08 Ιανουαρίου 2012

Ο χοντρός νευρίασε: "Αν δεν ματώσετε την φανέλα, τελειώσατε!"

Έξαλλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την εμφάνιση και την γκέλα κόντρα στην Δόξα Δράμας, θα μεταβεί την Δευτέρα στου Ρέντη και θα προειδοποιήσει τους παίκτες πως τα αστεία τελείωσαν! Δείτε το σκεπτικό του προέδρου της ΠΑΕ.

Βίντεο: Δόξα Δράμας - Ολυμπιακός 0-0

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Διαβουλεύσεις στην ΠΓΔΜ, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις με Νίμιτς

Συντονιστική συνάντηση, υπό την αιγίδα του προέδρου της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ, είχε σήμερα το βράδυ στα Σκόπια η ηγεσία της ΠΓΔΜ, ενόψει του νέου γύρου διαπραγματεύσεων που έχει συγκαλέσει ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ για το θέμα της ονομασίας Μάθιου Νίμιτς στις 16 και 17 Ιανουαρίου στη Ν.Υόρκη.

Παναθηναϊκός - Κέρκυρα 1-0 (γκολ και φάσεις)

Δείτε το βίντεο:

Καταθέτουν αυτή την ώρα οι ειδικοί φρουροί για τον Κουλούρη-Διαβάστε όλο το υπόμνημα που κατέθεσαν στην εισαγγελία

Στην Τροχαία Καισαριανής καταθέτουν αυτήν την ώρα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που ήταν παρόντες στο επεισόδιο με τον Κίμωνα Κουλούρη. Παράλληλα, οι ειδικοί φρουροί κατέθεσαν υπόμνημα προς την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Κυρία Ράϊκου. Ζητούν από την κα. Ράικου να πράξει «τα δέοντα για την αποκατάσταση και προστασία της Δημόσιας Τάξης», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματισμένος ειδικός φρουρός...

Απεγκλωβίστηκε ο ορειβάτης στα Τζουμέρκα

Απεγκλωβίστηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ, ύστερα από πέντε ώρες προσπαθειών, 27χρονος ορειβάτης που έπεσε σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων στο όρος Περιστέρι στα Τζουμέρκα Ιωαννίνων.

Στην Ταρσό της Συρίας έφτασε ισχυρή δύναμη του ρωσικού Στόλου

Στολίσκος ρωσικών πολεμικών σκάφη με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνετσόφ», που συνοδεύεται από άλλο ένα αεροπλανοφόρο και υποβρύχια, έφτασε την Κυριακή στην Ταρσό της Συρίας την ώρα που συνεχίζεται η άγρια καταστολή της εξέγερσης κατά του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Ασαντ.

Η ροζ γραμμή του Κουλούρη (ηχητικό)

Απολαύστε τον

Η Apple δίνει πρόσβαση σε κυβερνήσεις ώστε να παρακολουθούν το iphone

Σύμφωνα με έγγραφο των Ινδικών Μυστικών Υπηρεσιών, που υπέκλεψαν χάκερς και το δημοσίευσαν στο ιντερνετ, η Αpple προκειμένου να μπει στην ινδική αγορά έδωσε στην Κυβέρνηση τη δυνατότητα να παρακολουθεί τα iphone μέσω backdoor. Το ίδιο φυσικά έκαναν και οι...

Ολυμπιακός - Δόξα Δράμας Live Stream (7:30 μ.μ.)

Λίνκς για τον αγώνα Ολυμπιακός - Δόξα Δράμας:

Απύθμενο το χιούμορ των δικαστών: Νέες διευκρινίσεις από Πεπόνη - Μουζακίτη αύριο... μάλλον οι "ενοχλήσεις" ήταν τελικά για σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς θα διευκρινίσουν εάν οι «ενοχλήσεις» αποτελούν υποδείξεις ή παρεμβάσεις στο έργο τους ή αν πρόκειται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις του στύλ "θα σε γαμή@@ αν δεν κάνεις αυτό ή εκείνο"...

Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης θα προσέλθουν και πάλι αύριο, Δευτέρα, για τρίτη φορά στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή, προκειμένου να δώσουν για ακόμη μια φορά εξηγήσεις για τις «ενοχλήσεις» που δέχθηκαν στο έργο τους.

Süddeutsche Zeitung : Την ημέρα που τα φορτηγά θα ξεφορτώσουν δραχμές

Άλλο ένα καταστροφολογικό σενάριο (με κάποιες πάντως δόσεις ρεαλισμού) παρουσιάζει η δημοσιογράφος Κάθριν Χόφμαν στη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, υπό τον τίτλο «Ξεκίνημα προς το άγνωστο». Ως γνωστόν η εφημερίδα είναι αριστερή και σκοπός του σεναρίου είναι να έρθουν οι σοσιαλδημοκράτες στην Κυβνηση γιαυτό και το σενάριο προβλέπει πως το επόμενο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα στη Γερμανία θα το κάνει ο σύντροφος Gabriel ;). Η δημοσιογράφος διευκρινίζει ότι πρόκειται για ένα όχι τόσο σοβαρό σενάριο για το μέλλον του ευρώ. Ομοιότητες με υπαρκτά πρόσωπα δεν είναι εσκεμμένες χωρίς όμως και να αποκλείονται.

Θαμμένος θησαυρός άνω των 300 δισ. ευρώ στην Ελλάδα

Σε αστρονομικά επίπεδα για την χώρα μας φαίνεται πως διαμορφώνεται η αξία των εγκάτων της ελληνικής γης, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι πρέπει να επαναπαυθούμε στα όποια οφέλη και να παραδώσουμε στα εγγόνια μας καμμένη γη... αν δεν συμμαζευτούμε όσο ορυκτό πλούτο κι αν έχουμε, πάλι θα χρεοκοπήσουμε σε 100 χρόνια...

Σε αστρονομικά επίπεδα για την χώρα μας φαίνεται πως διαμορφώνεται η αξία των εγκάτων της ελληνικής γης.

Με πλαστό έγγραφο γλύτωσε τη θητεία του ο Αϊβαλιώτης

Και έχουν το θράσος στο ΛΑΟΣ να ζητάνε αύξηση της στρατιωτικής θητείας... για τους υπόλοιπους...

Ο "περίεργος" Βουλευτής και Εκπρόσωπος τύπου τού ΛάΟΣ Κ. Αϊβαλιώτης, ο οποίος επι μία δεκαετία εξαπατούσε διαρκώς, μέ πλαστά έγγραφα τις Στρατιωτικές Αρχές γιά να αποφύγει την στράτευσή του ή στην χειρότερη γιά αυτον περίπτωση να υπηρετήσει μονο 45 ημέρες, - όπερ και επέτυχε χάρις στον αλήστου μνήμης τ. Πρόεδρο της Βουλής Δ.Σιούφα -, είναι πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας...!!!

Μαθήματα Ψυχοτρομοκρατίας από τους τσάτσους του Παπαδήμα: "Οι κίνδυνοι εξόδου από το ευρώ είναι πραγματικοί"

Το ενδεχόμενο εξοστρακισμού της Ελλάδας από την ευρωζώνη, αλλά και την "εθνική καταστροφή" που αυτή θα επέφερε, υπογραμμίζει o καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και σύμβουλος του Παπαδήμου, κ. Γιώργος Παγουλάτος, σε άρθρο του στην εφημερίδα "Έθνος" προκειμένου να μας πείσει να στηθούμε και να ανεχθούμε όλα όσα σκοπεύουν να κάνουν, οι ίδιοι που επί δύο χρόνια αποδείχθηκαν ανίκανοι.

Ο κ. Παγουλάτος γράφει στο εν λόγω άρθρο:

Πέρασε με κόκκινο ο Κουλούρης... Ε, και;

Στη χώρα στην οποία ουδείς πολιτικός λογοδότησε -και ούτε πρόκειται να λογοδοτήσει- για τα δεινά του ελληνικού λαού και για το πώς φτάσαμε στη χρεοκοπία...

