25 Ιανουαρίου 2012

Βίντεο από τη Βουλή με τις παπαριές Βενιζέλουότι δήθεν μπορεί να παραιτηθεί ο Παπαδήμος ή ο Λοβέρδος

Ένας περίεργος διάλογος ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φίλιππο Πετσάλνικο στο περιθώριο της επεισοδιακής ψηφοφορίας των άρθρων του πολυνομοσχεδίου και λίγο πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δίνει τροφή σε ποικίλα πολιτικά σενάρια. Ο συγκεκριμένος διάλογος ακούγεται αμυδρά από τα μικρόφωνα, δεν καταγράφεται ωστόσο στα πρακτικά της Συνεδρίασης.

Προς επέκταση της απαγόρευσης του short selling κινείται η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Σε επέκταση της απαγόρευσης ανοικτών πωλήσεων προσανατολίζεται η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (ΕΚ), σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters.

Η επέκταση εξετάζεται να γίνει για «δύο με έξι μήνες» ανέφερε η πηγή.

Μέγας καραγκιόζης ο ειδικός σύμβουλος του ΟΗΕ για το Κυπριακό

Για άλλη μία φορά ο ειδικός σύμβουλος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, Αυστραλός κ. Αλεξάντερ Ντάουνερ προκάλεσε την οργή των κυπριακών κομμάτων με τις φιλοτουρκικές του θέσεις, ενώ θα έπρεπε λόγω ακριβώς της ιδιότητάς του, να ακολουθεί πολιτική «ίσων αποστάσεων» ανάμεσα στις δύο κοινότητες στην Κύπρο.

Πορτογαλία: Ζητούν παραίτηση του πρόεδρου που παραπονιέται για το εισόδημά του

Περισσότεροι από 30.000 Πορτογάλοι ζήτησαν την παραίτηση του προέδρου Ανίμπαλ Καβάκο Σίλβα αφού παραπονέθηκε ότι έχει μειωθεί το εισόδημά του, την ώρα που στη χώρα, που έχει λάβει δάνειο από την ΕΕ και το ΔΝΤ, εφαρμόζονται σκληρά μέτρα λιτότητας.

Βίντεο: Η πρώτη νυχτερινή πτήση του F-35

Πρόκειται για το νέο υπερόπλο των αμερικάνων που όπως λένε θα κυριαρχήσει τα επόμενα 30 χρόνια. Το Lockheed Martin F-35A CTOL (Convetional Take Off and Landing γιατί αργότερα θα βγάλουν και τύπο που θα προσγειώνεται κάθετα) απογειώθηκε από την Edwards Air Force Base, στην California. Δείτε το βίντεο που τραβήχτηκε από ένα F-16 που το ακολουθούσε (τα πράσινα φώτα υποδεικνύουν ότι τα δύο αεροπλάνα πετάνε μαζί σε κοντινό σχηματισμό):

Βίντεο: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-2. Εκτός κυπέλλου ο ΠΑΟΚ και όπου φτωχός κι μοίρα του... άρχισαν οι γκρίνιες

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε στην παράταση την ήττα με 1-2 (καν. διάρκεια 1-1) από τον Ατρόμητο και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου. Ο αποκλεισμός από τον Ατρόμητο έχει οδηγήσει πολλούς φίλους της ομάδας να βρεθούν έξω από το γήπεδο με σκοπό να επιτεθούν φραστικά στους παίκτες και την διοίκηση της ομάδας. Το κλίμα είναι τεταμένο και ήδη ακούγονται συνθήματα που αφορούν την τελευταία και τους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου". Οι οπαδοί των "ασπρόμαυρων" φωνάζουν το γνωστό σύνθημα "βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα και όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπ...", αλλά και το ο "ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με α..."

Στο VIDEO που ακολουθεί σας δίνετε η δυνατότητα να δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα.

Μάλλον τα βρίσκουν ΓΣΕΕ και εργοδότες: Διατηρούν 13o, 14o μισθό και κατώτατα όρια

Καμία περικοπή δεν θα υποστούν οι κατώτατοι μισθοί, ούτε θα παγώσουν οι αυξήσεις της τρέχουσας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και ταυτοχρόνως διασφαλίζονται ο 13ος και 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα. Οποιαδήποτε συζήτηση για «πάγωμα» αμοιβών μεταφέρεται για μετά τη λήξη της παρούσης σύμβασης.

Βίντεο από τις έρευνες στο εσωτερικό του Costa Concordia

Οι ελπίδες πλέον να βρεθούν επιζώντες είναι μηδαμινές. Δείτε το βίντεο:

Οι πολυεθνικές αξιοποιούν τον Παρθενώνα!

Μία φωτογραφία (μοντάζ) που θα κάνει τον γύρο του κόσμου!!
Δείτε τον Παρθενώνα μετά την αξιοποίηση της Τρόϊκας!!
 
Στο εξειδικευμένο parthenon-sculptures.blogspot.com

Βίντεο: Τσαπανίδου - Χριστιανόπουλος = Χ

"Με πολύ ζόρι σας ανέχομαι αυτή τη στιγμή και για λόγους ευγενείας δεν σας έδιωξα"!

Ήταν η πιο ανατρεπτική συνέντευξη που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση! Σίγουρα δεν είναι πολλοί αυτοί που θα ήθελαν να είναι στη θέση της δημοσιογράφου σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον ποιητή Ντίνο Χριστιανόπουλο. Ο κ. Χριστιανόπουλος, με το "καλημέρα σας" άρχισε να επιτίθεται στην Πόπη Τσαπανίδου, τακτική που ακολούθησε όση ώρα παρέμεινε στο τηλεοπτικό παράθυρο.

Φτύσιμο Τσαπανίδου στον Κοντομηνά

Δεν πάει ALPHA τελικά η Π.Τσαπανίδου. Η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος που βολιδοσκοπήθηκε από στελέχη του καναλιού για να αναλάβει την παρουσίαση του...

Ολυμπιακός - Πανιώνιος (Olympiakos - Panionios 20:00)

Μετάδοση του αγώνα από τα παρακάτω links:

Βίντεο με το εντυπωσιακό Βόρειο Σέλας που δημιούργησε η τελευταία ηλιακή καταιγίδα

Εντυπωσιακές εικόνες έδωσε η τελευταία ηλιακή έκρηξη, η μεγαλύτερη από το 2005, που προκάλεσε μια ηλιακή μαγνητική καταιγίδα μεγέθους 2, σε κλίμακα 1 έως 5. Δείτε τα βίντεο με το Βόρειο Σέλας στη Νορβηγία (Τρόντχαιμ και Τρόμσο) και την Αλάσκα:

Ελεύθερος ο Φυντανίδης-Την Παρασκευή η δίκη του για μη απόδοση ΦΠΑ

Για την Παρασκευή αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη του δημοσιογράφου και πρώην διευθυντή της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» Σεραφείμ Φυντανίδη, ο οποίος συνελήφθη για οφειλές προς το Δημόσιο, από μη καταβολή ΦΠΑ, συνολικού ύψους 135 χιλιάδων ευρώ.

Σαμαράς: Ο δρόμος έχει ανοίξει για οικονομική συνεργασία σε όλα τα επίπεδαμε τη Ρωσία

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης του στη Ρωσία, συναντήθηκε, σήμερα το πρωί, με τον επικεφαλής της Προεδρικής  Διοίκησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Sergey Ivanov  και στη συνέχεια με την Πρόεδρο της Γερουσίας κα Valentina Matviyenko. Μετά το πέρας των συναντήσεων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εφοδος του ΣΔΟΕ σε 224 ανταλλακτήρια χρυσού!

Εφόδους σε 224 ανταλλακτήρια χρυσού και ενεχυροδανειστήρια σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιεί το ΣΔΟΕ τις τελευταίες ημέρες.
Ηδη την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 70 τέτοιου είδους καταστήματα, όπου εντοπίστηκε σειρά παραβάσεων και οι έρευνες συνεχίζονται σε καθημερινή βάση.

Χάλασαν κι οι τσόντες: Υποχρεωτικό το προφυλακτικό σε πορνοταινίες

Οι πρωταγωνιστές πορνό πρέπει στο εξής, σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Los Angeles, να χρησιμοποιούν προφυλακτικό στα γυρίσματα των ταινιών, όπως γράφουν οι Los Angeles Times. Το Δημοτικό Συμβούλιο πήρε την απόφαση, που τώρα πια μένει να υπογράψει και ο Δήμαρχος, με μεγάλη πλειοψηφία, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του HIV/Aids.

Τουρκία: Ομαδικός τάφος με οστά 23 ατόμων σε πρώην κτίριο της στρατιωτικής αστυνομίας

Οι τουρκικές αρχές βρήκαν τα οστά 23 ατόμων σε ομαδικό τάφο που βρισκόταν κοντά σε ένα πρώην κτίριο της στρατιωτικής αστυνομίας στο Ντιγιάρμπακιρ, κύρια πόλη της νοτιοανατολικής Τουρκίας στην οποία η πλειοψηφία των κατοίκων είναι Κούρδοι, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Γ.Παναγιωτακόπουλος: «Κυβέρνηση οπερέτα»

Για «εντολοδόχο» πρωθυπουργό, «ανίκανους» υπουργούς και μια κυβέρνηση «παρωδία» κάνει λόγο σε δήλωσή του ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Θεσσαλονίκη: 5 μουσουλμάνοι γύφτοι σκότωσαν με σκεπάρνι το ζευγάρι ανηλίκων που βρέθηκε στο Λαγκαδά

Η δολοφονία ενός 17χρονου και μιας 16χρονης κοπέλας, συγκλόνισε το πανελλήνιο - Η αστυνομία κατάφερε να λύσει το γρίφο του εγκλήματος και τα στοιχεία σοκάρουν...

Σε ερωτική αντιζηλία αποδίδεται, σύμφωνα με την αστυνομία, η στυγερή δολοφονία ζευγαριού εφήβων - ενός 17χρονου αγοριού και μίας 16χρονης κοπέλας - που αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο (21-01-2012) στην περιοχή Ανάληψη Λαγκαδά.

Ξυπνήστε στη ΝΔ! Ο ΓΑΠ δεν ψήφισε το πολυνομοσχέδιο και κάνει αντιπολίτευση... θα σας φορτώσει την διακυβέρνησή του και το μνημόνιο!!!

Η χτεσινή ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών ανέδειξε μια ανταρσία πρώτου μεγέθους από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όμως έφερε στο προσκήνιο και μια ηχηρή απουσία που θα προκαλέσει συζητήσεις.

Λαϊκίστικες μαλακί@@ της Bild: Έχει αγοράσει ελληνικά ομόλογα λέει

Ελληνικά ομόλογα έχει αγοράσει η γερμανική εφημερίδα «Bild», όπως γνωστοποίησε η ίδια σε σημερινό δημοσίευμά της.

Η εφημερίδα, η οποία είναι γνωστή για τις λαϊκίστικες επιθέσεις της κατά της Ελλάδας και εναντίον όλων, αναφέρει ότι υπάρχει πιθανότητα τα ελληνικά ομόλογα να αποφέρουν σημαντικά κέρδη σε σύντομο χρονικό διάστημα και διευκρινίζει ότι έχει στην κατοχή της ένα ομόλογο, αξίας...

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός Live Stream (Panathinaikos – Levadiakos 17:30)

Μετάδοση του αγώνα από τα παρακάτω links:

Αντίστροφη μέτρηση για το δημοψήφισμα ανεξαρτησίας της Σκωτίας

Την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διεξαχθεί το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας κήρυξε επισήμως στο τοπικό Κοινοβούλιο ο πρώτος υπουργός και ηγέτης του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας, Άλεξ Σάλμοντ.

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Live Stream (ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 17:00)

Μετάδοση του αγώνα από τα παρακάτω links:

Ρε ΠΑΣΟΚοι λυπηθείτε τον τον Μαρκόπουλο! Σταματήστε να τον σφαλιαρίζετε...


Αλύπητο ξύλο έφαγε για άλλη μια φορά ο τραγικός Κ. Μαρκόπουλος στο πρωινό του ΜΕΓΚΑ. Ενώ Πρωτοπαππο-Οικονομο-Καμπουράκηδες τον βάραγαν κάνοντας αντιπολίτευση, αυτός παρέθετε τις θέσεις της ΝΔ!!! Λογικό και επόμενο για τον καρπαζοεισπράκτορα της ΝΔ που τον θυμόμαστε έτοιμο να βάλει τα κλάματα όταν πέρσι τον άρχισε στις γρήγορες ο Χατζηνικολάου...

Ακόμα χειρότερο είναι όμως το ότι, ο κατά τ΄άλλα μαχητικός Γ. Μιχελάκης, έβγαλε πριν λίγες μέρες ανακοίνωση...

Θερμό φλερτ Σαμαρά και Ρώσων στην Μόσχα

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα ξεκίνησε η επίσκεψη του κ. Αντ. Σαμαρά στη Μόσχα, όπου κατά την πρώτη επίσημη υποδοχή του στο Κρεμλίνο, προέταξε την ανάγκη να «αναταχθούν» οι ελληνορωσικές σχέσεις για να εισπράξει τα εύσημα από τη ρωσική πλευρά. «Σας γνωρίζουμε ως υποστηρικτή της ανάπτυξης των ελληνορωσικών σχέσεων» είπε στον πρόεδρο της ΝΔ ο Σεργκέι Ιβανόφ, επικεφαλής της Προεδρικής Διοίκησης και στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Βλάντιμιρ Πούτιν που θα συναντήσει αύριο το απόγευμα ο κ. Σαμαράς.

Κ. Τασούλας: «Άστοχη» και «επιπόλαιη» η στάση του υπουργού Υγείας

Στην «άστοχη» και «επιπόλαιη» στάση του υπουργού Υγείας, ο οποίος έφερε την τροπολογία για τα φαρμακεία την τελευταία στιγμή, απέδωσε το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Κ. Τασούλας.

Γερμανία: Ρεκόρ χαμηλού επιτοκίου για 30ετή ομόλογα

Τη χαμηλότερη απόδοσή τους όλων των αποχών πέτυχαν τα 30ετή γερμανικά κρατικά ομόλογα στη σημερινή έκδοση, με ιδιαίτερα ισχυρή ζήτηση από τους επενδυτές, όπως ανέφερε η κεντρική τράπεζα Bundesbank, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η χώρα παραμένει «ασφαλές λιμάνι» εν μέσω της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη.

Αμφιβολίες Μέρκελ για τη διάσωση της Ελλάδας

Για πρώτη φορά η Γερμανίδα καγκελάριος διατυπώνει αμφιβολίες για τις πιθανότητες της Ευρώπης να σώσει την Ελλάδα από την οικονομική κατάρρευση και πτώχευση. Σε συνέντευξή της στο βρετανικό Γκάρντιαν και σε πέντε ακόμα ευρωπαϊκές εφημερίδες παραδέχεται ότι το πρώτο πακέτο διάσωσης σε συνδυασμό με την αυστηρή λιτότητα δεν έχει αποδώσει καρπούς μετά από δύο χρόνια.

«Σκέφτομαι να γίνω μουσουλμάνος»... καλός μαλάκ@@ είσαι και συ

O Liam Neeson, επιστρέφοντας από την Κωνσταντινούπολη, όπου βρέθηκε για τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας, φάνηκε ιδιαίτερα αλλαγμένος. Η επιρροή της μουσουλμανικής προσευχής ήταν έντονη καθώς ο σταρ σκέφτεται ακόμη και να αλλαξοπιστήσει!

Μέλος IIF : Στην Ελλάδα θα γίνει της ..Αργεντινής

Εκπρόσωπος επενδυτικών κεφαλαίων που ΜΕΤΕΧΕΙ στις διαπραγματεύσεις για το κούρεμα δηλώνει πως οι ευρωπαίοι πολιτικοί αυξάνουν τον κίνδυνο ναυαγίου.

Τις κινδυνολογικές δηλώσεις που είναι μεν μέρος του ''παζαριού'' αλλά δείχνουν το κλίμα, έκανε σε εκδήλωση του Bloomberg, ο Χ.Χιούμες, ανώτατο στέλεχος του επενδυτικού κεφαλαίου ''Greylock Capital Management''.

Γράμμα Γκρουέφσκι σε Παπαδήμο μέσω... αντιπροέδρων

Με τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο συναντάται αυτήν την ώρα η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, αρμόδια για ζητήματα ευρωπαϊκής ενσωμάτωσης της χώρας, Τεούτα Αρίφι

Στο άρθρο 99 και η IMAKO;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρασινοφρουρός Πέτρος Κωστόπουλος, ιδιοκτήτης της IMAKO έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 99.

Ρε Mike, κατούρα και λίγο: Δεν πάω πουθενά, θα αλλάξω το σύστημα

Ένα 24ωρο μετά τη δήλωση «βόμβα» ότι δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο, ο Μ. Χρυσοχοΐδης μέσω του realfm 97.8 ξεκαθαρίζει ότι δεν παραδίδει τα όπλα αλλά θα μείνει για να αλλάξει το σύστημα.

Πελάτες έπιασαν Βούλγαρο επίδοξο ληστή σουπερμάρκετ στο Ηράκλειο

Στη Δικαιοσύνη θα οδηγηθεί ένας 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας για απόπειρα κλοπής σε βάρος super market που βρίσκεται στο Τυμπάκι Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, ο επίδοξος ληστής εκμεταλλεύτηκε  την ολιγόλεπτη απουσία υπαλλήλου του super market και απέσπασε από το ταμείο 50 ευρώ.

Στον εισαγγελέα 42χρονος για χρέη άνω των 62 εκατ. ευρώ

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγείται 42χρονος διευθύνων σύμβουλος εταιρείας ο οποίος συνελήφθη το πρωί στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Οικονομικών Εγκλημάτων σε συνεργασία με το Τμήμα Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Το ύψος των οφειλών του ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 62.259.719,18 ευρώ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα υπερψηφίσουμε το άρθρο για τα φαρμακεία αν ξαναέλθει

«Αρκετοί συνάδελφοι βουλευτές χθες μου έδωσαν την εντύπωση ότι ψήφισαν έχοντας το μυαλό τους πρωτίστως σε οργανωμένες συντεχνίες που εκπροσωπούν και δευτερευόντως ως βουλευτές κι αυτό είναι κατά την εκτίμησή μου ανησυχητικό», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή. Σημείωσε ότι για το άρθρο που αφορούσε τα φαρμακεία όπου η ΝΔ ψήφισε «παρών» υπήρξε ζήτημα για τον τρόπο που έφερε την τροποποίηση ο κ. Λοβέρδος.

Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ (12%)... ΤΩΡΑ όμως, γιατί αν σφίξουν οι κώλοι...Σταθερά πάνω από 30% η ΝΔ

Την πέμπτη θέση στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου καταλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Vprc που δημοσιεύεται αναλυτικά στο αυριανό τεύχος του περιοδικού «Επίκαιρα».

Δημοσίευμα της ελβετικής “La Liberte” αποκαλύπτει τις δραστηριότητες της ΜΚΟ που ανήκει στον Αντρίκο Παπανδρέου.

Το κουβάρι της ελληνικής -συντεταγμένης ή μη- χρεοκοπίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν πλέον το παιγνίδι είχε κριθεί για τον Κώστα Καραμανλή και την κυβέρνησή του. Όλα έδειχναν ότι σύρθηκε σε ταπεινωτικές εκλογές με συγκεκριμένο σχέδιο και συγκεκριμένη ρητορική από τον άμεσο αντίπαλό του, τον Γιώργο Παπανδρέου.

ΣΟΚ! Αυτοκτόνησε κουμπαρος του Καραμπέρη υπό τον φόβο κλήσης του από τον εισαγγελέα;



Σοκ στη Θεσσαλονίκη από τη νέα αυτοκτονία επιχειρηματία που συνδέεται με τον φερόμενο ως εγκέφαλο του κυκλώματος εκβιαστών και τοκογλύφων Μ.Καραμπέρη. Πρόκεται για τον...

Αντιεισαγγελέας ΑΠ: «Τα ραδιοτηλεοπτικά λαϊκά παραδικαστήρια και οι απειλές για "μακειλειό" δεν προάγουν το δίκαιο»

Να σταματήσει η πολιτική εκμετάλλευση της δικαστικής εξουσίας ζητεί με «πύρινη» αναφορά του προς την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ρούσσος Παπαδάκης, καλώντας ταυτόχρονα τους δικαστές και τους εισαγγελείς να κάνουν διαρκή αυτοκριτική.


ΔΝΤ: Διαψεύδει τους Financial Times που μιλάνε για πιέσεις για συμμετοχή της ΕΚΤ στο PSI

Στη διάψευση δημοσιεύματος βρετανικής οικονομικής εφημερίδας προέβη την Τετάρτη το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Ταμείο ασκεί πιέσεις στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προκειμένου να δεχθεί απώλειες επί των ελληνικών ομολόγων που κατέχει.

Οι τελικοί πίνακες κατάταξης για 4000 θέσεις πυροσβεστών

Ανακοινώθηκε την Τετάρτη η πρόσληψη των 4.000 πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης στο Πυροσβεστικό Σώμα. Ο τόπος και ο χρόνος παρουσίασης των προσληφθέντων για εκπαίδευση, θα καθορισθεί με νεότερη διαταγή.

ΓΑΠ ξανά υποψήφιος για ΣΔ και προτείνει να τον εκλέξουν οι σοσιαλιστές όλου του κόσμου

Την εκ νέου υποψηφιότητά του για την προεδρία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς προανήγγειλε εμμέσως ο Γιώργος Παπανδρέου στο Σαν Χοσέ της Κόστα Ρίκα, λίγους μήνες πριν από το προγραμματισμένο Συνέδριό της στη Νότια Αφρική. Παράλληλα αιφνιδίασε τους παρευρισκόμενους, προτείνοντας η ανάδειξη της νέας ηγεσίας -του προέδρου και του γραμματέα- να γίνε με «ανοιχτές διαδικασίες».

Πολιτική Επιλέξτε εδώ για να εγκαταστήσετε την γραμμή εργαλείων του SKAI.gr News_EmailΕκτύπωσηΑγαπημένα Μοιραστείτε το άρθρο Επικοινωνία με συντάκτηΜέγεθος Κειμένου Γ. Μιχελάκης: Τώρα ανακάλυψαν στο ΠΑΣΟΚ ότι το μνημόνιο είναι λάθος

Στην ονομαστική ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που επέφερε ρήγμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και στο μνημόνιο αναφέρθηκε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης στην εκπομπή ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή.

«Κούρεμα» 80% χρειάζεται στο ελληνικό χρέος λέει το γερμανικό Ινστιτούτο του Κιέλου

Οι ζημίες των ιδιωτών πιστωτών που κατέχουν ελληνικά κρατικά ομόλογα πρέπει να ξεπεράσουν ακόμα και το 80%, προκειμένου η Ελλάδα να καταφέρει να φέρει σε τροχιά σταθεροποίησης τον προϋπολογισμό της, επισημαίνουν σε σχετική μελέτη τους οι αναλυτές Ινστιτούτου Διεθνούς Οικονομίας (IfW) του Κιέλου.

Βίντεο-Εικόνες ντροπής στο κέντρο της Αθήνας-Παραλίγο ξύλο για δωρεάν λαχανικά!!!

Στα χέρια κόντεψαν να έρθουν οι μη έχοντες στην Αθήνα στην προσπάθειά τους να πάρουν δωρεάν λαχανικά από παραγωγούς της Βοιωτίας που τα μοίρασαν δωρεάν για να διαφημίσουν ότι τα προϊόντα τους είναι καθαρά και υγιεινά. Δείτε το βίντεο με το λαΙκό προσκύνημα για ένα κιλό πατάτες τζάμπα:

Η περίπτωση του Γ. Α. Παπανδρέου – μια αναδρομή

Η εξουσία για τον Γιώργο Παπανδρέου αποτέλεσε αμνιακό υγρό. Ο ίδιος πρόσφατα δήλωσε σχετικά: «Έχω βιώσει πολύ συχνά το πώς είναι να ασκείς την εξουσία. Ο παππούς μου και ο πατέρας μου ήταν πρωθυπουργοί, κι εγώ ο ίδιος υπήρξα πολλές φορές μέλος της κυβέρνησης. (…) Ίσως γι’ αυτό έχω μια πολύ φιλοσοφημένη θεώρηση της πολιτικής: αγωνίζομαι μέχρι εκεί που μου επιτρέπεται».

Απύθμενες μαλακί@@ από το ΛΑΟΣ για το θάνατο του Αγγελόπουλου!!!

Διαβάστε τι γελοιότητες έγραψαν σε ανακοίνωσή του οι του ΛΑΟΣ:

ΚΚΚ (Κομμουνιστικό Κόμμα Καμμένου)

Τον τίτλο αυτό θα πρέπει να σκεφτεί ο Π. Καμμένος για το υπό ίδρυση κόμμα του, παρότι τα αρχικά του παραπέμπουν στο αδελφό ΚΚ Κορέας. Και αυτό γιατί οι συνδέσεις του με το ΚΚ είναι πολλές. Πρώτον είναι βαθιά προσωποπαγές, παρότι αυτή τη στιγμή ο κ. Καμμένος εκφράζει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του κόσμου και πιθανόν και εμένα. Έχει μια εξαιρετικά ιδεατή αντίληψη για το πώς θα έπρεπε να είναι η κοινωνία, οι μισθοί, οι συντάξεις, η διάρθρωση της παραγωγής κλπ αλλά στερέιται...

Σκληρό παζάρι για το επιτόκιο στο PSI, σενάρια για συμμετοχή και της ΕΚΤ

Σκληρές διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη με τους ιδιώτες πιστωτές που εκπροσωπεί το IIF για το σχέδιο ανταλλαγής ομολόγων, καθώς υπάρχει διαφορά ακόμα σε ό,τι αφορά το κουπόνι (επιτόκιο) που θα έχουν τα νέα ομόλογα.

ΤΩΡΑ! Αποκλεισμένοι και τρομοκρατημένοι μέσα στο Χίλτον οι εκπρόσωποι της τρόικα! Από ποιους άλλους; Από το ΠΑΜΕ...

[Έσωσαν και σήμερα την Ελλάδα οι κομμουνιστές, λες και άμα φύγουν 3 άτομα θα δημιουργηθούν αυτόματα δουλειές να απασχοληθούν οι άνεργοι...]

Την παρέμβαση του εισαγγελέα έχουν ζητήσει οι εκπρόσωποι της τρόικας, προκειμένου να βγουν από το ξενοδοχείο Hilton, στο οποίο διαμένουν και έχουν αποκλείσει μέλη του ΠΑΜΕ, με σκοπό να εμποδίσουν την έξοδό τους. Αστυνομικές δυνάμεις, βρίσκονται στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο.

Μπόλαρης: Οι άλλοι είναι βλάκες ενώ εγώ προδότης μιας και διάβασα το μνημόνιο και παρόλα αυτά το υπέγραψα

Συνεχίζεται η αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ, μετά τη δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι δεν διάβασε το μνημόνιο, καθώς είχε άλλα καθήκοντα, καθώς και της Λούκας Κατσέλη ότι είχε στη διάθεσή της τρεις ώρες για να το διαβάσει.

Στη δημοσιότητα οι τελευταίες μυστικές ηχογραφήσεις επί προεδρίας Κένεντι

Οι τελευταίες 45 ώρες των ηχογραφήσεων που έγιναν μυστικά στον Λευκό Οίκο κατά την προεδρία του Τζον Φ. Κένεντι δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, προσφέροντας στους ερευνητές μια μοναδική ματιά στους τελευταίους τρεις μήνες της διακυβέρνησης των ΗΠΑ από τον δολοφονηθέντα πρόεδρο.

Σε ασφυκτικό κλοιό ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου

Στις 10 Ιανουαρίου 2012 το Εφετείο Κορυτσάς επικύρωσε την απόφαση του Πρωτοδικείου Κορυτσάς, το οποίο είχε επιβάλει στον Ναούμ Ντίσο, πρόεδρο της Ομόνοιας Κορυτσάς και μέλος του προεδρείου του κόμματος «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον» (MEGA), με φυλάκιση ενός έτους χωρίς αναστολή. Η απόφαση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στους κόλπους της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία και όλοι κάνουν λόγο για απόφαση προϊόν της πίεσης των εθνικιστικών κύκλων της Αλβανίας, κύκλοι οι οποίοι έχουν βάλει ως στόχο τον εκφοβισμό και την εξόντωση του εκεί Ελληνισμού.

Αμερικάνοι καταδρομείς απελευθέρωσαν στη Σομαλία δύο δυτικούς ομήρους, σε νυχτερινή επιδρομή

Αμερικάνοι καταδρομείς έφτασαν με ελικόπτερα στο σημείο όπου κρατούνταν από τον Οκτώβριο, όμηροι, η Jessica Buchanan και ο Δανός Poul Hagan Thisted, που εργάζονταν για το Δανέζικο Συμβούλιο Προσφύγων, και αποναρκοθετούσαν περιοχές της Σομαλίας. 

Κάθε μέρα και νέες φωτογραφίες του Βελόπουλου, αγγαλιά με τους μαφιόζους

[Επειδή το ΒΗΜΑ δεν αποκαλύπτει την πηγή των φωτογραφιών να πούμε ότι προέρχονται από την Αστυνομία και βρέθηκαν στα σπίτια των κατηγορουμένων. Πιθανώς να υπάρχουν φωτογραφίες των κατηγορουμένων και με άλλους πολιτικούς, πχ. Βενιζέλο, αλλά δεν θα βγούνε ποτέ ;) Προς το παρόν όμως το σίγουρο είναι ότι ο κατά τ' άλλα λαλίστατος κριτής των πάντων, Βελόπουλος, έχει μουγγαθεί και εξαφανιστεί σκεπτόμενος όπως κάθε πολιτικός: Πόσες φώτο μου θα βγάλουν ακόμα; 5-10; Μετά θα ξεχαστεί το θέμα και θα επανέλθω στα κάγκελα εναντίον του Καραμανλή, του Βατοπεδίου, της φαυλότητας και θα κατακεραυνώνω τα λαμόγια...]
Πληθαίνουν τα ερωτηματικά για τις διασυνδέσεις βουλευτών του ΛΑΟΣ με ηγετικά μέλη της «μαφίας της Θεσσαλονίκης» , ύστερα κι από τον νέο κύκλο φωτογραφιών που αποκαλύπτει «Το Βήμα».

ΕΚΤΑΚΤΟ-Χρυσοχοίδης: Να γιατί δεν διάβασα το μνημόνιο

Ιδού η απόδειξη, γιατί ο Χρυσοχοίδης δεν διάβασε το μνημόνιο:

Ποιος λέτε να έκλεψε για το γραφείο του, 7 ρέμπελους με ένα ΦΕΚ, από άλλα υπουργεία;

Με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου ,επτά κενές θέσεις (υπαλλήλων σε πολιτικά γραφεία) που δημιουργήθηκαν με την σύνθεση της νέας κυβέρνησης μεταφέρθηκαν εκεί που υπάρχει και η ..."περισσότερη δουλειά"... μα φυσικά ,στο γραφείο του

Μαρτυρία κόλαφος για τους Οικολόγους Πράσινους !

Σας είχαμε ενημερώσει
από νωρίς
ότι θα αρχίσουμε
να μαθαίνουμε πολλά
το επόμενο διάστημα
για τη δημοσκοπική φάμπρικα
του 2009,
τους Οικολόγους Πράσινους.

Γιατί η Ελλάδα έχει όλους τους άσσους

Για ορισμένα από αυτά που θα γράψω σήμερα, έχω κάνει αναφορά στο παρελθόν. Σήμερα θα ήθελα να τα συμπυκνώσω όλα, για να σας εξηγήσω για ποιο λόγο η Ελλάδα κρατάει όλους τους άσσους και δεν έχει απολύτως τίποτα να φοβηθεί, παρά μόνο να κερδίσει σε αυτές τις διαπραγματεύσεις.

e-Επιλογές

Διαβάστε ενδιαφέρουσες αναρτήσεις φίλων:

Σφαλιάρα στον Λοβέρδο για τα φαρμακεία

Μετά από αίτημα του ΚΚΕ χθες το βράδυ στη Βουλή έγινε ονομαστική ψηφοφορία για αρκετά άρθρα του πολυνομοσχεδίου. Στην κάλπη μπήκαν τα άρθρα, με τα εξής αποτελέσματα στην ψηφοφορία:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΣΤΟ ΔΝΤ»

Με αφορμή την συμπλήρωση 16 χρόνων από τα γεγονότα στα ‘Ιμια, στις 31 Ιανουαρίου 1996, σας προσκαλούμε στην πολιτική εκδήλωση μνήμης με θέμα :

«ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΣΤΟ ΔΝΤ»
Η εκδήλωση θα γίνει...

ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ!

Σάλος προκλήθηκε από την δήλωση του Μ. Χρυσοχοίδη πως δεν διάβασε το Μνημόνιο γιατί δεν...προλάβαινε λόγω "άλλων υποχρεώσεων". Είναι όμως ο πρώτος που είπε κάτι τέτοιο; Σαφέστατα όχι! Τον έχει...προλάβει εδώ και αρκετούς μήνες ο Γ. Καρατζαφέρης, φανατικός υποστηρικτής του ΔΝΤ και "συγκυβερνών" στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Τι είπε ο Μπουτάρης για Έλληνες και Γερμανούς, σε γερμανική εφημερίδα

Ο κ. Μπουτάρης, ερωτώμενος για το επίπεδο των ελληνογερμανικών σχέσεων, μετά τις "αλληλοκατηγορίες μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας", τονίζει ότι "ούτε οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και παράσιτα ούτε οι Γερμανοί βάρβαροι".

Σαμαράς: Καμία ζημιά και καμία ευθύνη για το Βατοπέδι-Στόχος μας η αποκατάσταση των ελληνορωσικών σχέσεων


20120124-231325.jpg
Για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου μίλησε για πρώτη φορά ο Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ρωσικό Πρακτορείο Ειδήσεων «RIA Novosti», στην επίσκεψή του στη Ρωσία όπου βρίσκεται από χθες το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Σαμαράς ερωτηθείς για την υπόθεση της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου και την προφυλάκιση του ηγουμένου Εφραίμ και απάντησε ως εξής:

Μπουρδέλο το ΠΑΣΟΚ: Ο καθένας ψήφιζε ότι του κατέβαινε-Έχασε από τους φαρμακοποιούς ο Λοβέρδος

Έντονοι κλυδωνισμοί προκλήθηκαν στο κυβερνητικό σχήμα κατά τα την διάρκεια της ψηφοφορίας των άρθρων του πολυνομοσχεδίου καθώς αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν μια σειρά από άρθρα, οι ΚΟ της ΝΔ και του ΛΑΟΣ αρνήθηκαν να ψηφίσουν το άρθρο 29 εκφράζοντας ενστάσεις για τον τρόπο που εισήχθηκε, ενώ ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ (σ.σ. οι δικηγόροι) επέλεξαν να απουσιάσουν από την διαδικασία. Είναι χαρακτηριστικό ότι περισσότεροι από 50 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν ένα ή και περισσότερα άρθρα από τα 11 που συνολικά μπήκαν στην κάλπη ενώ μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Πάνος Μπεγλίτης (καταψήφισε τα άρθρα 6,7,24,29)

Πέθανε ο Θ. Αγγελόπουλος

Πέθανε πριν από λίγο ο σκηνοθέτης Θ. Αγγελόπουλος ο οποίος είχε τραυματιστεί το απόγευμα, συη Δραπετσώνα κατά τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, από μηχανή που οδηγούσε ειδικός φρουρός εκτός υπηρεσίας. Ο Θ. Αγγελόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά έχασε τελικά τη μάχη με το θάνατο. Ήταν 77 χρονών