφύγει τον έλεγχο του Πόθεν Έσχες».

Τράπεζα Πειραιώς: Πρόταση για μειώσεις μισθών των εργαζομένων της

Πρόταση για υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης εργασίας με μειώσεις μισθών κλιμακωτές από 10% έως και 20% υπέβαλε η διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς στους εργαζομένους της.

Σύμφωνα με την πρόταση, για όσους εργαζόμενους οι μισθοί υποχωρήσουν κάτω από την κλαδική σύμβαση εργασίας, θα υπάρχει εναλλακτική επιλογή της τετραήμερης εργασίας.

WSJ: Η ΝΔ θα κερδίσει πιθανότατα τις εκλογές

Μετά την ολοκλήρωση των καθηκόντων (της μεταβατικής κυβέρνησης) από την άνοιξη του επόμενου έτους, στην Ελλάδα αναμένεται να διενεργηθούν εκλογές, που η Νέα Δημοκρατία πιθανότατα θα κερδίσει, εκτιμά σε δημοσίευμά της, υπό τον τίτλο «Ο Έλληνας πολιτικός περιμένει ότι η ύφεση θα καθυστερήσει», η Wall Street Journal.

Πληρώνουμε και τον Αθεμπίγιο που δούλευε δωρεάν!

Σιγά μην τον άφηναν απλήρωτο τον άνθρωπο. Μπορεί εμάς τους ιθαγενείς να μας έλεγαν ότι ο Αθεμπίγιο θα κάνει δωρεάν την πρόταση για το Ελληνικό – θυμάστε που ο Παπανδρέου τον περιέφερε ως να είναι ο προσωπικός του διαφημιστής; – αλλά τελικά πληρώθηκε και μάλιστα αδρά.

Εισήγηση να παραμείνει ελεύθερος ο Εφραίμ

Τη μη προφυλάκιση του ηγούμενου της μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, ο όποιος κατηγορείται για την υπόθεση των «ιερών» ανταλλαγών, εισηγήθηκε προς το δικαστικό συμβούλιο ο αρμόδιος εισαγγελέας Εφετών.

Γ. Μιχελάκης: «Δικομματικές επιτροπές για τις κρατικές διαφημίσεις»

«Επαναλαμβάνουμε την πρότασή μας για την άμεση συγκρότηση διακομματικών επιτροπών, με τη συμμετοχή δικαστικών αντιπροσώπων, για κάθε προκήρυξη, αξιολόγηση και ανάθεση κρατικού διαφημιστικού κονδυλίου», επεσήμανε ο Γιάννης Μιχελάκης.

Ο κ. Μιχελάκης υποστήριξε ότι «σε ό,τι αφορά τους διαγωνισμούς της ΔΕΗ και του ΟΠΑΠ, ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που ανακοινώθηκαν άρον- άρον, η Νέα Δημοκρατία δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει τη συνέχιση ανέλεγκτων διαδικασιών, που θα δεσμεύσουν τους οργανισμούς για πολλά χρόνια, όπως και την επόμενη κυβέρνηση, που θα προκύψει από τις εθνικές εκλογές.

Με υπόθεση ναρκωτικών φαίνεται να συνδέεται η διπλή δολοφονία στην Καλαμάτα

Με υπόθεση ναρκωτικών σχετίζεται πιθανότατα, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., η άγρια δολοφονία του 35χρονου από την Αλβανία και του δίχρονου γιου του στην Καλαμάτα.

Ωστόσο, σε αυτή τη φάση των ερευνών δεν έχουν ακόμη αποκλειστεί και άλλα ενδεχόμενα.

Μεγάλο πλήγμα στα ομόλογα ευρωπαϊκών οικονομιών από τα κερδοσκοπικά παιχνίδια της S&P

Να δούμε πότε θα σταματήσουν να πανηγυρίζουν τα ζώα που βαδίζουν προς το γκρεμό... θα καταλάβουν άραγε ποτέ ότι οι αμερικάνοι βγάζουν λεφτά χτυπώντας το ευρώ ή θα πάνε άπατοι;

Γιατί σήμερα δεν λειτούργησαν πολλά σχολεία;

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε πως σήμερα δεν λειτούργησαν πολλά σχολεία, επειδή, λέει, είναι του Γρηγορόπουλου. Σχολεία, που έχουν χάσει μαθήματα, που αναπληρώνουν καταργώντας τις σχολικές εορτές (28η Οκτωβρίου, 17η Νοεμβρίου), έδιωξαν τους μαθητές χωρίς απουσίες για να μεταβούν σε συγκεντρώσεις για τον αδικοχαμένο μαθητή. Και ερωτάται:

Χρωστάει ένα μεγάλο ματς ο Μιραλάς...

Οι περισσότεροι βλέπουν στην τριάδα των χαφ το κλειδί για το σημερινό ματς με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη... Προσωπικά, αλλού βλέπω το ενδιαφέρον και αυτό δεν είναι άλλο από την απόδοση του Βέλγου στράικερ...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ο βούλγαρος Πρωθυπουργός Bojko Borissow εκλέχτηκε... καλύτερος ποδοσφαιριστής της χώρας του

Ο καλύτερος βούλγαρος ποδοσφαιριστής αυτή την εποχή είναι ο Dimitar Berbatow της Manchester United. Στην επίσημη όμως ψηφοφορία για τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χώρας, ήρθε δεύτερος με 24%. Οι φίλαθλοι έδωσαν την πρωτία, με 44%, στον...

Άγριο κράξιμο στον Λυκουρέντζο... από Νεοδημοκράτες... και πολύ άργησαν

Χθες στα γραφεία της ΝΔ στο Μαρούσι ήταν καλεσμένος ο Α. Λυκουρέντζος προκειμένου να "μιλήσει" στα εκλεγμένα συμβούλια των ΤΟ της 4ης Περιφέρειας της ΝΔ στην οποία Περιφερειάρχης είναι διορισμένος ο πεθερός του κ. Μυταράκη, προφανώς στο πλαίσιο καταπολέμησης της οικογενειοκρατίας.

Μετά το εσωκομματικό κάρφωμα ο Mike θυμήθηκε να κάνει κάτι για τους πολίτες...

Χθες ο Σ. Ξυνίδης έγραψε στο blog του αναφερόμενος στον Mike:

Καταγγελίες για κάλυψη του παιδεραστή από τον ΠΑΣΟΚο Όθωνα-Γνώστης εδώ και μήνες ο Παπουτσής!!!

Αν ευσταθούν τα παρακάτω θέλουν "κρέμασμα"

Κύκλοι της ρεθυμνιώτικης κοινωνίας δηλώνουν ότι η δράση του παιδεραστή είχε γίνει γνωστή στις αρχές εδώ και σχεδόν ένα χρόνο και καταγγέλλουν ότι η υπόθεση έτυχε «προστασίας», με την επισήμανση ότι...

Γερμανία: Άλμα 5,2% των βιομηχανικών παραγγελιών, τον Οκτώβριο

Άλλη μια απάντηση στις παπαριές περί ελλειμμάτων του Νότου που τρέφουν το Βορά της ΕΕ.
Αύξηση βιομηχανικών παραγγελιών παρά την κατάρρευση του Νότου που είναι βυθισμένος στην ύφεση

Μεγάλη άνοδο κατά 5,2% σημείωσαν τον Οκτώβριο οι βιομηχανικές παραγγελίες στη Γερμανία, κυρίως λόγω της ανάκαμψης της παγκόσμιας ζήτησης για γερμανικά βιομηχανικά προϊόντα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ενίσχυση του κλάδου για τους τελευταίους 19 μήνες, η οποία υπερέβη κατά πολύ τις προβλέψεις των ειδικών που έκαναν λόγο για άνοδο μόλις 1%.

Μπαρόζο: Αδιανόητη η ευρωζώνη χωρίς την Ελλάδα

«Έχουμε ένα κοινό νόμισμα και θα πρέπει να είμαστε περισσότερο πειθαρχημένοι για να παραμείνει το ευρώ επιτυχές», λέει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο απαντώντας στο ερώτημα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt πώς εξηγεί στα παιδιά του την ευρωκρίση. «Τους λέω επίσης ότι τα προβλήματα που έχουμε σήμερα δεν προέρχονται από το ευρώ, αλλά από την ανεύθυνη στάση ορισμένων κυβερνήσεων και των αγορών».

Ευρωζώνη χωρίς Ελλάδα;

Στη Μασσαλία την Τετάρτη ο Αντ.Σαμαράς για τη συνεδρίαση του ΕΛΚ

Για τη Μασσαλία αναχωρεί την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).

Στη ΝΔ εκτιμούν ότι οι επαφές του κ. Σαμαρά με τα υπόλοιπα μέλη του ΕΛκ, μεταξύ των οποίων η Άνγκελα Μέρκελ και ο Νικολά Σαρκοζί, θα γίνουν σε καλύτερο κλίμα από τις προηγούμενες, μετά και την επιστολή του κ. Σαμαρά ότι στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Ο Πούτιν δεν αστειεύεται: Δυνάμεις του στρατού και χιλιάδες αστυνομικοί κατευθύνονται στη Μόσχα

Χιλιάδες αστυνομικοί αλλά και ειδικές δυνάμεις του στρατού αναπτύσσονται στο κέντρο της Μόσχας, όπου διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας διαμαρτυρόμενοι για τις καταγγελίες περί νοθείας, ενώ την ίδια ώρα πίσω απ' το Κρεμλίνο διαδήλωναν υποστηρικτές του Πούτιν. Όπως μεταδίδει το BBC, φορτηγά γεμάτα στρατιώτες έχουν αναφερθεί να κινούνται προς το κέντρο της Μόσχας.

Βίντεο από το σημείο της έκρηξης στο Αφγανιστάν

Η έκρηξη έχει στοιχίσει μέχρι τώρα τη ζωή σε 48 άτομα:

Οι αποφάσεις των οίκων αξιολόγησης είναι δική τους ευθύνη, λέει η Μέρκελ

Οι αποφάσεις του κάθε οίκου αξιολόγησης αποτελούν δική του ευθύνη, είπε την Τρίτη η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την προειδοποίηση της Standard & Poor's ότι ίσως προχωρήσει σε μαζική υποβάθμιση κρατών μελών της Ευρωζώνης.

Ζ. Μπαρόζο: Τήρηση δεσμεύσεων ή εκτός ευρωζώνης η Ελλάδα

Να τηρήσει τις δεσμεύσεις της ζήτησε από την Ελλάδα, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, σε διαφορετική περίπτωση προειδοποίησε ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο μιας ευρωζώνης χωρίς την Ελλάδα.
Σε συνέντευξη του σε γερμανική εφημερίδα Die Welt επανέλαβε ότι η Ελλάδα είναι μία μοναδική περίπτωση και τόνισε ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί σε άλλη χώρα το «κούρεμα» του χρέους.

Ισραηλινό ενδιαφέρον για το φυσικό αέριο στην Κρήτη

Ισραηλινό ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί για το φυσικό αέριο νοτίως της Kρήτης, περιοχή για την οποία αρκετοί γεωλόγοι θεωρούν ότι παρουσιάζει συγγένεια με τη λεκάνη του «Λεβιάθαν», που περιλαμβάνει τόσο το ομώνυμο κοίτασμα (στο Ισραήλ) όσο και το κοίτασμα «Αφροδίτη» (Οικόπεδο 12 της Κύπρου).

Γη "νούμερο 2": Ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά κατοικήσιμος πλανήτης;

Επανάσταση στον χώρο της επιστήμης έρχεται να επιβεβαιώσει η NASA μέσα από επίσημη ανακοίνωσή της, αφού, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο Κέπλερ 22-Β ενδέχεται να φιλοξενεί ζωή.

Δυόμισι φορές μεγαλύτερος από τη Γη, ο εξωπλανήτης Κέπλερ 22-Β που βρίσκεται σε απόσταση 600 ετών φωτός από εμάς, επιτρέπει κατά πάσα πιθανότητα την ύπαρξη νερού σε υγρή μορφή στην επιφάνειά του.

Σφαλίαρα Δήμα στους Σκοπιανούς: Ομόφωνα «ΟΧΙ» απ' την ΕΕ στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων

Επιτυχημένη χαρακτηρίζουν κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών τη χθεσινή πρώτη δοκιμασία του έλληνα ΥΠΕΞ Σταύρου Δήμα στην ΕΕ όσον αφορά την ενταξιακή πορεία της ΠΓΔΜ, μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης. Επρόκειτο για την πρώτη συζήτηση σε επίπεδο ΕΕ γύρω από τα Σκόπια.

Ντόρα Μπακογιάννη καταγγέλει Θέμο Αναστασιάδη ότι εκβιάζει επιχειρηματίες και πολιτικούς

Σε ομιλία της σε συγκέντρωση στην Αργυρούπολη, η Πρόεδρος της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" Ντόρα Μπακογιάννη, θέλοντας να καταδείξει πως όλα αυτά τα χρόνια στην πολιτική, δεν έχει δημιουργήσει εξαρτήσεις, και δεν έκανε πράγματα για τα οποία σήμερα πρέπει να φοβάται, θύμισε στους παρευρισκόμενους, πως δεν δίστασε να θίξει πρόσωπα που σήμερα είναι "ταμπού" στη χώρα μας.


ΔΝΤ για Ελλάδα: Διάχυτη αγωνία για το PSI


Το ΔΣ του ΔΝΤ έδωσε τη Δευτέρα το πράσινο φως για την εκταμίευση της 6ης δόσης ύψους 2,2 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα. Το κλίμα που επικράτησε στη συνεδρίαση του ΔΣ του Ταμείου καθώς και τα όσα ειπώθηκαν μέσα σε αυτό επιβεβαίωσαν πλήρως τις πληροφορίες που είχε μεταδώσει σε ρεπορτάζ του ο ΣΚΑΪ. Η εκταμίευση της 6ης δόσης θεωρούνταν ήδη από τις αρχές τις περασμένης εβδομάδας "διασφαλισμένη" σύμφωνα με ασφαλή πηγή του Ταμείου που είχε μιλήσει στον ΣΚΑΪ.

Έπεσαν οι μάσκες των αμερικάνων κερδοσκόπων-Κοινή απάντηση Γαλλίας-Γερμανία στις απειλές S&P

Η απειλή της S&P δείχνει και στους πλέον άσχετους ποιοι θέλουν να καταρρεύσει το ευρώ προκειμένου να συνεχίσουν να κάνουν παιχνίδια με το δολάριο. Δεν εξηγείται αλλιώς πως μετά από μια απόφαση για μηδενικά ελλείμματα, αυτόματες κυρώσεις σε υπερβάσεις προυπολογισμού και κατάργηση του βέτο, η  S&P βγαίνει και λέει ότι θα υποβαθμίσει τις 5 χώρες της Ευρωζώνης που έχουν 3Α και δεν θα υποβαθμίσει πχ...

Έκρηξη στην Καμπούλ με τουλάχιστον 30 νεκρούς


Βομβιστής αυτοκτονίας επιτέθηκε σε ιερό χώρο των σιιτών όπου εκατοντάδες μουσουλμάνοι γιόρταζαν της επέτειο της Ashura. Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για πάνω από 30 νεκρούς.
Το πανηγύρι της Ashura γίνεται προς τιμή του εγγονού του Μωάμεθ, Χουσείν ο οποίος σκοτώθηκε το 680 μΧ στη μάχη της Καρμπάλα στο Ιρακ.

Τι χωρίζει τον Γ. Μιχελάκη από τα λαμόγια συναδέλφους του;

Μία άγνωστη ιστορία, ενδεικτική. Έτσι για να μην απορούν κάποιοι για την στάση που έχουμε σε ορισμένα θέματα…

Ο Γιάννης Μιχελάκης ήταν διευθυντής ενημέρωσης και ειδήσεων στον Αντέννα από το 2002.

Το 2009, όταν η κρίση είχε κάνει εμφανή τα σημάδια της στην αγορά και επακόλουθα στα μεγάλα ΜΜ”Ε”, ζητήθηκε από την ιδιοκτησία του σταθμού πρόταση Μιχελάκη για περικοπές μισθών και προσωπικού.

Τι έκανε λοιπόν ο τύπος;

Επτά ληστείες την νύχτα στην Αττική

Στο Ζεφύρι, στην οδό Φιλικής Εταιρείας, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφού τον τραυμάτισαν με μαχαίρι, του αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Παθών μετεφέρθη σε νοσοκομείο για νοσηλεία.

Scarlett Johansson: Γουστάρει τους μπαχαλάκηδες

Οι σκληροί άντρες έρχονται πρώτοι στις προτιμήσεις της Scarlett Johansson, αφού μόνο αυτοί μπορούν να κλέψουν την καρδιά της, όπως αποκάλυψε στο αμερικανικό Cosmopolitan.
"Με ελκύουν τα κακά αγόρια. Εκτιμώ έναν άντρα όταν γίνεται περιπετειώδης και ριψοκίνδυνος μαζί μου. Μου αρέσει επίσης όταν είναι άνθρωπος της δράσης και έχει το θάρρος να συγκρουστεί με τις ανώτατες αρχές", τόνισε η ηθοποιός στο περιοδικό cosmopolitan σε συνέντευξή της.

Αίτηση στο άρθρο 99 για Alapis και Πετζετάκις

Aύριο Τετάρτη, και την ερχόμενη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, συζητούνται στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών οι αιτήσεις της Πετζετάκις και της Αlapis αντίστοιχα για την υπαγωγή των εισηγμένων, στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Αργεντινά «γυμνάσια» σε ισπανικά αλιευτικά στην περιοχή των Νήσων Φώκλαντς

Όλο και εντονότερη γίνεται η παρουσία των Αργεντινών γύρω από τα Νησιά Φώκλαντς (Μαλβίνας για τους ίδιους), με αφορμή και την απόφαση του Λονδίνου να στείλει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στην περιοχή στο πλαίσιο αποστολής του Βασιλικού Ναυτικού.

Τα διέλυσαν όλα οι ΠΑΣΟΚοι: Κατάργησαν το ΥΕΝ και οι εφοπλιστές καταργούν την ελληνική σημαία

Η Ελληνική Ναυτιλία αποτελεί το δυσκολότερο τεστ αντοχής για τη μεταβατική κυβέρνηση. Ιδιαίτερα το αίτημα του ναυτιλιακού κόσμου για επανασύσταση του πρώην Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας αποτέλεσε και θα αποτελέσει  το πεδίο σύγκρουσης μεταξύ των τριών κομμάτων που απαρτίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Απολογισμό διετίας και εκλογή νέου προέδρου από τη βάση, ζητεί ο Μιχ.Χρυσοχοΐδης

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Παπανδρέου, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με άρθρο του στα Νέα, επανέρχεται στη συζήτηση για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, ζητώντας να ανοίξουν άμεσα οι διαδικασίες απολογισμού του κυβερνητικού έργου της διετίας και να προχωρήσει η εκλογή νέου προέδρου από τη βάση.

Μετ' εμποδίων η ανακοίνωση του τελικού αριθμού των υπαλλήλων σε προσυνταξιοδοτική εφεδρεία

Μικρότερη από την αναμενόμενη ήταν η ανταπόκριση των διευθυντών προσωπικού στην αποστολή των αναλυτικών στοιχείων για το μόνιμο προσωπικό που τέθηκε σε προσυνταξιοδοτική εφεδρεία, καθώς έληξε η σχετική προθεσμία. Όλα δείχνουν ότι η ανακοίνωση του τελικού αριθμού των εφέδρων θα καθυστερήσει.

Δημοψήφισμα σκέφτονται Παπαδήμος-Βενιζέλος για τις αλλαγές στις συνθήκες!

Μέρκελ και Σαρκοζί άνοιξαν τα χαρτιά τους: θέλουν μια Ευρώπη χωρίς ελλείμματα και μία Ένωση χωρίς βάρη. Ζητούν μία νέα συνθήκη, με αυτόματες κυρώσεις για τις άτακτες χώρες.

Λουκάς Παπαδήμος και Ευάγγελος Βενιζέλος μελέτησαν τις δηλώσεις των ηγετών της Γερμανίας και της Γαλλίας, διάβασαν τα τηλεγραφήματα των πρεσβειών μας σε Βερολίνο και Παρίσι και χάραξαν τη γραμμή της Αθήνας.

ΙΚΑ: Αναζήτηση πόρων με επιτροπή Ράιχενμπαχ

Εναλλακτικές πηγές εσόδων αναζητά η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης σε συνεργασία με την διοίκηση του ΙΚΑ μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ), συζητώντας με την επιτροπή Ράιχενμπαχ.

Δημοσκόπηση: Απέτυχε το μνημόνιο 80%, παραμονή στο ευρώ 77%, όχι στον ΓΑΠ 76%, ΝΔ 21,5%, ΠΑΣΟΚ 15,3%

Την αποτυχία του Μνημονίου καταγράφει δημοσκόπηση της GPO που παρουσίασε η εκπομπή «Ανατροπή» του Mega. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 79,3% των Ελλήνων δηλώνει ότι το μνημόνιο απέτυχε πλήρως και το 9,9% ότι μάλλον απέτυχε.