23 Ιανουαρίου 2012

Πάει κι ο Καμμένος ξεβράκωτος στα αγγούρια... θα ρίξει το σύστημα λέει με Δημαρά και Σακοράφα!!! Άντε γειά και να μας γράφεις φίλε Πάνο...

Ποιο σύστημα ρε Πάνο; Επειδή δεν σε παίζει το Mega (λόγω της γνωστής ιστορίας που σου την κάναμε και βίντεο) σημαίνει ότι είσαι εκτός συστήματος; Θα μας τρελάνεις;

Ο Χατζηνικολάου που σε παίζει μέρα νύχτα προκειμένου να δημιουργεί προβλήματα στη ΝΔ, τι είναι; Αντισυστημικός κι αυτός;

Ο Παπαγιάννης στον οποίο διαφημιζόσουνα κάθε μέρα προεκλογικά το 2009 δίπλα σε αναρτήσεις όπως "8 και σήμερα για να φύγει ο φαύλος" που σε έκανε υπουργό και σας έλεγε "Σαβουρογάμηδ@@", είναι εκτός συστήματος;

Ο Κουρής, που είναι η νέα φωνή μαϊμού αντίστασης, που σε καλεί κάθε τρεις και λίγο είναι εκτός αντίστασης;

Ο Δημαράς έχει το ηθικό ανάστημα να βάλει τη βόμβα που χρειάζεται η χώρα; Πέρνα ρώτα στην πλατεία στη Μεταμόρφωση να σου πούνε την άποψή τους όπως τη σχημάτισαν από τη συμπεριφορά του στον ναρκομανή αποθανόντα γιο του ή σχηματίζεις άποψη από τα κανάλια που λένε ότι οι μπράβοι που πλήρωνε ο Κανάκης, στην πόρτα του μαγαζιού του, τον εκβίαζαν;

Η Σακοράφα (ξεχνάω τις ντόπες...) που εκπροσωπεί το βαθύ ΠΑΣΟΚ και ότι πιο σάπιο έφερε στην ελληνική κοινωνία, είναι αυτή που θα φέρει το φως στην Ελλάδα;

Κούνα το κεφάλι σου ρε Πάνο και σοβαρέψου γαμώ την τρέλα μου! Μη χάνεις το όποιο δίκιο έχεις με σπασμωδικές και αψυχολόγητες κινήσεις! Άντε και μαζεύεις το κακό συναπάντημα και γίνεσαι και Πρόεδρος... τι θα γίνει; Θα πάρεις 5%,10%... 20%...και μετά; Θα σώσεις την Ελλάδα; Με τον Δημαρά, τη Σακοράφα και τον αντισυστημικό Παπαγιάννη, Πρόεδρο της ΕΡΤ;

Αυτά τα θέματα έχουν λυθεί πριν χιλιάδες χρόνια: Και οι Έλληνες πολεμούσαν 10 χρόνια την Τροία απ' έξω μέχρι που κατάλαβαν ότι το σύστημα μπορεί να καταρρεύσει μόνο από μέσα!!!

Όποιοι πήγαν να ρίξουν το σύστημα απ' έξω κατέληξαν με λευκές ποδιές...η στην καλύτερη περίπτωση Λεβέντηδες...
κι αυτός αλήθειες λέει αλλά επειδή τις λέει εκτός συστήματος είναι γραφικός

Σου εύχομαι να μην έχεις την ίδια μοίρα...
άντε γειά και να μας γράφεις...

(εγώ πάντως δεν πρόκειται να κατηγορήσω κανέναν που φεύγει από το κόμμα γιατί δεν μου αρέσει να φτύνω αυτόν που χειροκρόταγα...)

Διαβάστε και τι γράφει το αντισυστημικό real.gr

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να κάνει κόμμα και μάλιστα να καταρτίσει ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα, είτε μόνος του είτε σε συνεργασία με άλλους πολιτικούς φορείς, οι οποίοι ανήκουν στο αντιμνημονιακό μέτωπο! «Είναι δεδομένο ότι δεν θα κατέβω με τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., εφόσον ψηφίζει τη δανειακή σύμβαση»...
δηλώνει στην Realnews ο ανεξάρτητος βουλευτής και ανακοινώνει την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα. «Θα παραμείνω στην κεντρική πολιτική σκηνή και θα ζητήσω την ψήφο του ελληνικού λαού σε σχηματισμό, ο οποίος θα έχει σαφή και καθαρή θέση για την αντισυνταγματικότητα και ακυρότητα της δανειακής σύμβασης και της παράδοσης της χώρας στους δανειστές».

Ο Πάνος Καμμένος φιλοδοξεί να «βουτήξει» όχι μόνο στα οικεία νερά της κεντροδεξιάς δεξαμενής, αλλά και σε χαρτογραφημένες περιοχές της Κεντροαριστεράς και του ΠΑΣΟΚ. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο με στελέχη από όλα τα κόμματα, σε όλη την Ελλάδα. «Είμαι σε συνεχή, ανοιχτή και έντιμη συνεννόηση με όλους τους φορείς που αρνούνται την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Τέτοιες δυνάμεις υπάρχουν και στον χώρο της λαϊκής Δεξιάς, της Κεντροδεξιάς, του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς», αποκαλύπτει, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος «ζυμώνεται» και με αρκετούς δυσαρεστημένους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.

Υπό ποια προϋπόθεση μπορεί να συνεργαστεί εκλογικά μαζί τους; Μόνον εάν αποφασίσουν να καταψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση… Σε πολύ στενή επαφή βρίσκεται ο Π. Καμμένος και με τον ιδρυτή του Αρματος Πολιτών και προσωπικό του φίλο, Γιάννη Δημαρά, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα συναντήθηκε και με τον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος έχει ιδρύσει την κίνηση πολιτών «Σπίθα». Οι συχνές αναφορές του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, δεν παραπέμπουν ευθέως σε πιθανή συνεργασία.

