20 Ιουνίου 2012

Μουρούτης: "Τα ροζ παπαγαλάκια της ΕΡΤ δίνουν τις τελευταίες παραστάσεις τους"... Φυσικά τα παπαγαλάκια δεν ανησυχούν....

[Φυσικά τα παπαγαλάκια δεν ανησυχούν γιατί ξέρουν: Δεν μπορεί να υπάρξει δεξιός που να τολμήσει να τους πειράξει τρίχα καθώς έχουν από πίσω τους όλο τον αριστερό δημοσιοκαφρικό συρφτό... μακάρι ο Μουρούτης να μας βγάλει ψεύτες]

Επίθεση σε δημοσιογράφους της κρατικής τηλεόρασης τηλεόρασης εξαπέλυσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Μουρούτης, με αφορμή μια κατάπτυστη κίνηση της κρατικής τηλεόρασης.
Συγκεκριμένα ο κ. Μουρούτης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, τα εξής: «τα πρώην πράσινα και νυν ροζ παπαγαλάκια της ΕΡΤ δίνουν τις τελευταίες παραστάσεις τους», αναφερόμενος προφανώς σε δημοσιογράφους που βρίσκονται στα στούντιο της κρατικής τηλεόρασης και στις απευθείας συνδέσεις με τα σημεία που βρίσκονται σε εξέλιξη τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Αφορμή για το tweet αυτό, ήταν το γεγονός πως η κρατική τηλεόραση έκοψε στον αέρα και προτού ολοκληρωθεί, τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά, λίγο μετά την ορκωμοσία του.

Στην συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση και κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, λέγοντας πως «πριν τρεις ημέρες ο ελληνικός λαός ψήφισε και αποφάσισε».