26 Δεκεμβρίου 2011

Ψόφος ρε!!... που θα μας κάνεις και παράπονα ότι δεν σε αγαπάμε!!!

Αφού μας γάμησ@@, τώρα μας ειρωνεύεσαι.... και θες και να σε αγαπάμε κι από πάνω!!!

Και που 'σαι; Βάζε και κάνα τόνο βρε αγράμματε....

Συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια

Πάνω από 500.000 χιλιάδες Σκανδιναβοί έμειναν χωρίς ρεύμα μετά από το πέρασμα της καταιγίδας "Dagmar" από Νορβηγία, Σουηδία και Φινλανδία. Πεσμένα δέντρα και χιονοθύελλες έκλεισαν δρόμους και γραμμές τραίνων, ενώ κατέρρευσαν και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας... το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα ήταν η έλλειψη θέρμανσης λόγω διακοπής του ρεύματος... αυτά για να μην νομίζουμε ότι μόνο εμείς είμαστε καφενείο

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρεται πιθανώς την Τρίτη ο Εφραίμ

Σε δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης αναμένεται να διακομιστεί κατά πάσα πιθανότητα την Τρίτη ο ηγούμενος Εφραίμ, ο οποίος παραμένει από την παραμονή των Χριστουγέννων φρουρούμενος στο κελί του στον Άγιον Όρος. Η κατάσταση της υγείας του ηγούμενου παρουσιάζει σαφή βελτίωση σύμφωνα με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καρυών που τον εξέτασε τη Δευτέρα, και η τελική απόφαση για τη μεταφορά του, με πλωτό η εναέριο μέσο, θα ληφθεί κατόπιν επανεξέτασης το πρωί της Τρίτης.

Προσπαθούν να μαζέψουν από παντού: Έρχονται ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους οφειλέτες του δημοσίου

Νέα κίνητρα και ευεργετήματα παρέχει το υπουργείο Οικονομικών στους οφειλέτες του δημοσίου, προκειμένου να διευθετήσουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους, τα οποία ανέρχονται στο αστρονομικό ποσό των 42 δισ. ευρώ.

Το ΔΝΤ θέλει το «κούρεμα» να είναι πάνω από 50%

του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Μεγαλύτερο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, από το 50% που προβλέπει η συμφωνία της 26ης-27ης Οκτωβρίου, επιθυμεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η θέση αυτή έγινε γνωστή στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας.

Ρωσική Εκκλησία για Εφραίμ: Μία από τις προσωπικότητες της Ορθοδοξίας στον πλανήτη με το μεγαλύτερο κύρος

Τη δήλωση αυτή έκανε ο διευθυντής της υπηρεσίας Τύπου του Πατριάρχου Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κυρίλλου, σημειώνοντας ταυτοχρόνως ότι ελπίζει σε δίκαιη, έντιμη και μη πολιτική δίκη του αρχιμανδρίτη Εφραίμ, του οποίου τη δράση εγκωμίασε.

Ένα καλσόν για τον Βαξεβάνη ρε παιδιά! Τα έσκισε όλα: Αυτός έβαλε τον Εφραίμ φυλακή... λέει για να γλύψει τον Κοντομηνά

Τα ρέστα του στο γλύψιμο του Κοντομηνά, δίνει τις τελευταίες μέρες, ο γνωστός σεναριογράφος Κ. Βαξεβάνης, που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του λαού με το Audi TT. Εδώ και δύο μέρες έχει τρελαθεί να γράφει παπαριές και σενάρια του στυλ "παιδόφιλος ο γέροντας Ιωσήφ της Μ. Βατοπαιδίου", "μια καθηγήτρια είπε ότι τη χάιδευε", "ένα παιδί είπε έτσι", "ένας γονιός είπε αλλιώς"... φανταστείτε δηλ. τι θα έγραφε αν είχε ακουστεί για την ορθόδοξη εκκλησία και κάτι ανάλογο με όσα ακούγονται για την καθολική...

