21 Μαρτίου 2012

Καλά είναι σοβαροί στην ΕΛΑΣ; Είναι αυτές φώτο για αναγνώριση κάφρων; "Δημοσίευση 21 φωτογραφιών από τα επεισόδια του ΟΑΚΑ"

[Καλά τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Είναι δυνατόν να αναγνωρίσεις κάφρο όταν τον τραβάς από τα 150 μέτρα και την ώρα που έχει γυρισμένη την πλάτη;;; Υπάρχει περίπτωση να αναγνωριστεί πρόσωπο στη διπλανή φώτο; Κάπου διάβασα ότι η Αστυνομία λέει πως είναι χαλασμένες οι κάμερες στο ΟΑΚΑ ή σε αλλά γήπεδα και δεν έχει στοιχεία για σύλληψη υπόπτων!!! Καλά πλάκα μας κάνουν; Δεν μπορούν να πάρουν μια φωτογραφική μηχανή και κάποιος από τη διμοιρία να τραβάει βίντεο και φωτογραφίες όλους τους μαλάκες... Καλά δεν έχουν πάει σε κανένα ξένο γήπεδο να δούνε πως οι Αστυνομικοί τραβάνε βίντεο από φιλάθλους στην εξέδρα;]

Σε συνέχεια της από 19-03-2012 Ανακοίνωσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, η οποία αφορά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην αθλητική εγκατάσταση του Ο.Α.Κ.Α...
την 18-03-2012, κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, συνολικά είκοσι μία (21) φωτογραφίες.

Το υλικό αυτό απεικονίζει τις επιθέσεις των οργανωμένων ομάδων οπαδών κατά των αστυνομικών δυνάμεων, καθώς και κατά των εγκαταστάσεων του Ο.Α.Κ.Α..

Οι 21 φωτογραφίες είναι εδώ: http://www.astynomia.gr