04 Μαρτίου 2012

Χατζηνικολάου-Καμμένος, μια μεγάλη φιλία γεννιέται... με χορηγό τις Τράπεζες του Νίκου

Το κίνημά του Π.Καμμένου, ζυμώνεται εδώ και πολύ καιρό στα κοινωνικά δίκτυα. Για αυτό άλλωστε έφτασε στον τεράστιο αριθμό των 50.000 και πλέον φίλων στο facebook, χιλιάδων να τον ακολουθούν στο twitter και εκατοντάδων blogs να τον "παίζουν" μέρα-νύχτα. Έπιασε την αγανάκτιση -απολύτως δίκαιη!- των Ελληνων με τα παλιά κόμματα και δημιούργησε προσδοκίες. Μονότονα επαναλάμβανε το πόσο αντισυστημικός είναι και πόσο αμεσοδημοκρατικός, αφού έβγαλε σε διαβούλευση στο facebook το μανιφέστο του κόμματος και αυτό απετέλεσε ευχάριστη έκπληξη.
Όμως την ημέρα της ίδρυσης του κόμματος, που υπήρχε τεράστιο ενδιαφέρον, πήγε στον Χατζηνικολάου κι έκανε chat με τους φίλους του (εμάς δηλαδή), από το νέο site του Χατζηνικολάου, που παρεπιμπτόντως βρίθει τραπεζικών διαφημίσεων (τις οποίες κατακεραυνώνει ο Καμμένος). Έδωσε το πιασάρικο θέμα στον Χατζηνικολάου δηλαδή, ο οποίος φαίνεται πως έχει πάρει υπό την προστασία του τον Πάνο Καμμένο.

Το επόμενο πιασάρικο θέμα είναι το ποιοί βουλευτές θα τον ακολουθήσουν. Τίποτε από το super πιασάρικο αυτό θέμα δεν έδωσε με τη διαδικασία που τον καθιέρωσε, δηλαδή μέσω facebook και twiiter, αλλά προτίμησε τις διαρροές στον όμιλο που τον "υιοθέτησε". Στη Real news δηλαδή που το ΄χει πρωτοσέλιδο. Το θέμα που πουλάει.

Το θέμα πάντως που έμαθαν από εκεί που έπρεπε να μαθαίνουν όλες τις ειδήσεις οι οπαδοί του, είναι η μεταγραφή του γιατρού Αντωνίου, που βρήκε επιτέλους κομματική στέγη.
Πρόκειται για τον γιατρό από τη Χαλκίδα που είχε κάνει τη μήνυση για "εσχάτη προδοσία" και λοιπά, που ενθουσίασε μια μερίδα ανθρώπων, που ενθουσιάζεται παράφορα με τέτοιες μεγαλοστομίες χωρίς πρακτικό αντίκρυσμα. Αυτό το νέο, δεν ήταν ενδιαφέρον για τη Real. Επέτρεψε λοιπόν στον κ.Καμμένο, να το ανακοινώσει ο ίδιος...μιας και δεν είναι πιασάρικο και δεν πουλάει στο κοινό των εφημερίδων, παρά μόνο σε ένα ειδικό κοινό του διαδικτύου.

Αυτά, με αγάπη, σε ένα άνθρωπο που συμπαθούμε και θέλουμε να είναι πραγματικά διαφορετικός.

http://taxalia.blogspot.com/2012/03/blog-post_2205.html