Υπόδειγμα αθλητή-Δ. Διαμαντίδης: Διαμαντίδης: "Δεν έχω τα αθλητικά προσόντα για να παίξω στο ΝΒΑ"... και δεν γουστάρω και την ντόπα, ξέχασε να πει

Mίνι απολογισμό της χρονιάς που μας αποχαιρετά και αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για την καριέρα του είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μιλώντας στην κάμερα της Nova. O θεωρούμενος από πολλούς κορυφαίος Ελληνας μπασκετμπολίστας τόνισε μεταξύ άλλων ότι η εφετινή σεζόν δεν ήταν η καλύτερή του, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Καλάθη και τον Βουγιούκα, ανέλυσε τη διαφορά στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται το μπάσκετ στον Παναθηναϊκό, αποκάλυψε το παράπονό του από τα media και όταν ρωτήθηκε για το ΝΒΑ είπε ότι δεν διαθέτει τα αθλητικά προσόντα (δηλαδή την απαιτούμενη ταχύτητα και το απαιτούμενο άλμα) για να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου!

Αναλυτικά ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε μεταξύ άλλων…

Πεντέλη, Σέιχ Σου και Ικαρία έκαψαν οι Τούρκοι;

Για να θυμηθούμε τι συνέβη την τριετία 1995-1997 στα ελληνικά δάση όταν -κατά τον πρώην πρωθυπουργό της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ- πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών έκαιγαν τα ελληνικά δάση, σε αντίποινα -λέει- για τις πυρκαγιές που έβαζαν σε τουρκικά δάση Κούρδοι του ΡΚΚ, εκπαιδευμένοι στην Ελλάδα.

Κι άλλη σύλληψη γιαγιάς για χρέη προς το Δημόσιο

Πρόκειται για μία 62χρονη που χρωστάει πάνω απο 500 χιλιάδες ευρώ. Χριστούγεννα στη φυλακή πέρασε μία 62χρονη που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας το πρωί της Παρασκευής, για χρέη προς το Δημόσιο. Όπως διαπιστώθηκε, η συλληφθείσα είχε οφειλές συνολικού ύψους 565.000 ευρώ. Η "επιχειρηματίας" θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Κοζάνης.

70 δις δολ. το πλεόνασμα της Σ. Αραβίας για το 2011

Στα 187 δις δολ θα ανέλθει ο προυπολογισμός της Σαουδικής Αραβίας το 2012, πράγμα που σημαίνει ότι το πλεόνασμα θα είναι μόνο 3 δις δολ. Το "μόνο" κολλάει στο ότι το 2011 το πλεόνασμα ήταν 69,7 δις δολάρια, εκ των οποίων τα 60 δις θα πάνε στην κατασκευή 500.000 εργατικών κατοικιών που εξήγγειλε το βασιλικό καθεστώς, μαζί με άλλα μέτρα (ταμείο ανεργίας, αυξήσεις μισθών), προκειμένου να κατευνάσει τη δυσαρέσκεια του κόσμου και να αποφύγει "επαναστάσεις" τύπου Λιβύης κ.λπ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΛΥΣΑΞΕΙ Ο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ

Για όσους αναρωτιούνται για την πρεμούρα του  ΦΙΜΟΤΡΟΥ για την φυλάκιση του ΕΦΡΑΙΜ,η απάντηση βρίσκεται από κάτω. Το λεέι και το τραγούδι ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ:

Φυλακίστηκε Κινέζος ακτιβιστής, ένα από τα «πρόσωπα» της Τιενταμέν

Ο βετεράνος Κινέζος ακτιβιστής που συμμετείχε και στις διαδηλώσεις του 1989 στην πλατεία Τιενανμέν, Τσεν Σι, οδηγήθηκε στη φυλακή, όπου θα εκτίσει ποινή κάθειρξης δέκα ετών.

Ο Τσεν Σι καταδικάστηκε για ανατροπή της κρατικής εξουσίας, μετά από δίκη που διήρκεσε μόλις μερικές ώρες.

Έψαχναν πετρέλαιο οι Τούρκοι στη Μαύρη Θάλασσα και βρήκαν... αρχίδι@@

Απογοήτευση προκάλεσε στην Τουρκία η είδηση πως στις υποθαλάσσιες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην Μαύρη θάλασσα δεν βρέθηκε πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

Ιράν: Γλύτωσε τον λιθοβολισμό αλλά απειλείται με κρεμάλα η Σακινέχ

Μετά την παγκόσμια κινητοποίηση για να σωθεί η ζωή της Σακινέχ Αστιάνι που είχε καταδικαστεί για μοιχεία σε θάνατο δια λιθοβολισμού το 2006, τώρα η δικαιοσύνη του Ιράν εξετάζει τρόπους αλλαγής της ποινής της, οι οποίες αφορούν όχι το αν αλλά το πώς θα θανατωθεί!

26.12.1991: Διάλυση της ΕΣΣΔ

Σαν σήμερα το 1991, το Ανώτατο Σοβιέτ ψηφίζει την διάλυση της Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών που σήμαινε και τη διάλυση ότι πιο βάρβαρου και απάνθρωπου γνώρισε ο κόσμος

Διαβάστε εδώ το χρονικό διάλυσης της ΕΣΣΔ

Βίντεο: Ντου άγγλων στα καταστήματα σήμερα για ότι απέμεινε απ' τα Χριστούγεννα

Να εκμεταλλευτούν προσφορές μετά τα Χριστούγεννα περίμεναν πολλοί Άγγλοι που είχαν στηθεί εω από τα πολυκαταστήματα και έκαναν ντου μόλις άνοιξαν οι πόρτες:

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΜΕ 13 ΝΕΚΡΟΥΣ- ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2007 ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Γιασάρ Οζ: 
"Όταν έβαζα τις φωτιές στην Ελλάδα, ήμουν καλός! Τώρα με βάζετε φυλακή;", είπε στους δημοσιογράφους ο μαφιόζος- παρακρατικός- όργανο της ΜΙΤ Συγκλονίστηκε, δήθεν, η ελληνική κοινή γνώμη από την κυνική ομολογία του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ, ότι από τα μυστικά κονδύλια της Τουρκίας χρηματοδοτούνταν εμπρηστικές ενέργειες εναντίον της Ελλάδας.

ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΔΕΣΠΟΤΑ

Ο ρασοφόρος δεξιά είναι ο ΕΦΡΑΙΜ. Ο άλλος με την ΜΩΒ γραβάτα ποιος είναι????
Η φώτο είναι πολύ πρόσφατη.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ;  

Στα αρχίδ@@ του όλα: Στην Αρβανιτάκη διασκέδασε ο ΓΑΠ τραγουδώντας «τα καράβια μου καίω»

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο πρώην πρωθυπουργός μαζί με την σύζυγο του Άντα πήγαν στο Gazarte που τραγουδάει η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του Facebook για το 2011

Το Facebook ανακοίνωσε τα 10 πιο δημοφιλή παιχνίδια του 2011. Πρώτο αναδείχτηκε το Gardens of Time της Playdom, παρά το γεγονός ότι τα στατιστικά έδειχναν ως νικητή το Cityville της Zynga, καθώς είχε περισσότερους ενεργούς παίκτες. Ωστόσο, σύμφωνα με το BBC, το Facebook, έδωσε προτεραιότητα στα παιχνίδια που είχαν τα πιο ικανοποιητικά σκορ.

Κρίσιμη διαπραγμάτευση με την τρόικα αρχίζει η κυβέρνηση στα μέσα Ιανουαρίου, ενώ το έλλειμμα φουσκώνει ανεξέλεγκτα

Σε φάση κρίσιμης διαπραγμάτευσης με τον τρόικα εισέρχεται η κυβέρνηση Παπαδήμου από τις 16 Ιανουαρίου με την ατζέντα να περιλαμβάνει τις δυσλειτουργίες του φοροεισπρακτικού μηχανισμού και τα ζητήματα της εφεδρείας, περικοπής μισθών και συντάξεων και τα εργασιακά -που αποτελούν ταυτόχρονα «αγκάθι» για τις εσωτερικές ισορροπίες της συγκυβέρνησης.

Ιράν: Εκτελέστηκαν πέντε άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Πέντε άτομα απαγχονίστηκαν σε φυλακή στα βόρεια του Ιράν για διακίνηση ναρκωτικών.

Το 2011 στο Ιράν έγιναν συνολικά 277 εκτελέσεις θανατικής ποινής.

Επιτέλους! Ο αγώνας του Καρατζαφέρη δικαιώνεται και ο Εφραίμ μπαίνει φυλακή

Απολαύστε τον κολοτούμπα, τι έλεγε στις 26 Νοεμβρίου 2008 (Η δήλωσή του υπάρχει και στη σελίδα του ΛΑΟΣ εδώ... για να μην μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς):

Μέχρι και το ΚΚΕ τον πήρε στο ψιλό: Ο φαρισαϊσμός του Καρατζαφέρη

Δήλωση ΚΚΕ για τις δηλώσεις Καρατζαφέρη ότι η φυλάκιση Εφραίμ οφείλεται σε σκοπιμότητες

Χθες για τον Γ. Καρατζαφέρη ο ηγούμενος Ευφραίμ ήταν εταιρεία δολοφόνων, τώρα είναι θύμα σκοπιμοτήτων. Ο φαρισαϊσμός σε όλο του το μεγαλείο.

Βίντεο: TOP 10 EUROPA LEAGUE ΓΚΟΛ

Δείτε τα:

Από θαλάσσης ή αέρος η μεταφορά του Εφραίμ, αλλά πού;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της προφυλάκισης του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ. Στις 4 το μεσημέρι της Δευτέρας εκπνέει η προθεσμία εκτέλεσης του εντάλματος σύλληψής του, ενώ ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καρυών, Κωνσταντίνος Δοκουσλής, ο οποίος τον εξέτασε, έχει αναφέρει ότι ο ηγούμενος θα μπορεί να μετακινηθεί, εκτός απροόπτου, εντός των επόμενων δύο-τριών ημερών.

Ποιοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κινυνεύουν να μείνουν εκτός βουλής

Το φόβο του τερματοφύλακα πριν το πέναλτι αισθάνονται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, καθώς αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις τα δυο τρίτα της σημερινής Κοινοβουλευτικής Ομάδας-μεταξύ αυτών και κορυφαίοι υπουργοί-θα μείνουν εκτός Βουλής. Το κυβερνών κόμμα όχι απλώς δείχνει να χάνει, για παράδειγμα, το σύνολο των μονοεδρικών στις οποίες σάρωσε το 2009, αλλά να κινδυνεύει να μείνει χωρίς έδρα σε δυεδρικές, ακόμα και σε τριεδρικές περιφέρειες, όπως π.χ. στη Λέσβο.

Tο πόρισμα για την καταστροφή στη Φουκουσίμα: Προβληματική ενδοεπικοινωνία, ελλειπής εκπαίδευση προσωπικού


Aπροετοίμαστη και χωρίς μηχανισμούς παρεμπόδισης επιπτώσεων τέτοιας κλίμακας, ήταν, σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, η εταιρεία Tepco που διαχειριζόταν την πυρηνική μονάδα στη Φουκουσίμα.

Νέο σοκ για τη Τουρκία

Το τρίτο μεγαλύτερο πολιτικό κόμμα της Ολλανδίας ,σύμφωνα με την Jerusalem Post προτείνει να επανεξεταστεί η συμμετοχή της Τουρκίας στη Συμμαχία!

Ο επικεφαλής του Κόμματις της Ελευθερίας Wim Kortenoeven κατηγόρησε την Τουρκία ότι “έχει εγκαταλείψει συμμάχους όπως το Ισραήλ και τη Γαλλία”.

Μπακογιάννη: Ανατριχιαστικές οι πρακτικές της Τουρκίας

«Οι δηλώσεις Γιλμάζ που αποκαλύπτουν ότι επί κυβερνήσεως Τσιλέρ είχε διατεθεί ειδικό κονδύλι για τον εμπρησμό των δασών των νησιών μας του Ανατολικού Αιγαίου, αποκαλύπτουν με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο τις πρακτικές της Τουρκίας.

Μίζες κάτω από τη θάλασσα

Μέσα στην πολυσέλιδη δικογραφία του πολύκροτου σκανδάλου των υποβρυχίων οι δύο γερµανοί καταδικασθέντες για δωροδοκία και σε στελέχη της χώρας µας περιγράφουν πώς κατέληγαν τα χρήµατα στη χώρα µας, προκειµένου να αναλάβει η εταιρεία τους το υπερτιµολογηµένο έργο της παράδοσης τεσσάρων υποβρυχίων, από τα οποία έχει παραδοθεί µόνο το ένα, το «Παπανικολής».

ΝΔ: Τεράστιο πολιτικό ζήτημα οι δηλώσεις Γιλμάζ για τις πυρκαγιές

«Βαριές σκιές στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις ρίχνουν οι αποκαλύψεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας κ. Μεσούτ Γιλμάζ ότι το «βαθύ κράτος» της Τουρκίας έκαιγε Ελληνικά δάση, στο πλαίσιο επιχειρήσεων των μυστικών υπηρεσιών.

Άλλη μια εταιρία κλείνει λόγω συνδικαλιστών... τα ίδια με τη δεκαετία του 80: Από το οχυρό Ρούπελ στη διάλυση

Οταν η νεαρή καθηγήτρια Γερµανικών κυρία Αφροδίτη Μανιάτη παρέδιδε την περασµένη Τρίτη στους απεργούς της Χαλυβουργίας Ελλάδος έναν φάκελο µε 215 ευρώ που συγκέντρωσαν οι µαθητές της από το 1ο Λύκειο Μάνδρας ίσως δεν συνειδητοποιούσε ότι η ιστορική αυτή επιχείρηση των 75 ετών οδεύει ταχύτητα προς κλείσιµο. Οι εργαζόµενοι στη Χαλυβουργία και ο βασικός µέτοχος της εταιρείας, η οικογένεια Νίκου Μάνεση, φαίνεται πως έχουν επιδοθεί τις τελευταίες 50 ηµέρες σε µία διελκυστίνδα, που όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει κανέναν νικητή. Ο κ. Μάνεσης εµφανίζεται αποφασισµένος να µην υποχωρήσει, το ίδιο και οι εργαζόµενοι, µόνον που οι µέτοχοι της εταιρείας δηλώνουν ότι µπορούν να τα βγάλουν πέρα (και χωρίς ζηµιές) και µε την αδελφή επιχείρηση που έχουν στην ιδιοκτησία τους στον Βόλο.

Μια βόλτα στην Αθήνα πείθει για το τί δημιούργησε η light εκδοχή της πολιτικής που ο Γιώργος Παπανδρέου εισήγαγε στην πιο κρίσιμη περίοδο της χώρας. Η πρωτεύουσα είναι μίζερη, αφημένη, παραδομένη, δίχως πνεύμα ευρωπαϊκής μεγαλούπολης που περιμένει το νέο έτος. Είναι μια μουντή πόλη, που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της. Η πλατεία Συντάγματος, βρώμικη και ρημαγμένη δίχως λάμψη. Η Ερμού θυμίζει βαλκανική μπανανία, με τους αλλοδαπούς μικροπωλητές να έχουν στήσει πανηγύρι εις βάρος των επιχειρηματιών και φυσικά των εσόδων της χώρας. Το Κολωνάκι όσο και να θέλει να φτιασιδωθεί δεν μπορεί να κρύψει τα εκατοντάδες λουκέτα καταστημάτων. Και ο Δήμαρχος μας;

Για «ακραίες» ελληνικές θέσεις κάνει λόγο ο Ν.Γκρούεφσκι

Αρνητική ήταν η απάντηση του Αντώνη Σαμαρά στην πρόσκληση του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι για συνάντηση των δύο αντρών.

Στην απαντητική του επιστολή, ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά πως λόγω των εν εξελίξει διαπραγματεύσεων μεταξύ των κυβερνήσεων των δύο χωρών για το ζήτημα της ονομασίας, δεν πιστεύει ότι μία μεταξύ τους συνάντηση θα ήταν, επί του παρόντος, χρήσιμη.

Ο Ζαγοράκης έδειξε τον δρόμο...

της λιτότητας, όσο και αν αυτό δεν αρέσει στον κόσμο της ομάδας... Είναι η μόνη βιώσιμη λύση και καλό θα ήταν να ανοίξουν τα μάτια τους και στην ΑΕΚ αφού αυτοί είναι σε χειρότερη κατάσταση...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Τοπίο στην πράσινη οµίχλη

Σε θολό τοπίο µε σκιώδεις στρατηγικές θα εξελιχθεί ο εσωκοµµατικός διάλογος στο ΠΑΣΟΚ την ερχόµενη εβδοµάδα. Την Τρίτη συγκαλείται, εκτός απροόπτου καθώς διατυπώνονται διαµαρτυρίες, ένα άτυπο όργανο µε ευρεία σύνθεση προκειµένου να προχωρήσει στον πρώτο απολογισµό της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Πυρ τουρκικών πλοίων εναντίον της Κυπριακής πλατφόρμας;

Τουρκικά πολεμικά πλοία άνοιξαν πυρ στην περιοχή ερευνών φυσικού αερίου της Κύπρου, υποστηρίζει ισραηλινή ιστοσελίδα Debka η οποία έχει καλή πληροφόρηση από τη Mossad.

"Συμφώνησε σε όλα με την Κόλο Κόλο ο Κοντρέρας"

Για οριστική συμφωνία του έμπειρου αμυντικού και της Κόλο Κόλο κάνουν λόγο τα μέσα της Χιλής.

Το εφιαλτικό έτος 2011

του Γιώργου Δελαστίκ

Να πάει και να μην έρθει ποτέ ξανά χρονιά τόσο απαίσια όσο αυτή που τελειώνει! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι για τους Ελληνες το 2011 ήταν σίγουρα η χειρότερη χρονιά μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου και του Εμφυλίου Πολέμου.

Τα ρεκόρ της Superleague 2011/12

Ο μαραθώνιος της Superleague είναι σχεδόν στα μισά του καθώς θέλουμε μία αγωνιστική για να συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος της σεζόν 2011/12. Ένας γύρος φυσικά που είναι... κουτσουρεμένος καθώς Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας μπήκαν στην μάχη στις 20 Νοέμβρη!

Νόμο που θα αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Αρμενίων ετοιμάζει το Ισραήλ

Σχέδιο νόμου με το οποίο θα αναγνωρίζεται η γενοκτονία των Αρμενίων αναμένεται να συζητηθεί τη Δευτέρα σε ειδική επιτροπή του ισραηλινού Κοινοβουλίου. Σε περίπτωση που το νομοσχέδιο εγκριθεί, τότε οι ήδη τεταμένες σχέσεις του Ισραήλ με την Τουρκία θα επιδεινωθούν.

Στις 4 το απόγευμα λήγει το ένταλμα σύλληψης του Εφραίμ και τα λαμόγια οι δικαστές λένε όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στο Νόμο...

[Για ποιον άλλο που εμπλέκεται σε "σκάνδαλα" εκδώσατε ένταλμα σύλληψης ρε καραγκιόζηδες; Τι λέτε ρε λαμόγια δικαστές που έχετε έξω τον Μαντέλη και οι ΠΑΣΟΚοι του μετατρέψατε το κακούργημα σε πλημμέλημα αλλάζοντας το νόμο και ανεβάζοντας το όριο της κατάχρησης στα 300.000; Ρε αι στο διάολο αλήτες του κερατά, που ακούστηκε προχθές στο δικαστήριο στη Γερμανία ότι ο Άκης έδωσε όνομα μεσάζοντα που θα έπαιρνε τη μίζα και κανένας πούστης από εσάς δεν βγήκε να πει θα ρωτήσουμε το δικαστήριο ποιος είναι αυτός ο πολίτης που τα πήρε και τι τα έκανε... ]

Διπλωματικός πόλεμος για τη γενοκτονία των Αρμενίων

Η Γαλλία ζητεί εγκράτεια, αλλά και προειδοποιεί την Τουρκία για πιθανές «παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου» μετά την ψήφιση νομοσχεδίου στη γαλλική εθνοσυνέλευση που ποινικοποιεί τη γενοκτονία των Αρμενίων.

Βίντεο-Συρία: Τάνκς βομβαρδίζουν την πόλη Χόμς-13 νεκροί πάλι σήμερα

Προσέξτε τα "Αλαόυ ακμπάρ" μόλις πέφτει η βόμβα του τάνκς:

«Καλά Χριστούγεννα κύριε Παπαδήμο…»

Γράφει ο Οικονομολόγος
Παναγιώτης Κοκκόρης

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες περισσεύουν οι ευχές, ποτέ όμως άλλοτε δεν είχαν το νόημα, τη σημασία και την ανθρωπιά που έχουν σήμερα.

Για το λόγο αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω το λόγο και τις ευχές μου, στον πρώτο πολίτη αυτής της χώρας, της Ελλάδας μας, που δοκιμάζεται. Στον κύριο Λουκά Παπαδήμο…

Επιστολή καταδίκης της απόφασης προφυλάκισης του Εφραίμ

Προς
Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
Πρωθυπουργό Ελληνικής Κυβέρνησης
Εισαγγελέα Αρείου Πάγου

24 Δεκεμβρίου 2011

Εξοχώτατοι,

Καταδικάζουμε το απεχθές δικαστικό «έγκλημα» που συντελέστηκε στην Αθήνα στις 23 Δεκεμβρίου 2011 εναντίον της εκκλησίας στο πρόσωπο του Γέροντα Εφραίμ, Ηγούμενου της Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους.

Το μίσος και η αδικία που χαρακτηρίζουν την απόφαση για προφυλάκιση του Γέροντα Εφραίμ αποδεικνύονται από τα ακόλουθα σημεία:

Βίντεο: Μητροπολίτης Μεσογαίας κ' Λαυρεωτικής Νικόλαος για την προφυλάκιση Εφραίμ

Δείτε τι είπε:

Βίντεο-Βερύκιος: Καραγκιόζης κανονικός που νομίζει ότι μας κοροϊδεύει!

Δείτε τον πως κάνει και νομίζει ότι τον πιστεύει κανείς! Μιλάμε για το απόλυτο καραγκιοζιλίκι, ενδεικτικό της ελληνικής δημοσιογραφίας: