11 Ιανουαρίου 2012

Νέο ξεφτιλίκι για το fimotro

Όσο και αν έχει αποδειχθεί τόσο πολλές φορές ΠΛΗΡΩΣ αναξιόπιστο στις "εσωτερικές" πληροφορίες που "Αποκλειστικά" ανακοινώνει , δεν παύει να συνεχίζει... Διαβάστε τη νέα ρομπιά στο



Το ανακοινώνουν νύχτα για να θαφτεί: Στο 10,4% το έλλειμμα στο 11μηνο...

Στο 10,4% του ΑΕΠ κινήθηκε το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης στο τέλος Νοεμβρίου του 2011, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε την Τετάρτη τη νύχτα στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών. 

Μικρής ισχύος έκρηξη στο αυτοκίνητο της συζύγου του αρχηγού της Πυροσβεστικής

Μικρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο της συζύγου του αρχηγού της Πυροσβεστικής Παναγιώτη Μπονάτσου από έκρηξη που σημειώθηκε 20 λεπτά πριν από τις 10 το βράδυ της Τετάρτης.

Επιστολή σοκ στελέχους του ΠΑΣΟΚ στον Γιώργο Παπανδρέου

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΕΩΡΓΙΟ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Αγαπητέ Πρόεδρε,
Σχετικά με τη πρόσφατη πρότασή σου για διαρχία, μια πρόταση που για άλλη μία φορά μεταφράζεται, «λέω πως θα φύγω αλλά κάνω τα πάντα για να μείνω», πραγματικά δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν , ή νομίζεις ότι ο Ελληνικός λαός είναι τόσο αδαής και δεν έχει καταλάβει τι του έχεις κάνει, ή νομίζεις ότι δεν ευθύνεσαι για τίποτα απ' ότι έχει γίνει. Για να φρεσκάρω λίγο τη μνήμη σου, ας τα πάμε λίγο με τη σειρά.

Η συνέχεια  στο taxalia.blogspot.com

Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΕΔΕΣΣΑ


Μετά τη συζήτηση της επερώτησης της Ν.Δ. για τους οδικούς άξονες που διεξήχθη στη Βουλή στις 9/12/2011, και με αφορμή την απάντηση που έδωσε ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Μαγκριώτης στον Γιώργο Καρασμάνη ότι στο διάστημα αυτό που τρέχει η αναμόρφωση του ΕΣΠΑ, προτίθεται να διασφαλίσει για τον οδικό άξονα Χαλκηδόνα-Γιαννιτσά-Έδεσσα και επιπλέον κονδύλια ( πέρα από τα 120.000.000 ευρώ που είχε εξασφαλίσει η προηγούμενη Κυβέρνηση της Ν. Δ. ), προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο στο σύνολό του ( Παράκαμψη Χαλκηδόνας, Παράκαμψη Γιαννιτσών και Μαυροβούνι-Έδεσσα ), ο Βουλευτής κατέθεσε και νέα σχετική ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα προς τους Υπουργούς Υποδομών και Ανάπτυξης.

Η μιζέρια της κριτικής στον Σαμαρά

[Τα παρακάτω δεν αναφέρονται σε εμάς, γιατί εμείς κάνουμε κριτική για θλίψη... μήπως και ξυπνήσουν οι ύπνοι της Συγγρού]

Είναι από αυτές τις βραδιές που όλα σου φταίνε. Οι προθεσμίες για τη σχολή που πρέπει κάποτε να τελειώσεις, οι λογαριασμοί που μοιάζουν με γκιλλοτίνες από χαρτί, η μοναξιά της ηλεκτρονικής μας εποχής και άλλα δακρύβρεχτα, αν και ρεαλιστικά. Αυτή η γκρίνια όμως είναι που δεν παλεύεται. Και ο όρος γκρίνια είναι ο ευφημισμός που χρησιμοποιώ για να αποφύγω βαρύτερους χαρακτηρισμούς.

Πύρρος Δήμας: Είμαι Έλληνας, όχι Αλβανός

Με τα λόγια «παντού και πάντα δηλώνω ότι είμαι Έλληνας», ο Πύρρος Δήμας θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, μετά τη δήλωση του δήμαρχου Χειμάρρας, πως ο Ολυμπιονίκης είναι Αλβανός.

Κατηγορούμενος σκότωσε τον εισαγγελέα μέσα σε δικαστήριο

Ένας κατηγορούμενος πυροβόλησε και σκότωσε τον εισαγγελέα κατά τη διάρκεια της δίκης του σε δικαστήριο του Νταχάου, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία και το υπουργείο Δικαιοσύνης της Βαυαρίας.

Κόλαφος η απόφαση του Άρειου Πάγου:Να ξαναγίνει η δίκη Εφραίμ-Αρσένιου-Ψάλτη στο Εφετείο Ξάνθης-Θεωρείται βέβαιη η αθώωσή τους

Από το Εφετείο Θράκης θα δικαστούν και πάλι ο προφυλακισμένος ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ, ο μοναχός της ίδιας Μονής Αρσένιος και η εφέτης Μαρία Ψάλτη, για τα αδικήματα της παράβασης δικαστικού απορρήτου και της παράβασης καθήκοντος η εφέτης και της ηθικής αυτουργίας ο ηγούμενος και ο μοναχός της Μονής.

Aυτό τώρα είναι τίτλος τιμής ή πρέπει να θεωρήσαι τελειωμένος

Το να σε κάνει πρωτοσέλιδο η ΑΥΡΙΑΝΗ εννοώ:

Σφαλιάρα των εργαζομένων του ΑΛΤΕΡ στον τελειωμένο Χατζηνικολάου

Η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία 24ωρα να πειστούν οι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ εργαζόμενοι του ALTER να κάνουν πίσω στις διεκδικήσεις τους και να ανοίξουν το σταθμό, δεν μπορεί παρά να είναι ενορχηστρωμένη.

Δεν μπορεί να αποφάσισαν τυχαία να μιλήσουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ μετά από καιρό τόσο ο Νίκος Χατζηνικολάου όσο και η Αγγελική Νικολούλη, των οποίων πάντως επικροτούμε την απόφαση να μείνουν και να περιμένουν τι θα απογίνει ο σταθμός.

Και τι είπαν;

Εκτιμήσεις αμερικανικών ΜΜΕ για συμφωνία στο ζήτημα του PSI

Ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF), Τσαρλς Νταλάρα, βρίσκεται καθ' οδόν προς την Αθήνα, πληροφορίες και εκτιμήσεις αμερικανικών ΜΜΕ κάνουν λόγο για «επικείμενη συμφωνία» όσο αφορά την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Οι συνομιλίες της ελληνικής κυβέρνησης με τους ιδιώτες επενδυτές εισέρχονται σε «καθοριστικό και κρίσιμο στάδιο», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

PSI: «Τα πράγματα δεν πάνε καλά…»

«Οι διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή των ιδιωτών  στην αναδιάρθρωση του ελληνικού  χρέους δεν εξελίσσονται θετικά»!

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters μεταδίδει, (δείτε εδώ), επικαλούμενο ανώτερα τραπεζικά στελέχη της ευρωζώνης, πως η διαδικασία για την αντικατάσταση των ελληνικών ομολόγων, καίτοι βρίσκεται στην τελική ευθεία, εντούτοις δεν προχωρά στο βαθμό που αφήνουν να διαφανεί στις δηλώσεις τους οι Ευρωπαίοι ιθύνοντες, με τελευταίο τον Επίτροπο Όλι Ρεν.

Σε νέα δίκη Εφραίμ, Αρσένιος και η εφέτης Μαρία Ψάλτη

Από το Εφετείο Θράκης θα δικαστούν και πάλι ο προφυλακισμένος ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ, ο μοναχός της ίδιας Μονής Αρσένιος και η εφέτης Μαρία Ψάλτη, για τα αδικήματα της παράβασης δικαστικού απορρήτου και της παράβασης καθήκοντος η εφέτης και της ηθικής αυτουργίας ο ηγούμενος και ο μοναχός της Μονής.

Άρθρο για αυτοικανοποίηση ηλιθίων: "Δουλεύουμε" περισσότερο απ' όλους στον ΟΑΣΑ... δουλεύουμε όμως τον εαυτό μας

Πάλι θα βγούνε οι γνωστοί ηλιθιοι που αυτοικανοποιούνται λέγοντας ότι δουλεύουμε περισσότερο από τους γερμανούς...αντί να ντρέπονται για την ξεφτίλα μας που κολοβαράμε στο δημόσιο, χωρίς να παράγουμε τίποτα. Τα έχουμε ξαναπεί: μπορεί να δουλεύεις 60 ώρες τη μέρα και να μη βγάζεις τη δουλειά που ο άλλος βγάζει σε 2-3 ώρες, είτε λόγω τεμπελιάς και ωχαδερφισμού, είτε λόγω ανοργανωσιάς είτε λόγω έλλειψης μηχανογράφησης (θυμηθείτε όλους αυτούς τους μπλε φακέλους με τα κορδονάκια που κατακλύζουν όλο το δημόσιο)... όπως μπορεί να κοιτάζεις το βιβλίο όλη μέρα και το βράδυ να μην έχεις διαβάσει ούτε μία σειρά...

Διαβάστε και το άρθρο με το οποίο θα αυνανιστούν για άλλη μία φορά οι ηλίθιοι:

Handelsblatt: Η Ελλάδα θα λάβει περισσότερα από 130 δισ.

«Η Ελλάδα θα λάβει βοήθεια μεγαλύτερη των 130 δισ. ευρώ» γράφει στη σημερινή προσωπική ενημέρωση επιλεγμένων συνδρομητών της οικονομικής Handelsblatt ο αρχισυντάκτης της Gabor Steingart.

Αποψίλωση Μπιρμπίλη: 35 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν απόσυρση του ΠΔ που απαγορεύει το χτίσιμο εκτός σχεδίου πόλης

Επιστολή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, καθώς και τον αναπληρωτή υπουργό, Νίκο Σηφουνάκη, απέστειλαν 35 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με την οποία ζητούν την απόσυρση του Προεδρικού Διατάγματος, το οποίο απαγορεύει καθολικά τη δόμηση σε εκτός σχεδίου περιοχές.

Ο βασικός μισθός στις χώρες της Ευρώπης

Καθώς πλησιάζει η 16η Ιανουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται η επόμενη επίσκεψη των εκπροσώπων των δανειστών, εντείνονται και οι πιέσεις για συμφωνία των κοινωνικών εταίρων η οποία να οδηγεί σε μείωση του κόστους εργασίας.

Τσίπρας: «Μαϊμού» η διαπραγμάτευση για το PSI

Για «μαϊμού - διαπραγμάτευση» με τους εταίρους-πιστωτές μίλησε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας για αντιδημοκρατική εκτροπή και χαρακτηρίζοντας τον Λουκά Παπαδήμο ως κομιστή των πιστωτών της χώρας.

Μαύρη τρύπα συνελήφθη να ανοίγει πυρ κατά ριπάς

Δορυφορικά και επίγεια όργανα της NASA απαθανάτισαν μια μαύρη τρύπα στον αστερισμό του Σκορπιού την ώρα που εκτόξευε «σφαίρες» από αέριο στο ένα τέταρτο της ταχύτητας του φωτός.

Η μαύρη τρύπα H1743-322, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 28.000 ετών φωτός, συνελήφθη να εκτοξεύει ένα σύννεφο ιονισμένου αερίου πρώτα προς μία κατεύθυνση, ενώ ένα δεύτερο νέφος εξαπολύθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση μία ημέρα αργότερα.

Merill Lynch: Απαραίτητη η επιτυχία του PSI για το ελληνικό χρέος

Η ύφεση της ελληνικής οικονομίας το 2012 θα περιοριστεί στο -1,8% από το -5,3% που ήταν το 2011, αναφέρει ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός.

Σημαντικό θεωρεί η Merrill Lynch Wealth Management την επιτυχία του PSI για το ελληνικό δημόσιο χρέος, καθώς θα συμβάλει στο να μειωθεί σε επίπεδα που θα είναι βιώσιμο.

Ξυπνήστε ρε: Βρετανικό πλιάτσικο στο ελληνικό χρέος... δεν το λέω εγώ, οι αμερικάνοι το λένε

Στο δημοσίευμα με τίτλο: «Αναμένοντας μία ελληνική αποπληρωμή», η International Herald Tribune εξετάζει κατά πόσο η επόμενη πληρωμή, στο πλαίσιο διάσωσης της Ελλάδας, θα μπορούσε να καταλήξει απ' ευθείας «στις τσέπες» των hedge funds του Λονδίνου.

Η λεπτή κόκκινη γραμμή

του Β.Μπαλάφα

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στη χώρα ξεπερνά πλέον τα όρια της λογικής ή έστω της όποιας ορθολογικής ανάλυσης. Δεν μπορώ να εκτιμήσω αν έχουμε φτάσει στην κορύφωση των φαινομένων, άλλωστε κάθε εβδομάδα μας επιφυλάσσει μια εξέλιξη πιο κραυγαλέα από την όποια προηγούμενη. Πολλοί σπεύδουν να χαρακτηρίσουν την τρέχουσα κατάσταση ως «σχιζοφρενική» και μιλούν για «παράνοια», όμως από τα ίδια τους τα κείμενα προκύπτει ότι ακόμα δεν είναι σίγουροι ότι δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι ακόμα χειρότερα.

Μειώνουν μισθούς, ενώ προσλαμβάνουν κατά το δοκούν και τους πληρώνουμε εμείς!

Δείτε τι αναφέρεται στην ειδική έκθεση που συνοδεύει το σχέδιο νόμου «Επείγουσες ρυθμίσεις που αφορούν την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015».

Στο σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή, και μπορεί κανείς να το διαβάσει ολόκληρο ΕΔΩ, αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: 

Βίντεο: Τα καλύτερα του Κίμωνα

Απολαύστε τον:

10χρονοι αντιμέτωποι με 40 χρόνια φυλακή, για σεξουαλική επίθεση

Η Αστυνομία του Χιούστον ανακοίνωσε πως 2 10χρονοι κατηγορούνται για σεξουαλική επίθεση σε 8χρονο μέσα σε σχολικό λεωφορείο. Τα παιδιά συνελλήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα, αφού οι αρχές είδαν ένα βίντεο ασφαλείας από το λεωφορείο.

Θρήνος και οδυρμός της Ελληνίδας μάνας!!! Ερωτευμένος με τη δασκάλα του σεξ δηλώνει ο 15χρονος!!!

Ύπουλο χτύπημα στις αρχές της ελληνικής οικογένειας! Εναντιώνεται ο καψούρης 15χρονος στη μήνυση που θέλει να κάνει η μαμά στη δασκάλα του σεξ, προκειμένου να τον κρατήσει σπίτι μέχρι τα 40 του και να τον παίζει όλη μέρα!!! 

Άπαιχτο βίντεο: Οι Ναζί ζητάνε να τους παραδώσουμε τα iphone και οι Έλληνες αντιστέκονται...

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Αναστολή της εφαρμογής του πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης εξετάζει το ΥΠΕΚΑ

Την αναστολή της εφαρμογής του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης σε μισθώσεις ακινήτων εξετάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος, σύμφωνα με έγγραφη απάντηση του αρμόδιου υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου, σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Χατζηδάκη.

Πάντως στο τάβλι σκίζουμε: Έλληνας, με τεχνητή νοημοσύνη, ο δεινότερος «ταβλαδόρος"

Η έντεχνη σοφία του και η επινοητικότητά του σε μια σειρά από γνωστές εφευρέσεις, τον κατέταξαν μεταξύ των πρώτων εφευρετών στην αρχαιότητα. Στις μέρες μας, ο Παλαμήδης, ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά Ναυπλίου και της Ησιόνης, που ξεχώριζε για την σοφία του, ξαναβρήκε την χαμένη του αίγλη, χάρη σε ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης για ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Γύρω στις 15 Ιανουαρίου θα πέσει στη Γη το διαστημόπλοιο Φόβος-Γκρουντ

Το ρωσικό, μη επανδρωμένο διαστημικό σκάφος «Φόβος-Γκρουντ», που μετά την εκτόξευσή του είχε μείνει σε τροχιά γύρω από τη Γη αντί να κατευθυνθεί προς τον πλανήτη Άρη, θα πέσει στον Ινδικό Ωκεανό, κατά πάσα πιθανότητα στις 15 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε σήμερα η διαστημική υπηρεσία Ροσκόσμος.

Απαισιόδοξος ο Γκρούεφσκι για ένταξη στο ΝΑΤΟ... και τι αγχώνεσαι ρε μεγάλε; Αφού κέρδισες στη Χάγη και πανηγύριζες...

[Για άλλη μια φορά να ευλογάμε τον Καραμανλή που στάθηκε όρθιος και μας χάρισε μια από την τελευταία στιγμή εθνικής υπερηφάνειας για τις επόμενες δεκαετίες]

Μειωμένες θεωρεί ο Νίκολα Γκρούεφσκι τις πιθανότητες να λάβει η ΠΓΔΜ πρόσκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ, στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο στο Σικάγο, καθώς όπως ανέφερε, η προϋπόθεση που έχει τεθεί για ένταξη της χώρας στη Συμμαχία είναι η επίλυση της εκκρεμότητας της ονομασίας και κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν προβάλει διόλου πιθανό.

«Χοντρό» παιχνίδι ΜΚΟ με τις νάρκες του Έβρου!

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δόλλης, προανήγγειλε την αυστηροποίηση του νόμου περί ΜΚΟ, προκειμένου να υπάρξει διαφάνεια στις επιχορηγήσεις, την ώρα που απίστευτες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μπεγλίτης: "Κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει στον ΓΑΠ να είναι υποψήφιος Πρόεδρος"...

Κατά τ' άλλα οι γλύφτες του Σαμαρά διέδιδαν το Νοέμβριο ότι ο Σαμαράς μετά το Μητσοτακισμό τελείωσε και τον Παπανδρεϊσμό... γι' αυτό είπαμε αποτελούμε παρένθεση στην εξουσία...

«Κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να είναι και πάλι υποψήφιος», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος κ. Πάνος Μπεγλίτης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Deutsche Welle: Δόθηκε λάθος συνταγή στον «έλληνα ασθενή»;

Τα όσα θα αντικρίσουν οι επικεφαλής της τριμερούς την ερχόμενη εβδομάδα δεν αναμένεται να τους χαροποιήσουν καθώς, για άλλη μια φορά, οι στόχοι που έχουν τεθεί δεν επιτυγχάνονται. Όπως σημειώνει ο Ρολφ Λανγκχάμερ, αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου για την Παγκόσμια Οικονομία που εδρεύει στο Κίελο:

Μία φούντα τη βδομάδα δεν χαλάει τα πνευμόνια

Σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο, το κάπνισμα ενός τσιγάρου κάνναβης την εβδομάδα δεν βλάπτει τη λειτουργία των πνευμόνων. Οι επιστήμονες έφτασαν σε αυτό το συμπέρασμα μετά από έρευνα 20 ετών, κατά τη διάρκεια της οποίας παρακολουθούσαν περισσότερο από 5,000 άτομα. Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν στην Επιθεώρηση της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης.

Μαγική μείωση πληθωρισμού επειδή δεν αγοράζουμε ρούχα και τηλέφωνα... ανίθετα αυξήσεις στα είδη διατροφής

Μαγική εικόνα για την καθημερινότητα του Έλληνα αποτελεί η εξέλιξη της μείωσης του πληθωρισμού κατά 0,1% το Δεκέμβριο σε σχέση με τον Νοέμβριο, την οποία ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Μνημόνιο συνεργασίας του κώλου Ελλάδας – Εμιράτων... σαν αυτό που υπέγραψε πέρσι ο ΓΑΠ και ο αδερφός του με το Κατάρ

«Επιθυμούμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της και να γνωρίσουμε τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στη χώρα σας» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σεΐχης Αμπντουλάχ Αλ Ναχιάν κατά τη διάρκεια της υπογραφής μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της χώρας του και της Ελλάδας.

Πότε θα παραιτηθεί ο Βενιζέλος

Είναι ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν από συγκεκριμένους κύκλους. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σύντομα θα παραιτηθεί.

Χρονικά αυτό προσδιορίζεται ακόμα και την ερχόμενη εβδομάδα. Όταν δηλαδή θα έχει "κλειδώσει" η συμφωνία για το PSI.
Τότε, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών θα υποβάλλει την παραίτησή του.

Στοιχεία-σοκ για τις αυτοκτονίες κατά την περίοδο 2009-2011

Ξεπέρασαν τα 1.700 τα περιστατικά τα τελευταία δύο χρόνια.

Διαβιβάστηκαν στη Βουλή τα στοιχεία για τις περιπτώσεις αυτοκτονιών (που έχουν τελεστεί ή και απόπειρες) την τριετία 2009-2011 πανελλαδικά. Πρόκειται για τα στοιχεία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας που δείχνουν ότι οι τελεσθείσες αυτοκτονίες ή απόπειρες αυτοκτονίας ανήλθαν σε 1.727 την περίοδο από το 2009 έως 10.12.2011.

Επανάσταση στο Ιντερνετ: www.οτιδήποτε.οτιδήποτε

Αύριο, Πέμπτη, αρχίζει η καταχώρηση διεθνώς σχεδόν οποιασδήποτε λέξης ως κατάληξης στις διευθύνσεις του διαδικτύου, γεγονός που αποτελεί την μεγαλύτερη επανάσταση στο Ίντερνετ από τη δημιουργία του στη δεκαετία του ΄80.

Τίτλος που πουλάει: Θέλεις γερμανικά ομόλογα; Πλήρωσε!

του Γιώργου Δελαστίκ

[Βέβαια και ο Δελαστίκ ακολουθώντας το ρεύμα που θέλει να βλέπει γερμανικό αίμα και προκειμένου να πουλήσει, βάζει έναν παραπλανητικό τίτλο και εισαγωγή, καθώς το άρθρο τελικά αφορά τις Τράπεζες όλης της Ευρώπης, ενώ το πρωτοφανές γεγονός του να δανειστεί η Γερμανία με αρνητικό επιτόκιο συνέβη τις προηγούμενες μέρες και με Δανία και Ολλανδία που δανείστηκαν με μηδενικό επιτόκιο... αλλά γι αυτούς μόκο]

Ακούγεται... σχιζοφρενικό, αλλά τη Δευτέρα έγινε πραγματικότητα: όποιος ήθελε να δανείσει το γερμανικό κράτος αγοράζοντας έντοκα γραμμάτια εξάμηνης διάρκειας, έπρεπε να ήταν έτοιμος όχι να εισπράξει τόκους, έστω και χαμηλούς, αλλά να... βγάλει λεφτά από την τσέπη του και να δώσει το «κάτι τις» στην κυβέρνηση Μέρκελ που θα έχει τη μεγαλοψυχία μετά από έξι μήνες να του ξαναδώσει τα λεφτά του χωρίς βεβαίως τον παραμικρό τόκο!

Αντίδραση τουρκοκυπρίων σε πρόταση πίεσης προς Τουρκία για Κυπριακό

Την αντίδραση των τουρκοκυπριακών οργανώσεων στο Λονδίνο προκάλεσε η πρόταση 17 Βρετανών Βουλευτών στο Βρετανικό Κοινοβούλιο για άσκηση πιέσεων προς την Άγκυρα, προκειμένου να επιδείξει καλή θέληση στις διαπραγματεύσεις για επίλυση του Κυπριακού.

Στο 2,4% ο πληθωρισμός το Δεκέμβριο-Στο 3,34% το 2011


Αύξηση 2,4% κατέγραψε σε ετήσια βάση ο πληθωρισμός το Δεκέμβριο, από 2,9% το Νοέμβριο 2011.
Στο σύνολο του 2011 ο πληθωρισμός διαμορφώθηκε στο 3,34%.

Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή από τη σύγκριση του Γενικού Δείκτη Τιμών Καταναλωτή Δεκεμβρίου 2011, προς τον αντίστοιχο Δείκτη του Δεκεμβρίου 2010, προκύπτει αύξηση 2,4%, έναντι αύξησης 5,2%, που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση του έτους 2010 προς το 2009.

Βίντεο: Ο Φερεντίνος συμπαρίσταται στον Κίμωνα!!

Δείτε πως:

Ίμβρος: Κουδούνι στο ελληνικό σχολείο μετά από 47 χρόνια

Την επαναλειτουργία ελληνικού μειονοτικού σχολείου στην Ίμβρο ενέκριναν οι τουρκικές αρχές.

Την έγκριση του αιτήματος αδειοδότησης ελληνικού μειονοτικού σχολείου στην Ίμβρο που είχε υποβληθεί πέρυσι από μέλη των κοινοτήτων της Ίμβρου, γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος των Μειονοτικών Βακουφίων στην Κεντρική Διεύθυνση Βακουφίων της Τουρκίας, Λάκης Βίγκας, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά από το τουρκικό υπουργείο Παιδείας.

Ανασφάλιστοι ήταν οι πίνακες της Εθνικής Πινακοθήκης, όπωε είναι και όλα τα Μουσεία και τώρα κάνουν τους ανήξερους!!

Ανασφάλιστοι είναι οι θησαυροί του Δημοσίου, καθώς νόμος του 1995 προβλέπει ότι «το δημόσιο δεν ασφαλίζει την κινητή και ακίνητη περιουσία του σε ασφαλιστικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις», παρά μόνο εάν τα περιουσιακά στοιχεία αυτά βρίσκονται στο εξωτερικό. Το ζήτημα επανέρχεται στο προσκήνιο μετά την κλοπή των τριών έργων τέχνης από την Εθνική Πινακοθήκη, την ώρα που παραμένει αδιευκρίνιστο εάν οι κλεμμένοι πίνακες ήταν ασφαλισμένοι ή όχι.

Συνεχίζει να κρατείται ο Ξενιάδης!!! Μόνος του διέδιδε χθες ότι αφέθηκε ελεύθερος!

Το σίριαλ που ακούσει στο όνομα Βασίλη Ξενιάδης συνεχίζεται. Ο υποψήφιος λοιπόν αγοραστής της ΠΑΕ ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, δεν αφέθηκε ποτέ ελεύθερος, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει χθες Τρίτη, μετά τη σύλληψη του για οφειλές προς στο Δημόσιο (ύψους 3.300 ευρώ).

Ο ρόλος των hedge funds, οι ρήτρες συλλογικής δράσης και το PSI

Στην τελική ευθεία έχουν εισέλθει οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με το λόμπι των τραπεζιτών (IIF) για το PSI και όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα θα υπάρξει συμφωνία για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, απαραίτητη προϋπόθεση για τη νέα δανειακή σύμβαση των 100+30 δισ. ευρώ.

Ενημέρωση για φοροφυγάδες από το ΥΠΟΙΚ: Αυτοί είναι οι 47 φορολογικοί παράδεισοι

Κατάλογο με τους 47 φορολογικούς παραδείσους που δεν έχουν συνάψει σύμβαση διοικητικής συνδρομής στο φορολογικό τομέα με την Ελλάδα δημοσιοποίησε σήμερα Τετάρτη το υπουργείο Οικονομικών.

''Η Ελλάδα δεν μπορεί να αποφύγει τη χρεοκοπία''

Αυτή είναι η θέση της Pimco, της μεγαλύτερης παγκοσμίως επενδυτικής σε ομόλογα εταιρείας, ενώ
σε δημοσκόπηση της Nomura το 60% των επενδυτών βλέπει έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Τουρκική αποζημίωση-μαμούθ σε Ελληνοκυπρίους

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΔΑ) για άλλη μια φορά καταδίκασε την Τουρκία με τεράστιο πρόστιμο για την παράνομη κατοχή στη Βόρεια Κύπρο. Ουσιαστικά το δικαστήριο καταδίκασε την Τουρκία για παραβίαση του δικαιώματος στην ιδιωτική και οικογενειακή ζωή και την παραβίαση του δικαιώματος στην περιουσία.

Τουρκική προπαγάνδα: Ταινία – υπερπαραγωγή για την Άλωση

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Τούρκοι την προπαγάνδα κατά της Ελλάδας και της Βυζαντινής αυτοκρατορίας. Εκτός από τις καθημερινές υπερπτήσεις πάνω από το Αιγαίο και τα συνεχή εθνικιστικά παραληρήματα κατά της χώρας μας, οι «γείτονες» προχωρούν ένα βήμα παραπέρα επεκτείνοντας την προπαγάνδα και στον κινηματογράφο.

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να γίνει πιο μπουρδέ@@; Ναι! Με Καστανίδη ή Τζουμάκα Πρόεδρο...

Έντονες είναι οι διεργασίες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ εν όψει της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου την Παρασκευή και προκειμένου να βρεθεί μία συμβιβαστική πρόταση που θα τεθεί προς συζήτηση στο Εθνικό Συμβούλιο το Σαββατοκύριακο. Την ίδια στιγμή, άλλα δύο στελέχη του κινήματος, οι πρώην υπουργοί Χάρης Καστανίδης και Στέφανος Τζουμάκας, εμφανίζονται έτοιμοι να διεκδικήσουν την προεδρία.

Γερμανία: Ανάπτυξη 3%, έλλειμμα 26,7 δις (1%) περίπου όσο και εμείς

Κατά 3% αυξήθηκε το γερμανικό ΑΕΠ το 2011, ενώ το 2010 η ανάπτυξη ήταν 3,7%. Να θυμίσουμε εδώ ότι η Γερμανία το 2009 είχε ύφεση 5,1%... αυτό για τους αναλυτές του δίφραγκου, στύλ Καζάκη που λένε ότι τα ελλείμματα του Νότου τροφοδοτούν τα πλεονάσματα του Βορά, όταν οι συνολικές εισαγωγές της Ελλάδος φέτος ήταν 30-35 δις και η Γερμανία έχει εξαγωγές πάνω από 1 τρις (αυτά τα νούμερα να τα ξαναδούν και οι γραφικοί που λένε να μπουκοτάρουν τα ξένα προϊόντα...).

Ημερίδα σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο θα πραγματοποιηθεί αύριο (11-01-2012) στα «Εκπαιδευτήρια Άγιος Ιωσήφ».

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διοργανώνει αύριο (11-01-2012) και ώρα 11:00, στα «Εκπαιδευτήρια ‘Αγιος Ιωσήφ», Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί; Που χρειάζονται αλυσίδες;

Με προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο εξαιτίας των χιονοπτώσεων αλλά και του παγετού. Διαβάστε αναλυτικά που είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες αλλά και που έχει διακοπεί η κυκλοφορία:

Σφήνα Τουρκίας-Αιγύπτου στο Καστελόριζο και η Ελλάδα κάνει πως δεν βλέπει;

Η διπλωματία είναι “τέχνη” και αυτό φαίνεται ότι μας το θυμίζουν καθημερινά οι γείτονες στα ανατολικά. Ενώ στην Ελλάδα κουρδίζονταν τα όργανα της μπάντας που θα υποδεχόταν τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας μεταξύ Τουρκίας και Αιγύπτου... κουρδιζόταν άλλη ενορχηστρωμένη ενέργεια.

Ξεφτίλα ΠΑΣΟΚ: Επιτρέπετε να έχουμε μόνο την 3η ακριβότερη τιμή βενζίνης σε όλη την Ευρώπη αντί να είμαστε πρώτοι;...

Το καθιερωμένο δελτίο καυσίμων έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛΠΑ ατο οποίο καταγράφονται αναλυτικά οι τιμές σε βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης στις χώρες της Ευρώπης. Με την τιμή του αργού πετρελαίου σε διαρκή άνοδο περί τα 103 $ βαρέλι (71 $ στις αρχές του 2010 και περί τα 100 $ στα τέλη Ιανουαρίου 2011), οι τιμές λιανικής στα καύσιμα ακολουθούν ανοδική πορεία σύμφωνα με στοιχεία από δειγματοληψίες διεθνών οίκων και λεσχών αυτοκινήτου της FIA (στο διάστημα της δεύτερης εβδομάδας του 2012).

Βίντεο: Χιονίζει Πάρνηθα και Πεντέλη

Δείτε το βίντεο:

Ιράν: Νεκρός άλλος ένας πυρηνικός επιστήμονας από έκρηξη βόμβας... ποιος να το έφαγε άραγε; νιάου νιάου

Ακαριαίο θάνατο βρήκε ο 32χρονος πυρηνικός επιστήμονας του Ιράν, Mostafa Ahmadi Roshan , στην Τεχεράνη έπειτα από έκρηξη βόμβας στο χώρο του Πανεπιστημίου Allameh Tabatabai . Ο μαγνητικός εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί, σύμφωνα με μάρτυρες, κάτω από το αυτοκίνητό του από έναν μοτοσικλετιστή, όπως μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars.

Αναδιανομή τηλεοπτικών μεριδίων στη διαφημιστική δαπάνη

Με την ετήσια διαφημιστική δαπάνη του 2011 να διαμορφώνεται στα 566 εκατ. ευρώ στην τηλεόραση και με ένα νέο τοπίο να τελεί υπό διαμόρφωση, αρχίζουν το 2012, οι τηλεοπτικές επιχειρήσεις.

Απογραφή των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων

Με αλφαβητική σειρά και μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ξεκινά την 1η Φεβρουαρίου η απογραφή των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων όλης της χώρας.

Στόχος του υπουργείου Υγείας  το οποίο θα έχει εφεξής την ευθύνη για την τήρηση του Εθνικού Μητρώου Δικαιούχων Επιδομάτων είναι  να εξαλειφθούν…