11 Δεκεμβρίου 2011

Βίντεο: Η πρώτη "εμφάνιση" του Ερντογάν μετά την επέμβαση

Δείτε το βίντεο:

Ο ισολογισμός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Εστάλη για δημοσίευση, στο Εθνικό Τυπογραφείο, ο Ισολογισμός της 30-6-2011, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αφορά τη χρήση 1/7/2010-30/6/2011, δηλαδή την περυσινή αγωνιστική σεζόν.

Σύμφωνα με αυτόν, η οικονομική εικόνα της ΠΑΕ, είναι η εξής:

H συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Βίντεο: Γκολ και φάσεις απ' τους αγώνες Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 1-2

ΌΧΙ ρε μπαγλαμάδες!! Εγώ δεν φταίω: Πάνε να βγάλουν λάδι τον χοντρό και το «Μαζί τα φάγαμε»!

Τα λαμόγια που έφαγαν καλά επί ΠΑΣΟΚ και έχουν κάνει ένα σωρό ΜΚΟ για να τρώνε διοργανώνουν κουβέντα με θέμα: "Μαζί τα φάγαμε: στη δημοκρατία η ευθύνη είναι πάντα συλλογική"... ναι ρε λαμόγια είναι συλλογική η ευθύνη αλλά αφού πρώτα αποδοθούν οι ατομικές ευθύνες! 

Βίντεο: VFB Stuttgart Vs Bayern München 1-2

1:0 Gentner (6)
1:1 Gomez (13)
1:2 Gomez (57)
Δείτε τα γκολ:

"Κίνημα υφυπουργών" εκδηλώθηκε στο ΠΑΣΟΚ

Σε κοινή τους δήλωση που έχει αναρτηθεί στα site τους, αναφέρουν: "Για να να σώσουμε τη χώρα ή να αλλάξουμε τα κόμματά μας, μήπως προλαβαίνουμε να κάνουμε μερικά 'δευτερεύοντα' και πεζά πράγματα όπως π.χ. η ανάληψη άμεσα διακομματικής κοινοβουλευτικής πρωτοβουλίας για την τροποποίηση τουεκλογικού νόμου, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την κατάτμηση των μεγάλων εκλογικών περιφερειών;".

Αποζημιώσεις εκατομμυρίων ευρώ ζητούν 117 πρώην βουλευτές (62 κοπρόσκυλα -σόρυ απ' τα σκυλάκια- δικά μας και 52 ΠΑΣΟΚοι) (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Αγωγές, που πρόκειται να συζητηθούν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, έχουν καταθέσει 117 πρώην και συνταξιούχοι βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων, διεκδικώντας αναδρομικά (και με τόκο) διαφορές αποδοχών, καθώς και αποζημιώσεις για ηθική βλάβη, ύψους εκατομμυρίων ευρώ.

Μεταξύ αυτών είναι ηχηρά ονόματα που πρωταγωνίστησαν στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου επί χρόνια, όπως οι...

ΣΔΟΕ: "Εμείς πιάνουμε τους μεγαλοοφειλέτες και οι δικαστές τους αφήνουν ελεύθερους"

Αγανάκτηση εκφράζεται από παράγοντες του ΣΔΟΕ και της Οικονομικής Αστυνομίας για την «ευνοϊκή», όπως τη χαρακτηρίζουν, μεταχείριση των επώνυμων φοροοφειλετών από τις δικαστικές αρχές. «Εμείς τους πιάνουμε και αυτοί τους αφήνουν ελεύθερους», δηλώνουν.

Ο Αλέφαντος απαντά στο Στεφανόπουλο που λέει ότι η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές

Δείτε τι του απάντησε:

H Βρετανία χρειάζεται την Ευρώπη κι όχι το αντίστροφο, «προειδοποιεί» το Βερολίνο

Το βρετανικό... «πλην Λακεδαιμονίων» στη Σύνοδο Κορυφής έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ανησυχία αλλά και «τσουχτερές» δηλώσεις στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες -του Λονδίνου μη εξαιρουμένου. Το Ηνωμένο Βασίλειο «χρειάζεται την Ευρώπη πιο πολύ από όσο η Ευρώπη χρειάζεται το Ηνωμένο Βασίλειο» αναφέρουν με νόημα Γερμανοί αξιωματούχοι, για περιφρόνηση κάνει λόγο ο Ιταλός πρωθυπουργός ενώ ο επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εκφράζει την αμφιβολία του για την ίδια την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Ελλάδα επιστρέφει βίαια στη δεκαετία του '40 - Τα μισά νοικοκυριά δεν έχουν να πληρώσουν για να ζεσταθούν

- Οι έλληνες πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν ακόμη και για βασικά αγαθά
- Μείωση στην πώληση πετρελαίου κατα 60% πανελλαδικά καταγράφουν οι βενζινοπώλες
- Γκρίνιες και τσακωμοί σε πολυκατοικίες μεταξύ ενοίκων που δεν μπορούν να συνεισφέρουν
- Βίντεο - σοκ του CNN για τους άστεγους της Αθήνας

Πολυτέλεια αποτελεί πλέον, για χιλιάδες νοικοκυριά η προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης η τιμή του οποίου κυμαίνεται από τα 93 έως 99 λεπτά το λίτρο. Όπως λένε οι βενζινοπώλες ένα στα δύο νοικοκυριά βάζει φέτος πετρέλαιο θέρμανσης με ποσότητες που δεν ξεπερνούν τον μισό τόνο.

Γελάει όλη η υφήλιος με τον παπάρα που έχουμε μπλέξει: Ο ΓΑΠ καταγγέλει τη Goldman-Sachs

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου στο περιθώριο της Διάσκεψης του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή έδωσε συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο Democracy Now και αφού συστήθηκε (0:33΄΄) μίλησε για το ρόλο της Goldman Sachs στην ελληνική οικονομική κρίση.

Σισίτια σε σχολεία του κέντρου της Αθήνας από το 2012!

Με τα κρούσματα ασιτίας μαθητών να αυξάνονται, μια σύγχρονη µορφή συσσιτίων, µε τη µορφή µικρογευµάτων, θα προσφέρεται από τη νέα χρονιά στα σχολεία της χώρας, σε περιοχές όπου φοιτούν µεγάλα ποσοστά παιδιών από αδύναμα οικονοµικά στρώµατα.

Τα αφεντικά προσλαμβάνουν γυναίκες με μεγάλα στήθη

Σαράντα χιλιάδες ευρώ αποζημίωση κέρδισε 41χρονη πωλήτρια που έσυρε στα δικαστήρια προισταμένους και συναδέλφους της που την αποκαλούσαν χοντρή και κλίκαραν ''ροζ'' ιστοσελίδες στο γραφείο. "Οι άντρες αποφασίζουν ποιές γυναίκες θα πάρουν στη δουλειά με βάση το νούμερο του σουτιέν τους" είναι η ατάκα που επαναλαμβάνει η Angelina Ashby.

Η στάση της κοινής γνώμης του εξωτερικού σύμφωνα με δημοσκοπήσεις

Την ώρα που οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις μετρούν τα υπέρ και τα κατά της διακρατικής συμφωνίας των "26" για δημοσιονομική πειθαρχία και σκληρή λιτότητα, με το βλέμμα στραμμένο στο αυριανό άνοιγμα των αγορών, δημοσκοπήσεις που έρχονται στο φως αποτυπώνουν τη στάση της κοινής γνώμης.

Αφού τους γκάστρωσαν είπαν να τους κάνουν τη χάρη-Μεντβέντεφ: Διέταξε έρευνα για τις καταγγελίες νοθείας των εκλογών

Διενέργεια έρευνας σχετικά με τις καταγγελίες για νοθεία στις βουλευτικές εκλογές της 4ης Δεκεμβρίου διέταξε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σύμφωνα με ανάρτηση στο προφίλ του Ρώσου προέδρου σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης του, όπως αναφέρει το Reuters.

Μόνο ο θάνατος θα τους χωρίσει...

Παπουτσής-ΓΑΠ έχουν ενωθεί εις σάρκα μια:

Έχουν βάλει στοίχημα «που μπορεί να πατώσει η ΝΔ»... όλοι τους!

Στο «γαλάζιο» παρασκήνιο κυκλοφορεί εσχάτως η άποψη ότι «αυτή η Ν∆ ίσως δεν µας χωράει όλους». Με αυτή την επισήµανση έµπειρα κοµµατικά στελέχη θέλουν να τονίσουν το χάσµα και τις ιδεολογικές διαφορές που αναδεικνύονται το τελευταίο διάστηµα, ειδικά µετά τη συγκρότηση της κυβέρνησης υπό τον κ. Λ. Παπαδήµο, µεταξύ των προεδρικών και των φιλελευθέρων.

Τρόικα: Το φορολογικό νομοσχέδιο στο μικροσκόπιο

Στο μικροσκόπιο της τρόικας τίθεται από τη Δευτέρα το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Μεταξύ άλλων προβλέπει κατάργηση των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ που ισχύουν στα νησιά, την αύξηση των αντικειμενικών άξιων των ακίνητων στα επίπεδα των αγοραίων τιμών, τη φορολόγηση των χρηματοοικονομικών συναλλαγών και την επαναφορά των αντικειμενικών κριτηρίων για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις ατομικές επιχειρήσεις.

Ενδείξεις για ύφεση πάνω από το 5,5% το 2011

Σαφείς ενδείξεις για ύφεση πάνω από 5,5% του ΑΕΠ, το 2011, δείχνουν τα στοιχεία που έδωσε η ΕΛΣΤΑΤ για το τρίτο τρίμηνο του χρόνου, σύμφωνα με τα οποία η ύφεση έφτασε στο 5% (από 5,2% του ΑΕΠ που ήταν η πρώτη εκτίμηση της ΕΛ.ΣΤΑΤ.), πριν από λίγες μέρες, λόγω της κατάρρευσης των επενδύσεων, αλλά και της καταναλωτικής δαπάνης των νοικοκυριών.

Χριστούγεννα χωρίς δώρο; - Η τρόικα βάζει τέλος στο 13ο και 14ο μισθό

- Ισως θα είναι η τελευταία φορά που θα πάρουν δώρο 3 εκατομ. ιδιωτικοί υπάλληλοι
- Επανέρχονται οι ελεγκτές με απαιτήσεις για μειώσεις μισθών και συντάξεων
- Ζητούν απολύσεις -εξπρές στο Δημόσιο και να μην ισχύσει η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας
- Μας πιέζουν να ξεπουλήσουμε "φιλέτα" σε τιμή ευκαιρίας

Οι νέοι γυρίζουν την πλάτη στο ΠΑΣΟΚ... θα το εκμεταλλευτεί η ΝΔ;

Η ανάλυση (κλικ στη φώτο για μεγέθυνση) που παρουσιάζει η δημοσκόπηση μπορεί να αποτελέσει «οδηγό» για τη στρατηγική της Ν.Δ. στο στόχο προς την αυτοδυναμία, καθώς «αποκαλύπτει» τις κομματικές προτιμήσεις των νέων και των φοιτητών, των μικρομεσαίων και των δημοσίων υπαλλήλων, των αγροτών και των κατοίκων των αστικών κέντρων.

Ρήξη στις σχέσεις με τον Αντιπρόεδρο Κλεγκ έφερε το «όχι» του Κάμερον

Η άρνηση του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον να δεχτεί η χώρα του την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λισσαβόνας, αν δεν γίνονταν πρώτα δεκτοί οι βρετανικοί όροι για την ελεύθερη αγορά και το χρηματοπιστωτικό σύστημα, βρίσκει αντίθετους τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες που συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό και ιδίως τον αρχηγό τους Νικ Κλεγκ ενώ μοιάζει απειλεί την συνοχή της κυβέρνηση συνασπισμού.

Τρεις ένοπλες ληστείες και δύο πυρκαγιές το βράδυ του Σαββάτου στην Αττική

Τρεις ένοπλες ληστείες και μία πυρκαγιά σε οίκο ανοχής, σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου προς την Κυριακή στην Αττική.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στη Μάνδρα, δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό, τσιγάρα και κάρτες κινητής τηλεφωνίας, αφού πρώτα ακινητοποίησαν τον υπάλληλο.

Λιβύη: Νέες μάχες ξέσπασαν στην Τρίπολη

Νέες, σφοδρές συγκρούσεις ξέσπασαν στην Λιβύη. Πολύωρες μάχες γινόταν κατά την διάρκεια της νύχτας στην παραλιακή οδό της Τρίπολης ενώ , τα ξημερώματα, υπήρξαν πυροβολισμοί κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της πρωτεύουσας.

Συμφωνία της τελευταίας στιγμής για μείωση των εκπομπών στη Σύνοδο για το Κλίμα

Μετά από μαραθώνιες και έντονες συνομιλίες η διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα, που πραγματοποιείται στο Ντέρμπαν της Νοτίου Αφρικής, συμφώνησε να υπάρξει δέσμευση για μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου σε ορισμένες ανεπτυγμένες χώρες που συγκαταλέγονται στους μεγαλύτερους ρυπαντές.

Η κάθαρση στο ποδόσφαιρο δεν άρχισε καν, σύμφωνα με τον Μ.Αντωνακάκη

Οι υποσχέσεις περί κάθαρσης στο χώρο του ποδοσφαίρου δεν τηρήθηκαν, όπως δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Μανώλης Αντωνακάκης, που αντικαταστάθηκε από την ΕΠΟ μετά από παρέμβαση της Σούπερ Λίγκας. «Όχι μόνο δεν υπήρξε κάθαρση, αλλά ούτε καν έναρξή της», τόνισε. «Μας ήθελαν βουβούς, να μην τους ανακατεύουμε την τράπουλα», πρόσθεσε.

Αναλυτικά η συνέντευξη στην εφημερίδα «Καθημερινή»:

Χαρτιά, μελάνια και … τυπογραφεία μας κρατάνε στο ευρώ!

Στην απίστευτη αυτή δήλωση προχώρησε ένας άνθρωπος που στον τομέα του είναι ίσως ο κορυφαίος στον πλανήτη. Ο λόγος για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της καναδικής χαρτοποιίας Fortress Paper κύριο Chad Wasilenkoff. Ο οποίος είναι ο άνθρωπος που πρακτικά και ουσιαστικά παράγει το χαρτί υψηλής ασφαλείας που χρησιμοποιείται για τα χαρτονομίσματα των περισσοτέρων χωρών του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Ευρωζώνης!!!