22 Δεκεμβρίου 2011

Φωτογραφία ΣΟΚ! Τις άρπαξε άσχημα ο Κατσιφάρας (περιφερειάρχης Δ. Ελλάδος)

Το παρακάτω μάλλον δεν ισχύει αφού η φώτο είναι πειραγμένη αλλά το αφήνω για να μου θυμίζει το λάθος μου ;)... γιατί εγώ δεν έχω πρόβλημα να παραδεχθώ ότι έκανα μια μαλακία... σε σχέση με άλλους που σβήνουν τις αναρτήσεις για να το παίζουν έξυπνοι...

Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα λένε οι indymediaδες αλλά αποσιωπήθηκε και μάλιστα διαψεύσθηκε από κάποιες πατρινές σελίδες, σε μια προσπάθεια να γλείψουν τον Κατσιφάρα, ο οποίος το διέψευσε επίσης... όλες οι διαψεύσεις ήταν άχρηστες όταν εμφανίστηκε στο indymedia φωτογραφία του αιμόφυρτου Κατσιφάρα.


Να τι γράφουν στο indymedia για το περιστατικό και δείτε και τη φώτο:

Η ΔΟΥ Κορωπίου «έψαχνε» τον «άφαντο» Παναγιώτη Δημητρά, τον άνθρωπο με τη θυρίδα

Ποιος είναι αυτός ο οποίος έσυρε στα δικαστήρια τους επίλεκτούς μας της ΜΥΑ, μαζί με μια Αλβανίδα και έναν Σκοπιανό, κάτοικο Αυστραλίας; Ο γνωστός για τις απόψεις του Παναγιώτης Δημητράς, του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι.

Για να δούμε όμως μερικά στοιχεία για την παραπάνω οργάνωση και τον άνθρωπο ο οποίος έτυχε ακατανόητης «στοργής» από το Ναυτοδικείο Πειραιά (όπου «έσυρε» τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού).

Ο κήρυκας του εθνομηδενισμού, αποκαλύπτεται

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Οι τριάντα τρεις εργαζόµενοι στον Ραδιοφωνικό Σταθµό της Εκκλησίας της Ελλάδος απευθύνουµε έκκληση στη Διοίκηση της Εκκλησίας να αποσύρει τη µεθόδευση για δραµατική µεταβολή των εργασιακών συνθηκών, που αιφνιδιαστικά µας
ανακοινώθηκε.

Άλλη μια ελληνική ξεφτίλα: Επιστροφή πινακίδων εν όψει Χριστουγέννων

Με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή, επιστρέφονται από αύριο (23.12.2011) οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι άδειες και οι πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Διακοπή κυκλοφορίας στην Εγνατία οδό από Μακεδονία προς και από την Ήπειρο-Πολλά εγκλωβισμένα αυτοκίνητα

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από τη Μακεδονία προς και από την Ήπειρο, καθώς λίγο μετά τις 8.30΄ το βράδυ έκλεισε η Εγνατία οδός, εξαιτίας της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης.

Στο 6,25% θα ανέλθει η ύφεση το 2011 και θα συνεχιστεί το 2012, εκτιμά το ΚΕΠΕ

Η καταστροφική για την ελληνική οικονομία ύφεση θα ξεπεράσει το 2011 το 6% σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες βραχυπρόθεσμες προβλέψεις του ΚΕΠΕ, ενώ σε ανησυχητικά αρνητικούς ρυθμούς θα κινηθεί το ΑΕΠ και το 2012, με το ΚΕΠΕ να εκτιμά ότι το ύψος της ύφεσης του χρόνου θα διαμορφωθεί στο 3,6%.

ΗΠΑ: «Πράσινο φως» στη συγχώνευση NYSE Euronext - Deutsche Borse

Η αμερικανική κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα η αντιμονοπωλιακή διεύθυνση του υπουργείου Δικαιοσύνης έδωσε το «πράσινο φως» σήμερα να συγχωνευθούν οι χρηματιστηριακές πλατφόρμες NYSE Euronext και Deutsche Borse – σε μια συμφωνία ύψους 9 δισ. δολαρίων – «υπό την αίρεση», όμως, η τελευταία να κάνει παραχωρήσεις.

Τελεσίγραφο Κουρή στους εργαζόμενους του ΑΛΤΕΡ, οι οποίοι πάνε στο ΚΟΝΤΡΑ για να του απαντήσουν

Στο ΚΟΝΤΡΑ κατευθύνονται αυτή την ώρα οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΑΛΤΕΡ προκειμένου να απαντήσουν από κοντά στο παρακάτω τελεσίγραφο Κουρή... με ότι αυτό συνεπάγεται για τη λειτουργία του ΚΟΝΤΡΑ.

Ακολουθεί η επιστολή Κουρή στους εργαζόμενους του ΑΛΤΕΡ:


Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 35χρονου και του 3χρονου γιου του


Εξιχνιάστηκε από την ΕΛΑΣ το διπλό άγριο έγκλημα στην Καλαμάτα, που έγινε στα τέλη Νοεμβρίου με θύματα έναν τρίχρονο Αλβανό και τον 35χρονο πατέρα του.

Ανακοίνωση του ΕΟΦ για τα εμφυτεύματα στήθους

Nα επικοινωνήσουν με τον θεράποντα γιατρό τους, προκειμένου να λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες και τις κατάλληλες οδηγίες, καλεί ο ΕΟΦ τις γυναίκες, που έχουν υποβληθεί σε επέμβαση αναδόμησης στήθους κατά το παρελθόν και κυρίως πριν από τις 14/4/2010, οπότε ανακλήθηκαν τα εμφυτεύματα στήθους με τζελ σιλικόνης, της εταιρείας Poly Implant Prothese (PIP) στην Ελλάδα.

Μήνυση στον Ρωμαιοκαθολικό αρχιεπίσκοπο Νικόλαο από τον μητροπολίτη Πειραιώς

Μήνυση κατά του Ρωμαιοκαθολικού Αρχιεπισκόπου Νικολάου, κατέθεσε σήμερα, Πέμπτη, ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, κατηγορώντας την Ρωμαιοκαθολική παρασυναγωγή για την ανίερη, όπως υποστηρίζει, δράση της, εξαπολύοντας συγχρόνως δριμύ κατηγορώ εναντίον του ρωμαιοκαθολικισμού.

Σήμερα δεν μπορούσε ο Μανώλης και τον αντικατέστησε ο Παντελής...

Που τον κρύψανε τον Μανωλάκη σήμερα; Καλύτερα από τον Παντελή τα λέει.... και λέει και το ΛΑΌΣ σωστά, τονίζοντάς το στο Ο...

Συνεχίζεται η κακοκαιρία-Ανακοίνωση Αστυνομίας για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο


Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους και τα χιόνια στα ορεινά. Χιόνια πέφτουν στα ορεινά της Μακεδονίας, ενώ χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στις πόλεις της Φλώρινας, της Καστοριάς, της Κοζάνης και των Γρεβενών.

Υποβάθμιση της ΔΕΗ απο τον S&P

Σε "CCC" απο "Β-" υποβάθμισε ο διεθνής οίκος την μακροπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της επιχείρησης. Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του οίκου, η αδύναμη θέση της εταιρείας σε ρευστότητα έχει επιδεινωθεί τους τελευταίους έξι μήνες, θέτοντας σε αμφιβολία...

Μαύρη μαυρίλα: Έλλειμμα 9,8% (+1 δις από πέρσι), Έσοδα -3%, Δαπάνες +6,2%, ΠΔΕ -40%!!

Στη κόψη του ξυραφιού κινείται ο προϋπολογισμός, όπως προκύπτει από τα νεότερα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Συνολικά το ταμειακό έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού έφτασε στα 20,5 δισ. ευρώ, δηλαδή στο 9,8% του ΑΕΠ, που σημαίνει ότι το οικονομικό επιτελείο "κυνηγά" 8,234 δισ. ευρώ έως το τέλος του έτους προκειμένου να μην εκτροχιαστεί ο προϋπολογισμός.

Καλαμάτα: Προσαγωγές για τη δολοφονία του 3χρονου παιδιού και του πατέρα του

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για την εξιχνίαση της δολοφονίας άνδρα και του τρίχρονου παιδιού του στην Καλαμάτα στις 29 Νοεμβρίου.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: 24 ΩΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ



«Μόλις πήρα στα χέρια μου την δικογραφία με τα σχετικά «στοιχεία» που είδαν το φως της δημοσιότητας της τελευταίες ημέρες, η αλήθεια έλαμψε!


Με μια απλή ανάγνωση αποδεικνύεται ο δόλος, η συκοφαντία, ο σχεδιασμός για τη πολιτική μου δολοφονία, η προσπάθεια διοχέτευσης χαλκευμένων στοιχείων...

Ρόμπα κάνει ο Θ Λυμπερόπουλος τον Μανώλη και τους παρατρεχάμενους…

Στην χθεσινή αντιμνημονιακή συγκέντρωση των φίλων της Νέας Δημοκρατίας, όλοι περίμεναν την εμφάνιση του Θύμιου Λυμπερόπουλου καθώς είχε προαναγγελθεί. Αντ’ αυτού, υπήρξε η ηχηρή του απουσία. Γιατί;

Δείτε τι λέει ο ίδιος: “Δεν είχα καμμία θέση σε ένα φαγοπότι χωρίς αντίκρυσμα, ειδικά από την στιγμή που ο φίλος μου, ο Γιάννης Μανώλης με πήρε έντρομος τηλέφωνο και μου ζήτησε να μην μιλήσω στην συγκέντρωση.

Μεταλλική μπάλα έπεσε από το διάστημα


Μια μεταλλική σφαίρα (φώτο) βάρους έξι κιλών έπεσε από τον ουρανό και προσγειώθηκε στη βορειοανατολική Ναμίμπια, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Εθνικό Ινστιτούτο Επιστημών Σήμανσης (NFCI), το οποίο διεξάγει έρευνες για να διαπιστώσει περί τίνος ακριβώς πρόκειται.


Με αντίποινα «απαντά» ο Ερντογάν στη Γαλλία για την αρμενική γενοκτονία

«Βρυχάται» ο πρωθυπουργός της Τουρκίας για την ποινικοποίηση της άρνησης της γενοκτονίας από τη γαλλική Εθνοσυνέλευση, μιλώντας για πολιτική «ρατσισμού, διακρίσεων και ξενοφοβίας». Ο Ταγίπ Ερντογάν ανακοινώνει την ανάκληση του Τούρκου πρεσβευτή στο Παρίσι, τη διακοπή της στρατιωτικής συνεργασίας με τη Γαλλία και «πάγωμα» στις διμερείς πολιτικές και οικονομικές επαφές.

Διαφωνία Βενιζέλου – Βορίδη στο υπουργικό για τη Δικαιοσύνη

Συνεχίζεται στο Υπουργικό Συμβούλιο η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο περιλαμβάνει διατάξεις για ταχύτερη απονομή της Δικαιοσύνης και μεταβολές στον ποινικό κώδικα..

Ο επιταχυντής του CERN ανακάλυψε το πρώτο νέο σωματίδιο

Την πρώτη του ξεκάθαρη παρατήρηση ενός άγνωστου μέχρι τώρα υποατομικού σωματιδίου πραγματοποίησε ο μεγάλος υπόγειος επιταχυντής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών (CERN), στα γαλλο-ελβετικά σύνορα, για πρώτη φορά από τότε που τέθηκε σε λειτουργία το 2009. Το νέο σωματίδιο ονομάστηκε Chi_b (3P).

Στις 28 Δεκεμβρίου τα στοιχεία από τον έλεγχο του πόθεν έσχες

Την ερχόμενη Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου οι ορκωτοί λογιστές θα παραδώσουν στον Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου των Οικονομικών των Κομμάτων και των Βουλευτών Ευάγγελο Αργύρη, τα στοιχεία που θα προκύψουν από τον έλεγχο που διεξάγουν για τις καταθέσεις των 11 βουλευτών που παρουσίασαν μείωση το 2009, με βάση τις δηλώσεις πόθεν έσχες.

Βίντεο: Οι μαλακί@@ πληρώνονται

Δείτε το βίντεο... μέχρι το τέλος:

Οι κλέφτες έκλεβαν και τα λαμόγια τους ψηφοφόρους τους

Δείτε πως και προσέξτε ημερομηνίες και υπογραφές:

Βίντεο-Δημόσια πρόσωπα στην Ελλάδα: Ατάλαντοι μαλάκ@@ που του έτρεφε μέχρι τώρα η φοροδιαφυγή και οι νταβατζήδες

Βγαίνουν στις τηλεοράσεις όλοι οι στόκοι και πιάνουν στο στόμα τους Έλληνες που φροντίζουν να συντηρούν το μύθο της Ελλάδας στο εξωτερικό, επειδή δεν είναι λαμόγια να συντηρούνται από τα λεφτά των νταβατζήδων της τηλεόρασης ή από τη φοροδιαφυγή στα μπουζουξίδικα πετώντας γαρύφαλλα. Αυτή είναι η Ελλάδα που δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια και προσπαθεί να προχωρήσει με επιχειρήματα του στύλ: "Η Μούσχουρη να βάλει το κεφάλι της εκεί που ξέρει..."

Την πλάτη της Airbus, που σπάει όλα τα ρεκόρ, βλέπει η Boeing

Η ευρωπαϊκή εταιρία Airbus κατάφερε με παραγγελίες ρεκόρ να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από την ανταγωνίστρια αμερικανική Βoeing ab. Φέτος η θυγατρική της EADS έχει μέχρι τώρα 1529 παραγγελίες για νέα αεροπλάνα και η Boeing μόνο 894.

Ποινικό αδίκημα πλέον στη Γαλλία η άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους

Πριν από λίγο η γαλλική βουλή ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία, διάταγμα που καθιστά έγκλημα την άρνηση της γενοκτονίας των Αμενίων από τους Τούρκους.

Βίντεο-ΚαρατζαFuhrer: Να παρατείνουμε τον Παπαδήμο για να δρέψουμε την καρποφορία των απαραιτήτων μέτρων που επιβάλλαμε

Απολαύστε τον:

Να και βιντεάκι από τις γκομενίτσ@@ του αμερικάνικου πολ. ναυτικού που είναι ζευγάρι

Γράψαμε χθες για την περίπτωσή τους, δείτε τις και σε βίντεο... και όπως πάντα, τον πρώτο λόγο έχει ο "άντρας" της παρέας:

Βρούτσης-Βλάχος: Καλπάζει η ακρίβεια λόγω ανύπαρκτων ελέγχων στις ενδοομιλικές συναλλαγές των πολυεθνικών

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ / ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ


Θέμα: «Ανύπαρκτοι έλεγχοι στις ενδοομιλικές συναλλαγές των πολυεθνικών επιχειρήσεων»


Πρόσφατα, στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων για θέματα της αγοράς, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και ο ειδικός γραμματέας της Υπηρεσίας Εποπτείας Αγοράς, αποκάλυψαν ότι εδώ και 1,5 χρόνο οι έλεγχοι των ενδοομιλικών συναλλαγών 41 πολυεθνικών επιχειρήσεων, έχουν κυριολεκτικά χαθεί στα γρανάζια της γραφειοκρατίας. Επί της ουσίας δεν έγιναν ποτέ.

Αντιδρούν οι βρετανοί σε απόφαση του ΕΔ ότι πρέπει να κρατήσουν τους λαθραίους και να μην τους επιστρέψουν στην Ελλάδα

[Εμείς πότε θα ανοίξουμε το λιμάνι της Πάτρας να τους στείλουμε καμιά καραβιά να δούνε τη γλύκα όλοι που μας κάνουν τους δύσκολους...]

Αντιδράσεις προκαλεί στη Βρετανία η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να δικαιώσει αιτούντες άσυλο λαθρομετανάστες από χώρες εκτός ΕΕ που ζητούν από τη βρετανική και την ιρλανδική κυβέρνηση να μην τους στείλουν πίσω στην Ελλάδα, απ’ όπου εισήλθαν στο ευρωπαϊκό έδαφος.

Νέο μεταναστευτικό κύμα από την Ελλάδα στην Αυστραλία

Σε νέο μεταναστευτικό κύμα από την Ελλάδα στην Αυστραλία αναφέρεται δημοσίευμα του Γκάρντιαν. Σημειώνεται ότι κατά το τρέχον έτος 2.500 Έλληνες πολίτες έφυγαν για να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη στην Αυστραλία και άλλοι 40.000 έχουν εκφράσει ανάλογο ενδιαφέρον.

Απειλή υποβάθμισης των ΗΠΑ με διορία ενός έτους από τη Fitch

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν αξίζουν την ανώτερη βαθμίδα αξιολόγησης AAA αλλά προς το παρόν δεν κινδυνεύουν με υποβάθμιση.

Ο οίκος Fitch έδωσε «διορία» ένα χρόνο στις ομοσπονδιακές αρχές προκειμένου να συμφωνηθούν τα μέτρα περιστολής των δημοσιονομικών δαπανών και οι φορολογικές μεταρρυθμίσεις που θα επιτρέψουν στην ισχυρότερη οικονομία του πλανήτη να διατηρήσει το καθεστώς του τριπλού Α.

Αυξημένη κατά 84% η μετανάστευση Ελλήνων στη Γερμανία


Η κρίση αναγκάζει τους νοτιοευρωπαίους να μεταναστεύουν με μεγαλύτερους ρυθμούς προς τη Γερμανία όπως δείχνουν τα στοιχεία της Γερμανικής Στατιστικής Αρχής. Σύμφωνα με αυτά τους πρώτους 6 μήνες του 2011 ο αριθμός των Ελλήνων μεταναστών (συνολικά περίπου 9.000) αυξήθηκε κατά 84% (4.100 άτομα περισσότερα σε σχέση με πέρσι) ενώ οι Ισπανοί μετανάστες αυξήθηκαν κατά 49% (2.400 άτομα περισσότερα) σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2010.

Σ αυτό συνέτεινε η μεγάλη ανεργία στις δύο χώρες που στην Ελλάδα είναι 18% ενώ στην Ισπανία 23%. Η ανεργία πλήττει ιδιαίτερα του νέους μέχρι 24 ετών, το 35% των οποίων είναι άνεργοι στην Ελλάδα, ενώ στην Ισπανία είναι το 45%

Συνολικά το πρώτο 6μηνο μετανάστευσαν στη Γερμανία 435.000 άνθρωποι, 19% (68.000 άτομα) περισσότεροι από το 2010, με το 62% αυτών να προέρχονται από άλλες χώρες της ΕΕ και ειδικά από ανατολικοευρωπαϊκές χώρες απ' όπου η μετανάστευση αυξήθηκε κατά 30%. Μεταξύ αυτών που μετοίκησαν στη Γερμανία είναι και 54.000 Γερμανοί που ζούσαν στο εξωτερικό.

Ταυτόχρονα 6.000 λιγότεροι άνθρωποι εγκατέλειψαν τη Γερμανία σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρσι. 300.000 έφυγαν προς άλλες χώρες με αποτέλεσμα το καθαρό ισοζύγιο να γράψει +135.000 ανθρώπους και αύξηση 122% σε σχέση με το 2010

http://www.tagesschau.de/inland/zuwanderung148.html

Επικυρώθηκε η διάγνωση που καθιστά τον Μπρέιβικ ανίκανο να εκτίσει ποινή φυλάκισης

Iατρική επιτροπή που ορίσθηκε από τη νορβηγική δικαιοσύνη επικύρωσε σήμερα την αρχική ψυχιατρική γνωμάτευση για την ψυχική υγεία του Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, δράστη των επιθέσεων της 22ας Ιουλίου στη Νορβηγία, σύμφωνα με την οποία δεν είναι σε θέση να εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Κι άλλη απάντηση από τον ΠΑΟ στον ΟΣΦΠ... από τον επίσημο αυτή τη φορά

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα περί ηθικού αυτουργού της επίθεσης στον διαιτητή Καλόπουλο (ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα μετά τα όσα έγιναν στην Ξάνθη ότι σταματάει τη διαιτησία), αναφέροντας μεταξύ άλλων στην σκληρή ανακοίνωσή της: «στον βούρκο δεν θα σας επισκεφτούμε»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

335 εκ. δολ. πρόστιμο στην Bank of America για ρατσιστικές διακρίσεις εις βάρος δανειοληπτών

Η αμερικανική τράπεζα Bank of America θα καταβάλει 335 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημιώσεις καθώς η θυγατρική της Countrywide κρίθηκε ένοχη για διακρίσεις εις βάρος αφροαμερικανών και λατινοαμερικανών δανειοληπτών της κατά την περίοδο 2004-2008, ανακοίνωσε χθες το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.

Τσατίστηκε το παχύδερμο για το πόθεν έσχες και αντί να πει που έφαγε τα 435.000 άρχισε να βρίζει

Σφοδρή επίθεση κατά του γ' αντιπροέδρου της Βουλής Ευάγγελου Αργύρη εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου για το πόθεν έσχες βουλευτών. Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε «απαράδεκτη την παρουσία του στο προεδρείο της Βουλής».

Διαδήλωση Τούρκων στο Παρίσι για το νόμο σχετικά με τη γενοκτονία των Αρμενίων


Χιλιάδες Τούρκοι της Γαλλίας διαδήλωσαν σήμερα στο κέντρο του Παρισιού, ενόψει της ψήφισης νόμου που καθιστά ποινικό αδίκημα την άρνηση της αναγνώρισης ως γενοκτονίας της μαζικής σφαγής το 1915 των Αρμενίων από τους Τούρκους Οθωμανούς.

Και πάνω που λέγαμε που χάθηκε ο Τσάκας... εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του Ολυμπιακού

Ο Βλάσης Τσάκας εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Ολυμπιακού και των αιχμών για την επίθεση στον Καλόπουλο τονίζοντας πως η υποκρισία είναι σε όλο της το μεγαλείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βλάση Τσάκα

Νεκρός ο 2ος παιδεραστής του Ρεθύμνου... στα παπάριας μας

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ρεθύμνου άφησε ο 50χρονος που συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Ρέθυμνο, για ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια (δείτε εδώ).

Deutsche Welle: «Τελειώνει ο χρόνος για τον Παπαδήμο»

Deutsche Welle: «Τελειώνει ο χρόνος για τον Παπαδήμο»
Πολλά γερμανικά ΜΜΕ θεωρούν ότι ο πρωθυπουργός δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει εγκαίρως τις μεταρρυθμίσεις.

Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει εγκαίρως τις μεταρρυθμίσεις που έχει συμφωνήσει με τους διεθνείς χρηματοδότες, αναφέρουν πολλά γερμανικά ΜΜΕ.

Στο 30,5% η ΝΔ-Το 65% δεν εμπιστεύεται τον Παπαδήμο

Την αλλαγή κλίματος εις βάρος της κυβέρνησης Παπαδήμου καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της VPRC για λογαριασμό του περιοδικού «Επίκαιρα».

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 65% των πολιτών δηλώνει ότι δεν τον εμπιστεύεται, έναντι του 26% που υποστηρίζει το αντίθετο.

Σπουδαίο νέο!! "Μία μικρή χώρα θα βρεθεί εκτός ευρωζώνης"

Την πρόβλεψη αυτή κάνει ο πρόεδρος της Royal Bank of Scotland, που δεν προφέρει τη λέξη Ελλάδα αλλά την φωτογραφίζει.

Σε συνέντευξή του στο Sky News ο Sir Philip Hampton, πρόεδρος της Royal Bank of Scotland, ανέφερε :

Αυξήσεις 12,7% στα τιμολόγια της ΔΕΗ εισηγείται η ΡΑΕ

Αυξήσεις 12,7% κατά μέσο όρο στα τιμολόγια της ΔΕΗ και αναπροσαρμογή τους ανά εξάμηνο με βάση την εξέλιξη του κόστους, προβλέπει η τελική εισήγηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας προς το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για τις χρεώσεις στο ηλεκτρικό από 1ης Ιανουαρίου.

Μουν@ καπέλο η Ελευθεροτυπία: Επίθεση των συντακτών της εναντίον της Μάνιας εφημερίδας

Mε αφορμή την χθεσινή εξέλιξη της υπαγωγής της Ελευθεροτυπίας στο άρθρο 99, με ό,τι αυτό σημαίνει για την συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης και το μέλλον των εργζομένων της, οι συντάκτες της εφημερίδας δημοσιεύουν σήμερα μια επιστολή - καταγγελία προς την διοίκηση και την ιδιοκτησία της εφημερίδας. Σε αυτήν παρουσιάζουν τις θέσεις τους και ένα χρονικό των όσων μεσολάβησαν μέχρι και την δυσάρεστη εξέλιξη της υπαγωγής της εταιρείας σε καθεστώς προστασίας του άρθρου 99 και αναγγέλουν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους για να διασφαλίσουν τουλάχιστον τα δεδουλευμένα μηνών που τους οφείλονται.

Η επιστολή των συντακτών έχει ως εξής:

Αθώος δηλώνει ο «βομβιστής του Λόκερμπι» στην τελευταία του συνέντευξη

Ο μοναδικός άνθρωπος που καταδικάστηκε για την επίθεση στην πτήση της Pan Am πάνω από τη Σκωτία, με 270 νεκρούς το 1988, ο Λίβυος Αμπντέλ Μπάσετ Αλι αλ-Μεγκράχι, δηλώνει για άλλη μια φορά ότι είναι αθώος στην «τελευταία» συνέντευξη που παραχωρεί πριν από το θάνατό του, όπως τονίζει στην εφημερίδα Daily Mail.

«Είμαι αθώος», δηλώνει ο Μεγκράχι στον ερευνητή και φίλο Τζορτζ Τόμσον σε μια συνέντευξη που δημοσιεύουν αρκετές βρετανικές εφημερίδες, εκ των οποίων οι Times και Daily Mail.

Ώρα για γέλιο-Με το ψευδώνυμο Μπάσεμ εμφανίζεται πλέον ο Τσάκας: Έρχονται τα 15 εκ και έρχεται και ο Πρίγκηπας...


Ο συνεργάτης του Πρίγκιπα Σαούντ, Μοχάμεντ Μπάσεμ, επισήμανε πως θα παρουσιάσει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη τα 15 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Παναθηναϊκού.

Ναζί αστυνομικοί απέλασαν απεργό πείνας της Υπατίας!!!! Αίσχος! Οι αλληλέγγυοι ζητούν να απελαθούν κι αυτοί για συμπαράσταση!

[Απολαυστικό το κείμενο με τις τσιρίδες τους, όπου κάποιοι ευρισκόμενοι σε κλιμακτήριο τους κατηγορούν όλους! Μα όλους λέμε... ακόμα και τους υπόλοιπους αλληλέγγυους!]

Την Τετάρτη, 21 Δεκέμβρη, με πτήση των Τουρκικών Αερογραμμών στις 7.30’ το βράδυ, οι αστυνομικές αρχές του αεροδρόμιου της Αθήνας απέλασαν τον Μαροκινό μετανάστη Abdellatif El Kabrane, η απέλαση του οποίου είχε επιχειρηθεί ξανά την Κυριακή το απόγευμα αλλά αποσοβήθηκε.

Αναδημοσίευση από: eksegersi-του κώλου τα 9μερα.gr

Μήπως να μας γαμήσ@@@ κιόλας οι Ισπανοί;


[Κάνουν παπαριές οι Ισπανοί, πετάγονται και οι κερδοσκόποι των FT και Bloomberg... και δένει το βύσσινο: Τα προβλήματα διαιωνίζονται και η κρίση επεικτείνεται... ότι ακριβώς θέλουν]

Ο Ισπανικός επενδυτικός όμιλος Vega μετά την αποχώρηση του από το κούρεμα φέρεται πως ετοιμάζει και αγωγές, ενώ το Bloomberg κάνει λόγο για εμπλοκή στις διαπραγματεύσης λόγω διαφωνίας στο επιτόκιο.

Βρετανική αποικιοκρατία: Έτοιμοι να πάρουν πάλι τα όπλα για τα Φάλκλαντ

Η Βρετανία κατηγορεί την Αργεντινή επειδή η χώρα της Λατινικής Αμερικής απαγόρευσε την πρόσδεση των πλοίων που φέρουν σημαία των νήσων Φάλκλαντ στα λιμάνια της και μάλιστα έπεισε και άλλες γείτονες χώρες, όπως η Βραζιλία, η Ουρουγουάη και η Παραγουάη, να χαρακτηρίσουν τη σημαία παράνομη και να απαγορεύσουν επίσης την είσοδο στα συγκεκριμένα πλοία. Η ένταση ξεκίνησε όταν βρετανική εταιρεία ανακάλυψε την ύπαρξη πετρελαίου στη θάλασσα των Μαλβίνας, όπως αποκαλούν τα νησιά οι Αργεντίνοι, που τα διεκδικούν μέχρι σήμερα.

Στα επιτόκια των νέων ομόλογων επικεντρώνεται η διαπραγμάτευση για το PSI

Ανοικτή παραμένει η διαπραγμάτευση για το επιτόκιο που θα έχουν τα νέα χρεόγραφα που θα εκδοθούν στο πλαίσιο της εθελοντικής ανταλλαγής ομόλογων του Ελληνικού Δημοσίου.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που είναι παρατηρητής στη διαδικασία για το PSI ζητεί από το Euroworging Group και την Ελλάδα να πιέσουν τους ιδιώτες πιστωτές να αποδεχτούν μεγαλύτερες ζημιές, μέσω της αποδοχής μικρότερου κουπονιού στα νέα ομόλογα που θα λάβουν.

Το χαβά του ο Mike: Διήμερες διακοπές στη Δανία δήθεν για προσέλκυση επενδύσεων για τη Δανία του Νότου

[Μέχρι τώρα έχει πάει σε ένα κάρο ευρωπαϊκές χώρες χωρίς κανέναν αποτέλεσμα... και πως να υπάρξει αποτέλεσμα όταν μελέτες μας δείχνουν σαν την πιο επικίνδυνη χώρα για επενδύσεις στην οποία ζουν και βασιλεύουν οι Φωτόπουλοι ή το ΠΑΜΕ που ανοιγοκλείνουν επιχειρήσεις όπως γουστάρουν;]

Πρόσκληση για επενδύσεις στην Ελλάδα απύηθυνε προς του Δανούς βιομήχανους και επιχειρηματίες ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Κοπεγχάγη το διήμερο 19-20 Δεκεμβρίου.

"Επιθέσεις" αμερικάνων στο ευρώ και την ευρωζώνη

Σε στάση αναμονής βρίσκονται οι επενδυτές ανά την  Ευρώπη, προσπαθώντας να αξιολογήσουν τα δεδομένα και τις εξελίξεις  των τελευταίων ημερών.

Στο κλείσιμο της  χρονιάς, μιας χρονιάς κατά τη διάρκεια της οποίας η κρίση στην ευρωπαϊκή  και συνεπακόλουθα στην παγκόσμια  οικονομία κορυφώθηκε, οι λύσεις δεν  μοιάζουν να έχουν έρθει, οι αδυναμίες  και τα προβλήματα παραμένουν, ενώ  και οι πολιτικοί ταγοί της  Ευρωζώνης εξακολουθούν να αντιδρούν  με διαφορά … φάσης και να πολλαπλασιάζουν  έτσι τον προβληματισμό των αγορών.

Την Πέμπτη στη γαλλική Εθνοσυνέλευση το θέμα της γενοκτονίας των Αρμενίων

Την Πέμπτη πραγματοποιείται στη γαλλική Εθνοσυνέλευση η κρίσιμη ψηφοφορία για το νομοσχέδιο που προβλέπει την ποινικοποίηση της άρνησης της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

Με την Άγκυρα να έχει ήδη εκφράσει τις προειδοποιήσεις της προς το Παρίσι, αναλυτές εκτιμούν ότι σε περίπτωση που το νομοσχέδιο ψηφιστεί, οι σχέσεις της Άγκυρας με το Παρίσι θα γνωρίσουν κατακόρυφη επιδείνωση.

Τρεις υποκλίσεις την ημέρα από τους Βορειοκορεάτες σε ένδειξη πίστης στον Κιμ Γιονγκ-ιλ

Οι Βορειοκορεάτες οφείλουν να εκφράζουν τον σεβασμό τους προς το αποθανόντα ηγέτη Κιμ Γιονγκ-ιλ τρεις φορές την ημέρα, για να δείξουν την πίστη τους στην κομμουνιστική δυναστεία, σύμφωνα με τον νοτιοκρεάτη πολιτειολόγο Κιμ Γιουνγκ-σου.