Στη χώρα στην οποία το Σύνταγμα καταλύθηκε εν μία νυκτί, με τρικομματική συμφωνία για το διορισμό ενός μη εκλεγμένου πρωθυπουργού και τη συγκρότηση μιας εξαμβλωματικής κυβέρνησης, που θυμίζει περισσότερο τη Βαβέλ και λιγότερο οτιδήποτε κοντινό, έστω, σε λειτουργικό σχήμα...

Δυτ. Μακεδονία: Προβλήματα στις μετακινήσεις λόγω κακοκαιρίας

Μετ’ εμποδίων εξακολουθεί να διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη Δυτική Μακεδονία εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί από το 18ο χλμ. έως 28ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς - Φλώρινας, μέσω Βιτσίου, ενώ αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες:

Συνάντηση Παπαδήμου – Σαμαρά την Δευτέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr την Δευτέρα το απόγευμα αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της ΝΔ.

Θέμα συνάντησης μεταξύ των πλευρών θα είναι η επικείμενη επίσκεψη της Τρόικα αλλά και η αρνητική στάση της ΝΔ στο θέμα της μείωσης των επικουρικών συντάξεων.

Παναθηναϊκός - Κέρκυρα Live Stream (5:15 μμ)

Λινκς για τον αγώνα Παναθηναϊκός - Κέρκυρα:

Τρίτος ευρωπαίος για το 2011 ο Διαμαντίδης για τη Gazzetta dello Sport

Την τρίτη θέση της λίστας με τους κορυφαίους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες για το 2011 κατέλαβε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Συγκεκριμένα συγκέντρωσε 86 βαθμούς και κατετάγη τρίτος πίσω από τον Ντιρκ Νοβίτσκι (198 βαθμοί) και τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο (151 βαθμοί).

Βίντεο-Να ρε αλήτες που τον κατηγορείτε τον Κίμωνα: «Πήγα να παρκάρω το αυτοκίνητο και ο μπάτσος έβαλε το πόδι του κάτω απ' τη ρόδα!»

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Κίμωνας Κουλούρης παραδέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ότι πέρασε με κόκκινο δύο φανάρια στην Καλλιρόης, ωστόσο απέδωσε το ότι δεν ήθελε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στο ότι είχε μαζί του την 15χρονη κόρη του - κάτι που δεν τον εμπόδιζε, βεβαίως, να περνά με κόκκινο...

Αμερικανιές...

Η ιστορία είναι δήθεν πραγματική και την έχουν κάνει και αφίσα:

Ιρανική αεράμυνα: Άγνωστο αεροπλάνο, βρίσκεσαι σε ιρανικό εναέριο χώρο. Αναφέρσου!

ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ?

Το αυτόφωρο δεν έχει τελειώσει ακόμα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ (1) ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ?
Αν το είχα κάνει εγώ ο απλός πολίτης θα με είχαν είτε σκοτώσει επί τόπου ή θα με είχαν δικάσει, καταδικάσει σήμερα το πρωί.

Σούργελο ΠΑΣΟΚ: «Συγνώμη» Κουτρουμάνη για την γκάφα με τους παιδόφιλους-Αλλάζει η λίστα

Σε πλήρη αναδίπλωση αναγκάστηκε ο Γ. Κουτρουμάνης, μετά την απίστευτη γκάφα του υπουργείου Εργασίας. Σε επικαιροποιημένο πίνακα του υπουργείου, είχαν συμπεριληφθεί μεταξύ των ψυχικώς πασχόντων, κατηγορίες ατόμων όπως παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς, εθισμένοι στον τζόγο, κλεπτομανείς και πυρομανείς, γεγονός, που προκάλεσε τις λάβρες καταγγελίες ατόμων με διαφορετικότητα, τα οποία βαρύνονται με ποσοστά αναπηρίας άνω του 67% και βάσει νόμου εισπράττουν το προβλεπόμενο επίδομα.

Μισθός Βουλγαρίας για τον Αυτιά και τα σεξουαλικά απόκρυφα των καναλαρχών



Σας μεταφέρουμε χωρίς διορθώσεις την απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου στο twitter, σε επικριτικό σχόλιο για την κάθοδο του Γιώργου Αυτιά στο Φάληρο.

«νομίζω οτι ο κος Αυτιά θα προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των τηλεθεατών το σκαι. Επίσης ολοι δικαιούνται μια 2η ευκαιρία…»

Skoda Ξάνθη - ΠΑΟΚ Live Stream (3:00 μ.μ.)

Λινκς για τον αγώνα Skoda Ξάνθη - ΠΑΟΚ:

Αυξάνει το μισθό του ο σύντροφος σοσιαλΗστής πρωθυπουργός του Βελγίου παρά τις δεσμεύσεις για μείωσή του

Αύξηση 10% θα δοθεί φέτος στο μισθό του πρωθυπουργού και των αντιπροέδρων της κυβέρνησης στο Βέλγιο και 8% στο μισθό των υπουργών, μολονότι η νέα κυβέρνηση της χώρας είχε δεσμευτεί για τη μείωσή τους κατά 5% κατά τον σχηματισμό της στα τέλη του 2011, αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Het Nieuwsblad.

Alert! Ο Σαλιαρέλης βαράει τον Βαγγέλη μας!!!

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, Αργύρης Σαλιαρέλης που εμπλέκεται (ως φίλος του Ξενιάδη) στο ενδεχόμενο απόκτηση των μετοχών της ΑΕΚ, εξαπέλυσε επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Σαλιαρέλης δήλωσε πως η προ ετών επίθεση στον Ξενιάδη έγινε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τους μπράβους του, αποκαλύπτοντας πως τα... θύματα έγιναν θύτες και κατέβασαν τα παντελόνια του Μαρινάκη πληρώνοντας τον με το ίδιο νόμισμα!

Έχει σκυλιάσει ο προστάτης των εβραίων κερδοσκόπων: Θα μπλοκάρουμε την εφαρμογή του φόρου Τόμπιν σε όλη την Ευρώπη, λέει ο Ντ.Κάμερον

[Άντε να δούμε αν θα καταλάβουν ποτέ οι Έλληνες ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός, κι αυτός που αεριτζίδικα μας πίνει το αίμα...]

Η Γαλλία είναι ελεύθερη να επιβάλει φόρο στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές (φόρος Τόμπιν), όμως η Βρετανία θα μπλοκάρει έναν τέτοιο φόρο σε όλη την Ευρώπη, δήλωσε την Κυριακή ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον μιλώντας στο BBC.

Εκστρατεία για τον ελληνικό τουρισμό στην Αμερική από τρεις φίλους

Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, πόση δύναμη μπορεί να έχει ένα απλό σύνθημα; Πώς μπορεί το ρυτίδιασμα του νερού που προκαλεί μια καμπάνια για τη στήριξη της Ελλάδας να εξελιχθεί σε χείμαρρο; Καμιά φορά αρκεί μια καλή ιδέα. Ενεργοποιώντας τα ανακλαστικά της κοινωνίας των πολιτών και τα εργαλεία των κοινωνικών δικτύων, τρεις φίλοι αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια διαφημιστική εκστρατεία για τον ελληνικό τουρισμό στις ΗΠΑ. Στόχος η τοποθέτηση για 30 μέρες μιας γιγάντιας υπαίθριας διαφήμισης (billboard) σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης, στην «καρδιά» του οικονομικού κέντρου του κόσμου: «Οι Ελληνες σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την Ελλάδα».

Η απώλεια της μνήμης ξεκινά στα 45

Άσχημα μαντάτα επιφύλαξε μια νέα μελέτη, η οποία έδειξε πως η φθίνουσα πορεία της μνήμης, της λογικής σκέψης και της αντίληψης δεν αρχίζει στην ηλικία των 60 ετών, όπως πίστευαν έως σήμερα οι ειδικοί, αλλά πολύ νωρίτερα: στα 45.

Τι άλλο θ' ακούσουμε: Ο γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου μέλος του "Occupy Harvard"!

Το καλοκαίρι, τάχθηκε με τους Αγανακτισμένους Έλληνες της πλατείας Συντάγματος που ζητούσαν να αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης. Τις διακοπές των Χριστουγέννων τις πέρασε στο Ελ Σαλβαδόρ βοηθώντας άστεγους να χτίσουν τα νέα τους σπίτια. Λίγο νωρίτερα είχε πρωταγωνιστήσει στην πρώτη -στα χρονικά- κατάληψη του γνωστού πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, πολυεκατομμυριούχος κληρονόμος του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου,  βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αμφισβήτησης και της διαμαρτυρίας.

Κάτω τα χέρια απ'τον Κίμωνα ρε!!! (Τελικά πόσο τύφλα ήταν; Λίγο ή πολύ;)

[Αυτό που μ' αρέσει είναι ότι κάποιοι παραξενεύονται που αφέθηκε ελεύθερος ενώ θα έπρεπε να είναι φυλακή!! Που ζείτε ρεεε!! Στην Ελλάδα είμαστε... και οι Αστυνομικοί κόλλωσαν να κάνουν μήνυση, γι' αυτό αφέθηκε ελεύθερος... παρότι ήταν τύφλα στο μεθύσι]
Σε ένα απίστευτο επεισόδιο ενεπλάκησαν χθες την νύχτα οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν προσπάθησαν να σταματήσουν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο.

Το ελληνόκτητο πλοίο "Rena" χωρίστηκε σε δύο κομμάτια λόγω σφοδρής θαλασσοταραχής (βίντεο)

Το πλοίο Rena, το οποίο προσάραξε πριν από τρεις μήνες σε ύφαλο στη Νέα Ζηλανδία, κόπηκε στα δύο αφού χτυπήθηκε από κύματα ύψους έξι μέτρων στην διάρκεια της νύχτας, ανακοίνωσε αξιωματούχος σήμερα.

Βόμβες μολότοφ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους

Βόμβες μολότοφ πέταξαν άγνωστοι κουκουλοφόροι εναντίον αστυνομικής δύναμης έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Συνεχίζονται οι επισκέψεις Ιεραρχών στον Ηγούμενο Εφραίμ...!!!

Συνεχίζονται οι επισκέψεις συμπαράστασης στον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Κορυδάλλου μετά από απόφαση προφυλάκισης.

Τον Ηγούμενο επισκέφθηκε σύμφωνα με πληροφορίες αυτές τις ημέρες ο..

Spiegel: Αμφιβολίες του ΔΝΤ για την Ελλάδα


Το γερμανικό περιοδικό επικαλείται ένα έγγραφο του ΔΝΤ και αναφέρει πως η Ελλάδα πρέπει να επιταχύνει την εξυγίανση των δημοσιονομικών.


Το ΔΝΤ «αμφιβάλλει», κατά πόσον η Ελλάδα μπορεί -με διάρκεια- να μειώσει το πάρα πολύ μεγάλο, σήμερα, εξωτερικό χρέος της, γράφει στο τελευταίο τεύχος το περιοδικό «Spiegel».

Οδηγίες για επίλυση φορολογικών διαφορών

Στην Επιτροπή Διοικητικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών μπορούν να προσφύγουν οι φορολογούμενοι οι οποίοι αμφισβητούν τυχόν πράξη καταλογισμού φόρου, τέλους, εισφοράς ή προστίμου, που υπερβαίνει τις 50.000 ευρώ.

CSU: Υπάρχει και Ευρώπη χωρίς ευρώ

Διαφώνησε το ηγετικό στέλεχος της Χριστιανο-Κοινωνικής Ενωσης (CSU), Χορστ Ζιχόφερ, με τη δήλωση της Άγκελα Μέρκελ ότι «αν αποτύχει το ευρώ, τότε η Ευρώπη αποτυγχάνει».

Πιθανότητα πολέμου ΗΠΑ ή Ισραήλ εναντίον Ιράν μέσα στο 2012

Δείτε τι πιθανότητες δίνει η Religare Capital Markets, μια εταιρία χρηματοοικονομικών και γεωπολιτικών μελετών που σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συνυπολογίζει στις προβλέψεις της για την οικονομία και την πιθανότητα πολέμου στον Περσικό Κόλπο: