18 Αυγούστου 2012

Επιμένει ο Δένδιας να λέει ανοησίες... που τις είδε τις ρατσιστικές ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ενέργειες να τις δούμε κι εμείς;Την καθιέρωση επιβαρυντικής περίστασης για αδικήματα με ρατσιστικό υπόβαθρο, εξετάζει να εισηγηθεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νικόλαος Δένδιας. Όπως δηλώνει σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, η Δημοκρατία δεν μπορεί να παραμείνει απαθής απέναντι σε δολοφονικές ενέργειες.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στη Real News, ο κ. Δένδιας τονίζει ότι θα δημιουργηθούν οκτώ κέντρα φιλοξενίας παράνομων μεταναστών, σε πρώτη φάση, και στη συνέχεια και άλλα, στα περισσότερα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας.
Αναφέρει ότι κατανοεί τις αντιδράσεις, αλλά δεν τις δικαιολογεί και σημειώνει ότι όλοι θα πρέπει να καταλάβουν πως το «όχι εδώ πηγαίνετε αλλού πρέπει να σταματήσει». Αναγνωρίζει, μάλιστα, ότι δέχεται ενοχλήσεις από υπουργούς να εξαιρεθούν οι εκλογικές τους περιφέρειες.
«Δεν έχω λόγο να κάθομαι σε αυτή την καρέκλα και να παρατηρώ τη χώρα μου να διολισθαίνει στην ανομία» λέει χαρακτηριστικά.
Δεν αποκλείει πάντως μεγάλες κινητοποιήσεις λόγω των μέτρων που θα ληφθούν, ενώ δηλώνει ότι θα εξεταστεί η ρίψη νερού στην αντιμετώπιση επεισοδίων, αντί της ρίψης χημικών.


4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος18/8/12, 8:03 μ.μ.

  Όσοι φοράνε γυαλιά αγορασμένα από τον Σόρος τα βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα.
  Τα βλέπουν "πολυπολιτισμικά".
  Γκουαντανάμο στην Ελλάδα εδώ και τώρα για τους κοινούς ποινικούς της εγκληματικής Μπίλντερμπεργκ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος18/8/12, 10:08 μ.μ.

  Την καθιέρωση επιβαρυντικής περίστασης για τα εγκλήματα που κάνουν οι αλλοδαποί γιατί δε τη σκέφτεται ο μορφονιός;  Εγώ θα θυμίσω ότι προεκλογικά η ΝΔ μας έδωσε άλλες υποσχέσεις κι όχι αυτά που λέει αυτός τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος19/8/12, 12:23 π.μ.

  Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑ ΤΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ Ο ΕΝΑΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος19/8/12, 12:39 μ.μ.

  Αρκεί ο Σαμαράς να μην πάρει στο λαιμό του τους Έλληνες μοιράζοντας αυξήσεις σαν τον Καραμανλή, ενώ ήξερε ότι τα ταμεία ήταν άδεια.
  Πάντως γνώρισμα των αφρικανικών χωρών και των πολιτικών τους είναι ότι δεν προβλέπουν τα προβλήματα. Ας εμφανιστεί το πρόβλημα και βλέπουμε...
  Έτσι σκέφτονται και οι περισσότεροι πολιτικοί των "ελληνικών" μιζοκομάτων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή