05 Αυγούστου 2012

Φασίστας και ρατσιστής ο Ηλιάδης!! Θα χαρίσει το μετάλλιο του ελληνικού λαού στον Εφραίμ και τη ΙΜ Βατοπαιδίου... Ακόμα να αντιδράσει ο ΣΥΡΙΖΑ

[Αυτό δήλωσε σήμερα που επέστρεψε στην Αθήνα και έστειλε αδιάβαστους όλους τους θολοκουλτουριάρηδες της αρισεράς. Όσο για τα αρνητικά σχόλια ότι δεν τον υποδέχτηκε κανείς από την κυβέρνηση... καλά έκαναν, οι πολιτικοί δεν έχουν καμία σχέση με τους αθλητές, αφού ούτως ή άλλως τους εκμεταλλεύονταν μόνο για τις φωτογραφίες....]

Απάντηση στα χτυπήματα που δέχεται η Ελλάδα δήλωσε ο Ηλίας Ηλιάδης πως ήταν το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Λονδίνο τονίζοντας με νόημα πως αν πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στην συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής» στο μετάλλιο που κατέκτησε στο τζούντο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Ποτέ δεν τα παρατάω. Αν πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς. Οφείλεις να βρεις το κουράγιο, γιατί έτσι είναι ο αθλητισμός, έτσι είναι ο πρωταθλητισμός. Έχασαν έναν αγώνα, αλλά δεν χάθηκε ο κόσμος. Είχα μπροστά μου άλλους δύο για να πάρω ένα μετάλλιο. Πάλεψα και δικαιώθηκα».

Παράλληλα ο Ηλιάδης πρόσθεσε ότι: «Ήθελα να δώσω απαντήσεις για τα χτυπήματα που δέχεται η Ελλάδα το τελευταίο διάστημα. Τόσο η κατάσταση στον αθλητισμό όσο και στη χώρα μας, γενικότερα, δίνουν την ευκαιρία στους επικριτές μας να πατήσουν εκεί που πονάμε. Η Ελλάδα, όμως, δεν είναι μόνο χαβαλές και διασκέδαση. Δουλεύουμε σκληρά και αγαπάμε την προπόνηση. Τους απέδειξα ότι αντέχουμε».