12 Δεκεμβρίου 2012

Παρατεταμένο ντεφορμάρισμα Καμμένου: Έχει 3 μέρες να μιλήσει για τα CDS-Τώρα πλακώνεται με τον Σταμάτη και δν προλαβαίνει

Σάλος μετά την δήλωση του Δημήτρη Σταμάτη όπου ευχήθηκε να επιστρέψει ο Καραμανλής και είπε ότι ο ρόλος του Σαμαρά ήταν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Την δήλωση του πρώην στελέχους του αναπαρήγαγε ο Πάνος Καμμένος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook και ζήτησε από όλους τους διαδικτυακούς του φίλους...
να το διαδώσουν γράφοντας "τώρα ξεκαθαρίζον όλα". Είναι προφανές ότι ο ηγέτης των Ανεξάρτητων Ελλήνων βλέπει πίσω από την αποχώρηση στελεχών του κάποιο οργανωμένο σχέδιο.

Λίγη ώρα αργότερα εξεδόθη ανακοίνωση από το κόμμα, με αφορμή τις δηλώσεις Σταμάτη:

«Οι μάσκες έπεσαν. Οι δήθεν «διαφωνούντες» και αποχωρούντες, δια στόματος Δ. Σταμάτη, εκλιπαρούν για την μεγαλοψυχία και την μεγαλοσύνη του Αντώνη Σαμαρά και φαντασιώνονται το μύθο της νέας κεντροδεξιάς, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές τους προθέσεις. Ξέχασαν όμως ότι ο Ελληνικός λαός έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια «μεγαλοψυχίας» και δεν καταλαβαίνουν πως η κατοχή του μνημονίου έχει σαφή ημερομηνία λήξης", σημειώνεται στην ανακοίνωση.

"Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνομιλούν και κρίνονται μόνο από τον Ελληνικό λαό και όχι από τους εργολάβους νέων τειχών διχασμού, με φθαρμένες ταμπέλες μετεμφυλιακού χαρακτήρα. Καλό τους ταξίδι", καταλήγει η ανακοίνωση.

παραπολιτικα