25 Δεκεμβρίου 2011

Βγήκε ο ποντικός Βερύκιος από την τρύπα στην οποία μπαίνει όταν ακούγεται το όνομα του Άκη

Εξαφανισμένος είναι όταν ακούγεται το όνομα του Άκη, το νούμερο ο Βερύκιος, γνωστός υβριστής και προπαγανδιστής της υπόθεσης Βατοπαιδίου, τον οποίο όμως ο Ρουσόπουλος θεώρησε τελείως ανυπόληπτο και απαξίωσε να του κάνει μήνυση μαζί με τους Ντάσκα, Αυτιά και Βλάχο, οι οποίοι καταδικάστηκαν σαν συκοφάντες.

Γράφημα: Μη επανδρωμένα κατασκοπευτικά των ΗΠΑ

Κλίκ στην εικόνα για μεγέθυνση:

ΟΤΑΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ

Τι θυμήθηκα τώρα.
Την περασμένη εβδομάδα είχα πάει στο Καραΐσκάκη για ένα αγώνα του Ολυμπιακού.
Σε κάποια στιγμή τσαντισμένος φώναξα δυνατά .
"αλήτη Μαρινάκη γιατί έδιωξες τον Βαλβέρδε?" 
Οι υπόλοιποι θεατές με κοίταξαν αγριεμένοι.    Στην επόμενη όμως φάση άρχισαν να με κυνηγούν ,για να με πλακώσουν όταν φώναξα:
"Τον Μπάγεβιτς, τι τον φέρατε ρεεεεεεε!!!!!"
Τι είχε γίνει. Επειδή εγώ πάντοτε ενημερώνομαι από το FIMOTRO είχα διαβάσει το παρακάτω:

Βέτο Σαμαρά για τις συντάξεις

Αλλωστε, η αποκατάσταση των χαμηλοσυνταξιούχων όταν έρθει στην κυβέρνηση αποτελεί τη μόνη προεκλογική του δέσμευση, αφού στο θέμα αυτό συναντάται η κοινωνική ευαισθησία με την οικονομική αποτελεσματικότητα. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η στάση του αντιπροέδρου της Ν.Δ. και υπουργού Εξωτερικών κ. Σταύρου Δήμα, ο οποίος στην πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του κόμματος, αρνήθηκε την περικοπή στις επικουρικές συντάξεις, αναγκάζοντας τον αρμόδιο υπουργό κ. Γιώργο Κουτρουμάνη να αποσύρει την πρόταση για σχέδιο νόμου που είχε φέρει.

Ελεύθερος ο γνωστός αιγύπτιος blogger που κρατούνταν

Ελεύθερος, μέχρι τη δίκη του, αφέθηκε μετά από 2μηνη κράτηση, ο γνωστότερος αιγύπτιος blogger, Alaa Abdel Fattah. Ο ακτιβιστής πρόκειται κάποια στιγμή να δικαστεί με την κατηγορία ότι υποκίνησε τα επεισόδια, μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων, της 9ης Οκτωβρίου στο Κάιρο, τα οποία κόστισαν τη ζωή σε 26 Κόπτες χριστιανούς.

Μπράβο ρε! Άξιος μαθητής στο Αγρίνιο βρήκε πορτοφόλι με 3.000 και το παρέδωσε

Παράδειγμα ήθους και τιμιότητας έδωσε ο μαθητής της Β΄ Γυμνασίου Δημήτρης Σταύρου. O 14χρονος βρήκε στο προαύλιο του σχολείου του, στο Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο, ενα πορτοφόλι.

Θέμα μηνών η ανακήρυξη ισλαμικού κράτους στην Αίγυπτο: 70 οι ισλαμιστές μετά το 2ο γύρο των εκλογών

Διευρύνουν την εκλογική τους νίκη τα ισλαμικά κόμματα στην Αίγυπτο καθώς το ποσοστό τους συνολικά αγγίζει το 70% στους 2 από τους 3 γύρους των εκλογών.

«Στο μεταίχμιο της τουρκοποίησης η Κύπρος»

Δεν υπάρχουν, δυστυχώς, άλλα περιθώρια «πειραματισμών και ερασιτεχνισμών» στο Κυπριακό, ανέφερε στην Χριστουγεννιάτικη εγκύκλιο του, που αναγνώστηκε σήμερα στους ιερούς ναούς ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος.

Για αθέτηση υπόσχεσης κατηγορεί τον Ν. Σαρκοζί


Η Τουρκία κατηγόρησε σήμερα το Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί ότι αθέτησε την υπόσχεσή του, σύμφωνα με την οποία το γαλλικό κοινοβούλιο δε θα ψήφιζε το νομοσχέδιο για την ποινικοποίηση της απόρριψης της γενοκτονίας των Αρμενίων.

Πόσο βλάκας ήσουν ρε παπά που καθόσουν και ασχολιόσουν με το μπουρδέ@@ που σκοτώνει τα παιδιά του

Ξαναθυμίζουμε το βίντεο που είχαμε βάλει στις 27 Νοεμβρίου και στις 30 Νοεμβρίου, όταν γράφαμε ότι ο Εφραίμ θα πληρώσει τις δηλώσεις του στη Μόσχα όταν ζητούσε βοήθεια από τον Πούτιν για τον ελληνικό λαό που τον έχουν ξεσκίσει οι προδότες της αριστεράς:

Βίντεο:Εντός 2-3 ημερών η μετακίνηση του τρομοκράτη ηγουμένου Εφραίμ... για να ηρεμήσουν τα κοπρόσκυλα-Τι λένε οι ιεράρχες;

Τον ηγούμενο Εφραίμ εξέτασε ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καρυών, Κωνσταντίνος Δοκουσλής, ο οποίος μετέβη ανήμερα τα Χριστούγεννα στη Μονή Βατοπεδίου. Κατά την εκτίμηση του διευθυντή, ο ηγούμενος θα μπορεί να μετακινηθεί εντός 2-3 ημερών.

Παραγραφή του αδικήματος της Sunday Telegraph εις βάρος Κρητικών... δεν πειράζει, οι Άγγλοι είναι σύμμαχοι... δεν είναι το ίδιο αν το έκαναν οι Ναζί

Οργή έχει προκαλέσει σε τέσσερις Κρητικούς, που είχαν κινηθεί δικαστικά κατά της εφημερίδας “Sunday Telegraph” για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος τους, η παραγραφή του αδικήματος του βρετανικού εντύπου.

Μαύρα Χριστούγεννα για τους χριστιανούς στη Νιγηρία: Άλλες 2 εκρήξεις-Συνολικά 5 εκρήξεις και 25 νεκροί

Πριν από λίγο έγιναν άλλες 2 εκρήξεις στην πόλη Damaturu, στα βόρεια της χώρας, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των εκρήξεων στις 5. Στην πρώτη από αυτές το πρωί σκοτώθηκαν 25 χριστιανοί που παρακολουθούσαν τη θεία λειτουργία μέσα σε εκκλησία της πρωτεύουσας της χώρας

Το χριστουγεννιάτικο παραμύθι με τον Βιερίνια...

Αυτές τις γιορτινές ημέρες, ως συνήθως, η επικαιρότητα δεν έχει και πολλά σημαντικά πράγματα για να ασχοληθείς... Για αυτό το λόγο ορισμένοι ανακαλύπτουν δικά τους σενάρια ώστε να τραβήξουν τη προσοχή του κόσμου...

Έντονες οι αντιδράσεις της εκκλησίας για τον Εφραίμ

Οι Ιεράρχες βλέπουν πίσω από την σύλληψη του Εφραίμ ότι η πολιτεία επιθυμεί την στοχοποίηση της εκκλησίας και μάλιστα την δυσκολότερη περίοδο που περνά η χώρα μας λόγω της οικονομικής κρίσης.

