21 Αυγούστου 2012

Πάλι στον άξονα έκατσε ο Καμμένος: Κανονικά υπογεγραμμένη η δανειακή σύμβαση

Γνωστός οικονομολόγος του κώλου και συγγενής του, φούσκωσε τον Καμμένο ότι οι δανειακή σύμβαση με τον EFSF δεν έχει υπογραφεί από την Ελλάδα, προκειμένου να μπουρδουκλώσουν CDS, επιτόκια, Blackrock, νέα τάξη, Σόρος κ.λπ και να καταλήξουν ότι θα τους βάλουν όλους φυλακή. Ο Πανάρας συνεπαρμένος άρχισε να κραυγάζει παντού ότι η δανειακή δεν έχει υπογραφές...
το είπε στη Βουλή, το είπε στα κανάλια, το γράψανε τα παπαγαλάκια του... μέχρι που ο Άδωνις με ερώτησή του ζήτησε τη δανειακή σύμβαση και την πήρε με φαρδιές πλατές τις υπογραφές όλων:

(Μιλάμε για θέματα απλής λογικής που οι ΑΕροψεκασμένοι τα ανάγάγουν σε συνωμοσίες εξωγήινων... είναι δυνατόν να σε δανείσει κάποιος τα λεφτουδάκια του και να μη σε βάλει να δεσμευθείς και να υπογράψεις;;;;)

Μόλις ο Άδωνις τους την κόλλησε στα μούτρα άρχισαν τις παπαριές και τις δικαιολογίες... Ενώ μέχρι τότε έλεγαν ότι δεν έχει υπογραφές γιατί είχαν το προσχέδιο, μόλις είδαν τις υπογραφές, άρχισαν να λένε μα γιατί υπέγραψαν στις 15 Μαρτίου αφού το ΦΕΚ που τους εξουσιοδότησε να υπογράψουν βγήκε μια βδομάδα μετά στις 22 Μαρτίου!!

Αποκρύπτουν για να δικαιολογήσουν την ήττα, ότι το ΦΕΚ λέει "κυρώνεται και έχει ισχύ νόμου η από 14 Μαρτίου πράξη νομοθετικού περιεχομένου Έγκριση Σχεδίου Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής διευκόλυνσης μεταξύ ΕΤΧΣ και Ελληνικής Δημοκρατίας"

Άρα το ΦΕΚ επικυρώνει την υπογραφή στη σύμβαση άσχετα αν κυκλοφόρησε αργότερα...

Τέλος πάντων για να μην το παιδεύουμε η ουσία είναι ότι η σύμβαση έχει υπογραφές και οι ΑΕροψεκασμένοι είχαν πλάσει σενάρια επί σεναρίων στο ότι δεν έχει υπογραφές... πείτε τον τώρα και άλλη φορά να μη δίνετε βάση στις παπαριές του ΑΕροψεκασμένου οικονομολόγου

ΥΓ. Όσο για τη μαλακ@@ του ξαδέρφου ότι δεν έχει υπογραφή του EFSF... Ας πάει σε μια Τράπεζα να βγάλει μια κάρτα με την οποία η τράπεζα θα τον δανείζει να μας πει αν την σύμβαση που υπογράφει ο πελάτης την υπογράφει και κάποιος από την Τράπεζα... μόνο αυτός που την παίρνει υπογράφει, ότι έλαβε γνώση των όρων του δανεισμού που καθορίζει ο δανειστής.