19 Ιανουαρίου 2012

Σαμαράς: όχι άλλη ύφεση

“Όχι άλλη ύφεση“. Στην φράση αυτή συνοψίζεται η στάση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που έγινε σήμερα και κατά την οποία εκτός από το PSI είχε ως αντικείμενο και τις διαβουλεύσεις με την Τρόϊκα.

Έλεος ρε ΠΑΣΟΚοι: Πρόταση γα σύλληψη του Β. Παπαγεωργόπουλου!!! Πρέπει πάση θυσία να του κλείσουν το στόμα...

Όλως τυχαίως μόλις ο Παπαγεωργόπουλος άρχισε να δίνει στοιχεία ότι αδίκως κατηγορείται, ήρθε το αίτημα του εισαγγελέα να προφυλακισθεί προκειμένου να μην μιλάει...

Βέβαια από μία πλευρά καλά του κάνουνε οι ΠΑΣΟΚοι, οι οποίοι είναι killer σε τέτοια θέματα...

Οι αμερικάνοι έκλεισαν το megaupload.com

[Ενημέρωση: Σύμφωνα με πληροφορίες οι τεχνικοί του megaupload, κάνουν backup τη σελίδα που θα ανοίξει πάλι στη διεύθυνση megavideo.bz]

Μια από τις μεγαλύτερες σελίδες ανταλλαγής αρχείων έκλεισαν οι αμερικάνικες αρχές και ο ιδρυτής της και πολλοί διευθυντές της εταιρίας κατηγορούνται ότι παραβίασαν νόμους εναντίον της ηλεκτρονικής πειρατείας.

Το κατηγορητήριο λέει ότι η σελίδα Megaupload.com κοστίζει στους ιδιοκτήτες των πνευματικών δικαιωμάτων πάνω από 500 εκ δολ χαμένα έσοδα από αντιγραμμένα έργα κ.λπ.Το κλείσιμο έγινε μόλις μια μέρα μετά τη διαμαρτυρία πολλών σελίδων για τις δύο προτάσεις νόμου στις ΗΠΑ.

ΟΙ ΠΑΡΕΙΤΣΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.

     Κάποτε είχα γράψει για τις παρείτσες που είχαν δημιουργηθεί ιδιαίτερα επί εποχής Σημίτη και σκοπό είχαν εκτός από τις κάθε ειδών λοβητούρες  και αλληλοεξυπηρετήσεις, την στήριξη του καθεστώτος με κάθε τρόπο.
     Οι παρείτσες αυτές ήταν (και είναι ακόμα) ΟΜΩΝΥΜΕΣ και ΕΤΕΡΩΝΥΜΕΣ.

Σπουδαίο νέο!!! Προβόπουλος: Εάν είχαν ληφθεί μέτρα, η κρίση θα είχε αποφευχθεί

Συστημική και δομική κρίση του οικονομικού προτύπου λειτουγίας που κυριάρχησε στη χώρα από την μεταπολίτευση χαρακτήρισε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, κ. Προβόπουλος την κατάσταση της οικονομίας στη χώρα και έκανε λόγο για πολιτικές που οδήγησαν σε αδιέξοδο και κατάρρευση.

Καλαμάτα: Έπιασαν Καναδό μαλάκ@ για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορώνης.

Πήρε κλειστή τη στροφή λέει ο πλοίαρχος του Concordia

«Άργησα να στρίψει το κρουαζιερόπλοιο με συνέπεια να πλεύσει πολύ κοντά στις ακτές του νησιού και να δημιουργηθεί το ρήγμα», ομολόγησε ο κυβερνήτης Φραντσέσκο Σκετίνο του πλοίου Costa Concordia, το ναυάγιο του οποίου κόστισε τη ζωή 11 ανθρώπων, ενώ άλλοι 26 αγνοούνται, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο πιτσιρίκος είναι τελικά η πουτάνα!! Έκανε το κουνέλι και ανακάλεσε όσα είπε για την Ψωλή του Βουκεφάλα :)

Με τελευταία του ανάρτηση ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρει πως βάζει την τελευταία πινελιά στη θλιβερή ιστορία με την ΠΑΣΟΚική λουλού (που δεν έχει το θάρρος να παραδεχθεί ότι είναι κατά βάθος ΠΑΣΟΚος) τον θλιβερό Πιτσιρίκο:

"Δεν διεκδικώ δάφνες μάντη Κάλχα αλλά, όπως ακριβώς προέβλεψα στην τελευταία μου ανάρτηση, ο σιχαμερός αρουραίος, έτσι και στριμωχτεί, θα αρνηθεί ότι αναφερόταν σ' εμένα.

Παραμένει επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ και έπρεπε να σταλεί ένα μήνυμα: Σε... καραντίνα ο Γιάχος!

[Όλα αυτά για ένα πέναλτυ από τα οποία έχουν δοθεί χιλιάδες σε Ολυμπιακό κ.λπ...]
Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, αλλά και ο βοηθός του Πολυχρώνης Κωστάρας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από την ΚΕΔ για τις προσεχείς κληρώσεις, “πληρώνοντας” έτσι το πέναλτι που λανθασμένα καταλόγισαν σε βάρος του Κάλα και υπέρ του Λαζάρ.

Στο Μεγαρο Μαξίμου οι Βενιζέλος-Νταλάρα

Στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου συνεχίζεται η σύσκεψη Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, έφθασαν πριν λίγο οι Βενιζέλος και Νταλάρα, προφανώς για να ενημερώσουν τους υπόλοιπους.

Ενημέρωση: Τέλειωσε στις 8:45 η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών

Συνάντηση Γ. Μουρμούρα με το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας

Συνάντηση με τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας είχε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιάννης Μουρμούρας. Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του υφυπουργού, όπως η προστασία και η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, των εθνικών κληροδοτημάτων και των κοινωφελών ιδρυμάτων και το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων στο πλαίσιο των διαθρωτικών μεταρρυθμίσεων που ορίζει ο εφαρμοστικός νόμος.

Εντάξει μας πείσατε! Απάντηση της ΕΛ.ΑΣ περί ενδεχόμενων παρακολουθήσεων τηλεφωνικών συνομιλιών εισαγγελέων

Ανακοίνωση-απάντηση για το θέμα περί ενδεχόμενης παρακολούθησης τηλεφωνικών συνομιλιών εισαγγελικών λειτουργών του τομέα της οικονομίας, εξέδωσε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., στην οποία αναφέρει τα εξής:


Στο τέλος τους είπαν και μαλάκ@@-Μ. Παπαϊωάννου: «Έπληξαν το κύρος της Δικαιοσύνης οι Πεπόνης – Μουζακίτης»

Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης «έπληξαν το κύρος της Δικαιοσύνης με τις συγκεκριμένες πράξεις και συμπεριφορές τους» δήλωσε σήμερα το απόγευμα ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, μετά την γνωστοποίηση του πορίσματος του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή, με το οποίο ουσιαστικά τίθενται για δεύτερη φορά στο αρχείο οι καταγγελίες των δύο αντεισαγγελέων Εφετών.

Κεφαλογιάννης: Ελπίζουμε η κυβέρνηση να φέρει πρόγραμμα ανταλαγής ομολόγων χωρίς ξένο δίκαιο

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ: Αγγλικό ή ελληνικό δίκαιο; Ποια είναι η πρόταση; (η δικιά σου ποια είναι ρε καραγκιόζη;)ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: Τα είπαμε, λοιπόν, αυτά. Εμείς δεν εκτεθήκαμε όπως εσείς, κύριε Αλευρά, που ψηφίσατε το άρθρο 16, παράγραφος 1 και 5.

Διαπραγματεύσεις Ελλάδας – Αιγύπτου για την ΑΟΖ

Υπάρχει σταθερή βούληση της Ελλάδας και της Αιγύπτου για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων οριοθέτησης των μεταξύ τους θαλασσίων ζωνών, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας.
Σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα που φέρουν τον υπουργό Ενέργειας της Αιγύπτου να έχει απευθύνει πρόσκληση σε Κύπρο και Τουρκία για καθορισμό των μεταξύ τους θαλασσίων συνόρων, χωρίς τη συμμετοχή της Ελλάδας, επισήμανε ότι Αίγυπτος και Κυπριακή Δημοκρατία έχουν κυρώσει τη μεταξύ τους συμφωνία οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών.

Παράλληλα ο Γρηγόρης Δελαβέκουρας σημείωσε ότι στην πρόσφατη συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Δήμα με τον πρέσβη της Αιγύπτου στην Αθήνα, επιβεβαιώθηκε η αμοιβαία βούληση για οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας-Αιγύπτου, στο πλαίσιο της Σύμβασης του Δικαίου της Θάλασσας, την οποία έχουν κυρώσει και οι δύο χώρες. Επιπλέον υπογράμμισε το άριστο κλίμα στις σχέσεις Ελλάδας-Αιγύπτου, που διέπει όλο το φάσμα της συνεργασίας τους.

Απαντώντας σε ερώτηση για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την Αίγυπτο και τη Λιβύη, παρατήρησε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, συμπληρώνοντας ότι η οριοθέτηση των Θαλασσίων Ζωνών είναι ένα πολύπλοκο και τεχνικό θέμα, ενώ δεν θα πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι και στις δύο χώρες υπάρχουν σημαντικές πολιτικές εξελίξεις.

Αναφερόμενος στις σχέσεις Ελλάδας-Αιγύπτου τόνισε ότι η Ελλάδα στηρίζει τη μεταρρυθμιστική διαδικασία στην Αίγυπτο και στάθηκε στο πλάι του αιγυπτιακού λαού από την πρώτη στιγμή, ενώ υπογράμμισε τη στρατηγική σημασία της Αιγύπτου για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και την ανάγκη εντονότερης παρουσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην περιοχή και ευρύτερα στη Μέση Ανατολή.

Επανερχόμενος στο θέμα της οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών, σημείωσε ότι η επίτευξη τέτοιων συμφωνιών, πέρα από σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες, συνεισφέρει στην ειρήνη και τη σταθερότητα της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου. Για το λόγο αυτό, επανέλαβε ότι η Ελλάδα επιδιώκει «την οριοθέτηση όλων των θαλασσίων ζωνών με όλους τους γείτονές της».

Δένουν "χειροπόδαρα" τους εφοριακούς

Αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης και περιορισμούς στη θητεία των προϊσταμένων σε ΣΔΟΕ, Ελεγκτικά Κέντρα, Εφορίες και Τελωνεία προβλέπει απόφαση του υπουργού Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλου που εκδόθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2011 και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως προπαραμονή πρωτοχρονιάς του 2012!

Όπως προβλέπει η απόφαση Βενιζέλου:

Στα δίχτυα της αστυνομίας ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ για σχέσεις με τη μαφία!!

Σοβαρές κατηγορίες αντιμετωπίζει ο Hector Raul Cuper, που έχει κληθεί για ανάκριση από την ιταλική αστυνομία, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν έλαβε 200.000 ευρώ (κρυμμένα σε κάλτσες και εσώρουχα) από την ιταλική μαφία, ώστε να δώσει τέσσερα…

Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ!

Ακούστε τι είπε και δείτε παρακάτω και δύο ντοκουμέντα που έδωσε στη δημοσιότητα:

Πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων

Με μια απλή δήλωση ο φαρμακοποιός απο δώ και στο εξής θα μπορεί να λειτουργεί το φαρμακείο του πέραν του νόμιμου ωραρίου

Κατατέθηκε η τροπολογία για την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου υγείας, με την τροπολογία αυτή “διευκολύνεται η εφαρμογή της υφιστάμενης υπουργικής απόφασης που δίνει το δικαίωμα σε όσους φαρμακοποιούς επιθυμούν να λειτουργούν με δική τους βούληση πέραν του νομίμου ωραρίου”.

Κώδικας ναρκωτικών: Καταψηφίζουν ΝΔ, ΛΑΟΣ

Το πρώτο κοινοβουλευτικό ρήγμα στη συνοχή της κυβέρνησης Παπαδήμου επέφερε ο «κώδικας περί ναρκωτικών» που συζητείται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και τον οποίο καταψηφίζουν ΝΔ και ΛΑΟΣ αλλά και το ΚΚΕ.

Ελεύθερος ο ελληνικής καταγωγής υποπλοίαρχος του Costa Concordia

Ελεύθερος, χωρίς να του ασκηθεί ποινική δίωξη, αφέθη τελικώς ο ελληνικής καταγωγής Ιταλός υπήκοος Δημήτρης Χρηστίδης υποπλοίαρχος του ιταλικού κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia που ναυάγησε στα ανοιχτά της Τοσκάνης.

Εμπορικός δορυφόρος φωτογραφίζει το μισοβυθισμένο Costa Concordia



Η Digital Globe, η αμερικανική εταιρεία από την οποία προέρχονται πολλές εικόνες του Google Earth, δημοσίευσε μια φωτογραφία του μισοβυθισμένου κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia έξω από τις ακτές της Τοσκάνης.

Bloomberg: H Nike νοίκιασε κατάστημα στην Ερμού κατά 43% φθηνότερα

Η Nike Inc. η μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικών ειδών στον κόσμο, συμφώνησε να νοικιάσει σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή και συγκεκριμένα κατά τουλάχιστον 43% λιγότερο από τον προηγούμενο ενοικιαστή, κατάστημα  στο κέντρο της Αθήνας (Ερμού 1, Πλ.Συντάγματος).

Όλο το πόρισμα μπουγάδα για το κουκο΄θυλωμα των καταγγελιών των οικονομικών εισαγγελέων

Διαβάστε το πόρισμα με το οποίο ξεπλύθηκαν οι πιέσεις και οι παρεμβάσεις που ασκήθηκαν στους οικονομικούς εισαγγελείς από τον Παπαιωάννου και άλλους:

Συλλήψεις 5 ατόμων στα Χανιά για χρέη προς το Δημόσιο

Στη σύλληψη 5 ατόμων που οφείλουν μεγάλα ποσά στο Δημόσιο, προχώρησαν οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ στα Χανιά.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο του ΣΔΟΕ Κρήτης, Στέλιο Λαντζουράκη, τα ποσά που οφείλουν οι συλληφθέντες ξεπερνούν τα 6 εκατ. ευρώ, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Μγουγάδα με τους εισαγγελείς: Τους πήρε τηλέφωνο ο Υπουργός αλλά δεν τρέχει και τίποτα... οπότε η υπόθεση μπαίνει οριστικά στο αρχείο

- Οι 2 εισαγγελείς μιλούν για τηλεφώνημα ακόμα και από τον υπουργό Δικαιοσύνης
- Τρείς σοβαρές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη θάβονται στο αρχείο!
- Και τελικά υποστηρίζεται ότι οι παραιτήσεις υποβλήθηκαν γιατί ήθελαν να τους αντικαταστήσουν!
- Πρέπει να λάμψει όλη η αλήθεια! (Σιγά μη μας στραβώσει η λάμψη της αλήθειας...)

Ολοκληρώνεται η κατάρτιση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ

Με κοινή συνεδρίαση της Γραμματείας Προγράμματος και της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων συνεχίστηκε σήμερα η διαδικασία Εσωτερικής Διαβούλευσης για την κατάρτιση του Κυβερνητικού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Εκτός ο Ρικ Πέρι, τελικά δεν κέρδισε ο Ρόμνει στην Αιόβα στις 3 Ιανουαρίου, αλλά ο Σαντόρουμ

Ο συντηρητικός κυβερνήτης του Τέξας Ρικ Πέρι, που θεωρεί πως η Τουρκία κυβερνάται από ισλαμιστές και θεωρεί ότι πρέπει να τη βγάλουν από το ΝΑΤΟ, πρόκειται να ανακοινώσει επίσημα την αποχώρησή του από την κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει αργότερα την Πέμπτη από τη Νότια Καρολίνα.

ΔΕΗ: 56 εκ μηνιαίως οι υπάλληλοι... 6,5 εκ οι διευθυντάδες και ζήσαν αυτοί καλά και μεις χειρότερα

Στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται η μηνιαία μισθοδοσία των στελεχών της ΔΕΗ, σε σύνολο μισθοδοτικής δαπάνης 62 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς τις εργοδοτικές εισφορές. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από έγγραφο του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, Αρθούρου Ζερβού, που διαβιβάστηκε στη Βουλή, στο πλαίσιο απάντησης σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Άγγελου Κολοκοτρώνη, ο οποίος κατήγγειλε υπερβολικό αριθμό των ανώτερων στελεχών στην επιχείρηση.

Παπανδρέου: "Πρωθυπουργός ο Παπαδήμος όσο χρειαστεί"... μέχρι να μπορώ πάλι εγώ

Αυτή είναι η θέση που θα εκφράσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην συναντηση του κ. Παπαδήμου με τους αρχηγούς των τριών κομμάτων που απαρτίζουν την κυβέρνηση. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο εκπροσωπος του ΠΑΣΟΚ, κ Μπεγλίτης, είπε ότι ο κ. Παπανδρέου πηγαίνει για να ζητήσει την επαναβεβαίωση της πολιτικής δέσμευσης των 3 κομμάτων για ειλικρινή δημιουργική και αποτελεσματική στήριξη της κυβέρνησης.


Αυξάνεται η στήριξη των Γερμανών πολιτών προς την Ελλάδα

Ο αριθμός των Γερμανών που αντιτίθενται στην περαιτέρω χρηματοπιστωτική στήριξη της Ελλάδας μειώθηκε σημαντικά τους τελευταίους μήνες, όμως το θέμα εξακολουθεί να διχάζει τη χώρα, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα από το τηλεοπτικό δίκτυο ARD.

Από την έρευνα του ινστιτούτου Infratest- Dimap, διαπιστώθηκε πως 46% των Γερμανών πιστεύουν πως οι χώρες της ευρωζώνης δεν πρέπει να συνεχίσουν να στηρίζουν την Ελλάδα για να σταθεροποιήσουν το ευρώ- ένα ποσοστό που έχει μειωθεί κατά επτά μονάδες, από το 53% που ήταν τον Οκτώβριο.


Το Ελληνο-Ιταλικό σύμφωνο φιλίας Βενιζέλου - Μουσολίνι και το Δωδεκανησιακό Ζήτημα (1928)

Μια από τις βασικότερες προτεραιότητες της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Ελευθέριο Βενιζέλο το 1928 ήταν η συνεννόηση με την Φασιστική Ιταλία του Μουσολίνι. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε Πρωθυπουργός, ο Βενιζέλος ενθάρρυνε τον υπουργό εξωτερικών και στενό του συνεργάτη Ανδρέα Μιχαλακόπουλο να λύσει τις όποιες διαφορές υπήρχαν με την Ιταλία και να υπογραφεί σύμφωνο με ειρηνικό περιεχόμενο. Η πολιτική αυτή δεν άρχισε να τελεσφορήσει και τον Σεπτέμβριο του 1928 ο ίδιος ο Βενιζέλος μετέβη στην Ρώμη και συναντήθηκε με τον Μουσολίνι στις 23 Σεπτεμβρίου.

Εποχές κι αυτές επί Καραμανλή!

Ποια είναι η διαφορά Καραμανλή - Παπανδρέου;

Ο συλληφθείς δικηγόρος Ζήνδρος Ν. στη Θεσσαλονίκη ειρωνευόταν Καραμανλή και Εφραίμ για τη φυλακή...

[Ενημέρωση 18.07.2017

Ο εν λόγω μπούφος με έχει καταγγείλει στην Αρχή Προστασίας προσωπικών δεδομένων επειδή λέει αθωώθηκε ομόφωνα το 2013 και αναφέρω ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του :) Ποια προσωπικά δεδομένα ρε μπούφε; Ότι σε συνέλαβε η αστυνομία όπως έγραψαν 200 μέσα ενημέρωσης ή ότι σου ευχηθήκαμε φυλακή όπως ειρωνευόσουν τον Εφραίμ ο οποίος τελικά επίσης αθωώθηκε! Καταλάβατε; Ο στόκος εγκαλεί εμένα για κάτι που έκανε ο ίδιος :))) και με αυτές τις μπούρδες πρέπει να ασχολείται η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ενημέρωση 16.01.2018

Τελικά μετά από αγώνες ο μπούφος δικηγόρος πέτυχε να με καταδικάσει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (αφού δεν εμφανίστηκα στη "δίκη" που μου έκαναν)... "να αφαιρέσει το δημοσίευμα ή να μεριμνήσει για τη διόρθωσή του με δημοσίευση της είδησης της έκδοσης της αθωωτικής, για το πρόσωπο του προσφεύγοντος, δικαστικής απόφασης".... οπότε σαφώς και διαλέγω την κουρτίνα 2 να προσθέσω ότι τελικά ο μπούφος ΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖΑίος αθωώθηκε το 2013...
Α! Οι άλλοι της Αρχής έβαλαν και ένα πρόστιμο 2.000€ στο blog, άντε να δούμε από ποιον θα το εισπράξουν...]

Θα ήθελε να έβλεπε "τα μούτρα του Πούτιν όταν μάθαινε ότι ο Εφραίμ μπήκε φυλακή" και "ούτε η φιλία με τον Καραμανλή μπόρεσε να τον σώσει" λέει, γεμάτος ειρωνεία, o δικηγόρος Ζήνδρος Νικόλαος από τη Θεσσαλονίκη, που συνελήφθη σαν ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε (ΣΣ: Το 2013 ο εν λόγω κύριος αθωώθηκε από τις κατηγορίες όπως και ο Εφραίμ...)... άντε να δούμε τώρα τα δικά σου ξεμπερδέματα Νικολάκη:

- 10,5% οι νέες παραγγελίες και -0,9% ο τζίρος στη βιομηχανία... ε, τότε πως αυξάνονται οι εξαγωγές ρε καραγκιόζηδες;

[Το έχουμε γράψει χιλιάδες φορές: Η δήθενα αύξηση εξαγωγών που διαφημίζει το ΠΑΣΟΚ είναι μούφα! Αν είχαμε αύξηση εξαγωγών θα είχαμε δουλειές στη βιομηχανία και όχι αύξηση της ανεργίας...]

Πτώση της τάξης του 10,5% εμφάνισε ο Γενικός Δείκτης Νέων Παραγγελιών στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) σε ετήσια βάση το Νοέμβριο του 2011, έναντι αύξησης 6,2% που είχε σημειωθεί ένα χρόνο νωρίτερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Διάγγελμα Παπαδήμου μετά τη συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς

Αλλεπάλληλες είναι οι συσκέψεις του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, καθώς οι διαπραγματεύσεις για το PSI βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο. Την Πέμπτη στις 13:00 ο πρωθυπουργός συναντάται με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά -σε συνέχεια των κατ' ιδίαν συναντήσεων που είχε χθες, Τετάρτη με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου και με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη- και το απόγευμα θα έχει νέα σύσκεψη με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Μέσα στις επόμενες ημέρες οριστικοποιείται το PSI, λέει ο Ευ. Βενιζέλος

Ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε την Πέμπτη στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, ότι μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα περικοπής του ελληνικού χρέους.

Eνδεχόμενη αμερικανική εμπλοκή στην αποστολή του Phobos- Grunt διερευνά η Ρωσία

Την πιθανότητα η αποτυχία της ρωσικής αποστολής Phobos- Grunt στον Άρη να προκλήθηκε από ακούσια παρεμβολή αμερικανικού σταθμού ραντάρ εξετάζουν Ρώσοι ειδικοί, όπως ανακοινώθηκε από ρωσικά ΜΜΕ.

Πάλι παπαριές ο Βενιζέλος: Στελέχη όλων των κομμάτων μεταξύ των συλληφθέντων!! Γιατί εγώ βλέπω μόνο ΠΑΣΟΚους και ΛΑΟΣ;

Θέση στα όσα ακούστηκαν από τη στιγμή που εξαρθρώθηκε το γιγαντιαίο κύκλωμα εκβιαστών στη Θεσσαλονίκη πήρε, από το βήμα της Βουλής, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Από την πρώτη στιγμή των αποκαλύψεων, σε blog και παραπολιτικά sites έγινε αναφορά στο όνομα του Ευάγγελου Βενιζέλου, αφού ένας από τους συλληφθέντες για συμμετοχή στο κύκλωμα των εκβιαστών είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ με έντονη δράση στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτά τα δημοσιεύματα αποφάσισε να απαντήσει ο υπουργός Οικονομικών από το βήμα της Βουλής.

Φρίκη!! Οδηγός σχολικού λεωφορείου μεταξύ των συλληφθέντων γιοα παιδική πορνογραφία-Στη δημοσίοτητα τα ονόματά τους

Δόθηκαν πριν από λίγο στη δημοσιότητα, από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, και ύστερα από σχετικές διατάξεις, που εξέδωσαν οι εισαγγελίες Αθήνας, Ρόδου και Ηρακλείου Κρήτης, τα στοιχεία της ταυτότητας των εννέα ατόμων, που συνελήφθησαν στο πλαίσιο της επιχείρησης «ΙKARUS» για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παιδικής πρνογραφίας.

Ο "Σάλπι" στην Τούμπα, οι διαρρήκτες σπίτι του

Την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την Τετάρτη (18/1), άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.


Διάρρηξη στο σπίτι του Δημήτρη Σαλπιγγίδη έγινε το βράδυ της Τετάρτης. Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, άγνωστοι μπήκαν στην οικία του στο Ωραιόκαστρο.

Βίντεο: Πως λειτουργούσε η εγκληματική οργάνωση

Δείτε το βίντεο:

Συνάντηση Πούτιν – Σαμαρά στις 26 Ιανουαρίου

Συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν θα έχει ο Αντώνης Σαμαράς στην Μόσχα στις 26 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η συνάντηση “έκλεισε” πρόσφατα αφού προηγήθηκαν διμερείς επαφές και συνεννοήσεις μέσω της διπλωματικής οδού αλλά και μέσω προσώπων με μεγάλη επιρροή στην Μόσχα που ενδιαφέρονται για την αναζωογόνηση και ανάπτυξη των ελληνορωσικών σχέσεων και για επενδύσεις στην Ελλάδα.

Σύλληψη 35χρονης για χρέη 48 εκατ. ευρώ!!! Πότε πρόλαβε η απατεώνισα!!!

Για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ' εξακολούθηση, το συνολικό ποσό των οποίων ξεπερνά τα 48 εκατομμύρια ευρώ, συνελήφθη 35χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Ενημέρωση Αβραμόπουλου στη Βουλή για τα γερμανικά υποβρύχια

Για τις θέσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά (ΕΝΑΕ) και της ναυπήγησης των γερμανικών υποβρυχίων, ενημέρωσε ο αρμόδιος υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος τα μέλη της επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ζητά την επικαιροποίηση της συμφωνίας και ειδικότερα ζητά:

Ισχυρή ζήτηση και μεγάλες μειώσεις αποδόσεων για τα γαλλικά ομόλογα

Ισχυρή ήταν η ζήτηση στη σημερινή δημοπρασία γαλλικών ομολόγων - την πρώτη από τότε που η Standard & Poor's υποβάθμισε την αξιολόγηση της Γαλλίας - ενώ οι αποδόσεις σημείωσαν πτώση.

Γ. Μιχελάκης: Αυτή η βουλή δεν αντανακλά τις επιθυμίες της κοινωνίας

«Αυτή η βουλή δεν αντανακλά τις επιθυμίες της κοινωνίας» τόνισε στον realfm 97.8 ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου επέμεινε ότι οι κάλπες θα στηθούν πριν από το Πάσχα, αφού όπως σημείωσε «σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες μας το κούρεμα θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου».


Όλα τα ονόματα που κατηγορούνται για τα "κυκλώματα της Θεσσαλονίκης"

Κατά την αστυνομία και το υλικό που συγκεντρώθηκε, η οργάνωση λειτουργούσε με έναν κεντρικό ηγετικό πυρήνα αλλά με τέσσερις κλάδους. Στον πρώτο κλάδο τον αποκαλούμενο και με κωδικό Α.Ε.Ο. εμπλέκονται 12 άτομα, τα οποία και κατηγορούνται για κακουργήματα.

Αυτοί είναι:

ΝΔ: Εθνική υποχρέωση η ενίσχυση των δεσμών της Πατρίδας μας με τους Απόδημους-Καταθέτουμε προταση νόμου για να ψηφίζουν

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς και οι βουλευτές του κόμματος, θεωρούν εθνικά επιβεβλημένη την ενίσχυση των δεσμών της Πατρίδας μας με τους Απόδημους Έλληνες και  – κατ’ επέκταση – τη νομοθετική κατοχύρωση του δικαιώματός τους να μετέχουν στις εθνικές εκλογές.   

Για το σκοπό αυτό, η Νέα Δημοκρατία έχει καταρτίσει πρόταση νόμου – την οποία θα καταθέσει άμεσα στη Βουλή – για τη ρύθμιση της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος, κατά τις γενικές βουλευτικές εκλογές, από τους Έλληνες εκλογείς που διαμένουν στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη νομοθετική πρωτοβουλία είχε αναλάβει η Νέα Δημοκρατία και στο παρελθόν, με νομοσχέδιο που κατατέθηκε και συζητήθηκε στις αρχές του 2009, αλλά προσέκρουσε στην αντίδραση του ΠΑΣΟΚ.

Εκφράζουμε την ελπίδα η ηγεσία και οι βουλευτές του να αλλάξουν, έστω και τώρα, τη θέση και τη στάση τους.

Είναι εθνική υποχρέωση».

Μιχελάκης εναντίον ΚΚΕ για την κατάληψη της ΓΣΕΒΕΕ

«Η Νέα Δημοκρατία αποδοκιμάζει την κατάληψη των γραφείων της ΓΣΕΒΕΕ και την παρεμπόδιση της προγραμματισμένης, για χθες, συνάντησης εκπροσώπων της ΓΣΕΕ και των εργοδοτικών φορέων.

Ο διάλογος αποτελεί κύριο συστατικό της Δημοκρατίας και η παρεμπόδισή του, όχι μόνο δεν ωφελεί τους εργαζόμενους, αλλά βλάπτει τα πραγματικά συμφέροντά τους».

Βίντεο: Επιχείρηση διάσωσης αγνοούμενων στο Concordia

Δείτε τους διασώστες πως κατεβαίνουν από το ελικόπτερο:

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Καπίνο;

Ο Στέφανος Καπίνο παρουσιάζεται μεταξύ Ίντερ και πολλών ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ αλλά η αλήθεια δεν είναι έτσι όπως ακριβώς παρουσιάζεται... Με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα πως τα πηγαίνει αλήθεια;

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΕΛΑΣ: Ολοκληρώθηκε η εξάρθρωση των 4 εγκληματικών οργανώσεων-Πως δρούσαν;

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την εξάρθρωση τεσσάρων (4) πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων (φώτο τα κατασχεμένα αυτοκίνητα των συλληφθέντων).

Συνελήφθησαν συνολικά (53) μέλη των εγκληματικών οργανώσεων, που ενέχονται σε πολυάριθμες υποθέσεις εκβιάσεων, τοκογλυφίας, απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Γ. Μανιάτης: Σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον για τις έρευνες υδρογονανθράκων

Σημαντικό είναι το επενδυτικό ενδιαφέρον για συμμετοχή στους διαγωνισμούς για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στο Ιόνιο, τη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης και τα τρία «οικόπεδα» της Δυτικής Ελλάδας, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης.

Κουνέλι... προκάλεσε ζημιές εκατομμυρίων

Ένα «ζωηρό» κουνέλι φέρεται να είναι ο δράστης της ζημιάς εκατομμυρίων δολαρίων που προκλήθηκε στον ιππόδρομο Έλγουϊκ της Τασμάνιας, με αποτέλεσμα να απειλούνται με ακύρωση οι θερινές ιπποδρομιακές κούρσες.

Νέες εφαρμογές για τους χρήστες του Facebook

Το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο, το Facebook, εμπλουτίζει τη γκάμα των υπηρεσιών του, προσθέτοντας δεκάδες νέες ψηφιακές εφαρμογές, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες και κάθε άλλη λεπτομέρεια της προσωπικής ζωής τους, σχετικά με τα ταξίδια, τη μόδα κ.α. Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις πάνω από 60 νέες εφαρμογές μέσω του online «προφίλ» τους (timeline).

Ένας στους πέντε Αμερικανούς "παρουσίασε" (ή έτσι του είπαν για να χαπακωθεί) ψυχική πάθηση το 2011

[Το γράψαμε την περασμένη εβδομάδα: Φαρμαγεδδώνας για το έθνος του PROZAC: 20% των αμερικάνων παίρνουν ψυχοφάρμακα!!!... το ξαναγράφουμε για να εμπεδώσουμε ποιοι μας κυβερνάνε...]

Ένας στους πέντε Αμερικανούς εμφάνισε κάποια ψυχική πάθηση τον περασμένο χρόνο, σύμφωνα με κυβερνητική έκθεση.


«Πυρά» της ΔΗ.ΣΥ. κατά του ΚΚΕ για την κατάληψη της ΓΣΕΒΕΕ

Κατά μέτωπο επίθεση στο ΚΚΕ εξαπέλυσε η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, με αφορμή την κατάληψη εκ μέρους του ΠΑΜΕ των γραφείων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, όπου επρόκειτο να γίνει η συνάντηση των κοινωνικών εταίρων.

The party is over κύριε Αδαμίδη...

Πριν κάμποσο καιρό ο Σταύρος Αδαμίδης έμπαινε στην ζωή της ΑΕΚ λέγοντας την παραπάνω αξέχαστη ατάκα που αν μη τι άλλο, έγραψε ιστορία... Πλέον ο δρόμος της φυγής του είναι μονόδρομος...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Τουλάχιστον 2.000 επιχειρηματίες, μέχρι και στην Αθήνα, εκβιάζονταν από κύκλωμα εκβιασμών

Τουλάχιστον 2.000 επιχειρηματίες σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, και Σέρρες, είχαν πέσει θύματα των τεσσάρων κυκλωμάτων τοκογλυφίας, εκβιασμών και ξεπλύματος βρόμικου χρήματος που εξαρθρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Ήρωας ο ταμίας... Λούης ο καπετάνιος του Concordia

Στο ιταλικό ναυάγιο εξευτελίστηκε η έννοια του καπετάνιου -προστάτη των επιβατών, αλλά ευτυχώς επιβεβαιώθηκε και η ύπαρξη του ανθρώπου -ήρωα. Λέγεται Μανρίκο Τζαμπετρόνι.

Τη στιγμή που έβγαινε στη στεριά για να σωθεί ο κυβερνήτης, μη δίνοντας δεκάρα τσακιστή για τις ψυχές που εγκατέλειψε αβοήθητες, ο ταμίας του πλοίου έψαχνε να βρει επιζώντες για να τους προσφέρει βοήθεια.

Χάρρυ Κλυνν: "Περάσαμε μια δικτατόρια επί χρόνια με το ΠΑΣΟΚ"!

Περάσατε δυσκολίες στην πορεία της ζωής σας;

Βέβαια. Όταν ήμαστε νέοι, πέρασαμε δύσκολα, αλλά είχαμε το όραμα ότι θα έρθουνε καλύτερες μέρες. Τώρα δεν μπορούσαμε να ατενίσουμε το μέλλον. Αυτή είναι η διαφορά. Οι μέρες που θα έρθουν θα είναι πολύ χεορότερες από αυτές που ζούμε μέχρι τώρα. Και αυτό δυστυχώς ισχύει για όλους τους Έλληνες.

Το ιντερνετικό μπλάκαουτ έδειξε αποτέλεσμα: Το SOPA-ΡΙΡΑ αιμορραγεί

Η χθεσινή ιντερνετική απεργία στη οποία συμμετείχαν οι μεγαλύτερες σελίδες του διαδικτύου Wikipedia, Reddid, Google κ.λπ, είχε τα πρώτα αποτελέσματα καθώς πολλοί υποστηρικτές των νομοσχεδίων κατά της πειρατείας στο διαδίκτυο SOPA (Stop Online Piracy Act) και της προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας PIPA (Protect IP Act), που αποβλέπουν στη λογοκρισία του διαδικτύου, άλλαξαν άποψη και τάσσονται πλέον εναντίον

Προαστιακός: Αναστολή δρομολογίων

Ανεστάλησαν από την Τετάρτη (18/1) τα δρομολόγια του Προαστιακού Πειραιάς - Άγιος Ιωάννης Ρέντη - Αθήνας - Άνω Λιόσια και αντίστροφα, λόγω τεχνικού προβλήματος.