22 Ιανουαρίου 2012

Νταλάρα: «Αν δεν υπάρξει συμφωνία, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει».. ε και; Στα παπάρια μας: τι είχαμε τι χάσαμε;

Ο εκτελεστικός διευθυντής του IIF, λίγο πριν το τέλος των κρίσιμων διαπραγματεύσεων με την Αθήνα, σε μια προσπάθεια προφανώς να προλάβει εξελίξεις, αλλά και να ενδεχομένως να προκαταλάβει κάποιους άλλους ισχυρούς κύκλους, εν όψει και των κρίσιμων διαβουλεύσεων στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα, έκανε δηλώσεις και παραχώρησε συνεντεύξεις σε διεθνή ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων και το protothema.gr.

Άλλα ήθη στις ΗΠΑ: Η Giffords θα παραιτηθεί γιατί δεν μπορεί να προσφέρει... οι δικοί μας θα πέθαιναν στην καρέκλα της Βουλής (βίντεο)

Η γερουσιαστής των Δημοκρατικών Gabrielle Giffords, που πριν ένα χρόνο είχε τραυματισθεί σοβαρά από πυροβολισμό στο κεφάλι, ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι θα παραιτηθεί από τη θέση της στη γερουσία μιας και θέλει να αφοσιωθεί στην αποθεραπεία της και δεν μπορεί να προσφέρει όπως θα ήθελε.

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ: ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ¨ΜΑΚΕΛΕΙΟ" ΟΙ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ!

Α. Λοβέρδος : «Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να προσβάλει τον Παπανδρέου με διάφορα θέματα, που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία. Από εκεί
που πηγαίνει προς το να μη γονατίσει, θα γίνει μακελειό»

Ποιον απειλείς Αντρέα Λοβέρδο, τη δικαιοσύνη ή τον Ελληνικό λαό; Και ποιος είναι ο Παπανδρέου και ο κάθε Παπανδρέου, που πρέπει να είναι πάνω από το νόμο;

Βίντεο: Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-0, γκολ και φάσεις

Δείτε το βίντεο αφιερωμένο στον Γιάννη Παπαγιάννη:

"Ροζ" πρόταση στη γυναίκα με τους δύο κόλπους (βίντεο)

Ο Steven Hirsch χτύπησε και πάλι. Αυτή τη φόρα προσέφερε ένα εκατομμύριο δολάρια στην Hazel Jones η οποία είναι μια από τις 3.000 γυναίκες του πλανήτη που έχει δύο κόλπους. Η νεαρή ξανθιά έγινε γνωστή πριν λίγες μέρες καθώς πάσχει από το "uterus didelphys".

Σενάριο για δάνειο - γέφυρα ως έσχατη λύση σε περίπτωση εμπλοκής των συνομιλιών για το PSI

Με προσχέδιο συμφωνίας με τις τράπεζες για το PSI -που αποτελεί προαπαιτούμενο για την έγκριση του νέου δανείου ύψους 130 δισ. ευρώ- προσέρχεται στο Eurogroup τη Δευτέρα η ελληνική πλευρά. Το κείμενο θα μελετηθεί από τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης, ωστόσο δεν προβλέπεται απόφαση για το νέο πακέτο στήριξης, δεδομένου ότι οι δανειστές -υπό το φως των νέων στοιχείων για την ύφεση- ζητούν και νέα μελέτη για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Βίντεο: Ξάνθη - Ολυμπιακός 1-0, γκολ και φάσεις

Δείτε το βίντεο:

Γ. Παπαγιάννης: Ρε παπάρα Μαρινάκη ξύπνα επιτέλους και σταμάτα να ξύνεσαι! (βίντεο Ξάνθη-ΟΣΦΠ 1-0)

Γράφει ο Γιάννης Παπαγιάννης
ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

Μεγάλη απογοήτευση μας πρόσφερε η σημερινή εμφάνιση της αγαπημένης μας ομάδας. Φαίνεται από την αρχή της σαιζόν ότι η ομάδα δεν πάει καλά και αντί ο παπάρας ο Μαρινάκης να κάνει καμιά μεταγραφή κάθεται και τον παίζει βάζοντας πρόστιμα στους παίκτες!! Τώρα τι θα κάνει ο καραγκιόζης; Θα τους ξαναβάλει πρόστιμο; Πόσο; 1 εκατομμύριο; Και τι θα κάνει στην επόμενη ήττα που δεν θα αργήσει;

Μίροβ (γερμανός τραπεζίτης): Κερδοσκοπική η συζήτηση για επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή

Ο Πρόεδρος της Osteuropabank EBRD, Thomas Mirow, προειδοποιεί ότι η έξοδος της Ελλαδας από την Ευρωζώνη θα έχει ανεξέλεγκτες επιδράσεις."Πιστεύω ότι η συζήτηση για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και επιστροφή της στη δραχμή, είναι πολύ κερδοσκοπική και επικίνδυνη. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να ξέρει τι αντιδράσεις θα προκαλέσει μια τέτοια κίνηση" είπε ο Μίροβ στην Handelsblatt.

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ λέω!! Συνελήφθη ο Παπακωνσταντίνου!! Φώτο μέσα από τη ΓΑΔΑ!

Δείτε τον:

Το μισθολογικό στη συνάντηση Σαμαρά - ΓΣΕΕ

Το αίτημα των δανειστών για τη μείωση του μισθολογικού κόστους θα βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων που θα έχει τη Δευτέρα, στη 1.30 το μεσημέρι, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς με το προεδρείο της ΓΣΕΕ.

ΝΔ Θεσσαλονίκης για τοω Χρυσοχοίδη που είπε ότι στη ΓΓ Μακεδονίας-Θράκης τα έξυναν

Ο υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κ. Χρυσοχοϊδης επιχειρεί να εμφανισθεί ως θύμα μίας καταστροφής την οποία ο ίδιος προκάλεσε. Την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκης ο Υπουργός Ανάπτυξης (αλήθεια ποιας ανάπτυξης;) στη διάρκεια μίας ομιλίας, που θα πρέπει πλέον να διδάσκεται στις Σχολές Πολιτικών Επιστημών ως παράδειγμα προς αποφυγή, μας. εξομολογήθηκε ότι νιώθει:

Προφυλακιστέος και ο αρχηγός της 3ης οργάνωσης από το κύκλωμα. Δείτε πόσοι προφυλακίστηκαν


 Προφυλακιστέος κρίθηκε πριν από λίγο με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή  και ο Γ.Π. που κατηγορείται ότι είναι
αρχηγός της 3ης εγκληματικής οργάνωσης στο κύκλωμα εκβιαστών και τοκογλύφων στη Θεσσαλονίκη. Εκτός από αυτόν προφυλακιστέοι κρίθηκαν άλλοι...

Ρωσία: "Στόχος των πυρηνικών μας όπλων η Τουρκία λόγω αντιβαλλιστικού ραντάρ"...!!!

Mε μία ανακοίνωση-κεραυνό, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς, την στοχοποίηση από βαλλιστικά πυρηνικά βλήματα του τουρκικού αντιβαλλιστικού ραντάρ που έχει εγκατασταθεί από το ΝΑΤΟ στην περιοχή της Μαλάτειας, 400 μίλια νοτιοανατολικά από την πρωτεύουσα της χώρας Άγκυρα την 1η Ιανουαρίου 2012!

Ανεκδοτάκι για πολύ γέλιο από το ΛΆΟΣ φυσικά: Σώσαμε τον 13ο και 14ο μισθό!

«Η ‘γροθιά’  για την οποία μιλούσε εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, φαίνεται πως έπιασε τόπο.  Σώθηκε ο 13ος και 14ος μισθός.
Η επιτυχία αυτή και μόνο - πέρα από όλα τα άλλα - αποδεικνύει την ανάγκη τακτικών συναντήσεων των πολιτικών αρχηγών»... δήλωσε ο Αιβαλιώτης και μετά άλλαξε πλευρό

Κούρεμα 50% σημαίνει νέα αναδιάρθρωση μετά από δυο χρόνια-Επιστροφή στη δραχμή δε θα λύσει τα ελληνικά προβλήματα

«Η Ελλάδα θα πρέπει να αποφύγει να γίνει Αργεντινή. Ένας κατ’ εξακολούθηση αφερέγγυος δανειολήπτης», δηλώνει στo in.gr ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Queen Mary του Λονδίνου Δρ. Ροντρίγκο Ολιβάρες Καμινάλ, προσθέτοντας πως «το PSI plus δεν είναι αρκετό για να οδηγήσει στη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους».

Η Λαγκάρντ θα κουρέψει τον Τόμσεν;

Ο Πωλ Τόμσεν δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Μάλλον δε χρειάζεται καν συστάσεις. Τον ξέρουμε καλά όλοι οι Έλληνες ως εκπρόσωπο του ΔΝΤ στη χώρα και ως νούμερο 1 της τρόικας.

Και καλύτερα όλων τον ξέρουν οι τσέπες μας, τις οποίες αδειάζει με απίθανη συστηματικότητα εδώ και ενάμισυ χρόνο.

Φωτογραφίες ξένων ηγετών στα νιάτα τους

Προσέξτε τον Πούτιν πόσο μοιάζει με τον πιτσιρικά από το έργο "Μόνος στο Σπίτι"!! (Μερικοί αναφέρονται σαν πρωθυπουργοί, δεν είναι πλέον)

Barack Obama - President of the United States of America

Ξάνθη - Ολυμπιακός Live Stream (17:15 Skoda Xanthi – Olympiakos)

Live Streaming από τα links:

Βίντεο: Καθηγήτρια κάνει στριπτίζ στους μαθητές!!

Να τους στείλουνε αυτή στα Χανιά να τους κάνει τρελούς.Δείτε το βίντεο:

"Ειδικό δικαστήριο" βλέπει η ΝΔ

Ο κ. Πεπόνης διαβίβασε τον φάκελο με την έρευνα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου καθώς προσέκρουσε σε πολιτικά πρόσωπα, γεγονός που σημαίνει ότι στο εξής η αρμοδιότητα περνά στη Βουλή. Η Ν.Δ. προσδίδει μείζονες πολιτικές διαστάσεις στο θέμα, καθώς ζητά την παραίτηση των εμπλεκόμενων υπουργών από την κυβέρνηση. Συνεργάτες του προέδρου του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά έλεγαν την περασμένη Παρασκευή το βράδυ:

Λοβέρδος μας απειλεί με “μακελειό” αν πειραχθεί ο ΓΑΠ (ΒΙΝΤΕΟ)... μην ανησυχεί και δεν θα τον πειράξει κανείς...

Θα τα δώσει όλα ο Λοβέρδος στον ΓΑΠ και τους παπανδρεϊκούς για να κερδίσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ; Αυτό δείχνει αποφασισμένος να κάνει ο υπουργός Υγείας, επιβεβαιώνοντας ότι έχει (ή προσπαθεί να «δέσει») συμμαχία με τον ΓΑΠ και τα στελέχη του – σημειώνουμε ότι ΓΑΠ και παπανδρεϊκοί δεν είναι απολύτως το ίδιο πράγμα τις τελευταίες ημέρες.

Ο κόσμος έδωσε ώθηση στον Πόποβιτς (video πώς η Τούμπα "υποδέχθηκε" την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ)

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι αγαπάει και αγκαλιάζει τα νεαρά παιδιά που αγωνίζονται με τον "Δικέφαλο" στο στήθος.

Κάτι ανάλογο δεν θα μπορούσε να μην συμβεί και με τον Δημήτρη Πόποβιτς, ο οποίος πήρε το βάπτισμα του πυρός (χωρίς να έχει συμπληρώσει καν το 17ο έτος της ηλικίας του) στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο και αποθεώθηκε κατά την είσοδο του στο παιχνίδι στο 77o λεπτό .

Χάσανε κρατούμενο από τον Κορυδαλλό!

Aλλοδαπός κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού, που δεν βρέθηκε στη χθεσινή καταμέτρηση στο ψυχιατρείο του σωφρονιστικού καταστήματος, αναζητείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 31χρονο υπόδικο για κλοπές. Επειδή δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής κάποια σημάδια απόδρασης, οι έρευνες συνεχίζονται.

Η εφαρμογή της Σαρία στη Δ.Θράκη


Της Χριστιάννας Λούπα

Δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου: Ο Νίκος Παπανδρέου διαψεύδει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

[Τι να κάνουμε ρε Νικ; Ούτε η Νατάσα είχε καρκίνο,ούτε ο Καραμανλής ήταν αδερφή, ούτε, ούτε ούτε,...αλλά όταν τα έλεγε ο φίλος σου ο παχύδερμος γέλαγες γιατί έβλεπες την εξουσία να έρχεται κατά πάνω σου... τώρα βγάλτα πέρα μόνος σου]

(τα ορθογραφικά λάθη και οι λάθος τόνοι είναι αυτού που θέλει να μας παραμυθιάζει ότι είναι και συγγραφέας!!)

«Εδώ και ενάμισυ χρόνο περίπου διάφορα μπλογκ και εφημερίδες ασχολούνται επιμελώς με το πρόσωπό μου, χωρίς φυσικά να προσκομίζουν στοιχεία. Το σημερινό εξώφυλλο (διαβάστε εδώ) είναι στην ίδια γραμμή με τα μπλογκ. Μόνο σκοπό που έχουν είναι – υποθέτω – να αποτελειώσουν δια της λασπολογόιας, το επώνυμο «Παπανδρέου» μια και καλή.

Τι φοβάται ο ΓΑΠ για τον Νίκ... Lifestyle και χλίδα που προκαλεί, όταν η Ελλάδα χρεοκοπεί!

Οι φίλοι του Νίκου Παπανδρέου τον θεωρούν τον διανοούμενο της οικογένειας και ιδιαιτέρως ευφυή. Το αποδεικνύουν οι σπουδές του σε κορυφαία πανεπιστήμια: Οικονομικά στο Γέιλ, μεταπτυχιακά στη σχολή Γούντροου Γουίλσον, διδακτορικό στο Πρίνστον, Λογοτεχνία στο Βερμόντ.

Αποπροσανατολισμός Βενιζέλου: Στην δημοσιότητα ο κατάλογος 4.151 οφειλετών του δημοσίου

Παιχνίδια εντυπώσεων από τον Ευ. Βενιζέλο ο οποίος αποφάσισε να δημοσιεύσει τα ονόματα 4.151 οφειλετών του δημοσίου την ίδια στιγμή που ο ίδιος, με δική του ρύθμιση, προωθεί πληρωμή ληξιπρόθεσμων με 100 ευρώ ελάχιστη δόση.

Νιγηρία: Τουλάχιστον 178 οι νεκροί από τις επιθέσεις ισλαμιστικής τρομοκρτατικής οργάνωσης

Ο αριθμός των νεκρών από τις πολλαπλές εκρήξεις που σημειώθηκαν στην πόλη Κάνο της Νιγηρίας έχει αυξηθεί σε τουλάχιστον 178, ανέφερε σήμερα γιατρός από το μεγαλύτερο νοσοκομείο της πόλης.


Καλαμάτα: Γύφτος επιτέθηκε με αλυσοπρίονο σε δημοτικούς αστυνομικούς για να τους κόψει φέτες!

"Θα σας κόψω φέτες" απειλούσε ο μικροπωλητής που πήρε στο κυνήγι τους αστυνομικούς...

Όλα έγιναν μέρα-μεσημέρι στην πλατεία Όθωνος, όταν έκαναν την εμφάνισή τους άνδρες της δημοτικής αστυνομίας, για να κάνουν ελέγχους για το παραεμπόριο.

Scarification: "body art" με πολλά αίματα για λαλημένους (βίντεο ανατριχίλα)

Αίμα, δάκρυα και ουλή. Μπροστά στο νέο trend του χαραγμένου κορμιού με νυστέρι, το τατουάζ μοιάζει με χάδι. Η τεχνοτροπία του scarification αναγάγει τις ουλές σε τέχνη. Και μη χειρότερα.

Γέρνει η πλάστιγα της ενημέρωσης: Κανείς σχεδόν δεν αναφέρει ότι ΔΝΤ και Γερμανία ζητάνε από τους τραπεζίτες χαμηλότερο επιτόκιο απ' ότι τους δίνει το ΠΑΣΟΚ

Ως γνωστόν ΔΝΤ και Γερμανία ζητάνε από το IIF να αποδεχθεί επιτόκιο κάτω του 3% δηλ. πολύ χαμηλότερο από αυτό που έχει συμφωνήσει η ελληνική Κυβέρνηση με τους τραπεζίτες, για τα νέα ομόλογα που θα πάρει μετά το κούρεμα. Κι όμως το ΣΚΑΪ πχ. δεν αναφέρει καθόλου το γεγονός στο παρακάτω σημερινό του άρθρο!!!

Διαβάστε για να φρίξετε τι ταΐζουν τους αδαής που δεν ψάχνουν:

Κύκλωμα Θεσ/νικη: Ξέπλυμα χρήματος μέσω τραπεζικού δανείου 4 δις!!!

Τη Δευτέρα απολογούνται οι επικεφαλής των τεσσάρων οργανώσεων που ενέχονται σε υποθέσεις εκβιασμών και τοκογλυφίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο Τσάκας έχει γραμματέα! Και τι γραμματέα!!! Δείτε τη φώτο

Ο Βλάσης Τσάκας προετοιμάζει, όπως λέει την συμφωνία, σε ένα αριστοκρατικό κτίριο επί της οδού Ηρώδου Αττικού, έχοντας για γραμματέα μια εντυπωσιακή γυναίκα.

«Μεγάλος αντίκτυπος στις ΗΠΑ, αν κάτι πάει στραβά στην Ελλάδα»

«Η συντριπτική πλειοψηφία των συνομιλητών μου στην αμερικανική διοίκηση βλέπει θετικά την Ελλάδα, ως σύμμαχο και παράγοντα σταθερότητας στην περιοχή, που αντιμετωπίζει μεν ορισμένα σοβαρά προβλήματα, αλλά προσπαθεί να τα αντιμετωπίσει. Εκτιμά τις τεράστιες θυσίες του ελληνικού λαού και με κάθε ευκαιρία κάνει δηλώσεις υποστήριξης τόσο δημόσια όσο και στο Συμβούλιο του ΔΝΤ»

Σε κινητοποιήσεις από Δευτέρα οι αγρότες

Θερμό αναμένεται το επόμενο διάστημα για τον αγροτικό κόσμο της χώρας, καθώς από τη Δευτέρα οργανώνεται σειρά κινητοποιήσεων από την Πανελλήνια Αγροτική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ), οι οποίες και θα κορυφωθούν με συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στις 4 Φεβρουαρίου.

Και πάλι στο στόχαστρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας η Αριστερά

«Η πρακτική κομμάτων της αριστεράς, με ελάχιστα μέλη τους να οργανώνουν διαμαρτυρίες εναντίον της δράσης άλλων πολιτικών κομμάτων, καπηλευόμενοι την όποια κοινωνική δυσαρέσκεια, είναι επικίνδυνη.

Νέα διακοπή στις έρευνες για αγνοούμενους στο ναυάγιο του Costa Concordia

Η μετακίνηση του κρουαζιερόπλοιου οδήγησε τις Αρχές να διακόψουν αργά μετά τα μεσάνυχτα για άλλη μία φορά τις έρευνες για τους 20 αγνοούμενους στο μισοβυθισμένο σκάφος λόγω του κινδύνου για τα σωστικά συνεργεία.

Σκέφτομαι να την ψηφίσω τη Λίζα... ξέρει ποια είναι η θέση του βουλευτή

Πάντως η φωτογραφία που κυκλοφορεί από το απόγευμα με τον γιο Ψυχάρη να κάνει τον τροχονόμο δίπλα από τον Παπαμιμίκο στην κοπή της πίτας της ΟΝΝΕΔ είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Όχι επειδή ο γιος Ψυχάρης, που ως γνωστόν έχει χύσει αίμα για την ΟΝΝΕΔ, κάτι που αγνοούν οι μαλάκ@@ οι Νεοδημοκράτες που φωνάζουν ;), έχει επιβληθεί από τον Σαμαρά... άλλωστε ακολουθεί από πίσω το βαρύ πυροβολικό ο Χαρβαλιάς...

Ούτε επειδή ο Παπαμιμίκος κάλεσε τον Ψυχάρη... το περίεργο θα ήταν να μην τον καλούσε..

Το πιο σοβαρό θέμα είναι...

Ο Τρεπεκλής γκόμενος της Τίνας... πέφτουμε απ' τα σύννεφα!!

Τελικά το παρεάκι του Γιώργου, 
δεν έχει μόνο πολιτικές σχέσεις μεταξύ του....

Νίκησε ο Γκίνγκριτς στη Ν. Καρολάινα-Δεν υπάρχει πλέον φαβορί για το χρίσμα

Σε θρίλερ φαίνεται ότι θα μετατραπεί η διαδικασία για την ανάδειξη του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Όλες οι συνομιλίες των εκβιαστών της Θεσσαλονίκης και πως ξεκίνησε η αποκάλυψη της δράσης τους

Διαβάστε τους διαλόγους και πως ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι των εκβιαστών της Θεσσαλονίκης:

Ολόκληρο το Διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ.

Μπόλονι: "Δώρο στο Πόποβιτς η αλλαγή του...οι νεαροίπαίκτες να έχουν νοοτροπία Θ4"

Κεφάτος παρουσιάστηκε ο Λάσλο Μπόλονι στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τις κινήσεις του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στους παίκτες των Ακαδημιών

Προσαγωγές 227 επιστημόνων του Ολυμπιακού-Στην κατοχή τους βρέθηκαν μολότοφ και οπλισμός

Διακόσιοι είκοσι επτά οπαδοί του Ολυμπιακού, προσήχθησαν από αστυνομικές δυνάμεις, ύστερα από στοχευμένη επιχείρηση στο σταθμό του ΗΣΑΠ στη Νερατζιώτισσα όπου βρέθηκε ολόκληρο «οπλοστάσιο»: εννέα βόμβες μολότοφ, λεπίδες, σουγιάδες, ρόπαλα, γκλομπ και άλλα «σύνεργα πολέμου».

Επόμενος στόχος των Anonymous η… Βραζιλία

Ο ομάδα των κυβερνοπειρατών Anonymous έβαλαν στο στόχαστρό τους σήμερα το πρωί τους ιστότοπους της κυβέρνησης της Ομοσπονδιακής Περιοχής της Βραζιλίας και μίας βραζιλιάνας τραγουδίστριας για να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο του ιστότοπου Megaupload.com.