11 Ιουνίου 2012

Αν ο Πάνος Καμμένος μπορεί να απαντήσει, σε αυτούς στους οποίους απευθύνεται, ας το κάνει λοιπόν

Μπούκαρε στο Άγιο Όρος με φουσκωτό και παρανομώντας (αλλά εδώ είπαμε, κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει, γιατί να μην το κάνει αυτός;), πήγε στη Μονή Εσφιγμένου (!), προσβάλλοντας βάναυσα το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την ιερή κοινότητα και τη νομιμότητα. Ο εισαγγελέας που είναι, οεο; Μπα, με αυτά θα ασχολείται τώρα… Και η Μονή, νομίζαμε ότι φυλασσόταν…
Όμως, είπαμε, οι πολιτικοί είναι υπεράνω νόμων σε αυτή τη χώρα. Και ο Πάνος Καμμένος ο οποίος συστηματικά, αλιεύει ψήφους από τους παλαιοημερολογίτες, χρησιμοποιώντας παραθρησκευτικά κυκλώματα, δεν έχει κανένα λόγο να σέβεται τη νομιμότητα. Για να δούμε όμως, πόσο ειλικρινής είναι. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες, ο Πάνος Καμμένος αυτοαναγορεύτηκε προστάτης της ελληνικής οικογένειας.

Για να δούμε όμως πόσο ειλικρινής είναι ο Πάνος Καμμένος. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο gay περιοδικό «Fagazine», ο Αλέξης Τσίπρας τάχθηκε υπέρ του «δικαιώματος» των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, να υιοθετούν παιδιά. Παραθέτουμε τι ακριβώς απάντησε ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ στην ερώτηση «πως βλέπετε το θέμα της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια;»: «Τα παιδιά χρειάζονται πάνω απ’ όλα αγάπη, χρόνο και φροντίδα. Αυτά είναι τα κύρια κριτήρια του ευ ζην. Η κακοποίηση του παιδιού στην ελληνική οικογένεια έχει λάβει πλέον τεράστιες διαστάσεις και αυτό διαφαίνεται στις ερευνητικές μελέτες που έχουν διενεργηθεί. Η ενδο-οικογενειακή βία είναι περισσότερο δίπλα μας από όσο εμείς πιστεύουμε. Και αυτές οι οικογένειες αποτελούνται από μία γυναίκα και έναν άνδρα. Άρα δεν είναι ο συνδυασμός των φύλων που εξασφαλίζει μια ασφαλή ζωή στο παιδί, αλλά η ποιότητα των ανθρώπων-γονιών».

Τι απαντά λοιπόν στα παραπάνω ο Πάνος Καμμένος; Αλήθεια, γιατί δεν του ζητούν οι παλαιοημερολογίτες φίλοι του να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα του αιτήματος των ομοφυλοφίλων, να έχουν το «δικαίωμα» να υιοθετούν παιδιά; Μην περιμένετε απάντηση. Δεν μιλά για θέματα που θα τον φέρουν σε σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η συμφωνία για την επόμενη μέρα έχει κλειστεί. Όπως μας λένε στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων που ετοιμάζονται να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, η γραμμή είναι σαφής και αυστηρή: «σε καμία περίπτωση δεν ασκούμε δημόσια κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο στον Σαμαρά». Κι έτσι, θα δείτε ότι στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που στα μάτια πολλών δεξιών είναι πλέον δορυφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, σε γενικές γραμμές αποφεύγουν να τοποθετηθούν, άσχετα αν οι δολοφονίες Ελλήνων από αλλοδαπούς είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.