20 Σεπτεμβρίου 2012

Ρόμπα έκανε τον Παππά ο Βορίδης: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Παππάς μίλησαν για το τσεκούρι... (βίντεο)

"Σας ξυπνούν αντικομουνιστικά αντανακλαστικά κ. Βορίδη πολύ όψιμα. Εσείς κυβερνάτε με το κόμμα της κυρίας Ρεπούση, με την αριστερά" τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις αποζημιώσεις των εμπόρων στο κέντρο της Αθήνας.


"Με αυτό που κάνετε δηλαδή να λέτε μόνο «αντί» δείχνει ότι δεν έχετε καμία θέση. Μάλλον ψαρεύετε ψήφους. Δεν λέγατε τα ίδια την εποχή των τσεκουριών, της νέας τάσης, της νεολαίας της δικτατορίας του Γεωργίου Παπαδόπουλου. Γνωριζόμαστε μικρή χώρα είμαστε", είπε ο κ. Παππάς.

Δείτε το βίντεο


enikos.gr ΠΑΠΠΑΣ ΓΙΑ ΒΟΡΙΔΗ ΒΟΛΗ από Enikos_gr

"Έγινε μία αναφορά σε περιστατικά που με αφορούν πριν από 30 χρόνια και για τα οποία έχω δώσει εξηγήσεις και δεν θα ξανακάνω συζήτηση εδώ.Θέλω όμως να υπογραμμίσω ότι αυτή η αναφορά έγινε από μία συνάδελφο του ΣΥΡΙΖΑ και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Eίναι ενδιαφέρον ως συσχετισμός", επισήμανε ο κ. Βορίδης.

Δείτε το βίντεο


enikos.gr ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ από Enikos_gr

Λίγο νωρίτερα ο κ. Βορίδης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις αποζημιώσεις των εμπόρων στο κέντρο της Αθήνας που είχαν προκληθεί από εκτεταμένα επεισόδια.

"Μέλη σας, στελέχη σας, φίλοι σας κάνουν κακές παρέες, αν όχι δεν συμπράττουν και δεν δημιουργούν και δεν ανέχονται τις έκνομες τις καταστροφικές ενέργειες", ανέφερε ο κ. Βορίδης.

Δείτε το βίντεο


enikos.gr ΒΟΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ από Enikos_gr