10 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Πολύδωρας προσπαθεί να εξιλεωθεί: Σκληρή ερώτηση στη Βουλή για Κιτσοπούλου στον Τζαβάρα "πέρα βρέχει"

Με γλώσσα που τσακίζει ο βουλευτής της ΝΔ Βύρων Πολύδωρας , έφερε το θέμα της Κιτσαοπούλου στη Βουλή.

Σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, χαρακτηρίζει τη Λένα Κιτσοπούλου «βλάσφημη καλλιτέχνιδα που παρουσιάζει τον μεγάλο οπλαρχηγό ως 'βαρύμαγκα ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου, με τζιν και τσαρούχια, που βρίζει και δέρνει την έγκυο γυναίκα του επειδή τη ζηλεύει, ώσπου εκείνη τελικά τον απατά με έναν Κούρδο λαθρομετανάστη και τη δολοφονεί».
Οπως τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ, όλα αυτά γίνονται υπό τις «ευλογίες» του αρμόδιου Υπουργείου «δια των εποπτευομένων Οργανισμών του, όπως του ''Φεστιβάλ Αθηνών'', που όχι μόνο δεν αντέδρασε αλλά και στήριξε το εν λόγω ''έργο'' χρηματοδοτώντας το!».

Ο τέως πρόεδρος της βουλής συνεχίζει στην ερώτηση του την επίθεση στην κυρία Κιτσοπούλου λέγοντας ότι «δεν μπορούμε να παραδοθούμε σαν φοβισμένα ''ζαγάρια'' σε ανιστόρητους διαστρεβλωτές, ψυχανώμαλους καλλιτέχνες, εμπόρους της εκκεντρικότητας και σκοτεινούς πράκτορες που στοχεύουν στην οριστική διαγραφή της Ελλάδας και των Ελλήνων από τον ιστορικό, πολιτιστικό και γεωγραφικό χάρτη και την παράδοσή της εν ονόματι της «τέχνης» άνευ όρων στους επικυρίαρχους της παγκοσμιοποίησης».

Στο τέλος της ερώτησή του χαρακτηρίζει το έργο της κ.Κιτσοπούλου πράξη ποινικά κολάσιμη και ζητάει απο τον υπουργό πολιτισμού να λάβει τα απαραίτητα μέτρα γιατί όπως λέει «δεν μπορεί ο κάθε εθνικά ασυναίσθητος, ο κάθε βέβηλος, ο κάθε ανθέλληνας να φτύνει στους τάφους μας. Στους τάφους των προγόνων μας. Δήθεν στο όνομα της ''τέχνης''».