04 Οκτωβρίου 2012

Οι μαλάκ@@ ψήφιζαν 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ... σήμερα τους φταίει ο Σαμαράς: Έκτροπα και στο αεροδρόμιο Ηρακλείου (βίντεο)

Άνευ προηγουμένου η κατάσταση που διαμορφώθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου κατά την κινητοποίηση των αγροτών.


Οι αγρότες αποφάσισαν να σκληρύνουν τη στάση τους και αποχώρησαν απο την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, όχι όμως για να λήξουν την κινητοποίησή τους, αλλά για να μετακινηθούν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου όπου, νωρίτερα, η κατάσταση ήταν τεταμένη ενώ έπεσαν καπνογόνα και το συγκεντρωμένο πλήθος προς στιγμήν, διαλύθηκε!



Ωστόσο, νέα ένταση είχαμε λίγο αργότερα, στο χώρο του ελέγχου των διαβατηρίων με αφορμή έναν αγρότη η τύχη του οποίου ... αγνοείτο! Τελικά, διαπιστώθηκε ότι όντως επρόκειτο για νεαρό αγρότη, γιο του γνωστού συνδικαλιστή Στάθη Φραγκιαδάκη ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, προσπάθησε να εισέλθει στην πίστα στου αεροδρομίου με το... τρακτέρ! Έγιναν προσπάθειες για να αφεθεί ελεύθερος παρουσία και εισαγγελικών αρχών...Ωστόσο, ακολούθησε και νέα ένταση, καθώς εν αναμονή της απόφασης για το νεαρό αγρότη, ένα τρακτέρ έσπασε τμήμα της τζαμαρίας στην είσοδο της αίθουσας αναχωρήσεων!

Εσπευσμένα μετέβη στο α/δ ο Περιφερειάρχης που ενημερώθηκε για την κατάσταση ενώ στο χώρο του αεροδρομίου βρέθηκε και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης, Μανώλης Παραβολιδάκης, που κατέβαλε προσπάθειες για να υπάρξει ηρεμία.



Στο άκουσμα της απόφασης του Γενικού Αστυνομικού Επιθεωρητή Κρήτης, ότι θα βρεθεί λύση με το νεαρό αγρότη που συνελήφθη, φτάνει εκείνοι να αποχωρήσουν, οι αγρότες αντέδρασαν ζητώντας να αφεθεί ελεύθερος εδώ και τώρα! Μάλιστα, μία ομάδα των συγκεντρωμένων προσπάθησε να αποκλείσει όλες τις πύλες εισόδου κι εξόδου του αερολιμένα Ηρακλείου! Τελικά, ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος και όταν έφτασε στο συγκεντρωμένο πλήθος έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα του! Οι αγρότες τον ρώτησαν εάν οι αστυνομικοί τον χτύπησαν, εκείνος απάντησε αρνητικά και λίγο αργότερα αποφάσισαν να υποχωρήσουν στην είσοδο του αεροδρομίου όπου δηλαδή ήταν στην αρχή της κινητοποίησής τους και να αποχωρήσουν. Όπως και τελικά έγινε!

Οι αγρότες μπήκαν στον προαύλιο χώρο του α/δ και προσπάθησαν με κάθε τρόπο μπροστά στους τουρίστες να εισέλθουν μέσα, αλλά τους εμπόδισαν οι αστυνομικοί! Μάλιστα μία ομάδα των συγκεντρωμένων εξαγριωμένων αγροτών προσπάθησε να μπει μέσα στην πίστα του αεροδρομίου, από την ανατολική πλευρά!



Ακριβώς απέναντι τους βρισκόταν παρατεταγμένη μία διμοιρία των ΜΑΤ. Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη και οι αγρότες στη θέα των αστυνομικών ξεσηκώθηκαν ακόμη περισσότερο προειδοποιώντας ότι εάν δεν αποχωρήσουν οι αστυνομικοί, θα έρθουν... δύσκολες ώρες! Τελικά, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και, αφού ξήλωσαν την καγκελόπορτα από την ανατολική πλευρά του α/δ, και μπήκαν μέσα στην πίστα, διαλύθηκαν...



Νωρίτερα, παρέταξαν τα τρακτέρ τους στα φανάρια που βρίσκονται στην είσοδο του α/δ καθώς ακριβώς απέναντι βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας. Τους έγινε σαφές ότι οι αστυνομικές δυνάμεις δεν θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν...Όμως, τελικά, "έσπασαν" τον κλοιό και μπήκαν μέσα!

ΠΗΓΗ: cretalive.gr
real.gr