25 Αυγούστου 2012

ΠΩΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΕΝΑΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ……ΤΣΙΠΡΑΣ!

Πήγε ο Τσίπρας διακοπές στο Ρέθυμνο και τα λαμόγια των καναλιών οι δημοσιογράφοι, μας τον παρουσίασαν σα να πήγε με οτοστόπ και όχι με το πολυτελές τζιπάκι του, το οποίο κατασκεύασαν οι απόγονοι του Χίτλερ! Ναι Ελληνίδες Έλληνες!

Ο Τσίπρας, αυτός ο τιμωρός της ΖΗΜΕΝΣ και της Μέρκελ, οδηγούσε...
μια τζιπάρα Wolkswagen! Αντί να αγοράσει ένα Ρώσικο Λάντα ή έστω ένα Ρουμάνικο Ντάτσια, εκείνος προτίμησε να εμφανιστεί με το προκλητικό γερμανικό κατασκεύασμα!

Απορώ πως ο Μίκης δεν έχει βγάλει ακόμα ανακοίνωση να τον κατακεραυνώσει ως συνεργάτη των Ναζί! Απορώ! Μετά μας έστελναν ανταποκρίσεις ότι έδωσε από ένα ολόκληρο ευρώ στους Πακιστανούς λαθρομετανάστες που καθάριζαν τα τζάμια των αυτοκινήτων στο κέντρο του Ρεθύμνου! Έδωσε σε δυο Πακιστανούς από ένα ευρώ και μας το παρουσίασαν ως πρώτο θέμα στο ΣΚΑΙ και στο ΜΕΓΚΑ!

 Ο μέγας ηγέτης χαρίζει το χαμόγελο σε δυο δοκιμαζόμενους από τον ελληνικό ρατσισμό μετανάστες! Και μετά ήρθε το κερασάκι στην τούρτα:

Είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι έτρωγε κάθε μέρα στην καντίνα του Μανώλη;

Απλά για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους βγήκε δυο φωτογραφίες και το πανίσχυρο σύστημα των καναλαρχών μας τον παρουσίασε ντε και καλά ως τον λούμπεν ηγέτη προλετάριο!

Ναι ντε, σαν ένας από μας….

Σαν έναν από εμάς τους εργάτες και τους ανέργους που βλέπουμε την παραλία από την τηλεόραση!

Σαν έναν από εμάς τους μικροαστούς που ….παροτρύνουμε τα παιδιά μας να παίξουν με του γείτονα στην παραλία! Εμετός σας λέω τα κατασκευασμένα δημοσιεύματα για τον λαοπρόβλητο ηγέτη!

Εμετός! Μπλιάχ.

Πως τον ψηφίσατε τον τύπο;