20 Ιανουαρίου 2012

Η πρώτη καταδίκη Γιάννη Παπαγιάννη για συκοφαντική δυσφήμηση ... έρχονται κι άλλες

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ
Αποζημίωση στον Γ. Βαρβιτσιώτη

Αποζημίωση 95.400 ευρώ επιδίκασε με απόφασή του το Εφετείο Αθηνών στον πρώην υπουργό Γιάννη Βαρβιτσιώτη για συκοφαντική δυσφήμηση που υπέστη από τον τηλεοπτικό σταθμό ΕXTRA και τους δημοσιογράφους Γιάννη Παπαγιάννη και Αρη Σπίνο. 

Tο Θέατρο που ξέρει καλά ο Μπεγλίτης...

Ο Πρώην ΥΠΕΘΑ Π.Μπεγλίτης, σε ανακοίνωσή του (ως εκπρόσωπος του Πασοκ) για τους 2 εισαγγελείς που στέλνουν την δικογραφία στη βουλή ισχυρίζεται ότι: "Η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία που επέλεξαν οι δύο εισαγγελείς να αποστείλουν τη δικογραφία στον αρμόδιο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, προκειμένου να τη διαβιβάσει στη Βουλή, καθώς και το γεγονός ότι, στο πλαίσιο της έρευνάς, κατέθεσαν τουλάχιστον 17 πρόσωπα, εκτός από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, δημιουργεί ερωτηματικά στην υπόθεση."

Βρε ηλίθιε, γιατί κάνεις πως δεν ξέρεις οτι:

Συκοφάντης και με δικαστική απόφαση ο αποκαλυπτικός


[Το βαλαμε και παραπάνω, αλλά το ξαναβάζουμε... τι να κάνουμε; Μας αρέσει να το βλέπουμε γραμμένο]


Καταδικαστική απόφαση του Εφετείου για Extra Channel 3 και δημοσιογράφους Παπαγιάννη και Σπίνο!!

Με απόφασή του το Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή αγωγή του πρώην υπουργού Γιάννη Βαρβιτσιώτη κατά των δημοσιογράφων Γιάννη Παπαγιάννη και Αρη Σπίνου και κατά της ιδιοκτησίας του Extra Channel 3.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ?

    Είναι δυνατό να έχει αρχίσει το σπάσιμο της αλυσίδας της ΚΑΜΟΡΑ στην Ελλάδα?Λέτε μετά από 30 και βάλλε χρόνια να έχουν αρχίσει να φορούν τις κουκούλες μέσα στο ΠΑΣΟΚ και να δίνουν στεγνά ο ένας τον άλλο?
    Παπανδρεικοί εναντίον Βενιζελικών και αντίθετα.
    Ο λόγος ?μπορεί να μη τα βρήκαν στη μοιρασιά.Τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν η αλυσίδα θα σπάσει οριστικά, η , θα επέμβει ο ΝΟΝΟΣ και θα επικρατήσει ο νόμος της σιωπής.
   Πάντως εκεί στη Ν.Δ. συνεχίστε τον ύπνο σας.Το νανούρισμα το τραγουδάει ο Μουρμούρης και ο Λαζαρίδης.
   Μη τυχόν και βρεθεί και άλλος Καμμένος.
   

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα λέμε!!! Και ο Α. Κανάκης απολάμβανε την προστασία της εγκληματικής οργάνωσης... προστάτευαν το μπάρ του από ενοχλητικούς πελάτες


[Η πλάκα είναι ότι μερικοί προσπαθούν να εμφανίσουν τον ψεύτη σαν εκβιαζόμενο!!! Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε;]

Και ο Αντώνης Κανάκης είχε σχέσεις με τη σπείρα των τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης καθώς απασχολούσε μέλη του 4ου κυκλώματος για την προστασία του μπαρ, από ανεπιθύμητους πελάτες ή άλλες ομάδες προστασίας, που διατηρεί ο ταλαίπωρος στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τον «αρχηγό» των Ράδιο Αρβύλα προστάτευαν τα αδέλφια Κωνσταντίνος, Αλέξανδρος και Νίκος Μελέτης που... διοικούσαν αυτό το κομμάτι της εγκληματικής κοινοπραξίας.

Βίντεο: Ο Νακαμούρα σκοράρει από 30μ. σε παράθυρο κινούμενου λεωφορείου!

Ο σπεσιαλίστας στα φάουλ, Σουνσούκε Νακαμούρα έκλεψε την παράσταση σε τηλεπαιχνίδι της Ιαπωνίας με στοιχήματα, καταφέρνοντας να σημαδέψει το παράθυρο λεωφορείου τη στιγμή που βρισκόταν εν κινήσει. Δείτε το βίντεο:

Τέλος εποχής για το ΠΑΣΟΚ

Tου Σταυρου Λυγερου

Οι δημοσκοπήσεις είναι καταλυτικές. Πιθανότατα, το εκλογικό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ δεν θα έχει το 2 μπροστά. Η αιτία της διαφαινόμενης εκλογικής συντριβής του κόμματος, που έβαλε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο τη σφραγίδα του στον κύκλο της μεταπολίτευσης, είναι προφανής.

Γερμανικοί FT:Τι πήγε λάθος στο "ελληνικό πείραμα";

Στην εφημερίδα Financial Times Deutschland δημοσιεύεται άρθρο γνώμης του Peter Ehrlich με τίτλο «Περισσότερο λάθος παρά δοκιμή». Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι εδώ και δύο χρόνια η Ευρωζώνη προσπαθεί ανεπιτυχώς να επιλύσει το πρόβλημα της Ελλάδας, με αποτέλεσμα ακόμα και η αναδιάρθρωση χρέους με την συμμετοχή ιδιωτών πιστωτών τελικά να μην αρκεί.

Παπακωνσταντίνου: Εγώ δεν ξέρω τίποτα... η ΕΛΣΤΑΤ φταίει

Την αντίδραση του υπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Παπακωνσταντίνου, καθώς και της ΕΛΣΤΑΤ προκάλεσε το αίτημα του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη γιαι αποστολή της δικογραφίας, που αφορά καταγγελίες περί διόγκωσης του ελληνικού χρέους, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκειμένου να διαβιβασθεί στη Βουλή και να διερευνηθεί το ενδεχόμενο ευθυνών από πολιτικά πρόσωπα.

Αλβανία: Βίντεο με δωροδοκία πρώην υπουργού

Aκόμη ένα βίντεο-σκάνδαλο, με πρωταγωνιστή πρώην υπουργό της κυβέρνησης Μπερίσα, ο οποίος φαίνεται να λαμβάνει, στο σπίτι του, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από επιχειρηματία, τον οποίο είχε βοηθήσει να αναλάβει δημόσια έργα ύστερα από διαγωνισμό που διοργάνωσε το υπουργείο Οικονομίας, Εμπορίου και Ενέργειας.

Παλιά καλή ΝΔ: Μέσω διαρροών ζητά την παραίτηση του Παπακωνσταντίνου... ε μη μας πούνε και φασίστες, οι ΠΑΣΟΚοι

[Και γιατί ρε ευλογημένοι δεν τη ζητάτε ευθέως την παραίτησή του; Μέχρι πότε σκέφτεστε να τους αφήσετε να αλωνίζουν; Για να ξέρουμε δηλαδή...]

Στενοί συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά δήλωσαν πριν από λίγο ότι πρέπει να παραιτηθούν άμεσα όσοι υπουργοί εμπλέκονται στην υπόθεση της παραποίησης των στατιστικών στοιχείων για το έλλειμμα που διαβιβάστηκε στην Βουλή.

Και παλιό καλό ΠΑΣΟΚ: Απροκάλυπτη παρέμβαση του καθυστερημένου στη Δικαιοσύνη

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, έλεγαν σήμερα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στενοί συνεργάτες του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.


Τόσα πληρώνουμε τα ΔΣ των ΔΕΚΟ-Ο Κλεάνθης του ΤΤ ο πιο ανοικτοχέρης-Παπαριές Βενιζέλου τα περί 5.800 € μηνιαίως σε Προέδρους

Όπως θα διαβάσετε ο πιο καλωπληρωτής είναι ο γνωστός και από το σκάνδαλο του ΤΤ -νοίκιασε το μαγαζί της πεθεράς του Αντρίκου αν και είχε κατάστημα στα 100 μέτρα-, Κλεάνθης Παπαδόπουλος... γιατί να μην είναι άλλωστε; Από την τσέπη του τα πληρώνει; Πέραν τούτου από τις αμοιβές γίνεται φανερή και η υποκρισία και το ψέμμα Βενιζέλου ότι Πρόεδροι και Διευθύνοντες Σύμβουλοι αμείβονται κατ' ανώτερο με 70.272,96 ευρώ ετησίως και τα μέλη των ΔΣ με 3.600 € το χρόνο.

Στο τέλος του 2012 ο ευρωπαϊκός οίκος αξιολόγησης

Στο τέλος του 2012 θα δημοσιοποιήσει - πιθανότατα - τις πρώτες αξιολογήσεις ο ευρωπαϊκός οίκος αξιολόγησης που έχει σχεδιαστεί από τον σύμβουλο επιχειρήσεων Roland Berger. Όπως είπε ο συνέταιρος του κ. Berger, Markus Krall, στην εφημερίδα «Die Welt»...

Ταχύτατη και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης της ΕΛΣΤΑΤ ζητά η ΝΔ

Την ταχύτατη και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης της ΕΛΣΤΑΤ, ζητεί η ΝΔ, με αφορμή την αποστολή στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου της σχετικής δικογραφίας.

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, σε δήλωσή του επισημαίνει ότι εγείρονται «δύο μείζονα πολιτικά ζητήματα, καταλυτικής σημασίας για τη δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα».

Εφοδος της οικονομικής αστυνομίας στα γραφεία της Standard & Poor’s του Μιλάνο

Η οικονομική αστυνομία (Guardia di Finanza) πραγματοποίησε έφοδο στα γραφεία του οίκου πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard & Poor's στο Μιλάνο. Όπως μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η έφοδος διατάχθηκε από την εισαγγελία του Τράνι, της περιφέρειας Απουλία, που βρίσκεται στην Κάτω Ιταλία.

Πάνω που του τελείωνε το κωλόχαρτο ο Μπαρνιέ έλαβε την επιστολή Τατούλη

Eπιστολή στον Επίτροπο Μισέλ Μπαρνιέ, έστειλε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για την επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ και για τη διακοπή ρεύματος σε πολίτες που αδυνατούν να το καταβάλλουν.

Φερέτης σε Καραμπέρη: 150 χιλιάρικα χρειαζόμαστε ρε μαλάκ@ για άδεια ΠΡΟΠΟ για να αρχίσει το πάρτυ

[Διάβασα κάπου ότι ο δικηγόρος του κουτοπόνηρου Καραμπέρη ζήτησε κατ' αντιπαράσταση εξέταση του πελάτη του με τους μάρτυρες... για να τους ψαρώσουν και βγει λάδι... έτσι γίνονταν κάποτε... τώρα όμως υπάρχουν καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια παρερμηνείας.]

Τηλεφωνικές συνομιλίες των ατόμων που κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτει το tvxs.gr. Στις συνομιλίες, αποτέλεσμα της παρακολούθησης των τηλεφώνων των κατηγορούμενων από τις αρμόδιες αρχές, πρωταγωνιστεί ο Μάρκος Καραμπέρης που φέρεται να είναι ο επικεφαλής τους κυκλώματος τοκογλυφίας, εκβιασμών και ξεπλύματος βρόμικου χρήματος.


Σαρκοζί κάνει πλάκα στον Ερντογάν: Να υπερισχύσει η λογική για τη γενοκτονία των Αρμενίων

Επιστολή προς τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έστειλε ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, ζητώντας του να επιτρέψει «να υπερισχύσει η λογική» και «ο διάλογος» όσον αφορά το νομοσχέδιο που ποινικοποιεί την άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Οθωμανούς το 1915 και το οποίο θα εξετάσει τη Δευτέρα η γαλλική γερουσία.

Στην Αττική οι περισσότερες επιχειρησιακές συμβάσεις

Στην περιοχή της Αττικής έχουν συμφωνηθεί οι περισσότερες από τις 52 επιχειρησιακές συμβάσεις που έχουν υπογραφεί τους τελευταίους μήνες και προβλέπουν αμοιβές κατώτερες από τις κλαδικές, σε ποσοστό, από 5% έως και 40%.Από το σύνολο των νέων συμβάσεων, οι οποίες αφορούν 17.500 εργαζομένους, οι 39 έχουν υπογραφεί με ενώσεις προσώπων και οι 13 με επιχειρησιακά σωματεία.

Ποιος καραγκιόζης έλειπε ακόμα από την Ελλάδα του 2012; Bingo! Ο Τροχανάς!

«Θεσμική επανάσταση» που θα βγάλει την ΑΕΚ από το αδιέξοδο απηύθυνε ο Μιχάλης Τροχανάς, σε πρότασή του που δημοσιεύεται στον επίσημο δικτυακό τόπο της ΠΑΕ. Ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης» παρουσιάζει ολόκληρο πλάνο σωτηρίας του συλλόγου με τίτλο «Θεμέλιο 21».

Θετικός δήλωσε ο Σαλπιγγίδης για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ

O Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε για πρώτη φορά αναφορικά με το ενδεχόμενο να συνεχίσει τη συνεργασία του για πολλά ακόμη χρόνια (σ.σ. το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2014) με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο Ελληνας διεθνής έκανε δηλώσεις στην εκδήλωση που έγινε στην Τούμπα για τη βράβευσή του ως πολυτιμότερος παίκτης της 17ης αγωνιστικής.

Νέα μπουγάδα οικονομικών εισαγγελέων: Στέλνουν στο σκαμνί του κώλου Γιωργάκη-Παπάκη

[Ουσιαστικά τους ξεπλένουν από τα εγκλήματα που έκαναν στέλνοντας την υπόθεσή τους στη Βουλή η οποία φυσικά, μιας και η ΝΔ για άλλη μια φορά δεν προβλέπεται να τα κάνει πουτάν@, θα αποφασίσει ότι οι κατηγορίες μαγειρέματος του ελλείμματος προκεμένου να φέρουν το ΔΝΤ στη χώρα, είναι αστήρικτες και συκοφαντικές... έτσι η επόμενη Βουλή δεν θα μπορεί να τους ξανακατηγορήσει, εκτός εάν βρεθούν νέα στοιχεία... που δεν θα βρεθούν, για τους γνωστούς λόγους που η δεξιά τρώει σφαλιάρες εδώ και 100 χρόνια, και μην κάνετε όνειρα για γουνάκια κ.λπ γιατί όποιοι τα λέτε ακούγεστε γραφικοί]

Σημαντικές πολιτικές διαστάσεις παίρνει το θέμα της διαβίβαση της δικογραφίας για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ στη Βουλή, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου και άλλων μελών του οικονομικού επιτελείου της προηγούμενης κυβέρνησης.

Συνελήφθη 40χρονος επιχειρηματίας στη Βούλα για χρέη στο Δημόσιο

Για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 1.176.336,45 ευρώ, συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στη Βούλα ένας 40χρονος ιδιοκτήτης χαρτοποιίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Η Κομισιόν επικρίνει τo αμερικανικό νομοσχέδιο SOPA κατά της πειρατείας

Σε μια κίνηση που δεν συνηθίζουν οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, η επίτροπος Ψηφιακής Ατζέντας της ΕΕ επέκρινε το νομοσχέδιο SOPA που εξετάζουν οι ΗΠΑ για την καταπολέμηση της πειρατείας στο Διαδίκτυο.

«Δεν χρειαζόμαστε κακούς νόμους την ώρα που θα έπρεπε να διασφαλίζουμε τα οφέλη του ανοιχτού Διαδικτύου» έγραψε την Παρασκευή στο Twitter η επίτροπος Νέλι Κρους.

Πάλι ψέμματα ο Μπένυ: Προσπαθεί να φορτώσει τον αρχιΠΑΣΟΚο Φερέτη στη ΝΔ

Χθες στη Βουλή ο Βενιζέλος, αφού αναφέρθηκε στον φίλο του εφοριακό του ΣΔΟΕ, Παπαχατζή, και στον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη του Καρατζαφέρη, τον Καραμπέρη, θέλησε να εμπλέξει και τη ΝΔ μιλώντας για "γνωστό δημοσιογράφο με στενές σχέσεις με τον συντηρητικό χώρο", υπονοώντας τον Φερέτη!!! Καταρχάς να πούμε ότι ο Φερέτης το 2004...

Βίντεο: Υποβρύχιες έρευνες στο Costa Concordia

Ένα βίντεο υποβρύχιας λήψης έδωσε στη δημοσιότητα την Πέμπτη η ιταλική αστυνομία, με δύτες που διενεργούν έρευνες στο βυθισμένο τμήμα του πλοίου Costa Concordia. Στο βίντεο φαίνεται η προσπάθεια των δυτών ρίξουν φως με φακούς στους σκοτεινούς διαδρόμους του κρουαζιερόπλοιου:

Βίντεο: Επίθεση Αυτιά στη Μενεγάκη

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση από τον αέρα του ΣΚΑΙ, μέσα από την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, επέλεξε ο Γιώργος Αυτιάς για να στείλει τα ...μηνύματά του στα πρόσωπα που ήθελε. Ένα από αυτά φαίνεται πως ήταν και η Ελένη Μενεγάκη. Δείτε τι είπε για τη "βασίλισσα της πρωινής ζώνης":

Βίντεο: Εμπορικό πλοίο προσάραξε έξω από την Κωνσταντινούπολη

Το πλοίο "Kayan 1" συγκρούστηκε με δύο αγκυροβολημένα πλοία και έχει πάρει κλίση που απειλεί να το βυθίσει. Τα μέλη του πληρώματος βγάζουν με αντλίες νερό από τα αμπάρια του πλοίου ενώ η βοήθεια από την τούρκικη ακτοφυλακή είναι δύσκολη λόγω των θυελλωδών ανέμων. Η τουρκικές αρχές έχουν μειώσει πολύ τις διελεύσεις από τον Βόσπορο λόγω των ισχυρών ανέμων. Δείτε το βίντεο:

Μιχελάκης: «Δικαιώνουν» τη ΝΔ και εκθέτουν το ΠΑΣΟΚ οι Προβόπουλος - Σημίτης

«Δικαιωμένη» από τις επισημάνσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργου Προβόπουλου, καθώς και από τις αναφορές του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, δηλώνει η Νέα Δημοκρατία, η οποία σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπός της επικρίνει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που, όπως αναφέρει, εκτίθεται «συλλογικά».

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δεν σχολιάζει η Κομισιόν τα περί μείωσης μισθών στην Ελλάδα

Στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις μεταξύ της Τρόικας και των ελληνικών αρχών στην Αθήνα, παρέπεμψε σήμερα ο Αμαντέου Αλταφάζ, εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομικών Όλι Ρεν, απαντώντας σε ερώτηση για τις εργασιακές σχέσεις στον ιδιωτικό τομέα.

Βίντεο από το εσωτερικό του αντιδραστήρα 2 στη Fukushima

Σύμφωνα με τους Ιάπωνες δεν έχουν λιώσει οι ράβδοι και οι άσπρες λάμψεις που φαίνονται στο βίντεο είναι ακτινοβολία γάμα:

Βίντεο ΣΟΚ: Μαροκινοί φοιτητές αυτοπυρπολούνται!!

Πρόκειται για φοιτητές που διαμαρτύρονται επειδή η ανεργία στους πτυχιούχους είναι 16%... τι να πούνε και οι δικοί μας. Δείτε το βίντεο:

Χάσιμο χρόνου-Σεραφείμ προς ΚΚΕ: «Σώστε την πατρίδα, αποκηρύξτε τον αθεϊσμό»

Επιστολές- εκκλήσεις υπέρ «της διάσωσης της φιλτάτης πατρίδος» από... τα εγχώρια και «αλλοδαπά» αρπακτικά απηύθυνε στη γενική γραμματέα του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα, όπως και τους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα και της ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Φ. Κουβέλη ο μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Πως κι έτσι; Παρεξήγηση θα είναι: Διαβεβαιώσεις ζητά η Ελλάδα για το εμπάργκο στο Ιράν

Η Ελλάδα δεν έχει πεισθεί για τα οφέλη των πετρελαϊκών κυρώσεων εναντίον του Ιράν ενόψει της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε σήμερα διπλωματική πηγή της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Die Welt: "Φτωχός ο απολογισμός της Κυβέρνησης Παπαδήμου"

Η οικονομική εφημερίδα Die Welt επιχειρώντας έναν απολογισμό των ημερών του Λουκά Παπαδήμου ως επικεφαλής της κυβέρνησης συνεργασίας σημειώνει: «Δύο μήνες μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας ο Παπαδήμος κινδυνεύει να παρασυρθεί στη δίνη του μικροκομματισμού».

Συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο

Ένας 40χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Βούλα για οφειλές 1.176.336,45 ευρώ προς το Δημόσιο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Κινέζος: Χωρίς προετοιμασία η κατάρτιση του μνημονίου

«Πολιτικά μοιραίο λάθος» χαρακτηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης την παράλειψη συνάρτησης των στόχων του μνημονίου με τις πραγματικές εξελίξεις, με αποτέλεσμα να βυθίζεται η ελληνική οικονομία στην ύφεση. Ο κ. Σημίτης θα είναι ο κύριος ομιλητής σε συνέδριο που οργανώνουν στις 23 Ιανουαρίου το Ίδρυμα Heinrich Böll και το Freie Universität του Βερολίνου, υπό τον τίτλο: «Η Ελλάδα σε κρίση. Προοπτικές στον ευρωπαϊκό δρόμο».

Ο κ. Σημίτης έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένα σημεία από την ομιλία αυτή, με τίτλο «Ελλάδα, quo vadis;», στην οποία θα αναφερθεί στις ελληνικές παραμέτρους της κρίσης, τοποθετώντας τες μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, και ιδαίτερα στις αιτίες της κρίσης, στο ελληνικό μνημόνιο, στις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής τον Οκτώβριο του 2011.

«Η συμφωνία μεταξύ της ΟΝΕ και της Ελλάδας για την πολιτική, που οφείλει να εφαρμόσει η Ελλάδα, ώστε να της χορηγηθεί το σύνολο των δόσεων του συμφωνηθέντος δανείου, γνωστή ως Μνημόνιο, συντάχτηκε χωρίς να υπάρχει ικανοποιητική προετοιμασία και λειτούργησε με τρόπο που επιδείνωσε την κατάσταση» θα επισημάνει ο κ. Σημίτης.

Μπεγλίτης: «Δεν θα είναι υποψήφιος ο Γιωργάκης»... σήμερα γιατί αύριο μπορεί να αλλάξει γνώμη

Ξεκαθαρίζοντας το ζήτημα που είχε ανακύψει από δηλώσεις στελεχών και συνεργατών του κ. Γ.Παπανδρέου, που άφηναν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠαΣοΚ κ. Πάνος Μπεγλίτης δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 την Παρασκευή ότι ο πρόεδρος του Κινήματος έχει πει ο ίδιος στο Πολιτικό Συμβούλιο πως δεν πρόκειται να είναι εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος.

Μπέος: Στον ΟΗΕ αναγκάστηκε να απευθυνθεί ο άνθρωπος αφού στην Ελλάδα δεν βρίσκει το "δίκιο" του

Η προσπάθεια του Αχιλλέα Μπέου για να βγει από τις φυλακές του Ναυπλίου συνεχίζεται. Μετά τη νέα απόρριψη αίτησης αποφυλάκισής από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου κατέφυγε στον Ειδικό Εισηγητή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ και συγκεκριμένα στην Υπατη Αρμοστεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που εδρεύει στη Γενεύη.

Τι ζήτησε από τον Καμίνη ο Ψινάκης;

Μπορεί η τηλεοπτική του συμμετοχή στο FAB5 να είχε άδοξο τέλος φαίνεται όμως ότι η Ηλίας Ψινάκης αποφάσισε να ενεργοποιηθεί ακόμα περισσότερο ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων.

Βίντεο: Στο δικαστήριο ο ιδρυτής του megaupload

O Kim Dotcom (κανονικά ονομάζεται Kim Schmitz-στο βίντεο είναι ο τέρμα δεξιά) προσήχθη σήμερα στο δικαστήριο μαζί με 3 συνεργάτες του, μετά από τη χθεσινή σύλληψή του από την Αστυνομία της Νέας ζηλανδίας. Δείτε το βίντεο:

Πέθανε ο Γ. Κεφαλλογιάννης-Δήλωση Α. Σαμαρά

Πέθανε το πρωί, σε ηλικία 79 ετών, ο πρώην υπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης, γόνος κρητικής οικογένειας με μεγάλη πολιτική παράδοση, ο οποίος εκλεγόταν βουλευτής Ρεθύμνης από το 1958 έως το 2007, συμπληρώνοντας 14 θητείες στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

«Ένας γενναίος και ασυμβίβαστος της πολιτικής έφυγε από κοντά μας», αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή του για τον αιφνίδιο θάνατο του Γιάννη Κεφαλογιάννη και εκφράζει «τη βαθύτατη θλίψη του».

Το μεσημέρι αρχίζουν να απολογούνται οι συλληφθέντες για τα κυκλώματα τοκογλυφίας

Λίγο μετά το μεσημέρι αναμένεται να αρχίσουν οι απολογίες των 53 συλληφθέντων για τα κυκλώματα τοκογλυφίας-εκβίασης στη Θεσσαλονίκη ενώπιον του γ' τακτικού ανακριτή.

Διακοπή των ερευνών στο Concordia λόγω της μετακίνησης του πλοίου

Οι έρευνες στο εσωτερικό του μισοβυθισμένου κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia διακόπηκαν και πάλι, καθώς το πλοίο μετακινήθηκε, ανακοίνωσαν εκπρόσωποι της ιταλικής Πυροσβεστικής και του πολεμικού ναυτικού.

Το αεροπλανοφόρο Abraham Lincoln στον Περσικό Κόλπο

Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln κατέπλευσε στην Αραβική θάλασσα, όπου θα παραμείνει μαζί με το αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson που βρίσκεται ήδη στην περιοχή.

Η μείωση του μισθολογικού κόστους δεν έχει βελτιώσει τον ανταγωνισμό, επισημαίνει ο ΙΟΒΕ

Οι μισθοί μειώνονται, αλλά οι τιμές παραμένουν ίδιες


Στο ύψος τους παραμένουν οι τιμές στην Ελλάδα, παρά τη μείωση του εργατικού κόστους, λόγω της μηδαμινής προόδου στις μεταρρυθμίσεις που θα οδηγούσαν σε βελτίωση των συνθηκών ανταγωνισμού. Ως αποτέλεσμα, η μείωση των μισθών απορροφάται από τα περιθώρια κέρδους και επιτυγχάνεται ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.

Η ύφεση πρέπει να ανακοπεί εδώ και τώρα!

Του Στράτου Γ. Σιμόπουλου*


Η οικονομική πολιτική που ακολουθήθηκε τα δυο τελευταία χρόνια έχει αποτύχει. Η εμμονή σε οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων και οι φορολογικές επιδρομές δεν οδήγησαν στην ανάκαμψη και στην ανάπτυξη, όπως μας είχαν υποσχεθεί, αλλά σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση και όξυνση των κοινωνικών προβλημάτων, με μεγαλύτερο απ’ όλα αυτό της ανεργίας.

Οι εγκέφαλοι της μαφίας των εκβιαστών και οι διασυνδέσεις τους με το ΠΑΣΟΚ

Σοκάρουν πραγματικά οι καταθέσεις των θυμάτων που έπεσαν στα νύχια των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων. Επιχειρηματίας αναγκάστηκε να ζητήσει δανεικά με υπέρογκους τόκους, με αποτέλεσμα να θέσει σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια του τη ζωή. Πριν από τρία χρόνια δανείστηκε 30.000 ευρώ από τον Μάρκο Καραμπέρη με επιτόκιο ύψους 5% μηνιαίως. Σε τέσσερις μήνες, του επέστρεψε χρηματικό ποσό περίπου 40.000 ευρώ.

Έσωσαν το σπίτι γυναίκας με χρέη στις τράπεζες

Η Δικαιοσύνη δεν είναι πάντα... τυφλή. Μια γυναίκα που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της και που συντηρεί και την υπερήλικη μητέρας

με έσοδα 905 ευρώ το μήνα από τον μισθό της ως καθηγήτρια του Δημοσίου και άλλα 100 ευρώ από ενοίκιο λίγο έλειψε να χάσει το σπίτι της καθώς βρέθηκε με συνολικά χρέη σε έξι τράπεζες 115.000 ευρώ.

Σημείο G και καλύτεροι οργασμοί: μύθος ή πραγματικότητα;

Την αρχή έκαναν οι Ινδοί που τον 11ο αιώνα σε δυο βιβλία τους, το “Κάμα Σούτρα” και το “Τζαγιαμανγκάλα”, περιέγραφαν μια απίστευτα ερωτογενή περιοχή μέσα στον γυναικείο κόλπο. Στη συνέχεια το 1950, ο γιατρός Έρνεστ Γκράφενμπεργκ προσδιόρισε αυτή την περιοχή η οποία, όταν ερεθιστεί, χαρίζει δυνατότερους οργασμούς σε μια γυναίκα. Η περιοχή βρίσκεται στα τοιχώματα στην είσοδο του κόλπου και έχει πλάτος 1-2 εκατοστά. Ο γιατρός μάλιστα βάπτισε το σημείο αυτό του κόλπου με το αρχικό γράμμα επιθέτου του. Το ονόμασε σημείο G (από το Grafenberg).

Βίντεο: Έλενα είσαι λάθος!

Έλενα Ράπτη: Αν είναι δυνατόν να δίνω σοβαρές συνεντεύξεις και να μου βάζουν φώτο με μαγιώ!! Ποιος έλληνας πολίτης ενδιαφέρεται να δει εμένα με μαγιό;

Το ερώτημα είναι ρητορικό ή...

Ο ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Γράφει ο Β.Α. Κόκκινος

Γεώργιος Παπανδρέου, ο μεγάλος αυτός υπεύθυνος της σημερινής εξαθλιώσεως της Ελλάδας, είπε στην αρχή της πρωθυπουργίας του, ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει πετρέλαιο (συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλες, μεταδοθείσα από την ΝΕΤ την 11/12/2009). Ο υφυπουργός Γ. Μανιάτης, ενώ είχε εμμέσως προαναγγείλει στην Ολομέλεια της Βουλής άμεση έναρξη γεωτρήσεων, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα βουλευτή και υπευθύνου του τομέα Εξωτερικών της Ν.Δ. Π. Παναγιωτόπουλου, σε επιτροπή της Βουλής, λίγες ημέρες μετά, μίλησε για «διαδικασία χρόνων».

Τελικά το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μόνο έναν ηλίθιο: Μυγιάστηκε η λουλού ο Μπεγλίτης και ρωτάει τον Προβό ποιος δεν πήρε έγκαιρα μέτρα!!

Μετά και από τη δημόσια παραδοχή του Προβόπουλου ότι αν είχαν παρθεί έγκαιρα μέτρα θα είχαμε αποφύγει τη χρεοκοπία και την εξαθλίωση της χώρας και των πολιτών, πετάχτηκε η λουλού ο Μπεγλίτης, σαν τη μύγα που μυγιάστηκε, να κάνει δήλωση, ζητώντας...

Αυτό είναι κοινωνική προσφορά: Δωρεάν σέξ σε άπορους κι άνεργους!

Ονομάζεται Γε Χαιγαν και έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο από την γυμνή φωτογράφιση της δίπλα στον καλλιτέχνη Αι Γουέι-Γουέι.Αυτές τις μέρες ... έχει γίνει «κόκκινο πανί» για τις αρχές της Κίνας αφού πρόσφερε για ένα 24ωρο τις ερωτικές της υπηρεσίες δωρεάν, σε φτωχούς, μετανάστες και εργάτες.

America under attack!! Εκτός λειτουργίας οι σελίδες Υπ.Δικαιοσύνης, FBI (!!), Universal, RIAA και MPAA (βίντεο)

Οι Anonymous σε αντίποινα του κλεισίματος του megaupload έριξαν πριν από λίγο τις σελίδες:

Αντίθετη στην επιπλέον χρηματοδότηση της Ελλάδας η Ρωσία...δηλ. τι περιμέναμε μετά το φτύσιμο που τους ρίξαμε; Να κάτσουν να τους πηδήξουμε κιόλας;

Το ΔΝΤ έδωσε το “πρασινο” φως στον Τόμσεν να επιστρέψει στην Αθήνα. Η συνεδρίαση ωστόσο, ήταν κάτι παραπάνω απο θυελλώδης.

Ισως για πρώτη φορά στην ιστορία του ΔΝΤ, 20 απο τα 24 μέλη του τοποθετήθηκαν κατα τη διάρκεια της δύωρης συνεδρίασης για το αίτημα της Ελλάδας για νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης.