06 Ιανουαρίου 2012

Βιεϊρίνια: "Δεν περίμενα να φτάσω σε αυτό το επίπεδο"

Ο Πορτογάλος άσος Αντελίνο Βιεϊρίνια το μεσημέρι της Παρασκευής (6/1) άφησε την Θεσσαλονίκη και μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Γερμανία, όπου τον περιμένει η νέα πρόκληση της καριέρας τους που ακούει στο όνομα Βόλφσμπουργκ.

Λίγη ώρα πριν "πετάξει" ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της NOVA για τις στιγμές που έζησε στον "Δικέφαλο"

Αναλυτικά όσα είπε ο Βιεϊρίνια:

Ν. Ζηλανδία: Εντεκα νεκροί από πτώση αερόστατου

Έντεκα άτομα έχασαν σήμερα τη ζωή τους από πτώση αερόστατου - για ωριαίες ψυχαγωγικές πτήσεις - κοντά στην πόλη Κάρτερτον στη Νέα Ζηλανδία, σύμφωνα με τοπικά μμε.

Γιατί δεν αλλάζουν τον παραλήπτη και να του στείλουν την επιστολή που έστειλε αυτός στον πατέρα του;

Με αυτή του την επιστολή, ο Γιώργος Παπανδρέου, το 1988, καλούσε τον Ανδρέα Παπανδρέου να εγκαταλείψει τη χώρα! Εκεί στο ΠΑΣΟΚ δεν την αλλάζουν λίγο να του τη δώσουν το άλλο Σαββατοκύριακο; Να μη δαπανούν χρόνο σε συνεδριάσεις και να μη χαλάνε και σάλιο οι "εκπρόσωποι" δηλαδή ...

Οι πλέον επικίνδυνες πόλεις στον κόσμο

Δείτε τις:

Foreign Policy: «Νέρων» ο Παπανδρέου

Σε ρόλο «Νέρωνα» με ένα σπίρτο στο χέρι εμφανίζει τον Γιώργο Παπανδρέου στο εξώφυλλο του το περιοδικό Foreign Policy, που αφιερώνει το τεύχος του στην οικονομική κρίση.

Πέντε συλλήψεις για τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Κάρολου Παπούλια-Σχηματίστηκε δικογραφία

Έξι άτομα -τρεις γυναίκες και τρεις άνδρες- προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας για το περιστατικό που σημειώθηκε στη διάρκεια της τελετής Αγιασμού των Υδάτων, όταν συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Κάρολου Παπούλια.

Φόρο -μαχαιριά σε ΗΠΑ, Βρετανία- θα επιβάλει ο Σαρκοζί στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές θα

Αντιδράσεις από ΗΠΑ και Βρετανία, επιβολή του φόρου και στις «27» χώρες της ευρωζώνης ζητά η Γερμανία.

Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί θα επιβάλλει έναν αμφιλεγόμενο φόρο επί των χρηματοοικονομικών συναλλαγών εντός του χρόνου -όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Φρανσουά Μπαρουάν-γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Βερολίνου που κατηγόρησε το Παρίσι ότι βιάζεται.

Συνεχίζονται οι δολοφονίες χριστιανών στη Νιγηρία

Τα φαινόμενα εν ψυχρώ δολοφονιών χριστιανών στη Νιγηρία έχουν αυξηθεί δραματικά

Ενοπλοι άνοιξαν τη νύκτα χθες πυρ πάνω σε συγκεντρωμένους Χριστιανούς, σε πένθος, "σκοτώνοντας τουλάχιστον...

Πάτρα: ''Ψαρεύουν'' στο facebook νεαρές, για ομαδικά όργια σε γκαρσονιέρα!

Η υπόθεση συζητείται όλο και περισσότερο στα φοιτητικά στέκια της πόλης...

Σε σπίτι οργίων έχει μετατραπεί γκαρσονιέρα στην περιοχή των ΤΕΙ. Την γκαρσονιέρα διατηρεί φοιτητής του ΤΕΙ, που  "συνεργάζεται" με τέσσερις Πατρινούς! Η μέθοδός τους...απλή! Σύμφωνα με το patrisnews.com, "ψαρεύουν" νεαρές μέσα από το facebook, κυρίως από παρέες φοιτητών και σχεδόν κάθε βράδυ, γίνονται ομαδικά όργια!

Στηρίζει τον Βουλφ η Μέρκελ, παρά τη μαλακ@@ του να τα βάλει με την BILD

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ «εκτιμά πολύ» τον πρόεδρο Κρίστιαν Βουλφ, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπός της, δύο ημέρες μετά τη συγγνώμη του προέδρου για το τηλεφώνημα που είχε κάνει σε εφημερίδα προκειμένου να μην δημοσιευτεί μια είδηση που τον αφορούσε.

BNP: «Πολύ κοντά» σε συμφωνία για το ελληνικό χρέος

Οι ιδιώτες επενδυτές της Ελλάδας βρίσκονται «πολύ κοντά» στην επίτευξη συμφωνίας με τους εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης, τις ευρωπαϊκές αρχές και τους αντιπροσώπους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), διαβεβαίωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της γαλλικής τράπεζας BNP Paribas, Μποντουάν Προτ.

Την πήρε και την σήκωσε την Αθήνα... ο άνεμος

Προβλήματα έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην Αττική. Μέχρι στιγμής, πάνω από 30 κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Αττική για αφαίρεση αντικειμένων (πινακίδες που έσπασαν, τέντες, κτλ.) και για πτώσεις δέντρων κυρίως στα βόρεια προάστια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ:Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ,ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ

Aπό αριστερά: Απ. Βογιατζής (υπ. Εργασίας της Χούντας), Στ. Ψυχάρης, Θεοφ. Παπακωνσταντίνου (υπ. Προεδρίας και Παιδείας της Χούντας), Β. Σταματόπουλος (υπ. Τύπου) και άλλοι κοσμικοί της εποχής.
Αν κάτι απέδειξε η κόντρα του Γιώργου Παπανδρέου με τον Ψυχάρη, είναι πως η πολιτική ακόμη και σήμερα νοείται ως η διαδρομή από τις πίσω πόρτες του Μαξίμου ως τα μανταλάκια των περιπτέρων.

Ποιος είναι νονός , δηλ. πνευματικός πατέρας, του Α. Ψυχάρη, συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά;

Νονός του Ανδρέα Ψυχάρη είναι ο

Σε διαθεσιμότητα ξεφτίλας αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ αρχιφύλακας, ο οποίος υπηρετούσε στην αστυνομική διεύθυνση Θεσπρωτίας. Κατηγορείται για κλοπή ποσότητας καυσίμων, από ρεζερβουάρ μηχανήματος που εκτελούσε έργα. Είχε συνεργάτη 26χρονο Αλβανό, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης.

Στο ζενιθ η δημοτικότητα της Μέρκελ

Στο ζενίθ της έφτασε η δημοτικότητα της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με δημοσκόπηση του κρατικού καναλιού, ARD.

Ωραία εικονίτσα...

Όι μπάλες που φεύγουν δεξιά ξαναμπαίνουν στο σύστημα από αριστερά και όσες φεύγουν κάτω ξαναμπαίνουν από πάνω. Δείτε τη:

Τελικά υπάρχουν και χειρότερα απ'τον Τσάκα: Ο Σαλιαρέλης παρουσιάστηκε ως «συμπαίκτης» του Ξενιάδη

Το ραντεβού ανάμεσα στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και την πλευρά του υποψήφιου επενδυτή, Βασίλη Ξενιάδη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Κολωνάκι ανήμερα των Θεοφανίων και η είδηση που... φώτισε την υπόθεση ήταν η παρουσία του Αργύρη Σαλιαρέλη ως «συμπαίκτη» του Ξενιάδη!

Συνελήφθη στην εκκλησία από το ΣΔΟΕ για χρέη προς το Δημόσιο

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Φαρσάλων πήγε στην εκκλησία για τη γιορτή των Θεοφανείων και συνελήφθη από στελέχη του ΣΔΟΕ για χρέη προς το Δημόσιο.

Ακύρωση του PSI σε σχέση με την Ελλάδα προτείνει ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου

Σε άρθρο του στους Financial Τimes.

Την ακύρωση της απόφασης για συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στη διάσωση της Ελλάδας, υποστηρίζει ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου (ΚΤΚ), Αθανάσιος Ορφανίδης, σε σημερινό του άρθρο του στην εφημερίδα «Financial Τimes».

Βίντεο: Λιτότητα στον ΠΑΟΚ

Δείτε το βίντεο:

Βίντεο: Κατάδυση Τίμιου Σταυρού στην Κωνσταντινούπολη

Ένας Δραμινός έπιασε το Σταυρό στην Πόλη. Δείτε το βίντεο:

Εσκασε η φούσκα της πλαστής ευημερίας μας...

Της Ζέζας Ζήκου
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ας μην ξεχνάμε ότι το μέλλον είναι μεγαλύτερο από το παρόν και ότι η αποπληρωμή των χρεών έχει βαρύτατο κόστος. Πρέπει να κερδηθεί μέσω σκληρών δημοσιονομικών και εργασιακών πολιτικών που απαιτούν οι δανειστές μας, από τις οποίες όμως υποφέρουν πρωτίστως τα αδύναμα νοικοκυριά. Η ελληνική κοινωνία έχει ήδη πικρά αντιληφθεί ότι δεν αρκεί η λογική των θυσιών για την αντιμετώπιση της κρίσης. H απελπισία που εκτρέφεται από τη δομική απορρύθμιση της ελληνικής οικονομίας, που υπαγορεύει η τρόικα, είναι τεράστια.

Κοντρέρας: "Είμαι ευγνώμων σε όλους..."

Ο Πάμπλο Κοντρέρας αναφέρθηκε στα χρόνια που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, μίλησε για την επιστροφή στην Χιλή και για τα χρήματα που έχασε φεύγοντας

Ο Πάμπλο Κοντρέρας αποχαιρέτισε με δάκρυα στα μάτια τον ΠΑΟΚ και επέλεξε να επιστρέψει στην Κόλο Κόλο. Ο Χιλιανός μίλησε στην ιστοσελίδα "lacuarta.cl" και αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια για τον κόσμο, το προπονητικό τιμ, αλλά και τη διοίκηση του "Δικεφάλου".

Συρία 25 νεκροί, Βαγδάτη 2 νεκροί, Αφγανιστάν 5 νεκροί νατοικοί... όλοι από βόμβες

Τουλάχιστον 25 έχασαν τη ζωή τους και 46 τραυματίστηκαν από την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στην ιστορική συνοικία Μιντάν της Δαμασκού, όπως μετέδωσε η δημόσια συριακή τηλεόραση.

Βίντεο: Ο κόσμος τον αποδοκίμαζε και αυτός νόμιζε ότι έβρεχε

Εντυπωσιακό το πόσο αλλού είναι ο Ιερώνυμος! Ενώ ο κόσμος τον αποδοκίμαζε για τη σιωπή του και τα πάρεδώσε με το ΠΑΣΟΚ... αυτός κατάλαβε ότι "ο κόσμος είναι κουρασμένος" δηλ. η συμβουλή του είναι: πάρτε έναν καλό υπνάκο και θα τα ξεχάσετε όλα...Δείτε το βίντεο με τα χάλια του

Επιστροφή ή στη δεκαετία του ΄50 ή του ΄80!

του Γ. Κολλάτου

Το 2012 αν καταλάβαμε καλά δεν μας αφήνει πολλές επιλογές: Η θα κάνουμε αιματηρές θυσίες για να περάσουμε θετικά τα τεστ της τρόικας και να λάβουμε τη «μέγα - δόση» των 85 συν 30 δις ευρώ ώστε να μη χρεοκοπήσιυμε ανεξέλεγκτα και θα γυρίσουμε στη δεκαετία του '80 ή θα γυρίσουμε στη δραχμή και στη δεκαετία του '50 σύμφωνα με τον κ. Ράπανο.

Ο άντρας κάνει τη γενιά... των Παπανδρέου

Κλεοπάτρα Κοντονίκα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

...κι όχι η γενιά τον άντρα. Που θα πεί ότι, στο χέρι σου είναι να τιμήσεις ή να ευτελίσεις το όνομά σου.

Το ερέθισμα για να ανακαλέσει η μνήμη μου αυτή την κουβέντα, ήταν τα πολλά και διάφορα που είπε στο πολιτικό συμβούλιο ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Βίντεο: Ο «δανειστής του σιδερένιου» πήγε Χαλκίδα για να γλιτώσει... αλλά τα άκουσε χειρότερα και έδωσε εντολή και για 5 συλλήψεις!!!

- Πέντε συλλήψεις για τις αποδοκιμασίες κατά του Παπούλια, ο οποίος θα μπορούσε να ζητήσει να μη συλληφθούν!
- Σκληρές εκφράσεις εναντίον του: Πολίτες εν χορώ τον καλούσαν να φύγει
- Μόνο 20 λεπτά έμεινε στον Αγιασμό
- Τα άκουσαν και οι πολιτικοί σε Κολωνάκι και Θεσσαλονίκη
- Αποδοκισμάστηκε στον Πειραιά και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Για δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες, ο Κάρολος Παπούλιας ήρθε αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών. Αυτή τη φορά ήταν στη Χαλκίδα, όπου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε για τον Αγιασμό των υδάτων.

Ανακούφιση!!! Ο Γκλέτσος βγήκε ζωντανός απ' τα παγωμένα νερά και έπιασε και το Σταυρό... στο αέρα

Την τρίτη φορά ο Αποστόλης έπιασε επιτέλους το Σταυρό... στο αέρα, αφού ο Δεσπότης τον πέταξε πάνω του, όπως προς τιμήν του παραδέχθηκε και ο ίδιος... όσο για τον Φερεντίνο και τη Χρηστίδου που αναρωτιούνταν γιατί ο δεσπότης πέταξε τρείς φορές το Σταυρό... τι να πούμε; Ούτε για φτύσιμο δεν είναι. Δείτε το βίντεο:

Reuters: Οι Έλληνες ξεχνούν την κρίση με τουρκικά σήριαλ

Στην «αγάπη» που έχει καταλάβει μέρος των Ελλήνων για τα τουρκικά σήριαλ, αναφέρεται ρεπορτάζ του Reuters από την Αθήνα, ξεκινώντας από στιγμιότυπο με την αντίδραση ταξιτζή, όταν μαθαίνει πως ο πελάτης του σχετίζεται με τη συγκεκριμένη τηλεοπτική αγορά.

Νέο κόμμα στην Αλβανία θα διεκδικεί τη μισή Ελλάδα!

Νέο κόμμα στην Αλβανία, που θα δημοσιοποιήσει την ιδρυτική του διακήρυξη στους επόμενους μήνες θεωρεί πως Αλβανία είναι η Ήπειρος, όλη η Βορειοδυτική Ελλάδα, η Φλώρινα και η Καστοριά!

Σύμφωνα με την «Κάτοψη», η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, που υπάρχει ως εθνικιστικός σύλλογος με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του Ανωτάτου Συμβουλίου Δικαιοσύνης κ. Σπαχίου, διεκδικεί τη μισή Ελλάδα.

Βίντεο: O «Αγαπούλας» για την αγωγή του Μάκη Ψωμιάδη

Δείτε τι είπε:

Βίντεο από τον αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά και δηλώσεις Σαμαρά

Δείτε τα:

Βίντεο-Αγανακτισμένος σε Διαμαντοπούλου: «Ντροπή σου καλοφάγωτα»

- Η φράση ακούστηκε καθώς μπροστά από τον κόσμο περνούσαν Άννα Διαμαντοπούλου και Γιώργος Καμίνης (προς το τέλος του βίντεο)
- Η Τροχαία «σηκώνει» παρκαρισμένα αυτοκίνητα για να περάσουν οι επίσημοι
- Κλούβες των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ στη Σκουφά – Κλειστός ο δρόμος

Επιδείνωση του καιρού από σήμερα

Βαθμιαία επιδείνωση από τα βορειοδυτικά της χώρας, με βροχές, καταιγίδες και χιόνια σε όλα τα ορεινά και σταδιακά σε όλες τις περιοχές της βόρειας Ελλάδας θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Παρασκευή.

Ευχαριστήρια επιστολή από τον αστυνομικό διευθυντή φυλακών Κομοτηνής προς τον Γέροντα Εφραίμ

[Επειδή η εκκλησία δεν βγαίνει να φωνάζει και να διαφημίζει το έργο που κάνει, βγαίνει ο κάθε καραγκιόζης και την κατηγορεί... ]
….. ἀσθενὴς καὶ ἐν φυλακῇ, καὶ οὐκ ἐπεσκέψασθέ με.


Από το κατά Ματθαίον ευαγγέλιον. Λόγια αληθινά, λόγια από το ίδιο το, στόμα του Χριστού μας. Του υιού του Θεού.
Πόσοι από εμάς τα διαβάζουμε, ίσως εκατομμύρια. Πόσοι τα μελετάμε ίσως χιλιάδες, πόσοι τα πράττουμε ελαχιστότατοι.

Το κόστος της αναδιάρθρωσης

του Δ. Χιόνη

Το κόστος της χρεοκοπίας εξαρτάται κατά κύριο λόγο από τον τρόπο διαχείρισης της αναδιάρθρωσης των ομολόγων. Οι απαντήσεις στα ερωτήματα για το πώς οι τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία θα εγγράψουν τις ζημίες, σε ποιο χρονικό διάστημα θα μπορέσουν να τις αποσβέσουν, πώς θα υποδεχθεί η αγορά τα νέα ομόλογα και τι απόδοση θα απαιτεί, προσδιορίζουν και το συνολικό κόστος της αναδιάρθρωσης. Ακόμα και η παραμονή της χώρας στην ΟΝΕ εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστούμε τις συνέπειες της αναδιάρθρωσης.

Αρνείται να διαπραγματευθεί με την τρόικα η ΝΔ για τις επικουρικές

Διάσταση απόψεων σε πολλά ζητήματα μεταξύ της ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας και αντιπροσωπείας της Νέας Δημοκρατίας καταγράφηκε το μεσημέρι της Πέμπτης για το θέμα των επικουρικών συντάξεων, αν και αναδείχθηκε η κοινή διαπίστωση περί της ανάγκης εξορθολογισμού.

Ήθη και έθιμα της γιορτής των Θεοφανείων

Χαρούμενα, θριαμβευτικά και ελπιδοφόρα, τα Θεοφάνεια ή Φώτα κλείνουν το Δωδεκαήμερο, που «άνοιξε» την παραμονή των Χριστουγέννων. Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας γιορτάζονται πανηγυρικά μέσα από διάφορα ήθη και έθιμα.

Στα πρώτα χριστιανικά χρόνια η γιορτή αυτή κάλυπτε μαζί τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.