14 Ιανουαρίου 2012

Κήδεψαν την Ελλάδα... κανονικά με φέρετρο, κηδειόσημο και σημαία που μετά έκαψαν... οι Σκοπιανοί ντε

Η "κηδεία της Ελλάδας", όπως αποκαλέστηκε από τους διοργανωτές και συμμετέχοντες, αποτέλεσε το κεντρικό θέμα του φετινού καρναβαλικού εθίμου στην κωμόπολη Βέβτσανι της ΠΓΔΜ ( πρόκειται για πρωτοχρονιάτικο έθιμο με το Ιουλιανό Ημερολόγιο).

Στη διάρκεια καρναβαλικής παρέλασης χθες το βράδυ στην κωμόπολη αυτή, παρουσιάστηκε ένα φέρετρο, τυλιγμένο με τη σημαία της Ελλάδας και με ένα κηδειόχαρτο στο οποίο αναφερόταν μεταξύ άλλων: «Καλά νέα».

Ελληνίδα ηθοποιός δουλεύει σε οίκο ανοχής στην Κύπρο!


Από πηγές στο Νησί της Αφροδίτης  γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός-εδώ και περίπου τέσσερις μήνες, έχει γυρίσει την πλάτη στην εγχώρια show biz και δουλεύει κρυφά από παρέες και συγγενείς σε πορνείο πολυτελείας στην Κύπρο. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η ίδια η λειτουργός της Τέχνης έχει εμπιστευθεί τη νέα επαγγελματική επιλογή της, σε δύο πολύ κοντινούς φίλους της, με την δικαιολογία ότι η οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει είναι άθλια.

Περαστικά στους παπαγάλους του ΠΑΣΟΚ που μιλάνε για "ναζί"

Η διαφορά του 2,5% σημαίνει ότι θα πληρώνουμε μερικά δις λιγότερα σε τόκους κάθε χρόνο... κατά τ' άλλα, τα αποπροσανατολισμένα ζώα το χαβά τους: "οι ναζί όμως...θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια... το έγραψε και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"...

Ανακαλύφθηκαν μαζικοί τάφοι στην Τουρκία... λέτε να έχουν σχέση με τους αγνοούμενους ελληνοκύπριους

[Και να έχουν σιγά μην το μάθουμε πότε...]

Οκτώ ανθρώπινα κρανία βρέθηκαν κοντά σε ένα πρώην κτίριο διοίκησης χωροφυλακής στο νοτιοανατολικό Ντιγιαρμπακίρ. Ο αριθμός μπορεί να ανέβει περισσότερο , δεδομένου ότι ο τόπος ήταν κάποτε για ανακρίσεις .

Η συνέχεια στο kolotoubes.blogspot.com

Επιστολή - εντολή της τρόικας: Καταργήστε τα προνόμια σε τράπεζες - ΔΕΚΟ

- Τι λέει το τελεσίγραφο των δανειστών μας που ανατρέπει τις εργασιακές σχέσεις
- Μπαίνει μαχαίρι στις αμοιβές για υπερωριακή απασχόληση
- Ζητούν αξιολόγηση των υπαλλήλων και σύνδεση των μισθών τους με την απόδοση

Public Issue: Προβάδισμα ΝΔ, χωρίς κοινοβουλευτική αυτοδυναμία-91% δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση Παπαδήμου

[Όλα αυτά βέβαια είναι για να βρισκόμαστε σε δουλειά και δεν είναι να τα πιστεύουμε και πολύ... αν κρίνουμε από το ότι ο Αλαχαβούζος μας λέει ότι ο Κουβέλης είναι τρίτο κόμμα με 13,5% και μόλις 0,5% πίσω από το ΠΑΣΟΚ!!! Ίσα ρε καραγκιόζη...]

Συνελήφθησαν 2 Τούρκοι διακινητές που προωθούσαν στην χώρα μας 31 λαθρομετανάστες.

Οι διακινητές απείλησαν με κυνηγητικές καραμπίνες τους αστυνομικούς,
ενώ τον Μάιο του 2011 είχαν πυροβολήσει κατά αστυνομικών
και αξιωματούχων του FRONTEX .
Οι δύο συλληφθέντες έχουν διακινήσει μεγάλο αριθμό μη νόμιμων μεταναστών
προς το εσωτερικό της χώρας μας.
Άλλο ένα σημαντικό χτύπημα στα κυκλώματα της παράνομης διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών, κατάφερε η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, σήμερα (14-1-2012) τα ξημερώματα, με τον εντοπισμό και σύλληψη, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, δύο (2) νεαρών Τούρκων διακινητών.

Πάγωμα μισθών προτείνει ο Ράιχενμπαχ

Η συγκράτηση των μισθών και η αύξηση της παραγωγικότητας θα βοηθήσουν να καλυφθεί το χάσμα ανταγωνιστικότητας της ελληνικής από την ευρωπαϊκή οικονομία σύμφωνα με τον επικεφαλής της «Ομάδας Κρούσης» της ΕΕ

Επιτόκιο 2% θέλουν να μας κανονίσουν οι Γερμανοί... και τα ζώα ακόμα λένε "οι ναζί θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια"

[Βέβαια λογικό να μην καταλαβαίνει η μάζα τι παίζεται αφού το ΠΑΣΟΚ της έχει πιπιλίσει το μυαλό, με τους κακούς γερμανούς που θέλουν να πάρουν τα σπίτια των ηλιθίων, προκειμένου να αποπροσανατολίζει και να κάνει ανενόχλητο τη δουλειά του με τους κερδοσκόπους... ακόμα και τώρα το ότι οι Γερμανοί ζητάνε από τους τραπεζίτες να μας δώσουν επιτόκιο 2-3%, αντί του 5-6% που έχει συμφωνήσει η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ...

Υποβρύχιες έρευνες για δεκάδες αγνοούμενους του ναυαγίου στην Τοσκάνη

Τρεις Έλληνες ανάμεσα στους επιβάτες (οι Γ.Σ., Μ.Σ. και Γ.Σ.) είναι καλά στην υγεία τους.

Τις έρευνες για τους 69 αγνοούμενους του ναυαγίου του Costa Concordia, κρουαζιερόπλοιου που προσάραξε σε αβαθή σε μικρή απόσταση από τις ακτές της Τοσκάνης τα ξημερώματα του Σαββάτου, συνεχίζουν με υποβρύχιες ομάδες τα συνεργεία διάσωσης, φοβούμενα πως δεκάδες μπορεί να έχουν εγκλωβιστεί στο κύτος του κρουαζιερόπλοιου.

Γ.Μιχελάκης: Ούτε μια συγγνώμη από τον Γ. Παπανδρέου

«Ο κ. Παπανδρέου συνεχίζει να ζει στη δική του εικονική πραγματικότητα», επισημαίνει μεταξύ άλλων σε δήλωση του ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης αναφερόμενος την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο εθνικό Συμβούλιο.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ: Επταήμερο πένθος στα Κατεχόμενα για τον θάνατο του Ραούφ Ντενκτάς

Επταήμερο πένθος μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή κηρύχθηκε στα κατεχόμενα για τον θάνατο του πρώην τουρκοκύπριου ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς.

Θα γίνει η Ελλάδα πετρελαιοπαραγωγός χώρα;'Αρθρο ευρωπαϊκής εφημερίδας ...!!!


Στις εκτιμήσεις ότι στο θαλάσσιο χώρο της Ελλάδας κρύβονται σημαντικά ενεργειακά αποθέματα, αναφέρεται άρθρο που έχει αναρτηθεί σε περίοπτη θέση της βελγικής διαδικτυακής ειδησεογραφικής πύλης Dewereldmorgen.be υπό τον τίτλο «Θα γίνει η Ελλάδα πετρελαιοπαραγωγός χώρα;».

H πλήρης μετάφραση:



Αίγυπτος: Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Ελ Μπαραντέι

Ο Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι, πρώην επικεφαλής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας, αποσύρθηκε από την κούρσα των προεδρικών εκλογών τονίζοντας ότι «το προηγούμενο καθεστώς» εξακολουθεί να κυβερνά τη χώρα, η οποία είναι χωρίς πρόεδρο από τότε που ανετράπη ο Χόσνι Μουμπάρακ, τον Φεβρουάριο του 2011.

Το υπουργείο Οικονομικών νομιμοποιεί καταπατημένες εκτάσεις του Δημοσίου

Για να μαζέψουν χρήματα φαίνεται πως το υπουργείο Οικονομικών θα νομιμοποιήσει καταπατημένες εκτάσεις του Δημοσίου με ρυθμίσεις για ημιυπαίθριους και αυθαίρετα.

Το υπουργείο Οικονομικών προωθεί σχέδιο «τακτοποίησης» χιλιάδων καταπατημένων εκτάσεων του Δημοσίου, μετά τις ρυθμίσεις για τους ημιυπαίθριους και τα αυθαίρετα, που εκτιμάται ότι θα φέρουν στα δημόσια ταμεία έσοδα ύψους 1,5 δισ. ευρώ.

Βίντεο: Δημήτρης Πόποβιτς-ΠΑΟκ

Δείτε τον πιτσιρικά:

“Black out” στην Κωνσταντινούπολη

Κατά τ' άλλα λένε ότι είναι περιφερειακή δύναμη και θέλουν να κάνουν και τον τροχονόμο ανατολής-Δύσης... 

 Εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά στην Κωνσταντινούπολη έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό εν μέσω ψύχους, λόγω βλάβης σε μετασχηματιστή στην πόλη Μπούρσα.

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός Live Stream (7:30 μμ)

Links στις παρακάτω σελίδες:

Μιλάμε για πολύ μαλάκ@@...όσοι τον ψηφίζουν-Αβραμόπουλος: Ανοικτός στην εθνική συνεννόηση, και μετά τις εκλογές

[Με ποιους να συνεννοηθείς βρε κακομοίρη; Με τους ΠΑΣΟΚους;]

Υπέρ της εθνικής συνεννόησης και μετά τις εκλογές, ακόμη και αν η ΝΔ είναι αυτοδύναμη, τάσσεται ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Καλά στην υγεία τους οι τρεις Έλληνες επιβάτες του Concordia

Επιστρέφουν αεροπορικώς στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο Ιταλός εφοπλιστής, ιδιοκτήτης του πλοίου, μεταξύ των τριών χιλιάδων επιβατών που είχαν επιλέξει να πραγματοποιήσουν την οκταήμερη κρουαζιέρα στην δυτική Μεσόγειο, συμπεριλαμβάνονταν και τρεις Έλληνες (τα αρχικά τους είναι Γ.Σ., Μ.Σ. και Γ.Σ.) οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους και ετοιμάζονται να επιστρέψουν αεροπορικώς στην Αθήνα.

Δουλειές του ποδαριού

Στο υπουργείο Οικονομικών βέβαια έχουν χάσει το μέτρο προ πολλού, ή μάλλον πιστεύουν πλέον, το λανθασμένο, ότι... παν μέτρον άριστον! Δυστυχώς όλα στο πόδι καμωμένα, πρόχειρες λύσεις για να φύγει από πάνω μας το πρόβλημα. Να πετάξουμε την μπάλα στην εξέδρα. Ενα χαρακτηριστικό και επίκαιρο παράδειγμα είναι με το φορολογικό πιστοποιητικό που οφείλουν στο εξής να έχουν όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις και το οποίο εκδίδεται από ιδιωτικές εταιρείες ορκωτών λογιστών.

Κι όμως!! Ο ψήστης της πάρου πιστεύει ότι μπορεί να κληρονομήσει το ΠΑΣΟΚ!!

Άλλη μία … «σύμπτωση» ενισχύει τις υποψίες ότι ο κ. Ι. Ραγκούσης επέστρεψε στον ρόλο του μυστικοσυμβούλου του κ. Γ. Παπανδρέου. Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας ενημέρωσε την Παρασκευή το πρωί τους δημοσιογράφους ότι υποστηρίζει την εκλογή αρχηγού στο ΠαΣοΚ μετά το PSI και τη δανειακή σύμβαση.

Μπένυ σόου: «Γιώργο, συγχαρητήρια που αποχωρείς!»

«Αγαπητέ Γιώργο θέλω να σε συγχαρώ για τις γενναίες αποφάσεις σου να αποχωρήσεις από πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Στην κοινή μας πορεία, παρά τη σύγκρουση του 2007, δεθήκαμε συναισθηματικά και αποδείξαμε πως εννούμε την ενότητα του ΠΑΣΟΚ».

Καταγγελία του Ιράν για εμπλοκή των ΗΠΑ σε δολοφονία πυρηνικού επιστήμονα

Η Τεχεράνη υποστηρίζει πως έχει στοιχεία ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του Αχμαντί-Ροσάν.

Η ιρανική κρατική τηλεόραση μετέδωσε σήμερα ότι η Τεχεράνη έχει στοιχεία που δείχνουν ότι η Ουάσινγκτον βρίσκεται πίσω από την τελευταία δολοφονία ενός εκ των πυρηνικών επιστημόνων της.

Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια με Βούλγαρους «χούλιγκαν» στα σύνορα

Τα ηλεκτρονικά μέσα της Βουλγαρίας έδωσαν μεγάλη δημοσιότητα στην ανακοίνωση, της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία αναφέρεται στα αίτια και τα πραγματικά περιστατικά, που οδήγησαν στις πρόσφατες συμπλοκές μεταξύ δυνάμεων της ΕΛΑΣ και Βούλγαρων «χούλιγκαν» στην περιοχή του συνοριακού σταθμού του «Προμαχώνα».

ΓΑΠ: Σωτήρια επιλογή το Μνημόνιο!!! Ρε άι στο διάολο που θα μας πεις ότι μας έσωσες κιόλας!!!

Σωτήρια επιλογή χαρακτήρισε ο Γ.Παπανδρέου την υπαγωγή στο Μνημόνιο. Χαρακτηριστικά διευκρίνισε πως το ψήφισαν κι άλλες πολιτικές δυνάμεις και υπήρξε και ρήγμα στη ΝΔ.

Δίνουν αμοιβή για τα κλεμμένα έργα τέχνης της Πινακοθήκης

Πρώτα μας τα κλέψανε και τώρα δίνουμε και αμοιβή για να βρούμε τους κλέφτες. Τρεις οι ύποπτοι σύμφωνα με πληροφορίες τις αστυνομίας.

Μεγάλα χρηματικά ποσά για πληροφορίες σχετικές με την κλοπή των τριών έργων τέχνης την Δευτέρα τα ξημερώματα από την Εθνική Πινακοθήκη φέρεται να «προσφέρουν» αξιωματικοί της ΕΛΑΣ προκειμένου να εντοπίσουν τους σπάνιους πίνακες και να συλλάβουν τους δράστες.

Σπάνιο βίντεο: Σχεδόν λευκό πιγκουίνο κατέγραψε αποστολή του National Geographic

Δείτε το βίντεο:

Τα γραπτά μένουν...όσο και αν η μάζα ξεχνά...

Το ίδιο ισχύει και για τον "Οικουμενικό Πατριάρχη" Βαρθολομαίο:

Πόσο μαλάκ@@ είναι αυτοί που διοικούν το δήμο Αιγιαλείας;

Μερικοί βιάζονται να αποκτήσει η Ελλάδα διπλό νόμισμα και η δραχμή να κυκλοφορήσει εκ νέου ταυτόχρονα με το ευρώ. Συνεργάτης μου με ενημερώνει ότι ο Δήμος Αιγιαλείας αποστέλλει διπλότυπα είσπραξης στα οποία η ενδεικτική τιμή...

Φαρμαγεδδώνας για το έθνος του PROZAC: 20% των αμερικάνων παίρνουν ψυχοφάρμακα!!!

Περισσότεροι αμερικανοί πεθαίνουν από υπερκατανάλωση φαρμάκων απ' ότι από αυτοκινητιστικά δυστυχήματα. Το έθνος του PROZAC καταναλώνει το 60% της παγκόσμιας παραγωγής ψυχοφαρμάκων με πολλά από αυτά να δίνονται μέχρι και σε παιδιά!! Οι ΗΠΑ είναι από τις ελάχιστες χώρες όπου επιτρέπεται η διαφήμιση φαρμάκων. Το 2009 η Pfizer, η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία στον κόσμο, πλήρωσε το ποσό ρεκόρ των 2,3 δις δολ πρόστιμο, για παράνομες πρακτικές προώθησης και διαφήμισης ενός μόνο φαρμάκου της. Δείτε το βίντεο:

Ο ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Γράφει ο Β.Α. Κόκκινος

Ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο μεγάλος αυτός υπεύθυνος της σημερινής εξαθλιώσεως της Ελλάδας, είπε στην αρχή της πρωθυπουργίας του, ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει πετρέλαιο (συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλες, μεταδοθείσα από την ΝΕΤ την 11/12/2009). Ο υφυπουργός Γ. Μανιάτης, ενώ είχε εμμέσως προαναγγείλει στην Ολομέλεια της Βουλής άμεση έναρξη γεωτρήσεων, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα βουλευτή και υπευθύνου του τομέα Εξωτερικών της Ν.Δ. Π. Παναγιωτόπουλου, σε επιτροπή της Βουλής, λίγες ημέρες μετά, μίλησε για «διαδικασία χρόνων».

Βίντεο-ΙΚΕΑ: Έφτιαξε διαμέρισμα σε σταθμό του Παρισιού, όπου έμειναν 5 άτομα για 6 μέρες

Μέσα στο σταθμό του μετρό, Auber, του Παρισιού, το ΙΚΕΑ έφτιαξε ένα διαμέρισμα 54 τετραγωνικών, όπου από τις 9 Ιανουαρίου μέχρι και σήμερα ζούσαν 3 γυναίκες και δύο άνδρες, υπό τα βλέμματα των περαστικών μιας και οι εξωτερικοί τοίχοι ήταν εν μέρει από τζάμι. Δείτε τα βίντεο με την κατασκευή του διαμερίσματος και τη ζωή μέσα σε αυτό:

Αμοιβή για τα κλεμμένα έργα τέχνης της Πινακοθήκης προσφέρει η ΕΛ.ΑΣ

Τρεις οι ύποπτοι - Ειδικές μέθοδοι έρευνας και το περιστατικό της Κέρκυρας

Μεγάλα χρηματικά ποσά για πληροφορίες σχετικές με την κλοπή των τριών έργων τέχνης την Δευτέρα τα ξημερώματα από την Εθνική Πινακοθήκη φέρεται να «προσφέρουν» αξιωματικοί της ΕΛΑΣ προκειμένου να εντοπίσουν τους σπάνιους πίνακες και να συλλάβουν τους δράστες.

"Η Ρόμα εστίασε στον Πόποβιτς"

Τα βλέμματα των ανθρώπων της Ρόμα φαίνεται πως τράβηξε ο Δημήτρης Ποποβιτς (στις 12/1 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ) με τις εμφανίσεις στο τουρνουά "Ρενάτο Κούρι" που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ιταλία.

Άπαιχτος ο Στρος Καν: "Συμμετείχα στα όργια για να ανασυγκροτήσω τη σεξουαλική μου ζωή"

Δεν είχε καταλάβει ο Ντομινίκ Στρος-Καν ότι οι γυναίκες με τις οποίες κοιμόταν ήταν ιερόδουλες «επειδή ήταν όλες τους γυμνές». Αυτό υποστήριξε ο δικηγόρος του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τις δραστηριότητες του πελάτη του στα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων στα οποία σύχναζε.

Φώτο από το ιταλικό κρουαζιερόπλοιο που βυθίζεται

Δείτε εδώ πως ήταν χθες βράδυ και δείτε πως είναι σήμερα:

Ραδιοσταθμός Εκκλησίας - Η Αυτοκρατορία του διευθυντή(;) αντεπιτίθεται

Ραδιοσταθμός ΕκκλησίαςΤου Αντώνη Μποσνακούδη – tonybosnakoudis@gmail.com

Η πρώτη συνεδρίαση του 2012 της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου μεταξύ 10-12 Ιανουαρίου πραγματοποιείται σε περίοδο κορύφωσης του αρνητικού κλίματος στον τομέα της εκκλησιαστικής ενημέρωσης, με δύο πτυχές: τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «89,5» και το Γραφείο Τύπου.

Βίντεο: Εκδίκηση Κουλούρη στον Παπουτσή

Δείτε το:

Μεγάλη παγκόσμια επιτυχία για την ΟΝΝΕΔ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Διεθνούς Ένωσης Δημοκρατικών Νεολαιών (International Young Democrat Union, IYDU) εκλέγεται Έλληνας ΟΝΝΕΔίτης στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου. Στο Συνέδριο του IYDU που διεξάγεται στο Sydney της Αυστραλίας, ο Υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών και Άμυνας της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, Άρης Καλαφάτης, εξελέγη στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, μια από τις πιο κομβικές θέσεις στην Ένωση των Νεολαίων Κεντροδεξιών κομμάτων από όλο τον κόσμο.

Βίντεο από την κηδεία του Ιρανού πυρηνικού επιστήμονα που καθάρισαν οι εβραίοι

Οι κατάρες στους εβραίους και τους αμερικάνους πήγαιναν σύννεφο:

Διαψεύδει ο Δ.Πειραιά ότι hackers επιτέθηκαν στη σελίδα του

Με αφορμή το άρθρο που δημοσιεύθηκε σε αρκετά blogs και sites και κάνει αναφορά σε υποτιθέμενη επίθεση hackers στην ιστοσελίδα του Δήμου Πειραιά, ένιωσα την ανάγκη να σας ενημερώσω για τα κάτωθι.

Δεν υφίσταται καμία επίθεση προς τη σελίδα του Δήμου Πειραιά κατά την περίοδο όπως αυτή προσδιορίζεται στο εν λόγω άρθρο.

Αιμόφυρτη η Ελλάδα περιμένοντας το ασθενοφόρο...

Υπάρχουν πολλοί φίλοι που θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν έχει κάνει αρκετά όσον αφορά τις αλλαγές που απαιτούνται με σκοπό να ξεκινήσει η προσπάθεια αναδιάρθρωσης του κράτους. Πράγματι, όχι μόνο δεν έχουμε κάνει πολλά, δεν έχουμε κάνει τίποτα. Το πολιτικό κατεστημένο εξακολουθεί και δεν θέλει μέχρι σήμερα να βάλει χέρι στο μεγάλο κράτος.

ΣΤΙΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Eνα από τα θέματα που δεν επιθυμούσε να συζητηθούν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ο κ. Πετρος Θεοδωρίδης και για τον λόγο αυτό πραξικοπηματικά απέκλεισε την συμμετοχή τριών μικρομετόχων από αυτήν, είναι αυτό, η καταγγελία του οποίου οδήγησε στον έλεγχο από το ΣΔΟΕ:

Αιτή: Το 57% (πάνω από 2,5 δις) των δωρεών μάσησαν οι ανθρωπιστικές οργανώσεις

Δύο χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7.3 βαθμών στην Αϊτή και όμως, όπως εκτιμούν ειδικοί, θα χρειαστούν τουλάχιστον δέκα χρόνια μέχρι η χώρα να σημειώσει αξιόλογη ανάκαμψη. Άγνωστο όμως παραμένει τί απέγινε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν υπό την αιγίδα του Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών για την ανακούφιση των πληγέντων και ανέρχονταν σε 4,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πάτρα: Έκρηξη βόμβας στην γιορτή του Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ

Εκρηκτικό μηχανισμό στα γραφεία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Πάτρα τοποθέτησαν άγνωστοι το βράδυ της Παρασκευής. Οι άγνωστοι δράστες θέλησαν να αμαυρώσουν τη γιορτή του Συνδέσμου Φιλάθλων του ΠΑΟΚ που έκοβε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Ιταλία: Τουλάχιστον 6 νεκροί σε προσάραξη κρουαζιερόπλοιου

Το κρουαζιερόπλοιο Κόστα Κονκόρντια αναχώρησε χθες από την Σαβόνα προς τη Τσιβιταβέκια, κοντά στη Ρώμη, που ήταν ο πρώτος προορισμός του αλλά προσάραξε σε ύφαλο έξω από το μώλο του λιμανιού της νήσου Τζίγκλιο, στο νότο της Τοσκάνης, παίρνοντας κλίση 20  μοίρες.

Νεκρός ο δράστης που τραυμάτισε αστυνομικό στα Μέγαρα

Ο κακοποιός, ελληνικής καταγωγής, τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς όταν οι τελευταίοι τον εντόπισαν στην περιοχή της Πάχης.

Πέθανε ο Έλληνας, θρυλικός ποδοσφαιριστής της Τουρκίας, Λευτέρης Αντωνιάδης (βίντεο)

Πέθανε το βράδυ της Παρασκευής, σε ηλικία 86 ετών, ένας από τους θρύλους του τουρκικού ποδοσφαίρου, ο ελληνικής καταγωγής ποδοσφαιριστής Λευτέρης Αντωνιάδης (Lefter Kucukandonyadis) του οποίου ο πατέρας ήταν Έλληνας και η μητέρα Τουρκάλα.

Γεννημένος το 1925 στην Κωνσταντινούπολη, ο «Λεφτέρ» αγωνίστηκε...

Ζώα μαχαίρωσαν άτομο στου Ψυρρή, επειδή είχε ringtone τον ύμνο της ομάδας του!!!

Άγνωστοι μαχαίρωσαν πελάτη σε καφετέρια στου Ψυρρή, επειδή από το κινητό του ακούστηκε ο ύμνος του Παναθηναϊκού!Το απόγευμα της Παρασκευής, σε καφετέρια στου Ψυρρή, ομάδα αγνώστων που επέβαιναν σε μηχανάκια, επιτέθηκε σε έναν από τους πελάτες, επειδή από το κινητό του ακούστηκε ο ύμνος του Παναθηναϊκού.

Ψόφησε ο Ραούφ Ντενκτάς! Μήπως πρέπει και να κλάψουμε;


Ο φονιάς ελληνοκυπρίων θεωρήθηκε πρωτεργάτης της αναγόρευσης της Κύπρου σε κυρίαρχο θέμα της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής.

Ο σκληροπυρηνικός πρώην ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, ο οποίος κυριάρχησε στην πολιτική σκηνή για περισσότερο από σαράντα χρόνια, απεβίωσε απόψε σε ηλικία 88 χρονών σε νοσοκομείο στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας.

Μα τι είπες τώρα; Fuchs: Η S&P πρέπει να υποβαθμίσει και τη Μ. Βρετανία

Επίθεση κατά των Οίκων αξιολόγησης εξαπέλυσε ο Γερμανός βουλευτής Μichael Fuchs, κατηγορώντας τους για πολιτικά παιχνίδια, ενώ ο Σόιμπλε είπε ότι δεν πρέπει να υπερεκτιμάμε τις αξιολογήσεις των οίκων και η Μέρκελ θα τοποθετηθεί αύριο για την απώλεια του τριπλού Α από Γαλλία και Αυστρία. Για πολιτικά υποκινούμενη απόφαση μίλησε και ο Διοικητής της Τράπεζας της Αυστρίας Έβαλντ Νοβότνυ.

Αθάνατη Ελλαδάρα: Κρατούμενος σε φυλακή, είχε κομπιούτερ και τηλεόραση πλάσμα στο κελί του!!

Ποινικός κρατούμενος στις φυλακές Μαλανδρίνου Φωκίδας εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από φύλακες να έχει στο κελί του υπολογιστή με τηλεόραση πλάσμα και δισκέτες. Το κομπιούτερ και η τηλεόραση κατασχέθηκαν και εστάλησαν σε υπηρεσίες στο υπουργείο προστασίας του πολίτη, σύμφωνα με πληροφορίες του agioritikovima.gr .

Ένοπλη συμπλοκή με τραυματισμό αστυνομικού στα Μέγαρα

Επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη ενός άνδρα που πρωταγωνίστησε σε ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς μετά από ληστεία στα Μέγαρα, κατά την οποία τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 10 το βράδυ στο 42ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα. Στις 9:40, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, άγνωστος διέπραξε ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ στο Μεγάλο Πεύκο και διέφυγε με ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Άλφα Ρομέο.

9 χώρες υποβάθμισε η Standard & Poor's

Στη μαζική υποβάθμιση εννέα χωρών προχώρησε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο Οίκος Αξιολόγησης Standard & Poor's, λίγο μετά το κλείσιμο του χρηματιστηρίου μετοχών στη Νέα Υόρκη.

Κατά μια βαθμίδα υποβάθμισε ο αμερικανικός Οίκος την πιστοληπτική ικανότητα της Αυστρίας, της Γαλλίας, της Μάλτας, της Σλοβακίας και της Σλοβενίας ενώ κατά δύο βαθμίδες υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας και της Κύπρου.