20 Δεκεμβρίου 2011

ΒΑΡΑΕΙ "ΤΕΧΝΗΤΟ" ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΙ Η ASHLEY & HOLMES ΤΩΝ ΜΑΚΗ ΣΕΡΙΑΤΟΥ-ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗ;;;

Μια ακόμη περίπτωσης εκμετάλλευσης της κρίσης από αετονύχηδες που μέχρι τώρα εισέπραξαν και μοίρασαν δεκάδες εκατομμύρια κρατικής διαφήμισης από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, από την οποία μάλιστα εισέπραξαν χρήμα για συμβουλές του κώλου μέχρι πρόσφατα (πχ. στις περσινές δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές). Όρθα σκεπτόμενοι τα πορτοφόλια του και προασπίζοντας τα αυγατισμένα, βαράνε κανόνια και περιμένουν σε 3-4 χρόνια να έχει αλλάξει το κλίμα για να ξαναεμφανιστούν...

Εκτός από πρόσωπο, γκολ κ.λπ της χρονιάς υπάρχει και "ομόλογο της χρονιάς"!

Το τίτλο ομόλογο της χρονιάς κέρδισε το 15ετές ομόλογο, αξίας 4 δις ευρώ και επιτοκίου 3%, που εξέδωσε η ΕΕ στις 22 Σεπτεμβρίου του 2010. Το συγκεκριμένο ομόλογο κέρδισε τον τίτλο IFR Award 2011, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΕ. Τα χρήματα του ομολόγου ήταν μέρος της βοήθειας των 29,2 δις που έδωσε η ΕΕ σε Ιρλανδία, Πορτογαλία και Ρουμανία και θεωρήθηκε ψήφος εμπιστοσύνης των αγορών στην ΕΕ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ferrostaal στο Γερμανικό δικαστήριο: Το 2000 ρωτήσαμε τον Άκη πως μπορούμε να πάρουμε τη σύμβαση και αυτός μας έδωσε το όνομα ενός μεσάζοντα

Σε δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή και χρηματικά πρόστιμα ύψους 106.000 ευρώ, καταδίκασε δικαστήριο του Μονάχου δύο πρώην μάνατζερ της εταιρείας FERROSTAAL, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι έδωσαν μίζες συνολικού ύψους 62 εκατομμυρίων ευρώ σε Ελλάδα και Πορτογαλία. Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο Γιόχαν Φρίντριχ Χάουν (Johann-Friedrich Haun) και τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με το δικαστήριο τα 36 εκ δόθηκαν στην Ελλάδα και όπως είπε ο Χάουν το 2000 ζήτησε από τον τότε Έλληνα Υπουργό Εθνικής Άμυνας...

Ισπανικό fund αποχώρησε από την επιτροπή ιδιωτών για το PSI... κατά τ' άλλα ο Μπένυ λέει ότι όλα πάνε καλά!

Το ισπανικό hedge fund Vega Asset Management φέρεται, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters, να αποχώρησε από τη διοικούσα επιτροπή ιδιωτών επενδυτών υπό τον επικεφαλής του IIF για το PSI στα ελληνικά ομόλογα.

Βίντεο: "Η Οργή των Τιτάνων"

Μια δεκαετία μετά την επική νίκη του επί του τερατώδους Κράκεν, ο Περσέας – ο ημίθεος γιος του Δία – επιχειρεί να διάγει μια πιο ήσυχη ζωή ως ψαράς, έχοντας επιφορτιστεί με την ευθύνη να αναθρέψει ολομόναχος τον δεκάχρονο γιο του, Ήλιο.

Αυτά βλέπουν οι ξένοι και μας πάνε γαμιώντ@@: Ρέππας κατά των απολύσεων

«Είμαστε απέναντι στο μέτωπο των απολύσεων, είμαστε, όμως, υπέρμαχοι του εξορθολογισμού του δημοσίου» δήλωσε κατηγορηματικά σήμερα, Τρίτη, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Ρέππας, απαντώντας σε ερώτηση για ενδεχόμενες απολύσεις στο δημόσιο, ενώ με έμφαση επισήμανε ότι «δεν θα κάνουμε πράγματα, πάντως, τα οποία οδηγούν σε απόλυση της κοινής λογικής από την πολιτική μας».

Βίντεο: Πήραν στο κυνήγι τον Καλόπουλο στην Ξάνθη

Το πρώτο (μετά το περσινό ντέρμπι) και τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα του Καλόπουλου έμελλε να σημαδευτεί στο τέλος του από επεισόδια που προκάλεσαν κουκουλοφόροι και κρανοφόροι οπαδοί οι οποίοι μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας καδρόνια και άλλα αντικείμενα ανά χείρας, έχοντας φαινομενικά ως στόχο τον διαιτητή.

Πλιάτσικο αριστερών του κώλου στο Mulltirama στη Στουρνάρη

Πλιάτσικο στο Multirama ,έκαναν λίγο μετά τις 6.30 ομάδα 15 ατόμων στην οδό Στουρνάρη στα Εξάρχεια.Οι δράστες κρατώντας λοστούς εισέβαλαν στο κατάστημα και αφού απείλησαν ,υπάλληλους και πελάτες ,άρπαξαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και όλα τα χρήματα από τα ταμεία.Οι  αστυνομικοί έφτασαν σχεδόν αμέσως στην οδό Στουρνάρη ,όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες.

Ο Κοντός ζητάει πάλι να ελεγχθεί αλλά κανένας δεν ασχολείται... προτιμάνε να αιωρείται η λάσπη

Μάθημα δημοκρατίας από τον βουλευτή Αλέξανδρο Κοντό. Ο άνθρωπος ζητάει απεγνωσμένα να τον ελέγξουν, αλλά οι πονηροί δεν προχωρούν για να αιωρείται η λάσπη...
 
Προς: Τον Αξιότιμο Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο 
Αθήνα 20/12/2011 
Κύριε Πρόεδρε, 

Άγριο δούλεμα στο ΠΑΟ: Ο πρίγκιπας, που τώρα λέει ότι ο Τσάκας δεν τον εκπροσωπούσε, ενδιαφέρεται ακόμα

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας και η ιστορία του πρίγκιπα. το gazzeta.gr προσπαθήσε να... ξεψαχνίσει την υπόθεση. Μια υπόθεση που έμπαζε από παντού και, όπως αποδείχθηκε, κατέληξε σε μεγάλο φιάσκο, καθώς ο Σουλτάν Αλ Σαούντ βγήκε την ύστατη στιγμή της κατάθεσης των χρημάτων από το κάδρο!

Μαστιγώθηκαν δημοσίως για ανήθικες πράξεις... αναμένεται συγxαρητήριο τηλεγράφημα "ελλήνων" λαθρολάγνων προς το ΙΡΑΝ

[Η αριστερή νομενκλατούρα το ξέρει ότι θα έτρωγε άγριο βούρδουλα στο Ιραν για τις μπυρίτσες και τα γκομενιλίκια;]

Τρεις Ιρανοί υποβλήθηκαν σε δημόσια μαστίγωση, ένα σπάνιο φαινόμενο, στην πόλη Σιράζ στα νότια της χώρας, επειδή διέπραξαν "ανήθικες πράξεις", όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ISNA.

Δίκη ΟΥΚάδων στο ναυτοδικείο: Δύο ένοχοι (3 μήνες με αναστολή) και 37 αθώοι

Τα συνθήματα τα φώναξε το άγημα αποφάνθηκε το Ναυτοδικείο Πειραιά και έκρινε δυο ενόχους και 37 αθώους λόγω αμφιβολιών. Να σημειωθεί ότι η έδρα αποφάσισε την ποινή των 3 μηνών και 15 ημερών με αναστολή στους δυο που έκρινε ενόχους. Πάλι καλά που τους αναγνώρισαν τον... πρότερο έντιμο βίο!

http://www.stoxos.gr/2011/12/37.html

Βίντεο: Μικρό αεροπλάνο συνετρίβη σε εθνική οδό των ΗΠΑ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν 3 νεκροί από τη συντριβή του μικρού αεροπλάνου σε εθνική οδό βόρεια του New Jersey:

Υπερυψωμένος αυτοκινητόδρομος 4 χλμ πάνω από την εσωτερική περιφερειακή Θεσσαλονίκης

Υπερυψωμένη περιφερειακή οδό, δίπλα στο δάσος του Σέιχ Σου και με θέα τον Θερμαϊκό, περιλαμβάνει η Κυκλοφοριακή Αναβάθμιση της Εσωτερικής Περιφερειακής Θεσσαλονίκης, στο τμήμα από τον κόμβο Κ5 στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου μέχρι τον κόμβο Κ10 στα Κωνσταντινουπολίτικα.

20 βρετανοί μάνατζερ τάσσονται κατά της απομόνωσης της χώρας

Daily Telegraph (Foto: picture-alliance / United Archiv)Ομάδα 20 διακεκριμένων βρετανών μάνατζερ ζητά με κοινή δήλωση, που δημοσιεύθηκε σήμερα στη "Daily Telegraph", να αναθεωρηθεί η στάση της Μ. Βρετανίας όσον αφορά τις σχέσεις της με την ΕΕ ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα στον απομόνωση. Μεταξύ αυτών που υπογράφουν είναι ο Πρόεδρος της Virgin, Richard Branson, ο αντιπρόεδρος της Shell, John Kerr, ο Πρόεδρος της Rio-Tinto (4η μεγαλύτερη μεταλλευτική εταιρία στον κόσμο με χρηματιστηριακή αξία 135 δις δολ), Jan du Plessis και ο Πρόεδρος της WPP (ο μεγαλύτερος διαφημιστικός όμιλος στον κόσμο με 150.000 υπαλλήλους), Martin Sorrell.

Κ. Χατζηδάκης: Τεχνητή η αύξηση της απορρόφησης του ΕΣΠΑ

Τεχνητή αύξηση απορρόφησης του ΕΣΠΑ κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες μέσω Ταμείων Χαρτοφυλακίου διαπιστώνει ο υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β' Αθηνών, κ. Κ. Χατζηδάκης.

Στα 480 εκατ. ευρώ τα κεφάλαια κατοίκων εξωτερικού που μετανάστευσαν

Καθαρή εκροή ύψους 1,75 δισ. ευρώ εμφάνισαν οι άμεσες επενδύσεις στο 10μηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου του 2011, έναντι καθαρής εκροής 0,5 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2010. 

Σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος η καθαρή εκροή κεφαλαίων κατοίκων για άμεσες επενδύσεις στο εξωτερικό ανήλθε σε 1,27 δισ. ευρώ, ενώ και οι άμεσες επενδύσεις μη κατοίκων στην Ελλάδα εμφάνισαν καθαρή εκροή (αποεπένδυση) που ανήλθε σε 0,48 δισ. ευρώ. 

Άκης: Επιστρέφω τα περί «ανειλικρίνειας»... τολμάτε και κατηγορείτε τον Άκη; Τον Άκη ρε αχάριστοι

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος χαρακτηρίζει «σήριαλ» το θέμα με την δήλωση πόθεν έσχες και υποστηρίζει ότι έχει προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που του ζητήθηκαν από τη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός εξηγεί ότι:

Παπαγεωργόπουλος: Θέλουν να με δολοφονήσουν πολιτικά - ΒΙΝΤΕΟ

O τέως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε για προσπάθεια επηρεασμού της δικαιοσύνης με διεχέτευση "χαλκευμένων στοιχείων"...

Σχολιάζοντας την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του σε βαθμό κακουργήματος, για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, είπε ότι στα χέρια του δεν έχει φτάσει ακόμα κατηγορητήριο ώστε να μπορεί να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις. "Κι έτσι καλούμαι να απαντήσω σε κατηγορίες που βασίζονται σε διαρροές" είπε...

Συνεχίζεται η έρευνα για τις απόρρητες δαπάνες των υπουργείων

Ομόφωνα, η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής αποφάσισε να συνεχίσει τις προσπάθειες της για τη διερεύνηση του ζητήματος με τα μυστικά κονδύλια των υπουργείων.

Σύλληψη για χρέη στο δημόσιο... ξανά στη Θεσσαλονίκη

Μία 30χρονη διαχειρίστρια εταιρείας τεχνικών έργων συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι οφειλές της ανέρχονται στο ποσό των 152.699,33 ευρώ και αφορούν το χρονικό διάστημα από 30 Ιουνίου 2010 έως 29-Ιουλίου 2011.

Μπένυ: «Έξοδος από το ευρώ θα διέλυε τον κοινωνικό ιστό»

Ως κορυφαία εθνική προτεραιότητα πρόβαλε την παραμονή της χώρας στο ευρώ ο υπουργός Οικονομικών, μιλώντας σε εκδήλωση της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ), με θέμα: «Από την κρίση στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη».

Ζαγοράκης: Αν χρειαστεί "αγαπούλα πούλα"

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη τύπου του Θοδωρή Ζαγοράκη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι και αποτέλεσε αφενός κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις που αγαπούν τον ΠΑΟΚ για συστράτευση και κοινή προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων, αφετέρου ένας απολογισμός πεπραγμένων με συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία.

Ο Ζαγοράκης αναρωτήθηκε μεγαλοφώνως «που πήγε η κ...α που υπήρχε» αναφερόμενος στις τριβές που υπάρχουν μέσα στην οικογένεια του δικέφαλου του βορρά, έκανε λόγο για δηλητήριο που καταστρέφει την ομάδα και προχώρησε σε κάλεσμα συσπείρωσης. Ταυτόχρονα οριοθέτησε και τους στόχους της νέας διοίκησης.

Stojakovic 2011 Play off's

ΗΠΑ: Προϋπόθεση το όνομα για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην ΠΓΔΜ, Πολ Γουόλερς, έδωσε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό των Σκοπίων.

Η διευθέτηση του ζητήματος της ονομασίας αποτελεί τη βασική προϋπόθεση για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, ανέφερε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην ΠΓΔΜ, Πολ Γουόλερς, σε συνέντευξη του στο εβδομαδιαίο περιοδικό των Σκοπίων «Κάπιταλ» (Kapital).

Μιχελάκης: Ο ένας μετά τον άλλο οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ομολογούν την καταστροφική πολιτική τους

Επίθεση κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Φίλιππου Σαχινίδη εξαπολύει η ΝΔ δια του εκπροσώπου της Γιάννη Μιχελάκη με αφορμή δηλώσεις τους αναφορικά με την πολιτική της κυβέρνηση Παπανδρέου. «Είναι πολύ αργά για δάκρυα» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης και ρωτά αν οι υπουργοί «ζούσαν σε άλλη χώρα».

Ρε δε γαμιέσ@@ που θα μας πείτε ότι ο Γερουλάνος δεν ήξερε πόσο κάνει το iphone4s!

Αφού κάποιος τον ενημέρωσε ότι η απόφαση για την αγορά iphone4s βγήκε στη φόρα μέσω του Διαύγεια, έσπευσε να βγάλει την παρακάτω ανακοίνωση και να μας παραμυθιάσει ότι δεν ήξερε πόσο έκανε και μόλις το έμαθε ζήτησε να επιστραφεί... φυσικά κανένας απλός πολίτης δεν μπορεί να διασταυρώσει ότι έστω επεστράφη, γιατί τα άλλα ότι "δεν ήξερε πόσο έκανε" είναι μαλακί@@ τούμπανα τη στιγμή που διάλεξε μέχρι και το χρώμα... Διαβάστε την ανακοίνωσή τους και δείτε και την απόφαση αγοράς:

Συρρικνώνεται ο χριστιανικός πληθυσμός στην Ευρώπη

Ο χριστιανικός πληθυσμός συρρικνώνεται στην Ευρώπη, ενώ αυξάνεται δραματικά στην Αφρική και σε άλλα μέρη του πλανήτη, αναφέρει νέα έρευνα που δημοσιοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα), από το Φόρουμ Pew Research Center για τη Θρησκεία και Δημόσια Ζωή.

Α. Σαμαράς: «Η κρίση θα ξεπεραστεί»

Ο αρχηγός της ΝΔ εκτίμησε ότι «η κρίση θα ξεπεραστεί και το εθνικό σύστημα ισχύει ανεπηρέαστο», κατά τη «συμβολικού χαρακτήρα» επίσκεψή του στο υπ. Εθνικής Άμυνας.

Τη βεβαιότητα ότι ο ευαίσθητος τομέας ευθύνης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας λειτουργεί σωστά, με επαγρύπνηση, στρατηγική ενόραση και δημοκρατική ευαισθησία, εξέφρασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, μετά τη σημερινή «συμβολικού χαρακτήρα», όπως είπε, επίσκεψη του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στον εισαγγελέα έστειλαν το "πόθεν έσχες" του Άκη... κρίθηκε παρά τρίχα ανεπαρκές...

Μια αρνητική πρωτιά κέρδισε στον έλεγχο των πόθεν έσχες των πολιτικών ο πρώην υπουργός Άμυνας. Το πόθεν έσχες που κατέθεσε είναι το μόνο που κρίθηκε ως ανειλικρινές από τους αρμόδιους ορκωτούς λογιστές.

Βίντεο: Ο νέος ηγέτης της Β. Κορέας Kim Jong Un, μπροστά στη σορό του πατέρα του Kim Jong Il

Δείτε το βίντεο:

Βίντεο: "Ένοχος" ο Παπαγεωργόπουλος... απεφάνθη η κ. Πυργιώτη

Δείτε το βίντεο με τον περιπτερά κάφρο Παπαδάκη που δεν μπορεί να εκφραστεί και σαν γνήσιο λαϊκιστή τον εντυπωσιάζει δήθεν ότι ο Παπαγεωργόπουλος έπαιρνε και τη σύνταξη του βουλευτή και του οδοντιάτρου (λες και έπρεπε να τη χαρίσει), τον Παπαγεωργόπουλο να λέει πράματα που δεν τα λες όταν έχεις απέναντί σου λαϊκιστές ("ήμουν 17 χρόνια βουλευτής και δεν ήμουν φτωχός")  και την Πυργιώτη που κερνάει και κάνει δημόσιες σχέσεις με τα λεφτά της καταχρεωμένης ΝΔ να λέει ότι δεν πείστηκε... φτάνει που είχες πειστεί από τον Γιαννίκο και για όσους νταβατζήδες δούλευες τα προηγούμενα χρόνια κυρά μου...

Εντυπωσιακή πτώση των ισπανικών επιτοκίων δανεισμού!

Απ' ότι βλέπετε οι εβραίοι κερδοσκόποι του City ξέρουν που πρέπει και πότε τους παίρνει να "βαράνε"... απλά να θυμίσουμε ότι εμείς δανειστήκαμε το πρωί με ελαφρώς αυξημένο επιτόκιο και η κυβέρνηση ΠΑπαδήμου στο συγκεκριμένο θέμα δεν επέφερε καμία βελτίωση, σε αντίθεση με την αλλαγή της ισπανικής κυβέρνησης που δείχνει εντυπωσιακά αποτελέσματα:


11 βουλευτές σήκωσαν μεγάλα ποσά από τράπεζες αλλά κανείς δεν ξέρει που πήγαν - Δείτε όλα τα πόθεν έσχες των αρχηγών κομμάτων

- Συνολικά 15 έκαναν μεγάλες αναλήψεις - Θα ζητηθεί άρση τραπεζικού απορρήτου
- Ορκωτοί λογιστές θα ζητήσουν εξηγήσεις από έναν - έναν
- Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί
- Μπλόκαρε από την μεγάλη επισκεψιμότητα το site της Βουλής

Ποσά από 100.000 έως 400.000 ευρώ "σήκωσαν" από τράπεζες 15 βουλευτές, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις πόθεν έσχες που δόθηκαν σήμερα στην δημοσιότητα.

Στους Καναδούς της Eldorado Gold, μέσω Μπόμπολα, όλος ο χρυσός της χώρας... ας πάει όπου θέλει... μόνο στους ναζί να μην πάει

[Αφού στο ντιλ δεν εμπλέκονται ναζί γερμανοί, σημαίνει ότι είναι καλό και προς όφελος της χώρας, διότι ο Μπόμπολας είναι πάνω απ' όλα Έλληνας και όχι ναζί ;)... ξυπνήστε ζώαααα! Δείτε ότι δεν μιλάει κανένα ΜΜΕ γι αυτό το θέμα ενώ αν εμπλέκονταν γερμανοί θα τσιρίζανε όλοι... σας παίζουνε οι ΠΑΣΟΚοι το ζουρνά και εσείς χορεύετε...]

Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει σοβαρή παραγωγός χρυσού έκανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της μεγάλης καναδικής μεταλλευτικής εταιρίας Eldorado Gold, Πολ Ράιτ, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Financial Times.

Σκληρές συγκρούσεις για πέμπτη ημέρα στο Κάιρο-13 οι νεκροί ως τώρα (βίντεο)

Συγκρούσεις για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα, δεκάδες τραυματίες, πληροφορίες για νεκρούς.

Οι συγκρούσεις ανάμεσα σε εκατοντάδες διαδηλωτές και άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας συνεχίστηκαν για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα σήμερα στην πλατεία Ταχρίρ, που παραμένει αποκλεισμένη.

Κεφαλογιάννης: Σοβαρές συνέπειες σε Τουρισμό και έσοδα από την εφαρμογή της "εφεδρείας" στους υπαλλήλους του κλάδου Τηλεπικοινωνιών της Υ.Π.Α

Να μην επιμείνει η Κυβέρνηση στην εφαρμογή της εφεδρείας στους υπαλλήλους του κλάδου Τηλεπικοινωνιών της Υπηρεσίας Πολικής Αεροπορίας γιατί αυτό θα έχει σοβαρότατες συνέπειες τόσο στα δημόσια έσοδα από τη μείωση των τελών υπερπτησης αεροσκαφών όσο και στον τουρισμό της Χώρας επισημαίνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλέιου Μανώλης Κεφαλογιάννης προς τoυς συναρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Υποδομών .

Επιτυχής διάσωση από ελληνικό Super Puma ρώσων ναυγαγών

Καθοριστικής σημασίας αποδείχτηκε η επέμβαση του πληρώματος ελικοπτέρου AS 332 Super Puma για τη διάσωση των 11 Ρώσων ναυτικών, οι οποίοι επέβαιναν σε πλοίο που είχε προσαράξει σε ύφαλο δύο μίλια ανοιχτά της Πρέβεζας. Δείτε το βίντεο:

Δικαίωση δανειολήπτη και στα Ιωάννινα

Το Ειρηνοδικείο Ιωαννίνων αποφάσισε την επιστροφή τόκων 4.000 ευρώ σε δανειολήπτη που είχε στεγαστικό δάνειο ύψους 45.000 ευρώ. Το δικαστήριο έκρινε παράνομους κάποιους από τους όρους του δανείου.

«Πολιτιkey» του Στράτου Σιμόπουλου

Εκδόσεις Μαίανδρος

Το βιβλίο «Πολιτιkey» του Στράτου Σιμόπουλου, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μέλους Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, από τις εκδόσεις Μαίανδρος, επιχειρεί να ξεκλειδώσει τη σκέψη του αναγνώστη για ότι αφορά την πολιτική και την οικονομία.

3 άτομα είχε ο ΓΑΠ για τα social media... και πολλούς "εθελοντές εγκατεστημένους σε ειδικό χώρο!"

Πόσα άτομα απασχολούσε ο Παπανδρέου σε facebook, twitter;
Τρία άτομα [κι αυτά πολλά είναι για twitter, facebook, άντε και την ιστοσελίδα του] απασχολούσε ο Γιώργος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός για τα σόσιαλ μίντια (facebook, twitter, LinkedIn κ.λπ.) σύμφωνα με χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού σχετικά με δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ».

Συνεχίζεται η κόντρα Γερμανίας - Βρετανίας

Συνέχεια της σκληρής κόντρας Γερμανίας Αγγλίας διαπιστώθηκε κατά την τηλεδιάσκεψη των 27 υπουργών οικονομικών της ΕΕ.

Μετά από διαπραγμάτευση τριών ωρών, ο Βρετανός υπουργός οικονομικών «ξέκοψε» στους κεντροευρωπαίους την συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στην αύξηση των κεφαλαίων του ΔΝΤ, αφήνοντας τους Γάλλο-Γερμανούς να αναζητούν τρόπο να κλείσουν την τρύπα που δημιουργήθηκε, σε σχέση τουλάχιστον με την απόφαση της 9ης Δεκεμβρίου.

Liberation: Ανάγκη αφαίρεσης εμφυτευμάτων στήθους από 30.000 Γαλλίδες

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας θα ζητήσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας από 30.000 γυναίκες να αφαιρέσουν τα εμφυτεύματα στήθους από σιλικόνη της μάρκας PIP, μετά την εμφάνιση αρκετών περιπτώσεων καρκίνου, αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Liberation.

¨Μείωση τζίρου βιομηχανικής παραγωγής 6,3%, μέιωση νέων παραγγελιών εξωτερικού 14%... κατά τα άλλα έχουμε αύξηση εξαγωγών!

[Τι στο διάολο εξάγουμε τελικά και οι ΠΑΣΟΚοι μας παραμυθιάζουν ότι έχουμε αύξηση εξαγωγών 30 και 40%; Φύκια και μεταξωτές κορδέλες;]

O Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) του μηνός Οκτωβρίου 2011, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Οκτωβρίου 2010, παρουσίασε μείωση κατά 6,3%, έναντι αύξησης 15,6% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2010 προς το 2009.

Προβλήματα λόγω ισχυρών ανέμων στο οικόπεδο «Αφροδίτη»

Οι χθεσινοί δυνατοί άνεμοι και η φουρτουνιασμένη θάλασσα ανάγκασε τους ειδικούς της πλατφόρμας «Όμηρος» της αμερικανικής εταιρείας Noble, που διεξάγει τις γεωτρήσεις στο οικόπεδο 12 «Αφροδίτη» της κυπριακής ΑΟΖ, να κινούνται με πολύ πιο αργούς ρυθμούς από τους αναμενόμενους με τα δύο υποβρύχια ρομπότ που εργάζονται εντατικά από την Παρασκευή στο σημείο της γεώτρησης. Χθες, οι άνεμοι στην περιοχή της πλατφόρμας ήταν της τάξης των 70-80 χλμ ανά ώρα και τα κύματα της τάξης των 4-5 μποφόρ.

Δύσκολη η συλλογή πληροφοριών από τη Β. Κορέα για τις δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών

Η χρονική συγκυρία και όχι η αιτία θανάτου του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ ιλ- καρδιακή προσβολή- προκάλεσε έκπληξη στις δυτικές υπηρεσίες αντικατασκοπείας.

Ο Κιμ Γιονγκ ιλ, που πέθανε στα 69 του χρόνια, είχε υποστεί εγκεφαλικό το 2008, είχε υψηλή πίεση, διαβήτη, έπινε κονιάκ και κάπνιζε πούρα. Επομένως όταν έπαθε καρδιακή προσβολή, κανένας από τους Κορεάτες ειδικούς δεν εξεπλάγη.

Ελαφρά αυξημένο το επιτόκιο στη δημοπρασία 3μήνων εντόκων γραμματίων

Στο 4,68% από 4,63% διαμορφώθηκε η δημοπρασία 3μηνών εντόκων του ελληνικού δημοσίου.Το ποσό που συγκέντρωσε το ελληνικό δημόσιο διαμορφώθηκε στο 1,3 δις ενώ οι συνολικές προσφορές υπερκάλυψαν το ποσό κατά 2,91 φορές.

Συνελλήφθη για χρέη πριν 5 μέρες αφέθηκε ελεύθερος και ξανασυνελλήφθη για άλλα χρέη προς το δημόσιο... Σύνολο 1,5 εκ.

Όπως διαπιστώθηκε ο 41χρονος χρωστάει περισσότερα από 1,5εκ.€...

