09 Δεκεμβρίου 2011

Βίντεεο: Δείτε το φτύσιμο Σαρκοζί στον Κάμερον

Δείτε τι έγινε όταν διασταυρώθηκαν μετά το βέτο του άγγλου:

Η Σάντυ χρειάζεται τη βοήθεια μας: Έχει μια απορία και θέλει να βοηθήσει τον Αντώνη Σαμαρά

Αγαπητό dexiextrem,

Όλοι ξέρουμε ότι είσαι το κορυφαίο δεξιό blog, που διαβάζει όλη η Ν.Δ. (dexiextrem: να ευχαριστήσω πάλι τον ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ χάρη στον οποίο σήμερα ξεπεράσαμε για πρώτη φορά τις 27.000 μοναδικούς επισκέπτες!!) Στη Συγγρού, όλοι οι υπολογιστές είναι μέρα νύχτα συντονισμένοι στο αγαπημένο μας dexiextrem. Φυσικά γνωρίζεις ότι αυτό οφείλεται στη συνεπή έντιμη στάση σου, καθώς εσύ δεν είσαι δημοσιογράφος, έχεις τεράστια αναγνωσιμότητα στο χώρο του κόμματός μας και σε διαβάζουμε για να "παίρνουμε κλίμα" από την κοινωνία. Για αυτό και τολμώ να ζητήσω τη γνώμη σου για το εξής περιστατικό:

Φετβατζίδης: Από μικρός φαίνεται ότι είναι ΣΤΟΚΟΣ με περικεφαλαία

Ερωτηθείς για την κλήρωση της Εθνικής απάντησε: "Θα μπορούσε να ήταν χειρότερη, εμείς πιστεύω ότι τελικά θα είμαστε στις θέσεις πρόκρισης. Ελπίζω η μπάλα να είναι γούρικη για μας, γρουσούζικη για τους άλλους και ειδικά για τους Γερμανούς".

Την ώρα που τα έλεγε αυτά ο καραγκιοζάκος...


φορούσε μπλούζα και υπέγραφε μπάλα:

Η Σύνοδος τελείωσε αλλά ο Μπένυ θα κάνει και την εκδρομούλα του... αφού πληρώνουν οι μαλάκ@@

Αλίμονο σε μας τα κορόιδα που είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας γιατί δεν υπάρχει ούτε σάλιο... αλλιώς αυτοί κάνουν και τις βολτούλες τους με τα έξοδα πληρωμένα απ' τους μαλάκ@@

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!!! ΨΑΧΝΕΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΣΥNΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟY!

ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΚΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!

Μπορεί να τον κράζουμε δικαίως τον Χατζηνικολάου, στα δύσκολα όμως, τον προειδοποιούμε για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων. Άλλωστε, ποιος άλλος να το κάνει αυτό; Οι ανυπόληπτοι εκβιαστές συνεργάτες που το μόνο που είναι σε θέση να κάνουν είναι να διαβάζουν μόνοι τους τις μαλ...κίες που γράφουν;

Η είδηση λοιπόν είναι η εξής :

Οι Ευρωπαίοι κάνουν τώρα ότι έλεγε εδώ και ένα χρόνο ο Σαμαράς

Η σημερινή είδηση λέει:
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το αίτημα για τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα σε μελλοντικά πακέτα στήριξης, αποδεχόμενοι ότι αυτό θα πρέπει να αποφασίζεται «κατά περίπτωση» σύμφωνα με τους κανόνες που έχει το ΔΝΤ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι νωρίς την Παρασκευή μετά την πρώτη ημέρα της Συνόδου Κορυφής.

Στις 14 Δεκεμβρίου 2010 ο Σαμαράς δήλωνε:

Ι. Βρούτσης για την τοποθέτηση 104 κομματαρχών του ΠΑΣΟΚ σαν Προϊσταμένων σε ΔΟΥ της χώρας

«Την ώρα που τα έσοδα καταρρέουν, οι στόχοι του 2011 εκτροχιάζονται, τα δυσβάσταχτα φορολογικά μέτρα αποδεικνύονται αναποτελεσματικά, ο Υπ. Οικονομικών μετατρέπει το φοροεισπρακτικό μηχανισμό σε “κομματικό παραμάγαζο”.

Το ανέκδοτο της χρονιάς-Κάμερον υπό την επιρρεια ναρκωτικών: η Βρετανία παραμένει κύριος παίκτης στην Ευρώπη

Σε τούνελ λιτότητας από τον Ντ. ΚάμερονΜπορεί οι Ευρωπαίοι να τα βρήκαν ως προς την ενίσχυση της δημοσιονομικής πειθαρχίας στη ζώνη του ευρώ απέτυχαν όμως να προχωρήσουν σε μία νέα Συνθήκη των 27, λόγω της σύγκρουσης με τη Βρετανία. Σήμερα, ο Βρετανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο «δεν έχει αποκλειστεί» από την Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά την αντίθεση του στην προτεινόμενη αλλαγή της Συνθήκης στις Βρυξέλλες. Τόνισε μάλιστα ότι η χώρα του παραμένει ένας από τους βασικούς παίκτες στην ευρωπαϊκή σκακιέρα.

Γ. Μιχελάκης για τη Σύνοδο κορυφής

Ενίσχυση της δύναμης πυρός των μηχανισμών στήριξης, έκδοση ευρωομολόγων και δημιουργία μιας ανεξάρτητης ευρωπαϊκής εταιρίας αξιολόγησης προτείνει η ΝΔ σε ανακοίνωση του εκπροσώπου της, Γ. Μιχελάκη, για τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού. Η ΝΔ τάσσεται επίσης κατά της Ευρώπης των πολλών ταχυτήτων και επαναλαμβάνει ότι η προσαρμογή δεν θα επιτευχθεί με αύξηση των φόρων και ένταση της μονομερούς λιτότητας, αλλά με ανάπτυξη.

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αυτό πως ξέφυγε στους ΠΑΣΟΚους; Οι Υπηρεσίες υγείας της Ρωσίας καλούν τον κόσμο να μη συμμετέχει στις διαδηλώσεις γιατί μπορεί να κολλήσει γρίπη

Ρώσοι αντιπολιτευόμενοι: μην πάτε να διαδηλώσετε κατά του καθεστώτος του πρωθυπουργού Βλαντίμιρ Πούτιν το Σάββατο, διότι κινδυνεύετε από τη γρίπη. Αυτό είναι το μήνυμα που μοιάζει να απευθύνει σήμερα στον ρωσικό λαό ο επικεφαλής των υπηρεσιών υγείας της χώρας Γκενάντι Ονισένκο.

Αγιογραφία Ντράγκι από Econimist: Λογικό οι Εβραίοι δεν είναι δυνατόν να μη στηρίξουν τον άνθρωπο της Goldman-Sachs

Ως περίεργο τελετουργικό των Ευρωπαίων ηγετών για την εύνοια του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι προσεγγίζει στήλη του βρετανικού περιοδικού Economist τις διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες σε σχέση με την ΕΚΤ, σε κείμενό της με τον τίτλο «Ο Πάπας Μάριο στο ευρω-μπορντέλο».

Α ρε Μάκη που κατάντησες κι εσύ!! Να υπερασπίζεσαι τις συμβάσεις με τη Siemens

Κανά πρόστιμο όπως ζήταγες όταν ήσουν έξω απ' το χορό, θα της επιβάλλεις ή και οι προηγούμενες συμβάσεις ήταν άψογες όπως αυτή που θα υπογράψεις εσύ σε λίγο;
Τι σου είναι η καρέκλα ρε γαμώτο...

Έως το τέλος του χρόνου θα προχωρήσει το υπουργείο Υποδομών στην κατάρτιση της σύμβασης με τη Siemens για την εγκατάσταση του συστήματος σηματοδότησης σε επτά νέους σταθμούς του μετρό, οι οποίοι αν και έχουν ολοκληρωθεί, δεν λειτουργούν ακόμα. Αυτό ανέφερε ο κ. Βορίδης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση βουλευτών της ΝΔ για τα οδικά έργα.

Στον ΠΑΣΟΚο Σάλλα βρίσκει στέγη ο φυγαδευθείς το 1989, Ρουμελιώτης

Αντιπρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς αναλαμβάνει ο Π. Ρουμελιώτης ο οποίος ως γνωστόν το 1989 δεν δικάστηκε για το σκάνδαλο Κοσκωτά μιας και φρόντισε ο Παπανδρέου να τον φυγαδεύσει στην Ευρωβουλή και να έχει ασυλία

Καθήκοντα αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς (μη εκτελεστικό μέλος) αναλαμβάνει, από την 1η Ιανουαρίου 2012, ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Συζητήσεις Ελλάδας-Ρωσίας για τον αγωγό

Οι δύο χώρες αναζητούν τρόπους προκειμένου να συνεχιστεί η κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, έπειτα από την αποχώρηση της Βουλγαρίας.

Τρόπους αντιμετώπισης της απόφασης της Βουλγαρικής κυβέρνησης να μην προχωρήσει η κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη θα αναζητήσουν Ελλάδα και Ρωσία στη συνάντηση της Μικτής Ελληνορωσικής Επιτροπής Ενέργειας, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα.

Μυστήριο με «ύψιστης εθνικής σημασίας» επιχείρηση της ΕΥΠ

Μιλούν για προσπάθεια αποτροπής μιας δυσμενούς απόφασης για τη χώρα

Μυστήριο καλύπτει μεγάλη επιχείρηση της ΕΥΠ που βρίσκεται σε εξέλιξη και η οποία χρηματοδοτείται με μεγάλα ποσά από τα απόρρητα κονδύλια των μυστικών υπηρεσιών. Σε αυτήν την άγνωστη επιχείρηση της ΕΥΠ αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής ο οποίος δεν θέλησε να προχωρήσει σε καμία άλλη διευκρίνιση.

The Times: Η Ελλάδα ξεκινά την μεγαλύτερη πώληση κρατικής περιουσίας στη Ευρώπη

Η βρετανική εφημερίδα THE TIMES δημοσιεύει ρεπορτάζ για τις μαζικές ιδιωτικοποιήσεις που ξεκινούν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η χώρα πουλάει ότι είναι δυνατόν να φέρει κάποια έσοδα σε αυτό που έχει ονομαστεί "το μεγαλύτερο ξεπούλημα κρατικών περιουσιακών στοιχείων στη Ευρώπη".

Εξαίρεση των μελών του Β' Αυτόφωρου Τριμελούς ζήτησαν οι κατηγορούμενοι του περιοδικού «Focus»

Την εξαίρεση των μελών της σύνθεσης του Β' Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου ζήτησαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των επτά Γερμανών δημοσιογράφων και αρθρογράφων του περιοδικού «Focus» που δικάζονται για το γνωστό εξώφυλλο του περιοδικού.

Πρόκειται για το τεύχος της 22ης Φεβρουαρίου 2010 με την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει άσεμνη χειρονομία και τον χαρακτηρισμό «απατεώνες» που αποδίδονταν στους Έλληνες στο δημοσίευμα.

Σ. Καλογιάννης: Ζοφερή η κατάσταση των δημοσίων έργων και πως να μην είναι όταν ο Ραγκούσης υπογράφει νύχτα να δοθούν 23 εκ για αεροδρόμιο στην Πάρο

[Σε συζήτηση σχετικής Επερώτησης 17 βουλευτών της Ν.Δ.]
«Σήμερα, η κατάσταση των δημοσίων έργων είναι ζοφερή. Η δραματική μείωση των ρυθμών κατασκευής των συνεχιζόμενων έργων, λόγω της οικονομικής και τεχνικής εγκατάλειψής τους, σε συνδυασμό με την αδράνεια στη δημοπράτηση νέων έργων και τη συνεχή αύξηση των τιμών των δομικών υλικών, έχουν οδηγήσει τον κλάδο των κατασκευών σε κατάρρευση.

Οικονομικό «κραχ» στο ΠΑΣΟΚ-Απλήρωτοι επί 2 μήνες οι υπάλληλοι

Σε απόγνωση βρίσκονται οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ, καθώς εδώ και δύο μήνες παραμένουν απλήρωτοι από το κόμμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Ποντίκι», ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος ενημέρωσε τους υπαλλήλους της Ιπποκράτους ότι το μόνο που μπορεί να τους εγγυηθεί είναι...

Σφίγγει η θηλιά: Θέλουν μηδενικό έλλειμμα κι ας πληρώνουμε τόκους

Μεγάλο βήμα προς τη σύγκλιση της δημοσιονομικής πολιτικής χαρακτήρισε τις νέες αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής, ο πρωθυπουργός, κύριος Λουκάς Παπαδήμος.

Σε συνέντευξη Τύπου από τις Βρυξέλλες το μεσημέρι της Παρασκευής, ο κύριος Παπαδήμος είπε ότι υιοθετήθηκε δημοσιονομικός κανόνας που προβλέπει ότι οι προϋπολογισμοί θα πρέπει να είναι ισορροπημένοι, δηλαδή να μην παρουσιάζουν έλλειμμα πάνω από 0,5%.

ΕΡΤ: Έκοψαν τον Παπαδήμο και έβαλαν την Μπήλιω! (βίντεο)

«Στον αέρα» κόπηκε η ζωντανή μετάδοση της συνέντευξης του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες για την σύνοδο κορυφής. Το κρατικό κανάλι, που βρίσκεται σε ενημερωτική απεργία, διέκοψε το πρόγραμμά του και μετέδωσε την συνέντευξη, ενώ την εικόνα μετέδιδε με pool σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια (σ.σ. τα ιδιωτικά δεν πληρώνουν το pool).

Έχει ανοίξει η πόρτα της Τούμπας

Το ταμείο είναι πέρα για πέρα μείον στον ΠΑΟΚ και ο Ζαγοράκης έχει πλέον αποφασίσει πως οι αποδεσμεύσεις είναι μονόδρομος... Κοντρέρας, Σαλπιγγίδης και Χαλκιάς οι πρώτοι τρεις...

Αρχίζει το ξήλωμα του μύθου: Μείωση εξαγωγών 11,6% αν αφαιρέσουμε τις εξαγωγές πετρελαιοειδών του Λάτση και του Βαρδή

Επιτέλους άρχισε το ξήλωμα του ΠΑΣΟΚικού μύθου της δήθεν αύξησης κατά 30 και 40% των εξαγωγών που έδειχναν σε Γιωργάκη και Mike ότι η Ελλάδα πάει καλά και οδηγούσαν σε παράνοια τους σκεπτόμενους πολίτες που προσπαθούσαν να συνδυάσουν την "αύξηση" των εξαγωγών με τη βύθιση των βιομηχανικών παραγγελιών (χθες γράψαμε ότι το Οκτώβριο μειώθηκαν κατά 12,3% οι παραγγελίες της βιομηχανίας).


Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, η συνολική αξία των εξαγωγών - αποστολών, χωρίς τα πετρελαιοειδή, κατά το μήνα Οκτώβριο 2011 ανήλθε στο ποσό των 1.293,3 εκατ. ευρώ έναντι 1.463,1 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2010, παρουσιάζοντας μείωση 11,6%.

Ήταν πάντα καλός στα στημένα ο Πλατινί

Από παλιά όταν αγωνιζόταν ο Μισέλ, ήταν εξαιρετικός στα στημένα... Τώρα που έγινε πρόεδρος της Ουέφα είπε να το συνεχίσει το σπορ έστω και αν πλέον δε το κάνει με τη μπάλα στα πόδια...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΚΟΥΙΖΑΚΙ ΓΙΑ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ...

Ο ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΑΠ
ΜΟΝΟ ΑΠ' ΤΟ FIMOTRO

Ποιος γνωστότατος εκδότης πλέον, μιας και το κανάλι το έκλεισε και ασχολείται μόνο με το ραδιόφωνο, παρουσιάστηκε χθες στο γραφείο του προέδρου του ΟΠΑΠ για να πάρει αυτά που του καθυστερεί ο Οργανισμός από ολοσέλιδες διαφημίσεις που βουλώνουν τα στόματα;

Προβληματισμένος ο Σαμαράς, έτοιμος να τα βροντήξει!-Μέχρι το δρόμο άκουγαν τις φωνές του

Επέστρεψε από τη Μασσαλία και βρήκε τον κομματικό μηχανισμό διαλυμένο, από μερικούς στενούς συνεργάτες του, οι οποίοι διατηρούν υπόγειες διαδρομές με εκβιαστή και συκοφάντη ανυπόληπτο δημοσιογράφο. Μόνο ο Μιχελάκης άκουσε τα μπράβο του Αντώνη για την πίεση στον στο λαϊκισμό Καρχιμάκη και την εξαιρετική κίνηση μάτ να σηκώσει το θέμα του τρόπου που μοιράζεται η κρατική διαφήμιση, κάτι που είναι και ο πραγματικός λόγος της εναντίον του επίθεσης.

Βίντεο επανεμφάνισης αμερικάνου πράκτορα που θεωρούνταν αγνοούμενος

Μετά από περισσότερα από 3 χρόνια ένα βίντεο και φωτογραφίες του αγνοούμενου συνταξιούχου πράκτορα του FBI, Robert Levinson εστάλεισαν με mail στην οικογένειά του που τον θεωρούσε αγνοούμενο αλλά απ' ότι αποδεικνύεται έχει απαχθεί από αγνώστους στο Ιραν. Δείτε το βίντεο:

Ευρώπαίοι-Βρετανοί εβραίοι 26-1... μόνη της έμεινε τελικά η Μ. Βρετανία να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εβραίων κερδοσκόπων.. και τα αριστερά ζώα τον αποθεώνουν!!

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το Reuters, τελικά και οι Ουγγαρία, Τσεχία και Σουηδία συμφώνησαν με τις χθεσινές αποφάσεις των υπολοίπων 23, με αποτέλεσμα να μείνουν οι Άγγλοι μόνοι τους να προσπαθούν να σώσουν τα συμφέροντα του City... δηλ. τα παιχνίδια στα χρηματιστήρια με μετοχές, CDS, naked και short... περαστικά τους την περίοδο που ακολουθεί.

Σεληνιακή Έκλειψη το Σάββατο

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, 10 Δεκεμβρίου θα δούμε την ολική έκλειψη της Σελήνης που θα αρχίσει αρκετά νωρίτερα το μεσημέρι όταν ο φυσικός μας δορυφόρος θα βρίσκεται ακόμη κάτω από τον ορίζοντά μας.

Συρρίκνωση 5% του ελληνικού ΑΕΠ, το γ΄ τρίμηνο

Μείωση κατά 5% παρουσίασε το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ), σε σταθερές τιμές 2005, κατά το γ’ τρίμηνο του 2011, σε σχέση με το γ’ τρίμηνο του 2010, με βάση τα διαθέσιμα προσωρινά μη εποχικά διορθωμένα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ).

Αλβανία: Απόφαση κατά της ελληνικής μειονότητας λόγω... προσωπικών δεδομένων

Την... προστασία των προσωπικών δεδομένων επικαλείται Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας με απόφασή του για την απαλοιφή της εθνικότητας από τα ληξιαρχικά μητρώα όπως προβλεπόταν αρχικά από σχετικό νόμο!

Π. Μπεχράκης: Δεν κάναμε ποτέ πρόταση για το ηλεκτρονικό κάπνισμα

Καμία πρόταση για το ηλεκτρικό κάπνισμα δεν κατέθεσε στο υπουργείο Υγείας η Επιτροπή για τον έλεγχο του καπνίσματος διευκρίνισε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Επιτροπής για τον έλεγχο του καπνίσματος και καρδιολόγος Παναγιώτης Μπεχράκης.

Με φωτοβολταϊκά η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα

Σε λειτουργία τέθηκε τον Οκτώβριο το φωτοβολταϊκό έργο ισχύος 96,6kWp που παραδόθηκε από την IBC SOLAR στην αμερικανική πρεσβεία.

Στην Κύπρο η Σύνοδος Κορυφής του ΕΛΚ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ θα πραγματοποιηθεί στην Λευκωσία. 

Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν 17 αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων της ΕΕ, των σημαντικότερων χωρών της γηραιάς ηπείρου, μεταξύ των οποίων η Γερμανία, η Βρετανία, η Γαλλία και η Ισπανία.

Θρίλερ με την υγεία του Ερντογάν που είναι εξαφανισμένος 2 βδομάδες– «Δεν έχει καρκίνο, είναι καλά» λένε τα ΜΜΕ

Η κατάσταση της υγείας του Τούρκου πρωθυπουργού, που παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, συνεχίζει να είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης στην Τουρκία.

«Δεν έχει πρόβλημα υγείας, όλες οι εξετάσεις ήταν καθαρές» είναι ο τίτλος της εφημερίδας Vatan, η οποία κάνει αναφορά στις δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας Αμντουλάχ Γκιούλ σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν.

Ολοκληρώθηκε το 3ο Debate της ΟΝΝΕΔ με θέμα «Ανωνυμία στα Blogs;»

Ωραίες οι εκδηλώσεις παλικάρια μου, αλλά το ότι απ' αυτά που γράφετε για τους ομιλητές, δεν κατάλαβα αν η θέση τους ήταν υπερ ή κατά της ανωνυμίας, είναι το λιγότερο... το σημαντικό είναι ότι δεν κατάλαβα ποια είναι η θέση της ΟΝΝΕΔ... εντάξει τη ΝΔ την ξεχνάμε, αλλά εσείς λέτε ότι είστε "επαναστάτες"... έχετε τα άντερα να πείτε αν είστε υπερ ή κατά της ανωνυμίας; ΟΟΕΕΟΟ;

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο debate της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Βιβλιοθήκη του OpenPlace (Μεσογείων 15).


Κίνα: Καταδικάστηκε σε θάνατο γιατί μόλυνε γάλα και πέθαναν 3 παιδιά

Κινέζικο δικαστήριο καταδίκασε μια γυναίκα σε θάνατο και τον σύζυγό της σε ισόβια επειδή μόλυναν φρέσκο γάλα με νιτρώδη άλατα και προκάλεσαν έτσι το θάνατο τουλάχιστον τριών παιδιών, και τη νόσηση άλλων 36.

Μπαρμπα Γιάννης-Οι άλλοι φταίνε: Οι Θεσσαλονικείς είναι γύφτοι...ε, κωλοβαράνε και οι οδοκαθαριστές και γι' αυτό είμαστε μπουρδέ@@

Διαβάστε αποσπάσματα από τη συνέντευξή που έδωσε ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στο περιοδικό «Soul». στους Σ. Τσιτόπουλο και Δ. Καραθάνο, και στην οποία λίγο πολύ αποκαλεί γύφτους και βρωμιάρηδες τους πολίτες της Θεσσαλονίκης που "πετάνε τα σκουπίδια τους όπου βρούνε" ενώ λέει ότι οι οδοκαθαριστές κωλοβαράνε... ο μόνος που δεν έχει ευθύνη είναι ο ίδιος ο μπάρμπα Γιάννης! Σε ευχαριστούμε Δήμαρχε... για τα καλά σου λόγια στους μαλάκ@@ που σε ψήφισαν:

Πέρασε ένας χρόνος από τις εκλογές του Οκτωβρίου. Πώς αξιολογείτε το διάστημα που μεσολά­βησε;

Τέλος στο PSI και στη συμμετοχή ιδιωτών σε αναδιρθρώσεις και μηχανισμούς

"Εις ό,τι αφορά την συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, δηλαδή το PSI, έχουμε κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο δόγμα μας: από εδώ και πέρα θα τηρήσουμε αυστηρά τις αρχές και την πρακτική του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Ή για να το θέσω πιο ωμά: η πρώτη μας προσέγγιση για το PSI (Private Sector Involvement) που είχε πολύ αρνητικό αντίκτυπο στην αγορά δημοσίου χρέους, αποτελεί και επισήμως παρελθόν".

Ικανοποιημένη δηλώνει η Μέρκελ

Ικανοποιημένη δηλώνει η Μέρκελ Για λήψη "σημαντικών αποφάσεων για το ευρώ" έκανε λογο σήμερα η Άγκελα Μέρκελ, αναφερόμενη στο αποτέλεσμα των χθεσινών διαβουλεύσεων στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής.


Η Γερμανίδα καγκελάριος μίλησε για "την έναρξη της ένωσης σταθερότητας, της δημοσιονομικής ένωσης", ενώ ανέφερε ότι έγιναν θετικά βήματα "ιδιαίτερα αναφορικά με το φρένο χρέους για τις χώρες που θα συμμετάσχουν σ' αυτή τη νέα συνθήκη, αλλά και αναφορικά με τις αυτόματες κυρώσεις".


Γερμανία: Μείωση εμπορικού πλεονάσματος τον Οκτώβριο κατά 2,5 δις στα 12,6 δις

Συρρίκνωση παρουσίασε το εμπορικό πλεόνασμα της Γερμανίας τον Οκτώβριο, μετά τη μείωση των εξαγωγών και των εισαγωγών, όπως δείχνουν επίσημα σημερινά στοιχεία.Τα αγαθά που εξήχθησαν από τη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης ανήλθαν συνολικά στα 88,1 δισ. ευρώ, με εποχική προσαρμογή, καταγράφοντας μείωση 3,6% σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο.

Φτωχομπινές ο ΑΕΚτσής Τσάκας: Ο εκπρόσωπος του "αγνώστου επενδυτή", Βλάχος, υπόσχεται στους ΑΕΚτσήδες μόνο τον Σαλπιγγίδη!!

Ο δικηγόρος κ. Γιάννης Βλάχος (βαριέμαι να βρω φώτο του Βλάχου και έβαλα μια του Τσάκα® ... ούτως ή άλλως τα ίδια είναι), εκπρόσωπος του «αγνώστου Χ» που έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΑΕΚ, βρέθηκε την Πέμπτη (8/12) στα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα προμηθεύτηκε όλα τα απαραίτητα έγγραφα (συμβόλαια ποδοσφαιριστών, συμβάσεις, νομιμοποιητικά έγγραφα κλπ.) προκειμένου να διενεργηθεί νομικός έλεγχος από την πλευρά του υποψηφίου επενδυτή.

Συγκινητικό βίντεο του Ελληνόψυχου Κακλαμανάκη... που δίνει λουράγιο στους Έλληνες

Δείτε το:

Ποδοσφαιριστές φιλιούνται στο στόμα στον Πρωτάθλημα Αγγλίας... όπως ο Kovasevic δηλαδή

Η σκηνή, σε αντίθεση με το 2ο βίντεο που ακολουθεί και δείχνει τον Κovasevic να το κάνει μέσα στο γήπεδο, διαδραματίζεται στο FIFA 2012, μεταξύ του πολωνού παίκτη της Λίβερπουλ Andy Carroll που αφού περάσει τους αμυντικούς της Άρσεναλ και σκοράρει, προκειμένου να παρηγορήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα της Άρσεναλ Lukasz Fabianski τον παίρνει από τον λαιμό και του δίνει ένα φιλί στο στόμα. Δείτε το βίντεο:

Ώρα για γέλιο: Παράταση μέχρι την Τρίτη ζητάει ο Τσάκας που θέλει ομως να ορίσει τώρα νέα διοίκηση :)))

Ανακοίνωση με την οποία δηλώνει πως το επενδυτικό πλάνο του πρίγκιπα Αλ Σαούντ -και με βάση την αρχική συμφωνία, είναι σε ισχύ- εξέδωσε ο Βλάσης Τσάκας. Ζητεί για μια ακόμη φορά υπομονή και υποστηρίζει πως μέχρι την οριστική αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, υπάρχει τρόπος η νέα διοίκηση να εφαρμόσει το πλάνο της. Απαραίτητη προϋπόθεση η καταβολή των 15 εκατ. ευρώ η αμετακίνητη θέση της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Βίντεο: Αλλαγές στη λειτουργία του twitter

Δείτε το βίντεο με τις αλλαγές στη λειτουργία και την εμφάνιση του twitter:

Τραγωδία σε νοσοκομείο της Καλκούτα: 78 νεκροί (έως τώρα) από πυρκαγιά

Τουλάχιστον 78 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο AMRI στα νότια της Καλκούτα, στην Ινδία, σύμφωνα με το BBC.


Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν ασθενείς που παγιδεύτηκαν στο εξαώροφο κτίριο, όταν αυτό τυλίχτηκε στις φλόγες.


ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ – Εύσημα στον Σταύρο Δήμα.

Επιστολή από τις Μακεδονικές ενώσεις του Πλανήτη.

Η ημερομηνία του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για την προσφυγή των Σκοπίων εναντίον της Αθήνας για την υποτιθέμενη παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι το 2008 ήρθε και πέρασε. Για την ελληνική πλευρά υπάρχουν αρκετά θετικά στοιχεία αν και φαινομενικά τα Σκόπια κέρδισαν τη δίκη. Το Δικαστήριο απεφάνθη ότι η Ελλάδα δεν έπρεπε να ασκήσει βέτο στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Από την άλλη πλευρά όμως είναι κατανοητό πως το Διεθνές Δικαστήριο δεν έχει δικαιοδοσία επί του ΝΑΤΟ και ως εκ τούτου δεν μπορεί να υπαγορεύσει την πολιτική του ΝΑΤΟ.

Η συνέχεια στο http://olympia.gr

Τα εργασιακά στο επίκεντρο της τρόικας

Με γεμάτη ατζέντα επί των εργασιακών θεμάτων καταφθάνει τη Δευτέρα στην Ελλάδα η τρόικα και ξεκινά τις επαφές της με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Εργασίας.

Το πρώτο που θα ρωτήσουν οι ελεγκτές είναι αν ξεκίνησε ο κοινός διάλογος με πρωτοβουλία του υπουργείου ανάμεσα στους κοινωνικούς εταίρους για τα θέματα που έχουν τεθεί στους προηγούμενους ελέγχους. Αυτό προς το παρόν γίνεται σε χωριστές συναντήσεις του υπουργού Εργασίας, καθώς δεν έχει διαμορφωθεί κοινό πλαίσιο συζητήσεων βάσει του οποίου να καθίσουν όλες οι πλευρές στο τραπέζι.

Τίτλοι τέλους για τη DIANA A.E.: Αίτηση για πτώχευση υπέβαλε εχθές

-Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον
-Συνεδριάζουν το απόγευμα της Παρασκευής ώρα 19:00 οι εργαζόμενοι της Χαρτοποιείας στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης

Δυστυχώς δεν ζούμε σε κινηματογραφική ταινία, για να μπορούσαμε σε οτιδήποτε μας στεναχωρούσε, να βάλουμε ένα ευτυχισμένο τέλος και όλοι οι πρωταγωνιστές της, να ήταν ευχαριστημένοι και χαρούμενοι. Τα πράγματα για την Χαρτοποιεία Θράκης DIANA Α.Ε. τον τελευταίο καιρό δεν πήγαιναν τόσο καλά και αυτό έγινε γνωστό στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης μέσα από τα τοπικά ΜΜΕ.

Πως υποδέχθηκε ο βρετανικός τύπος την απομόνωση της Μ. Βρετανίας μέσα στην ΕΕ;

Στην αποτυχία συμφωνίας στις 27 χώρες-μέλη της ΕΕ και στην άρνηση της Βρετανίας να συμφωνήσει στην αλλαγή των Συνθηκών της ΕΕ για αυστηρότερη δημοσιονομική πειθαρχία επικεντρώνεται ο βρετανικός Τύπος.

Μετά από 10 σχεδόν ώρες διαβουλεύσεων, η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ δεν έφερε τα αποτελέσματα που όλοι ανέμεναν, κυρίως λόγω της άρνησης της Βρετανίας να συμφωνήσει στην αλλαγή των Συνθηκών της ΕΕ για αυστηρότερη δημοσιονομική πειθαρχία.

Πέντε ληστείες κατά την διάρκεια της νύχτας.

Στα Εξάρχεια, (5) άγνωστοι δράστες που κρατούσαν ξύλα, εισήλθαν σε κατάστημα τροφίμων και με την απειλή χρήσης βίας, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στην Αθήνα, Ιερά Οδός, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε ενεχυροδανειστήριο και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Διαμαρτυρία ΝΔ για την προώθηση της χορήγησης του δορυφορικού σήματος στον Κοντομηνά

Την άμεση απομάκρυνση των μελών της διοίκησης της ΕΡΤ,  τα πρόσωπα  των οποίων βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Πεπόνη, ζητάει από τον Πρωθυπουργό, ο βουλευτής και τομεάρχης ΜΜΕ της Ν.Δ. Σίμος Κεδίκογλου.

Ο βουλευτής Ευβοίας στην έγγραφη δήλωσή του τονίζει ότι, παρά την παραίτηση του προέδρου της ΕΡΤ, οι εναπομείναντες του Δ.Σ. της ΕΡΤ εξακολουθούν να προωθούν δύο προκλητικότατες αποφάσεις – σκάνδαλο, του Champions League και του θέματος του Δορυφορικού της ΕΡΤ (Διαβάστε σχετικά παλιότερες αποκαλύψεις μας: Ο Κοντομηνάς πίσω από την PCCW, Υπάλληλος του Κοντομηνά ο Μπιτσαξής), υποθέσεις που  βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση για ενδεχόμενη ζημία σε βάρος της ΕΡΤ άνω των 50 εκ. Ευρώ και ανυπολόγιστη ζημιά στην Εθνική Οικονομία.

«Στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε την παρούσα κυβέρνηση να επιβάλει την τάξη και την διαφάνεια στην ΕΡΤ, απέστειλα πριν δύο εβδομάδες επιστολή στον Υπουργό επικρατείας κ. Σταυρόπουλο την οποία κοινοποίησα στον Πρωθυπουργό κ. Παπαδήμο. Αμέσως μετά την επιστολή μου, την επόμενη ημέρα της λήψης της, ο κ. Παπαγεωργίου παραιτήθηκε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Όμως, οι εναπομείναντες στην διοίκηση της ΕΡΤ, αντί να απόσχουν από προκλητικές ενέργειες έως την αντικατάσταση τους,  συνεχίζουν το έργο για το οποίο ελέγχονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η μηνυτήρια αναφορά μου προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για οργανωμένη συμπεριφορά είναι απολύτως ακριβής.

Συγκεκριμένα:
  1. Ως αναπληρωτής του παραιτηθέντος Προέδρου ορίζεται με απόφαση του ΔΣ το μέλος κ. Στεφάνου, ο οποίος είναι ο εξουσιοδοτηθείς από το ΔΣ για να συνάψει την συμφωνία του Champions League και να εκταμιεύσει 31.2 εκατομμύρια ευρώ.
  2. Με την υπ’ αριθμ. 1020/24.11.11 απόφαση του, το ΔΣ της ΕΡΤ  αποφασίζει “την ματαίωση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού 1449/2011 για την μεταφορά των ραδιοτηλεοπτικών σημάτων της ΕΡΤ παγκοσμίως διότι οι υποβληθείσες προσφορές κρίθηκαν μη κανονικές και απαράδεκτες και την προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης”, για την οποία εξουσιοδοτείται εν λευκώ ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ταγματάρχης.
Υπενθυμίζω ότι οι ενέργειες και παραλείψεις του παραιτηθέντος κ. Παπαγεωργίου, του Διευθύνοντος κ. Ταγματάρχη και των υπολοίπων μελών του ΔΣ της ΕΡΤ για το θέμα του Champions League και το θέμα του Δορυφορικού της ΕΡΤ βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση για ενδεχόμενη ζημία σε βάρος της ΕΡΤ άνω των 50 εκ. Ευρώ και ανυπολόγιστη ζημιά στην Εθνική Οικονομία. Ο φάκελος της έρευνας πληροφορούμαι ότι βρίσκεται πλέον στα χέρια του κ. Πεπόνη.

Όλες οι ενέργειες της διοίκησης της ΕΡΤ μετά την παραίτηση Παπαγεωργίου και υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες στερούνται της αναγκαίας νομιμότητας και διαφάνειας.
Είναι επιτακτική ανάγκη να απομακρυνθεί άμεσα η σημερινή διοίκηση, διότι τα πιθανολογούμενα αδικήματα και ειδικά αυτό της οργανωμένης συμπεριφοράς διαπράττονται πλέον και σε ενεστώτα χρόνο».

http://www.antinews.gr/2011/12/09/137716

Συμφωνία για δημοσιονομική ένωση στις Βρυξέλλες

Σε δημοσιονομική ένωση με αυστηρά κριτήρια για την εξάλειψη των ελλειμμάτων –όπως επεδίωκαν Βερολίνο και Παρίσι- συμφώνησαν οι 17 χώρες της Ευρωζώνης, και άλλα 6 κράτη μέλη τη ΕΕ, μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις στη Σύνοδο Κορυφής.

«Όχι» στην αλλαγή από τη Βρετανία και την Ουγγαρία, ενώ Τσεχία και Σουηδία τόνισαν ότι θα περάσουν την συμφωνία από την έγκριση των κοινοβουλίων τους.

Γ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΠΡΟΣ FIMOTRO: Είμαι καρατέκα μόνο κατέβασε τις αναρτήσεις για να μη σε κάνω... αγωγή

Τα παρακάτω Γιάννη μου δεν τα γράφω εγώ αλλά το 24ωρο το οποίο δε νομίζω να πιστεύεις ότι μου ανήκει... Γιάννη, μου φαίνεται ότι την πατήσαμε! Ο τύπος δεν είναι ο Χαραλαμπάκης ή ο Χαραλαμπάκης δεν είναι ο τύπος μας και ο χοντρός της Συγγρού σε δούλεψε για να σε ξεφορτωθεί... δες τι γράφουν:

«Η απάντηση καταπέλτης του Γ.Χαραλαμπάκη στο FIMOTRO: 

«ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕΛΕΤΕ… Eίμαι καθηγητής πολεμικών τεχνών στο Ινστιτούτο Ευζωίας Καρδίτσας και είδα με μεγάλη μου έκπληξη τις συκοφαντικές αναρτήσεις.
ΑΠΑΙΤΩ...

Δορυφόροι σεισμογράφοι: Ο σεισμός της Ιαπωνίας επηρέασε την τροχιά δορυφόρων

Ο καταστρεπτικός σεισμός του Τοχόκου που συγκλόνισε τον περασμένο Μάρτιο την Ιαπωνία άλλαξε σε τέτοιον βαθμό το βαρυτικό πεδίο της Γης ώστε να επηρεάσει την τροχιά των δορυφόρων που το «χαρτογραφούν».

Εξετάζοντας αυτή τη μετατόπιση οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τελικά η σεισμική δόνηση όχι μόνο ήταν μεγαλύτερη από ό,τι κατέγραψαν οι επίγειοι σεισμογράφοι, αλλά επίσης σημειώθηκε σε μεγαλύτερο βάθος.

Και τα ταξίδια συνεχίζονται: Στο Ντέρμπαν ο ΓΑΠ σαν εκπρόσωπος της ΣΔ.

Στη Σύνοδο του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (COP17) που διεξάγεται στο Ντέρμπαν της Νοτίου Αφρικής συμμετέχει ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου.

Διέρρευσε προσχέδιο των αποφάσεων της συνόδου της ΕΕ! Διαβάστε το!

Διαβάστε το:

Ρεκόρ επισκέψεων για το ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ χάρη στο ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ!!! Ευxαριστούμε Fimotro! Ευχαριστούμε Γιάννη!

Ρεκόρ αναγνωσιμότητας έφεραν στο dexiextrem οι τελευταίες αποκαλύψεις του fimotro.blogspot.com για την ύπαρξη παραδημοσιογραφικού κυκλώματος που εκβιάζει τίμιους μεροκαματιάρηδες δημοσιογράφους, όπως την ψυχούλα που λέγεται Θέμος Αναστασιάδης ή το τζέντελμαν της δημοσιογραφίας και του off the record "ξεκούραστο" Νίκο Χατζηνικολάου που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ασχολείται είναι το τέννις. Μάλιστα το κύκλωμα έχει απλώσει τα πλοκάμια του από βορά έως νότο, όπως αποκαλύπτει ο Γιάννης Παπαγιάννης, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του fimotro είναι τόσο αδυσώπητο που έχει αφήσει τους εν λόγω δημοσιογράφους άφραγκους...

Πάντως εμάς όλη η υπόθεση μας ωφέλησε καθώς από τις 4.000-5.000 επισκέψεις μέχρι χθες, σήμερα εκτοξευθήκαμε στις...