07 Ιουνίου 2012

Στον εισαγγελέα ο 24χρονος που καταδίωξε και σκότωσε διαρρήκτη στην Παιανία

Ο 24χρονος που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε έναν 43χρονο διαρρήκτη στην Παιανία πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Εκτός από το δράστη κρατείται και ανακρίνεται 46χρονος...
ο οποίος ήταν μαζί με τον 43χρονο, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και αν έχει σχέση και με τις τρεις επιθέσεις που είχαν αυτήν την δραματική κατάληξη.

Για την υπόθεση εξέδωσαν ανακοινώσεις τα κόμματα της αριστεράς

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «η δολοφονία αλλοδαπού στην Παιανία καταδεικνύει με τον πλέον δραματικό τρόπο την απόσυρση του κράτους από την προστασία των πολιτών. Είναι ένα ακόμη σύμπτωμα μιας κοινωνίας που βυθίζεται στην παρακμή.

» Η αυτονόητη καταδίκη εγκληματικών πράξεων, όπως και φαινομένων αυτοδικίας δεν αρκεί. Για να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα απαιτείται η άμεση αντιστροφή της καθοδικής πορείας της χώρας».

Από την πλευρά της η Δημοκρατική Αριστερά επισημαίνει ότι «τα φαινόμενα παραβατικότητας από την αυξημένη και ανεξέλεγκτη μεταναστευτική ροή στη χώρα μας απαιτούν ρεαλιστικές λύσεις, που φυσικά δεν μπορεί να είναι η νομιμοποίηση όλων των μεταναστών, ούτε η γκετοποίηση περιοχών της Αθήνας».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