18 Δεκεμβρίου 2011

Εκστρατεία τρομοκράτησης ευρωπαίων πολιτών από τους βρετανούς: Διαρρέουν σχέδια εκκένωσης Βρετανών από …χρεοκοπημένες χώρες του Νότου!!!

Η βρετανική κυβέρνηση ετοιμάζει σχέδια έκτακτης ανάγκης για να βγάλει τους Βρετανούς πολίτες από την Ισπανία και την Πορτογαλία, σε περίπτωση που καταρρεύσουν τα τραπεζικά συστήματα των δυο αυτών χωρών.

Νέα Υόρκη: Συνελήφθη ο νέγρος που έκαψε τη γυναίκα ζωντανή στο ασανσέρ (βίντεο)

Πριν από λίγο η Αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι συνελήφθη ένας 47χρονος που κατηγορείται ότι ψέκασε με εύφλεκτο υλικό και έκαψε μια γυναίκα,όπως γράψαμε το πρωί. Ο Jerome Isaac ζει όπως και το θύμα,η 73χρονη Deloris Gillespie στο Μπρούκλιν...

Οbserver: Προς την έξοδο από το ευρώ η Ελλάδα μέσα στο 2012

Υποβάθμιση της Γαλλίας μέχρι τα Χριστούγεννα προβλέπει η βρετανική εφημερίδα, ενώ πολύ πιθανό θεωρεί το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη μέσα στο 2012.

Σε 5 ισόποσες δόσεις το “χαράτσι” στα ακίνητα το 2012 – Ποιες ευπαθείς ομάδες εντάσσονται στο μειωμένο τέλος ακινήτων

Σε πέντε ισόποσες δόσεις θα καταβληθεί το ειδικό τέλος ακινήτων το 2012 σύμφωνα με τις αλλαγές του υπουργείου Οικονομικών. Η πρώτη δόση θα έρθει με τον λογαριασμό του Απριλίου και η πέμπτη δόση με τον λογαριασμό του Ιανουαρίου του 2013.

Τουλάχιστον ο Χατζηνικολάου είναι ειλικρινής και παραδέχεται ότι είναι φιλοχρήματος...κι από 'δώ πάνε οι άλλοι

Δεν είναι κακό να επιδιώκει κανείς το κέρδος... 
κακό είναι να τσιρίζει από τα μικρόφωνα ότι ο κόσμος περνάει άσχημα και να λέει ότι θα συμπαρασταθεί στους απλήρωτους εργαζόμενους...

Καραμανλής off the record: «Νατάσα, μια στιγμή να ρωτήσω τον Κοττάκη τι πρέπει να κάνω»

Το παρακάτω είναι απόσπασμα από το βιβλίο του γνωστού γίγαντα της δημοσιογραφίας Μ. Κοττάκη (στη φώτο τον βλέπετε να παίρνει μια σκληρή συνέντευξη από τον κολλητό του και κουμπάρο του, αν δεν κάνω λάθος, Στυλιανίδη ) που ξέρει ακόμα και τι έλεγε η Νατάσα στον Καραμανή όταν ήταν μόνοι τους!!

Διαψεύδουν οι "απλήρωτοι εργαζόμενοι" του ALTER ότι έστειλαν χθες επιστολή

[Μύλος...άντε να ξέρεις ποιοι είναι οι "πραγματικοί" και ποιοι οι "μαϊμού" εργαζόμενοι... αυτά συμβαίνουν άμα οι καταγγελίες είναι ανώνυμες]

Για ψευδείς αναρτήσεις που ξεκίνησαν από το planet-greece και αναδημοσιεύθηκαν σε διάφορα blogs κάνουν λόγο οι...πραγματικοί απλήρωτοι του ταλαιπωρημένου σταθμού.Οι εργαζόμενοι του ΑLTER καταγγέλλουν ψευδεπίγραφη ανακοίνωση που έφερε δήθεν την υπογραφή τους:

Κολοτούμπες Google

Πάμε στην αναζήτηση της Google και γράφουμε do a barel roll ... εναλλακτικά μπορείτε να γράψετε και z or r twice

δείτε και εδώ πως χιονίζει

Έγινε η κηδεία της Ανδριάνας Γαρδικιώτη

Το τελευταίο αντίο είπαν την Κυριακή συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί στην Ανδριάνα Γαρδικιώτη. Η κηδεία της άτυχης κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έγινε το πρωί στις 11 στο Περιβόλι Κέρκυρας από όπου και καταγόταν. Ολόκληρο το χωριό «έχει βυθιστεί» σε πένθος και ακυρώθηκαν όλες οι προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Παραιτείται o Παπανδρέου απο την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ όπως διαρρέουν κάποιοι

Την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα συνεδριάσει το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ υπο την προεδρία του Γ. Παπανδρέου και με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών και υπουργών που μετέχουν στην κυβέρνηση.

Το πολιτικό συμβούλιο γίνεται μέσα σε μία συγκυρία οπου έχουν φουντώσει τα σενάρια αφενώς για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και την προσφυγή σε εθνικές εκλογές το ταχύτερο δυνατό και αφετέρου για το τι σκοπεύει να κάνει ο Γ. Παπανδρέου, για το αν δηλαδή θα παραμείνει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και να είναι και πάλι υποψήφιος πρωθυπουργός ή αν θα αποχωρήσει και θα παραδώσει τη σκυτάλη.

Βίντεο: Δόξα Δράμας-ΠΑΟΚ 0-2

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα του ΠΑΟΚ:

Οι εργαζόμενοι του Mega στηρίζουν τους απλήρωτους εργαζόμενους του Alter

Χθες το πρωί μετά από απόφαση των εργαζομένων του Mega στήθηκε κουμπαράς στο κανάλι για την οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων του Alter.

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα λέει η ΕΜΥ... αλλά τα ίδια έλεγε και την Παρασκευή

Τις νυχτερινές ώρες της Κυριακής θα αρχίσουν να εκδηλώνονται έκτακτα καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Συγκεκριμένα, τις νυχτερινές ώρες αναμένονται πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου, τη δυτικά Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.

O GAP απασχολούσε 100 άτομα για τα social media!!!

Από δω το 'χε, από κει το 'φερε, τα κατάφερε ο Γιώργος. Φτάσαμε Χριστούγεννα κι ακόμη δεν έχει ανοίξει η συζήτηση στο ΠΑΣΟΚ για το τι θα γίνει μ' αυτό το κόμμα που κοντεύει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Θα μου πεις, δεν είναι εύκολα αυτά τα πράγματα και θα συμφωνήσω.

Goodbye, Βρετανία-Ο αυτοαποκλεισµός του Λονδίνου κάθε άλλο παρά στενοχώρησε τους Ευρωπαίους

Αν υπάρχει µια πειστική ένδειξη της απόστασης που χωρίζει τη Βρετανία από τα κράτη του ευρωπαϊκού Continent, αυτή ασφαλώς είναι η αδιαφορία – για να µη γράψω η ανακούφιση – µε την οποία έγινε δεκτή στις Βρυξέλλες η στοµφώδης δήλωση του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάµερον στο Ευρωπαϊκό Συµβούλιο της 8ης-9ης ∆εκεµβρίου ότι αρνείται να αποδεχτεί το προσχέδιο για µεγαλύτερη δηµοσιονοµική ένωση της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΕΕ).

Στη Google χιονίζει

Γιατί δεν κάνετε μια αναζήτηση στη Google γράφοντας let it snow να δείτε τι θα γίνει;

Βιβλιοπαρουσίαση: Ο Δρόμος των Βασιλέων

Η πιο απομακρυσμένη επαρχία των Ρωμαίων έχει εγκαταλειφθεί εδώ και καιρό. Οι κάτοικοι της απροστάτευτοι πια, προσπαθούν να επιβιώσουν από την ορδή των Σαξόνων που έρχονται από την ανατολική θάλασσα σαν κύμα, σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμα τους. Στον βορρά οι τρομαχτικοί Πίκτες περνούν το τείχος του Ανδριανού σπέρνοντας την καταστροφή, έχοντας στη κατοχή του το ξόανο της θεάς πολέμου, της Μόριγκαν.

Δυο λιποτάχτες των Ρωμαϊκών λεγεώνων της ανατολής, θα φτάσουν στη χώρα αυτή απογοητευμένοι από τις εξελίξεις της χώρας τους, για να συναντήσουν ένα μεγαλύτερο χάος στη Βρετανία.

Βίντεο: Διαμαρτυρία μεταναστών έξω από το σπίτι του Lakis

Διαμαρτύρονται οι ταλαίπωροι που εκμεταλλευόταν ο Λάκης Γαβαλάς... αλλά κι αυτοί οι αθεόφοβοι δεν δείχνουν λίγη κατανόηση που το παιδί είναι ακόμα τρομοκρατημένο από την πρόσφατη σύλληψή του όπου αναγκάστηκε να φάει την τυρόπιτα με τις χειροπέδες. Δείτε το βίντεο:

4,5% παίρνει το ΠΑΣΟΚ στην Α' Θεσ/νίκης, Πέμπτο κόμμα, πίσω κι απ΄το ΛΑ.Ο.Σ.


Διαλύεται το ΠΑΣΟΚ, όπως δείχνει η δημοσκόπηση της Palmos Analysis για τον ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ.
Παίρνει 4,5 % στην πρόθεση ψήφου, την ώρα που ο ΛΑ.Ο.Σ. παίρνει 5,3, ο Κουβέλης 7,1% και το ΚΚΕ 9,1%.
Το ΠΑΣΟΚ την Α΄Θεσαλονίκης, πληρώνει την 

Βίντεο: Άγριο ξύλο στην Αίγυπτο... και δεν ξεχωρίζουν άνδρες-γυναίκες

Δείτε το βίντεο:

Το ζώο της Καστοριάς είχε συλληφθεί για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

Συγκλονιστικά νέα στοιχεία για τη δράση του 35χρονου που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη φίλη του και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα της στη Λίμνη της Καστοριάς, έρχονται στη δημοσιότητα.

Ο δράστης που εργαζόταν ως μάνατζερ και περιστασιακά ως dj σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τσακώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής με τη φίλη του στο σπίτι της.

Πετσάλνικος: «Οι υπάλληλοι μας δεν παίρνουν μπόνους-Μειωμένες έως 38% οι αποδοχές τους»... φανταστείτε πόσα παίρνανε

«Δεν δίνεται κανένα "μπόνους" στους υπαλλήλους της Βουλής όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα. Αντίθετα, με την τροποποίηση του Κανονισμού που ψήφισε η Ολομέλεια της Βουλής, θα χορηγείται και στους υπαλλήλους της Βουλής το μοναδικό επίδομα που θεσμοθετήθηκε από το Ενιαίο Μισθολόγιο - Βαθμολόγιο για όλους τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα ως "κίνητρο επίτευξης στόχων"» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Ο Τζορτζ Σόρος οσμίστηκε ευκαιρία και αγόρασε ευρωπαϊκό χρέος!

Έπειτα από τρία χρόνια ανελέητων λαθών πάνω από τον ελληνικό «Τιτανικό», η Ευρώπη χάνει τη μάχη με τις αγορές. Η ευρωπαϊκή αγορά κρατικού χρέους βρίσκεται σε επικίνδυνη ζώνη. Η Ιταλία και η Ισπανία θα αναγκαστούν να δανειστούν συνολικά 590 δισ. ευρώ το 2012, το κόστος δανεισμού βρίσκεται σε μη βιώσιμα επίπεδα και οι προσπάθειες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας με τις αγορές κρατικών ομολόγων στη δευτερογενή αγορά αποδεικνύονται αναποτελεσματικές. Η ανταλλαγή ομολόγων με «κούρεμα», το περίφημο PSI+, διατηρείται μόνο για την Ελλάδα, όπως αποφασίστηκε στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής της 9ης Δεκεμβρίου.

Βίντεο: "Απολύθηκε" βρετανός βουλευτής που συμμετείχε σε ναζιστικό πάρτι στην Γαλλία... αφού ζήτησε και συγγνώμη από τους εβραίους

Είχε πάει σε γαλλικό τουριστικό θέρετρο όπου φορούσαν στολές Ναζί. Χαιρετούσαν ναζιστικά και έπινα στην υγεία του...Χίτλερ!

Ο κ. Μπάρλει, μέλος των Τορις, απολύθηκε λόγω "προσβλητικής και ανόητης συμπεριφοράς", αν και - αφού η Mail έβγαλε τη φωτογραφία - εξέφρασε "βαθιά μετάνοια" για τις "απαράδεκτες" συμπεριφορές των καλεσμένων, που έπιναν εις υγεία του Γ' Ράιχ.

Η αξιόμαχη ΠΑ του Ιράν και τα "άγνωστα" όπλα της..Δείτε τα βίντεο

Την δυναμικότητα της ΠΑ του Ιράν δεν μπορεί κανείς να την αγνοήσει.Ειδικά όσοι σχεδιάζουν στρατιωτικά χτυπήματα εναντίον του.Έτσι κι αλλιώς το τι ακριβώς στρατιωτικές δυνατότητες έχει το Ιράν,κανείς δεν μπορεί να το πει πια με απόλυτη βεβαιότητα,μετά από το περιστατικό με την "κατάσχεση" του αμερικανικού uav.

Ιδού τα δισεκατομμύρια που εισέπραξαν οι ΜΚΟ

Εκατομμύρια μοίραζε το υπουργείο Εξωτερικών στις ΜΚΟ το 2010 την ώρα που ο Παπανδρέου μας έλεγε ότι δεν υπάρχουν λεφτά η χώρα ασφυκτιούσε από το Μνημόνιο και ο ελληνικός λαός πλήρωνε με αίμα την λιτότητα που επέβαλαν ο ίδιος και το ΔΝΤ (που το έφερε ο ίδιος).

Βίντεο: Οι "τελευταίοι" αμερικανοί στρατιώτες έφυγαν πριν λίγο από το ΙΡΑΚ

Τα ξημερώματα της Κυριακής, έφυγαν και οι τελευταίοι αμερικανοί στρατιώτες, από το ΙΡΑΚ, περνώντας τα σύνορα προς το Κουβέιτ που ήταν και η πέτρα του σκανδάλου πριν 20 χρόνια.Δείτε το βίντεο:

Βίντεο: Ανατίναξαν τα γραφεία του Ολυμπιακού στον Πύργο

Απίστευτης ισχύος έκρηξη για τα δεδομένα μιας ήσυχης επαρχιακής πόλης, συντάραξε λίγο μετά τις πέντε τα ξημερώματα της Κυριακής το κέντρο του Πύργου. Στόχος ήταν και πάλι τα γραφεία του συνδέσμου φίλων του Ολυμπιακού, δίπλα στην κεντρική πλατεία στην οδό Αγίου Νικολάου. Δράστες… οι «γνωστοί – άγνωστοι» πρωταγωνιστές - μαζί τους αντιπάλους τους - σε έναν ακήρυχτο πόλεμο που σχεδόν ένα χρόνο έχει φουντώσει στην Ηλειακή πρωτεύουσα.

Μαύρη μαυρίλα για το 2012!

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις για την παγκόσμια οικονομία το 2012 με την επικεφαλής του ΔΝΤ να χτυπά νέο «καμπανάκι» για μετεξέλιξη της κρίσης, με χαρακτηριστικά της δεκαετίας του 1930.

Σε ομιλία που έκανε σε συνέδριο στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ η κυρία Λαγκάρντ προειδοποίησε ότι η κρίση όχι μόνο εξελίσσεται, αλλά κλιμακώνεται και τόνισε ότι εάν όλες οι χώρες δεν εργασθούν από κοινού για την αντιμετώπιση της επιδεινούμενης κρίσης χρέους, η ανθρωπότητα κινδυνεύει να διολισθήσει σε μια βαθιά οικονομική ύφεση που θα έχει τα χαρακτηριστικά της δεκαετίας του ΄30.

Βίντεο: Την ψέκασε με εύφλεκτο υγρό και της έβαλε φωτιά μέσα στο ασανσέρ!

Δείτε τι έκανε ο ανώμαλος στη Νέα Υόρκη:

4 νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι στη βύθιση πλωτής εξέδρας πετρελαίου στη ρωσική Άπω Ανατολή

Εξέδρα πετρελαίου στα ανοιχτά της Σαχαλίνης, στη ρωσική άπω Ανατολή, βυθίστηκε την Κυριακή παρασέρνοντας στο θάνατο 4 εργαζόμενους ενώ άλλων 49 αγνοείται η τύχη.

Την ώρα του ατυχήματος η εξέδρα ρυμουλκούνταν από την ακτή πιθανόν προς την τελική της θέση.

Βίντεο: Η κοντύτερη γυναίκα στον κόσμο

Είναι Ινδή και σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες έχει ύψος 62,8 εκατοστά. Δείτε το βίντεο:

Όταν οι Λοβέρδος και Φυντανίδης ήταν υπερασπιστές της Σαϊεντολογίας

Διάβασα σε μπλογκς σχετικά με την αναισθησία του υπουργού Υγείας του Λοβέρδου που αφήνει πρακτικά χωρίς ιατρική κάλυψη τους ανασφάλιστους για τους οποίους τους κοστίζει 250 ευρώ τη μέρα η νοσηλεία. Ακόμη για τις δηλώσεις του Σεραφ. Φυντανίδη (παλιού Καγκελάριου της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ) σχετικά με την πρώην του (την εφημερίδα εννοώ) υπό τη Μάνια Τεγοπούλου.