04 Αυγούστου 2012

Λαθραία ήταν στη χώρα μας το πακιστανό ζώο... Αυτοί που έδιναν δουλειά σε λαθραίο, δυνητικό δολοφόνο, θα τη βγάλουν ατιμώρητοι;;;

[Τα καθάρματα οι Έλληνες που του έδιναν δουλειά και δεν είχαν δηλωμένο πουθενά ένα δυνητικό δολοφόνο που προσπάθησε να σκοτώσει για ένα κινητό δεν θα τιμωρηθούν; Μήπως πρέπει να γίνει αδίκημα η υπόθαλψη δυνητικού δολοφόνου; Αν δεν είναι θα τους ξεσκίσει το ΙΚΑ η εφορία και το υγειονομικό για να παραδειγματιστούν τα υπόλοιπα λαμόγια;]

Την αποτρόπαιη πράξη του, της κακοποίησης της 15χρονης κοπέλας στην Πάρο, ομολόγησε ο 21χρονος αλλοδαπός από το Πακιστάν. Λίγο πριν, είχε προηγηθεί η ταυτοποίηση και των δύο δειγμάτων γενετικού υλικού, που τον υποδείκνυαν ως τον δράστη της επίθεσης.

Πρόκειται για έναν νεαρό Πακιστανό, ο οποίος εργαζόταν σε ταβέρνα στη Χρυσή Ακτή της Πάρου και φέρεται να έγινε αντιληπτός στο σημείο της επίθεσης. Μετά από την αναζήτηση του δωματίου στο οποίο έμενε, η Αστυνομία συνέλεξε τα δαχτυλικά του αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Ο συλληφθείς εργαζόταν ως κηπουρός σε ξενοδοχείο της Πάρου, κοντά στο σημείο που τραυματίσθηκε και κακοποιήθηκε η 15χρονη και σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας έφυγε εσπευσμένα από το νησί. Ο νεαρός, πληρώθηκε τα μεροκάματα που είχε κάνει και είπε στον εργοδότη του, λίγες ώρες μετά το τραγικό περιστατικό, ότι πρέπει να φύγει για την Αθήνα με το πλοίο της γραμμής.

Οι αστυνομικοί αυτές τις μέρες είχαν προβεί σε προσαγωγές αλλοδαπών στο νησί και με πληροφορίες που συνέλεξαν, μπόρεσαν να εντοπίσουν τον αριθμό του κινητού του. Μετά από παρακολούθηση του τηλεφώνου, τον εντόπισαν τελικά σήμερα σε σπίτι στον Πειραιά. Σύμφωνα με τιε τελαυταίες πληροφορίες ο 21χρονος άνδρας φαίνεται να ήταν παράνομος στην Ελλάδα.

«H Ελληνική Αστυνομία μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση της σοβαρής κακοποίησης της 15χρονης ημεδαπής στο νησί της Πάρου.

Δράστης είναι ένας 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Χρήστος Μανούρας, σχετικά με την εξιχνίαση της υπόθεσης της σοβαρής κακοποίησης 15χρονης στην Πάρο.

Ο κ. Μανούρας αφού αναφέρθηκε στο χρονικό της υπόθεσης και υπογράμμισε πως είχαν ληφθεί δείγματα βιολογικού υλικού από τα ρούχα της ανήλικης. τόνισε πως οι αστυνομικές έρευνες, μεταξύ των άλλων, είχαν επεκταθεί και στα άτομα, τα οποία αναχώρησαν τις επόμενες ημέρες από το νησί με διάφορες προφάσεις.

«Μεταξύ των ατόμων αυτών ήταν και τρεις Πακιστανοί, ανέφερε ο κ. Μανούρας, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα της περιοχής Νέας Χαλκηδόνας και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

«Ένας από τους προσαχθέντες και συγκεκριμένα ο 21χρονος Πακιστανός ομολόγησε κατά την εξέτασή του την πράξη και περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που διέπραξε το έγκλημα.

Από το δράστη ελήφθη βιολογικό υλικό, το οποίο μετά από εξέταση στο Βιολογικό Εργαστήριο DΝΑ της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών ταυτοποιήθηκε με το βιολογικό υλικό από τα ρούχα της ανήλικης» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. .

Ο κ. Μανούρας ανέφερε ακόμη πως ο δράστης οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ενώ όπως εξακριβώθηκε ήταν παράνομα στη χώρα, όπως και οι δύο ομοεθνείς του, οι οποίοι για το λόγο αυτό, οδηγούνται επίσης στον Εισαγγελέα Σύρου.