10 Δεκεμβρίου 2011

'Ερχονται απολύσεις στο Δημόσιο μόλις η τρόικα καταλάβει την κοροϊδία του ΠΑΣΟΚ με την εφεδρείας

Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχτεί η συμφωνία με την τρόικα για αποχωρήσεις φέτος 30.000 δημοσίων υπαλλήλων. 'Οπως όλα δείχνουν το μέτρο της εφεδρείας ναυαγεί. Ενώ ολοκληρώνεται η αποστολή με τα στοιχεία των αποχωρήσεων προσωπικού απο όλα τα υπουργεία, ο αριθμός μόλις έχει ξεπεράσει τους 8.000 μόνιμους υπαλλήλους. Ως εκ τούτου δεν είναι καθόλου απίθανο η τρόικα να απαιτήσει μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Μπαράζ ληστειών και επιθέσεων τα τελευταία 24ωρα

Μπαράζ ληστειών, επιθέσεων με τραυματισμούς και αλλεπάλληλα περιστατικά στα οποία κινδύνευσαν ζωές καταγράφεται τα τελευταία 24ωρα στην Αττική αλλά και σε αρκετές περιοχές της Περιφέρειας, με αποτέλεσμα οι πολίτες να αγωνιούν ξανά για την έξαρση της εγκληματικότητας.

Στο νοσοκομείο ο Φερέιρα

Χωρίς τον προπονητή του, Ζεσουάλδο Φερέιρα, πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα καθίσει ο βοηθός και συμπατριώτης του Πορτογάλου, Ζοσέ Γκόμεζ.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρωστούν 253 εκ. ευρώ σε τράπεζες

Τον φάκελο της χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων από το τραπεζικό σύστημα ανοίγει η εισαγγελική έρευνα που έχει διαταχθεί από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή.

Οι μαλακί@@ του Τράγκα ερέθισαν τον ποντικό Παπαχρήστο... κι ο Καραμανλής; Τους έχει γράψει όλους τους στα παπάρια του!

Για τις παπαριές του Τράγκα ότι μίλησε με τον Καραμανλή γράψαμε χθες. Λόγω των γελοιοτήτων Τράγκα βρήκε την ευκαιρία να ασχοληθεί με τον Καραμανλή και ο γνωστός ψεύτης Παπαχρήστος που στις 13 Ιουλίου 2009 κατηγορούσε τον Καραμανλή ότι δεν πήγε στο γραφείο του στου Μαξίμου και μιλούσε για τσαγκαροδευτέρα, τη στιγμή που ο Καραμανλής ήταν σε επίσημη επίσκεψη στην Ισπανία και έκανε ανακοινώσεις με τον Θαπατέρο!!! Σήμερα λοιπόν ξαναέβγαλε το κόμπλεξ του στη φόρα:

Οι δεσμεύσεις της χώρας έναντι δανειστών προκειμένου να καταβληθεί η 6η δόση

Δημοσιοποιήθηκε από την Κομισιόν η τελική συμφωνία για την εκταμίευση της 6ης δόσης μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικας, η οποία επιστρέφει τη Δευτέρα στην Αθήνα.

Από τη συμφωνία αυτή και από την 5η επικαιροποιηση του μνημονίου, που θα είναι η βάση των διαβουλεύσεων για το νέο μνημόνιο προκύπτει, ότι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αναμένεται να τεθούν νέες παρεμβάσεις στον δημόσιο, τον ιδιωτικό τομέα, αλλά και στο μέτωπο των φόρων.

Σύμφωνα με επίσημο κείμενο της τελικής συμφωνίας, μεταξύ άλλων η Αθήνα έχει αναλάβει τη δέσμευση για:

Real Madrid – Barcelona Live Stream (22:00 UTC / 23:00 μμ Ελλάδος)

Λινκ για τον αγώνα Real Madrid – Barcelona:

Γεροντική άνοια-Στεφανόπουλος: Η χώρα δε χρειάζεται εκλογές αλλά μια κυβέρνηση με ικανότητες

[δηλ κυβέρνηση με ικανότητες που να τη στηρίζει το ΠΑΣΟΚ...]

«Η χώρα δε χρειάζεται εκλογές, αλλά μια κυβέρνηση με ικανότητες που θα εργασθεί να τη βγάλει από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει». Αυτό είναι το σαφές όσο και το κατηγορηματικό μήνυμα που στέλνει με βαρυσήμαντο (παπάρια βαρυσήμαντο...) άρθρο του στην Καθημερινή, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος.

Ε, αφού πέθανε ο σκύλος σε ηλικία 125 χρονών... εμείς έχουμε ακόμα καμιά 500αριά χρόνια μπροστά μας

Κάποιος εκεί στον ΔΟΛ δεν ξέρει αφαίρεση:

Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα για PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση

Στην Αθήνα τρόικα, Ράιχενμπαχ και Επίτροπος

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου ξεκινούν κρίσιμες διαβουλεύσεις αφ' ενός με τους εκπροσώπους του ιδιωτικού τομέα για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων με στόχο τη μείωση του χρέους κατά 100 δισ. ευρώ.

«Ellada, agapi mou»

Σε άρθρο του στην γαλλική εφημερίδα «Le Monde» με τίτλο «Ellada, agapi mou», ο Etienne Roland, πρώην διευθυντής της Γαλλικής Σχολής στην Αθήνα και καθηγητής της ελληνικής αρχαιολογίας στο πανεπιστήμιο Paris I Panthéon, καυτηριάζει την εικόνα που δίνεται για την χώρα μας από τα ξένα ΜΜΕ και όχι μόνο.

O καθηγητής εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για τις επιθέσεις που δέχεται η χώρα μας την οποία χαρακτηρίζει κοιτίδα του πολιτισμού.

Βίντεο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 3-1 γκολ και φάσεις

Δείτε το βίντεο:

«Γέφυρες» στη ΝΔ ρίχνει η Ντόρα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ αφήνει η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε συνέντευξή της στη «Real News», η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας εκτιμά ότι αναλόγως της στάσης που θα κρατήσει ο Αντώνης Σαμαράς, «μπορεί να δημιουργηθούν οι συνθήκες συνεργασίας» μεταξύ του κόμματός της και της ΝΔ

Η αναζήτηση εξωγήινων ξεκινά ξανά στο SETI με χορηγό της αμερικάνικη ΠΑ

Λίγους μήνες αφότου αναγκάστηκε να κλείσει τα βασικά του τηλεσκόπια λόγω έλλειψης κονδυλίων, το πρόγραμμα Αναζήτησης Εξωγήινης Νοημοσύνης (SETI) ανακοίνωσε ότι αρχίζει ξανά την έρευνα, κυρίως χάρη στη χρηματοδότηση που εξασφάλισε από την αμερικανική πολεμική αεροπορία.

Martin Schultz: "Ο Βρετανός πρωθυπουργός έβαλε αυτογκόλ"

«Ο Βρετανός πρωθυπουργός έβαλε αυτογκόλ» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της Κ.Ο. του γερμανικού κόμματος των Σοσιαλδημοκρατών και επόμενος πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Martin Schulz, στην εφημερίδα Stuttgarter Zeitung, αναφερόμενος στη στάση του Ντέιβιντ Κάμερον στη Σύνοδο Κορυφής. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι δεν αποκλείει αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ.

Πιο καυτή γυναίκα όλων των εποχών η Τζένιφερ Άνιστον

Την εκδίκησή της από την Αντζελίνα Τζολί πήρε η Τζένιφερ Άνιστον, που αναδείχθηκε η πιο καυτή γυναίκα όλων των εποχών.

Μετά από ψηφοφορία που διοργάνωσε το περιοδικό Mens Health στην ιστοσελίδα του, η Τζένιφερ Άνιστον αναδείχθηκε πρώτη, ενώ την ακολουθεί η Ρακέλ Γουέλτς, η Μέριλιν Μονρό, η Μπρίτνεϊ Σπίας και η Μαντόνα.

Το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν δέχεται περικοπές και θέλει να συνεχίσει να μασάει "Εις υγεία των κορόϊδων"

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για τις διαπραγματεύσεις με την ΕΡΤ, όσον αφορά την «γλετζέδικη» εκπομπή του.

«Έγιναν απαράδεκτες περικοπές. Μας είχαν υποσχεθεί ένα 8%, μετά έγινε 15%, τελικά έγινε 23%. Πήγα να ρωτήσω ποιος το αποφάσισε, αλλά με κορόιδευαν και έδειχναν ο ένας τον άλλον. Για να μη ρίξω καμιά κουτουλιά, σηκώθηκα και έφυγα».

Βίντεο από τη διαδήλωση στη Μόσχα εναντίον της "εκλογικής νοθείας"

Δείτε το:

Ν. Αναστασιάδης: Η Βρετανία δεν θα περάσει τις θέσεις της για την Κύπρο

Τη βεβαιότητα ότι η Βρετανία δεν θα καταφέρει να περάσει τις θέσεις της για σύγκληση διεθνούς διάσκεψης για το Κυπριακό, στη συνεδρία της 14ης Δεκεμβρίου, όταν θα συνέλθει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για να εγκρίνει το ψήφισμα για ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ στην Κύπρο, εξέφρασε απόψε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Νίκος Αναστασιάδης.

AEK – PAS Giannina Live Stream (ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 19:30 μμ)

ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ από τα παρακάτω links:

Bundesliga 16η αγωνιστική

Ο Παπασταθόπουλος έβαλε το πρώτο γκολ της Werder και αντικαταστάθηκε στο 60', ενώ ο Παπαδόπουλος της Schalke έπαιξε όλο τον αγώνα. Δείτε τα αποτελέσματα:

Το νευρικό γέλιο του Άρη μόλις έμαθε τι ετοιμάζει ο "κουρτινάκιας"

(αφιερωμένο απ΄τον Ψυχάρη στους βουλευτές της ΝΔ)


Νευρικά γέλια έπιασαν τους κκ. Άρη Σπηλιωτόπουλο και Ευ. Αντώναρο τρώγοντας τάπας σε εστιατόριο του Τζορτζτάουν στις ΗΠΑ. Μόλις είχαν μάθει ότι πέντε βουλευτές της ΝΔ επιχείρησαν να συστήσουν ομάδα που θα σταθεί απέναντι σε εκείνη των πέντε Φιλελεύθερων (στην οποία μετέχει ο Άρης και ο Βαγγέλης). Πρόκειται για τους

PAOK – Atromitos Live Stream (ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 17:15 μμ)

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος από τα παρακάτω links:

Τώρα η έκλειψη της Σελήνης

Δείτε τη ζωντανά στο http://rt.com/on-air/last-total-lunar-eclipse/

Ώρα για γέλιο-Τσάκας: "Εντός της εβδομάδας στην Ελλάδα ο πρίγκιπας"

Για πολλοστή φορά ο Βλάσης Τσάκας αναγγέλλει την άφιξη του Σουλτάν Αλ Σαούντ στη χώρα μας. Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα είπε ότι ο… υποψήφιος διάδοχος του πράσινου θρόνου θα βρίσκεται εντός της εβδομάδας στην Ελλάδα, μίλησε για λανθασμένους υπολογισμούς στο χρονικό πλαίσιο των εξελίξεων για την οριστική συμφωνία και άφησε να εννοηθεί ότι αν δεν ψηφιστεί σύντομα ο νόμος για την συμμετοχή αλλοδαπών στο Μ.Κ. των ΠΑΕ ενδέχεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να συνδιοικείται! Από την πλευρά του «ανενεργού» μεγαλομετόχου Γιάννη Βαρδινογιάννη, ούτε φωνή ούτε ακρόαση…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βλάσης Τσάκας στο κανάλι «Extra 3» (Πρόκειται για ένα περιθωριακό κανάλι των Αθηνών όπου κάθε βράδυ βγαίνει και ένας άλλος τύπος που βγάζει ανάλογο γέλιο):

Τουρκικές έρευνες για πετρέλαιο στην Αμμόχωστο

Οι έρευνες για πετρέλαιο στη Μεσόγειο θα επεκταθούν, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Τανέρ Γιλντίζ, και υποστήριξε ότι εντός δύο μηνών θα αρχίσουν έρευνες στην ξηρά της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Σφίγγουν τα πράγματα για τον Πούτιν... στη γωνία τον περιμένουν οι ξένοι

Πάνω από 15.000 άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί το Σάββατο στο κέντρο της Μόσχας για να καταγγείλουν νοθεία στο αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών που έδωσε την εξουσία στο κόμμα Ενωμένη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν. Με τις διαδηλώσεις σε 70 πόλεις χιλιάδες Ρώσοι πολίτες ζητούν δίκαιες και ανόθευτες εκλογές.

Συνελήφθη στη Νότια Αφρική ο γιατρός με τα «τρελόχαρτα»

Συνελήφθη στη Νότιο Αφρική φυγόδικος γιατρός, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή του στο παραδικαστικό κύκλωμα, για την υπόθεση των παράνομων απαλλαγών από τη στρατιωτική θητεία με χορήγηση πλαστών πιστοποιητικών, ακόμα και για αδικήματα ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Κόλπο για ν'αποφεύγουν το κράξιμο: Εικονική παρουσία Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Αλεξανδρούπολη


Υπουργός Virtual Reality. Συμμετείχε σε εκδήλωση μέσω τηλεδιάσκεψης! Νέες μέθοδοι από τους υπουργούς του μνημονίου για να αποφύγουν τις αντιδράσεις και την κατακραυγή του κόσμου

Δεν ήρθε τελικά στην Αλεξανδρούπολη ο Υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για να παραστεί, όπως είχε ανακοινωθεί, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής από το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης με θέμα: "Ανασυγκροτώντας το μέλλον μας. Ειδικές Οικονομικές Ζώνες", αλλά, παρόλο που δεν ήρθε ο υπουργός, μίλησε στην εκδήλωση! Πως;

Γράφω στην άμμο...

Το «μαρτύριο της σταγόνας» σας περιμένει.
Του Δημήτρη Κωνσταντάρα |

Δυο γνωστές και «πρωτοκλασάτες» πολιτικές προσωπικότητες από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Χάρης Καστανίδης που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις των τελευταίων μηνών και που – σύμφωνα με εκτιμήσεις- δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους κουβέντα, «εζυγίσθησαν, εμετρήθησαν» και ευρέθησαν …λειψοί.

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Σε μάχη Γαλλίας-Βρετανίας εξελίσσεται η νέα ευρωπαϊκή συνθήκη, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ

Ως μία μάχη «χαρακωμάτων» ανάμεσα στη Γαλλία και τη Βρετανία παρουσιάζουν πολλά διεθνή ΜΜΕ τη νέα ευρωπαϊκή συνθήκη και την απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού να ασκήσει βέτο, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γάλλου προέδρου.

Βίντεο: Το ημερολόγιο ενός παράφρονα

Δείτε την παράνοια του ΓΑΠ:

ΔΗΣΥ: Κατώτερη των προσδοκιών η απόφαση της Συνόδου Κορυφής

Κατώτερη των προσδοκιών χαρακτηρίζει την απόφαση της Συνόδου Κορυφής η Δημοκρατική Συμμαχία, σημειώνοντας ότι παραλείφθηκε η παράμετρος της αλληλεγγύης.

Βίντεο: Διασχίζοντας το Σύμπαν

Το καινούργιο φίλμ του «Αμερικανικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας» μας ταξιδεύει στο «Γνωστό Σύμπαν», όπως αυτό έχει χαρτογραφηθεί από τους αστροφυσικούς.

Η μαγευτική περιπλάνηση ξεκινάει από τα Ιμαλάια και φτάνει μέχρι τα όρια του «Γνωστού Σύμπαντος», περνώντας μέσα από γαλαξίες, και ολοκληρώνεται με την επιστροφή στη Γη.

Το «γερμανικό όραμα» για την ΕΕ άρχισε ήδη να ξεφτίζει …

Ακόμα μια Σύνοδος που έδωσε απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα αλλά δεν κάλυψε την μεγαλύτερη αγωνία των αγορών, το πώς και κυρίως πότε θα επιλυθούν στο σύνολό τους τα εγγενή προβλήματα της ευρωπαϊκής οικονομίας, ήταν αυτή που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στο Ισραήλ την Τρίτη ο Σαμαράς και πιθανόν στις ΗΠΑ αρχές του 2012

Στο Ισραήλ την προσεχή Τρίτη ο κ. Αντ. Σαμαράς και πιθανόν στις ΗΠΑ στις αρχές του 2012, ενώ και ένα ταξίδι στη Μόσχα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Εν τω μεταξύ τώρα που ο κ. Ι. Μουρμούρας είναι απασχολημένος με τη διάσωση της χώρας στο υπουργείο Οικονομικών ο κ. Σαμαράς ταξίδευσε στη σύνοδο του ΕΛΚ συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή εκπρόσωπο κ. Γ. Μουρούτη. Ποιος είναι ο κ. Μουρούτης;

13η και τυχερή (;) ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (17.15)

Να επιστρέψει στις νίκες και να καλύψει το χαμένο έδαφος θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον πάντα αξιόμαχο Ατρόμητο. Οι ασπρόμαυροι έχουν μόλις νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια τους και έχουν βρεθεί στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, την ώρα που ο Ατρόμητος παραμένει σταθερά τέταρτος.

Στην 11άδα του δικεφάλου θα βρίσκονται, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, οι Βλάνταν Ίβιτς, Κώστας Σταφυλίδης και Γιώργος Γεωργιάδης.

Δε γλυτώνουν εύκολα από τον Κοστάντσο...

Πολύ δύσκολα θα γλυτώσει ο Ολυμπιακός από τον Φράνκο Κοστάντσο αφού ο Αργεντινός δε φαίνεται πρόθυμος να χάσει τα χρήματα για τα οποία έχει υπογράψει... Εμ την υπογραφή πρέπει να ξέρουμε που τη βάζουμε...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Βίντεο: Το 2011σε 60"

Δείτε το βίντεο του Reuters:

Μην του καθυστερείτε τη δόση, γιατί τον πιάνουν υστερικές κρίσεις

Δεν το λέω εγώ... το ΠΑΡΟΝ το λέει:

Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε την Ελλάδα, λέει o εντεταλμένος της Μέρκελ


[Για την ελληνική ξεφτίλα που τον παρουσιάζει σαν υπουργό που διόρισε η Μέρκελ για την Ελλάδα, έχουμε γράψει εδώ... επίσης να πούμε προς μερικούς Έλληνες βουλευτές που εμφανίζονται ανενημέρωτοι ότι λέγεται Φούχτελ και όχι Φούχτερ]

«Είμαι από εκείνους που πιστεύουν στο μέλλον» λέει ο Γερμανός υφυπουργός και εντεταλμένος της Μέρκελ για την ελληνογερμανική συνεργασία σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ, εκφράζοντας την ελπίδα του πως σε κεντρικό επίπεδο, μεταξύ των υπουργών Ελλάδας και Γερμανίας, θα υπάρξουν αποτελέσματα.

Σαν σήμερα... επτωχεύσαμεν!

Σαν σήμερα... επτωχεύσαμεν!
Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 118 χρόνια- εν έτει- 1893, η Ελλάδα κηρύσσει επισήμως πτώχευση, που επικυρώνεται με την περίφημη φράση του Χαριλάου Τρικούπη «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν»… 

Τι οδήγησε όμως σε αυτό το αδιέξοδο και ποιες οι ομοιότητες με το σήμερα;

Citi: Τι θα σήμαινε για την Ελλάδα η έξοδος από το ευρώ

"".... ενδεχομένως θα «στέγνωναν», καταθέτες και αποταμιευτές θα πολιορκούσαν τις τράπεζες, ενώ ίσως καταγράφονταν αναταραχές αλλά και έλλειψη τροφίμων ή άλλων ειδών πρώτης ανάγκης.....""

Βγαλμένο από τη χολιγουντιανή ταινία «Ο πόλεμος των Ρόουζ» θα έμοιαζε, σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή της Citigroup, Willem Buiter το «διαζύγιο» της Ευρωζώνης: χαοτικό, επιζήμιο και χωρίς νικητές....

Η συνέχεια στο http://taxalia.blogspot.com/2011/12/citi.html

Τάσσος : "Είμαι πρόεδρος, είμαι πλούσιος, έχω καρκίνο, δεν θα κάνω πίσω!"

Από τις περιβόητες εξομολογήσεις του Κ. Καραμανλή στον δημοσιογράφο, Χιωτάκη όπως δημοσιεύονται στα Επίκαιρα που κυκλοφορούν. Απόσπασμα με πρωταγωνιστή τον Τάσσο Παπαδόπουλο...

«...Η περίοδος που προηγήθηκε και ακολούθησε το Σχέδιο Ανάν ήταν γεμάτη εντάσεις. "Η Βρετανία για να πιέσει τον Τάσσο, έβαλε βέτο στη συμμετοχή της Κύπρου στον οργανισμό για τον Εύξεινο Πόντο (ΟΣΕΠ) και η Ελλάδα, σε απάντηση της πρόκλησης, έβαλε διά του Στυλιανίδη βέτο στη συμμετοχή της Βρετανίας στον ίδιο οργανισμό.

«Παγώνει» η έρευνα για τον παιδόφιλο του Ρεθύμνου

Για λόγους προστασίας των παιδιών-θυμάτων του παιδεραστή εκπαιδευτικού στο Ρέθυμνο, «παγώνει» προσωρινά η έρευνα της κύριας ανάκρισης.

Η έρευνα επρόκειτο να συνεχίσει με τις καταθέσεις των ανήλικων παιδιών, στα οποία ασέλγησε ο 47χρονος Νίκος Σειραγάκης. Επειδή όμως οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικές και η υπόθεση μονοπωλεί το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, κρίθηκε σκόπιμο να προστατευθούν τα παιδιά από τη στοχοποίηση.

Ένας φόρος κάθε μήνα στις αποδοχές

Σημαντικές μειώσεις στις αποδοχές τους θα υποστούν από το νέο έτος μισθωτοί και συνταξιούχοι, καθώς αυξάνεται η παρακράτηση φόρου και ενσωματώνεται στις μηνιαίες αποδοχές η εισφορά αλληλεγγύης.

Λιγότερα λεωφορεία και τρόλεϊ στους δρόμους, περιορισμένη η συχνότητα των δρομολογίων

Στο μισό έχει περιοριστεί το τελευταίο διάστημα η συχνότητα διέλευσης λεωφορείων και τρόλεϊ σχεδόν σε όλες τις γραμμές, καθώς βάρδιες, οχήματα και οδηγοί έχουν μειωθεί δραστικά.

Σύμφωνα με κύκλους της εταιρείας ΟΣΥ, έχουν ήδη κοπεί 1.000 καθημερινές βάρδιες δρομολογίων στα λεωφορεία σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2010, ενώ η μείωση προσωπικού έχει οδηγήσει 550 οχήματα στα αμαξοστάσια.

Σόφια για Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη: Το έργο δεν έχει στρατηγική σημασία για τη χώρα μας

Να δικαιολογήσει την απόφαση της Σόφιας να αποσύρει τη συμμετοχή της στο έργο του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη επιχείρησε την Παρασκευή ο βούλγαρος υπουργός Οικονομικών Τράικο Τράικοφ. Όπως δήλωσε μάλιστα, «το έργο δεν έχει ενεργειακή ή στρατηγική σημασία για τη χώρα μας».

Είσπραξη φόρων, δημόσια διοίκηση και επιχειρηματικό περιβάλλον στη λίστα Ράιχενμπαχ

Τις προτεραιότητες της Ομάδας Δράσης αναλύει ο επικεφαλής της Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος επιστρέφει την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Ο Κόσμος του Επενδυτή» σημειώνει ότι πρώτο ζήτημα είναι η βελτίωση του φορεισπρακτικού μηχανισμού, ακολουθεί η μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης και τρίτον η βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Η ΕΕ αδειάζει την Τουρκία για την κυπριακή προεδρία

Οι 27 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ κάλεσαν την Τουρκία να σεβαστεί πλήρως τον ρόλο της προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ και εξέφρασαν σοβαρή ανησυχία για τις τουρκικές απειλές και δηλώσεις περί του θέματος με αφορμή την κυπριακή προεδρία το δεύτερο εξάμηνο του 2012.

Βίντεο-Τουρκία σήμερα:Την ξυλοφόρτωσαν μέσα στο ΑΤ επειδή τους αντιμίλησε

Eικόνες σοκ απο το αστυνομικό τμήμα της Σμύρνης. Αστυνομικοί με πολιτικά άρχισαν να ξυλοκοπούν μια γυναίκα που την πήγαν στο τμήμα για να εξακριβώσουν τα στοιχεία της καθώς δεν είχε μαζί της την ταυτότητα της. Ο σύζυγος της γυναίκας ήταν έξω απο το αστυνομικό τμήμα. Η γυναίκα αντιμίλησε στους αστυνομικούς με πολιτικά για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους κι εκείνοι άρχισαν να την χτυπούν ασταμάτητα. Οι εικόνες δημοσιεύθηκαν μετά την καταγγελία της γυναίκας για ξυλοδαρμό, και ο εισαγγελέας ζήτησε τις εικόνες απο την κάμερα ασφαλείας. Δείτε το βίντεο:

e-Επιλογές

Διαβάστε ενδιαφέρουσες αναρτήσεις φίλων:

Χοντρή γιούχα στον Καμίνη

Δείτε το βίντεο στο taxalia.blogspot.com