Για δεύτερη φορά μέσα σε μία βδομάδα συνελήφθη επιχειρηματίας από τη Χαλκιδική για χρέη προς το Δημόσιο. Πρόκειται για 41χρονο, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε έχει πολλαπλή επαγγελματική δραστηριότητα.

Μπόνους και αυθαιρεσία

Ο κ. Φίλιππος Πετσάλνικος θεωρεί ότι οι πολίτες έχουν μνήμη κουνουπιού. Παρουσιάζει λοιπόν τον περιορισμό των δαπανών της Βουλής ως είδηση. Εξέδωσε ανακοίνωση όπου λέει  πανηγυρικά ότι επιστρέφει στο Λογιστήριο του Κράτους 21,5 εκατ. ευρώ. Εξηγεί ότι τα χρήματα προέρχονται από τις περικοπές των βουλευτικών αποζημιώσεων, από το τη μείωση των δαπανών μισθοδοσίας των υπαλλήλων της Βουλής. Είπε ακόμη ότι περιόρισε τις λειτουργικές δαπάνες.

Σοβαρές ενδείξεις για συμφωνία στο κούρεμα

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές το κούρεμα θα φτάσει στο 65%, μετά την πρώτη και σημαντική συμφωνία που κατέληξαν η ελληνική κυβέρνηση και η επιτροπή που εκπροσωπεύει τους κατόχους, κυρίως τις τράπεζες, ελληνικών ομολόγων.

Τα κυριότερα σημεία του, κατά τις πληροφορίες, deal είναι :

Επιφυλάξεις για την πορεία του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων το 2012

Επιφυλακτικά είναι τα στελέχη του Ταμείου Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας για την πορεία του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων το 2012.

Ο στόχος που έχει τεθεί για τα έσοδα (9,3 δισ. ευρώ) θεωρείται πολύ υψηλός, δεδομένου ότι σε αρκετές περιπτώσεις το επενδυτικό ενδιαφέρον είναι ελάχιστο έως ανύπαρκτο, την ίδια ώρα που η τρόικα πιέζει για πωλήσεις ακόμα στις τρέχουσες τιμές της αγοράς.

Στη σελίδα της Βουλής αναρήθηκαν τα πόθεν έσχες των βουλευτών

Στη δημοσιότητα δόθηκαν πριν από λίγο οι δηλώσεις "πόθεν έσχες" των 300 του Κοινοβουλίου, των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών και υφυπουργών καθώς και των Ελλήνων ευρωβουλευτών και οι οποίες αφορούν στο οικονομικό έτος 2009.


Ανέβαλλε ο Γιωργάκης το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ... δε θέλει να του χαλάσουν τα Χριστούγενα με τις παπαριές τους

Αναβάλλεται για την Τρίτη μετά τα Χριστούγεννα στις 3 το μεσημέρι το κρίσιμο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ που είχε προσδιοριστεί για την Τετάρτη.

Η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου θα γίνει με τη συμμετοχή των κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης, πέραν των μελών του Συμβουλίου.

Κινητοποίηση εργαζομένων έξω από το Ωνάσειο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο το πρωί της Τρίτης.

Οι εργαζόμενοι έχουν αναρτήσει πανό έξω από την είσοδο του κτιρίου με σύνθημα: «Το Ωνάσειο δεν πωλείται, δεν απαξιώνεται».

Παπαγεωργόπουλος-Προδιαγεγραμένη η κατάληξή του κι ας μη φταίει: Όποιον ρωτάς στην Τσιμισκή θα σου λεει ότι έκλεψε

Χθες το βράδυ στις ειδήσεις του MEGA διέπραξαν την εξής αθλιότητα: Ενώ ο Παπαγεωργόπουλος είχε βγάλει ανακοίνωση στην οποία έλεγε ότι τα προηγούμενα 10 χρόνια, μαζί με τη γυναίκα του, είχαν δηλωμένα εισοδήματα 2,2 εκ ευρώ, οπότε είναι λογικό να έχει 1 εκ στην Τράπεζα, το MEGA και η Τρέμη έλεγαν ότι στην ανακοίνωσή του δεν λέει τίποτα για την ταμπακιέρα και το πως βρέθηκαν 1 εκ ευρώ στο λογαριασμό του!!