08 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ «ΔΡΑΚΟ» ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ;

του Ανδρέα Μητσόπουλου

Πρωτοφανή αγριότητα επέδειξε σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από τις Δικαστικές Αρχές, το εκ Πακιστάν ανθρωποειδές που τελικά βίασε το αθώο 15χρονο κορίτσι στην Πάρο, με αποτέλεσμα το τελευταίο, μετά την φρικαλέα κακομεταχείριση που υπέστη, να βρίσκεται ακόμη διασωληνωμένο στο νοσοκομείο, υποστηριζόμενο με τεχνητά μέσα για να παραμείνει στη ζωή.


Η απαθής ψυχραιμία του προαναφερθέντος ανθρωπόμορφου τέρατος κατά την ανακριτική διαδικασία, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι τα κάθε «καρυδιάς καρύδια» που μάζεψε στον τόπο μας το ψευτοπροοδευτικό καθεστώς, προερχόμενα από τυραννικά και ανελεύθερα καθεστώτα, δείχνουν ιδιαίτερη απαξία για τα θεμελιώδη έννομα αγαθά της ανθρώπινης ζωής, ελευθερίας, περιουσίας και γενετήσιας ελευθερίας, δικαιωμάτων που σέβεται κάθε πολιτισμένος άνθρωπος.

Ειδικά όσον αφορά το σεβασμό προς τη γυναίκα, τα άτομα αυτά έχουν διδαχθεί από τους φονταμενταλιστές ηγέτες τους και τους διάφορους ταλιμπάν και αγιατολάχ, ότι η γυναίκα είναι κατώτερο ον, χωρίς δικαιώματα, αλλά υποκείμενο υποχρεώσεων. Θεωρούν πόρνη κάθε γυναίκα που δε φορά μπούργκα και που ελεύθερα αποφασίζει η ίδια για τον εαυτό της, που κυκλοφορεί χωρίς ανδρική εποπτεία και που ενίοτε εργάζεται για να συνεισφέρει κι αυτή στο σπιτικό της οικονομικά.

Για την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών, έχουν ιδρυθεί χιλιάδες φεμινιστικά κινήματα σε όλη την υφήλιο, πολλά εκ των οποίων, από υπερβάλλοντα ζήλο και ανδροφοβία, κάποια στιγμή έχασαν τον προσανατολισμό τους και παρότρυναν τις γυναίκες να μιμηθούν ανδρικές συνήθειες, με αποτέλεσμα όσες γυναίκες υπήκουσαν σε τέτοια κελεύσματα, να χάσουν τη θηλυκότητά τους και τη γυναικεία τους αποστολή και ταυτότητα.

Στην Ελλάδα, η ηγεσία του φεμινιστικού κινήματος σήμερα, εντελώς κατά σύμπτωση είναι αριστερών πεποιθήσεων, γιατί οι ηγέτιδές του, είναι ενάντιες στην τάξη, τον θεσμό της οικογένειας, τον σεβασμό προς τους άνδρες και τις πατροπαράδοτες αξίες της Ελληνορθοδοξίας. Έχουμε δει πολλές φορές φεμινίστριες του ΣΥΡΙΖΑ να ασχολούνται με αλλότρια και όχι με την υπεράσπιση των γυναικείων δικαιωμάτων. Τις έχουμε δει να προτρέπουν τις γυναίκες να πάρουν διαζύγιο από τον άνδρα τους για ασήμαντους λόγους. Τις έχουμε «θαυμάσει» σε σκηνές απείρου κάλλους να αγωνίζονται για την κατάργηση του Αβάτου του Αγίου Όρους, γιατί αν και άθεες ούσες οι ίδιες, δήθεν κόπτονται για τα θρησκευτικά δικαιώματα των γυναικών. Τις έχουμε δει όμως να τα δίνουν όλα για τη διαφύλαξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών, αυτών δηλαδή που στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή των Ελλήνων.

Έτσι και τώρα. Για το τραγικό συμβάν της Πάρου, όπου μια Ελληνοπούλα μόλις 15 ετών, βιάστηκε από Πακιστανό και κινδυνεύει η ζωή της, οι φεμινίστριες του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν «γαργάρα» την αποτρόπαια πράξη του, εναντίον μιας νεαρής κοπέλας. Προτίμησαν να δείξουν «συνέπεια» στη λαθρομεταναστολαγνεία τους, ακυρώνοντας την αποστολή του φεμινιστικού κινήματος που είναι η διαφύλαξη των δικαιωμάτων των γυναικών. Που είναι οι γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσουν σε αυτήν την κτηνωδία; Περιμένουμε μέρες να διαβάσουμε έστω ένα δελτίο τύπου καταδίκης του Πακιστανού δράστη. Γιατί φοβούνται να το πράξουν; Τους το απαγορεύει ο Τσίπρας και οι νεοσταλινικές συνιστώσες του; Καθημερινά συμβαίνουν τέτοια φρικτά γεγονότα. Κι όμως οι λαλίστατες κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ, πάντα μουγκαίνονται. Δια της αδρανείας τους επιδεικνύουν απερίγραπτο ρατσισμό κατά των Ελληνίδων. Κατά των μανάδων μας, των γυναικών μας, των αδελφών μας, των θυγατέρων μας, αλλά και κατά των ιδίων των εαυτών τους, γιατί κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το επόμενο θύμα της λαθρομεταναστευτικής λαίλαπας.

Οι κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ, συμπαρίστανται στις γυναίκες-θύματα, μόνο όταν δράστης μιας πράξης κατά της γενετήσιας ελευθερίας είναι Έλληνας και όχι κατ’ ανάγκη βιαστής. Το απλό «καμάκι» του Έλληνα είναι κατακριτέο γι’ αυτές. Προσβάλλει. Η ανεπίτρεπτη σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο της δουλειάς, που όμως δεν ισοδυναμεί με βιασμό προσβάλλει τις γυναίκες και έχουν δίκιο. Η επιθυμία του συζύγου να έλθει σε ερωτική επαφή με τη σύζυγό του, όταν η τελευταία αρνείται, είναι για τις ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ κυρίες τουλάχιστον κακούργημα. Μόνο οι βιασμοί των λαθρομεταναστών κατά των Ελληνίδων δεν αποτελούν αδίκημα. Σε λίγο θα μας πείσουν ότι τους προκαλούν κιόλας.

Η κατάσταση με τη λαθρομετανάστευση έφθασε στο απροχώρητο. Ευτυχώς τις τελευταίες ημέρες, με εντολή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η Κυβέρνηση θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», αρχίζει τις εκκαθαρίσεις παράνομων αλλοδαπών και τη θωράκιση των συνόρων μας, ούτως ώστε να απαλλαγούν οι πόλεις και τα χωριά μας και να επιτευχθεί η επανεκκίνηση της κοινωνικής συνοχής, ασφάλειας και ευρυθμίας του τόπου. Η Ενωμένη Κεντροδεξιά υποσχέθηκε προεκλογικά στο λαό ότι θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση αυτή, εξέδωσε δελτίο τύπου υπέρ των λαθρομεταναστών και κατά της κυβερνητικής πολιτικής την οποία χαρακτήρισε ουσιαστικά φασιστική. Κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, περιμένουμε να τοποθετηθείτε και για την αποτρόπαια πράξη της Πάρου. Μέχρι να το πράξετε…ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.


ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ.

ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