«Αυτό το εγχείρημα μπορεί να στηριχθεί σε πανεθνική πρόταση συντακτικής εθνοσυνέλευσης ή λαϊκής εντολής μέσω εκλογών. Διατηρώντας τις ιδεολογικές μας διάφορες, υποχρεούμεθα να συνυπάρξουμε μπροστά στην εθνική απειλή. Οι συνεργοί της παράδοσης της χώρας συγκυβερνούν και αποφασίζουν. Θα βρεθούμε μετωπικά απέναντί τους», τονίζει ο Π. Καμμένος και στρέφει τα βέλη του, εμμέσως πλην σαφώς, προς τη Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμαρά: «Ο,τι έχω πει δημόσια, ίσχυε, ισχύει και θα ισχύει μέχρι κεραίας. Εγώ δεν είμαι κωλοτούμπας. Εχω λόγο και τον τιμώ. Πιστεύω στην πατριωτική υποχρέωση δημιουργίας μετώπου όσων δεν δεχόμαστε εντολές από στρατιωτικούς διοικητές τύπου Φούχτερ και Ράιχενμπαχ».

«Η ισχύς εν τη ενώσει» φαίνεται να είναι το δόγμα του πρώην βουλευτή της Ν.Δ., αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι ένα κόμμα δεν έχει τύχη αν δεν έχει τη στοιχειώδη χρηματοδότηση… Ετσι, στο ερώτημα της Real news αν είναι αποφασισμένος να κατέβει αυτόνομα στις εκλογές ή σε συνεργασία με άλλο κόμμα ή φορείς, απαντά: «Είναι πιο ξεκάθαρες οι συνεργασίες με διαμορφωμένους φορείς».

Τα... βαφτίσια

Αν και δεν αποκαλύπτει το όνομα του υπό ίδρυση πολιτικού φορέα, ο Πάνος Καμμένος αφήνει να εννοηθεί ότι τα... βαφτίσια είναι κοντά: «Η βάφτιση έρχεται μετά τη γέννηση. Θα είστε καλεσμένη». Σύμφωνα με πληροφορίες της «R», προσανατολίζεται να ανακοινώσει την ίδρυση του νέου φορέα στις 19 Φεβρουαρίου, ημερομηνία που είχε ορισθεί αρχικώς για τη διεξαγωγή των εκλογών. Τι θέλει να συμβολίσει με αυτή την κίνηση ο Π. Καμμένος; Την οπισθοχώρηση της Ν.Δ., αφού πλέον αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι εκλογές έχουν μεταφερθεί κοντά στο Πάσχα και με τη σύμφωνη γνώμη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι προσωπικές και πολιτικές φιλίες που έχει αναπτύξει ο βουλευτής της Β’ Αθηνών από τη θητεία του στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, αλλά και οι στενοί δεσμοί του με την Εκκλησία, όσο και με αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας, αποτελούν δεξαμενή στελεχών. Προ ημερών, εμφανίστηκε χέρι χέρι στα δικαστήρια με τον πρώην αρχηγό του ΓΕΣ, Φράγκο Φραγκούλη, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα επισκέφθηκε και φωτογραφήθηκε με τον δήμαρχο Λέσβου και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Βουνάτσο.

Από τους σκληρούς εκφραστές της λαϊκής Δεξιάς στη Β’ Αθηνών, όπου εκλέγεται από το 1993, πιστεύει ότι θα επιφέρει σοβαρό πλήγμα στην Κεντροδεξιά, αφού έχει φανατικούς εχθρούς αλλά και φανατικούς οπαδούς. Αυτόν τον κίνδυνο, άλλωστε, είχε διαβλέψει η Ν.Δ. από τον Νοέμβριο και προτίμησε να τον διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, όχι όμως και από το κόμμα, προκαλώντας τότε την έντονη δυσφορία της ομάδας των «5» φιλελευθέρων που πολιτεύονται στην ίδια εκλογική περιφέρεια. Η συναντίληψή του τόσο με τον Αντώνη Σαμαρά όσο και με τους αντιμνημονιακούς συναγωνιστές του στο κόμμα, έλαβε τέλος όταν ο ίδιος αρνήθηκε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Εκτοτε πήρε «διαζύγιο» ακόμα και από τον γραμματέα Συνδικαλιστικού, Γιάννη Μανώλη, με τον οποίο σήκωναν από κοινού το... λάβαρο της αντιμνημονιακής επανάστασης. Χαρακτήρισε «καραγκιοζιλίκια» και «πανηγύρια» τις συνάξεις της λαϊκής Δεξιάς σε αντιμνημονιακές ταβέρνες και αποφάσισε να χαράξει δικό του δρόμο εκτός Ν.Δ.

Το χρονικό της... αυτονόμησης

Η Siemens και η βεντέτα με την οικογένεια Παπανδρέου

Η διάθεση της αυτονόμησής του έχει ρίζες από την εποχή της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της Siemens, όπου, ως μέλος της Επιτροπής, συνέταξε χωριστό πόρισμα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που προκάλεσε πολιτική θύελλα. Κατήγγειλε ονομαστικά τη συμμετοχή του Αντρίκου Παπανδρέου, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, στο διοικητικό συμβούλιο ελβετικής εταιρείας που επένδυε σε CDS. Παραμονές, δε, της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Λουκά Παπαδήμου, δεν δίστασε να αποκαλέσει τον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής «εκπρόσωπο της Golman Sacks».

Τι τον ενθάρρυνε, εκτός των άλλων, στην απόφασή του να φύγει από την κομματική θαλπωρή και να δοκιμάσει την τύχη του ως αρχηγός, παρά το γεγονός ότι έχει πλήθος δικαστικών διενέξεων μπροστά του; Το γεγονός ότι είδε τους διαδικτυακούς φίλους του να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, από τους 2.500 στους 22.000. Ανέκαθεν αιρετικός, ήταν ο μόνος που στήριξε την υποψηφιότητα του Βύρωνα Πολύδωρα απέναντι στον Κώστα Καραμανλή, κόντρα στην αυτοσαρκαστική φράση του Β. Πολύδωρα «μου δώσατε την αγάπη σας, αλλά όχι την ψήφο σας»!

Της ΛΩΡΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
real.gr

Κανταφικοί κατέλαβαν πόλη στη Λιβύη!!!

Περίεργο που κανένας δεν έχει γράψει ακόμα ότι από το μεσημέρι, οπαδοί του Καντάφι έχουν καταλάβει την πόλη Bani Walidπου ήταν το προπύργιο των οπαδών του και η πόλη όπου κρύβονταν ως το τέλος ο Καντάφι.

Επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα στη συνοδεία του Γ. Βαρδινογιάννη

Ολα έγιναν στις 19.30 επι της οδού Ακαδημίας, μπροστά απο το πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, άγνωστοι βγήκαν απο το κτίριο της Νομικής όταν αντιλήφθηκαν πολυτελή αυτοκίνητα να καταφθάνουν στην Ακαδημίας και να κατεβαίνει ο επιχειρηματίας.

Νέα φωτογραφία του Βελόπουλου και με τον άλλο αρχηγό σπείρας!! Ερωτηματικά πλέον για το ρόλο τους!

Ερωτηματικά για τις διασυνδέσεις του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκου Βελόπουλου γεννούνται από την αποκάλυψη φωτογραφιών, που τον εμφανίζουν να ανταλάσσει χειραψίες και να συντρώγει με δύο άτομα από τους φερόμενους ως αρχηγούς του κυκλώματος εκβιαστών-τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης.

Χατζηνικολάου-Κουρής ψάχνουν για μαλάκ@@: Οι εργαζόμενοι να ανοίξουν το κανάλι άμεσα και κάποια στιγμή θα πάρουν το 30% των δεδουλευμένων

Η πρόταση του νέου ΔΣ του Alter στους εργαζόμενους είναι η εξής: Στην ουσία τους ζητά να ανοίξει το κανάλι χωρίς να δώσουν κανένα μισθό από ό,τι χρωστάνε και να παίρνουν ότι περισσεύει από τα λειτουργικά έξοδα του σταθμού, μέχρι να μπει στο άρθρο 99 κάτι που υπολογίζουν να γίνει το Πάσχα.

Γρ. Πεπόνης: Υπερ της αρχειοθέτησης της υπόθεσης με τα CDS του Αντρίκου ;)... τώρα τι θα πούνε οι αφελείς που τον ηρωοποίησαν;

[Το πιάσατε το υπονοούμενο; Στείλανε την μια υπόθεση για μπουγάδα στη Βουλή, όπου το ΠΑΣΟΚ έχει πλειοψηφλια και θα καθαρίσει, και την άλλη υπόθεση του Αντρίκου που δεν έχει ασυλία φρόντισαν οι ίδιοι να την αρχειοθετήσουν! Έκαναν και ντόρο ότι δήθεν πιέζονται αλλά δεν καταλαβαίνουν από τέτοια, για να αποκτήσουν την έξωθεν καλή μαρτυρία και για να πεταχτούν οι αφελείς να τους ηρωοποιήσουν... και μας έσκασαν τη βόμβα... Έτσι λειτουργεί το ΠΑΣΟΚ για να μαθαίνουν οι αφελείς που τους ηρωοποίησαν και ήθελαν να τους προστατεύσουν από το ΠΑΣΟΚ!!!]

Υπέρ της αρχειοθέτησης της υπόθεσης με τα CDS στην οποία είχε εμπλακεί το όνομα μέλους της οικογένειας Παπανδρέου είχε ταχθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο ο οικονομικός Εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κρούσματα λύσσας σε γειτονικοές χώρες-Προληπτικοί εμβολιασμοί στο νομό Ιωαννίνων

Εκτεταμένοι εμβολιασμοί σε σκύλους κατά της λύσσας πρόκειται να αρχίσουν προληπτικά και στο νομό Ιωαννίνων, μετά τα κρούσματα που καταγράφηκαν σε γειτονικές χώρες.

Έγκριση συγχώνευσης «ALPHA Τράπεζας» με «EFG EUROBANK ERGASIAS»

Εγκρίθηκε η συγχώνευση της «ALPHA Τράπεζα Ανώνυμος Εταιρεία» και της «Τράπεζα EFG EUROBANK ERGASIAS Ανώνυμη Εταιρεία» από την ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Η επιτροπή συνεδρίασε σήμερα και με την υπ' αριθ. 534/VI/2012 ομόφωνη απόφασή της έκανε δεκτό, υπό όρους, το αίτημα συγχώνευσης των δύο τραπεζών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 8 του ν.3959/2011.

Ρε άι στα τσακίδια που θα μας πείτε ότι είναι μικτά: Διευκρινήσεις για ηλίθιους της ΑΤΕ για την αμοιβή του ΔΣ

[Είναι λέει μικτά γι αυτό είναι πολλά τα λεφτά αμοιβής του ΔΣ... λές και των άλλων Τραπεζών είναι καθαρά.. από την άλλη αυτοί της ΑΤΕ έβγαλαν και μια ανακοίνωση να δικαιολογηθούν, ενώ ο Κλεάνθης Παπαδόπουλος του ΤΤ μας έχει γραμμένους στα παπάρια του.... σιγά μη μας δώσει και αναφορά αφού έχει εξασφαλίσει, με τις διαφημισούλες, τη σιωπή πχ. του ελεύθερου ραδιοφώνου του real.gr]


Διευκρινιστική ανακοίνωση σε σχέση με τις αμοιβές των μελών του διοικητικού της συμβουλίου, εξέδωσε η διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας, αναφορικά με σχόλια στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σε συνέχεια απάντησης του Υπουργού Οικονομικών σε σχετική ερώτηση της βουλευτού Εύας Καϊλή.

Αυτό είναι θέση υπερκομματικής Κυβέρνησης ή θέση ΠΑΣΟΚ; Π.Καψής: Αποκυήματα φαντασίας της Γεωργαντά

Διαψεύδει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τους ισχυρισμούς της Ζ.Γεωργαντά ότι υπήρξε συνάντηση του πρωθυπουργού με τον γενικό διευθυντή της Εurostat, Β.Ραντερμάχερ.

Θα χάσει η Βενετιά βελόνι!!! Χ. Καστανίδης: Σε εξέλιξη σχέδιο αποδόμησης του Γ. Παπανδρέου

«Ο Γιώργος Προβόπουλος είχε προβλέψει έλλειμμα στο 9,5% και ας έρθει να μας διαψεύσει», δήλωσε στον Real Fm ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χάρης Καστανίδης.

Απίστευτο! Δεν μπορεί να ισχύει!!! Χ. Αθανασίου: Γίνονται παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη

Για τυχόν παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη -που θα ήταν υποκρισία να ειπωθεί πως δεν γίνονται- έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χαράλαμπος Αθανασίου, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Ρε τους μαλάκ@@ τους Ρουμάνους! Έδιωξαν τον ΥΠΕΞ επειδή κατηγόρησε τους ταραξίες διαδηλωτές... ενώ εμείς τον Πάγκαλο τον κάναμε Αντιπρόεδρο

[Διαβάστε τι είπε ο ταλαίπωρος για να καταλάβετε πόσο πίσω είμαστε ακόμα και από χώρες που τις θεωρούμε του κώλου!!]

Στην άμεση καρατόμηση του υπουργού Εξωτερικών Τεοντόρ Μπακόνσκι προχώρησε ο ρουμάνος πρωθυπουργός της Ρουμανίας, Έμιλ Μποκ μετά από προσβλητικές δηλώσεις που ο δεύτερος έκανε εναντίον των διαδηλωτών.

Του βαράμε τα νταούλια και χορεύει: ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Είχε μήνες να ασχοληθεί με τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Έλεγα και εγώ γιατί αυτό το ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ,το ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ο ΑΜΕΜΠΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,ο ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ δεν ασχολείτο πια? Ως εκ θαύματος ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ. Ο λόγος?

Σαμαράς: "Ούτε σε περίοδο πολέμου χώρα δεν είχε 6 χρόνια ύφεση"

Σύμπτωση απόψεων όσον αφορά την μείωση του μισθολογικού κόστους στον ιδιωτικό τομέα, που ζητά η τρόικα, προέκυψε στη συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά με τη διοίκηση της ΓΣΕΕ. Στη συνάντηση, ο κ. Σαμαράς είπε στους εκπροσώπους της ΓΣΕΕ ότι είναι κατά των υφεσιακών μέτρων, όπως ανέπτυξε και στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Άμα είσαι Ολυμπιακός κάνει ότι θες: Ο Δούρος νέο αφεντικό στη ΚΕΔ, τέλος ο Βασάρας

Ο Γιώργος Δούρος είναι από τη Δευτέρα το νέο αφεντικό στην ελληνική διαιτησία, αφού η ΕΠΟ αποφάσισε να «ξηλώσει» τον Κύρο Βασάρα μετά τις τελευταίες φωνές για τα σφυρίγματα στα ματς της Σούπερ Λιγκ. Δεξί χέρι του Δούρου θα είναι ο Θανάσης Μπριάκος.

Το δικό μας παιδί… ο Βιερίνια

"Στην χτεσινή πρεμιέρα της Bundesliga για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, πρεμιέρα είχε και ένα δικό μας παιδί στην Γερμανία! Ο Αντελίνο Βιερίνια αγωνίστηκε και επίσημα με την ομάδα της Wolfsburg. Στο ημίχρονο ο παίκτης αντικαταστάθηκε καθώς ένιωσε ενοχλήσεις και έτσι δεν μπορέσαμε να τον χαρούμε σ΄ ολόκληρο τον αγώνα.

Βίντεο: Αυτά παθαίνει όποιος δεν ξέρει αγγλικά... χάνει τη Megan Fox και κάνει μάθημα με τον M. Tyson

Ευρηματική η διαφήμιση φροντιστηρίου αγγλικών των ΗΠΑ. Δείτε τη:

Φώτο με θανατηφόρες μανούβρες κρουαζιερόπλοιων

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ


ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

Πόσο μαλάκ@@ μας περνάει η Μαριλίζα για να μας λέει ότι το έλλειμμα το φούσκωσε η Eurostat;

Μιλώντας στη ΝΕΤ το πρωί της Δευτέρας η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ζήτησε να μην ποινικοποιείται η πολιτική ζωή του τόπου [αυτά τα σκέφτεται ή της έρχονται αυθόρμητα; όταν και η ίδια ποινικοποιούσε την πολιτική ζωή επί Καραμανλή ήταν ωραία;] και να μην στοχοποιείται ο Γ.Παπανδρέου [καλά αυτό είναι κατανοητό: υπερασπίζεται τον ΓΑΠ που την φύτεψε στο ΠΑΣΟΚ...], o οποίος έδωσε τη μάχη του για να μην χρεοκοπήσει η χώρα.

Το βίντεο της 8χρονης που σαρώνει στο youtube: 12 εκ views τις προηγούμενες 4 μέρες!

Η 8χρονη Αυστραλέζα τραγουδάει σε ρυθμούς Heavy-Metal για τον σκύλο της και τα ψαράκια της το τραγούδι "My First Hardcore Song"! Το τραγούδι, διάρκειας ούτε 1 λεπτού, κατάφερε να σκαρφαλώσει και στην κορυφή του itunes!! Και όλα αυτά μέσα σε μόλις 4 μέρες. Όπως είπε η μητέρα, που δέχεται επικρίσεις από παιδοψυχολόγους που διαφωνούν με την έκθεση των παιδιών στη δημοσιότητα, τα χρήματα που θα κερδίσουν θα πάνε σε λογαριασμό της μικρής. Δείτε το:

Ζ.Γεωργαντά: Παπακωνσταντίνου και Πλασκοβίτης τα ήξερα όλα για τη διόγκωση του ελλείμματος


Ευθύνες προσωπικά στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Ηλία Πλασκοβίτη για τη διόγκωση του ελλείμματος επέρριψε, μιλώντας στον Βήμα 99,5, το πρώην στέλεχος της ΕΛΣΤΑΤ, Ζωή Γεωργαντά.

Δύο συλλήψεις σήμερα για χρέο προς το Δημόσιο

Συνελήφθη, σήμερα , στο Χαλάνδρι , από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας , 50χρονος , διαχειριστής εταιρείας, για οφειλές προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, έχουν βεβαιωθεί σε βάρος του χρέη προς το Δημόσιο, που ανέρχονται σε...

Γιατί είναι σημαντικό το επιτόκιο στο ελληνικό χρέος; Διαφορά 2,7% = +70 δισ ευρώ τοκοχρεολύσια

[Σοβαρή Κυβέρνηση προσπαθεί να πάρει μικρό επιτόκιο και μετά την πέφτει στην τρόικα να μειώσει το δικό της επιτόκιο από το 4+% που είναι σήμερα]

Γιατί είναι σημαντικό το επιτόκιο που θα καθοριστεί στο ελληνικό χρέος που αφορά τους ιδιώτες και γιατί δίνουν τόσο μεγάλη σημασία το ΔΝΤ και η Γερμανία η Τρόικα εν προκειμένω;
Είναι αξιοσημείωτο ότι επιμένουν για χαμηλά επιτόκια και ο λόγος προφανής.

Π. Παυλόπουλος: Η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν διαπραγματεύτηκε το μνημόνιο

[Το θέμα όμως είναι τι κάνουμε εμείς ΤΩΡΑ Προκόπη μου]

Βολές κατά της κυβέρνησης Παπανδρέου εξαπέλυσε στον ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη ο βουλευτής της ΝΔ Προκοπής Παυλόπουλος.Όπως είπε, ποτέ δεν διαπραγματεύτηκε το έλλειμμα, ούτε το μνημόνιο και ποτέ δεν θωράκισε τη χώρα.

Μέχρι και πλαστική επέμβαση έκανε ο μεγαλύτερος οφειλέτης του δημοσίου

Πριν από 10 χρόνια ένα σκάνδαλο με παράνομες επιστροφές ΦΠΑ συγκλόνιζε την Θεσσαλονίκη. Πρωταγωνιστής, ήταν ένας λογιστής, ο οποίος είναι σήμερα στην φυλακή.

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι ο 60χρονος λογιστής Νίκος Κασσιμάτης, άλλοτε στενός συνεργάτης του Παναγιώτη Ψωμιάδη, όταν συνελήφθη είχε κατηγορηθεί ότι προκάλεσε ζημία στο ελληνικό δημόσιο ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ. Σήμερα αυτό το ποσό με τις προσαυξήσεις έχει φτάσει τα...

Ξαναδανείστηκαν τζάμπα οι Γερμανοί

Ζεστά 2,54 δισεκατομμύρια ευρώ έβαλαν στα ταμεία τους οι Γερμανοί σε δημοπρασία όπου το επιτόκιο ήταν μόλις 0,07%. Στη σημερινή δημοπρασία εντόκων γραμματίων το επιτόκιο έπεσε στο 0,07% από 0,346% στην προηγούμενη αντίστοιχη φορά, ενώ το ποσοστό κάλυψης ήταν στο 2,2.

Παπακωνσταντίνου: Μεταξύ ΠΑΣΟΚων συνηθίζονται τα δωράκια, οπότε είναι λογική η αμοιβή των 180.000 ευρώ στον Ασεμπίγιο...

Εντάξει! Ξέχασε να απαντήσει γιατί τότε ο Γιωργάκης μας έλεγε ότι ο Ασεμπίγιο θα κάνει τζάμπα τη δουλειά... αλλά δεν γαμ@@@ ψηλά καπέλα; Εξάλλου πως θα επιβεβαιώσει η Βουλή τον τίτλο της: "κουβέντα να γίνεται";

«Απολύτως εύλογο», χαρακτηρίζει ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, το ποσό της αμοιβής του Τεχνικού Συμβούλου για το έργο του «Ελληνικού», σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κυριάκου Βελόπουλου, σχετικής με την αμοιβή του Ισπανού αρχιτέκτονα Χοσέ Ασεμπίγιο.

Παχύδερμος Θέμος: Άστα να πάνε Νίκο... όλοι τα ίδια σκατ@ είμαστε

Από ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:
Με λύπη διάβασε ο παχύδερμος Θέμος Αναστασιάδης την προσπάθεια που έκανε ο Νίκος Παπανδρέου να απαντήσει στο απολύτως εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ του «ΘΕΜΑΤΟΣ», για το εντυπωσιακό επίπεδο ζωής του εν μέσω οικονομικής κρίσης... τόση πολύ λύπη που έφαγε μόνο 9 κρουασάν αντί για 10 στο πρωινό του. Προς το παρόν και επειδή με αυτά που γράφει γεννιούνται πολλά νέα ερωτήματα [τα ερωτηματικά για τον παχύδερμο μας έχουν λυθεί από καιρό], θα του θυμίζαμε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις «η σιωπή είναι χρυσός» διότι:

Βίντεο: Μόδα το falling στο ιντερνετ

Βίντεο με πτώσεις ανθρώπων εσκεμμένες και φαίνεται να γίνεται η νέα μόδα στο internet. Τον τελευταίο καιρό, η νέα μόδα που ακούει στο όνομα “Falling” έχει αρχίσει να γίνεται μανία στο διαδίκτυο.

Φώτο: Ο Καρατζαφέρης περιστοιχισμένος από την Μαφία της Θεσσαλονίκης

Δείτε τις φώτο με τον Καρατζαφέρη ανάμεσα στους αρχηγούς σπείρας Καραμπέρη και Λαμπάκη:

Σωστός ο ποιητής: Ο Ν. Χριστιανόπουλος αρνήθηκε το Μεγάλο Βραβείο Γραμμάτων του Υ. Πολιτισμού!!! (ενδιαφέρον βίντεο)

«Ούτε θα εμφανιστώ ούτε θα απλώσω το χέρι για να το πάρω. Δεν θέλω ούτε τα βραβεία ούτε τα λεφτά τους». Με αυτό τον τρόπο σχολίασε ο Θεσσαλονικιός ποιητής, Ντίνος Χριστιανόπουλος, τη διάκρισή του με το μεγάλο βραβείο του Υπουργείου Πολιτισμού, παραπέμποντας σε παλιότερο κείμενό του (1979), με τον τίτλο «Εναντίον».

Ωραίοι οι Βρετανοί μυστικοί αστυνομικοί! Απέκτησαν παιδιά με ακτιβίστριες που παρακολουθούσαν :)

Δύο Βρετανοί μυστικοί αστυνομικοί έκαναν παιδιά με ακτιβίστριες, τις οποίες είχαν σταλεί να κατασκοπεύσουν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν από τη ζωή των παιδιών τους, αποκαλύπτει η εφημερίδα The Guardian.

Ο Ελληνοκαναδός «πατέρας» του Blackberry εγκατέλειψε το «τιμόνι» της RIM

Ο εντεινόμενος ανταγωνισμός που αντιμετωπίζουν τα Blackberry από την Apple, τη Google και άλλες εταιρείες, ιδίως στο πεδίο των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων και των υπολογιστών-ταμπλετών, έφερε σύννεφα πάνω από την κατασκευάστρια Research In Motion (RIM) που έχει αρχίσει να χάνει έδαφος. Η συνέπεια ήταν, υπό την πίεση των μετόχων και των επενδυτών, ο ελληνικής καταγωγής (τον οποίο όμως οι τούρκοι λόγω της μαλακί@@ μας τον παρουσιάζουν σαν δικό τους!!) ιδρυτής και επικεφαλής της καναδικής εταιρείας Μάικ Λαζαρίδης και το δεξί του χέρι Τζιμ Μπαλσίλι να υποχρεωθούν να εγκαταλείψουν, μετά από δεκαετίες, το τιμόνι της επιχείρησης, την οποία από μια μικρή καναδική εταιρεία μετέτρεψαν σε ένα πολυεθνικό γίγαντα.

Καρατζαfuhrer: «Ο Αντώνης και εγώ παραμερίσαμε την καχυποψία»... ο Αντώνης το ξέρει αυτό;

«Ο Αντώνης και εγώ παραμερίσαμε την καχυποψία που υπήρχε πέρσι και όσα μάς ενοχλούσαν» είπε στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για τον κ. Σαμαρά υποστηρίζοντας μάλιστα πως από κοινού έβαλαν «κόκκινες γραμμές» προς την τρόικα για τα περί μείωσης του κατώτατου μισθού και την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού.

Διαδεδομένος ο εκφοβισμός από συμμαθητές και στα ελληνικά σχολεία

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει το φαινόμενο του εκφοβισμού (bullying) στα ελληνικά σχολεία, όπως καταδεικνύει πανελλήνια έρευνα του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ). Σύμφωνα με την έρευνα, ποσοστό 8,5% των εφήβων αναφέρουν ότι υφίστανται σχολικό εκφοβισμό τουλάχιστον δυο με τρεις φορές το μήνα, ενώ ένας στους έξι, δηλαδή το 15,8%, «ομολογούν» ότι εκφοβίζουν οι ίδιοι άλλους.

Αποκαλύψεις-βόμβα για τον βασιλιά της Ισπανίας

Την... άλλη πλευρά του βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος αποκαλύπτει βιβλίο που συνέγραψε Ισπανίδα συγγραφέας, με τον τίτλο «Η μοναξιά της βασίλισσας». Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η Pilar Eyre, ο Χουάν Κάρλος είναι «επαγγελματίας γητευτής γυναικών» που είχε αναρίθμητες ερωτικές σχέσεις, ενώ δεν έχει συνευρεθεί με τη σύζυγό του από το...

Βίντεο: Πως φαίνεται ο Γαλαξίας από το διάστημα;

Το βίντεο που δημοσίευσε η NASA, τραβήχτηκε από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και δείχνει τον Γαλαξία όπως φαίνεται από το διάστημα και καταιγίδες με αστραπές πάνω από την Αφρική.

Διεθνής Τύπος για PSI: Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες

Στο σκόπελο της εμμονής των τραπεζιτών για όσο το δυνατόν μικρότερες απώλειες έχουν προσκρούσει οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους ιδιώτες πιστωτές, επισημαίνουν σήμερα στα κύρια άρθρα τους οι μεγαλύτερες εφημερίδες και τα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Εμπάργκο στο Ιράν, από 1.07, αποφάσισε τελικά η ΕΕ. Εξαιρείται η Ιταλία... το πούλο η Ελλάδα που εισάγει με ευνοϊκούς όρους το 25% των αναγκών της

Τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν σήμερα το πρωί στην επιβολή σταδιακού πετρελαϊκού εμπάργκο εναντίον του Ιράν. Το εμπάργκο αφορά τόσο την εισαγωγή πετροχημικών όσο και την εξαγωγή εξοπλισμού άντληση πετρελαίου, και είναι το αυστηρότερο που έχει επιβληθεί από την ΕΕ μετά το 2005.

Τι λέτε ρε απίθανοι "Ολυμπιακάρες";

Με έκπληξη αντίκρισα τα κόκκινα πρωτοσέλιδα μετά το κάζο της Ξάνθης... Ευθύνες στον προπονητή της ομάδας; Τι λέτε ρε; Εικόνισμα του κάνατε μέχρι τώρα...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ λέω!!! Απολογήθηκε ο Καραμπέρης! Τι λέτε να είπε στον ανακριτή;

Τελείωσε πριν από λίγο η απολογία του Μ. Καραμπέρη, του ΛΆΟΣ, στο ανακριτή και οδεύει προς τη φυλακή. Στην απολογία του είπε:

Τα πέντε καλύτερα γκολ της Superleague... και το 6ο του Βαν Νιστελρόι

Δείτε τα 5 καλύτερα γκολ της Superleague. Δεν περιλαμβάνεται το γκολ του Αθανασιάδη (μιας και πολλοί θα πούνε ότι ήταν τυχερό... και πράγματι ήταν... ενώ το γκολ του Γραμμόζη ήταν ηθελημένο και το κάνει κάθε μέρα...) αλλά δείτε μετά και το βίντεο γκολ του Βαν Νιστελρόι... το ίδιο είναι:

Μονοπώλιο αγγλοσαξώνων στην αγορά των CDS

Μονοπωλιακούς κινδύνους εμφανίζει η παγκόσμια αγορά των CDS, καθώς πρόκειται για την πιο «συγκεντρωμένη» αγορά παραγώγων παγκοσμίως.

Απειλεί τη γη μεγάλος κομήτης;

Μάλλον ως “τρομοσενάριο” ακούγεται όμως οι επιστήμονες στην Ευρώπη είναι δεδομένο ότι ετοιμάζονται για κάτι μεγάλο.

Με βάση τη στατιστική που λέει ότι είναι συχνότατο φαινόμενο ένας κομήτης μεγέθους αυτοκινήτου να πέφτει σε σχεδόν ετήσια βάση στη γη, ένας ακόμη μεγέθους γηπέδου κάθε 2.000 χρόνια και ακόμη πιο σπάνια ένας μεγέθους μερικών χιλιομέτρων... μάλλον ήρθε η ώρα να περιμένουμε κάτι... μεγαλύτερο από αμάξι.

‘Time for the restitution of the Marbles’

(Άρθρο, για ένα θέμα που πλέον απασχολεί ΜΟΝΟ ξένους! Το θέμα της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα...)

One cold and wet November day back in 1976, Tom Jackson was called down to London from his hometown, Manchester, by the head office of the bank that he worked for and was offered a four-year posting to Greece. Shortly after arriving here, he met his future wife, within a year they were married and he decided to stay in Greece.

Η συνέχεια στο εξειδικευμένο parthenon-sculptures.blogspot.com

Κυρ. Μητσοτάκης: Αν είχαν γίνει οι μεταρρυθμίσεις δεν θα χρειαζόταν το μνημόνιο

Το «κούρεμα» στο υφιστάμενο χρέος θα πρέπει να είναι τέτοιο που να καθιστά το χρέος βιώσιμο, δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3, ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είπε πως πρέπει να σοβαρευτεί η πολιτική τάξη, ώστε να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική η ελληνική οικονομία.

ΝΔ: Απρεπής η δήλωση Λοβέρδου περί «μακελειού»

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε το αιχμηρό σχόλιο του Ανδρέα Λοβέρδου για την ενέργεια του οικονομικού εισαγγελέα κ. Πεπόνη να διαβιβάσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τη δικογραφία για την υπόθεση της ΕΛ.ΣΤΑΤ., ώστε να εξεταστεί αν πρέπει ή όχι να διαβιβαστεί στη Βουλή για να διερευνηθούν ενδεχόμενες ευθύνες πολιτικών προσώπων για τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009.

Βίντεο: Έκλαψε όλη η Ελλάδα με το δράμα του ΠΑΣΟΚοσκυλου Κωστόπουλου... παραλίγο να δακρύσει για την κοροϊδία του στους εργαζόμενους

Δείτε το "συγκινητικό" βίντεο με το τομάρι που έχει φεσώσει όλο τον κόσμο και έχει απλήρωτους επί μήνες τους εργαζόμενους. Τον φίλο του Λαιώτη που επί 30 χρόνια ρουφάει αεριτζίδικα το αίμα του λαού και από τις εκπομπές του εξισώνει τον ΓΑΠ με τον Σαμαρά. Περνάει δύσκολα λέει όλη τη βδομάδα!!! Και εγώ γιατί τον βλέπω κάθε βράδυ να κάνει χαβαλέ στην πλάτη όσων έχει φεσώσει; Όλοι αυτοί πότε θα αποκτήσουν βήμα στην ΤιΒι να "συμμεριστούν το δράμα του":

Ο Μ. Παπαϊωάννου διαγράφει την ποινή του Π. Ψωμιάδη

Του Νίκου Ηλιάδη
http://www.makthes.gr/

Την παραγραφή της ποινής φυλάκισης ενός έτους που έχει επιβληθεί στον Παναγιώτη Ψωμιάδη, συνεπεία της οποίας έχει παυτεί προσωρινά από τα καθήκοντά του, επιφέρει νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την επιστροφή του στο αξίωμα του περιφερειάρχη.

“Ρίχνουν γέφυρες” στον Έβρο οι Τούρκοι – 52 στρατιωτικές γέφυρες ετοιμοπόλεμες

Οι Τούρκοι έχουν αναπτύξει τις γέφυρες Samur οι οποίες σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν με αποκλειστικό στόχο και αποστολή ,το πέρασμα του ποταμού Έβρου. Μετά το άνοιγμα της τάφρου,οι Τούρκοι έχουν αρχίσει να αντιδρούν κάτι που σημαίνει ότι έχουν πρόβλημα.

Εντείνονται οι πιέσεις προς την ΕΚΤ για να συμμετάσχει στο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους

Ασφυκτικές είναι οι πιέσεις που ασκούνται στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία έχει στο χαρτοφυλάκιο της ελληνικά κρατικά ομόλογα ονομαστικής αξίας τουλάχιστον 45 δισ. ευρώ, να συμμετέχει στο σχέδιο για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, καθώς το όφελος για την Ελλάδα εκτιμάται ότι θα υπερβεί τα 10 δισ. ευρώ.

Βίντεο: Στο στόμα φιλήθηκαν οι Πηλιχού-Αναστασοπούλου

Δείτε το βίντεο:

Οι Άραβες (υπάλληλοι του Τζίγκερ) στη θύρα 9 του ΟΑΚΑ;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου, μέλη της οικογένειας που ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Παναθηναϊκό βρέθηκε στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Ατρόμητο. Δείτε φωτογραφίες τους.

ΝΔ: "Δεν θα στηρίξουμε νόμο για μείωσεις μισθών"

Βλέπει σήμερα ΓΣΕΕ ο Σαμαράς

Τις νέες θέσεις της για τα εργασιακά διαμορφώνει η ΝΔ καθώς είναι σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση με την Τρόικα και ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος κ. Αντώνης Σαμαράς θα έχει συνάντηση στα γραφεία του κόμματος με την ηγεσία της ΓΣΕΕ.

Κοινό μυστικό η δράση του κυκλώματος-Στον ανακριτή σήμερα οι αρχηγοί

Η δράση του κυκλώματος εκβίασης και τοκογλυφίας ήταν κοινό μυστικό στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή Πρώτη Γραμμή, ένα από τα θύματα του κυκλώματος.

Γραπτές εξετάσεις και "πράσινη" συνέντευξη σε 750.000 δημοσίους υπαλλήλους

Από γραπτές εξετάσεις και συνέντευξη (που επί Καραμανλή η Όλγα Τρέμη την έλεγε "γαλάζια") θα κληθούν να περάσουν οι 750.000 δημόσιοι υπάλληλοι, σύμφωνα με τα όσα σχεδιάζει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την αξιολόγηση του προσωπικού του δημόσιου τομέα.

Ληστές εκτέλεσαν ιδιοκτήτη σπιτιού στην Αυλίδα

Στην Παραλία Αυλίδος Ευβοίας, (3) άνδρες που φορούσαν κουκούλες   αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε οικία 67χρονου ,στις 9 χθες το βράδυ.

Μειώνουν τον ΦΠΑ και αυξάνουν τους φόρους!

Την Τετάρτη ξεκινάει ο διάλογος για τη φορολόγηση 1.000.000 ελεύθερων επαγγελματιών. Τα νέα αντικειμενικά κριτήρια, η κατάργηση των φοροαπαλλαγών πέφτουν στο τραπέζι μαζί με τη μείωση του ΦΠΑ.

Χατζηνικολάου: Γελάει με την πίκρα του όλο το Twitter

Φυσικά ο Νίκος Χατζηνικολάου όπως γράψαμε από χθες έχει χύσει μαύρο δάκρυ, επειδή ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτυ τη βουτιά του Τοροσίδη στο 90 φεύγα!!!! Τη στιγμή που μέχρι και ο Γ. Παπαγιάννης αναγνωρίζει ότι ο Μαρινάκης είναι λίγος ο Νίκος σαν 5χρονο παιδί επιμένει να κερδίζει τα παιχνίδια με πέναλτυ και αποβολές!! Φυσικά ούτε λόγος για το αν φταίει ο Μαρινάκης...

Κυβερνοπόλεμος Αράβων-Εβραίων

Γράψαμε την περασμένη εβδομάδα ότι χάκερς έριξαν τις σελίδες της El Al και του Χρηματιστηρίου του Τελ Αβίβ. Η επίθεση ήταν μέρος ενός κυβερνοπόλεμου που εξελίσσεται από την αρχή του έτους μεταξύ αράβων και ισραηλινών χάκερ. Όλα ξεκίνησαν ότι κάποιος χάκερ, που δήλωνε Σαουδάραβας,απείλησε να αρχίσει να δημοσιεύει μέρος των στοιχείων 400.000 χιλιάδων τραπεζικών καρτών που είχε καταφέρει να υποκλέψει από τράπεζες του Ισραήλ. Έκτοτε διάφοροι χάκερς βγάζουν στη φόρα μέσωτου pastebin στοιχεία από κάρτες, Facebook και Gmail...

Διαβάστε το χρονικό, όπου τις τελευταίες μέρες έχουν κυριαρχήσει οι Εβραίοι:


http://paulsparrows.wordpress.com/2012/01/22/middle-east-cyber-war-timeline/

900.000 ευρώ για διαφήμιση της Γ.Γ ισότητας των φύλων !!!!

Τελικά μυαλό δεν βάζουμε με τίποτα...Τι χρειάστηκε να διαφημίσει η Γ.Γ Ισότητας των φύλων και δαπάνησε σχεδόν 1.000.000 ευρώ;

Δείτε το ΦΕΚ στο kolotoubes.blogspot.com

Παίρνω ιδέες από αναρχικούς δηλώνει ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Αναδημοσιεύουμε δημοσίευμα από την εφημερίδα ΠΑΡΟΝ:

"Στη συνέντευξη Παπαμιμίκου στο Kontra Channel, στην εκπομπή «Νέοι και Κοινωνία» την προηγούμενη Τρίτη, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ αποκάλυψε πώς του «γεννήθηκε η ιδέα» του πολυχώρου openplace για τα κεντρικά γραφεία της ΟΝΝΕΔ.

Βίντεο: Δικαιωμένη η Γεωργαντά που αποκάλυψε το φούσκωμα του ελλείμματος από ΓΑΠ-ΠΑΠ

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012, η Ζωή Γεωργαντά, τέως μέλος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής επανέρχεται στο ζήτημα της σκόπιμης διόγκωσης του δημοσιονομικού ελλείμματος της χώρας από τους εντεταλμένους του ΔΝΤ και των κερδοσκόπων, Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου. Δείτε το βίντεο:

Ι. Βρούτσης για τη συμμετοχή της ΝΔ στο διάλογο για τον νέο φορολογικόΝομοσχέδιο

«Η συμμετοχή της Ν.Δ. στον εθνικό διάλογο μετά την πρόσκληση που απηύθυνε ο υπουργός Οικονομικών, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι επιθυμεί να συμβάλει εποικοδομητικά – όπως ήδη κάνει εδώ και καιρό - στην αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος.

Μια άλλη οπτική για τον υιό Ψυχάρη..

Κυρ Σταύρο τί έγινε με τον κεντροαριστερό δρόμο και την δημοκρατική παράταξη;; Ούτε το καμάρι σου πλέον δεν σε πιστεύει γιατί αν πολιτευτεί με τον Σαμαρά που το εύχομαι ολόψυχα αλλά και να βγει εύχομαι, τί θα γράφεις πια;;

Η συνέχεια στο sinagermos.blogspot.com

Πως προσγειώνονται τα αεροπλάνα στο Ροβανιέμι (Αρκτικό Κύκλο);

Μα όπως στα αεροπλανοφόρα φυσικά, με γάντζο εννοείται...γιατί αν περίμεναν από τα φρένα πάνω στον πάγο... Δείτε την φώτο:

Ο Καμίνης βγάζει και ψηφίσματα που μιλάνε για ελληνική ιθαγένεια!!!

Τι λετε ρε καραγκιόζηδες;; Όσο και να χτυπιέστε με τον κώλο δεν πρόκειται να γίνετε ποτέ Έλληνες! Όσα κολόχαρτα κι αν βγάλετε... Διαβάστε την απόφαση για ψήφισμα προκειμένου να επηρεάσουν το ΣτΕ στην απόφασή του τότε που τελικά πήραν τον πούλο:

Tsakas strikes back: Τέρμα στα μπραβιλίκια και τις ψευτομαγκιές... τώρα κάνουμε κουμάντο εμείς

Ο Βλάσης Τσάκας ξαναέκανε την εμφάνιση του μετά από... καιρό, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Σάββα Θεοδωρίδη και του Ολυμπιακού ενώ τόνισε ότι η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα ολοκληρωθεί σύντομα. Ο εκπρόσωπος των υποψήφιων επενδυτών του Παναθηναϊκού (έτσι υπογράφει την γραπτή του δήλωση), ενοχλημένος από τα όσα δήλωσε ο Σάβββας Θεοδωρίδης αλλά και από τα όσα διαρρέει ο Ολυμπιακός ότι φταίει ο διαιτητής, ο Πιλάβιος, ο Πάπας και ο Φούφουτος, απάντησε.

Η δήλωση του Βλάση Τσάκα: