05 Ιανουαρίου 2012

Έλεος ρε παπάρα με το youtube!! Δεν έχει να κάνεις τίποτα καλύτερο;

Γράψαμε χθες ότι ο Καρχιμάκης ήταν σχεδόν όλη μέρα στο Youtube βλέποντας βίντεο και κάνοντας Like... σήμερα πάλι τα ίδια!!! Καλά ρε πούστη μου δεν έχει κάτι πιο παραγωγικό να κάνει ο χοιροβοσκός;

Βίντεο με τον τεμαχισμό του πιο ακριβού τόνου-Ο σαμουράι που τον κόβει είναι όλα τα λεφτά

Ο τόνος που πουλήθηκε 750.000 δολ (570.000 ευρώ) τεμαχίστηκε στο εστιατόριο που τον αγόρασε στον πλειστηριασμό (η τιμή ήταν αυξημένη όπως είναι παραδοσιακά στον πρώτο πλειστηριασμό του έτους) προκειμένου να πουληθεί σαν σούσι. Τα πιο ακριβά κομμάτια θα πουληθούν προς 24 δολ... η μπουκιά εννοείται. Δείτε τον σαμουράι που τον έκοψε:

Άπαξ και υπογράψουμε, "τα σκυλιά δεμένα" ως το 2015...

Στο κρίσιμο της διαπραγμάτευσης που θα ξεκινήσει στις 16 Ιανουαρίου εστίασε, μιλώντας στη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι η υπογραφή που θα θέσει η χώρα στο νέο Μνημόνιο θα τη δεσμεύσει έως το 2015.

Βίντεο από την πτώση του μπαλκονιού στον Πειραιά με 1 τραυματία...

Άρχισε η κατάρρευση της χώρας. Δείτε το:

Έρευνα για πιθανές «διαρροές» στο Χόλιγουντ σχετικά με την εξόντωση του Μπιν Λάντεν

Το Πεντάγωνο έχει ξεκινήσει έρευνες σχετικά με πιθανές εσωτερικές διαρροές που ενδεχομένως σημειώθηκαν ενόψει των αναγκών για στοιχεία που προέκυψαν κατά την προετοιμασία μίας ταινίας με θέμα την εξόντωση του Οσάμα Μπιν Λάντεν, δήλωσε σήμερα Ρεπουμπλικανός βουλευτής.

"Σε καλό κλίμα η συνάντηση Αβραμό - Μπαγίς"!!! Πέφτουμε απ' τα σύννεφα λέμε!! Εμείς περιμέναμε να τον δείρει...

[Κανονίστηκαν αμοιβαίες επισκέψεις... μούγγα για τις φωτίες που έβαζαν τούρκοι πράκτορες...]

Ιδιωτική επίσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της τουρκικής κυβέρνησης Εγκεμέν Μπαγίς (Egemen Mbagis), όπου είχε φιλική και εγκάρδια συνομιλία με τον υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλο.

ΝΔ: «Ταπεινωτικό και παραπλανητικό» αίτημα της Βουλής στην Ελβετία για άρση απορρήτου λογαριασμών

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου των «πόθεν έσχες» και τρίτος αντιπρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Αργύρης, απέστειλε σήμερα προς τις κοινοβουλευτικές ομάδες και τους ανεξάρτητους βουλευτές, πρότυπο επιστολής παροχής πληρεξουσιότητας, προκειμένου η Επιτροπή να απευθυνθεί εκ μέρους τους στην Ένωση Ελβετικών Τραπεζών για άρση του απορρήτου τυχόν λογαριασμών τους και διερεύνηση των καταθέσεων που μπορεί να υπάρχουν από την 1η/1/2007 έως σήμερα.

«Παρά την κρίση, προτιμούμε τους Έλληνες»

«Παρά την κρίση, προτιμούμε τους Έλληνες», έχει ως τίτλο σε σημερινό της δημοσίευμα η μεγάλης κυκλοφορίας αυστριακή εφημερίδα «Εστεραιχ», στο οποίο προβάλλεται ιδιαίτερα το γεγονός πως η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι, μετά την Ισπανία, ο δεύτερος αγαπητός τουριστικός προορισμός για τους Αυστριακούς, των οποίων μάλιστα, όπως επισημαίνει, οι αφίξεις στη χώρα μας σημείωσαν αύξηση της τάξης του 10%, μέσα στη χρονιά της ελληνικής κρίσης το 2011.

Τέλος και για την «Εξέδρα»

Αναστέλλεται η έκδοση της εφημερίδας «Εξέδρα των Σπορ», όπως ανακοίνωσε ο εκδότης της Μιχάλης Ανδρουλιδάκης. «Σήμερα στις 17:30 πληροφορηθήκαμε ότι ο εκδότης της «Εξέδρας των Σπορ» Μιχάλης Ανδρουλιδάκης αποφάσισε την αναστολή της έκδοσης της.

Σιγά μην "καρφώσει" τον Γιωργάκη ο Δήμας: Ούτε τώρα υπήρξε απάντηση για το μείζον θέμα των απόρρητων δαπανών…

Η συγκάλυψη της σκοτεινής αυτής υπόθεσης, μόνο θλίψη προκαλεί. Η παρέα του Παπανδρέου μοίραζε κονδύλια προς άγνωστους αποδέκτες σε πολύ περίεργες ημερομηνίες…

Ανατριχίλα: Νεάντερταλ από το Κογκό βασάνισαν μέχρι θανάτου το 15χρονο αδερφό τους!!

Ένα 15χρονο αγόρι από το Παρίσι, που είχε πάει στο Λονδίνο για να περάσει τα Χριστούγεννα με συγγενείς του, βασανίστηκε μέχρι θανάτου από την αδελφή και τον κουνιάδο του οι οποίοι τον κατηγορούσαν για «μαγεία».

Τι προβλέπει η πρόταση Κουτρουμάνη για τις επικουρικές;

Το σχέδιο για μεσοσταθμική μείωση 15% των επικουρικών συντάξεων, χωρίς καμία μείωση σε συντάξεις που αντιστοιχούν στο 20% του συντάξιμου μισθού, ενοποίηση των πέντε μεγάλων επικουρικών ταμείων, ενοποίηση και κοινή διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων επανέλαβε ο Γ.Κουτρουμάνης στη συνάντηση του με τους εκπροσώπους της ΝΔ.

Βάζουν υπογραφές για λογαριασμούς στην Ελβετία

Την έγκρισή τους προκειμένου να ξεκινήσει η έρευνα για τυχόν «μυστικές» ελβετικές» καταθέσεις δίνουν οι έλληνες βουλευτές οι οποίοι έχουν ήδη λάβει τις σχετικές εξουσιοδοτήσεις από την επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής.

Ελεύθερη συνταγογράφηση από όλους τους γιατρούς στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

Δικαίωμα συνταγογράφησης στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ (Ενιαίος Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας) θα έχουν όλοι οι γιατροί, συμβεβλημένοι και μη, σύμφωνα με Κοινή Απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Υγείας και Εργασίας, η οποία ισχύει αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση:

Ο Ψωμιάδης έστειλε εξώδικο στον «αγαπούλα»

Εξώδικο σε γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας έστειλε ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος ζητά άμεσα στην παύση της προβολής της διαφήμισης στην οποία ο πρωταγωνιστής υποδύεται τον πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας που βρίσκεται στη φυλακή και χρησιμοποιεί τη λέξη «αγαπούλα» και ζητάει την... κουκούλα.

Η Κομισιόν διαψεύδει τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη-Ερχονται μαζί τρόικα και Ράιχενμπαχ στις 16 Ιανουαρίου

«Δεν υπάρχουν σχέδια εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη». Αυτό δήλωσε την Πέμπτη στο «Βήμα» ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. Π. Καρβούνης, απηχώντας της επίσημη θέση των Βρυξελλών.

Ανακουφίστηκε η Ελλάδα!! Επιτέλους βρέθηκε η Αγγελική που είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και βολόδερνε στο ΑΛΤΕΡ

Η Αγγελική Νικολούλη δεν είναι πια στην Ελλάδα αλλά στο Λος Άντζελες. Όχι δεν ψάχνει αγνοούμενους αλλά σκηνοθέτες και παραγωγούς.

Αυτό το διάστημα η Αγγελική Νικολούλη βρίσκεται στο Λος Άντζελες! Τι κάνει; Γυρίζει σε ταινίες τις ιστορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στο "Φως στο Τουνελ".

Μικρότερος και με το βάρος στη Ασία θα είναι ο νέος στρατός των ΗΠΑ... και η Κίνα πανηγυρίζει

Μικρότερες σε μέγεθος, περισσότερες οικονομικές αλλά ευέλικτες και εξίσου αποτελεσματικές χωρίς να απολέσουν την υπεροχή τους τους θα είναι οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, τόνισε ο Μπαράκ Ομπάμα παρουσιάζοντας τη νέα δομή ενόπλων δυνάμεων μετά από πολύμηνη εργασία των επιτελείων σε συνεργασία του ίδιου με ανώτατους αξιωματούχους.

Το πετρέλαιο του Ιράν και οι αγοραστές του ανά τον κόσμο (γράφημα)

Σε τροχιά επιβολής εμπάργκο στις εξαγωγές πετρελαίου του Ιράν εμφανίζεται να κινείται η Ευρωπαϊκή Ένωση σφίγγοντας τον κλοιό γύρω από το καθεστώς του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ. Δείτε σε Infographic την παραγωγική δυνατότητα της Τεχεράνης σε πετρέλαιο και τους αγοραστές του ανά τον κόσμο.

Ενδιαφέρον της Noble για έρευνες στην Ελλάδα

Την κατανόηση των ευρωπαίων εταίρων για τις ευαισθησίες της χώρας, σε σχέση με την μεγάλη εξάρτησή της από ιρανικό πετρέλαιο, έχει ζητήσει η ελληνική κυβέρνηση στα αντίστοιχα ευρωπαϊκά όργανα, καθώς οι «27» σχεδόν ομόφωνα έχουν αποφασίσει εμπάργκο κατά των εξαγωγών πετρελαίου από το Ιράν.

Παραγγελία των δυο πρώτων της αμερικανικών καταδιωκτικών F-35 από την Τουρκία

Η Τουρκία αποφάσισε να κάνει την τελική της παραγγελία για τα δυο πρώτα αμερικανικά καταδιωκτικά F-35, έγινε σήμερα γνωστό από επίσημη τουρκική πηγή.

Η υπηρεσία για την Αμυντική Βιομηχανία (SSM), ο κρατικός φορέας που είναι αρμόδιος για τους εξοπλισμούς, επιφορτίστηκε από την τουρκική κυβέρνηση να κάνει αυτή την πρώτη παραγγελία στον αμερικανικό όμιλο Lockheed Martin που παράγει το αεροσκάφος προηγμένης τεχνολογίας, διευκρινίζει σε ανακοίνωση της η SSM.

Τι λένε οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι για την Ελλάδα όταν κλείνουν τα μικρόφωνα

Με τον τίτλο «Καταρρέει η Ελλάδα;» η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt υπογραμμίζει στο κεντρικό πρωτοσέλιδο θέμα της ότι "μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εξακολουθεί να οξύνεται η κρίση της χώρας, δεδομένου ότι οι διαπραγματεύσεις για το κούρεμα έχουν φτάσει σε τέλμα, ενώ οι τράπεζες δεν έχουν πια εμπιστοσύνη στην ικανότητα για κρατική μεταρρύθμιση και τρέχουν να φυλάξουν κάθε βράδυ τα χρήματά τους στην ΕΚΤ".

RTL Group: Αποχωρεί από την ελληνική τηλεοπτική αγορά

Το ευρωπαϊκό δίκτυο ψυχαγωγίας RTL Group ανακοίνωσε σήμερα ότι θα πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών που αντιστοιχεί στο 70% του Alpha Media Group στον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά.

Ασφαλές το Κοζλοντούι, σύμφωνα με τα «τεστ αντοχής»... λένε οι Βούλγαροι και εμείς τους πιστέεεεουμε

Στο συμπέρασμα ότι ο πυρηνικός σταθμός Κοζλοντούι, στη Βουλγαρία, είναι σε θέση να αντέξει σε πλημμύρες, ξηρασία, θυελλώδεις ανέμους, ισχυρούς σεισμούς και άλλα ακραία φυσικά φαινόμενα, που μπορεί να προκύψουν ως συνέπεια των κλιματικών αλλαγών, κατέληξαν τα «τεστ αντοχής» (stress tests) στο συγκεκριμένο σταθμό.

Στ. Δήμας: Μέρος της ελληνικής παράδοσης οι αξίες του Αγίου Όρους (video)

[Δεν ξεχνάμε! Διαβάζουμε εδώ τι έκανε ο αρχιδιαπλεκόμενος Δήμας που ετοιμάζεται να μας κάτσει και τον γιό του στο σβέρκο]

Σαφές μήνυμα, προς κάθε κατεύθυνση, του υπουργού Εξωτερικών Σταυρού Δήμα πως οι πανανθρώπινες διαχρονικές άξιες του Αγίου Όρους, είναι αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής παράδοσης.

Καλά ρε όλοι οι απατεώνες Θεσσαλονίκη έχουν μαζευτεί; Σύλληψη για χρέη άνω των 10 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο

Συνελήφθη το πρωί στη Θεσσαλονίκη 48χρονη ελεύθερη επαγγελματίας και ιδιοκτήτρια λογιστικού γραφείου, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ΄ εξακολούθηση.

Telegraph: Η Ελλάδα δεν έπρεπε να εγκαταλείψει τη δραχμή

Αν πρυτάνευε η λογική, η Ελλάδα ποτέ δεν θα έφευγε από τη δραχμή, υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα «Telegraph».«Δεν τίθεται ερώτηση για το εάν η Ελλάδα θα πρέπει να αποχωρήσει από την ευρωζώνη», αναφέρει η εφημερίδα, συμπληρώνοντας ότι μόνον έτσι θα μπορέσει να λύσει τα προβλήματά της και να επιστρέψει στις αγορές.

Δεν τα βρήκαν για τις επικουρικές, εβώ θα 'θελαν, Κουτρουμάνης-Νικολοσταικουλαζαρίδηδες

[Γιατί το ΠΑΣΟΚ στέλνει έναν εκπρόσωπο και η ΝΔ στέλνει 3; Φοβούνται μην κάνει καμιά μαλακία κάποιος αν πάει μόνος του; Δεν έχουν εμπιστοσύνη στο Νικολόπουλο και του βάζουν μπράβους; Ή να φαινόμαστε κι ας μην κάνουμε τίποτα;]

Διάσταση απόψεων διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν το μεσημέρι, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης, με τους εκπροσώπους της ΝΔ κ.κ. Νίκο Νικολόπουλο, Χρύσανθο Λαζαρίδη και Χρήστο Σταϊκούρα, παρουσία της Γενικής Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης, Αθηνάς Δρέττα και του οικονομικού συμβούλου του Πρωθυπουργού, Γκίκα Χαρδούβελη, για το θέμα των επικουρικών συντάξεων.

Αυξήσεις έως και 15% στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Έως και 15% αυξάνονται ορισμένες κατηγόριες οικιακών τιμολογίων σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΔΕΗ.

Ο δημοτικός φωτισμός αυξάνεται κατά 17% , ενώ χαμηλότερες είναι οι αυξήσεις στα εμπορικά, βιομηχανικά και αγροτικά τιμολόγια.

Στις 14 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις

Αυλαία για τις χειμερινές εκπτώσεις το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012, οι οποίες θα διαρκέσουν για ένα μήνα.

Ο Παπανδρέου μπορεί να χάσει τη βουλευτική έδρα για την αδήλωτη πισίνα στο Καστρί

Έκπτωτος από την έδρα του κινδυνεύει να κηρυχθεί ο υπό προθεσμία πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, που απέκρυψε από τη δήλωση «πόθεν έσχες» που κατέθεσε την πισίνα που έχει κατασκευάσει στον κήπο της βίλας του στη Νέα Ερυθραία. Το θέμα, που αποκάλυψε η «Αυριανή», επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης, ο οποίος, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ισχυρίστηκε ότι μπορεί να μην τη δήλωσε στο «πόθεν έσχες», αλλά το έχει πράξει στο Ε9 της φορολογικής του δήλωσης.

Παπάρια μάντολες ονόματα έδωσαν οι "αδιάφθοροι"... "κάποιος εκ μέρος κάποιου είπε κάτι"...

- Πρόσωπο εκ μέρους ενός υπουργού μετέφερε τη σύσταση - δυσαρέσκεια για συγκεκριμένη υπόθεση
- Αποδίδεται η φράση "άντε τελειώνετε" από το τρίτο πρόσωπο
- Δικαστικοί κύκλοι υποστηρίζουν πως τα υπομνήματα δεν είναι αποκαλυπτικά
- Καλούνται ξανά τη Δευτέρα για νέες εξηγήσεις και διευκρινίσεις

Μετατίθονται οι δόσεις: Με καθυστέρηση 3 μηνών η επόμενη

Η αναβολή στην εκταμίευση της 6ης δόσης του δανείου διάσωσης (από ΕΕ και ΔΝΤ) προς την Ελλάδα, -η οποία αν και κανονικά θα έπρεπε να καταβληθεί τον Σεπτέμβριο έφθασε να εκταμιευτεί τον Δεκέμβριο- οδηγεί σε καθυστερήσεις και τις επόμενες δόσεις του πρώτου πακέτου διάσωσης, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις της Κομισιόν που μεταδίδει το Reuters.

Αγωνιά όλη η Ελλάδα!!! Ρισκάρει την ζωή του ο Γκλέτσος για να πιάσει τον σταυρό! 70% να ζήσει και 30% να τα κακαρώσει!

Κορώνα – γράμματα φαίνεται πως θα παίξει αύριο, ανήμερα των Θεοφανείων τη ζωή του ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος θα βουτήξει στα παγωμένα νερά του Μαλιακού Κόλπου για να πιάσει τον σταυρό, παρόλο τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει με την καρδιά του.

Ο Ι. Βρούτσης παρέδωσε στον Γ. Χαρδούβελη τις φορολογικές προτάσεις της ΝΔ

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης είχε, σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, συνάντηση με το Διευθυντή του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Γκίκα Χαρδούβελη.

Προστριβές και επεισόδια των αντιστασιακών ομάδων ΕΛΑΣ-ΕΔΕΣ στην κατεχόμενη Ελλάδα (Ιούνιος 1943)

o Ζέρβας και ο βρετανός αξιωματικός Myers
Ο αντισυνταγματάρχης Έντυ Μάγιερς ήταν αρχηγός της βρετανικής στρατιωτικής αποστολής στην ορεινή Ελλάδα την διετία 1942-1943. Χάρις την υψηλή αυτή θέση που κατείχε, γνώριζε από πρώτο χέρι την στρατιωτική και πολιτική κατάσταση που παρουσιάζε η ελληνική ύπαιθρος σε όλη αυτή την περίοδο. Είχε γνωρίσει προσωπικά όλους τους βασικούς πρωταγωνιστές (Βελουχιώτης, Ζέρβας, Τζίμας, Σαράφης, Ψαρρός), ενώ ο ίδιος καθόριζε σε πολύ μεγάλο βαθμό την Αγγλική πολιτική στην περιοχή.

Βίντεο: Ρε δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο άνθρωπος που θα πάρει το ΠΑΣΟΚ από τους Παπανδρέου

Δείτε το βίντεο απόλαυση:

Ποια έδρα φοβίζει τον Φουστέρ;

Online συνέντευξη έδωσε ο Φουστέρ του Ολυμπιακού στο sport24.gr και εκτός απ' ότι φαίνεται πως προσαρμόστηκε γρήγορα στην Ελλάδα μιας και του αρέσει να πίνει το φραπέ και να βλέπει τη θάλασσα ;), όταν ρωτήθηκε ποια είναι κατά τη γνώμη του η πιο φανατισμένη έδρα στην Ελλάδα απάντησε:

"Εξαιρώντας τον κόσμο του Ολυμπιακού, θέλω να πω ότι η πιο "περίεργη" έδρα είναι αυτή του...

Γιατί δεν πρέπει να φύγει ο Γιώργος

Αυτές τις δύσκολες μέρες, που περνά ο τόπος και ο λαός μας λίγα είναι τα στηρίγματα που μας έχουν απομείνει. Ένα από αυτά είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Κύκλοι από το εσωτερικό και το εξωτερικό, εξωθεσμικά συμφέροντα, θέλουν να τον αναγκάσουν να αποτραβηχτεί από το πολιτικό σκηνικό. Εμείς πιστεύουμε το ακριβώς αντίθετο. Και όχι μόνο το πιστεύουμε, αλλά θα παλέψουμε να το επιβάλουμε, όσο μπορούμε. Παρακάτω θα διαβάσετε μερικούς από τους λόγους, που επιβάλουν την αέναη παρουσία του Γιώργου στην Προεδρία, και αν θέλει ο Θεός, ξανά στην πρωθυπουργία .

Ο Γιώργος πρέπει να μείνει,

Η Εθνική Τράπεζα διαψεύδει τον Γ.Παπανδρέου

- "Η Εθνική Τράπεζα ουδέποτε δέχτηκε ή, πολύ περισσότερο, επεδίωξε ανάμιξη τρίτων, πολιτικών ή άλλων προσώπων, στη διαδικασία χορήγησης δανείων ή, γενικώς, στη λειτουργία της"
- O ΔΟΛ δεν παρείχε τις αναγκαίες τραπεζικές εξασφαλίσεις
- Όχι δυο αλλά τρείς οι εκδοχές Παπανδρέου για το επίμαχο θέμα!

Με μια ανακοίνωση καταπέλτη η Εθνική Τράπεζα διαψεύδει όλα όσα φέρεται να είπε ο Γ. Παπανδρέου, για την μη δανειοδότηση του ΔΟΛ.

Ο συγκινημένος Κοντρέρας αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, εξηγώντας και αποκαλύπτοντας...

Εμφανώς συγκινημένος και έχοντας δίπλα του τον Ζήση Βρύζα αποχαιρέτησε σήμερα, Πέμπτη, τον ΠΑΟΚ, μέσω συνέντευξης Τύπου που έδωσε στην Τούμπα, ο Πάμπλο Κοντρέρας. «Πέρασα τα καλύτερα χρόνια μου στον ΠΑΟΚ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος εξήγησε για τους λόγους της αποχώρησής του από τον «Δικέφαλο», ενώ αποκάλυψε ότι αρνήθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού.

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω…

Αυτό είναι το σύνθημα όλο και περισσότερων καταθετών στην Ελλάδα και την Ιταλία. Οι καθημερινές ειδήσεις για επικείμενη χρεοκοπία και για τράπεζες που βρίσκονται στο όριο της κατάρρευσης προκαλούν τέτοιο φόβο, που πολλοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να πάρουν τις καταθέσεις από τη χώρα τους και να τις καταθέσουν στο εξωτερικό.

Χρηματοκιβώτιο κάτω από την πισίνα…


Γ. Κουτρουμάνης: «Μόνο με συναίνεση η μείωση των επικουρικών συντάξεων»

Το υπουργείο Εργασίας δεν πρόκειται να αναλάβει καμία νομοθετική πρωτοβουλία, η οποία να αφορά μειώσεις των επικουρικών συντάξεων, χωρίς τη συμφωνία των τριών κομμάτων, που στηρίζουν την κυβέρνηση.

ΑΚΕΛ: Πιέσεις στην ελληνοκυπριακή πλευρά ασκούν τα Ηνωμένα Έθνη

«Με απαράδεκτο τρόπο τα Ηνωμένα Έθνη ζητούν από την ελληνοκυπριακή πλευρά να συναντήσει τις θέσεις της τουρκοκυπριακής πλευράς», δήλωσε ο γγ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, και πρόσθεσε ότι «αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό».

Ύποπτα δάνεια από ελληνικές τράπεζες σε Off Shore καταγγέλλει ο Δ. Παπαδημούλης

«Δεν υπάρχει κανένας απολύτως ουσιαστικός έλεγχος για τα δάνεια που δίνονται με την εγγύηση μεγαλομετόχων, μέσω θυγατρικών των τραπεζών εκτός Ελλάδας σε κάποιες off shore εταιρείες» υποστηρίζει ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φέρνει το επίκαιρο θέμα της χορήγησης δανείων από ελληνικές τράπεζες σε εξωχώριες (off shore) εταιρίες, στη Βουλή με σχετική ερώτηση.

Στον Αρειο Πάγο κατέθεσαν το υπόμνημά τους οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς... θα αναφέρουν και κανα άσχρετο όνομα για ξεκάρφωμα

Στον Αρειο Πάγο προσήλθαν εκ νέου το μεσημέρι της Πέμπτης οι δύο οικονομικοί εισαγγελείες Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, προκειμένου να καταθέσουν τις έγγραφες εξηγήσεις τους για τα όσα ανέφεραν πριν από λίγες ημέρες για την αρχειοθέτηση της υπόθεσής τους.

Φιλοκουρδικό κόμμα στην Τουρκία θεωρεί «δήθεν κράτος» τα Κατεχόμενα

"Δήθεν κράτος η ΤΔΒΚ», δηλώνει ο βουλευτής του φιλοκουρδικού κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας, Σιρί Σουρεγιά Οντέρ.

«Ψέμα αμαρτωλό» χαρακτήρισε την ονομασία των κατεχόμενων της Κύπρου ως «κράτους» ο βουλευτής του φιλοκουρδικού Κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας Σιρί Σουρεγιά Οντέρ, κάνοντας λόγο για «δήθεν» κράτος, ενώ είπε πως ο Κενάν Εβρέν θα έπρεπε να δικαστεί και για την υπόθεση της «ανακήρυξης της ανεξαρτησίας» της λεγόμενης ΤΔΒΚ, επειδή, όπως είπε, πρόκειται για «έγκλημα εξίσου βαρύ με το πραξικόπημα» του 1980.

Απάντηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στο Νίκο Παπανδρέου

Στις 31/12 δημοσιεύθηκε στo site iefimerida του Χρήστου Ράπτη η παρακάτω επιστολή του πρωθυπουργικού εγγονού, γιού και αδερφού, αναφερόμενη σε άρθρο του δημοσιογράφου για τα πεπραγμένα του αδερφού του, που φεύγει για να μείνει:

“Πρώτον

Δαμανάκη καμαρώνει επειδή ήξερε το σχέδιο ΓΑΠ: "Τα λεγα για τη δραχμή και πέσατε να με φάτε"

Είπε επίσης ότι "οι δανειστές μας δεν απαιτούν την κατάργηση του κατώτατου μισθού κι αυτό δεν ήταν δεδομένο, αλλά το καταφέραμε στο πλαίσιο της Κομισιόν".

Πάγκαλος για Τσίπρα: Δεν θα με κρίνει ο κάθε τσόγλανος

Αυτή ήταν η απάντηση του Θεόδωρου Πάγκαλου όταν ρωτήθηκε σχετικά με το σχόλιο Τσίπρα στη Βουλή για το «τι έχει κάνει στη ζωή του ο κύριος Πάγκαλος».

ΣΥΡΙΖΑ: Υπάρχει πλέον άμεση παραδοχή του συστήματος διαπλοκής

Με αφορμή τη σύγκρουση μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου και του εκτελεστικού προέδρου και διευθ. συμβούλου του ΔΟΛ Στ. Ψυχάρη, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

Mike εναντίον ΓΑΠ: Αποδοχή της πρότασης Παπανδρέου ισοδυναμεί με σύμφωνο σιωπής πάνω από συντρίμμια

Με γραπτή του δήλωση ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απορρίπτει την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου για διαρχία. «Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται Πρόεδρο εδώ και τώρα» επισημαίνει μεταξύ άλλων ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Αναλυτικά η δήλωση του Mike:

Μ. Κεφαλογιάννης: Να προστατεύσει η Κυβέρνηση, τα συμφέροντα του Δημοσίου, από την κερδοσκοπική εισβολή των ξένων επενδυτικών κεφαλαίων

Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε με συνοπτικές διαδικασίες την μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων πιστωτικών ιδρυμάτων με «προσωρινή» αποτίμηση από την Τράπεζα της Ελλάδος ζητά να πληροφορηθεί από τον Υπουργό Οικονομικών ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης και ρωτά την Κυβέρνηση με ποια συγκεκριμένα μέτρα προτίθεται να προστατεύσει τα συμφέροντα του Δημοσίου από την κερδοσκοπική εισβολή των ξένων επενδυτικών κεφαλαίων..

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης προς τον Υπουργό Οικονομικών έχει ως εξής:

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!...

Αγανάκτησα... σιχάθηκα τη ζωή μου... βαρέθηκα... να ακούω για την επιστροφή στην δραχμή! Σε διάφορες παρέες όλες αυτές τις ημέρες έζησα τον απόλυτο παραλογισμό: Ευρωλιγούρηδες vs Δραχμολιγούρηδων!

Τι θα γίνει; Τι πρέπει να γίνει; Με ποιο νόμισμα θα είμαστε καλύτερα; Και λοιπές ατελείωτες συζητήσεις ασταμάτητης μπουρδολογίας!

Η συνέχεια στο koinos-topos.blogspot.com

Ι. Βρούτσης, με αφορμή διαρροές και ανακοινώσεις των ΥΠΑΝ και ΥΠΟΙΚ για το λαθρεμπόριο των καυσίμων

«Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί αμήχανος και θυμωμένος τις ενδοκυβερνητικές «αψιμαχίες», μεταξύ των υπουργείων Ανάπτυξης και Οικονομικών, τα οποία - μέσα από ένα «πόλεμο» διαρροών και ανακοινώσεων - προσπαθούν να συγκαλύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους σε ό,τι αφορά την μη πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων.

ΝΔ: Η δικαίωση της ΝΔ δια χειλέων υπουργών του ΠΑΣΟΚ

Η χώρα βιώνει μια πρωτοφανή οικονομική κρίση με δραματικές κοινωνικές επιπτώσεις. Σήμερα, ομολογείται από όλους ότι η μνημονιακή πολιτική των δύο τελευταίων ετών ήταν απόλυτα καταστροφική. Αντί να επιλύσει τα προβλήματα χρέους και ελλειμμάτων, όπως επαγγέλλονταν οι υπερασπιστές της, βύθισε την ελληνική οικονομία στο χάος. Τελικά συνέβη αυτό για το οποίο προειδοποιούσε ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή:

Γαλλία: Άντλησε 8 δισ. ευρώ, με ελαφρά αυξημένο επιτόκιο

Στην άντληση ποσού ύψους 7,963 δισ. ευρώ προχώρησε σήμερα η Γαλλία μέσω της δημοπράτησης μακροπρόθεσμων ομολόγων, με σχετικά υψηλότερο κόστος έναντι της αντίστοιχης προηγούμενης δημοπρασίας.

Economist: Παγκόσμιος ουραγός στην ανάπτυξη η Ελλάδα το 2012

Τη δεύτερη χειρότερη επίδοση στον κόσμο, όσον αφορά την οικονομική ανάπτυξη θα έχει η Ελλάδα το 2012, σύμφωνα με τον Economist. Συγκεκριμένα, οικονομολόγοι του Economist Intelligence Unit, εκτιμούν ότι το 2012, η Ελλάδα θα γνωρίσει ύφεση που θα αγγίζει το 8%. Την ίδια ώρα, η Goldman Sachs σε έκθεσή της προβλέπει ότι η ύφεση στην Ευρωζώνη θα βαθύνει στις αρχές του 2012 και οι πιέσεις των αγορών θα παραμείνουν έντονες.

Επίσκεψη στο υπουργείο Εργασίας των τομεαρχών της ΝΔ για τις επικουρικές

Εκτιμάται πως τα στελέχη της ΝΔ θα εκφράσουν την αντίθεσή τους σε οριζόντιες περικοπές των συντάξεων.

Τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργο Κουτρουμάνης θα επισκεφθούν σήμερα ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα πολιτικής ευθύνης της Οικονομίας της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, και ο τομεάρχης Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος.

Πάγκαλος: Είπε πάλι ένα κάρο μαλακί@@ (βίντεο)

- "Όλα τα στελέχη είναι συνυπεύθυνα" είπε, αλλά δεν μας είπε ποια θα είναι η τιμωρία τους...
- "Όπου εφαρμόστηκαν οι μειώσεις μισθών έφεραν τεράστια αύξηση των εξαγωγών" είπε, αλλά δεν μας είπε...

Kodak: Πολύ κοντά σε πτώχευση, κατά τη WSJ

Η εταιρία φωτογραφικών προϊόντων Kodak ετοιμάζεται να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να ζητήσει την προστασία του Άρθρου 11, δηλαδή του αντίστοιχου Άρθρου 99 στις ΗΠΑ και να κηρύξει πτώχευση, αναφέρει σε χθεσινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Wall Street Journal.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τελευταία ελπίδα για να αποφύγει η εταιρία την χρεοκοπία έγκειται στο να πουλήσει κάποιες πατέντες ψηφιακής τεχνολογίας που διαθέτει.

Καπνός στο ηφαίστειο της Αίτνας

Στήλη καπνού υψώνεται πάνω από το ηφαίστειο της Αίτνας στην Ιταλία, καθώς διαπιστώθηκε εκροή λάβας, στο νοτιοανατολικό κρατήρα.

Την κατάστασης παρακολουθεί μονάδα διαχείρισης κρίσης, που συγκροτήθηκε στο αεροδρόμιο της Κατάνια.

Γιαννακά: Χαοτικός ο Γιώργος Παπανδρέου

Η πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου είναι θαρραλέα, καθώς αποχωρεί από ένα αξίωμα είπε στο ΣΚΑΪ 100,3 η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σοφία Γιαννακά.

Πρόσθεσε ωστόσο, ότι παραμένει λύση χαοτική και δυσλειτουργική και χρήζει διευκρινίσεων.

Στίβεν Χόκινγκ: «Πλήρες μυστήριο» οι…γυναίκες


Τα 70ά του γενέθλια γιόρτασε ο Βρετανός φυσικομαθηματικός.


Μπορεί να καταλαβαίνει τα μυστικά του σύμπαντος, μπορεί να παίζει στα δάχτυλα τις θεωρίες του χωροχρόνου, του κοσμικού πληθωρισμού, των μαύρων οπών και της κβαντικής θεωρίας της βαρύτητας, όμως, όταν πρόκειται για τις γυναίκες, σηκώνει τα χέρια ψηλά, παραδεχόμενος ότι τις βρίσκει «πλήρες μυστήριο». Ο λόγος για τον πιο διάσημο επιστήμονα του πλανήτη, τον Βρετανό φυσικομαθηματικό Στέφεν Χόκινγκ, ο οποίος μόλις γιόρτασε τα 70ά γενέθλιά του.

Συνελήφθη ο Γούμενος, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Χειροπέδες στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννη Γούμενο, πέρασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου.

Ο κ. Γούμενος συνελήφθη με αφορμή ...

Στις φλόγες τέσσερα αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερα οχήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες χθες το βράδυ στην Ανω Πόλη της Θεσσαλονίκης, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε αυτοκίνητο 30χρονου εμπόρου. Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, άγνωστοι κατέστρεψαν τα λάστιχα του οχήματος του 30χρονου, που βρισκόταν σταθμευμένο επί της οδού Αθωνος, το περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό και έβαλαν φωτιά.

Στον Καπελέρη τα φορτώνει η κότα ο Οικονόμου-Απλή παράβαση χαρακτήριζε το λαθρεμπόριο καυσίμων ο Διώτης του ΣΔΟΕ!!

Στην παραδοχή ότι η εντολή για να λυθεί το θέμα με τους βενζινοπώλες στην υπόθεση της εκπρόθεσμης ενημέρωσης του συστήματος Ηφαιστος ήταν δική του προχώρησε την Πέμπτη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, μιλώντας στο Mega. Ωστόσο, σημείωσε ότι το πώς θα λυνόταν το ζήτημα δεν ήταν δική του απόφαση, αλλά επιλογή του Γ.Καπελέρη.

Βίντεο: 100 χρόνια ιστορίας σε 10 λεπτά

Ξεκινώντας από τον Roald Amundsen που κατάφερε να προσεγγίσει τον Νότιο Πόλο το 1911 περνά στη βύθιση του Τιτανικού το 1912, τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, την ανέγερση του Empire State Building το 1931, τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ και την ατομική βομβιστική επίθεση στην Ιαπωνία το 1945. Ακολουθούn, ο πόλεμος του Βιετνάμ, η πτώση του Τείχους του Βερολίνου, η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους αλλά και το Τσουνάμι της Ιαπωνίας, το 2011. Δείτε το:

Συνελήφθη ένας από τους ληστές του γουναράδικου στη Θεσσαλονίκη... και είναι φυσικά αλλοδαπός

Πρόκειται για έναν 43χρονο Αλβανό ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη. Κατηγορείται ότι χθες εισέβαλλε μαζί με δύο συνεργούς του σε κατάστημα με γούνες στην οδό Αντιγονιδών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τραυματίζοντας με σίδερο στο κεφάλι τον 60χρονο ιδιοκτήτη άρπαξαν 15 γούνες αξίας 15.000 ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκαν 4 από τις 15 γούνες

Το πιο ακριβό videogame στον κόσμο (βίντεο)

Ένα εντυπωσιακό, πανάκριβο stimulator του Battlefield 3, ενός από τα πιο δημοφιλή fisrt-person shooter games στον κόσμο, "κλέβει" την καρδιά των videogamers.

Στο υπουργικό το νομοσχέδιο δια πάσαν μαλακί@@: Από τεκμήρια και λαθρεμπόριο καυσίμων μέχρι εισπρακτικές εταιρίες και πτωχευτικό κώδικα

Αντικειμενικά κριτήρια προσδιορισμού του εισοδήματος για καθέναν από τους 800.000 ελεύθερων επαγγελματιών και επιτηδευματίες επιστρατεύει το οικονομικό επιτελείο, σε μια προσπάθεια να βάλει φρένο στην ασυδοσία των φοροφυγάδων. Είναι ένα από τα δεκάδες μέτρα που περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, στο οποίο περιλαμβάνονται επίσης εργασιακά ζητήματα σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις που θέτει η Τρόικα, μία εβδομάδα μόλις πριν την έλευση των επικεφαλής των ελεγκτών για την κρίσιμη αξιολόγηση για την δόση-μαμούθ των 89 δισ. ευρώ.

Βίντεο-Ρεβεγιόν στο Μόντρεαλ: Το ξύλο της αρκούδας μεταξύ μαύρων και κινέζων

Δεν είναι γνωστός ο λόγος για τον οποίο κινέζοι και μαύροι άρχισαν να πετάνε καρέκλες, τραπέζια και πιάτα εναντίον αλλήλων, σε ρεβεγιόν κινέζικου εστιατορίου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Πάντως το βίντεο είναι απολαυστικό καθώς έκαναν το μαγαζί καλοκαιρινό, αλλά παρόλα αυτά η Αστυνομία που κατέφθασε δεν έκανε καμία σύλληψη καθως οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου δεν έκαναν μηνύσεις και οι κινέζοι είχαν εξαφανιστεί. Δείτε το βίντεο και προσέξτε τις κοπέλες που πετάνε καρέκλες και αναποδογυρίζουν τραπέζια:

Νέα κριτήρια για τη φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών

Την καθιέρωση νέων αντικειμενικών κριτηρίων για τον προσδιορισμό των ακαθάριστων εσόδων των ελευθέρων επαγγελματιών που δηλώνουν χαμηλά εισοδήματα προωθεί το υπουργείο Οικονομικών.
Με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που θα παρουσιασθεί σήμερα, Πέμπτη, στο Υπουργικό Συμβούλιο εισάγονται νέα αντικειμενικά κριτήρια για τον προσδιορισμό του εισοδήματος επιτηδευματιών και ελευθέρων επαγγελματιών στα οποία περιλαμβάνονται...

Λος Άντζελες: Η «οργή κατά των Αμερικανών» το κίνητρο Γερμανού υπόπτου για εμπρησμούς


Η «οργή εναντίον των Αμερικανών» αναφέρεται ως κίνητρο του Γερμανού ύποπτου για εμπρησμούς στο Λος Άντζελες.

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν χθες Τετάρτη σε βάρος ενός Γερμανού πολίτη για δεκάδες εμπρησμούς που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς σε όλο το Λος Άντζελες, κίνητρο για τους οποίους ήταν σύμφωνα με έναν ερευνητή η «οργή εναντίον των Αμερικανών» .