04 Ιανουαρίου 2012

Ζημιές εκατομμυρίων για τις ΠΑΕ

Βούλιαξαν στις… ζημιές οι 15 ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες τη σεζόν 2010-2011. Σύμφωνα με τα στοιχεία της «Direction Business Reports», η οποία επεξεργάστηκε τους ισολογισμούς των ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας (εκτός του Πανιωνίου που δεν είχε δημοσιεύσει ισολογισμό μέχρι και τις 23/12), οι συνολικές ζημιές ήταν 84,55 εκατ. ευρώ.

Στα αρχίδ@@ του όλα: Όλη μέρα στο Youtube τη βγάζει ο Καρχιμάκης... είσαι θεός ρε!

Τι κι αν σήμερα συνεδρίαζε το ΠΣ του ΠΑΣΟΚ; Ο Καρχιμάκης τους έχει γραμμένους όλους στα παπάρια του και τις ώρες πριν τη συνεδρίαση έβλεπε βίντεο στο Youtube και έκανε και Like... όσο για το τι κάνει Like... μόνο τυχαίο δεν είναι το παρακάτω βίντεο:

ΓΑΠ: «Δεν θα είμαι υποψήφιος» ... μόνο όταν πεθάνω

Δεν προτίθεται να κατέβει ούτε ως υποψήφιος πρωθυπουργός, ούτε ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ... στις εσωκομματικές εκλογές που θα γίνουν όμως μετά τις εθνικές εκλογές, είπε ο Γιωργάκης στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό το "μετά" είναι όμως όλο το ζουμί και όλοι κάνουν το λάθος να λένε ότι ο ΓΑΠ τελείωσε...

Η πρόταση διαρχίας του Γ. Παπανδρέου προκαλεί αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ

Σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ καθώς μέλη του αντιτίθενται σύμφωνα με πληροφορίες στην πρόταση Παπανδρέου, για διαρχία στις εθνικές εκλογές.

Ρόμπα κάνει ο Ψυχάρης τον ΓΑΠ: «Να μας πει ο ΓΑΠ γιατί συναντηθήκαμε τελευταία, γιατί μας ζήτησαν να πάμε από την πίσω πόρτα και ποιος ζήτησε κάτι από τον άλλο»!!

Ο πρόεδρος του ΔΟΛ αναφέρθηκε σε όσα είπε ο Γ. Παπανδρέου για τον ίδιο, στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Απαντώντας στα όσα ο κ Παπανδρέου ανέφερε στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, Σταύρος Π. Ψυχάρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Βιεϊρίνια: "Μια μέρα θα επιστρέψω"-Αποθεώθηκε μαζί με τον Κοντρέρας (βίντεο)

Αντελίνο Βιεϊρίνια και Πάμπλο Κοντρέρας έκαναν την εμφάνισή τους για τελευταία φορά στην Τούμπα, στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Δεν φορούσαν αθλητική περιβολή, αλλά πάτησαν το χορτάρι του γηπέδου που τίμησαν και είπαν το τελευταίο αντίο στον κόσμο που τους αγάπησε.

Ο Βιεϊρίνια αποχωρεί από τον Δικέφαλο του Βορρά για τη Βόλφσμπουργκ και ο Κοντρέρας για την Κόλο-Κόλο. Αμφότεροι γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους, οι οποίοι τους χειροκρότησαν θερμά. Τα συνθήματα υπέρ τους έδιναν και έπαιρναν, ειδικά το "Εμείς μαζί για μια ζωή", ενώ οι δύο ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Στη συνέχεια οι δύο πρώην, πλέον, παίκτες του Δικεφάλου πήραν θέση στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν το ματς με τον Λεβαδειακό.

Φανερά συγκινημένος ήταν ο Αντρέ Βιεϊρίνια τόσο πριν την έναρξη του ματς με τον Λεβαδειακό, όταν αποθεώθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, όσο και μετά το τέλος του αγώνα όταν έξω από την Τούμπα "πολιορκήθηκε" από περίπου 500 οπαδούς του "Δικεφάλου" οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το ονομά του, του ζήτησαν αυτόγραφα, ενώ για περισσότερα από πέντε λεπτά δεν τον άφηναν να μπει στο αυτοκινητό του!

Ο Πορτογάλος άσος που συνοδεύονταν από την συζυγό του, Βάσω, δήλωνε στην κάμερα της NOVA ότι μια μέρα θα επιστρέψει στην Τούμπα και πως θα του λείψουν όλη η ζώη που έκανε στην Θεσσαλονίκη, οι συμπαίκτες του, οι φίλοι του αλλά κυρίως ο ΠΑΟΚ.


apothewsi Vierinha 1 από olaPAOK


apothewsi Vierinha 2 από olaPAOK


Apothewsi Contreras- Vierinha από olaPAOK


contreras-vieirinha kosmos από olaPAOK

Βίντεο: ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 3-1... και με 7 έλληνες στην ενδεκάδα ο ΠΑΟΚ

Ο Κλάους θα μας κάνει να ξεχάσουμε γρήγορα τον Βιερίνια:

«Κατ’ αρχήν συμφωνία» για εμπάργκο πετρελαίου στο Ιράν από τους ευρωπαίους... και από την Ελλάδα

Σε «κατ’ αρχήν συμφωνία» για την επιβολή εμπάργκο πετρελαίου στο Ιράν φαίνεται πως κατέληξαν τα κράτη-μέλη της ΕΕ, σημειώνοντας ωστόσο πως αυτό θα συμβεί σε περίπτωση που η Τεχεράνη εξακολουθήσει να μη συνεργάζεται με τη διεθνή κοινότητα για το πυρηνικό της πρόγραμμα.

Πριν αλέκτωρ λαλήσει..ο κ. Αβραμόπουλος συνέχισε την πολιτική του προκατόχου του κ.Μπεγλίτη..

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αβραμόπουλος χθες με εξαιρετικά επείγον μάλιστα έγγραφο, υπέγραψε την περικοπή κατά 10 % τόσο την τιμή μεριδίου του ΜΤΑ όσο και την τιμή μεριδίου του ΕΚΟΕΜΑ.
Με αυτό τον τρόπο συνεχίζει την πολιτική του προκατόχου του κ. Μπεγλίτη..
Οι πιο πάνω περικοπές με απλά λόγια

Γιατί κατηγόρησε ο ΓΑΠ τους δικαστές;

Απίστευτος είναι ο λόγος που ο ΓΑΠ κατηγόρησε της δικαιοσύνη, στην οποία δεν υπάρχει πρόβλημα να επιτίθεται ο ίδιος αρκεί να μην το κάνουν οι άλλοι. Ο λόγος λοιπόν που ο ΓΑΠ τα έχει πάρει στο κρανίο με τη δικαιοσύνη είναι ότι
Κλειστή παραμένει μια γεώτρηση στο Οχάιο όπου εφαρμόζεται η αμφιλεγόμενη τεχνική της ρωγμάτωσης για την εξαγωγή πετρελαίου, έπειτα από μια σειρά ύποπτων μικροσεισμών που ανησύχησαν τους ειδικούς και την τοπική κυβέρνηση.

Ένοπλοι τραυμάτισαν ιδιοκτήτη εργαστηρίου γουναρικών

Θύμα αιματηρής ληστείας, έπεσε σήμερα το απόγευμα 60χρονος ιδιοκτήτης εργαστηρίου γουναρικών, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Αντιγονιδών 5, στη Θεσσαλονίκη.

Αύριο το μεσημέρι το δεύτερο υπόμνημα Πεπόνη-Μουζακίτη

Στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή αναμένεται αύριο το μεσημέρι να καταθέσουν το δεύτερο υπόμνημά τους οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης.

Πάλι τα διαπλεκόμενα του φταίνε του ψυχάκια: Τα έβαλε με τον Ψυχάρη

Το έργο είναι γνωστό και το έχουμε ξαναδεί το φθινόπωρο του 2007 πριν από τι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, όπου ο Γιωργάκης εμφάνισε τον εαυτόν του σαν θύμα του ΔΟΛ και κατάφερε έτσι να ανατρέψει τα προγνωστικά και να κερδίσει άνετα τον Βενιζέλο για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ. Τώρα ο ΓΑΠ κάνει πάλι το ίδιο:

Στα χνάρια της ηρωικής ΕΟΚΑ οι νέοι της Κύπρου μας

Του Νίκου Χιδίρογλου

Τι κι αν την Κύπρο τη διοικεί ένα ανθελληνικό κόμμα, που κάποτε, όταν η ελληνική νεολαία της Κύπρου ανέβηκε στο τρένο της λευτεριάς, το πετροβόλησε; Τι κι αν η βρετανική παρουσία και κατοχή, χέρι-χέρι με την τουρκική, συνεχίζεται απρόσκοπτα μέσω των βάσεων στο νησί;

Τι κι αν τα μηδενιστικά προτάγματα, αδρανοποιούν μεγάλα τμήματα του πληθυσμού; Στην Κύπρο μας, η καρδιά της νεολαίας μας χτυπά πάντα και θα χτυπά ελληνικά. Και ας καίνε οι οπαδοί της Ομόνοιας ελληνικές σημαίες και ας προκαλούν φθορές στις προτομές του τρισμέγιστου Γρίβα Διγενή, του ηγέτη του απελευθερωτικού αγώνα του κυπριακού Ελληνισμού και της ηρωικής ΕΟΚΑ.

Ολυμπιακός - Ατρόμητος Live Stream 19:30 μμ

Links  για Live Stream του αγώνα Ολυμπιακός - Ατρόμητος:

Ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για το PSI μέσα στο επόμενο 15νθημερο

Για ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για το PSI μέσα στο επόμενο 15νθημερο έκανε λόγο ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ.

Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι έως τα τέλη Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων.

Μηταράκης, ο νέος Τσάρος της ΝΔ: Δεν μπορούμε να δεχόμαστε οτιδήποτε... αλλά το δεχόμαστε

[Σωστά όσα λέει εκ του ασφαλούς ο Μυταράκης... οπότε θα τα ξαναπούμε όταν θα κάνουν τις κολοτούμπες για να πάρουμε την επόμενη δόση και να υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση...]

«Δεν μπορούμε κάθε τρεις μήνες να δεχόμαστε οτιδήποτε, για να πάρουμε την δόση όταν ξέρουμε ότι αν δεχτούμε λάθος μέτρα στο επόμενο τρίμηνο θα είμαστε σε δυσχερέστερη κατάσταση από ότι ήμασταν πριν» δήλωσε μιλώντας στην ΝΕΤ ο τομεάρχης οικονομικών της ΝΔ.

Δ. Ζαφειριάδης (ΔΗ.ΣΥ.): «Το πρόβλημα της οικονομίας δεν είναι ο ιδιωτικός τομέας»

Το πρόβλημα της οικονομίας δεν είναι ο ιδιωτικός τομέας, στον οποίο οι εργαζόμενοι πλήττονται από σημαντικές μειώσεις μισθών και κυρίως ανεργία, τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η «Δημοκρατική Συμμαχία».

Μπαγίς: Παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις Γιλμάζ για τους εμπρησμούς

Οι δηλώσεις του τέως πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ περί εμπρησμών από τουρκικές υπηρεσίες ελληνικών δασών παρερμηνεύτηκαν, όπως άλλωστε τόνισε ο ίδιος ο κ. Γιλμάζ σε μεταγενέστερες δηλώσεις του. Αυτό δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Εγκεμέν Μπαγίς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη σημερινή ανεπίσημη συνάντηση γνωριμίας που είχε με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Δήμα.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δεν θα είναι υποψήφιος ο ΓΑΠ... λέει, αλλά ποιος τον πιστεύει;

Πριν από λίγο ο ΓΑΠ (στη φώτο τον βλέπετε με το τσιρότο μετά την επέμβαση που έκανε σε ιδιωτική κλινική αφού φοβήθηκε να πάει σε δημόσια) δήλωσε στο ΠΣ ότι δεν θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όποτε γίνουν εσωκομματικές εκλογές... βέβαια από τη θεωρία ως την πράξη μπορεί να αλλάξει και γνώμη αν κρίνουμε από το πως τον ξεκόλλησαν από την καρέκλα του πρωθυπουργού...

Ο Σαχινίδης ομολογεί ότι διαπραγματεύεται το νομικό καθεστώς του PSI

Της Ζέζας Ζήκου
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Η ομολογία Σαχινίδη χθες στη Βουλή πως «το δίκαιο που θα διέπει τα νέα ομόλογα αποτελεί μία από τις προς διαπραγμάτευση και συμφωνία παραμέτρους», επιβεβαιώνει πλήρως τις φήμες που σέρνονταν από καιρό. «H κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους δανειστές αν το PSI+ θα διέπεται από το ελληνικό ή από το βρετανικό δίκαιο αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης με έγγραφό του στη Βουλή».

ΣΦ ΠΑΟΚ: "Αφού μας απαγορεύουν να πάμε στην Ξάνθη... θα πάμε να στηρίξουμε τη Δόξα εναντίον του Ολυμπιακού"

Οι ΣΦ ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσης επιτίθενται στους υπευθύνους για το γεγονός ότι δεν τους επιτρέπει να εκδράμουν στην Ξάνθη, την ώρα που οι οπαδοί των "ερυθρολεύκων" έχουν το ελεύθερο να μεταβούν στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με την Δόξα και προαναγέλλουν παρουσία τους την Κυριακή (8/1) στο Καυτατζόγλειο

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ... με τον ΓΑΠ κολλημένο στην καρέκλα του όμως

Με σενάρια περί «μεταβατικής διαρχίας» αναμένεται να εμφανιστεί ο Γ. Παπανδρέου - Εκλογή υποψηφίου πρωθυπουργού από την ΚΟ

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠαΣοΚ. Έπειτα από αλλεπάλληλες συσκέψεις αλλά και παρασκηνιακές ζυμώσεις διαφόρων επιτελείων φαίνεται ότι η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή συνεδρίαση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σαμαράς: Έως τα τέλη Μαρτίου οι εκλογές-Όχι στην περικοπή των επικουρικών

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας της ΝΔ. Τι είπε ο Α. Σαμαράς για τις επικουρικές αλλά και για το θέμα των εκλογών

Ο Πρόεδρος της ΝΔ κατά την ομιλία του στην συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας του κόμματος τόνισε κατηγορηματικά ότι «οι εκλογές θα πρέπει να έχουν γίνει μέχρι τα τέλη Μαρτίου».

Λ. Παπαδήμος: Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές στα εργασιακά... η τρόικα διατάζει και εγώ κατεβάζω τα βρακιά

Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ στη συνάντησή τους για τα εργασιακά στο πλαίσιο διαδοχικών συναντήσεων που είχε σήμερα με εκπροσώπους κοινωνικών εταίρων, ενόψει της επίσκεψης της τρόικας στις 16 Ιανουαρίου.

Σύσταση ομάδας εργασίας αποφάσισαν Δήμας - Παπακωνσταντίνου

Τη σύσταση ομάδας εργασίας για καλύτερο συντονισμό στα θέματα που αφορούν στην ενέργεια αποφάσισαν στη σημερινή συνάντηση που είχαν οι υπουργοί Εξωτερικών και Περιβάλλοντος, Σταύρος Δήμας και Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Αναφορικά με την προμήθεια πετρελαίου από το Ιράν, οι δυο υπουργοί συμφώνησαν ότι εάν επιβληθεί εμπάργκο στο Ιράν, η Ελλάδα, θα εξετάσει όλες τις εναλλακτικές επιλογές σε σχέση με το οικονομικό κόστος.

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός Live Strem (17:15 μμ)

Links για Live Stream του αγώνα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός:

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό δύο κακοποιών .Στις έρευνες συμμετέχει κλιμάκιο των ΕΚΑΜ

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Πηλίου Μαγνησίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) δραστών, οι οποίοι πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στα Χάνια Μαγνησίας διέπραξαν ληστεία σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών.

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Παπαριές του Αδέσμευτου Τύπου τα περί 35 θανάτων από ελονοσία στη Λακωνία

Αναστάτωση και οργή έχει προκαλέσει στη Λακωνία, αλλά και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Αδέσμευτού Τύπου» που κάνει λόγο για 35 νεκρούς στη Λακωνία από ελονοσία.

Σ. Δήμας: Ζήτησε από τον Μπαγίς να διερευνηθούν τα περί τουρκικών εμπρησμών στην Ελλάδα

Να διερευνηθούν οι αναφορές του πρώην Τούρκου πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ περί εμπρησμών στην Ελλάδα, ώστε να μην δηλητηριάζονται οι σχέσεις των δυο χωρών, ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον τούρκο υπουργό ευρωπαϊκών θεμάτων Εγκεμέν Μπαγίς. Από την πλευρά του, ο κ. Μπαγίς, φέρεται να είπε ότι ο Μεσούτ Γιλμάζ ανασκεύασε τις δηλώσεις του και πρόσθεσε ότι ανάλογες δηλώσεις που εξετάστηκαν στο παρελθόν δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.

3.000.000 Έλληνες δεν νοιάζονται για το PSI

Λέμε και γράφουμε συχνά ότι οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια. Στην περίπτωση ωστόσο του τρομακτικού αριθμού των 3.000.000 Ελλήνων που, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της φτώχειας, η αλήθεια δεν θα μπορούσε να είναι πιο αμείλικτη.

Προφυλακίστηκε 62χρονος από την Κρήτη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης

Για ασέλγεια σε βάρος ενός 11χρονου κοριτσιού προφυλακίστηκε ένας 62χρονος συνταξιούχος των ΕΛΤΑ από την Κρήτη, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας.

Μπάχαλο και με το νέο μισθολόγιο

Τα... βήματα της εφεδρείας ακολουθεί μάλλον και το νέο μισθολόγιο. Η εφαρμογή στην πράξη του νέου συστήματος αμοιβών στο Δημόσιο έχει μπλοκάρει, όπως όλα δείχνουν, λόγω της απροθυμίας των υπηρεσιών να εκδώσουν τις διαπιστωτικές πράξεις κατάταξης των υπαλλήλων στους νέους βαθμούς, αλλά και να εφαρμόσουν σχετική εγκύκλιο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, κυρίως όσον αφορά τις κρατήσεις αναδρομικά από την 1η Νοεμβρίου 2011.

H Ελληνίδα παρουσιάστρια, που τα λέει Κινέζικα

Σε χιλιάδες τηλεοπτικούς δέκτες στην Κίνα εμφανίζεται καθημερινά η Ελληνίδα Τίνα Σοφού, παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού NTD εδώ και ενάμιση χρόνο.

Αυτό που ώθησε την Τίνα Σοφού να ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού ήταν όταν έμαθε ότι το NTD ήταν εκείνο που έκανε γνωστή την επιδημία του SARS στο κινεζικό κοινό -τρεις εβδομάδες πριν το Πεκίνο- σώζοντας με αυτόν τον τρόπο χιλιάδες ζωές.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων! - Χρήσιμες συμβουλές από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας

Δελτίο από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας: 

Μεθαύριο Παρασκευή 06.01.2012 (Θεοφάνεια) αναμένεται επιδείνωση του καιρού αρχικά στη Βορειοδυτική Ελλάδα και βαθμιαία θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες περιοχές με κύρια χαρακτηριστικά της :

Η Ελλάδα θα γίνει φτωχότερη και από την Αλβανία αν φύγει από το ευρώ

Αισιόδοξα αντιμετωπίζει την κρίση χρέους της ευρωζώνης ο επικεφαλής της εταιρείας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων DWS, Κλάους Καλντεμόργκεν, που συμμετείχε σε συζήτηση της επενδυτικής επιθεώρησης Börse-Online. Ο κ. Καλντεμόργκεν εκφράζει την ικανοποίησή του για τη στροφή στην ιταλική πολιτική σκηνή, αλλά και για τον τρόπο που η Άγκελα Μέρκελ διαχειρίζεται την κρίση χρέους, επιδιώκοντας την αποκατάσταση της δημοσιονομικής πειθαρχίας στην ευρωζώνη.

Μαρόκο: Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία τεύχους του Nouvel Observateur με σκίτσο του Προφήτη Μωάμεθ

Το Μαρόκο απαγόρευσε την κυκλοφορία του γαλλικού περιοδικού Le Nouvel Observateur που δημοσιεύει ένα αφιέρωμα για τον αραβικό κόσμο, στο οποίο περιλαμβάνεται ένα σκίτσο του προσώπου του Προφήτη Μωάμεθ, που απαγορεύεται από τη μουσουλμανική παράδοση, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.


Η απόφαση αυτή ανακοινώνεται μερικές ημέρες μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας της γαλλικής εβδομαδιαίας επιθεώρησης l'Express, που είχε δημοσιεύσει ένα αφιέρωμα 95 σελίδων για το Ισλάμ, στον οποίο απεικονιζόταν επίσης το πρόσωπο του Προφήτη Μωάμεθ.

Οργή στην Κίνα για τη θανάτωση σκύλου με απόφαση των αρχών ενός αεροδρομίου... τον ήθελαν για λουκάνικα

Οργή έχει προκαλέσει η απόφαση των αρχών κινεζικού αεροδρομίου να σκοτώσουν ένα κανίς.

Οργή έχει προκαλέσει σε πολλούς χρήστες του Ιντερνετ στην Κίνα η απόφαση των αρχών αεροδρομίου στο νότο της χώρας να σκοτώσουν «άνευ λόγου και με σκληρό τρόπο» ένα σκυλάκι κανίς που διέφυγε από το κλουβί μεταφοράς του.