Η κοινή γνώμη από την άλλη εκτιμά πως γίνεται η αρχή προκειμένου να οδηγηθούν ορισμένα πρόσωπα που τα ονόματα τους έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα να οδηγηθούν στην φυλακή.

Φρουρούμενος στο Βατοπαίδι ο Εφραίμ

Η Gwyneth Paltrow θαυμάζει την Ελλάδα

Όλο και περισσότερους υποστηρικτές αποκτά τον τελευταίο καιρό η χώρα μας η οποία το 2011 δέχτηκε πάρα πολλά αρνητικά σχόλια και κριτικές από τα διεθνή μέσα.

Γιλμάζ: ‘Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν την Ελλάδα”

Αν και δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπ’ όψη τα δημοσιεύματα εφημερίδων, και ειδικά τουρκικών που θα ήθελαν να μας δημιουργήσουν προβλήματα, εντούτοις ρεπορτάζ της εφημερίδας Μπιργκιούν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Δεύτερη έκρηξη στη Νιγηρία

Μία πολύ ισχυρή έκρηξη και πυροβολισμοί ακούστηκαν κοντά σε μία εκκλησία στην πόλη Τζος στην κεντρική Νιγηρία, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

Θερίζει η πείνα στη Βόρεια Κορέα

Ο λαός λιμοκτονεί ενώ γίνονται οι ετοιμασίες για τη μεγαλοπρεπή κηδεία του Κιμ Γιονγκ Ιλ.

Εδώ και μία εβδομάδα η κρατική τηλεόραση δείχνει καλοντυμένους και καλοταϊσμένους αξιωματούχους να κλαίνε και να αποχαιρετούν τον Κιμ, η σορός του οποίου είναι τοποθετημένη σε ένα γυάλινο φέρετρο στην Πιονγκγιάνγκ.

Σε δίκη η κόρη του πρώην προέδρου του Ιράν

Ενώπιον δικαστηρίου της Τεχεράνης οδηγήθηκε η Φαϊζέχ Χασεμί, κόρη του πρώην προέδρου του Ιράν Ακμπάρ Χασεμί Ραφσατζανί, με την κατηγορία της «προπαγάνδας κατά του καθεστώτος της Ισλαμικής Δημοκρατίας», όπως ανέφερε η εφημερίδα Αρμάν επικαλούμενη το συνήγορό της.

Νέες λίστες υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ... σε κάθε περιφέρεια και ένας «γιος πρώην»

Antinews: Αναδημοσιεύουμε, χωρίς σχόλια προς το παρόν, λίστες υποψηφίων της ΝΔ σε όλη την επικράτεια που δημοσιεύει σήμερα ο “Τύπος της Κυριακής”. [Εγώ το πρώτο σχόλιο το έκανα στον τίτλο...]


Α’ ΑΘΗΝΩΝ

Αθάνατο ΠΑΣΟΚ: Ψηφίζουν νόμους που υπάρχουν ήδη... και πανηγυρίζουν κι από πάνω!!

Διαβάζω στη real.gr που το έχει πάρει από το ΕΘΝΟΣ:

"Ένα τέλος στο καθεστώς ανευθυνότητας και έλλειψης ρυθμίσεων που διέπει την ιδιοκτησία, στέγαση και εν γένει μεταχείριση των ζώων συντροφιάς, επιχειρεί να φέρει νομοσχέδιο που κατέθεσαν οι υπουργοί Εσωτερικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών.

Κυκλοφορία μόνο με αλυσίδες: Συνθήκες ολικού παγετού σε πολλές περιοχές της Μακεδονίας και Θράκης

Αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω παγετού, χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται σε πολλές περιοχές της Μακεδονίας όπου ο υδράργυρος έχει κατέβει κάτω από το μηδέν και έχει δημιουργηθεί παγετός.

Σε ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναφέρεται ότι στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, απαιτούνται αλυσίδες:

Πολύ οικονόμοι μερικοί ΔΥ: Εκ ευρώ στους λογαριασμούς μερικών δημοσίων υπαλλήλων (βίντεο)

Καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ σε λογαριασμούς κρατικών λειτουργών, οι οποίες δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματά τους, ανακάλυψαν οι ελεγκτές της δημόσιας διοίκησης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega Channel. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η περίπτωση δικαστικού υπαλλήλου, και μάλιστα χαμηλόβαθμου, ο οποίος εμφανίζεται με καταθέσεις άνω των 7 εκατ. ευρώ.

Συνεχίζουν να εκφράζουν τη δυσφορία τους οι Ρώσοι για τη σύλληψη Εφραίμ

Η απόφαση για τη σύλληψη του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου αρχιμανδρίτη Εφραίμ είναι «αβάσιμα σκληρή» και «αποκλειστικά πολιτικού χαρακτήρα» δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ ο...

Νιγηρία: Βόμβα εξερράγη χριστουγεννιάτικα μέσα σε εκκλησία-Τουλάχιστον 10 νεκροί

Μία βόμβα εξερράγη μέσα σε καθολική εκκλησία, στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Νιγηρίας, Αμπούζα, κατά τη διάρκεια της πρωινής προσευχής για τα Χριστούγεννα και η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων (Nema) ανακοίνωσε ότι δεν διαθέτει αρκετά ασθενοφόρα για να απομακρύνει από το σημείο τους νεκρούς και τους τραυματίες.

Ο γέροντας Εφραίμ μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες επεσήμανε: «Εγώ μοναχός είμαι και φυσικά πρέπει να παραδοθώ στη Δικαιοσύνη. Δε λυπάμαι για τον εαυτό μου. Λυπάμαι γι’ αυτούς που έστησαν αυτή τη σκευωρία».

«Πόρτα» από Σαμαρά σε Γκρούεφσκι

Απαντητική επιστολή προς τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, απέστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ.Αντώνης Σαμαράς.

Σε αυτήν αναφέρει ότι, λόγω των εν εξελίξει διαπραγματεύσεων μεταξύ των κυβερνήσεων των δύο χωρών για το ζήτημα της ονομασίας, δεν πιστεύει ότι μία μεταξύ τους συνάντηση θα ήταν, επί του παρόντος, χρήσιμη.

«Φυλακή» για τον Εφραίμ η Μονή Βατοπεδίου.Κλινήρης και φρουρούμενος.

Φρουρούμενος στο κελί του στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου παραμένει κλινήρης ο ηγούμενος Εφραίμ, που παρουσίασε υψηλό πυρετό και απορρύθμιση σακχάρου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους, Αρίστος Κασμίρογλου.

Ρωσική «δυσφορία» για την απόφαση κατά του Εφραίμ. Προάγγελος δυσάρεστων εξελίξεων;

Βαθιά ανησυχία εκφράζει το Ρωσικό Ίδρυμα του Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου σχετικά με την απόφαση για προφυλάκιση του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ, χαρακτηρίζοντας το γεγονός «ανεπίτρεπτη πολιτικοποίηση μιας δικαστικής απόφασης».

Το Άγιο Όρος στο αμερικανικό «60 Λεπτά»

Στο Άγιο Όρος είναι αφιερωμένη η εκπομπή «60 Λεπτά» (60 Minutes) του αμερικανικού δικτύου CBS, που θα προβληθεί ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Ο Μπομπ Σάιμονς επισκέφθηκε το Άγιος Όρος, σε ένα ταξίδι στο χρόνο όπως το περιγράφει. Αρχαία μοναστήρια σε μια απομακρυσμένη ελληνική χερσόνησο και καλόγεροι που ζουν σαν Σπαρτιάτες, αναφέρει το τρέιλερ της εκπομπής: